TTL

Förlåt för den usla uppdateringen idag.. får se om jag kan uppdatera bättre imorgon, har fullt upp då!

Om jag hinner så slänger jag också in ett godmorgon inlägg och kanske någon låt. Sov så gott!♥


Förlåt för samma bilder, tog bara någon ur arkivet. Godnatt!

Its been a long day

Hej på er!

Efter skolan tog jag och Melina sällskap på bussen till farsta eftersom att hon också skulle dit. Sen så mötte jag min mamma där för att få pengar sen kom Annika. Jag köpte ett par sheepards, ungefär som uggs fast finare tycker jag, sen lite smink.. vi var där ett tag sen behövde jag åka tillbaka till skolan för att ha utveckligssamtal, det gick väl okej..

Efter det gick jag hem, försökte plugga lite men det gick så bra. Sen gick jag ut på en liten promenad med Viktor och nu kom jag nyss hem. Ska skriva lite på min svenska skrivning men innan dess ska jag hoppa in i duschen, för jag fryser som en galning.. kan knappast skriva med mina iskalla händer!


....

Var dig själv, alla andra är redan upptagna


naaiizz

Godmorgon! Blev lite stressigt imorse.. Vaknade sju, hur lyckas jag alltid!? Så jag fixade mig och sen så trodde jag vi hade spanska på morgonen men vi hade so då pallade jag inte gå dit, ville gå hem och byta byxor istället. Haha hade några jeans som var obekväma.

Så nu är jag alltså hemma och väntar på att so:n ska sluta så att jag kan gå till spanskan! Vi slutar halv två två idag så det är skönt. Efter det ska jag till farsta och handla lite grejer sen vid fem är det utveckligsamtal. Ajajaj.

Vi hörs under dagen!


Behöver sömn!

Har suttit i nästan två timmar nu och jobbat klart med NO:n. Äntligen klar. Tog skit långt tid, skrev fem handskrivna sidor så nu har jag bokstavligen kramp i mina stackars händer... satsar på mvg lixom. Haha. Så det är därför jag knappast har hunnit blogga ikväll, och nu ska jag bara tvätta bort mitt smink sen måste jag verkligen sova. Så jag inte försover mig imorgon som alltid.. plus att mina ögon slocknar när som helst, inte kul. *gäsp*

Nej nu säger jag godnatt, vi hörs imorgon!


Skvallerblogg!

Då var man med i ännu en skvallerblogg haha.. lite kul faktiskt. Får väl hoppas att den här håller lite längre än dom andra som oftast bara bruka hålla 2 - 3 veckor innan dom läggs ner ;)

www.famousblogers.blogg.se


Dags för lite svar på era kommentarer!

Hur spelar du in dina låter, hur gör du med musiken och allt? :)
Skulle vara jätte gulligt om du svarade!

Svar: Jag har skrivit det minst 100 gånger, spelar in dom i en studio. Hör musiken i bakgrunden i lurarna och sen sjunger jag bara till i micken :)

har du piercing ? :)
Svar: Japp i underläppen!

jätte fint sjunger duh!
en fråga,

vad använder duh för program? <3

Svar: Tack så mycket!! Använder windows movie maker som finns på datan, om du menar hur jag gör mina videos?...

tycker du sjunger skit fint! och du hadde ju enn film av när du sjunger med sarah ochså, så du kann vel bara lägga ut den igjen?:)<3

Svar: ååh tack :) den finns på youtube om du söker på "shmsat"

varför är inte du och sarah carlsten bästavänner? jag vet att många har frågat det men är du seriös? ofta du går till en person som du bara typ kännt i någon månad och skriver allt om henne? typ att hon vet hur du fungerar och att ni är så nära varandra`? du verkar ha glömt bort din allra bästa vän men fyfan vad bra du sjunger! :)
Svar: Går runt till en person jag bara kännt i någon månad och skriver allt om henne? Nu vet jag inte riktigt vad eller vem du snackar om. Och du vet ingenting så du ska inte säga och tro för mycket :) Tack så mycket!

Är det din lillebror!? ;o Han liknar inte dig :)
Svar: Haha ja.. men han är lik sin mamma och jag min pappa och vi har inte samma mamma :)

grymt! spelar du in i studio? isf, vart? :)

Svar: Tackar! Gamla stan.

vad andvänder du för shampoo?
saknar du annikas katt?
vilken årstid?
dina favorit kläder (måste svara) ?
varit serie?
älskar du mej?

Svar: Hej saga :) haha, det är lite olika. Ja elsa är världens sötaste! Sommar helt klart. Om jag måste välja så tighta snygga jeans. Brukar aldrig kolla serier.. klart jag gör!

Rolig dag.

Hej på er!

Igår när jag gick och la mig satte jag klockan på halv 7 och tänkte att jag inte skulle försova mig den här gången, intalade nästan mig själv att jag inte skulle göra det. Men vet ni vad som händer då? Jo självklart när klockan ringer somnar jag om så när jag vaknar nästa gång är den tjugo över. Typiskt mig.. en riktig sömntuta, han i alla fall i tid!

Kämpade igenom den här hemska måndagen och kom nyss hem från skolan halvt levande efter den här kylan, fryser ju ihjäl! Måndagar är väldigt jobbiga och långa men det rullade på... Börjar bli klar med min väska på slöjden också så det känns bra. När jag var påväg hem från skolan så sprang jag nästan hem för jag ville bara in, så sjukt kallt i ansiktet! Trodde jag skulle dö vilken sekund som helst... sen när jag kommer hem ser jag att det var -7 grader ute, och då förstog jag varför jag frös så mycket. Jag som tyckte jag hade ganska varma kläder... men nä.

Om ett tag ska jag göra klart min svenska och sen skriva en läxa på NOn som jag har tills imorgon. Jobbigt! Men försöker se det positivt, att det bara är 4 dagar kvar tills fredag! Happyface



Ny kategori!

Min kompis Liv kommenterade en väldigt smart idé som jag faktiskt aldrig tänkt på själv. Att jag skulle göra en kategori till mina covers. Så jag gjorde det, nu kan ni som vill lyssna fler gånger enkelt hitta alla mina covers! Bra va? ;)


Skola imorrn..

Den här dagen har ändå gått ganska snabbt trots att jag absolut inte gjort någonting. Och nu kom jag på att det är skola imorgon, faaan. Vill bara ha fredag igen!

Ska hoppa in i duschen nu i alla fall sen vid nio ska jag kolla på beck, det är ju varje söndag nu! Och jag älskar det för er som inte visste det haha :) Vi hörs!


Haha jag louisa & kim för ettt tag sen

Måste veta! Alla måste svara :)

Vilken låt ska jag sjunga på fredag av dom här två? Vill ha mycket tid till att öva :)

the man who can't be moved?


Breakeven?

Plugg och latdag

Jag är nog inte den enda som sitter inne och latar mig idag... Kolla vädret!? Massa snö och -8 grader. Jag sätter inte min fot utanför dörren idag i alla fall kan jag säga! Är ganska stolt över mig själv också för har gjort klart två engelska läxor som var lite försenade som jag behövde lämna in imorgon... *äntligen det klart* nu måste jag bara jobba lite med svenskan tills på onsdag, har en stor skrivning! Nu när jag ändå har så pass mycket tid..


Som ni säkert vet så sov ju Nicole här i fredags och som ni säkert inte vet så älskar hon bebisar, hon typ dör för dom! När hon träffade min lillebror kunde hon inte låta bli att hålla om honom och pussa på honom.. Och han tyckte om henne också ;) Gissa om hon blev glad? So sweet!

Söndag

Godmorgon söta bloggläsare! Sovit gott? Jag har. Sov verkligen ut idag känner jag.. brukar vakna typ 9 - 10 men sov till tolv idag, riktigt skönt! Kanske för att det är söndag..?

Vet inte vad som händer idag, har jätte mycket plugg vet jag i alla fall. Inte kul. Och sen känner jag att jag typ börjar må illa för att jag suttit för mycket vid datan, jobbigt att det är så lätt att fasna här. Aja ska käka någonting, har inte ätit frukost än!

Och tack för alla fina kommentarer på låten också, fortsätt kommentera vad ni tycker osv. Blir så glad! Puss


Jag igår. Haha jo tjena... men älskar den här bilden på Miley! :)

:)

om gjord röst . aa . lägg upp en video när man ser att du sjunger helt själv. utan musik i bakrunden. våga lite mer om folk tycker att du sjunger så underbart!

Svar: Omgjord röst? Nej rösten är inte omgjord. Det är jag som sjunger. Och det kanske inte är så lätt att visa mig själv när jag sjunger när jag blir inspelad sen skickas det en fil till mig så jag tar bara en bild i videon. Men VISST om det är så viktigt för dig att du verkligen vill se att det är jag som sjunger så ska jag fixa det.

Själv tycker jag faktiskt jag vågar ganska mycket, inte alla som skulle ens våga lägga in ett klipp där dom sjunger själva så att alla på facebook, bloggen osv får höra, vilket jag aldrig vågade för någon månad sen så det är inte speciellt fegt det här =) Puss.

Bytt ut "her" mot "his" bara till en speciell person♥


En lugn lördag

För eran skull så håller jag faktiskt på att ladda upp nästa låt, spännande!

Nicole gick för ett tag sen. Hon skulle till stan och träffa sin kille och jag stannade kvar här hemma. Vi gjorde ingenting speciellt, låg mest och latade oss för att båda var så sjukt trötta. Och jag vet inte om jag vill gå ut ikväll eller bara stanna hemma.. Har inte vart hemma själv på någon helg på en månad eller mer.. Kanske skulle vara ganska skönt!

Tycker inte ni det kan vara skönt någongång ibland? Att bara ta det lugnt?


Yeessss

(Funderar på att radera fearless, eller har nog kvar den men jag gillar den ju inte som sagt)

Men har faktiskt en till låt som jag spelade in förut ;) Just the way you are. Har den klar, videon och allt. Tycker ni jag ska lägga in den? Om ni kommenterar kanske det blir så!

27e november

Godmorgon! Igår så skulle vi försöka somna till en film, så vi gick in och skulle kolla på typ mean girls eller american pie online.. Men den hacka så det gick inge bra. Sen kolla vi på hannah montana och det hacka också. Inge bra det inte. Så vi somnade tillslut runt två tror jag att det var.

Vaknade runt halv elva och nu ligger vi och käkar lite godis som är kvar från igår, nyttigt!

Två bilder från i fredags eftersom att jag inte har några andra bilder nu.




Mys

När jag hade slutat så åkte jag till min sångpedagog, det var kul! Sen direkt efter det fick jag skynda mig till gamla stan och möta Nicole. Då drog vi till studion och ni vet ju redan vad jag sjöng för någonting, blev inte så nöjd den här gången låtvalet var inte på topp.. Menmen får hoppas på bättre nästa vecka! Efter det var vi så hungriga så vi drog till kungshallarna och åt på tacobar, gott haha.

Sen åkte vi som vanligt och köpte godis och sen hem till mig där vi är nu och vi har kollat på idol, vi håller helt klart på Minnah och Olle. Så när röstningen är om ett tag så kommer vi säkert båda sitta under våra täcken och inte våga kolla på tv skärmen.. Aja nu ska jag låta Nicole blogga. Inga bilder från idag heller tyvärr, får fixa det till nästa gång!


Minnah Karlsson - Always on my mind
Så sjukt bra!

Fearless


Live from schooool












Japp jag gillar min tunga.

Kommer aldrig orka gå upp imorgon..?

..Men ska verkligen försöka att inte försova mig... blir bara så stressigt då, och det hatar jag! Är tvungen att sluta tio minuter tidigare från NO lektionen imorgon också eftersom att jag måste hinna till min sångpedagog vid två. Älskar att gå dit hehe :) Sen ska jag möta upp Nicole. Får se hur uppdateringen blir imorgon, kanske slänger in ett godmorgon inlägg. Om jag får tid gör jag det, annars hörs vi på kvällen!

Godnatt!♥


Dagens fråga.

Har ni någon favorit kändis när det gäller utseendet?

Min är helt klart Megan Fox. Hon är så sjukt snygg! Skulle vilja ha hennes utseende hehe.




Nu kan ni inte fråga mer! :) (10 svar...)

gillar du någon just nu?
Svar: Haha gillar och gillar, njae.

vart tog du din piercing under läppen:P?
:D

Svar: Annika tog den på mig.

hur gammal e du ?

Svar: 14, men fyller 15 om en månad :)

har du laptop ? isf, vilken ?
Svar: Ja, en silver. Med märket dell haha? :o

är du blyg eller frammåt?
Svar: Det beror väl på vad man gör eller vilka man är med rättare sagt. Ibland kan jag vara väldigt blyg och ibland väldigt frammåt.

saknar du sarah ?
Värst vad alla verkar vara intresserade av mig och Sarah hela tiden..

får du ha piercing i underläppen?

om du inte får blev inte dina föräldrar jävligt sura o vill att du ska ta ut den?
Svar: Ja jag får ha piercingen. Om jag inte skulle få skulle jag ändå aldrig ta ut den haha.

Kostar det att vara i studio och sjunga?

Nej det gör det inte.

När/varför börja du blogga? :)

Varför är du så otroligt jävla fin ? :o ( avundsjuk )

Svar: Började blogga för två år sen tror jag, vet inte riktigt varför men tror det var för jag läste många andra bloggar och sen ville jag också testa och ha en blogg. Haha tack!

vilka bloggar läser du (kända och okända)
Svar: Jag läser mina vänners bloggar, vilket är ganska många olika. Läser faktiskt inte lika många storbloggare längre tycker dom flesta har blivit ganska tråkiga. Men en som jag brukar gå in på ganska ofta är Paows blogg!



Fråga, fråga, fråga!

Nu måste jag börja ta och städa mitt rum, för helt ärligt så ser det ut som det har vart jordbävning här inne.. Haha imorse när jag skulle välja kläder hade jag så bråttom så jag kastade ut halva garderoben på golvet, sen drog jag. När jag kommer hem så märker jag att man knappast kan gå här inne... duktigt Marilyn! :)



Under tiden så kan ni ju passa på att ställa mig vilka frågor som helst i kommentaren. Som en liten mini-frågestund..? Svarar på dom 10 första frågorna om två timmar eller något sånt! Fråga vad ni vill veta.


Plugget dödar mig! Behöver helg...

Hej alla! (Har tänkt på en sak, jag hatar att skriva hej, det låter nördigt i min blogg) Idag så var vi på gymnasiemässan, de va rätt chill faktiskt. Jag, Melina och Lisa gick runt där som tre små luffare om och om igen.. i kanske två timmar. Men hittade ganska många gymnasien jag vill kolla lite närmare på eller vad man säger, eller massa och massa. 2 - 3. Så skönt att jag vet exakt vilken inriktiktning jag vill gå i alla fall!

När vi drog därifrån runt halv två så drog jag och Lisa tillbaka till skolan för att ha engelska, vi är 30 st i klassen och 13 va på lektionen, duktigt. Drog hem efter det iaf, min kväll kommer bestå av att plugga, facebook, smsa, städa mitt rum, läsa 1000 sidor i en bok. Ja typ det, någon som är avundsjuk?




Boring.

Hej på er! Eller godmorgon kanske jag ska säga..? Lyckades sova till sju istället föra att vakna halv sju,typiskt mig. Men kom precis i tid i alla fall. Är i skolan nu, vi har svenska läsning dom flesta sitter och läser men själv sitter jag här, duktigt! Om ett tag ska vi åka till gymnasiemässan. Så jag bloggar mer när jag kommer hem! Puss


Sov gott!

Nu ska jag lägga mig och smsa med en speciell person♥ Sen somnar jag nog ganska snart.. Godnatt, vi hörs imorgon!


Min roliga onsdagskväll

Det känns som den här dagen har vart jätte lång och nu börjar jag bli riktigt trött. Har gjort klart engelskan tills imorgon och jag känner mig jätte stolt för måste verkligen behålla kvar mitt betyg i engelskan, SOn går det sådär med som också är tills imorgon men det får duga. Har 2 lektioner imorgon eller något sånt tror jag sen runt 12 ska klassen till gymnasiemässan, vet skit många som också ska dit... trevligt! Skönt att åka dit istället för att ha massa jobbiga lektioner eftersom att vi råkar sluta halv fyra på torsdagar, men självklart säger våra lärare att vi måste tillbaka till sista lektionen... segt, deprimerande.


Ny design!

Tack så jätte mycket för den nya fina designen Sofia!

Behövde verkligen en ny design så det här var på tiden. Skönt att få bort allt rosa också, hade tröttnat grymt mycket på att ha det. När hon har tid ska vi bara byta ut bilden i headern åt vänster på mig för tycker jag såg helt sjukt ut. Men annars är jag nöjd!

Vad tycker ni? Hiss eller diss? Var den här eller den andra bättre?


Självklart har jag min favorit bild i headern också!

(Är det bara på min data alla mina blogginlägg är i mitten? Och är mina smileysar borta..?)


Nej nu saknar jag dig alldeles för mycket plutten! Senast vi sågs var i lördags och det känns som det börjar gå för långt tid nu... Men vi ses igen på fredag, längtar! ♥


Svårt val.

Snart är det fredag igen, värst vad veckan gått snabbt! Och eftersom att det snart är fredag så betyder det att det är dags för studion igen, fan va kul! :) Är inte helt 100 med vilken låt jag vill sjunga än men funderar på att sjunga "just the way you are" och byta ut "her" mot "him".

Vad tycker ni..?


Har tänkt på det där med bloggning...

Är det bara jag som blir beroende av att blogga när man väl har en blogg? Jag känner mig typ taskig mot er när jag inte uppdaterat på en dag, för sen när jag väl går in ser jag hur många klickningar det är som har klickat om och om igen på min blogg.. Sen skriver jag ett inlägg om vad jag gör, vad jag har gjort idag osv osv.

Inget speciellt lixom. Kollade nyss igenom min blogg och mina senaste inlägg är ju hur tråkiga som helst! Förut för typ ett år sen bloggade jag mycket bättre, mer fantasti då verkar det som. Jag har ju testat att ha bloggpaus och grejer men det går inge vidare för jag saknar bloggen alldeles för mycket! Så nu kom jag fram till att jag ska skärpa mig :) Vad ska jag göra för att bloggen ska bli bättre? Och vad tycker ni jag ska göra...?

Ny snygg design, inte rosa längre!

Mera nya bilder!

Bättre uppdatering!

Skriva om massa roliga saker inte bara vad jag gör om dagarna..

Videoinlägg..?

Outfits, tävlingar..? Har ni några förslag på någon?


Blir galen av det här vädret!

*Äntligen hemma..*


Man kan inte vara ute utan att frysa hjäl på två minuter eller utan att se någon bli mulad. Klarade mig i alla fall idag i skolan får se hur länge det håller till en viss liten person säkert kommer mula mig med... Det var en kort dag idag i alla fall så det var skönt. Hade bild idag och jag kom igång med min parfym flaska som jag var riktigt stolt över. Efter det drog jag hem, skulle egentligen vara med Annika idag men var tvungen att säga att jag inte kunde eftersom att jag måste jobba med min so skriving tills imorgon.. Tråkigt! :( Men sånt är livet haha, vill man komma in på ett speciellt gymnasium så vill man.

Ska försöka blogga mycket idag också, så säger jag i för sig alltid men nu när jag har lite tid så ska jag försöka att passa på! Bra va? ;) Men jag vill ha min nya design!


Brun :(

Jag är en äkta latmask



Bilden ovanför ser inte ens ut som jag haha (enligt mig.)

Vad har jag gjort den här dagen/kvällen då? Verkligen ingenting speciellt. Pluggat lite för det behövdes verkligen. Skulle göra SO skrivningen men måste göra den i skolan för kan inte göra den helt själv, ni ska veta hur svårt det är... Japp. Slapp mitt utveckligsamtal idag också, mamma ringde till min lärare och flyttade det till nästa vecka istället för någon sak. Men det gör inte mig speciellt mycket så ska inte klaga haha!

Nu känner jag att jag måste gå ner och tvätta bort mitt smink, kan verkligen inte sova med det. Borsta tänderna ska jag också göra! Så nu slutar jag babbla, vi hörs.

Helt kär i låten!

It was only just a dream...♥


Soft?

Tja. Kom hem från skolan för en timme sen, hade en lektion. Spanska. Naaaajs, vi hade idrott sen och typ mentorstid? Palla, väldigt onödig dag faktiskt. Så drog hem och ska snart käka lunch, åt ingen frukost snacka om att jag är vrålhungrig just nu. Håller jag på att ta lite kort med webben, men jag ser helt störd ut så det går inge vidare...




Innan jag drog till skolan


Sovmorgon! :)

Det är inte ofta våran klass har sovmorgon.. händer faktiskt aldrig. Så igår på slöjden blev alla superglada när vi fick veta att vi har sovmorgon till halv 10, underbart! Vaknade vid halv 9 och dom två timmarna till jag fick sova va guldvärda hahaha! Var tvungen att olla facebook lite men sitter och plattar håret samtidigt. Idag efter skolan eller nått ska jag åka till farsta snabbt och byta jacka med Annika sen lite senare har jag utveckligsamtal. Åh.. vet inte hur det kommer gå säger jag bara, jag hatar utvecklingsamtal! Aja måste fortsätta fixa mig nu så jag inte fasnar här.

Ha en bra dag, Puss!

Gammal bild med min gamla piercing, gillar underläppen som jag har nu mycket mer.

JA TACK!


Äntligen hemma *puh...*

Har jag någonsin sagt att jag hatar måndagar? Japp det har jag säkert. Så långa och så sjukt sega. Sista lektionen är ju syslöjd också det gör ju inte saker bättre eftersom att jag hatar det och håller alltid på att somna där... Men jag klarade av hela dagen idag i alla fall! När vi hade slutat så höll jag sällskap med Julia och Lisa nerför skolbacken sen drog jag hem. Ingen ork att vara ute och göra någonting idag plus att jag har så mycket plugg jag måste göra. Får se hur det går med den biten...

Nu ska jag i alla fall ta någonting att äta eftersom att min mage skriker!

Detta är inte bra alltså.. bildbrister så det bara skriker om det.


Tja

Gammalt videoinlägg jag hittade..  från typ mars april Ha-ha fyfan alltså...


White horse - Marilyn Sandberg

Orkade inte fixa värsta bildspelet, tar för långt tid hehe så tog bara en bild. Men själv blev jag inte speciellt nöjd med den här låten, vad tycker ni? När jag sjöng i början på white horse förra gången var det mycket bättre! Aja :)


Söndagar är sega

Hej alla! Förlåt att min uppdatering har vart så dålig dom senaste dagarna.. Men har oftast inte haft tid.

Nu är jag hemma igen i alla fall, hos pappa. Känns jätte bra för jag har inte vart det på länge! Snackar med en söt person på facebook, smsar & håller på att ladda in en sak på youtube. Ni kan ju gissa vad det är? Kommer i nästa inlägg, hehe ni har väntat länge!

Anledningen till varför uppdateringen vart så dålig är också för att jag tröttnat så mycket på min design, känns inge kul att blogga när man har en design man tröttnat på. Men när som helst så kommer det en ny! Tröttnat på det rosa.


Haha va ful! Men pallar inte bry mig, man lever bara en gång, fkb.


Gårdagen

Hej alla! Igår färgade vi Annikas hår, det blev ungefär som mitt, lite mörkare kanske. Men det blev fettfint! Och sen på kvällen gick vi ut och träffade hennes kompis Lina. Jag kunde inte vara ute sen för jag fick världens magont, ja.. alla tjejer vet kanske vad jag menar? ;)
Så vi drog till hem igen och pratade med Fredrik typ 3 timmar, alltid lika kul! Och idag vaknade vi tio och har legat och dragit oss. Annika håller på att platta mitt hår nu och snart ska vi gå ner och äta frukost, vrålhungriga!
Tog tyvärr inga bilder igår...



Why so serious?

Den har morgonen har vi suttit och kollat på en film"John tucker must die" skitrolig faktiskt! Sen har vi käkat upp resten av godiset från igår... tjockisar. Jag har nyss fixat klart mig vilket är riktigt skönt! Nicole håller på för fullt nu så jag tänkte att jag kunde slänga in ett litet inlägg och en bild bara för att liksom...



20e november

Godmorgon! Vi ligger just nu i sängen, helt nyvakna. Självklart är jag den som vaknar tidigast och det första jag ser är att det är snö ute, hemskt! Det va någon som frågade om jag kunde lägga in låten från igår, och det får vi se. Eftersom att jag inte heller fått den på mailen!
Idag vet jag inte vad vi hittar på, men på eftermiddagen ska jag träffa Annika. Aja har inget mer att skriva så här får ni 3 bilder från igår och idag.

Underbaring.com

Hej sötnosar! Har inte kunnat blogga dom här 2 dagarna för mitt internet hemma har inte funkat. Hemskt, riktigt hemskt... Men igår mötte jag i alla fall Nicole efter skolan vi solade och käkade ute, mysigt!
Och idag var jag inte vart i skolan, vaknade sent och så orkade jag helt enkelt inte. Runt ett mötte jag Danne snabbt och han följde med mig till stan, sen vid två drog jag vidare till min sångpedagog, kändes bra! Mötte upp Nicole sen igen inne i stan så åkte vi till studion, kändes som att det var jätte längesen man var där så det var kul!
Efter det var vi så hunrgiga så vi drog till vapiano och åt, aldrig ätit det förut var tvungen att testa och det var jätte gott, även om jag inte brukar gilla sallad.. Köpte massa godis efter det och nu ska vi tjocka oss framför idol!
Ha en bra kväll :)

@skolan

Hej sötnosar! Kunde inte blogga igårkväll för att mitt internet hemma slutade funka och ja... kan ju erkänna att jag led hela kvällen. Slutade 12 igår iaf, det var hur skönt som helst! Jag & Kim drog hem till henne, chillade lite, bakade en kladdkaka haha.. Runt fyra skulle hon på utveckligsamtal så jag drog hem.

Nu är jag i skolan och vi har svenska läsning men jag ska jobba med svenska essän på datan istället så passar på att blogga, slutar sent idag! Vid halvfyra. Då ska jag möta upp Nicole, vi ska sola sen får vi se vart dagen leder oss haha :) Puss


Saknar sommaren...


hejdå

Nu har vi rast, skolan har stängt av facebook. Jag sur. Hejdå.


Its gonna be more than just a dream



There is one thing I always dreamed of, that I will never stop fighting for .. I'll will make it someday and I know that i can do it, I must be strong and not listen to others.


Helt underbar!

Ni måste ju bara ta & kolla in Nicoles blogg! Och kolla första inlägget, jätte gulligt! Plus hennes blogg är ju grym så varför inte? ;)

Är så sjukt glad att vi börjat snacka nu! Eller det har vi gjort länge men inte såhär, du förstår vad jag menar ^^ Vill bara att det ska bli torsdag, ska bli så kul att äntligen träffa dig! Du är inte som alla andra, du är speciell för mig lixom. Helt underbar! Kolla bara, hur galet vacker är inte den här tjejen!?

Tack för att du finns gullis!♥





Impossible



Låten är verkligen grym! Kan gissa på att alla av er har hört den men jag kan inte tröttna ;)


Lite svar!

Bara för eran skull, ni vill ju så gärna att jag ska svara ;)

Marilyn, kommer du sjunga ensam i studion nu? Menar.. Det är ju endå du som känner dom där :) <3
Svar: Ja det kommer jag,för jag tänker inte sluta. Fast på fredag ska Nicole med mig! :)

hänt mellan dig o sarah?
ni skriver typ aldrig om varandra eller nåt sånt?
tacksam för svaret :)
o btw fett grym blogg...o du sjunger asbra :)
Svar: Vi bråkar och är aldrig mer,  its over, eller vad man säger haha! Tack så mycket, glad jag blir :)

ska sarah inte gå till studion längre nu?
Svar: Nej.

har du tungpiercing ?
Svar: Nej på bilden va det Annika som hade inte jag, men vill ha.

hur gammal är du? :)
Svar: Jag är 95a, fyller 15 om ungefär en månad!

Gjorde det ont?
Svar: Att ta piercingen? Ja såklart det gjorde ont men det gjorde mycket ondare att ta i överläppen..

Va har du för textsnitt på texten på din header?
Svar: Har absolut ingen aning, det får du fråga hon som gjorde min design om ;)


Bloggtorka!

Hemma nu! Har bytt piercing och så nu, nu är jag jätte nöjd! Tack Annika :D Ikväll är jag fri från plugg och gissa om jag är glad för det? Det tar ju över halva mitt liv... Vill inte ens tänka på vårterminen med massa nationella prov osv. :( Ska snart käka, är skithunrgig! Men innan dess hade jag tänkt svara på några kommentarer.. Puss


Haha någon bild på mig & Julia från förra veckan när vi halka i backen hahaha.. inte kul!:(


Slutade nyss

Men sitter kvar i skolan för att jag ska ta 37 tåget till stan och köpa nya piercing och sen efter det dra hem till Annika och hon ska hjälpa mig att sätta in den haha.. sen är jag med henne ett tag. Hade spanskaprov idag oxå, det gick skitbra (Y) Uppdaterar senare tror jag, kyss


Sjukt bra!

Sitter här och lyssnar på min underbara vän Nicole som sjunger impossible! Hon är så sjukt j*vla bra! Får typ gåshud haha :) Och hennes kille spelar gitarr, jätte duktiga båda två! Ni måste lyssna!♥


yeah

Sitter fortfarande klistad här framför datan och har knappast rört spanskapapprerna eller pennan, nu får jag komma igång vill ju verkligen inte få IG imorgon! Viktigt faktiskt :)

Juste det var en jätte söt tjej idag i skolan som kom fram till mig och ba: Är det du som är Marilyn? Jag ba: Aa Hon ba: Du sjunger skitbra! Blev verkligen skitglad, jätte söt tjej :D


Jag ♥ Dej// annika Ekman


gmn jag älskar dej stort vi har blivit så tajta denna helg, visst vi har varit vänner innan men nu har vi blivit tajta. jag är så jävla tacksam över att ha en sån underbar syster dom du glöm aldrig att jag alltid kommer finnas för dej, kommer alltid ställa upp oavsett vad syster jag älskar dej 
//
Annika Ekman

Äntligen!

Äntligen har jag slutat för dagen, krigade mig för att klara av alla tråkiga lektioner, höll på att somna men det funka till slut. Tog tåget hem efter jag slutat, kunde inte vara med någon idag för att jag är tvungen att plugga till spanska provet imorgnon. Döda mig? Så det är det jag ska göra nu ikväll, men tror jag kommer fasna här är ett bra tag till om jag känner mig själv rätt...


På fredag kanske jag ska sjunga den här själv på fredag eftersom att jag alltid velat göra det typ ;) Ni kommer väl ihåg den här förresten? Jag som sjunger i början! (:


S to the egt

Godmorgon på er! Eller dålig-morgon kanske jag ska säga..? Jag vaknade vid halvsex idag, så ser jag att det regnar, jag sov bara fucking fem timmar (-.-) och ser ut som jag kämpat i någon storm uppe i atlanten, ser hemsk ut med andra ord. Japp så kan det gå. På tåget mötte jag Ante och åkte med honom, mys! Och nu är jag i skolan vi har typ 2 timmars håltimma.. eller nått? typ ingen är i klassrummet, kasper sitter och spelar, jesper sitter och biter på en flaska, jag sitter här och tänker på den stora funderingen om jag ska åka hem eller vara kvar här o dö & melina ligger i soffan och sover. sånt jävla drag i måndagar


hey baby

Galet sjuktjävlabra låt :)


bild från idag innan vi drog ut



Tja bloggen, kom nyss hem efter att ha vart med Annika och Fredrik. Vi chillade mest, taggade hem till Annika sen behövde Fredrik dra då va det bara vi kvar och va helt slut men vi behövde dra till fagersjö för att hämta en sak, haha sjukt jobbigt -.- iaf det var till min piercing. behövde byta nu e den fett liten den syns knappast, aja överlever haha. Söndagar är alltid så sjukt sega så vi låg och käkade upp resten av godiset från igår eftersom att vi e så tjocka. Sen följde hon med mig till tåget och nu är jag hemma! Skittråkigt att va ensam och ännu tråkigare att det är skola imogron, aså ja pallante. Menmen ska käka nu! Vi hörs♥


Svar på Tal

Heej:)
Vad har hänt mellan dig och Sarah?
Är inte ni kompisar längre?
Skulle bli jätte glad för svar!
Kram:)

Svar: vi har tröttnat på varandra och det funkar inte längre för vi bråkar för mycket och nej vi pratar inte så vi är inte ''vänner'' hoppas du blir nöjd med svaret Kram :)

Älskar dig Marilyn ♥

tack för den bästa och roligaste helgen på lääänge marilyn. vår humor tillsammans den dödar seriöst längtar redan till nästa helg Älskar dig Stort gumman ♥//Annika Ekman

wie

www.annikaekman.blogg.se
kolla in det första inlägget, jag är så söt ;)



0937

Godmorgon! Vi vaknade nyss, annika sitter och plattar mitt hår och smsar med ett riktigt stört retard. Jag börjar fundera på om han skämtar. Iaf runt 12 ska vi träffa Fredrik och sen åka till Saga för att byta min piercing. Igår somnade vi typ runt 3 efter att ha snackat med Fredrik i typ 3 timmar i telefonen hahaha han förstår våran humor. Jag + annika + mat = kärlek. Okej ni fattar säkert ingenting nu sitter jag och babblar. Ha en bra dag!
Och jag kommer inte blogga lika mkt som förut, lite då & då när jag har tid. Puss
Jag har funnit min stora kärlek! Annikas katt :)

kul i skolan

Några bilder från i fredags på mig & melina, älskar att man får bärbara datorer på svenskan haha :)

vi Ligger på grus

Jag & Annika träffade Kiana, Michelle, Hale, victoria och några fler, va med dom. Sen käkade vi och handla godis sen taggade vi hem till annika, påvägen dit var det fett mkt folk i farsta för alla skulle till tubenfesten, vi skulle ha gått dit men vi pallade inte. Har snackat i telefon typ hela kvällen och tjockat oss! Snackar med Fredrik i telefon nu och ja vi alla börjar bli riktigt trötta nu, ska tvätta bort sminket snart sen lägga oss. Puss

HAHAHAHAH det är inte mina skor :P

Just nu

Vi har nyss vart i stan men drog tillbaka till annika för att hon skulle byta kläder. ska ut om ett tag igen. Juste hon har piercat mig i underläppen :D

lite uppdatering

Slänger in ett inlägg för Annikas skull ;) Sov hos henne igår vi träffade Saga var i farsta sen träffa vi några till. Mitt i natten fick vi för oss att vi ville gå på en promenad så vi gjorde det och snackade med Fredrik, de va lite roligt sådär. Och juuste måste berätta haha innan vi skulle dra ut skulle annika göra cola till mig, en sån där soda stream, så skulle jag hälla i så kommer hela flaskan på hennes köksgolv.. hahahaha!
Aja vi vaknade vid 9 tro det eller ej, har käkat frukost nu ska vi fixa oss men innan de får ni 3 bilder från igår!






Thats the way it is

Tror jag ska ha bloggpaus ett tag, jag har helt enkelt inte tid just nu. Måste satsa allt jag har på skolan så att jag får så höga betyg som möjligt, plugg nästan varje dag osv.. sen gör jag massa annat på dagarna. Har helt enklelt inte tid nu som ni säkert märker, men jag lovar att komma tillbaka så snart som möjligt & uppdatera då och då! Inge kul att blogga när jag ändå knappast har tid att uppdatera :(

Men jag kommer tillbaka snart, jag lovar!Massa kärlek


mhhm...

Sarah drog nyss och nu sitter jag här och har ren ångest för att det är skola imorgon, höstlovet har vart så sjukt bra! Asså jag pallar inte med skolan mer :( Aja, ska gå och lägga mig ganska tidigt så jag orkar gå upp imorgon. Har ju blivit van att somna sent och vakna sent, jag är säkert inte den enda som känner såhär inför imorgon haha.. Wish me luck.


pics

Som sagt.. Vi har ju blivit fotade idag! Bara för skojs skull ;) Tog säkert över 900 bilder men tyvärr kommer ni inte ens få se hälften. Men några kan jag såklart bjuda på, så här kommer mina/våra favoriter!










fina va? :D


dålig uppdatering.. men

Det va grymt igår, kommer upp en video sen! Nu ska vi fotas :D PUSS


Saknar väääärmen jag dör..

Från portugal ♥




7e november

Godmorgon sötisar! Sovit gott? Det har vi :) Men är fortfarande lite trötta... Men vi är tvunga att vakna lite tidigare idag för vi ska fotas.. såna här "modellbilder" och sen en annan sak skitkul :blush:  Ni kommer självklart få se dom här på bloggen när det är klart!

Och sen när vi har våran nästa låt klar på fredag ska vi göra en.. haha nej ska inte säga för mycket ni får se helt enkelt ;) Nu ska vi käka! Puss


Neeeeext

Fan vilken grym kväll :D Nu blire karaoke med alla hahaa.. Skulle säga att Isabell & Jasmine hälsar till bloggen :) Puss


Dagens blogg?....


:)

Greenpoint SEK 699, D Brand - NELLY.COM

Ska ha dom här jeansen! Från nelly.com


wie

Tja babys! Lördagen spenderas med massa skönt folk här i södertälje, naajs :) Ska möta sarah om 10 sen taggar vi vidare. kommer några tidsinställda inlägg senare ikv, puss


Mobilbloggar...

På tåget mot södertälje nu, snart framme! Vad har ni för er? Puss


Forever young

I wanna be forever young.. Ska sjunga den på fredag! wiie :D

Lite långt kvar men det är ju bra att bestämma i förväg så att jag kan öva hela veckan :)


kul

Godmorgon! Vaknade runt tolv tiden idag, har käkat frukost och inte hunnit göra så mkt mer eftersom att vi låg och snacka i en timme innan vi gick upp haha.. Ska fixa oss snart sen ska vi till södertälje för en grej! :D


så jävla grym!♥


SÖTNOS!

Vissa av er har ju undrat hur jag och Sarah träffades och hur länge vi har känt varandra osv. Det kan ni läsa på sarahs blogg! :) här!


Fullt upp hela dagarna

Har inte kunnat blogga men nu passar jag på lite iaf och försöker mitt bästa som jag skrev i inlägget nedanför!

I torsdags så drog jag och Sarah till huddinge och gjore en sak som jag tyvärr inte tänker skriva i bloggen, sen drog vi till stan och mötte upp Robin och Liam, var där ett tag sen drog vi vidare till trångsund och träffade några, lite senare ¨på kvällen drog jag hem...

Idag så drog jag in till stan runt ett och träffade min sångpedagog som jag ska börja gå hos, skitbra ju :) Sen eftersom att jag är så snäll tog jag tuben ända till farsta strand och mötte sarah sen drog vi tllbaka till gamla stan och till studion, jag har vart lite småförkyld den här veckan så det lät inge bra idag. Gjorde inte ens klart hela låten för jag hade så ont i halsen. Ni får en låt nästa vecka ist, tråkigt men så äre :)

Sover hos Sarah ikväll och vi ska kolla på idolröstningen som börjar om 5 minuter, tycker alltid det är lika läskigt haha och alltid är jag lika töntig och gömmer mig under täcket när dom ska säga resultatet... ja man kan ju säga att jag verkligen följt idol det här året..

3 bilder från torsdags, man ser inte så mkt menmen.




kommentar

asså om du vill att din blogg ska vara större så ska du göra inlägger....du har en bra blogg som säkert många läser men de e fett irriterande när du inte skriver nåt typ hela dan sen innan du lägger dig gör du en inlägg...inte för att skryta men sarah e lite bättre än dig så skärp er o göra mer inlägg de e roligare för oss läsare då

Svar: Jag har redan skrivit att jag är hos mamma och hennes data / internet funkar inte. Och det är höstlov jag gör andra saker. Du eller ni kan inte sitta och förvänta er att jag ska uppdatera bloggen varannan timme eller något sånt.. jag har ett liv utanför bloggen oxå och inte alltid tid. Men jag försöker så gott det går iaf. Tack o hej


Commander!♥

Jag är helt kär i den här låten :) Älska!


Yessss!

Im happy! Det är soligt ute ;) Nu drar jag, ha en bra dag så hörs vi! Puss


En bra start på dagen hahaha..

Godmorgon sweeties! Vaknade lite tidigare idag.. Såg verkligen till att inte vakna vid ett eftersom att mamma bor lite långt bort och då hade jag aldrig kommit iväg. Ska börja fixa mig lite sen ta tåget till stan eller farsta strand och möta Sarah, vi ska först åka till Huddinge och göra en sak & sen till skanstull sen blire nog att träffa några :) Skönt att ha hela dagen planerad! Aja ska käka frukost, puss :)


sant... :(

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie is made up on your side

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too

When you're gone
The words I need to hear to always get me through
The day and make it ok
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do reminds me of you
And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do

;(



några svar



kan du inte visa hur ditt hår ser ut nu utan löshår ? :)
Svar: Snart så ;)

några korta fråger om dig?
vad har du för mobil?
kan du säga alla dina kontaker på mobilen?
& vad du har kallat dem?
Svar: Har en LG touch som jag hatar.. vill ha knappar. Haha sitta och säga alla kontakter? Näe.. Det skulle nog ta lite tid.

Var köpte du ditt löshår? :)
(svara i nästa inlägg om du vill)
Svar: Taj mahal :)

Kan du göra en lyrics av teardrops of my guitar när du sjunger ? ;)
Svar: Nej jag har redan lagt in den låten när jag sjunger så tänker inte göra lyrics..


hahaha..



Ett kort gammalt video inlägg från April.. haha! :O


tidsinställt

Tja bloggen! Blev bara en chillkväll för mig och Sarah till sist, vi vaknade ju vid ett sen så gick tiden hur snabbt som helst så orkade vi bara inte göra någonting, vi kollade på film och käkade godis istället haha skönt! :) Mamma kom och hämta mig sen, pallade inte ta tåget (ni ska se hur jag ser ut!) och nu är jag här. Ni får ha en bra kväll! :D Puss


Ja ni

Gaaaah va den här dagen är seg! Måste dra mig upp ur sängen! Annars kommer det sluta med att jag ligger här till fyra :O Facebook är verkligen fullt med massa siffror överallt nu, det här har jag suttit och gjort...


Onsdag - snart fredag!!

Godmorgon! Jag kan knappast tro det själv... första gången på kanske ett år som jag vaknade tjugo ett.. ul (Y) hatar att det känns som man sovit bort dagen. Jag & Sarah ska iaf äta snart och sen fixa oss sen drar vi ut.

Juste ska till min mamma ikväll, hon vill att jag kommer för inte vart där på typ 2 veckor.. och hennes internet funkar inte :( Men det fixar vi med tidsinställda ;) Toppen!


Jag och Sarah läääängesen, haha vem är vem?.....


Kommer inte kunna somna...

Jag och Sarah drog till söder och mötte Tim & Pontus sen drog vi till söderbion och kollade paranormal activity (stavning?) Haha aa asså den va inte så äcklig som jag trodde men i slutet va den skitläskig :( satt med bena på sätet så en tillochmed klaga haha! Skrek gjorde jag oxå, första gången jag skrek till en film typ HAHA :) Efter filmen drog vi till donken och sen tog vi tuben hem. Kom hem typ alldeles nyss och jag och sarah sitter och nördar lite på facebook... Vad har ni gjort idag?♥




Ciao

Drar på bio nu, puss!


next:

Nu ska jag hoppa in i duschen & sen börja fixa till mig! :)

Dvs måste vänta på att håret ska torka, (hittar inte hårtorkaren.....-.-) platta det, sätta i löshåret, sminka mig, välja kläder osv.. det här kommer ta tid, Haha menmen så äre om man är tjej! ;)


ååååååååååh

Min hals är helt förstörd!!! Jag kan inte sjunga eller knappast prata och låter som en hes groda... fan va sur jag blir :(


09.09

Godmorgon baby's!

Värst vad alla verkar vara vakna tidigt?... Jätte många besökare redan & ganska många inne på facebook. Haha trodde dom flesta sov på lovet? ;) Jag vaknade för en halvtimme sen typ, kunde inte sova längre hade ångest typ.. (värst va mycket typ de blev) Så ja, sitter och snackar med några gulliga bloggläsare nu & ska snart äta frukost, duscha & passa på att sjunga lite tänkte jag! Är hemma ensam älskar att sjunga i hela huset haha, måste öva tills fredag :blush: Jag har väldigt ont i halsen och låter som en kratta, det måste verkligen gå över annars är det inge kul... Puss


Där hade man brunt hår, nu äre svart :)

Godnatt!

Jag måste verkligen sova nu annars kommer jag somna vid datan, så trött :( Vi hörs om några timmar. Puss & godnatt♥


Bjuder på en skitbra låt jag snodde från Annikas logg, hehe ;)


Min enda allra bästavän


Did you know?...

Jag hatar att vara själv, jag hatar att sova själv. Det är verkligen hemskt! Så jävla rastlöst och deppigt. Jag behöver socialt umgänge nu, nåån???? Nej men seriöst. Får trösta mig med att snacka med 150 personer på datan, min enda räddning. Imorgon ska jag tvinga Sarah att sova med mig, okej sarah? :)


3 bilder från idag

Hahaha fråga inte ens varför jag hade min fjällräven när vi var inne, va där typ 10 min och ja frös sen typ blev det en bastu då drog vi ut...


Bara för sarah är söt? :)


jag ska gå i ide

Fan jag vill verkligen inte ha vinter!!! Har såhär vinterångest typ... Det är inte ens speciellt kallt än eller snöar inte men jag vill ha sommar... nu! Orkar inte gå runt med värsta jackan och tjocktröjor och grejer, och snö är det värsta jag vet. Längtar tills sommaren 2011. Så sjukt mycket planerat! :blush:♥
Bara att vänta några månader till :( ...


Någon som bangar?

Tjaaa

Förlåt att jag inte bloggade på morgonen men jag orkade verkligen inte! Sarah & Jag segade oss som vanligt på morgonen sen efter ett bra tag fixade vi oss drog till farsta, käka lite träffade Saga, Annika & sen Fredrik, va med dom ett tag sen drog jag och Sarah vidare till trångsund och träffa David, Liam, Robin, Tim, Johan, Jakob, John osv. Sen drog alla så drog jag, Sarah, David och Robin hem till Robin var där en stund men det var för varmt gick ut sen igen och körde sanning eller konka.. hahaha mobbade.se. Yees, och nu är jag hemma! Fett deppigt funderar på att dra ut igen.


Hejsöt

RSS 2.0