soooooooova



Godnatt nu, imorgon äre skola. Och jo jag är 100 % taggad, precis. Måste sova nu annars försover jag mig en timme till imorgon, som jag gjorde idag... lyckat eller vad? tror jag sover för lite, Hörs imorgon.


Random

sitter här och räknar dagarna kvar på lovet, utan helger är det sju dagar. kan ni förstå????? sju!!! assså på ritkigt gråter av lycka, ska bli så underbart. Har bara son jag måste göra klart tills på torsdag och efter det inge mer plugg på typ två månader, fatta hur lycklig jag är.... asså aah nu ska jag sluta säga asså och bli lite seriös om det går :)  Ehm.. ah flera stycken skrev till mig på facebook att dom älskar min blogg, ska jag ta det som att dom smörar eller för att dom helt enkelt bara älskar mig? Thats a good question, jag är poetisk, HAHA nej bara driver älskar er oxå kära bloggläsare, nu ska jag chatta vidare med lite söta människor. Tack o hej /M




En till idolbild...

Det är så kul när ni gör idolbilder :') Lägger självklart upp alla, You know me. HAHA...
Tack www.skuuld.blogg.se



Och så glömmer ni inte att ni skickar dom till [email protected], Kisses


Söt va?



hahaha ser ut som en mormor tröja jag vet, men asså i verkligheten skit fin.. :) Köpte idag.


pluggpluggplugg, vilket jävla liv

Haha hej... känner att jag har vart gal1 seg idag med tanke på att jag bloggar klockan nio och inte innan? men har verkligen inte haft tid, idag vare skola. Försov mig en timme, halv sju till halv åtta.. bra start på morgonen lixom, men ah fixade mig snabbt som attans och kom i tid. Efter skolan hade jag svenska prov det gick skit bra (riktigt stolt) Sen så drog jag & kim till farsta snabbt så köpte jag en skit fin tröja, även fast jag letade i 2 timmar. TVÅ! Sen drog jag hem med bussen och har pluggat från typ sju tills nu. Tog nästan två timmar att skriva klart en liten sak på no:n? Otroligt... Här får ni två söta bilder från idag, pussen :))) helt oredigerade, asså ah med färgen & så dåra.



Godnatt


lite gammal, aja sånt är livet.

Dags att sova och lägga sig i sin schöna säng,
goodnight and sleep tight, seeee ya tomorrow (stavning?)
Kärlek /M - i know you love me, HAHA a fast ne, ja driver som vanligt. Godnatt


Det här visste ni inte.. Lite random saker HAHA =)



* Vi har känt varandra i snart sex - sju år
* Varje gång vi sitter på tunnelbanan och någon ''söt person'' kommer och sätter sig brevid oss kan vi inte låta bli att skratta, HAHA dör av skratt varje gång
* Varje gång vi är i en affär vill vi alltid ha samma saker
* Vi är beroende av chips & dipp, ajaj
* Vi ska försöka springa varje dag i minst sex veckor
* Vi är ungefär lika långa, bara en halvcentimeter skiljer oss åt, jag är längre (måste skryta)
* Om vi ser en snigel på vägen kan vi börja gapskratta
* Vi berättar & gör allt för varandra, asså förstår ni? ALLLT, har aldrig vart så oblyg för någon!
* Vi har typ samma smak på killar, aa ni fattar hur det blir -.-
* Vårat första minne med varandra var när vi lekte pepparkaks kull i trean, hahaha
* Vi älskar beck filmerna, kan glo på dom en hel dag utan att tröttna
* vi ska resa fett mkt i sommar och bli pepparkakor
* vi har typ samma mobil, coolt va? haha aa vet skit coolt
* Båda vi har två småsyskon
* vi kan inte gå en enda dag utan att göra bort oss, HAHA tro mig
* säger typ ''k'' i varje mening
* vi är nog en av dom segaste människorna på denna jord
* Vi har en privatblogg med lösen som ingen vet där vi lägger in lite bilder, h3h3h3 ;)
* Idag va vi i stan!!!!!! hihihi
* vi är bäst?

Så det va lite som alla kanske inte visste, Puss =)


På riktigt





Hemma igen

Tjaaa, det blev en liten vandring i farsta idag men vi hittade absolut ingenting vi ville ha där, så vi tog tunnelbanan till stan istället men kom dit typ vid fyra, a tja riktigt lyckat när det är söndag och affärerna stänger fem.... så vi rusade runt där som två små muppar och ah sen stängde det då blev jag sårad, fick bara med mig ett par skor och skit fina tights! Ska kanske dra in till stan imorgon för fick inte det jag ville ha -.- åh bajs oxå. Imorgon har jag svenska prov efter skolan (?!"(!"=) kan någon förklara för mig hur jag ska klara det? kommer hem såhär nu på kvällen och tänker ba ''nu ska jag plugga!!'' va händer då? jo datan fasnar jag vid såklart, ingen överaskning inte.. IG varning.

Förresten, vi hade en skit bra fotodag idag, asså alla bilder blev verkligen perfekt & många äre oxå! Jo men ah..


Våran lunch..... HAHA, vill inte äta så mycket.



Idolbild



Tack www.hannamalqvist.blogg.se

Idolbilderna bara rulllar in, thats so sweet. Kom ihåg att ni alltid skickar dom till [email protected], Puss


Bilden är gammal, japp

Blä vad tråkigt jag har.. sitter här och väntar på sarah som är klar typ vid klockan ett?! Får åka och möta henne. Sen ska vi dra till stan eller farsta och handla lite, det regnar ju inte idag iaf. Tack och lov lixom annars hade jag legat död nu med en filt över mig och deppat för regndropparna som förstöööör mitt hååår, men aa åh har bildbrist vet inte vad jag ska göra - har ångest. Idag ska vi ta massa stekiga bilder, promise u.. typ. Måste plugga oxå, gah.. det borde finnas en knapp som gör att man kan göra sin hjärna smartare och kunna proven utantill? Det skulle va värt.


30 maj

När jag la in en bild på när jag var blond igår så var det bara en peruk sötnosar, har aldrig färgat mitt hår! Haha ;) .....

Ojsan, ser att uppdateringen inte varit på topp? Jo 1. jag drog till sarah runt två tiden. 2. vi var ute och brände fetttt, 3. vi fixade oss 4. vi drog till mig och fixa oss lite till 5. vi träffade massa folk, 6. vi plugga 7. vi somna :d aaaah hoppas ni kan läsa vad det står det var lite kortfattat om min dag iaf, godmorgon förresten!


Gamla tider

Medans jag ändå kollar igenom mina 3000 bilder på min data så kan jag ju bjuda på några, hm... HAHA!


jag & malin, ett år sen typ


Jag & melina förra vintern eller något sånt..


några i klassen hemma hos anton, omg haha skit gammal


Jag & P ..


HAHAHAHHAH ska jag skratta eller gråta? :') jag ida och jonte typ 07 HAHA hur ser jag ut?!!


när jag var blond, kommer ni ihåg? HAHA


förra terminen typ, herregud -.-


och aa.. i vintras som ni kanske vet


Idolbilder (y)


Tack www.bbaraketis.blogg.se


Tack http://bbiinaa.blogg.se


Tack www.millau.blogg.se

idolbilder & sånt skickar ni till [email protected] , som vanligt =) Varje som skickar får såklart en länkning!


Tidig morgon...

ah hej godmorgon.. Är lite trött fortfarande efter att jag var tvungen att gå upp klockan halv åtta på en lördag!?!??! för att sarah ska på moppe kurs.. h3h3 men hon kanske kommer få köra nästa vecka, skit nice ju (y) ehm ligger i min säng nu och ska vänta tills hon slutar då kanske vi ska dra till farsta och senare ut och springaaaaaa såklart, Hörs snart Puss på rumpan


Gammal


GODNATT!

Ska upp tidigt imorgon och åka hem på morgnen, såå aah sweeties hörs när jag kommer hem till mig! nu ska jag drömma om en speciell person och sova, vi är skit trötta :D Puuussen


ett år sen typ, söt va!? Mitt rätta jag


En video från idag ;)



HAHA jag är sjuk..


Fredagkväll

Hej babys, jag och Sarah drog ut runt sju och träffade Elin och Mina, sen kom några mobbade småbarn och följde efter oss men det gick inte så bra så vi åkte därifrån.. Senare ringde Melina och frågade om vi ville träffa henne så vi åkte till trångsund och mötte henne, danne, jocke, moa, emma och karin. Var inte där sålänge för sarah ska ha moppekurs imorgon tidigt på morgonen så vi åkte ganska tidigt, nu ska jag logga in lite på facebook sen ska vi faktiskt sova! Här kommer några bilder, Puss







Rest in peace

kommer alltid älska dig för att du gjorde mig glad om dagarna, nu är du borta nu & föralltid, kommer aldrig glömma våra tider..

HAHAHA ne driver bara lite :) ska va seriös nu, aa i onsdags det jag berätta om med plattången ni vet? att jag drog sönder den för att jag blev så arg att det inte funka, ja vet inte riktigt vad jag ska säga men det här blev resultatet iaf..


Ett skratt förlänger livet

Sitter här och skrattar för mig själv åt två personer, haha vid namn A & C.. aaaaah så jävla mobbade killar asso ni förstår inte :p sen nu ikväll har jag oxå pluggat lite no, men ni vet det går inte sådär jätte bra men ja försöker såklart, har något läxförhör imorgon som avgör betyget, eller aa ngt sånt vad vet jag :)))) Måste nog fortsätta plugga lite, ska nörda facebook oxå och fixa lite tills imorgon, ska blogga mycke mer oxå. De gillar ni va? klart ni gör jag är ju så c00l och snäll som gör det för er skull..


en riktigt nödvändig bild från idag, bildbrist


Haha tja :)

Gick inte att ladda in på videofyme, sug


Idolbilder!


tack www.millau.blogg.se  


tacktack www.mcem.blogg.se

Om ni vill skicka idolbilder eller någonting annat skickar ni det som vanligt till [email protected], PUSS


mmmh

är hemma nu, bloggar snart. Hejdå.

mini



Vem f*n vill inte spola tillbaka tiden när man var liten?


Vi sprang 1 och en halvtimme igår!?

Yees ni hörde rätt, jag & sarah sprang från ågesta till farsta centrum till farsta strand och tillbaka igår, så jävla proffsigt allså. Kände mig så duktig när vi kom hem... Ska springa varje dag tills vi åker iväg.

Idag så har vi haft fotbollstunering på mossen, äh ja va inte med för a jag pallar inte och då tänker jag inte :) Men jag, sarah & melina låg där och kollade på alla finfina människor, HAHA. Sen kom Nevine och några dit. Hm.. Slutade vid typ ett och jag och sarah pallade inte ha matsäck med oss så vi gick till centrum och köpte 2 chipspåsar, 1 kg godis & 2 läsk. hahaha nej inte riktigt va? Massa frukt och avocado, vi ska bli nyttiga brudar. Och aa sen va vi faktiskt ''tvungna'' att åka tillbaka till skolan för att göra klart våra svenskapresentationer tills imorgon? så nu sitter vi här och dör.


Jag i mina bästa tider, hahahahaha jo söööt


JOGGINGTUR!

Berättar lite smått & gott om dagen senare haha, nuuuu jävlar ska jag & Sarah ut och bränna ''fett'' Pusshej


Trötter

Nu äre dags att lägga sig i sängen och sova, har no i tre timmar imorgon på morgnen, woooooho längtar verkligen, det ska bli SÅHÄR kul.. imorgon ska jag försöka blogga skit mycket, då ska ni få massa filmer & så oxå :) vet att ni längtar? gnight sötnosar


bilder, you like that huh?

Tjatja bloggen, jag & sarah kom hem vid typ elva eller något. Först mötte jag Becka så drog vi och mötte Sarah, vi va ute och hahaha ni ska bara veta vad vi har gjort, rebecca du är klockren! :') Senare behövde hon dra och jag och Sarah träffade markus... Vi gjorde inget speciellt, gick vääärsta långa balla skogsvägen och snackade, börjar få bra kondition, haha a fast ne driver bara. När vi skulle hem så följde värsta läskiga saken efter oss och jaaa, blev skiträdd =( Så Markus följde oss nästan hem, sen så hände det massa incidenter. HAHAHA här kommer bilder, Puss









SOOOO SWEET :')




We do it pink



h3h3 melina jag & jesper idag in tha school. De va så sött idag typ alla i klassen hade rosa/rött på sig, haha äälskar min klass =) Snart kommer sötnosen sarah hit till mig, jo ni kan nästan gissa om hon kan sova här? behöver inte ens skriva det, tror ja möter upp henne i centrum sen senare kanske vi badar bubbelbad, so us. yaya ska inte sitta här och fördriva tiden just nu, ska nog smsa sarah... oooooooj nu fick jag ett sms av henne, ska se vad det står 1 ... 2 .. sekunder *ring* ojsan nu äre någon nyhet jag inte vet, hörs snart PUSS


21 dagar (!!!!)

 
Det här är fan underbart! Sarah och jag drar till portugal om 21 dagar! Gissa om vi är lyyyckliga!? Så in i helvette kan jag säga.... :')


Wherever you are

Japp den låten sitter jag och lyssnar på nu... gah vissa tisdagar så tråkiga, specielt idag. Hallå kolla vädret lixom? man ba jaaaa! Jag ville va ute idag och chilla i solen men den dissar oss totalt lixom =( Så ja nu sitter jag här och deppar över regnet som har förstört mitt hår under dagen !!#(#=!)#= Ialf, när vi slutade typ klockan tre stannade jag, Sarah & Melina kvar lite grann i skolan och så väntade vi på Sarah för hon hade lite ''serious talk'' med en person, HAHA va klockrent de va asså, min och melinas humor :p aa sen vänta vi på bussen sen drog jag hem pallar inte va ute blir fan galen. Idag ska jag kanske få en ny design av lisa oxå, tummen upp för det (y)

Älskar er verkligen - ni gör min dag :)))


<3



Finaste bilden på oss ♥ Saknar dig Frida


Tragiskt

Japp.... Har vart riktigt seg på att blogga idag! Vet ni varför? vavava? asså har skit jobbigt måste plugga hela veckan typ.. man ba, aha okej kul att sitta hemma och läsa massa texter och skriva. Idag har jag gjort värsta uppgiften om konst och någonting, så har jag målat klart alla mina bilduppgifter *puuuuh* Nu ska jag faktiskt tare lugnt för första gången känns det som.. Snart sitter jag ju i klassrummet igen och dör.

Plus jag har bildbrist, tummen upp för det med. jajaja ska försöka va posetiv snart äre sommarlov =)



Nicole, Nevine, sötnosen i mitten, romina & becka <3


vill & ska ha :)









allt från h&m, dom har fan fett fina kläder, tyckte ja inte förut :)


Behöver ny design.... Nu!

Tja bloggen. Saknat mig? ja vet att ni har det :))) Haha nepp jag driver bara ni vet.

Dagen idag har vart fett seeeeg, vaknade halv sju och ville bara dö för ville sova 24 timmar till men nehe det var bara dags att hoppa upp ur den varma mysiga sängen, äta & fixa sig sen dra till helvettet. Hade spanska ''prov läxxförhörgrej'' idag, gick faktiskt bra så är småstolt, sen blev jag nästan klar på slöjden... Efter skolan drog ja, Sarah, Kim, Lollo till centrum och va där i solen käka chocklad och lyssna på musik - ja det är vårat liv! Sen behövde jag gå hem och göra klart min bilduppgift, tänk att jag slösade en hel dag genom att gå hem och måla :)

Pussen


Jag e fett cool (y)


Idolbild



Tacktack www.thlm.blogg.se


Idolbilder & sånt skickar ni som vanligt till [email protected] Puss!


Ingen rubrik

Jajaja jag vet att jag inte har bloggat, men jag har varken haft ork lust eller tid faktiskt :) Jag & Sarah drog till min mamma, var inte meningen att vi skulle vara där så länge men det blev så. Vi kollade på american pie, tjockade oss och lite såntdära, såååå mysigt när det regnar! Sen har vi oxå planerat en massa för helgen ;) Kom hem runt nio och jag har duschat och nu måste jag plugga lite spanska, blä. Puss


HAHAHAHHAHAH herregud vad äre här?


Bye

Nu drar jag & Sarah till min mamma! Måste hämta lite saker där... Men tror även vi är där ett tag, ska plugga kolla på film och så, mysigt ju =) Orkar inte vara ute i det här vädret! Orkade inte klä mig heller så slängde bara på mig ett par jeans & en tjocktröja, skönt! Hörs senare, Puss


24 dagar kvar, sen bort härifrån





fan, nu skiter jag i allt
Varför ska jag stanna kvar
Det enda jag får är massa värdelösa svar
ni säger "ja, det kommer ordna sig, du kommer att må bra"
jag vet att ni bara ljuger för att få mig stanna kvar
Jag fattar inte varför, fan, ni älskar inte mig
Ni beter er som en låga som har brunnit utan eld
Jag har försökt så många gånger
Jag har väntat på tiden
Men orkar inte längre, ser ni inte att jag lider?
Snälla, ta mig härifrån, bort från denna värld
Till en plats där allt är underbart och ingen har besvär
Jag går under varje dag men jag försöker att va glad
Nu slutar jag försöka det blir ändå aldrig bra
Det känns som det är slut nu
För jag orkar inte mer
Gud lyssnar inte på mig
hur mycket jag än ber
Mina tårar är för många, har förvandlats till blod
Kanske vore det bäst om bara lilla Marilyn dog

Fly away and please take away the pain
Don't go back, to the shadows
Fly away and please take away the pain
Don't go back, to the shadows

Varför ljuger du för mig, har du kollat på min själ?
Då vet hur mycket skit, jag där inne bär
I mitt innersta rum finns bara djupa sår
tiden läker ingenting det har ju gått flera år
jag står på min bro och tittar ner emot rälsen
Jag tänker "ska jag hoppa?" och jag får en klump i halsen
Det känns som allt är över nu, som om jag är på botten
Livet är ett spel och jag fick nitlotten
Allting känns så värdelöst vill bara komma bort
Bort till andra sidan av himlen eller nåt
bara känna en känsla av lycka igen
Bara kunna vara glad och skratta igen
Det fanns en tid då jag älskade mitt liv
Men nu är ingenting som förr, inget är sig likt
Jag önskar att jag aldrig fötts, nu vill jag bara dö
jag duger aldrig till nånting vad jag än gör

Fly away and please take away the pain
Don't go back, to the shadows
Fly away and please take away the pain
Don't go back, to the shadows

Jag betyder ingenting så vem fan skulle bry sig
Om jag försvann en dag, nej, ingen skulle sakna mig.
Ni skulle ha det bra, slippa mina problem
Det känns som allt som händer, det är bara mitt fel
Jag älskar dig Mamma men vad ska jag ta mig till
Att komma härifrån är ju det enda jag vill
Det är hemskt att må såhär
Det finns inget man kan göra
fortsätt bara att kämpa är det enda man får höra
Det är svårt att vara stark och hålla modet kvar
ska jag leva eller dö
har jag ens något val
Vill åka bort och stanna där för alltid
aldrig komma tillbaks till denna fuckedup tid
Jag är hatad av så många men älskad av få
Jag älskar mina vänner, min familj å så
Ni har gjort så mycket för mig å nu vill jag tacka er
men jag ska ta mitt eget liv när ni inte längre ser


23e maj

Godmorgon förresten! Ligger här med Sarah brevid mig och vi vaknade för ungefär en halvtimme sen. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ni läste ju ''schemat'' där under, har egentligen inte tid att gå ut och göra saker men vill inte sitta här hela dagen..... Åh, betygen sätts typ nästnästa vecka oxå tror jag så kanske ska tänka posetivt att det här är den sista ''jobbiga'' veckan? Japp så gör vi =) Nu ska vi snart äta frukost så hörs lite senare, Pussss


Jag & Lisa på hemkunskapen.


Jag är deprimerad

...Allt det här måste jag hinna med hemma och i skolan på en vecka. Och få godkänt eller mer än godkänt på alla läxförhör och prov! Annars ligger jag risit till kan jag säga =( Veckan blir inte rolig..

Måndag: Spanska läxförhör & göra klart min grej på slöjden.

Tisdag: Hinna klart med alla uppgifter på bilden...

Onsdag: Plugga no

Torsdag: Engelska presentation

Fredag: Redovisning på svenskan, No läxförhör


kulkul

Har du hittat den rätta killen? Nej..
Har du en kille just nu? Nope
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? Jaa
Kyssa dig på munnen? Självklart
Kyssa dig på kinden? Ja?
Gillar du någon? Vet inte
Har du vart ihop med någon för inte så längesedan? Nej
Vad heter personen du gillar? Tänker jag inte säga ;)
Går du i skolan? - ja tyvärr, en mardröm
Har du någon gång skolkat? Ah
Har du varit i skolan idag? Nej
Telefon/mobil: mobil
Vad heter personen du ringde du senast? Sarah

Vad heter presonen som ringde dig senast? Carl
Vem sms:a till dig senast? - Danne
Vem sms:a du till senast? - Danne

Är du hungrig just nu? Inte så
Vad är klockan nu? 01.48
Vlka sidor äru inne nu på internet?: Blogg & Facebook

Bästa kvällen igår!

 Gårdagen: Vet inte riktigt var jag ska börja, har gjort så mycket! Och därför inte hunnit blogga... Igår efter skolan drog jag & sarah hem till henne och tog det lugnt på dagen. Sen vid halvåtta tiden fixade vi oss och drog till rix fm, träffade Nevine, Romina, Nicole & alla där. Var med dom, sen drog vi till donken och sen skulle dom dra så vi stannade kvar i kungsan och mötte Carl, Marcus, Martin, Clarence, Pontus och Adam och var med dom ist. Skitnice! För det var fett länge sen vi träffades... Sen träffade vi Jennifer, Emma och några där oxå! Sen tog jag Marcus, Pontus, Carl & Sarah tunnelbanan till farsta strand och skulle ta halvtolv bussen men den gick tio i så vi orkade inte vänta, så snälla som dom är så följde dom med oss hela vägen hem, sen när vi kom hem till Sarah var vi så trötta så vi somnade på direkten =)

Idag: Vaknade runt tio elva så käkade vi frukost och tog ett ''morgondopp'' skönt! Sen drog vi tillbaka till Sarah och sen skulle vi gå till farsta badet för att bada ännu mer! Var där med Marcus, Carl & Pontus idag igen, vi badade och hade trevligt =) Så varmt i vattnet! Sen så har det faktiskt inte hänt så mycket mer.. Jag och Sarah har träffat lite folk nu på kvällen och nu är vi hemma - fast hos mig. Tror faktiskt vi ska sova snart, är så sjukt trötta! Tog inga bilder igår heller, orkade inte ta upp kameran ;) Men har en från igår och två från när vi badade idag iaf! Puss



Idag, härliga bilder va ?!




Gästblogg!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3

tjena bloggen clarence här <3 jag med min biatch marliyn och gästbloggar. sarah får inte vara med hon är utstött :(.... jag ska egentligen skriva om judendomen men jag orkar inte så jag bloggar istället. hallå hallå pusselimussmuss. jag är kär i marilyn och hon är fett tight <3 sen ska jag, lukas och jakob bada i dreviken!! sen ska vi till rix fm och steka och göra mosh pit till erik saade. :) puss puss tjingelinkan hej hej :) <3

Like the old days

Drog ut en stund och träffade Nevine! Vi drog till gården och träffade Romina, Becka, Nicole & Jessi. Var där tills det stängdes sen va vi ute och drev med massa folk, haha skit kul =) Sen drog alla så var det bara jag & Nevine kvar. Vi satt i en park och snackade lite, skit skönt. Älskar dig ♥ två bilder från kvällen!





Pics on me and my bestfriend

Har ingenting speciellt att skriva, vill bara uppdatera er lite! Chattar med några på msn & lyssnar på musik. Försökte plugga på spanskan i fem minuter sen gav jag upp, det här kommer ju inte gå något vidare kan jag säga =( helt värdelöst... Min sämsta sida är nog att jag aldrig har någon ork att plugga hemma, aldrig -.- eller ah inte i skolan heller. Är så j*vla skoltrött.. men försöker iaf HAHA! Här får ni två bilder från idag så skriver jag snart igen! Puss




Från igår

En video från igår! Emma skulle ta kort men råka filma.. ;) Check it out!


Torsdag..

Förlåt att det var så dålig uppdatering igår men jag skrev ett inlägg tidigare imorse eller hur ;) ? Idag i skolan har jag dött av värme.. Så sjukt varmt så det inte är sant! Sen så hade vi matte prov och det gick faktiskt bra, svarade på alla G & VG frågor typ, stolt över mig själv =) Efter det drog jag Sarah & Rebecca och plingade på emma så drog vi till sjön och va där lite sen drog Sarah och Rebecca. Då gick jag och hemma till hennes altan istället och sola, det var starkaste solen.. Nästan 30 grader utan att överdriva, *puh* Fick lite färg iaf efter att ha solat där i ungefär en timme! Det är niice.. Nu ska jag äta & sen måste jag verkligen försöka plugga...


Härligt

Har spanska nu och snart ska vi iväg till idrotten! På mossen.. Men tror att jag, Emma, Sarah & Melina ska till vattnet och sola =) Uppdaterar när jag kommer hem! Puss


Kort om idag

Idag i skolan va det sså varmt så alla vi höll verkligen på att dö... Efter skolan drog vi och köpte glass sen tog vi bussen till Sarah & har tagit första doppet! Woho det var faktiskt inte så kallt =) Sen åt vi super god middag och snart ska vi plugga lite matte tills provet imorgon, ska sova här ikväll, nice. Här kommer lite bilder från idag!

Sarah, Melina & Jag


Vi igen..




Jag & Melina

Sarah, Jag, Julia, Melina, Jakob & Clarence



Hm....



Det finns en kille som jag skulle
kunna dö för, men han är upptagen
av nån annan och därför så mår jag skit
men det finns ingenting att göra, pallar inte
kämpa och det känns som jag ska störa
deras relation och de som dom
har tillsammans kan bara vara
glad för att dom har funnnit
varandra, men så säger jag ju
bara för att vara snäll för min högsta
önskan skulle va att ha han för mig själv..


En ovanlig lektion...

Förra veckan så hade vi en galen vikarie på syslöjden...  Jag & Melina skulle flytta en spegel, då fick hon damp och började kalla oss massa saker och sa att vi skulle dra därifrån, att hon inte ville se oss. Så vi drog och fick damp & efter fem minuter kommer vi tillbaka då har hon nästan börjat gråta och ringt rektorn.. Oupsie. 

haha här har ni en liten video, innan hon fick utbrott, *SÅ JÄVLA KUL HAHA!!*



..och en bild på mig Melina, Lisa, Anton & den magiska spegeln som blev vääärsta grejen :')



Idolbild!



''Idolbild till dig!
Din blogg är sjukt bra!''

Tack söta http://hannahanderssson.blogg.se

Idolbilder eller något annat skickar ni som vanligt till [email protected] ! Puss


Skit fint väder idag btw!

*puh* behöver ta bort lösenordet ett tag, tack vare det så har jag förlorat nästan hälften av mina besökare! Panik....

Nog om det.. Försov mig som tur inte idag, så fixade mig & åt frukost och så. Sen så mötte jag Sarah i skolan, Så hade vi svenska och bild skit tråkigt. Sen så hade vi so och då drog jag och mötte Nevine snabbt i centrum för att lämna hennes ipod! Sen var det lunch och efter det slutade vi, skit tidigt idag med! Så jag och Sarah drog till centrum och köpte läsk & glass och solade på min altan igen =) Tror fan man börjar få lite färg alltså.. Nu ska jag blogga & försöka plugga lite! Förresten idag är det min och sarahs ett års dag! Exakt ett år sen vi träffades första gången & exakt ett år sen den här bilden togs. Jag älskar dig! 


J*vlar...

KAN INTE HA LÖSENORD INNAN ALLA VET OM DET! HERREGUD.. STATISTIKEN ALLTSÅ.....
Sätter lösen snart igen, Anv: Mws & Lösen: mws1

Kom ihåg!


Sweet

Ska snart gå och lägga mig! Hoppas att vädret blir lika bra imorgon som det var idag! :) Godnatt ♥


Vinnaren!

Ni kommer väl ihåg tävlingen som jag & Sarah hade om vem som skulle träffa oss...? Snackade nyss med henne i telefon och vi har kommit fram till vem som ska vinna! En skit söt tjej som helt klart är värd det! Det här var det hon skrev på facebook, skit gullig!

Grattis Amanda! =)

Hej! ♥ jag är med i din och sarahs tävling.
och jag vill vinna för att jag älskar din och sarahs blogg jag läser den varje dag, jag är snart tolv år och jag är som besatt, ni är skitfina och värkar skitsnälla och jag kollar om ni uppdaterat eran blogg ungefär 6 gånger om dan och idag har jag kollat 4 gnr om ni har uppdaterat. jag är inget galet fan men jag älskar era bloggar sjukt mycket ni är bättre än kissie och dessie och foki helt seriöst! det vore allas dröm att få träffa er. marilyn du har sjukt fint hår och sjukt fina ögon! jag blir sjukt ledsen om jag inte får träffa er jag kommer deppa i flera dagar. men jag hoppas att jag får träffa er i tävlingen nu! och jag tycker jag ska vinna för att många säger att jag är sjukt snäll och jag bryr mig om andra och jag hoppas att ni hör av er och att jag kommer vinna. jag hittade inte sarah på facebook så jag skriver bara till dig nu, hoppas jag vinner! puss och kram nu ska jag fortsätta läsa din blogg! ♥ // amanda


God damn you're beatutiful



On the days I can't see your eyes, I don't even wanna to open mine
On the days I can't see your smile
I'd rather sit and wait the while
For the days I know you'll be near
Cause one day without you just isn't fair



Video från idag!

Var är Sarah..?


Yeah

Jag har skaffat lösenord för att jag inte pallar att min mamma ska läsa! Ganska skönt men statistiken sjunker som faaaan.. Aja, mitt val..

Det har i alla fall vart en skit härlig dag! Jag & Sarah har typ bara slappat på min altan hela dagen, skit nice ju =) Tagit massa bilder och sånt som ni ska få! Sarah drog för ett tag sen så nu ska jag blogga en massa och ladda in bilder på facebook! Bjuder på några sålänge, Puss

Japp.... På morgonen drog vi & köpte glass på donken


Jag idag på spanskan =)


Någon bild jag tog när vi låg och sola!










Kvällsuppdatering

Tja alla sötnosar! Jag & Sarah drog ut på kvällen och träffade Wille en snabbis sen drog han hem då frågade Jessi om vi ville träffa henne ett tag, så vi träffade henne och Henke. Sen blev det lite kallt så jag & Sarah drog hem! Vi sitter nu hemma hos mig och hon ska sova här ikväll, längesen faktiskt =) Här kommer några bilder från dagen! Visst har jag blivit bättre med nya bilder ;) ?














Liten

Någon läsare ville att jag skulle lägga in några bilder från när jag var liten, så here we go =)










Tja bloggen

Nu sitter jag och väntar på sarah världens bästa carlsten, snackar med henne i telefon.. HAHA och nu ska hon sätta sig på bussen, hon & jag ska nog bara vara här och chilla och senare drar vi ut!

Det här är vårat samtal just nu:

Sarah - Marilyn jag ser ut som en luffare!
Marilyn - Varför..?
Sarah - du ska se hur jag ser ut!
Marilyn - Du ser alltid ut som en liten luffare gumman =)




Här har ni coolingen i sina bästa dar :')


svar på kommentarer!...



Kan inte du visa bilder från när du va liten? :d
Svar: Jo visst kan jag det, gör det i ett annat inlägg =)

är inte det en sån där tröja som saga husberg har? :) vart har du köpt den ? kram :)
Svar: Det är en tunnika/klänning, faktiskt inte en tröja hehe :) Jag köpte den för ganska länge sen på vero moda eller vila tror jag att det var. Puss

Vad sa din lärare satt du nte ville gå te skolan?
Snälla svara. btw: älskar din blogg :D

Svar: Va? Jag går och måste visst gå i skolan? :p tack!

FYFAN VAD SÖT DU ÄR NÄR DU VISAR HELA ANSIKTET! :D
Svar: Åh tack! Har faktiskt börjat göra det mer & mer nu :)

Åh vart är väskan köpt? som är på andra bilden? (a)
Svar: På accent!

Fortsätt fråga massa frågor, det är skit kul =)


Godmorning

Idag vaknade jag skit sent, för att vara jag! Sov ända tills klockan ett.. Men somnade runt två tre igår oxå så det är inte så konstigt! Det var väldigt skönt att sova ut i alla fall! Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer än sålänge, väret är fortfarande fint men inte lika fint som igår.. Aja.. Nu ska jag fortsätta kolla lite på facebook! Och godmorgon förresten =)


Kolla vad jag fick av Sarah!

Aw, love you ♥


00.50

Har verkligen vart en skit fin dag idag, hoppas att det blir det imorgon oxå! Ska förmodligen till stan imorgon igen, får se vad som händer :) Men det är söndag och jag har ångest för jag vägrar gå till skolan på måndag.... Suck. Nu ska jag fortsätta snacka lite med chrille & kim på msn och sen gå och lägga mig, börjar bli lite småtrött.
Puss & godnatt



....



Vissa människor går bara efter utseendet, det märker jag verkligen. Förut när jag hade lite hårspray i håret, foundation, mer mascara sa folk alltid ''hur kan du gå runt sådär?!'' skäms du inte?.. det va skit jobbigt att få höra det. Men nu idag när jag inte har någon hårspray och inte mycket smink alls säger folk ingenting, istället säger dom ''va söt du är'' har ni tänkt på att det är insidan som är viktigast? inte hur man ser ut. Själv trivs jag bäst med mig själv nu, men tänk efter...


En liten video från idag


Wonderful day

Gaaaah.. Underbart väder idag! Jag har gått i t-shirt hela dagen, hur skönt som helst. Jag och Kim svettades nästan så varmt var det.. Men skit mysigt! Vi har gått fett långt idag, från stan till djurgården. Snacka om proffsigt? Sen så köpte vi glass och satte oss vid vattnet och tog massa kort! Så var vi där i någon timme.. Hade inge smink i ansiktet idag heller så trot nästan jag fick lite färg *överlycklig!!* Sen drog vi hem till henne och åt, det var fortfarande varmt ute klockan nio.. När jag kom hem var jag hemma lite sen drog jag ut igen en liten snabbis och mötte lollo.... Det var min dag, här får ni lite bilder!

Kim på hawaii, HAHA kan inte sluta skratta :') !!


=)


Älskar dig!












Allt för nu! Hörs snart med massa inlägg, Puss


Stan

Nu är jag äntligen fixad & klar och ska dra till stan med kim :) Så kommer inte uppdatera mer under dagen tror jag, men vi hörs ikväll såklart! Puss


Thats the question

Det svåraste beslutet jag någonsin haft. Ska jag eller ska jag inte?..




Ja e snäll :)

Mina små söta vänner har skaffat en blogg så jag tycker faktiskt ni ska checka in den =) www.louisaokim.blogg.se


Sommar & sol lalala..

Godmorgon sweeties
Vet ni hur glad jag är idag eller?! Kan ni gissa varför?.... Behöver bara säga, kolla ut genom fönstret ni som inte gjort det än! Woho :') Anyway.. Det är många som frågar när jag och Sarah ska avsluta våran tävling, det blir nog någon gång nästa vecka, det är ganska många som har skrivit till oss så det ska bli spännande att se vem det blir ;) Japp då vet ni! Nu ska jag äta lite sen börja fixa mig, kan inte sitta inne hela dagen, speciellt inte en sån här dag! Här får ni en bild på mig från igår sålänge, tror jag va lite sur där HAHA.. Puss


Ny design!

Har fått yttligare en ny design av annika , tack! ♥ Vilken tycker ni va bäst? Den förra eller den här?

Den gamla


Den nya


Mår bättre ...

När jag gick ut så slutade jag tänka på allt och det gick bättre.. Tack Sarah för att du alltid finns där när man behöver dig. Jag älskar dig - av hela mitt hjärta!





Yees,

Förlåt för inlägget nedanför men behövde verkligen skriva lite... Drog till farsta med Lollo för att köpa ett minneskort till min kamera, äntligen kan jag ta bilder. Haha lollo kunde inte sluta garva när jag stog där i kassan inne på claes olshon eller hur det stavas haha, jag e rolig jag vet =) Sen tog vi tåget till henne och sen drog vi till Kim som fortfarane är sjuk, stackars.. Hoppas du blir frisk imorgon sötis :) Här kommer några bilder! 








Måste skriva av mig

Känner att jag måste skriva av mig, vet inte riktigt varför.. Men har ni någonting känt att ingenting känns rätt? Allt är bara fel och varenda jävel kollar snett? det är ungefär så jag känner nu.. Det finns personer som sårar mig riktigt mycket, dom personerna vet nog vilka det är. Dom tror att jag tycker det är kul när dom håller på, men helt ärligt. Hur kul kan det va? Förut sket jag i er totalt och försöker verkligen att inte bry mig, men det är inte så lätt. För vad jag än gör eller säger kommer ni nästan alltid med i bilden. Det har blivit lite lättare nu efter ett tag, för jag är van. Jag är van vid att ni alltid sårar mig och att ni alltid gör mig ledsen, men som sagt. Jag orkar snart inte bry mig. Gör vad ni vill, varför ska jag slösa min tid på att gå runt och tänka på er? När det finns så många andra där för mig..

Det finns en sak jag vill.. Komma bort härifrån, till en plats långt härifrån. Där det inte finns några problem och allt bara är perfekt. Och snart en dag kommer jag komma bort härifrån, lämna allt. Jag har ett val och jag tror jag kommer välja att flytta härifrån, jag är inte ledsen. Jag är glad över det, att jag kanske slipper allt det här. Eller det såklart jag är ledsen, men inte över mycket. Bara att om jag lämnar det här lämnar jag dom äkta och fina vännerna jag har som alltid finns där för mig, ni vet vilka ni är. Men jag måste tänka på mig själv oxå, vad jag verkligen vill och vad som är bäst för mig. Nu tänker ni säkert, vad fan håller hon på med? Men det är vad jag vill, flytta härifrån. Byta skola - allt. Jag har bestämt mig. För jag orkar inte vara kvar här mer, tro det eller ej. Det finns så mycket bättre. Vill slippa allt skitsnack, slippa allting. Skitsnack är stockholms vardagsprat, vad fan är det nödvädigt för? Bara onödigt. Acceptera folk som dom är eller dra.. Dra långt härifrån, precis som jag snart kommer att göra.


Fredag - och vi e lediga!


Godmorgon! Det började först med att jag somna vid ett, sen vakna jag vid fyra, sen vid åtta och sen sov jag vidare till elva. Konstigt.... Kände att jag inte sov bäst inatt direkt. Menmen jag är pigg ändå =) Sitter fortfarande i min säng i myskläder och har inte börjat fixa mig än, men det är ingen bråska. Ska äta frukost nu och ta det lite lugnt! Puss


Börjar bli trött..

Är otroligt sur nu över en sak, vill ni verkligen veta vad? HAHA.. Det ska bli världens sämsta väder imorgon, regna & va molningt och skit :( Fan vad arg jag blir.. Det är maj det ska va sol dygnet runt (?) Aja på lördag och söndag ska det bli skit fint väder iaf :D haha känner mig som en sån där som sitter och berättar vädret, suck. Nej men seriöst nu, tror jag börjar bli lite trött, mina ögon håller på att slockna. Kanske ska tvätta bort mitt smink nu & sen gå bort från datan... Japp, blir nog bäst så.



22:33





Just nu: Msn, facebook, mobilen & musik. What a life?...


Nevine Shawky ♥ Marilyn Sandberg

Hej bloggen! Förlåt att jag inte skrev innan jag åkte men hade inte tid för Nevine stressade mig... Hon sa att vi skulle dra till farsta tidigt men när jag kommer dit har hon inte ens börjat fixa sig. Iaf, Vid typ tre tiden tog vi pendeln & tunnelbanan till farsta och träffade Filip och några fler. Sen drog vi hem och åt och sen till centrum och lite till. Senare mot kvällen åkte vi runt och träffade massa folk och grilla vid vattnet, skit mysigt ;) ... Och när jag skulle gå hem så började det ösregna, kändes som jag gick i en dusch. Så söta kim ringde och höll mig sällskap! Och nu snackar jag med henne på msn =) Ska försöka blogga lite mer oxå, Puss


Torsdag

Godmorgon! Igår efter att jag hade duschat så orkade jag verkligen inte skriva något mer. Så jag la mig i sängen och smsade ett bra tag, sen somna jag.... ;) Kanske låg och smsa med olika personer i mer än en timme? HAHA och vaknade nu i alla fall för ett tag sen. Har käkat lite frukost och bara legat och dragit mig. Såg oxå att Melina hade taggat lite bilder på mig henne & Lisa igår i skolan. Så Hade tänkt bjuda på några! Vi hörs ♥
'










Jag älskar er


Min dag/kväll

Hej bloggen! Mötte upp lollo som är så sjukt seg... tog typ en halvtimme för henne att gå och möta mig -.- Men när hon kom så drog vi till stan och käkade lite, sen så luffade vi runt där.. HAHA nej men ah, sen så hittade jag batterier till min kamera som jag hade med mig för typ första gången på tusen år, Så blev såklart skit glad och tänkte ''yes nu kan jag äntligen ta nya bilder!'' så skulle jag ta ett kort, så stog det att minneskortet inte funkade, att det var något fel på det. Ni ska bara veta hur arg jag blev... =( Usch alltså, gick och deppade halva dagen för ett litet minneskort haha! Så ska bara fixa ett nytt minneskort och då kommer jag kunna ta en massa nya bilder! bra va?! Sen när vi inte orkade va i stan mer tog vi tunnelbanan till farsta och kollade lite där och sen bussen hem. När jag kom hem åt jag och sen har jag inte gjort något speciellt.. Och nu ska jag hoppa in i duschen! Puss


Två ''långa'' svar...



aso marilyyn jag älskar din blogg och allting sådär! =) men problemet e me dina bilder aso e att du tar samma pose hela tiden? aso vad e dt med dina läppar förresten? ;S har du underbett lr? det var min fråga , o menade nt att va taskii . loveyourbloggirl! <3
Svar: Tack så mycket! Ah det blir oftast så att det blir samma pose på bilder, en vane sak lixom. Men ska försöka göra lite annorlunda ''poser'' om det är roligare =) och det där med underbett, fattar inte vad alla får det ifrån? Jag har inget underbett? vet knappast vad det är. hah... Någon som kan förklara?

asså helt seriöst? hur missnöjd är du med din näsa, du täcker den jämt på bilder okej det gör många men sen på videosar oxå? :S asså du är redan hur söt som helst så man vill se hela ditt ansikte! :D
Svar: Jag är inte missnöjd med min näsa! Och ja om du stör dig på att jag täcker den på videosar ibland får du göra det, för jag tror inte jag är den enda ;) Puss


Uppdaterar direkt när jag kommer hem!

Nu ska jag gå ut och träffa lollo, ska försöka fixa min kamera så att ni får lite bilder.... ;) Lovar att skriva direkt när jag kommer hem, efter den här usla uppdateringen ska det bli ändring! Love

David guetta - getting over you. Galet bra på 1:10


.....



''Vissa saker man kämpar för
kanske man inte alltid vinner, jag har
insett det nu, men 
jag kommer vänta, vänta på dig''


wow

Lisa & jag räknade idag ut att det var 28 dagar med helger kvar tills skolavslutningen och 18 utan! Wooow säger jag bara. Snart är sommarlovet här =) *Kan inte vänta!!!*


NU ÄR JAG TILLBAKA!

...Den här gången lovar jag er det! För det första har jag inte kunnat skriva för att jag inte har haft någon tillgång till data, eller mitt internet har inte funkat.. Skit jobbigt! Har fått lite ångest över att jag inte skrivit på fyra dagar. Men nu funkar det och nu ska jag försöka uppdatera skit bra, tro mig =) Kom nyss hem ifrån skolan, slutade skit tidigt idag! Senare ska jag träffa lollo men nu ville jag bara gå hem och vila lite... Har massa bilder till er oxå men ska bara vänta tills Melina har laddat upp dom ikväll eller något, sålänge får ni njuta av en gammal! Puss


21.15

Hej bloggen! Drog hem från sarah runt ett och jag har bara chillat hela dagen haha.. det har ju regnat som bara den så vad orkar man göra på dagen? Orkade inte gå ut ikväll heller egentligen men louisa frågade om ja ville sova hos henne så varför inte =) Kom nyss hit och nu planerar vi för morgondagen, då händer det grejer.... ;) Puss

Bild på mig från igår


Videoinlägg på mig & sarah imorse - osminkade!

Babblar om våran tävling.... ;)


Tävling ;)


Läskigt! Tycker inte ni?... om tio dagar har vi känt varandra i ett år :) Jag älskar dig ♥


Godmorgon!

Igår kväll låg vi och snacka ganska länge om allt möjligt! Somnade runt ett tiden. Och vaknade upp igen av att sarah la sig på mig och tog täcket HAHA... Vi har nyss ätit scones till frukost, jättegott! Här får ni en bild vi tog när vi nyss hade vaknat, Godis är godast på morgonen haha.. Puss


Videoinlägg!

Berättar lite om vad vi ska göra ikväll, gör fina grimarser och så... värt att se ;) Nu ska vi se film, Puss


7e maj

Tja! Jag & Sarah fixade oss, skulle träffa en kille i stan... Men vi ångrade oss på halva vägen haha så vi vände, träffade fredde i centrum ist =) , vi åt lite glass på donken också innan, nice! Jag, fredde & Sarah satt ute och snackade lite, blev bjudna på fest av ngn brud som var 25 år typ? Nope, det hade vi inte lust till. Så vi satt kvar, gick till coop köpte godis, sen gick vi till ica & köpte redbull... Så vi håller oss vakna inatt ;) Jagska ju sova här... Japp men ni får lite bilder nu, puss!

sarah & marilyn


kolasås är bäst ;)


liten del av mig & fredde


vi i centrum


Gamla tider, yes

Anledningen till att jag inte bloggar (hemma) är för att mitt internet inte funkar, men nästa vecka kommer det funka. På tisdag typ och då nedrans blir det åtta inlägg per dag.. Sov hos Sarah igår och hela kvällen låg vi typ och kolla på beck haha =) Men nu är vi iaf i skolan och vi har typ håltimme, det kallar man nice?.. och så slutar vi typ vid tolv eller ngt för vi har ingen sista lektion, så jag & kim ska följa med lollo till uppsala för att hon ska träffa sin livskärlek.. Jaja vene om ja kommer skriva så mkt men ja bjuder på lite gamla bilder nu :') eller inte så gamla men ah vintras typ eller nått. Pussen


Carl, jag, viktor, adam, marcus & lilla söta sarah


nevine & jag vintras någongång..


Carl & jag, driver ni vet?


melina & jag


Jag, Nevine & Paulina


Ida, sarah, nevine & jag


lollo, elin, jag & sarah. Ser ni snön? :'o


Skolbloggar =)

Sitter i skolan nu med anton & kim brevid mig. Vi ska snart få våra omdömen, lite läskigt.. Vi slutar runt tre tiden och då ska jag och Sarah C dra till åkersberga och träffa hennes vanliga kompisar, sen ska jag sova hos henne igen. Nice ♥ Här kommer två bilder från igår! Puss och vi hörs senare antagligen ;)





yeaaaaah

woooooow nu ska jag & kim gå till bussen och tralla till skolan, =)


Pluuugg

Helt plötsligt sitter jag hemma hos Sarah C, drog hit direkt med bussen eftersom att vi ska ''plugga'' och jag ska sova här. När jag kom hit så drog vi till farsta strand och köpte lite grejer och nu ska vi snart duscha. Men först får ni två bilder på oss två igår när vi var vid badet igår.
Förresten, sjukt rolig video nedanför va? ni behöver bara längta tills del 2, haha =) Puss





Davig guetta dance


Summerfeeling

Nu ska jag & sarah ner till vattnet och försöka få lite färg, haha =)  ska nog ta lite bilder oxå, bildbrist.
Hörs sen, Puss


hahah vi driver, sommarkänsla.
Marilyn Sandberg <3 Sarah Carlsten

Gammal video.

En riktigt gammal video på mig, Sarah, Viktor, Adam, Marcus & Carl..


Svar på lite kommentarer!



Vart har du köpt kepsen? :)))
Svar: På stadium!

vilket land kommer du ifrån?
Svar: Jag är född i sverige men min pappa är från portugal.

Har du tandställning? eller typ underbett?
Svar: Nej jag har inte tandställning eller underbett?

Älskar din blogg, så jäla härlig :) Hur fixar du ditt hår i en sån där toffs? DIGGAr :)
Svar: Tack så mkt! Hur jag fixar?.. Nej inget speciellt jag sätter bara upp det i en bulle haha :)

Vem har gjort din design? den är skit fin :)
Svar: den har annika gjort.

Vart har du köpt den rosa tröjan? :)
Svar: bikbok

Vart har du köpt leopard linnet? (:
Svar: ginatricot


Söndag!

Hej sötnosar! Har ni saknat mig..? Haha driver men det är väl klart ni har ;)

Förlåt för att jag inte har skrivit någonting eller typ ett inlägg per dag och ingenting i helgen. Men jag och Sarah har haft så fullt upp så jag har bara inte haft tid, plus att mitt internet inte funkar hemma.. Måste fixas. Ska berätta lite kort om våra dagar.

I fredags då vare ju valborg och jag och Sarah träffade en massa i uppsala och hade skitnajs!  Sen så sov vi ut riktigt länge på lördag för vi var helt slut! Så badade vi jacuzzi och basta, skit skönt.. Råkade svämma över hela badrummet med alla bubblor haha.. Så chillade vi på dagen i solen, åt godis & så sen på kvällen drog vi ut igen. Idag har vi bara tagit det lugnt, är hemma i stockholm igen så det är skit skönt! Fick skjuss av sarahs mormor & morfar så nu är vi båda hemma hos henne och ska försöka blogga för fullt, får se hur det går. För alltid när jag säger det så brukar det bli tvärtom haha..

Tog oxå en massa bilder i helgen men igår när sarah kollade sin kamera så var alla bilder borta, fan alltså. Vi hade tagit ganska många, och massa videosar. Men nehe, ni får väl njuta av dom gamla!
Nu ska jag läsa lite bloggar, Puss


RSS 2.0