Vinnaren!

Vinnaren som vinner två gratisbiljetter idag till The wave blir Lisa L som hon hette på kommentarerna, hör gärna av dig till mig på Facebook! :)

Är jätte stressad älsklingar så slänger in lite snabba bilder från igår, fest i gärdet, det var rätt så kul!


Smile for them haters

Inte så bra update idag.. i know. Men har känt mig lite småseg idag men ändå pigg, konstig känsla. Vet ej varför heller haha! Men jag mötte upp Sarah i Gullmars i alla fall så drog vi till UM av lite skäl. Sen åkte vi in till centralen, åt, kollade lite och träffade som vanligt massa kompisar, alltid kul! Sen runt 7 tiden drog jag hem och käkade en god middag och tog en dusch, skönt! Har bara varit hemma sedan dess och tagit det lugnt.

Hm... jag hatar att jag är trött på morgonen och oftast på dagen, men på kvällen och natten blir jag en helt annan människa och hur pigg som helst..? Är alltid pigg på natten, haha jätte konstigt! har vänt på dygnet märks i alla fall att jag har gjort Imorgon är det fredag och jag är glad, fest står på schemat! weeei
.

Mot staden

Nu har jag fixat mig klart  Ni kanske kan få bild på hur jag ser ut sen men just nu fasnar jag inte på bild haha... Ska möta Sarah klockan tre i gullmars, så ska vi till ungdomsmottagningen sen tror jag vi ska äta lunch någonstans ute. Har ni tänkt på att vi två är med varandra nästan exakt hela tiden...? Haha coolt  Mobilbloggar sen, ha en fin dag! update: det spöregnar..........

 


Mars 29, 2012

Godmorgon!  Hur har ni sovit? Jag har sovit bra! Men nu när jag vaknade mådde jag mindre bra, jätte ont i huvudet och bara illamående... usch, hatar att må så. Mått så konstant i kanske 4 dagar, vet inte vad det är. Men när jag kollade ut blev jag lite gladare i alla fall, det regnar inte! Som det gjorde igår, regnade typ hela eftermiddagen... det är det värsta vädret jag vet, regn.... gick med en tröja på huvudet folk kollade på mig som om jag var dum i huvudet (?) haha, men får väl hoppas på att solen skiner fram idag och att det inte regnar igen!
Har nyss tagit en varm & skön dusch, älskar att duscha på morgonen man känner sig så fräsh efteråt och blir dubbelt så pigg ;) hehe, och nu ska jag äta frukost sen börja fixa mig! PussssssSvar på frågestunden

hur många gånger har du haft sex ?
och hur oftast har du det ?
Svar: Hur många gånger? Jadu.. jag räknar inte sånt så kan tyvärr inte svara på det haha, hur ofta jag har det.. haha någon gång i månaden kanske..?

om du måste välja va lebb eller bi?
Svar: Bi såklart, då kan jag ju fortfarande gilla tjejer OCH killar. Lebb då är jag ju inte intresserad utav killar alls..

Är du oskuld ?
Svar: Nej det är jag inte.

Hur många satt du på i portugal i somras ;)
Svar: Haha åh herregud jag lovade att vara ärlig :) 3.

Har inte du lockigt hår? Hur får du det så rakt? Har du nån speciell platttång?
Svar: Jo jag har lockigt hår, jätte lockigt faktiskt. Men jag har plattat mitt hår rätt så länge nu så det har vant sig eller vad man säger, i början när jag plattade det lockade det sig mycket snabbare men mina lockar har "dödats" lite av allt plattande så det håller sig rakt mycket längre nu, en vanlig plattång..? haha!

hade du bra betyg i grundskolan? vad för betyg? :)
Svar: Nej det hade jag inte, inte enligt mig i alla fall. 170

hur många har du haft sex med?
när blev du av med oskulden?
hur länge har du och sarah känt varandra?
hur länge ska du vara i portugal i sommar?

Svar: Två siffrigt i alla fall, förra sommaren, jag och sarah har känt varandra i snart 9 år. Ska vara i portugal i en och en halvmånad ungefär, så som det ser ut nu! :)

Hur lång är du?
Hur mycket väger du?
Sko storlek?
Vet dina föräldrar att du festar mycket?
Svar: Sist jag mätte mig var jag 158 och när jag vägde mig vägde jag 45, skostorlek 37. Och ja, dom vet om att jag gör det varje helg, i princip.

bh-storlek?
Svar: 75B

Vad andvänder du för hårprudukter? och för sminkprudukter? visa gärna ! :) Hur tar du hand om ditt hår? Asso plattar du det varje dag? och hur får du så rakt när du plattar? håller du plattången typ länge vid topparna då eller, för det är såååååå sjukkkt fint. DÖÖÖÖÖR!
Sen också, hur får du sån fin kropp? tränar du? eller äter du nyttigt eller hur göör du kvinnaaa? :)

Svar: Jag använder faktiskt inge hårprodukter! Inge hårinpackning eller något sånt, bara mycket balsam när jag duschar haha! Smink kan jag visa i ett annat inlägg :) Jag plattar mitt hår varje dag ja, nej jag plattar det bara normalt håller det inte längre elller kortare på vissa stället. Tack så mycket, men det är sjukt slitet! Hur jag har så fin kropp... haha jag vet faktiskt inte, jag har aldrig någonsin tränat (för att vara ärlig) Och ibland äter jag nyttigt ibland inte, hehe.

Hur många har du legat med?
Skulle du kunna ta ett kort på ditt rum så man får se hur det ser ut?
Skulle du kunna bli kompis med någon över internet och sedan träffa den i verkligheten?
Hur mycket väger du/ hur lång är du?
Förlåt för att jag frågar om ditt privtliv men som sagt du behöver inte svara. Ligger du med många på fyllan? Och är du och Alex tsm? Jag vet att di skrivit nej men du skriver inlägg om honom hur söt han är och hur glad han gör dig:)) kram

Svar: Exakta siffran är väl inte så viktigt haha..? Över 10 i alla fall, ja det kanske jag skulle kunna göra! Jag vet faktiskt inte, känns som det var på " pea tiderna " man blev kompis över internet, men man vet aldrig. Är 158 och väger 45 kg. Nej jag ligger inte med många på fyllan, har hänt någon gång men inte så att jag gör det varje fest, absolut inte! Hehe nej jag och Alex är inte tillsammans, man får väl se vad som händer :)

Varför har du slutat i skolan?
När kommer du börja igen?
Vad är dina planer hittils?
Vem var ditt bästa haff i Portugal?
Svar: För att jag kände att skolan och linjen var helt fel för mig och vill börja om på nytt! Jag kommer börja i höst. Mina planer hitils är att börja jobba nu snart tills jag och Sarah åker i slutet av maj. Hmmmm.. mitt bästa haff i Portugal måste nog vara en kille från Holland som hette Oscar!

Har du haft analsex? :)
Vad har du för trosor på dig idag?
Vem har störst bröst av Marilyn Gustafsson och Avin? (Det är något jag undrat länge ^^)
När hade du sex senast?
Har du någon gång medvetet låtit stringen sticka upp ovan byxkanten för en lärare eller en anna person?
Är det sant att du strippat på en fest och sedan onanerat samma kväll inför en gäng killar?
Brukar du onanera?
Hur ofta? :)
Svar: Nej det har jag inte :) vita spets trosor haha (intressant..?) Jag brukar inte kolla på marilyn och avins bröst men okej....
Förra veckan. Haha nej det tror jag faktiskt inte att jag har! Kanske på fjortistiderna men ingenting jag kommer ihåg. Nej det där är verkligen inte sant, vet inte vart du har fått det ifrån! Nej, haha.

Vem är din förebild?
Om du var tvungen att flytta utomlands vilket land skulle du flytta till? :)
Älskar din blogg!

Svar: Måste nog vara Justin Bieber, han har kommit så långt på egenhand och är så sjukt grym. Portugal eller USA, helt klart. Tack så mycket!

Hur kan du bli så brun på sommaren? Hur ofta solar du, och solar du solarium? :D
Svar: Bra pigment antar jag ;) Händer ibland att jag solar solarium.

Hur börjar du din solbränna? Alltså hur får du grundfärgen, på vilket sätt?
Svar: Brukar alltid sola solarium ganska så mycket precis innan sommaren kommer när man kan börja bada och så, så det är väl nog så! sen kommer färgen automatiskt av sig själv utomhus osv.

varför blir inte du och alex tillsammans?!
Svar: Vi har kanske träffats 4-5 gånger och inte pratat så länge hehe, men klickat ganska så snabbt enligt mig i alla fall :) Varför vi inte blir det? Man vet aldrig vad som händer, kanske någon gång kanske inte :)

App-tips?
Vad brukar du äta på en dag? Haha
Hur ser din framtid ut? ;)
Svar: Jag är så dålig på appar haha så jag måste nog säga Instagram som säkert alla redan har! Frukost lunch och middag är väl det vanliga, om jag inte skippar frukosten eller lunchen ibland... min framtid har jag faktiskt ingen aning om än, vill i alla fall ha en bra man, fint hus, bra jobb, och två barn. En tjej och en kille!

Är det sant att du och sara förlorade eran oskuld i en trrekant ?
Svar: Nej

skulle du kunna göra en sminkvideo?
röker duu?
Svar: Det kanske jag skulle kunna fixa! Ja tyvärr så gör jag det.

Är det inte lite "läskigt" att gå i Stockholm själv en kväll/natt med tanke på att det händer så mycket där?
Hur länge har du och Sarah varit vänner?
Är ni ofta osams?
Blir ni aldrig lite små irriterade på varandra?
Ha en bra vecka. Kram
Svar: Det beror på hur sent det är och vart någonstans det är! Vi har snart varit vänner i 9 år, vi småtjaffsar ganska ofta men löser det efter 10 minuter :)

röker du dagligen?
Vad använder du när du tvättar bort sminket? :)

Svar: Ja det gör jag. Antingen sminkborttagning eller tvål och vatten.

varför är du en sån jävla fjortis?
varför tror du att du är så snygg när du är sjukt ful?
varför pushar du tuttarna och drar in magen?

Svar: Jag är inte fjortis, jag vet att jag inte är ful, jag pushar inte tuttarna och drar definitivt inte in magen! Haha dom som skriver såna här kommentarer är så avundsjuka, sad but true!

Nämn tre snygga kändis killar och tre snygga kändis tjejer ? :)
Svar: David beckham, Leonardo Dicaprio, Christiano Ronaldo
Megan Fox, Selena Gomez, Adriana Lima

Vilket bussnummer brukar du oftast åka varje dag? Vad hände med dig och Niclas?
Är du nöjd med din kropp?

Svar: haha 165 och 742 tror jag, det som hände mellan mig och Niclas är en ganska så lång och komplicerad historia så orkar faktiskt inte ta den! Ja jag är nöjd med min kropp :)

hur känner du Molly forsberg? är ni ens bra kompisar?
Svar: vi träffades på en fest förut och sen dess har vi umgåtts rätt så mycket, vi klickade rätt så bra om man säger så!

Vad använder du för värmeskydd när du plattar håret ?
Svar: Använder inget värmeskydd, men kanske ska börja med det.. mitt hår är sjukt slitet tycker nästan synd om det, haha!

Har du varit gravid nångång och gjort abort? Isf va det läskigt att göra abort eller gjorde de ont? Funderade du på att behålla bebisen eller va de klart att du skulle göra abort? Super bra blogg !
Svar: Ja jag har varit det en gång.... Nej jag tog bara ett piller behövde inte göra abort att "suga ut" eller något sånt. Jag var helt säker på att jag inte skulle behålla bebisen, älskar bebisar och barn men jag skulle aldrig behålla ett nu och skaffa ett barn när jag är så ung haha. Tack :)


1. Är du tillsammans med alexander? Kommer det bli något?
2. Umgås du mer med svenskar än utländska?
3. Hur många gånger har du haft sex i ditt liv? Och isf vem den senaste gången? :)
5. Vem hade du valt, PAOW ELLER DESSIE?
6. Vad tycker din mamma om att du har gått av skolan?
7. Får du göra vad du vill?
Svar: Nej det är vi inte, jag vet inte. Man får väl hoppas på det bästa! :) Jaa jag umgås mer med svenskar. Haha men jag räknar inte hur många gånger!! Det kan ni kanske lista ut? Haha! Paow hade jag valt, tycker hon är snyggare och har mycket bättre blogg. Dessies blogg är tråkig. Min mamma tycker såklart inte det är bra att jag hoppade av skolan, men hon ville samtidigt inte att jag skulle gå något som inte passar bra för mig som jag inte trivdes med. Får inte göra exakt vad jag vill men det mesta, beror på vad det är.

Har du haft sex med sebastian Krantz ? Fan vad coolt isåfall!
Svar: Ja, nej inte speciellt coolt alls. Haha

vet dina föräldrar att du röker och dricker? Om dom gör det, hur fick dom veta? och blev dom inte sura då?
Svar: Ja det vet dom, dom fick reda på det för väldigt längesen genom min blogg tror jag.. dom blev inte så glada för jag var ganska liten, men dom har ju vant sig och sålänge jag inte kommer hem stenpackad och inte kan stå upp är dom lugna. Dom litar på mig :)

Med vilka har du haft sexuellt umgänge med? :)
Svar: Okej jag tänker inte sitta här och skriva varje namn haha? 

vad säger din mamma och pappa om att du ska hoppa av skolan och säger hon något om varför du nästan alltid sover någon annanstans?
Svar: Det står högre upp! Jag sover hemma ganska ofta..? Borta ibland och kompisar här ibland, det är helt lugnt med dom!

Det var allt. Hoppas ni blev nöjda med svaren, puss!

Tävling!

Babes! Några av er ska väl på the wave?  Det är klart ni ska! Nu är det så att jag lottar ut två gratis biljetter här till någon av er som gissar rätt på den här frågan.....
Hur många the wave fester kommer vara i år? Enkelt va!? Du måste vara mellan 94a-97a och legg kommer att kollas på alla så var noga med det! Kommentera nu så har ni en chans att vinna två gratis biljetter. Va inte anonyma. Puss

En vanlig onsdag

Hej allihopa 

förlåt förlåt för min sämst uppdatering idag men har inte haft tid! Eller ska jag vara ärlig så har jag inte orkat haha... idag i alla fall så har jag och Sarah varit inne i stan, ovanligt..? Näe, sen åkte vi till fryshuset för ett möte med the wave (jobbet) det är ju nu på lördag, i nästa inlägg kommer det en tävling! I alla fall. Sen åkte jag hem till pappsen och ska bara chilla här hela kvällen, riktigt skönt faktiskt! Känns som det var längesen jag bara tog det lugnt för mig själv. Min dag var inte speciellt intressant haha, väldigt kortfattat och ja.. ikväll ska jag svara på frågestunden också, spännande! Bra sysselsättning en onsdagskväll när man är ensam också, hehe  Vi hörs snart!


Kolla hur brun jag var i sommras i Portugal, ångest................

Uppdatering!

Hej finisar  Hur mår ni? Med mig är det bra! Jag och Sarah kom hem halv 8 imorse och somnade på direkten, var hos ludde.. hur snäll är jag inte som ställer upp för Sarahs skull mitt i natten för att hon vill träffa honom? Hehe! I alla fall, vaknade då ganska sent och så drog vi till Farsta centrum och åt kinabuffe, såå gott!! Var hungriga och orkade inte laga mat... Och nu är vi tillbaka hos Sarah och ska fixa till oss lite, får se vad planerna leder till lite senare!
Har kollat igenom vissa frågor på frågestunden också, väldigt mycket sex frågor haha som jag nästan kunde ana för så blir det alltid. Och jag som lovat att svara ärligt på allt, spännande! ;)
På bussen.

Blev en spontanresa klockan tre på natten för mig och Sarah, nu är vi Påväg till gullmarsplan. Vi är som vi är, fortsätt fråga på frågestunden nedanför, puss!


FRÅGESTUND!Det var ju rätt så längesen jag hade en frågestund så tänker att jag kör på det nu! Den här gången lovar jag att svara 100 % ärligt på allt. Så fråga på nu  Svarar imorgonkväll eller onsdag och accepterar då kommentarerna!


This or that

Valde ut 15stycken! Vissa var riktigt svåra haha.. Den tjocka texten är det jag föredrar. 
Festa/hemmakväll
jeans / tights
killar med keps / killar med mössa
player / mobbare
sjunga / dansa
Sola/ Bada
Glass/Godis
iPhone/Dator
dricka / röka
smink / plattång
pojkvän / bästavän
skinnjacka/jeansjacka
våfflor /pannkakor
Converse/ Högklackat
tv / dator

Hjälp mig med fler nästa gång?! Puss sötisar!
26 mars 2012

Godmorgon! Igår gick jag och la mig och hoppades på att jag skulle må bättre idag när jag vaknade, men självklart blir det tvärtom - jag mår sämre. Orkar verkligen inte vara sjuk, jag hatar det! Så min dag ser väl inte så händelserik ut, ligga hemma och kolla på film, knarka tabletter och så.. sen äta massa godis och dricka cola som sötnosen tipsade mig om, haha får väl se om det hjälper! Sen kanske onlineshoppa lite också..? Måste sysselsätta mig haha!! Hm... ska snart sätta på en film men först gå ut och göra en dålig sak, måste få lite luft kan ju inte bara ligga här helt död. 

Juste, skulle vilja göra en sån där "this or that" lista men jag vet inte om vad för saker, kan inte ni kommentera lite förslag nedanför i kommentarerna? Som tex "sommar eller vinter" massa förslag! Ni förstår? Vore snällt, puss 

Svar på kommentar

En fråga bara du skriver ofta att du sova över hos sarah för att du hatar att sova själv. Har du egen lägenhet? Eller varför är du ofta hemma själv? kram
YOU ARE THE BEST BIG LOVE TO YOU !! <3

Svar: Haha ja, jag förstår att det kan låta som att jag bor själv! Men det gör jag inte. Sarah sover hos mig ibland också och jag hos henne, när jag skriver att "jag hatar att sova själv" menar jag då att jag hatar att sova utan kompis eller sällskap, är sällskapssjuk och social av mig och hatar att vara ensam... haha visst jag är inte ensam när min familj är hemma men du kanske förstår vad jag menar nu? 
Tack så mycket!! Puss

image description

Godmorgon!

Hur mår ni idag? Med mig är det inte så jätte bra... lite bakis och sen på det börjar jag bli sjuk, känns som jag börjar få lite feber, hostar och kan knappast andas. Woho! Varför ska det just hända mig när vädret är så jävla bra? På vintern när det är iskallt är jag aldrig sjuk, så typiskt!

Igår i alla fall så degade jag och Sarah i stort sett hela dagen, sov till klockan fyra.. haha lyckat! Sen åt vi och åkte hem till henne och degade lite till, fixade oss till slut och drog på fest i Medis. Var helt okej men inte världens roligaste! Åkte hem till Sarah sen och däckade direkt.. är hemma nu i alla fall och väntar på att mamma ska komma hem med godis åt mig, så sötsugen så jag håller på att dö.. Men kommer nog bli ganska bra bloggning idag eftersom att jag förmodligen bara ska vara hemma om jag inte mår bättre sen och får för mig att dra ut eller något! Så länge kan ni få en muppig bild på mig från i fredags på tunnelbanan.
Puss 
image description

Lär känna mig bättre ;)

Namn: Marilyn Sandberg
Ålder: 16

Ursprung: Sverige och Portugal
Nämn något som gjorde dig glad igår: Alexander!
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov hihi
Vad gjorde du för 15 min sedan: Smsade och kollade facebook..  
Det sista du sa högt: Vi ses snart, hejdå!
Det senaste någon sa till dig: ”Jag är nervös"
Vad har du druckit idag: Fanta och Saft, haha nyttig tjej!
Vad var det senaste du åt: Sushi
Vad var det senaste du köpte: En skinnjacka

 

 

Vad är det för färg på din ytterdörr: Haha trä, random?
Vad är det för väder hos dig nu: Mörkt, blåsigt
Godaste glassmaken: Åh, ben and jerrys. Cookie dough!


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, det gör jag
Sover du tungt: Oftast!
Drömmer du mardrömmar: Brukar fakiskt inte göra det så ofta, tack och lov 

Trivs du med ditt jobb: Har inget jobb.. än.. hehe
Favoritklädsel: Jeans, en snygg/skön tröja, vita converse, smycken och skinnjackan. Klassikern!
Vad ser du om du tittar till höger: Min mobil
Vad gör dig glad just nu: Just nu..? Mina sms jag får!
Vad ska du göra härnäst: Snart gå och möta Sarah efter det här
Höger eller vänsterhänt: Höger!
Humör just nu: Rätt så pigg, ser fram emot imorgon!
Hur många kuddar sover du med: 3
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska, helt klart!
Vad är viktigast för dig: Vänner, familj & pengar.
Är du kittlig: Haha ja, speciellt på magen och under fötterna!
Snarkar du: Hoppas det inte händer allt för ofta..
Stjärntecken: Stenbock
Stökigt eller välstädat: Välstädat, såklart! Inte för att jag är så bra på att hålla det välstädat... menmen..

Shopping!

Hej lovers! Har gått runt på stan med mamma ungefär hela dagen! Blev lite ändrade planer än vad jag hade tänkt mig.. Shoppade lite, fick med mig blandannat en ny skinnjacka (efter att ha krigat sig igenom ungefär hela Stockholm efter en bra) några tröjor,
Massa underkläder, smink solglasögon och lite sånt. Nöjd! Sen åt vi sushi också, så jävla gott. Anyway, sitter på tunnelbanan nu Påväg mot Farsta strand, ska möta Sarah. Får se vad vi hittar på, mycket har vi att snacka om i alla fall om man säger så... ;) uppdaterar senare! Puss på er

Bjuder på en gammal bild på Beatrice, Ellinore och mig. Sommaren 2011, fan vad jag saknar dom dagarna!


Är det onsdag eller torsdag?

Hemma nu! Kom på att man fortfarande inte kan kommentera mobilbloggar.. fett segt ju! Förstår inte hur det ska gå att lösa och förstår verkligen inte varför det inte går att kommentera dom, skitkonstigt. Aja, sen jag kom hem har jag hunnit duscha och nu lagar jag lunch så duktig som jag är ;) Och snart ta och börja fixa mig, dagens planer har ni ju redan fått nedanför så behöver nog inte ta det igen hehe! Fick också en kommentar om jag och Alexander var tillsammans, svar nej det är vi inte ;) Vattnet kokar över..... puss!Sommarkänsla

Hej sötisar! Vädret är ju bara för underbart idag, skitskönt verkligen! Gårkvällen var jätte mysig med min finis, som alltid :) och nu sitter vi på bussen. Jag ska hem och duscha och fixa mig sen blir det in mot stan! Ovanligt..? Nja, men måste kolla efter min skinnjacka som jag aldrig hittar.. Och gärna ett par solglasögon också hehe, måste också förbi min skola idag igen och lämna böcker och så. Sen är jag skolfri! Skönt men ändå inte på nått sätt haha. Aja ville bara uppdatera er lite såhär på morgonkvisten :) ha en bra dag nu och se till att njuta ordentligt av solen, puss!


Mobilblogg

Hej finisar! Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men har varit lite upptagen.. Vaknade runt tio idag, väldigt tidigt för att vara mig haha! Men behövde åka förbi min skola och lämna papper då jag ska skriva ut mig. Efter det åkte jag hem till Sarah, vi kollade på film och tog det bara lugnt. Sen på eftermiddagen drog vi på ett möte angående The wave, sarah jobbar ju där! Sen när jag kom dit frågade dom mig om jag också ville börja där, visst Varför inte? Så ja! :) kanske lite fjortis men det är ju en helt annan sak om man jobbar där och är "värd" i alla fall. Sen drog vi in till stan och träffade några vänner.

Nu är jag Påväg hem till en underbar person, ni kanske kan gissa vem..? Hihi får se om jag uppdaterar mer ikväll annars hörs vi imorgon! Ha en bra kväll för det ska jag ha :) Puss!


Bekännelser (massa random)

Jag bokstavligen älskar champinjoner haha, så gott!
När jag var runt 9 år var min stora dröm att söka till idol när jag var 16
Jag hatar kolsyrat vatten, loka/ramlösa
Jag älskar citat! Man känner igen sig så mycket i vissa
Jag var till Sarahs hals när vi gick i trean, nu är vi jämnlånga
Jag skulle vilja byta garderob med olsen-tvillingarna
Jag har fobi för myror
Jag har bara varit riktigt kär en endaste gång
Jag har haft hål i överläppen (vissa kanske inte visste)
Jag hatar alla "tv-serier" som till exempel, 2 and a half men, gossip girl osv...
Jag tycker poliser är riktigt snygga, så sexiga i sina polisuniformer
-

True.

Svar på kommentarer

tränar du någonting? I så fall vad? har du bra tips överhvuudtaget med träning och mat å sånt?, eftersom du är sjukt snygg kropp!
Svar: Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt aldrig tränat i hela mitt liv! Det är jätte många som har frågat mig den frågan faktiskt eftersom att jag har så "snygg kropp" vilket logiskt är ganska så konstigt med tanke på hur mycket godis osv jag äter ibland. Antar väl att jag har bra ämnesomsättning. Men jag ska faktiskt börja gymma så småningom, återstår att se hur det går haha! Tack så mycket förresten!

ditt kassa självförtroende bara lyser igenom
Svar: Mitt kassa självförtroende bara lyser igenom..? Hm, ganska så konstigt att du skriver det, eftersom att jag har ganska så bra självförtroende, jag tycker inte jag är ful och ser bra ut. Mitt självförtroende har bara blivit bättre och bättre faktiskt, det gäller att lära sig att älska sig själv! (för er som har dåligt självförtroende) som kommentaren över tillexempel, jag är nöjd med min kropp. Det gör mig bara ännu självsäkrare! ;)

Hej, var inte du på G med Chrille Jigling förut, eller aa för jätte länge sedan?
Vad hände egentligen för ni verkar ju typ avsky varandra nu? :o
Svar: Hej! Jo det var jag, men det var för mer än ett år sen nu. Ja vi är inte varandras favoriter direkt och jag är inte speciellt intresserad av att ha kontakt med honom! Kram
Tisdag!

Hej sötisar!
Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag på stan.. helt slut! Igårkväll drog jag ju som sagt hem till Alexander och sov där, vi kollade på någon film som man inte förstog så mycket av, den var mystisk haha! Sen hade vi jätte mysigt, underbar kille! Idag så vaknade jag upp hemma hos honom när han hade dragit till skolan, kände mig lite ensam men klarade mig ;) Sen när han hade slutat kom han tillbaka med lunch, så söt!!

Runt tre tiden drog jag in till stan och mötte Sarah, sen mötte vi Tobias, Ludvig, Emilia, Philip och Lova och hängde med dom ett ganska så bra tag! Kom hem för kanske 15 minuter sen som sagt, ska bara chilla och ta det lugnt ikväll, känner verkligen att det behövs! Kolla på film och så. Skönt det med, uppdaterar om ett tag ska svara på lite kommentarer jag fått. Innan det måste jag bara ta en dusch! Här får ni en bild på mig och Alexander från idag, puss!

image description

Uppdatering!

Hej sötisar!

Drog till stan idag och fikade med Sarah och Rebecca, massa tjejsnack.. Så mysigt! Och nu är jag på tåget Påväg till Alexander, sover där ikväll :) så jag uppdaterar nog mer imorgon! Puss!


Words

Nothing lasts forever, so live it up, drink it down, laugh it off, avoid the bullshit, take changes and never have regrets, because at one point, everything you did was exactly what you wanted19 mars 2012

Godmorgon sötisar :) Sovit gott? Jag har sovit super bra! Somnade ganska tidigt igår också så det var riktigt skönt. Konstigt att jag vaknade runt tio menmen.. imorgon eller onsdag skriver jag ut mig från min skola, känns bra men samtidigt inte. Måste ju göra det jag vill och linjen var verkligen ingenting för mig! Börjar skolan i höst i stället.. men det är ju inte så att jag ligger hemma och degar hela dagarna för det, finns ju massa annat att göra ;)

Hm.. Annars då? Ligger fortfarande i sängen och kollar runt lite, ska fixa mig om ett tag. Dagens planer är att jag behöver åka och kolla på en ny skinnjacka, men tycker det är så svårt att hitta en snygg haha.. därför jag måste passa på innan alla snygga tar slut! Sen träffa Sarah ett tag och sen ikväll ska jag träffa sötisen tror jag hihi. Låter bra! Såg också nu på facebook att det är många som skrivit till mig och skickat länkar med "fejkprofiler" Folk som låtsas vara mig.. tycker sånt är så läskigt. Tänk vad dom skriver och vad " jag svarar" om dom skulle se mig på stan till exempel och tro att jag är en annan person som dom har snackat med på facebook som kanske heter Julia? Skitläskigt ju.. skulle vara jätte snällt om ni kunde anmäla dom :) Aja, nu ska jag äta frukost och piggna till lite, vi hörs sen!
Ett exempel... hur orkar man?


Söndag....

Hej på er!

Hur har eran kväll/natt varit igår? Min var grym och jätte mysig :) drog på fest med Isabella i stuvsta, det var rätt så kul faktiskt men drog ganska tid! Åkte hem till Alexander och sov där, världens mysigaste! Mobilbloggar nu så orkar inte skriva så långt.. Vi hörs sen, puss!


Godkväll!

Jag har verkligen sugit på att uppdatera på senaste tiden känner jag, men känns som jag aldrig har tid haha! Börjar förlora "bloggsuget" igen också som jag gjorde förut när jag slutade blogga.. inte bra! I alla fall..
Försov mig lite idag sen drog jag till skolan, tråkigt som vanligt! Är det något jag verkligen hatar är det skolan, inga överdrifter.. efter det åkte jag hem till Sarah och vi fixade oss lite extra sen drog vi in till stan! Känns som jag är där ganska så ofta, men det är ju skönare ju varmare det blir ute :) Sen kollade vi runt lite i affärer, träffade massa kompisar och sen så satte vi oss och fikade på cafe60, satt där ett ganska så bra tag och snackade om allt möjligt! Verkligen ALLT haha. Så skönt! Men det förblir hemligt ;)

Sover här hos Sarah ikväll också, hatar att sova ensam! Vi ska snart sätta på en film och bara ta det lugnt, skönt! Det blir Holiday in the sun yttligare en gång haha, helt kär i den filmen. Om någon har sett den så måste jag bara berätta att den scenen som han sjunger till Mary-kate börjar jag och Sarah typ gråta av. Världens bästa film! Får se om jag bloggar något mer ikväll annars hörs vi förmodligen imorgon. Avslutar inlägget med en bild på mig och Sarah från idag. Puss på er!HAHAHA varför ser det ut som min mage är jätte stor... HEMSKT! Tur att vi vet att den inte är det ;)

Chillkväll med mig själv

Hej sötisar!

Idag var jag i skolan, hade två möten angående att jag kanske ska hoppa av och byta. Det är i alla fall 99% säkert. Det teoretiska är verkligen ingenting för mig haha, så jävla svårt. Hellre något praktiskt, funderar på stylist eller frisör :) får se hur det blir med det! Ikväll ska jag i alla fall bara ta det lugnt, orkar inte göra något annat.. Vart igång hela helgen haha! Så ska nog bara kolla på film, smsa med en gullis och äta godis. Mys!

Bild på mig från skolan idag, glad tjej!


Instagram

Följ mig gärna på instagram sötisar! Marilynsandberg heter jag där :) lägger in bilder där också som jag inte alltid lägger upp i bloggen så check it out!


Måndag, fml

Godmorgon!

Sov hos Molly igår igen, det blev så sent efter att vi hade kollat på film igår så jag orkade inte åka hem.. Nu har vi fixat färdigt oss och jag ska snart åka till min skola och hon till hennes. Hatar måndagar.. Schooltimes.. Börjar egentligen tolv men måste vara där elva för har möte, kul! Nja.. Ha en fin dag!


Söndagar är chill

Ligger fortftande och degar, uuh :D Men det är skönt jag klagar inte, har ätit världens godaste lunch också, tacos, skit gott.

Ska hem lite senare men snart ska vi nog sätta på en film och prata om shoppingsnillet, det nya heta samtalsämnet. Mystimes!


Mystimes!

Hej allihopa! Eller godmorgon kanske jag ska säga..? Haha!
-
Jag och Molly har degat hela dagen, men det är ju okej för att det är söndag..? ooh, vaknade klockan tolv har bara chillat som sagt. Men det är det posetiva med söndagar, att man bara kan lata sig! I alla fall, igår så drog jag och Sarah på fest i Bromma. Fick skjuts dit av Daniel så det var jätte skönt, det här jävla vädret förstör ju ens hår!! Inte okej.. Det var jätte kul där i alla fall, roligt folk och bra drag.. lyckad lördag med andra ord!
-
Runt tre tiden eller någonting sånt drog jag och Molly därifrån, våra magar höll på att dö av hunger så vi åkte till statiol och köpte massa onyttigheter, tjockistimes! :) Bjuder på lite bilder från igår, bra att Molly har sin kamera så ni får lite finare bilder än med bara min iphone...;)


Jag och Sarah


Molly och jag!


Jag och Molly igen, den klassiska puss-bilden!

Blogg times!

Efter att vi hade käkat igår så drog jag hem och fixade mig lite extra, bytte kläder och så medans Sarah skulle på genrepet till melodifestivalen.. Så vi möttes runt nio och då mötte vi också Herman, Chrille och Ludde i slussen.
-
Vi tog bussen till Gustavsberg och drog hem till Lova som hade fest, vi skulle fira Ludvig som hade fyllt år! Det var trevligt. Jätte kul att man kände typ alla som var där också.. Kvällen slutade som den slutade hehe.. jag sov i allafall kvar där för jag var alldeles för trött för att åka hem typ klockan fyra när dom flesta skulle dra.. så ja, bussresan hem idag från Gustavsberg var ju inte lika roligt! Kändes typ som att jag skulle spy hela bussresan som tog en halvtimme woopa..
-
Nu imorse möttes jag och Sarah i farsta strand, vi hade mycket att snacka om.. ;) Sen så invarderade vi konsum och köpte massa nudlar och dricka! Mums.. bästa bakiskäket!! Whatever, bjuder på lite bilder från igår. Partytimes :)


Sarah jag och David


Min klassiska pose.. Marilyn posen!


Älskar dig bästis!


Sarah, david och jag ;)
kommentar - öhm?

har du baxat fredrikas klänning

Svar: Fick någon kommentar om jag hade baxat Fredrikas klänning, varför i helvette skulle jag göra det? Det är ganska många som har dom där klänningarna från Nelly.. här är ett bevis när jag hade min egna i sommras på balen. Jag är verkligen inte en sån som baxar, just saying. Så vet inte vart du har fått det ifrån. PussUppdatering

Sitter på Max med Sarah nu.. Tjockisar! Uppdaterar kvällens planer sen, kul blir det i alla fall ;) Puss!


FREDAG ♥

Godmorgon på er!

Jag är överlycklig för att det är fredag, kan inte bli bättre. Har sett fram emot det hela veckan verkligen, grymt taggad på denna dag! Varför är det så att man får en extra " kick " på fredagar eller vad man säger? Det är alltid så för mig, känns typ som att livet blir 100 gånger bättre :)
-
Tog nyss en dusch, istället för " ta hand om mig själv dagar " på en söndag så hade jag det idag istället, rakade benen, skrubbade mig, hade hårinpackning osv osv. Sååååå skönt!Tror jag ska ta en ansiktsmask snart också! Bra start på dagen ;) Ska göra värsta frukosten nu sen börja fixa till mig och dra mig emot staden!
-
Jag igår!

Lyssna!

Tycker att ni ska ta er någon minut och lyssna på min kompis Ludvig när han sjunger! Då kommer han säkert bli glad!! Jätte duktig :)

Världens bästa

Jag vill bara säga tack till allting du gjort för mig, och allt du gör för mig. För att du alltid finns där.. Utan dig i mitt liv hade jag aldrig klarat det.. det är jobbigt att du bor utomlands nu och är långt ifrån mig... jobbigt att jag inte kan gå utanför din dörr 10 minuter när jag vill som jag kunde förut. Jag tänker på dig varje dag och saknar dig så mycket, men jag vet att jag alltid är välkommen dit du är. Allting är så svårt utan dig sen du flyttade.. Ingen kan någonsin förstå hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig, jag kan inte ens förklara det... Du är det absolut bästa jag har, det viktigaste i mitt liv. Sen jag var liten har du alltid velat mitt bästa och vill det än idag, smsar & ringer dig ofta för att få höra din röst och blir lika glad varje gång du ringer. Jag älskar dig mest av allt på denna jord, mitt allt, mitt liv. Pappa ♥Dag 5

Dag 5- En bild från ett ställe jag vart påPortugal ♥♥ Bilden tagen av mig :)


76 days

Godmorgon sötnosar!
-
Hur mår ni idag? Jag mår bra, lite trött bara hehe.. *alltid morgontrött* vaknade för ett tag sen i alla fall, ska äta frukost och duscha snart. Sen vid halv 4 ska jag på ett möte angående skolan, och efter det tror jag det blir mot stan som sagt. Det är planerna för idag. Kommer mobilblogga och så under dagen så att det blir så bra uppdatering som möjligt ;) Nu ska jag göra frukost.


En bild från förrförra helgen.

Dag 4

Bild 2 och bild 3 kan jag göra någon annan dag, mina föräldrar och mina syskon. Jag har ingen bild på dom på datan just nu och inlägget blir ju lite tråkigt då! :( Så... vi tar bild 4 " min bästavän "
__________________________________________________________________________________
Sarah Carlsten, vi har verkligen gjort allting med varandra kan man säga, gått igenom jätte mycket, känt varandra i 8 år och hon är verkligen den som står mig allra närmast hur mycket vi än bråkar, vi kan också säga allt till varandra, då menar jag ALLT haha, spelar ingen roll vad det handlar om utan bara allting, det är så skönt. Min bästavän ♥ LoveGAMLA BILDER PÅ OSS. oooh times! Saknar mitt ljusa hår!! ska jag färga tillbaka btw?;)

Wish you were here

Kom hem för ett tag sen, har bara chillat sen dess. Är så grymt trött.. är trött hela tiden nu för tiden, mysitskt. Övertrött kanske bara? Men jag tänker positivt, det är 1 dag kvar tills FREDAG! Lycka!
-
Jag och Sarah drog in till stan och träffade några vänner, skulle köpa en tröja men hittade inte just den jag letade efter så får åka in till stan imorgon igen och titta.. efter det åkte vi hem till Sarah och åt middag sen åkte jag hem, intressant dag. Imorgon ska jag till skolan tror jag, sen på ett möte vid fyra.. också en ritkigt intressant dag! Haha. Tror jag ska somna till en film snart, tvätta bort mitt smink osv sen kanske jag slänger in ett blogginlägg till.. Annars säger jag godnatt och så hörs vi imorgon.:)På tåget

Nu är jag och Sarah Påväg mot stan, ska kolla lite och förmodligen möta upp några vänner! Såhär ser jag ut idag.. Puss!


Svar på kommentarer!

varför sköter du inte skolan? dygnar på en vardag och skiter i att gå till skolan. visst ditt val men korkat. du kommer ångra det sen så lite tid som du lägger på skolan
-
Svar: Hej på dig med! Om du inte har läst mina tidigare inlägg som jag har skrivit två gånger så vill jag kanske ta sabbats år eller som sagt plugga utomlands. Trött på skolan, jag kan sköta skolan om jag verkligen vill. Men varför göra något som jag inte ens är intresserad av ? gå där 3 år " bara för att" ser inget nödvändgigt med det. Ja jag kanske ångrar mig, men det är mitt val! Och bara för att jag inte går/gör klart första året i gymnasiumet betyder det inte att min "framtid är förstörd" det finns massa olika alternativ!

kan du tipsa en affär där man kan köpa fina tighta jeans, och inte allt för dyra.
Puss!


Svar: Denim jeansen från SALT sitter bra, är tighta och dessutom snygga och finns i massa olika affärer! Dom kostar runt 500 lappen så det är inte för mycket. Kram

Åh portugal är underbart! var där på sportlovet hos min mamma :)
Vart i Portugal kommer ni vara i sommar? (:

Svar: Vi ska vara i Albufeira! :)

image description
Vaccationtimes!

Jag och Sarah sitter och äter frukost nu och har snackat länge nu på morgonen att vi vill studera utomlands, eller vi har tänkt på det länge. Antagligen USA eller Costa Rica! Gå på high school då - tillsammans. Tänk er vad kul!? Lära känna massa nya människor, komma bort härifrån i 1 år, uppleva nya saker som man aldrig upplevt förut osv... Jag vill ju som sagt ut och se världen och inte sitta här och plugga i 3 år och sen jobba här hela mitt liv, nä fy vad tråkigt! Och hela sommaren blir ju Portugal, ja jag är trött på sverige det kanske märks? Hehe
-
Vi bangar inte!! Nu ska jag ringa mamsi :)
.
Den här miljön.. i 1 år? Ja tack!

Mys!

Jag och Sarah var nyss hemma hos mig och åt middag sen drog vi och köpte chips & dipp. Nu är det tjockistimes som gäller för oss och filmmys! Hip hip hora blir det, alltid lika kul :)
.
Imorgon ska jag svara på lite kommentarer... och påminn mig också att göra den där "30 dagars listan" Godnatt!
-

Sleepytimes!

Hej på er!
.
Ooh jag har varit så dålig på att uppdatera sen igår känner jag.. men.. känns som jag alltid ursäktar mig heh. Jag mötte i alla fall Sarah inne i stan igår, vi drog och fettade oss lite på donken, längesen jag åt det så hade lite donken-abstinens! Inte bra Marilyn.. sen drog vi och mötte några vänner och hängde med dom i staden, det var riktigt mysigt :) Runt 9 tiden så drog jag och Sarah till Sara som sov hemma själv och inte vågade sova ensam, så då drog vi dit och gjorde henne sällskap. Kollade Tzatstiki och dygnade..
.
Vilket slutade med att när Sara skulle till skolan idag klockan sju på morgonen så åkte jag och Sarah hem till henne och jag hade bara sovit en och en halvtimme, från fem till halvsju och Sarah ingenting alls. Så jag skippade skolan och vips så skulle vi ta en " powenap " i en halvtimme men vi sov till tre, sen vidare till fem och ligger fortfarande och degar. Ångest! :(
-

Words


4 mars 2012

Godmorgon!

Vaknade imorse klockan sex och ville bara dö av tanken att det var skola. Jag har helt förlorat orken osv, funderar på att ta ett sabbats år och börja igen i höst.. En ganska dålig ide kanske men det är ju mitt val så får ångra mig sen... Hmm.. Något att tänka på. Hade nyss engelska och nu är jag Påväg till um. Ska antingen tillbaka till skolan sen annars ska jag till stan. Ville bara uppdatera lite så ni får ha en fin dag! Puss


Oldtimes - sommaren 09/10

Har suttit och kollat igenom min gamla blogg lite, gamla bilder osv. Roligt att läsa och se faktiskt! Vissa saker som kommer upp som man glömt som kommer tillbaka så blir man både glad och ledsen.. haha, för er som vill kolla in min gamla blogg eller något http://mwss.blogg.se haha fjortistimes..;)
-
Här får ni lite bilder, gaash vad jag saknar alltihopa!!


"30 dagars listan"

Då börjar vi med dag 1 då! ;) Dag 1- En bild på mig själv + 10 fakta om mig.• Jag gillar nästan all sorts mat, men det enda jag absolut inte kan äta är blodpudding, vidrigt
• Jag älskar katter, om någon kompis har en katt hemma kan jag sitta och gosa med den i timmar
• När jag är hemma helt ensam brukar jag ibland passa på att sjunga högt i hela huset för mig själv
• Jag har aldrig gått på någon sport eller tränat något i hela mitt liv, coolt va?
• Jag blev kär i en kille när jag och Sarah var i Portugal i sommar, vi skriver nästan varje dag fortfarande
• Jag har jätte lätt att bli brun på benen och magen och ryggen, men jätte svårt på armarna
• Jag hatar helsvenskar som försöker prata som blattar bara för att vara " en i mängden i deras gäng" 
• Jag kan inte gå utanför dörren om jag känner mig ful eller inte är tillräckligt klar
• Jag älskar min pappa mest av allting i hela världen, hade aldrig velat leva utan honom
• Jag älskar att festa, vara social och träffa nytt folk. Fast det visste ni väl redan? :)


Being a dick doesnt make yours bigger

Många som frågat vad toppen på bilden här nedanför kommer ifrån, då ska jag vara helt ärlig och säga att jag köpte den i Portugal haha! Och kommer inte ihåg vad butiken heter, men det borde ju finnas någon slags liknande topp här i sverige i någon butik, Zara eller Salt kanske?  ;)
-
Jag vill också göra en sån där ``30-dagars lista`` som en tjej tipsade mig om, men då är problemet att jag inte hittar någon sån någonstans!? och jag är alldeles för lat för att gå bak i arkivet och kolla haha, om det finns någon gullig liten själ som skulle kunna hitta den åt mig så vore det super gulligt! wooh :) Lagade nyss också världens panglunch till mig själv, muuummma. kanske borde byta linje till kock-linjen? mjaaaee.....Godmorgon

Godmorgon! Igår efter att jag hade skrivit mitt sista inlägg så drog vi och mötte Jennifer. Sen fick vi skjuts av Daniel alla tre för vi skulle vidare på fest, ja.. kvällen kunde varit lite mer lyckad som en sista dagen på lovet om man säger så men den var helt OK. Nu är jag hemma i alla fall, är helt död så jag ska äta någonting nu, ta en dusch och bara chilla. Är hemma själv tills ikväll också så kanske bara är hemma och chillar hela dagen och "tar hand om mig själv" älskar sånt! Nää.. nu skriker seriöst min mage efter mat, inte ätit något sen igår!
.
Uppdateringen kommer säkert vara rätt så bra i alla fall. Måste bara få lite insperation om vad jag ska blogga om? Ge mig tips? Kommentera! ;)


Ta mig tillbaka, där jag hör hemma.

Mobilbloggning

Sawadee nu med Sarah, nu blir det massa girltalk! Puss


3 mars

Oj, klockan är redan sex! Men jag ska in mot stan nu i alla fall, jag och sarah ska äta middag ute sen senare ikväll så är inte planerna helt klara än, men det blir nog bra! Ska inte sitta hemma som igår i alla fall.. ;) Mobilbloggar säkert senare så vi hörs då om jag inte får tillgång till en data. Puss!

Just nu

Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen, strålande väder ute och jag är överlycklig!
Har hunnit ta en dusch och ätit frukost. Snart ska jag börja fixa mig, ska bara få tag på sömntutan Sarah och se vad hon ska hitta på idag, Vakna nu kvinna!!! tror i alla fall jag ska till stan när jag är klar! Har lite saker att fixa. Förresten, roligt att många håller med mig om mitt inlägg nedanför och att flera skrivit till mig på facebook " you go girl, fortsätt som du gör!" osv osv, blir riktigt glad! Nu ska jag börja fixa mig, ni kanske får bild sen om jag hinner. Puss på er


Svar på rolig kommentar

berätta vad som har hänt mellan dig och sarah tjulander istället för att vara omogen och skriva skit om henne på din blogg och kommentera saker på hennes statusar för att du är så jävla avundsjuk.

Svar: Okej... för det första vill jag bara säga att hon är nog den sista personen jag skulle vara avundsjuk på, bara för jag har skrivit om henne behöver det inte betyda att jag är avundsjuk, jag skriver så för att jag stör mig så jävla mycket på henne och hennes blogg, och för att hon har sagt till hennes läsare och mig att hon inte är känd och sen så skriver hon " tack alla fans för ni finns, det är bara komma fram och ta idolbilder med mig om ni vill" då undrar man ju om hon vekrligen inte tycker att hon är känd? Sen att hon bara leker ganska allmänt är ju ingen nyhet. (enligt mig) Jag och hon var ju ganska så bra vänner sommaren 2010 och umgicks nästan varje dag, då kan jag erkänna att hon var hur gullig och snäll som helst. Men då undrade du vad som hänt mellan oss och varför jag är som jag är? Då ska jag svara på det.

Den sommaren som sagt så var vi ungefär varje dag, men sen när vintern började komma träffades vi kanske bara 1 gång i veckan eller mindre. 3 gånger på en månad.. hon började säga till mig att jag bara "ville umgås med henne pga av hennes blogg" Då förstår jag inte riktigt hur hon tänkte, när hon och jag började lära känna varandra genom pea (hahaha) så hade hon inte ens en "stor blogg" så hur kan hon säga så om hon inte påstog att hon var känd ? Det komiska var ju också att jag inte ens visste att hon hade en blogg när vi började träffas och snacka, jag hade själv då också en blogg så det kan lika mycket väl ha varit hon som ville umgås med mig pga min blogg som jag för hennes `? eftersom att vi båda hade runt 400 besökare då har jag för mig. Hon började ignorera mig när jag frågade om vi skulle ses ibland, till slut så orkade jag inte med henne :) "jag finns alltid för mina vänner`` den har man hört ofta, det är vissa anledningar till varför jag stör mig på henne och jag har rätt att skriva exakt vad jag vill.

DEssutom har jag inte skrivit något taskigt utan det är bara ren fakta, sanning och vad jag tycker. Avundsjuk är jag absolut inte haha, roligt att vissa tror det... någon jag är avundsjuk på? Megan Fox.. Kenza? Mary-kate & ashley? då kan vi börja snacka. Ge mig en aneldning till varför jag skulle vara det på sarah ? För att hon har 11.000 läsare, har gjort en maybelline video och träffat storbloggarna? Nja inte riktigt faktiskt. Tycker bara det är riktigt falskt av henne att göra så, det roliga är ju att jag inte ljuger alls i den här texten " bara för att " utan det är 100 % sanning och det vet hon mycket väl själv.

Hoppas du fick svar på din fråga, puss :)2 mars 2012

Nu vet jag varför jag inte får några kommentarer när jag mobilbloggar, det är för det är något fel på appen och det går inte att kommentera dom inläggen som man bloggar ifrån, irriterande.... får försöka fixa det på något sätt!
-
I alla fall, min uppdatering har verkligen sugit.. jag vet. Men det är ju sportlov och det är ju inte så att jag sitter hemma vid datan hela dagarna? Så det borde ni nog förstå hehe, men ska försöka bättra mig! Igår var jag i alla fall med Hanna som jag skrev i inlägget nedan, efter vi hade varit hos frisören så drog vi hem till henne fixade oss osv sen så drog vi på krök i telefonplan, vi sov kvar där sen också. Känns som jag inte sovit hemma på jätte länge..? Även fast det är två dagar bara. Ikväll är det ju avicii också men jag vet verkligen inte om jag har någon ork för att gå, jag är skittrött, inte taggad på att dra ut (vad jag känner nu) men om jag känner mig själv rätt kommer jag vilja gå ut senare ikväll igen.. fast jag vet inte, jag har ingen biljett än men det är många som erbjudit sig att jag kan köpa en för att dom inte vill gå längre, äääeh onödig fakta. Vi får se om jag går eller inte, annars hittar jag på något annat. Bjuder på tre bilder från igår!
.
Jag och hanniiii <3

Mobilblogg

Godmorgon..? Även fast klockan är tre haha!

Igår som jag skrev drog vi i alla fall på fest.. Vi kom dit runt halv 1 så det blev ganska sent. Men det var kul i alla fall! Var där till typ halv fem då kunde jag inte komma hem på något sätt så jag sov hos min kompis Alex som bor i närheten. Nu är jag i alla fall med Hanna, vi är hos frisören för hon ska färga sitt hår :) vi hörs sen, puss

Förresten, världens finaste kille fyller år idag!!! Han är värd allt. GRATTIS ÄLSKLING <3


RSS 2.0