God damn youre beautiful

Ska stänga ner datan nu och somna till lite musik i mobilen, ligga och tänka på lite saker. Sååå skönt. Har gjort några tidsinställda inlägg tills imorgon också så att ni inte blir utan mig hela dagen, så håll utkik! :) Bra va?

Godnatt & sovgott!



So true

Ingenting kommer bli sig likt utan dig.. Men jag känner att det här var det bästa. people change, life goes on.


Skillnad?

Testade att ta ut löshåret och ha rött läppstift på läpparna för någon dag sen.. Gick inte ut så men whatever, kul att testa något nytt :D haha ser jag annorlunda ut?


Seeeeeeg...t

Hej sötnosar :)

åh herregud.. tror att jag har suttit och kämpat med mitt internet i en timme så att det skulle sättas igång, ibland suger det att ha trådlöst.. men nu går det att blogga som vanligt i alla fall! skönt det.

Efter skolan idag åkte jag och Sarah till huddinge och mötte upp Chrille och Ludde, vi gjorde väl ingenting speciellt helt enkelt, var bara allmänt coola, haha. När jag kom hem lite senare på kvällen såg mitt rum ut som om det hade varit en bomb här inne så jag fick något ryck och satte igång och städade, stolt över mig själv faktiskt.. så nu är det rent & fräsht!

Inte så mycket mer att säga förutom att jag ligger i min säng nu och ska sova om ett tag, upp tidigt imorgon och det suger..  Jag vill sova! Ska oxå åka skridskor imorgon på gympan och jag vill bokstavligen talat bara dö av tanken. Allt som har med idrott att göra är verkligen inte min grej..


Jag hade tråkigt på son så vad gör man inte då? Gulligt :D

@ skolan

Hej på er.. :D

Sitter i skolan nu och har engelska.. ville bara säga att det blir mycket bättre uppdatering ikväll när jag kommer hem! Måste börja skriva på min essay nu. Vi hörs. Ha en bra dag!♥


Jag är sämst

Jag vet att jag inte har bloggat på en vecka, men jag har inte orkat och har haft mycket för mig helt enkelt. Men nu eller imorgon hade jag tänkt börja blogga som vanligt igen! Den här gången lovar jag er. Min kamera har gått sönder också eftersom att jag råkade spilla någon vätska på den, så jävla lyckad jag är. Hade den i en månad och nu kan jag inte ta nya bilder... Blir att köpa en ny i veckan!

I alla fall.. Hej på er!

Sitter just nu hemma hos Sarah och käkar hamburgare, nyttigt - jarå! Nyss kollat på Ana gina show med Hugo och Paow som var med, lite sent kanske men skitsamma.. fyfan vad gulliga dom är! Nästan lite avundsjuk.. Jaja här får ni tre bilder på mig och Sarah från igår. Puss





Bildbomb

Lite bilder från veckan som jag inte haft tid att lägga in.. enjoy :D








Svar

Kan man adda dig på facebook? :)

Svar: Ja visst! Alla som vill får adda mig ;) Marilyn Sandberg. Puss 


Berättar lite om min dag än så länge

Godmorgon :D

Vaknade av att min klocka ringde 10..? Konstigt. Men somnade om till tolv och fick ett samtal av mamma att jag måste på något möte vid fem.. vad det handlar om kan ni säkert gissa. Efter det ska jag tillbaka till Sarah och så får vi se vad kvällen leder oss, antingen blir det bara hemma eller ut, har verkligen lust att gå ut & ha riktigt kul men vi får se vilket humör vi är på! Haha..

Jaja det får vi se! Ska äta frukost, fixa till oss lite och bara chilla ett tag. Vet att det knappt aldrig är någon som brukar svara på den här frågan men, vad ska ni själva göra idag? :)


En gammal bild på mig jag hittade i arkivet. Är det någon skillnad? :blush:

Time too sleep..

Sitter och dricker coca cola och käkar chips, fattar inte hur jag tänker? Känns som jag äter onyttigt hela tiden, verkligen inte bra.. snart är det sommar då ska jag verkligen vara i toppform! Tur att jag och Sarah ska börja gymma alldeles snart då.. Kommer bli kämpigt men det är det värt ;)

Annars så börjar vi bli ganska så trötta, ska lägga oss i sängen nu och snacka lite hemlisar. Goodnight!


Bildbrist... Men Megan Fox är ju bara fööör snygg?


Sååååå klockrent!

När vi satt och väntade på tåget så kom det en gubbe och spelade för oss... trodde jag skulle dö av garv. Speciellt medans Ludde sitter där och ser helt förskräckt ut... Haha se och njut! :D


Tips på rubriker?

Hej på er sötnosar! :)

Lyssnade nyss på min cover jag hade gjort, lite småsaker som inte riktigt är klara än, får ändra det på fredag sen blir det perfa! Efter att jag hade skrivit mitt senaste inlägg drog jag och Sarah till centralen, chillade lite sen mötte vi upp Chrille och Ludde i gallerian, var med dom ett tag osv. Det var trevligt!

Sen kom vi hem runt nio tiden och nu sitter vi här och gör inte så mycket..




Sarah och ludde pluttisar!

Live from studion

Har nyss sjungit och Sarah med. Antar väl att det gick bra men inte så bra för mig så får se om jag lägger in... ska dra in till centralen nu. Ville bara upodatera lite lixom eftersom att jag har vart så fruktansvärt dålig på det ;)

Måste rusa, vi hörs!

I skolan

Godmorgon :D

Är nu i skolan och har precis haft prov inför nationella... inge nationellt men en förberedelse typ, och det gick väl sådär.. Var helt oväntat och jag hade ingen aning om att vi hade det så fick en liten chock så att säga. Slutar halv två idag och det är ju fredag så jag är på ganska så bra humör!

Ska direkt in till stan med Sarah efter skolan köpa en piercing sen vidare till studion, får hoppas på att jag lägger in en låt ikväll men som det känns just nu tror jag det för mår lite bättre :) Man vet aldrig.. nu ska jag kolla facebook lite sen har vi matte tror jag!

Ha en bra dag! Pussss


Snart fredag!?

Hej på er!

Förlåt att jag inte har uppdaterat, känns som jag alltid kommer med massa bortförklaringar men det är faktiskt sant, mitt internet har inte funkat och det kommer funka nästa vecka, då blir det uppdatering med massor av bilder osv, soft.

Annars då? Är hemma hos Sarah nu, dunkar lite musik och håller på att planera helgen. Lite senare ska jag hem till min syster, käka middag och sova där, mysigt!

Några bilder på mig och Rebecca från idag :D





Hos Rebecca



Men nu ska vi tillbaka till skolan - hörs sen!


19 Januari

Idag fyller min kära vän Rebecca Pegel 16 år, tycker alla ska gratta henne! GRATTIS GUMMAN!♥♥


Kan inte bli gulligare

Sitter här och dör halvt för att Sarah är så gullig...... Hon sjöng en cover till Ludde! SÅ SÖT :D


Sa någon någonsin att livet var enkelt?

Hej på er..

Hur har eran dag varit? Min har väl varit helg okej.. så mycket som händer nu för tiden, om ni bara visste allt. Det har gått 17 dagar av det här året och i alla mina 15 år har jag aldrig haft så här mycket problem... åh herregud..

Efter skolan drog jag och Sarah i alla fall in till stan, käkade lite och sen drog vi till studion. Jag var fotrfarande lite småsjuk och hade ont i halsen så jag provsjöng bara, men det gick ju inge vidare. Så får ta det på fredag istället! Sarah sjöng i alla fall en låt som hon blev nöjd med ;)

Sen åkte vi hem till henne och nu är vi här, sover här ikväll. Ska käka sen bortsta tänderna och lite sånt, är verkligen hur trött som helst och nu skulle ingenting sitta bättre än att sova... godnatt.


Sarah gästbloggar!

Hej alla Marilyns bloggläsare! :) Fan vad mobbat det där lät.. Nu har Marilyn nyss dragit från mig, och hon bad mig att gästblogga i hennes blogg så att ni skulle få en uppdatering! :) Ja, Marilyns statistik har ju höjt sig som en raket efter hon tog bort sitt lösenord jag jag länkade henne.. Allt för dig♥ Yes så kan väl passa på att göra det nu hehe! ;) Wiie, måste bara skriva det här men kvällen igår var hur kul som heeeeeeeeelst kan knappast bärga mig tills nästa helg! Haha måste erkänna att jag sitter & ler samtidigt som jag skriver hahah.. Ja vet att jag kan vara lite mobbad men thats me! Är så taggad, jag älskar dig bästavän!

/ Sarah Carlsten ♥

En gammal video på oss, kommer du ihåg? Jag : "BÖÖJ DIG INTE NER!" du : "OKEEJ" så böjer du dig, haha!


Dagens låt!


Idolbild



hej Marilyn! älskar verkligen din blogg,du är den bästa bloggerskan ever;)
har gjort en idolbild till dig,hoppas att du gillar den:)//Tashi

http://missbrownie.blogg.se

Tack så mycket sötnos! Idolbilder osv skickar ni som vanligt till [email protected] , puss!


Nyvaken

Hej på er :D

 Igårkväll var najs. Jag & Sarah drog till Tim där Ludde, Chrille och massa andra var. Haha men jag är alldeles för trött för att skriva ett helt blogginlägg så ni får 3 bilder istället, skulle vilja lägga upp alla men dom är nog inte lämpliga för det när jag inte har lösen längre... Dom andra finns på facebook om någon ville veta. Puss!





Bråttom

Godmorgon sunshines! Har ni sovit gott? Vi har gjort det fast sov inte så värst länge haha.. Somnade fyra vakna tio. Aja, vi gick nyvakna till farsta centrum för att snabbt inhandla lite saker och sola. Blev en 20 minutrare och blev brunare! Nice :D

Håller på att fixa oss nu för ska iväg alldeles strax. Ska fortsätta platta håret nu, har ganska så bråttom så jag skriver mer sen! Puss


Ny design

Sarah har gjort en skitsnygg design till mig nu som jag faktiskt är nöjd med! Känns mycket bättre än den andra.. har också gjort bloggen lite ''bredare'' som ni kanske ser. Vad tycker ni? Hiss eller diss? Hoppas ni kommer sova gott så hörs vi på morgonen? Godnatt ♥

Förresten, är det någon som kan fixa reklam på bloggen? Asså som man kan ha över headern eller brevid? Om det är någon som kan det så kommentera gärna, länkar personen oxå.


wie

Orkade inte med att mina besökare hade sjunkt så mycket på senaste tiden pga av lösenordet och började få ångest när jag kollade min statestik varje dag... Så jag bestämde mig tillslut för att ta bort lösenordet! Och det har redan höjt sig, så nu välkommnar jag er gamla läsare tillbaka igen! :D

Påtal om det så skulle vi ju egentligen till studion idag som sagt men vi ska dit på måndag istället.. Tror jag ska sjunga någon Miley Cyrus låt då eller ''grenade'' med bruno mars. Ni kommer väl ihåg den här? ;)


Bloggtips

Tänkte ge er ett tips på en bra blogg som jag läser väldigt ofta! Mycket humor i den faktiskt ;) Och skitsöta tjejer! Så tycker det är värt att ni ska kolla in den :D

http://fettgay.blogg.se


Bad update

Har inte uppdaterat på hela kvällen.. för har vart med mina brudar! Vi chillade galet. Rebecca drog runt 10 och nu är det bara jag och Sarah kvar. Ska sätta på en film och tjocka oss snart, mys!♥


Fredagsmys

Tja bitches :D Idag så äre fredag och det var skola som vanligt, efter skolan drog jag med Calle och några till centrum och dom väntade med mig tills tåget kom. Då drog jag hem till Sarah där Rebecca också är! Vi skulle egentligen till studion idag men Jesper (han som jobbar där) kunde inte så vi får gå dit på måndag och nästa fredag istället. Lika bra det när min röst börjar komma tillbaka. Har inte så mycket mer att säga så ni får tre gamla bilder på mig Sarah & Rebecca :) Puss




Förändring?

Januari 2010


Nu - januari 2011


Tycker ni att jag har förändrats något? på ett år... jag tycker lite men inte överdrivet :)


Idolbild



En idol bild till coola och bästa dig :)
Tack så mycket Ellinor! Hade du inte någon blogg? isf kan du skriva i kommentarsfältet så jag kan länka dig ;)

Idolbilder osv skickar ni som vanligt till [email protected] puss!


hehe

Detta gick inge bra... Så fort jag är vid en data kan jag verkligen inte låta bli att slänga in ett litet inlägg. Kommer upppdatera lite då & då. När jag har tid ;) Ibland mycket ibland lite, det återstå att se helt enkelt! Anyway. Idag var det bara en vanlig - tråkig skoldag. Sov inte så mycket inatt så kämpade verkligen mig igenom den, hårt..... Mattelektionen var så tråkig så att jag nästan somnade. Efter skolan drog jag med hem till Sarah i alla fall där jag befinner mig nu, vi ska äta någonting snart sen får vi se om jag sover här eller inte, beror ju helt på vad mina föräldrar säger efter det som har hänt :( får inte gå ut sent dom närmsta helgerna heller, det suger.
Skitsamma ska inte deppa bloggen, en snygg bild på jesper och Sarah får ni för dom är ju så söta. :)



Svar

hörde att det är ngt som har hänt? kan du berätta ? :(

Svar:
Anledningen till varför jag inte har bloggat dom här tre senaste dagarna kanske ni redan vet, eftersom att Sarah har skrivit en liten del av det i sin blogg. Men i alla fall, i lördags hände det ju mig lite saker.. var utomhus, ramlade i vattenpölar osv och min kroppstemperatur skönk ner till 34 grader vilket nästan är dödligt. Så en person fick ringa ambulans sen åkte jag till sjukhus, vad jag vet följde Sarah med i ambulansen också.. jag magpumpades fick slangar osv, men det märkte jag först dagen efter. Efter det åkte jag in till Maria ungdom, eftersom att jag hade druckit lite för mycket och nästan varit medvetslös... Det var hemskt :( Helt ensam var jag också.. skitläskigt. Aja, man kan ju säga att den kvällen var ganska förstörd som skulle blivit lyckad, så nu vet ni. Kanske inte bloggar på några dagar heller beror på när jag får lusten tillbaka men just nu har jag verkligen ingen lust att varken blogga, lägga in bilder eller något. Men jag kommer tillbaka - så småning om, det lovar jag! Puss


Du förstörde mitt liv för ett tag framåt :(

Saturday night

Hej på er :) Sarah är nu i duschen så jag passar på att blogga lite.. efter det ska jag också hoppa in i duschen och fixa oss osv, kommer ta tid det här känner jag på mig.. . Vad ska ni göra ikväll sötnosar? Något kul? :D 

Förresten, alla mina besökare börjar komma tillbaka igen även fast jag har lösenord, jättekul att fler och fler frågar efter det! Fortsätt så ;) Puss


Sarah var stressad igår. :)


En helt oredigerad bild på mig :D Från igår den med, tror jag.


Idolbild


Fick en idolbild av söta www.thiwaraa.blogg.se/ Tack så mycket :D


Aldrig sovit till den här tiden

Godmorgon sötnosar :) Hur mår ni? Själv så äre sådär... Eftersom att vi vaknade och kollade på klockan så var den halv tre!? Hatar att vakna såhär sent, blir alltid sur eftersom att dagen typ är borta. Menmen, finns inte så mycket mer att skylla på än att vi la oss alldeles försent igår. Halv sex somnade vi, illa.. Dags att börja vända tillbaka dygnet snart? Vi sitter här helt döda. Suck :(


Ni får min favoritbild yttligare en gång!


Rösta!

http://apps.facebook.com/blogoftheyear/

Snälla kan inte bara alla som läser det här klicka på länken ovanför och gå in och söka på the life of Sarah så hon blir blog of the year 2010? skulle vara så snällt! :) Kom ihåg... Om ni ställer upp ställer vi upp för er ;) Puss


Ny design.. Äntligen!

Nu är äntligen den där svarta dystra designen borta :) Världens bästa vän gjorde den här åt mig!
Vad tycker ni? HISS / DISS? :D

Kolla in Sarahs blogg http://shms.blogg.se


Filmtips

När jag sa att ni skulle ge mig filmtips så var det någon som skrev ''the last song'' och eftersom jag älskar Miley Cyrus så kollade jag på den och ska jag vara ärlig så är det den bästa film jag sett! lite sorlig också faktiskt.. Ni som inte sett den borde verkligen se den! Grym  
Den hade vi faktiskt tänkt se nu... Igen haha




Lugn fredag!

Tja gullungar! Jag och Sarah har verkligen bara latat oss idag, bokstavligt talat. Men det har vart skönt! Vi var i  farsta en snabbis och jag gjorde bort mig totalt, köpte mcdonalds och tog hem. HAHAHA.. gör aldrig det, maten är iskall när man väl är hemma. Iaf, viktigt för er att veta. Kanske ska ut senare fast jag tror inte det. Annars sätter vi bara på en film och har en mysig tjejkväll ♥ mysigt det med. Har inte så mycket mer att säga så ni får nöja er med det här inlägget helt enkelt. Har inga bilder från idag heller men kommer förmodligen ta massa imorgon, så då får ni dom. Då händer det grejer hehe Puss


Jonte gjorde en söt bild till mig, sötis





Det har gått 1 vecka av 2011

Godmorgon  ni kan ju nästan gissa vart jag befinner mig nu? Hos Sarah! Kom hit runt halv två tiden och nu måste jag ''ta hand'' om henne som är lite småsjuk. Jag är hunrgig och försöker få med henne till donken vilket är en liten svårare sak att fixa.. Men till slut går hon med på det i alla fall, tro mig
 Puss!


Jag idag, blev väldigt nöjd med mitt utseende idag faktiskt :)


Svar på era frågor ;)

Hur kan man va så fin? :P
röker/dricker du? :)
vrf har du lösen på bloggen?:)
vilket årtal är du född 96,95 eller? ;)

Svar: Haha tack! Röker gör jag inte och det händer att jag dricker på helger. Har lösen på bloggen för att jag inte vill att mina föräldrar ska läsa. Är född 95!

Vart tog du din piercing? hur mycket kostade det? Gjorde det ont? Hur länge läkte dit tills du kunde byta? Behövde du tjata på din mamma för få ta navel piercing ?
Svar: Tog piercing på hötorget, det ligger typ exakt vid tunnelbanan. Ja det gjorde ganska så ont, jag bytte efter 1 - 2 veckor vilket var väldigt dumt gjort men den har läkt ganska bra nu. Mina föräldrar visste inte ;)

Hur lång är du?
Svar: 157,5 (för att vara exakt) senaste jag mätte mig. Och det var ett tag sen, kan alltid hoppas på 158 nu

Asså du är såå fin och du är min största idol :)
Men skulle inte du kunna lägga upp dagens outfit ibland???
kram

Svar: Vad söt du är! Jo det skulle jag börja kunna göra Kram

oskuld?
har du strulat?
kan man strula om man har tandställning?

Svar: Nyfiken? ;) Ja det har jag. Det är väl klart man kan?

hur lång är du ? :D
ska vi bli tsm?
är det sant att du ska börja i samma gymnasie som mej ? (A) <3

Svar: 157,5. Ja klart vi ska bli Njae men det är väl sant att du ska gå samma gymnasie som mig?

varför ljuger du om att du aldrig varit kär och varför är du så himla rädd för kärleken?
Svar: Ljuger om att jag aldrig har varit kär? Hur vet du det? Sanningen är att jag aldrig har varit det. Och jag är inte rädd för kärleken vill bara inte ha ett förhållande just nu.

får jag ta på din rumpa ? :D <3
favorit färg ? :P
varför hatar du "x)" smileysarna ? :O
är miley cyrus verkligen bra i "the last song" lr va fan den hette?
vrf vill du inte sjunga en av eminems låtar, dom är ju grymma ? :O
tränar du ngt?
du har riktigt fin rumpa btw! <3333333333

Svar: I dina drömmar danne Rosa är min favoritfärg, jag hatar ''x)'' smileysarna för att dom skrämmer mig och är grymt fula och irriterande. Jaa hon är skitbra, men det är hon i alla filmer! Ja dom är grymma men om jag skulle sjunga dom skulle dom inte vara gryma längre? Nej jag pallar inte träna -  skulle ge upp efter 2 minuter. Man tackar!

röker du? :)
Svar: närå

vart tog du din percing?
vad var det för grej du och sarah skulle fixa i handen eller nått förut ;)?
godaste alkoholdrickan?
är du lätt påverkad? :p

hahahah hej jag är mongo men roligt att veta :)

puss din blogg e bääääst.

Svar: Tog den i hötorget. Haha hemlis! Smirnoff Ice är godaste. Inte hur lättpåverkad som helst men inte svårpåverkad heller. Tack!

gillar du dina tår?
har du blivit slickat om dina tår?
är dom saftiga?????

Svar: HAHAHAH asså va? Nej jag gillar inte mina tår, har inte blivit slickad om dom och joooo klart dom är fett saftiga!

vilket gymnasium ska du gå? vad för linje? musik? :D
Svar: Vet inte riktigt men det står nog emellan nacka och jensen södra. Sam beetende eller ekonomi juridik. Konstigt nog så vill jag inte gå musik längre, det bara blev så. Vill gå som vanligt i skolan och så har jag ju ändå lite musik på fritiden om jag vill c

är du oskuld?
vad vill du bli när dud är stor?
kommer du bo i sverige?

Svar: Hemlis. Känd & rik, ha ett skitroligt jobb som jag verkligen trivs med. Det vet jag faktiskt inte!

på vilka villkor skulle du gå med på ett one nigth stand?
Svar: Inga, mobbad fråga.

när ska du gå i studion igen? har du slutat? :O var längesen man hörde en låt:(

Svar: Har självklart inte slutat! Det har varit julstängt som sagt. Nästa fredag börjar det igen, läängtar!

är du på tillsammans med martin?
Vilka bloggar läser du?
när ska du byta design?

Svar: Det är bara på driv Läser många av mina vänners bloggar, paows och ibland dessies! Sa byta design när jag får tid och när någon riktigt bra vill göra en snygg till mig.

Är du fortfarande kompis med Nicole? :)

Svar: Vi umgås inte längre.

har du lööshår? :)
Svar: Yes... tyvärr!

Hur är du som persom om man är med dig?
Hur kan du vara så fin?

Du verkar vara en rolig tjej! :D kram!

Svar: Jag vet inte riktigt, fråga mina kompisar! :) Föddes så.. haha nä men tack!

När var det första gången du blogga?
Varför började du blogga?
Hur har du blivit så känd? :)

Svar: 2 år sen tror jag. Började blogga för jag läste storbloggar så ville jag också prova på.. är inte känd hehe!

Gumman varför är du så otroligt fin?
Vilken är din favorit affär som du handlar mest i?
Hur många besökare har du per dag?
Pussen :)

Svar: Om det är någon som är fin här så är det du sötis Min favorit affär är nog h&m eller bikbok. Runt 400 nu när jag skaffat lösenord, hade runt 500 förut! Puss

har du varit full?
Svar: Ja

Hur fixar du ditt hår? Hur sminkar du dig ? :)
Svar: Plattar det, sätter i löshåret. När jag sminkar mig tar jag först foundation, lite puder & rouge sen mascara och eyeliner. Enkelt

vem är din BÄÄÄÄSTA kompis? :D
vem kan du säga allt till :D?????

hmm.. för & jävlas..

vilken är den gooodaste drickan? ;)
röker du? ;D
are you a virgin HAHAHHA

Svar: Du är min bästa kompis Sarah Dig! Den godaste drickan, cola och ...... röker inte. HAHAHA det vet du svaret på

Kör på!

Hade tänkt ha en liten ''mini frågestund'' ni får fråga vad ni vill fram till klockan tio då svarar jag på allt. Passa på 


Just a dream

Är verkligen trött på vintern! Man blir bara på dåligt humör och det finns knappast någonting att göra. Blir inte bättre att skolan börjar på tisdag heller, hela terminen kommer bestå av massa plugg plugg plugg, utan att överdriva, tänk er?! Nästan varje dag. Vill bara åka utomlands... Nu! Men i sommar sticker i alla fall jag och Sarah till portugal, italien och förmodligen USA. Det kommer man vara värd efter allt kämpande i skolan, älskar att ha saker att se framemot och det här längtar jag till så jag dör


Skulle göra allt för att vara här just precis nu

Lite svar

kan du inte lägga ut lite mer egobilder?
så man kan göra idolbilder och fanvideos och sånt ?

Svar: Jo visst! Kan ta några lite senare kanske

Vart har du köpt din tröja och dina jeans?? <3

Svar: Min underbara magtröja kommer från bikbok och jeansen från jc.

Du passar sjukt bra i navelpiercing, kan du lägga in en bättre bild :)?
Puss

Svar: Har faktiskt inte så jäääätte bra bilder men här kan du få två stycken så länge! Puss



Ska du typ inte byta heder nu till något finare typ skriv nåt på din heder nu också,by the way du har en intressant blogg och du lägger ut fina bilder,bara hedern som inte är så bra ta inte illa upp!! <3:)
Svar: Tar verkligen inte illa upp. Jag vet att min header är ful hehe.. men det finns ingen som gör header så som jag vill ha den, eller finns det? Maila mig isf ;)

fett fina skor!! vart har du köpt dom och hur mkt kostade dom??

Svar: Köpte dom på dinsko och dom kostade faktiskt bara 399 :-



hur laddade du den på tåget? :o'
Svar: På vissa tåg finns det kontakter, nedanför sätet. Den där lilla vita saken vid mitt ben tillexempel!

vart gjorde du flätorna, och om det kostade hur mycket isf? och vad kallas det ?
Din blogg är bäst!<3

Svar: Dom gjorde jag i portugal, det var lääängesen. Vet inte riktigt vad det kallas men det kostade 10 euro, 100 kronor alltså. Fast det är väl olika på olika ställen. Tack!


Godmorgon!




Såhär ser det ut utanför mig just nu.. kul..

Vaknade runt halv ett idag, inte bra. Måste börja sova tidigt och vakna tidigt nu när skolan snart börjar.. Frös så mycket när jag vakna så gjorde en stor varm chocklad med vispad grädde, underbart Sen dess har jag bara tagit det lugnt, inte så stor lust att gå ut när det är snöstorm - vi får se hur det blir med det. Har fått ganska många frågor osv så jag hade tänkt svara på kommentarer om ett tag, det var ju ett tag sen.. Håll utkik!


En lugn onsdag

Tja bitches!
Idag har jag varit med några kompisar och bara chillat. Inte hänt så mycket mer... anledningen till att jag inte bloggat är för att jag inte orkat eller haft tid. Är oxå lite sur för jag hittar inte min USB sladd till kameran, borta efter 5 dagar. Så typiskt mig, får helt enkelt köpa en ny imorgon. Aja hade tänkt somna till en film nu så vi hörs. Puss!



Bloggtips

Tänkte tipsa er om en jättebra blogg som jag faktiskt läser dagligen. Hon skriver om massa olika roliga saker & är hur söt som helst. Värd att kolla in helt enkelt

http://frdrika.blogg.se


RÖSTA! please?

http://apps.facebook.com/blogoftheyear/

Tycker att alla som läser det här ska ta sin tid att gå in och rösta på Sarah Carlstens blogg! Blog of the year är hon väl värd? ;) Skulle vara jätte snällt! Bara att klicka på länken ovanför och sen söka på hennes blogg! Puss


Skulle inte sitta fel att åka hit nu.

Pic's

Hemma nu! Gör inte så mycket, snackar med några och ska snart sätta på en film, skönt! Blev inte så många bilder från idag men jag orkar inte alltid ha kameran, speciellt inte ute för det blir tillslut så kallt om händerna, men några bilder blev det. Bloggar mer om ett tag ♥




kommentera

Är fortfarande hos Sarah, ska snart börja ta tåget hemmåt. Så länge tycker jag ni kan ge mig tips på bra filmer? ;)


Var tvungen...

ÅRET 2010

Hur har året 2010 varit för dig? – Finns både jätte bra & dåliga stunder..
Bättre än förra året? – Ja det tror jag nog.
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – Oj... väldigt mycket, kan inte ens rabbla upp allt!
Har du flyttat under år 2010? – Jag har aldrig flyttat
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Ohja
I så fall vilken? – Commander, just a dream och många mer!
Har du kysst en främling? – Ja

En bild på mig från 2010

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2010? – Fram och tillbaka
Har du varit kär? -Kär nej..
Har du sagt jag älskar dig till någon? – Ja..
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Japp
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Inte direkt

SORG & HÄMD

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – Nej
Har någon i din släkt avlidit? – Neje
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Haha nej
Varit i slagsmål? – Nej, bara tjaffsat

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? -För mycket.
I så fall vad? – Vill helst inte skriva det här ...
Har du skämt ut dig? – Det har jag verkligen gjort!
Har du ljugit för en vän? – Ja.
Har du varit ute en hel natt? – Jo
Har du blivit tagen av polisen? – Yes, tyvärr
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja.
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja

SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du på? – Trångsundsskolan, längtar tills gymnasiet!
Har någon varit elak mot dig i skolan? – inte mobbat eller ngt sånt.
Hatar du någon på din skola? -haha jaa
Har du gjort något framsteg? – Inte speciellt, eller lite kanske.
Haft alla rätt på ett prov? – tveksamt

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? – Yes
Har du förlorat en vän? – Ett par stycken
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – Ja.
Har du gått bakom ryggen på en vän? – Nej
Har du ljugit för en bästavän? – ja
Har du haft en relation med en vän? – ?


suck

Godmorgon på er! Kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men det funkade iaf :)) Somnade runt 4 och vaknade vid halvtvå, lyckade brudar. Ska äta ''frukost'' sen hoppa in i duschen tror jag. Får se om vi träffar några personer idag, annars tar vi det bara luuungt. Har inte så mycket mer att säga, vi hörs.♥


Hej

Ja rebecca, vad ska man säga?


Stressigaste dagen i mitt liv!!!!!

Jag har seriöst vart ute och hejdat hela dagen, tror inte jag ha stressat såhär mkt på läääänge. Men trotts det så är jag faktiskt inte ett dugg trött. Började med att jag vaknade halv elva fick en hjärtklappning för skuille tilll pappa och hämta lite saker och de va bråttom, dont ask why. sen tog jag och sarah 12.35 till södetälje för att möta kim, hon skulle fixa en sak men de fanns inte där så va tvungen att åka till geneta (?) ehm aa. mitt ute i ödemarken. Efter det drog jag och sarah snabbt in till stan, rushade där med våra tunga väskor på axlarna, ( nu har jag nackspärr...) köpte löshår och ny piecing till min läpp och sen vidare till bålsta. Skulle chillkröka med några kompisar där borta men de blev inte av eftersom att när vi mötte rebecca & hennes kompis så va dom aspackade och hölll på .. -.- sen fick vi inte tag på Nicklas linus osv, eller aa pallade inte vänta. Va FETT tråkigt. Så ja det blev lite rörigt, suuuuck på den biten. ÅHÅÅH och det tog en JÄVLA timme dit. Skitsamma, irreterande va det!

Sen satt vi på tåget en timme till farsta strand handlade lite gott och nu ska vi sätta på en film ''oskulden'' HAHA. sen efter den blire nog att vi drar på fest här i farsta, nära och bra. hos en trevlig kille som heter Jocke! och sen ska vi träffa Tim och några, eftersmo att vi lovat. Så nu vet ni hur våran dag har vart & hur våran kväll kommer bli , najs bajs :)))) bilder nu, pusssssss




ahhahaha :') sarah var deprimerad av ödelandet och ville tillbaka till stockholm..... en äkta stockholmare


Min mobil var urladdad. Jag kände mig som ett geni och laddade den på tåget, måste erkänna - jag kände mig smart

@ sarahs place

Hej på er! Hur har eran kväll varit? Min har varit naaajs. Mötte Carl, Marcus, Martin och Jonathan i farsta centrum, jätte kul att träffa dom igen. Var ju typ ett år sen!? Vi drog vidare till heron city för att kolla på bio, skulle kolla due date men tydligen blev det någon annan.. weird haha men det va kul ändå :))) Filmen slutade senare än jag trodde, typ elva någon gång. Sen fick vi stå i kylan och vänta på bussen (viktig information) kom hem nyss i alla fall och börjar faktiskt bli ganska så trött. Ska tvätta bort sminket & sen övertala Sarah att vi ska sätta på en gullig liten film. Här kommer lite bilder från kvällen.

Dom flesta bilderna blev lite suddiga haha.. kanske inte var världens bästa fotograf idag hehe, menmen ni får väl se dom i alla fall. PussN


Sarah häller på soya :)))


Martin vill inte visa sig...


sarah, jag & carlbanan





Bio

Hej babys! Mötte Sarah idag i stan, skulle med henne och köpa löshår men när vi kommer dit är det ju självklart STÄNGT? Tyypiskt. Så vi drog och åt istället, på ett ställe som heter sawadee. Skit gott där! Börjar nästan bli stammkunder haha... Sen drog vi till punkt shop och köpte navelpiercingar. Efter det tog vi pendeln till Trångsund Centrum och mötte Rebecca, vi pratade om imorgon. kommer bli såå gryyymt! När jag & sarah var påväg hem efter det ringde Carl och fråga om vi ville med på bio med han, Martin, Marcus och en till som jag inte vet namnet på... självklart ville vi det. Så vi fixar oss nu och efter det ska vi dra till bussen! Bloggar mer när vi kommer hem, runt tolv. Puss♥


A walk to remember

Ska lägga mig och kolla på ''a walk to remember'' nu, många säger att den är bra och rekomenderas så får väl ge den en chans? :)) Älskar ju kärleksfilmer, dom är både sorliga, glada & jaa.. Kommer nog somna efter det så med det här inlägget säger jag Godnatttttt




Ut en sväng & tillbaka

Började känna mig lite rastlös och väldigt godissugen, vad gör man inte då? Joo.. går ut till närmsta affär och handlar lite goooottt och onyttigt. tjock som man är. Känner mig ganska ensam oxå :/ sitter här för mig själv och tar det lugnt. Men alltid kan man ju såklart inte ha roligt. Är inte van att vara ensam kanske därför det känns extra triist. Aja när jag väl va påväg ut passade jag på att ta lite bilder, kan ju inte sluta använda kameran vad jag än gör! Typ...

Ser däremot väldigt sliten/ful ut, aja kör bara :)))



Vissa av er brukar ju klaga på att jag ''putar med läpparna'' på alla bilder, så nu försökte jag ''le lite'' haha skillnad? :)

Ansiktsmask

Känner att jag behöver ''ta hand om mig själv'' lite.. så nu ska jag ta ansiktsmask, noppa ögonbrynen och lite sånt där, mys! Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt med andra ord.. :) Är så j*vla trött!


Mitt 2010

Jag kommer ju såklart sakna 2010 väldigt mycket eftersom att jag har så jävlamycket minnen därifrån! Kommer aldrig glömma det året. Det fanns stunder jag var så lycklig som jag aldrig någonsin vart tidigare, stunder jag vart så sjukt ledsen och allt bara kändes skit och stunder som vart dom bästa i mitt liv!!! 2011 ska bli dubbelt så bra SOM SAGT :) Några saker jag gjorde 2010..?

* Lärt känna massa nytt folk
* Fyllt 15 (haha)
* Ljugit en massa för mina föräldrar, ajaj
* Blivit busted
* vart på grönan 25 gånger. haha.
* inte klarat av mitt nyårslöfte, DEN HÄR GÅNGEN SKA JAG!!! visst sarah? ;)
* Ätit för mycket godis & skräpmat
* Smakat sushi
* Gillat en massa men inte haft 1 förhållande på hela året
* åkt moppe
* sänkt och höjt mig i skolan
* Vart utomlands
* Bråkat med massa
* Börjat i studion
* skaffat löshår + färgat mitt hår
* piercat mig i underläppen, ÖVERLÄPPEN och naveln.
* Förändrats, på vissa sätt...
* Höjt besökarna på bloggen, som sänktes igen pga lösenordet.
* Köpt massor av jeans
* Solat för mycket solarium
* Förlorat en vän
* Slagit i mitt huvud i stengolv och nästan fått hjärnskakning
* Tappat bort min mobil och hittat den två dagar efter
* Ångrat mig mycket, gjort mycket misstag.
* Pussat väldigt många, hehehe
* saknat många personer..
* Bott hos Sarah
* klippt av mitt hår till axlarna
* Tagit föööör många egobilder, eller det kan aldrig bli för mycket..?
* VART RIKTIGT SUR.

Jaa.. Det var bara en del, både bra och dåliga saker! Puss :)

RSS 2.0