Snabb uppdatering

Var nyss på bio med Sarah, vi såg sho Bree haha den var skitbra och rolig! Började gråta i slutet också haha typiskt mig.. Innan det var jag på middag också. Och nu ska vi på fest! Puss

Jag idag


I love

Känslan av att vakna upp på morgonen, gå ut i gräsmattan, 35 plus grader ute, bara ligga och slappa vid poolen eller vid havet varje dag. Gå ut och äta på kvällen, gå tillbaka och fixa sig ännu mer, gå ut och dansa och träffa nytt folk hela natten. Prata med massa holländare, känna sig brun och snygg, inte tänka på något annat och bara vara långt bort hemifrån, i ett annat land fullt med massa härligt folk och härliga ställen, i det bästa landet som finns, ååh vad jag längtar! Sjukt. 84 dagar kvar sen är vi där igen, jag och bästis ♥ Och den här gången stannar vi där nästan hela sommaren, vill åka nu nu nu!!
Lite blandade bilder ifrån Portugal sommaren 2011.
.

Memories that never die

Godmorgon! Jag och Sarah vaknade runt två tiden. Vi har ätit frukost och bara chillat, måste ut snart vädret är ju helt underbart! Man känner verkligen att våren är påväg, ååh happytimes! *Jag har klarat av denna vintern med* så tänker jag alltid när vintern är slut, haha! Aja, ska börja fixa mig nu, torka mitt hår osv. Ha en fin dag, puss
.
Hittade förresten en bild på mig och Sarah i arkivet. Bilden är tagen på oss för exakt ett år sen, jag minns det som igår. Där var jag blond också, saknar det! Funderar starkt på att färga tillbaka till ljust nu när sommaren börjar närma sig.... nej men för 1 år sen, tiden när verkligen allting var som bäst. Skulle göra vad som helst för att få det tillbaka!..
.

Hos satah

Fick en kommentar om jag och Sarah bråkade, svar nej det gör vi inte vi har bara inte varit med varandra på några dagar! Men är med henne just nu i alla fall :) vi kom nyss hem, snälla Daniel skjutsade hem oss från tullinge, var med några kompisar! (blev rastlös runt nio tiden så drog ut istället för att ta fet lugnt hemma) är hur trött som helst nu så ska lägga oss, vi hörs imorgon. Puss!

Bjuder på en bild ifrån igår.


Limousin och scandics största svit!

Hej på er! Hur mår ni? Själv är det bra förutom att jag är lite smått bakis och har en liten bula i huvudet haha, men annars så.. Förlåt också för den extremt dåliga uppdateringen och för att jag har varit lite tråkig med att bara mobilblogga hela tiden men jag har vart upptagen dom här dagarna, nu ska jag försöka ta igen det så gott som möjligt hoppas jag!
Tänkte berätta lite om vad jag gjorde igår.. hade sjukt roligt! Runt nio tiden hämtade limon upp oss i t-centralen, mig och några kompisar. Sen så drog vi vidare till scandic hotell vid arlanda typ och festade där i deras största svit (!) Jätte fint! Skitkul att festa på ett lite annorlunda sätt än att bara gå på hemmafester, förutom klubbarna i Portugal dårå haha.. I alla fall, skulle kunna berätta mer detaljerat men det orkar jag inte just nu.
Kom hem nyss i alla fall, eller för ett tag sen. Jag är verkligen helt D.ö.d efter den här helgen så jag tror det bara blir att stanna hemma ikväll, ta-hand-om-mig-själv lite. Såna dagar behövs ju också på loven!
Har inte så mycket bilder från igårkväll, men bjuder på fyra s

tycken som Molly tog med sin kamera igår! På första bilden ser vi väldigt sura ut dock.. haha.. Jag, David och Molly.
.




I limmon!

Hörs sen! ;)


Hos molly

Efter jag hade skrivit mitt inlägg igår så skulle ju egentligen jag och Molly dra ut men det blev inte så eftersom att festerna vi skulle till blev lite knas.. så vid 23 bestämde vi oss för att stanna hemma ÄNNU en kväll.. Men idag inser vi lätt att det var värt det för vi har VÄRSTA planerna inför ikväll.. ;) mer om det senare! Vi är så jävla taggade!!! I alla fall.. nu sitter vi och dricker cola, ska snart hoppa in i duschen sen ska vi börja fixa oss som fan, måste vara skitsnygg ikväll verkligen!
Vad är era planer inför ikväll..?
.

Utgång

Ha så kul ikväll sötisar! Det är söndag, men det är ju lov så då spelar det ju ingen roll.. Såhär ser jag ut just nu :) puss!


Sommarkänsla

Godmorgon!!

Har blivit en vana att uppdatera från mobilen haha, men det funkar väl det med..? Jag och Molly vaknade runt ett idag, så skönt att bara sova ut... Längesen jag sov så många timmar. Vi bestämde oss igår för att bara ligga hemma och kolla på film, så det blev att vi somnade till holiday in The sun, min favoritfilm! I alla fall, vaknade idag med världens leende på läpparna, VÅRVÄDER! Snart är vintern över, solen är så grymt härlig.. Glad tjej!


Just chilli'n

Godkväll! Vi har bara Chillat hela dagen haha så jävla lata.. Ätit, kedjerökt osv..
Har börjat fixa oss lite nu i alla fall men kan fortfarande inte bestämma oss om vi bara ska vara hemma och ha en myskväll eller dra på fest, finns flera fester men alla är så jävla långt bort.. Aja har inte så mycket mer att säga så bjuder på en bild på mig och Molly just nu, slitna... Pusshej


.

Så sant, orkar ej.


Saturday

Godmorgon på er! Hur var eran kväll igår? min var bra tills det spåååårade lite väl mycket. Firade ju Mollys födelsedag med massa härliga människor! Vaknade upp imorse och mådde dock inte lika bra haha.

.Nu är jag Sandra och Molly hemma hos Molly och chillar bara, ska vara här och ta det lugnt ett bra tag haha! ikväll kanske det blir fest igen, hoppas på det.. bjuder på en bild från igår på mig och Fredrika.
.
Vi hörs sen!

Uppdatering

Är hemma hos Molly nu, vi håller på att fixa oss galet! Ikväll blir det fest, taggad tjej här ;) får se om jag uppdaterar mer idag/ikväll annars hörs vi imorgon helt enkelt. Ha en underbar fredag sötisar! Puss


Sportlov!!!

Är superglad nu, äntligen sportlov!! Är Påväg hem nu från skolan ska bara hem en snabbis för att hämta lite saker sen tillbaka till stan. Vi ska sola sen måste jag kolla på en tröja eller klänning tills ikväll.. Mer om det senare! Vädret är också hur bra som helst! Ååh :) vi hörs om ett tag igen det vet ni! Puss


FREDAG!

Godmorgon lovers.. Jag har verkligen fasnat i den här grejen att jag aldrig " orkar gå till skolan " har verkligen totalt tappat lusten och orken för att varken gå till skolan eller plugga. Vill bara kunna sova hur länge jag vill, fixa mig i lugn takt och gå ut senare.. Tur att det är sportlov den här veckan då, behövs verkligen!!
.
En sak är posetiv i alla fall. Det är fredag idag! Woho. Och klockan är sju och jag sitter fortfarande här i handuk nyduschad och har inte börjat fixa mig alls, ska gå om en halvtimme.. kommer aldrig hinna.
.
Ha en bra dag! ♥
Jävlar! En gammal bild på mig och Sarah. År 2009 Hittade den längst bak i arkivet.

Videoinlägg #3

Åh herre vilken söt startbild........................

Vad vore vi utan smink?

Det är helt sjukt hur mycket skillnad smink kan göra! Kolla bara skillnaden på kändisarna...

Lindsay Lohan

Jessica Alba
Kim Kardashian

South- beach dieten jag nämnde..?

Dieten är indelad i " 3 faser " det är inte bantning så att man svälter sig utan att man bara byter ut det dåliga mot det bra.
* Undvik att dricka fruktjuice, ät istället hela frukter. Mycket mindre socker osv.
* Undvik vitt bröd, ta istället fullkornsbröd eller knäckebröd.
* Unvik helst alkohol, klarar du inte av det eller att du " någon gång måste dricka " ta vin istället för tillexempel öl eller stark sprit.
* Undvik polerad ris, ta istället rågris eller bulgur kan också vara bättre.
* Undvik vanlig pasta, ta istället fullkornspasta.
.
Fas 1, när man verkligen vill gå ner är det viktigt att skippa bröd, bakverk, glass, godis, chips, sötande drycker, ungsbakad mat osv. Det kommer du aldrig vinna något på om du äter det, ät istället blandannat fisk, grönsaker, olivolja, ägg, ost, kaffe eller vatten. Samma sak med fas 2. Fortsätt äta så tills du nått din målvikt. Träna också lite på det så ger det säkert ännu bättre resultat :) det viktigaste är ju såklart att skippa allt socker. Och om du äter mera fett än kolhydrater så är det också bra, eftersom att alla kolhydrater gör dig "tjock"
När du nått din målvikt tänk alltid på att välja kolhydrater med lågt GI värde! Så att du inte går upp lika snabbt igen. pusspuss
Jag väger nu  46, vill gå ner till 43. Det blir en enkel match.. ;) JA jag är riktigt nöjd med min kropp men tänk hur mycket nöjdare jag skulle bli?



Nu får det vara nog

Godmorgon mina älsklingar!

För er som läser sarah tjulanders blogg så har hon skrivit att statistiken på blogg.se är fel och att det bara är hälften så många som man har, och vissa av er blev upprörda av det som bloggar på blogg.se och jag blev också upprörd! Eller jag blev irriterad, för jag VET att statistiken stämmer. Jag har bloggat här i 3 år, jag bloggade här före henne till och med... ? och min statistik har alltid stämt, jag har kollat med dom som äger blogg.se också och dom säger att det är en myt! Det är bara hon som myttar? tror ni själv att dessie och paow tillexempel som bloggade på blogg.se förut när dom fick stora bloggar att deras statistik bara var hälften!? Hahaha!! Så det är absolut inget fel med statistikräknaren babys, det låter ju bara skumt om det skulle vara fel?
.
Dont belive her.. dom vill väl bara få en massa läsare till myshowroom, men den bloggportalen är inge bra. Har bloggat där också och jag klarade inte av att stanna där länge alls, det är där statistiken är fett komplicerat och man fattar ingenting.. som om man tillexempel går längst ner på "mest lästa bloggar" på myshowroom sidan ser man ibland att det står 1200 på paow när hon i själva verket ska ha 70.000 något sånt, samma med hugo så haha! Komiskt att hon måste ljuga för att göra oss andra upprörda. Stannade förresten hemma från skolan idag, orkade verkligen inte. Så nu ska jag äta lite frukost! Vi hörs snart!
.
Från i sommras! Fan vad snygg jag är när jag är sådär brun!!!

Kvällsbloggning, vad vill jag egentligen?

Jag har länge funderat på det här, men aldrig riktigt kommit fram till ett bra svar.. vad vill jag egentligen? vill jag gå kvar i den skolan jag går i nu? vill jag bo kvar här i stockholm? vill jag gå den linjen jag går? vill jag ha den här hårfärgen? massa saker, stora som små. Men jag har inget jävla svar.. Skulle vara så skönt att flytta bort från stockholm eller flytta bort från landet, börja om på nytt. Nya vänner ny skola, förutom Sarah då. Henne skulle jag vilja ha med mig för hon finns verkligen alltid där. Men bara helt enkelt börja om på nytt. Glömma allt det förflutna, allt skitsnack och verkligen bara kunna vara mig själv utan att någon hatar. Men då är frågan, skulle jag verkligen våga ta ett så stort steg? Att lämna allting man har här? det är det som klämmer. Om jag bara kunde ta med mig det jag ville och dom jag ville, då hade jag flyttat härifrån för längesen.
.
Behöver komma bort, behöver träffa nytt folk och se världen. Jag vill verkligen se allt, så mycket jag inte sett. Här tänker jag inte ens befinna mig i 2 år till, eller kanske tills jag blir 18 men sen ska jag fan göra allting jag drömmer om. Man lever som sagt bara en gång, jag tänker följa mina drömmar och det jag vill göra. Vad du än gör kommer det alltid vara någon som säger nej, det kommer alltid vara någon som säger att det inte kommer gå, eller att du inte är tillräckligt bra eller tillräckligt stark, eller har det som krävs, det kommer alltid vara någon som säger att du är fel längd eller fel vikt, det kommer alltid vara någon som säger nej. Flera tusen gånger tills ordet " nej " har blivit meningslöst så kommer dom fortfarande säga nej och tillslut kommer jag säga JA. Folk tror inte man kan klara saker om man verkligen vill det, men ni kan säga nej hur mycket ni vill. I slutändan säger jag ja, jag vet att jag kan göra vad som helst om jag bara kämpar för det, brinner för det och verkligen vill. Och med det här inlägget är det bara så skönt att få ut sig utav allt som finns inombords. Jag vill verkligen bort, men samtidigt inte.

" ta en chans för du vet aldrig hur perfekt det kan bli" antingen kan det bli det bästa du har gjort, eller så kan det bli den sämsta. Det är det jag har varit rädd för, jag har inte vågat ta chanser för jag har rädd att det ska bli fel men från och med nu ska jag våga göra det, tänk hur perfekt det kan bli? Tänk att en liten chans du aldrig vågat göra tidigare men kanske vågar tillslut kan förändra hela ditt liv? Drömmar kan bli till verklighet, man ska aldrig säga aldrig. Skit i alla som trycker ner en, skit i alla hatkommentarer man kan få, alla som kollar snett på stan, eller snackar skit. Håll huvudet högt och visa att du är mycket bättre, att du är starkare än dom små idioterna som kommer spendera sitt liv på plattan eller på en parkbänk utan någonting alls.

En sak till som jag har lärt mig, följ alltid ditt hjärta. Strunta i vad andra gör, om dom gör någonting och du verkligen INTE vill det, gör inte det då. Jag har lärt mig det, man ska inte göra någonting man inte vill. Om jag inte är redo att lämna allting bakom mig nu, skaffa nya vänner, ny stad osv. Då gör inte jag det, men om jag vill det och mina kompisar ber mig att stanna då ska jag ändå följa mitt hjärta och göra det JAG vill, för i slutändan kommer du inse att det du valde - det kanske var rätt, det kanske visar sig vara perfekt. Jag ska tänka på saken, vad är det jag vill? jag ska inte lyssna på någon, förutom mig själv. Som jag har gjort i alla år, ibland gjort saker som jag inte velat göra, träffat den & den, gjort det och det. Det är slut med det nu, det blir bara fel i slutändan. Om jag vill flytta ner till göteborg, då ska jag göra det. VIll jag flytta till spanien, då gör jag det. Vill jag bli kock, då blir jag det. (ett tillexempel)
Hmm.. måste rensa tankarna lite mer nu och sova. Godnatt.



Besöksrekord!!!

När jag började blogga igen för kanske fyra dagar hade jag knappast några, nu bara sen dess har jag nästan över 2000 läsare! Det har gått uppåt sen varje dag, kolla bara.. lycka!! Det går bra nu ;) Och vänta bara... du vet vem du är, fjant. The game have not begin... hihihihi

Tack allihopa!


Herrejösses

by the way, det är rätt roligt och se hur du beter dig bakom en skärm, och personligen, förstå mig rätt nu. sluta bry dig om publicitet för det fuckar upp din moral, för jag menar du vill inte bli klassad som "orre" eller "hora" , visst kan hålla med om att det senare kanske inte riktig passar in på dig eftersom, en hora brukar oftast vara en kvinna som utbyter sexuella tjänster i mot av betalning eller andra tjänster.
men återigen så måste det väl komma i tanken på dig varför så många kallar dig "orre" och knappast är det enbart för eran så kallade "humor video", man skulle kunna kalla dig en slampa som det så fint heter, då kommer vi in igen på hur man ska tänka på hur man beter sig på Internet, visst det låter som en klyscha men vi har ju ett levande bevis på det och det är vänta lite... ett stort grattis till dig.
för man ser bara den ena ignoranta statusen efter den andra och gårdagens "fest" bilder där du hånglar upp med en ny kille gång på gång och det börjar ju sätta en del tankar på folk om hur lättfotad du faktiskt är! så visst du har lyckats med att få publicitet genom att vara lättfotad och då får du faktiskt leva med att få ett rykte som just "orre"
men så är livet när man är mediakåt, kolla på dom som är med bigbrother, paradise hotel osv.

visst visst kör tjafset om att man lever bara en gång osv, visst det är sant men det finns som mycket mer än bara hunda efter pulicitet, eller supa skallen av sig varje helg osv. börja se dig omkring vidga din vyer, och visst jag har inte full koll på vad du gör bortsett från vad jag nyss skrev.

ha en fortsatt trevlig dag
//J

Här har du ditt svar!



True story

Im not being a bitch, my attitude depends on you, BITCH


Sol dags!

Slutade för ett tag sen, nu ska jag sola med Sarah och ben :) man vill ju inte vara vit och ful? Usch fulaste som finns, brun ska man vara. Sen in mot stan! Puss


Onsdag, 2 dagar kvar till fredag. WOHO

Godmorgon alla kära läsare! (inte alla förresten)
Försov mig lite idag som vanligt, standard. Hur lyckas jag försova mig när jag till och med har sovmorgon? Behöver min skönhetssömn antar jag väl.. Sitter och pluggar på mitt svenska prov nu som jag har vid halv 12. Hoppas att det går bra, men det är rätt så lätt så det är nog inte några problem. Jag är ju smart ;) tog en dusch det första jag gjorde när jag vaknade också, så jävla fräscht! Älskar att stå i duschen, raka benen, scrubba sig osv.. kan stå där hur länge som helst! Man vill ju inte vara ofräsch och gå med orakade ben ?
.
Juste! Ikväll när jag kommer hem och har tid så ska jag visa er världens bästa diet, "south beach dieten" om någon har hört den ? och för er som är intresseerade att bli lite mer fit eller går ner i vikt så tänkte jag vara lite snäll och faktiskt visa att det är ett bra tips. Den ska i alla fall funka skitbra och man går ner på det. JA jag är nöjd med min kropp men om jag går ner 3-4 kg till och tränar lite extra bara för att så kommer jag stå där beach 2012. Inte helt fel va!?!? Måste sminka mig nu och plugga lite till. Bloggar senare!
.

Punkt slut.

Jag vill bara ha en sak klart för er, när ni skriver massa negativa kommentarer som vi har fått på youtube bloggen osv. Jag tycker bara det är så jävla kul att läsa! Riktigt skrattretande att vissa tar det så jävla seriöst. Och kallar oss massa saker pågrund av en jävla video? Ni säger att jag inte har någon empati eller vad det är men vad fan är ni (vissa av er verkligen inte alla!!) Så jävla mycket bättre genom att skriva hora osv..? EN HORA ÄR EN SÅN SOM SÄLJER SEX INTE EN SÅN SOM SITTER OCH GÖR KLIPP PÅ YOUTUBE. Klart slut.
.Det är klart som fan vi vill provocera lite, få mer läsare osv vem vill inte ha en större blogg? Det finns självklart andra sätt att få läsare på men vi ville göra det här och kanske ska fortsätta med det? ;) Ni är bara oroliga att vi ska få massa läsare och publicitet pågrund av våra inlägg och för att det snackas mycket om det videoklippet just nu. Men era kommentarer gör mig starkare och jag vill bara göra flera!
_____________________________________________________________________________________________

För ett år sen hade jag brytt mig om alla taskiga kommentarer, det gjorde jag då. När folk kallade mig fjortis osv så tog jag åt mig men nu tar jag verkligen inte åt mig utav någonting av vad ni skriver, jag vet att jag inte är en orre eller hora. Man är inte heller det om man lägger ut en bild på sig själv på stranden, jag gillar min kropp och visar gärna upp den på ett bra sätt. Nu kom vi in på ett helt annat ämne men shit the same. Likadant där. Så fort man gör någonting som " inte är okej för samhället " så får människor flipp och blir helt galna, helt allvarligt lugna ner er.
.
Man lever bara en gång och jag gör vadfan jag vill. Nu kommer ni säkert skriva "du bryr dig visst eftersom att du skriver det här inlägget " NEJ. Jag vill bara få det klart för er som håller på att kommentera en sista gång att det leder ingen vart, och ni vill försöka trycka ner mig men det kommer ni inte lyckas med!
Vänta bara tills den dagen när jag fått ta all skit och ni kommer ångra er för allting ni sagt för ni har så jävla fel, vänta tills den dagen när jag har lyckats med det jag vill göra. Då kan ni börja snacka, nu ska jag och Sarah skicka några mail till ett företag, äta och ta en cigg. Ska ni börja hacka på att jag röker också och att jag är misslyckad för det ? Varsegod! Och det här är också sista gången jag tar upp det här för det orkar jag inte göra igen!
.
Hörs imorgon! Puss

Fikar!

Sitter och fikar på Sandys med Sarah och alexandra nu, nu blir det massa tjejsnack! Puss!


Mot staden!

Fortsätt kommentera videon och sprid den gärna! Snart 300 visnignar på lite mer än en timme.. det går bra nu kompis! Och som sagt vissa borde ju skaffa lite humor och sluta vara så tråkiga, är ni 50 år gamla eller? Lite borde ni ju tåla. Och ni som kommenterar orrar osv. Snälla? För att vi sitter och visar lite frukter och pratar om sex i en video? är man en orre då? Förstår inte riktigt grejen =)

Aja nu ska vi alla fall bege oss mot stan, ska möta en kompis och vi har lite saker att fixa också! Planer på G... ;) Kanske mobilbloggar från stan annars hörs vi senare ikväll! Pusspuss
.
Är ni nöjda nu?

Oattraktiva killar & kåta guzzar

Ta det med en nypa salt.. ;)

Mobilblogg från skolan

Sitter i skolan nu och har naturkunskap, snackar om gener osv.. Kul... Jag har verkligen fått tillbaka blogglusten som jag hade förut, vill uppdatera hela tiden haha! Aja ska fortsätta nu. Puss på er

Jag idag!


Godmorgon sverige, stockholm, väääärlden

Godmorgon kära läsare! Besöksrekord igår.. (sen jag började blogga igen) Kan det vara för mitt inlägg jag skrev igår? Hehe vissa fattar vissa inte!....

Är vaken nu i alla fall, var en mardröm att gå upp imorse. Ville bara sova vidare... vaknade vid sex så har alltså bara sovit fyra timmar (!) jag drömde också att jag hade sveriges största blogg och var hollywood kändis och skulle snart dejta leonardo dicaprio... tror ni jag vill vakna upp då? Det sägs ju att vissa saker man drömmar om blir till verklighet.. något jag nyss skrev kommer i alla fall snart bli det ;) Jajaja. Ska börja bege mig mot skolan snart så fort jag orkar kämpa mig ut i det kalla och genom dörren. Slutar i alla fall tolv så jag ska ju inte klaga!
Efter skolan ska jag möta Sarah, vi ska göra en sak som kommer upp på bloggen ikväll.. bla ett videoinlägg..... Ha-ha wait and see! Måste gå.

Vi hörs!

Bjuder på några bilder på mig från när jag var ljushårig, saknar det! Ska nog färga så till sommaren innan jag och Sarah drar ifrån det här jävla landet, vad tycker ni`? haha inte för det spelar så stor roll jag gör ändå som jag känner/vill i slutändan men ni kan alltid komma med era åsikter :)
.

On my way home

Filmen var jätte rolig! Jag och Sarah såg en gång i Phuket haha! Är Påväg hem nu i alla fall, känns bra att jag ska upp sex imorgon.. Äeh jag får sova i skolan :) kanske bloggar mer sen annars hörs vi imorgon! Puss bitches


Bio nu!

Vi bantar ju egentligen.. Får ta igen det efter detta!


En sak ni inte visste..?

Jag älskar Mary-kate och Ashley Olsen, dom inspererar mig så sjukt mycket. Deras leende är to die for! Någon som förstår mig om ni har sett filmen Holiday in the sun? Och skulle inte banga på att byta garderob med en av dom, eller båda ;)


Kommer till och med ihåg att i fyran så hade jag och en kompis en "klubb" om dom och ett "klubbhus" där ingen fick bli medlemmar för "vi visste allting om dom" sen hade vi säkert sparat över 100 bilder av dom, eller mer än 100! Läste och köpte alla deras böcker, filmer osv haha.. helt sjukt!

och DOM har i alla fall snygga pälsvästar/jackor till skillnad från andra pälsvästar/jackor som är lite mindre snygga och kanske inte lika.. classy! *haha* Väldigt komiskt det här!
.
VS.....

Mobilblogg

Drog aldrig till skolan, bestämde mig för att åka hem och plugga istället. Runt ett. Är i t-centralen nu och har massa små saker att fixa, köpte nyss med mig en Chai också, underbart. Anyway, bloggar sen!


F.M.L

Godmorgon... zZZz.. är så jävla trött! Just nu vill jag ingenting annat än att bara lägga mig i sängen och somna om. Men bara att kämpa sig upp, har ganska så bråttom nu. Senare kanske det kommer upp ett videoinlägg om ni har tur!
Juste! Tack http://sarahcarlstens.blogg.se min älskling för designen igår, jättefin!


True story broe

Måste bara säga uttrycka mig om att jag inte gillar pälsvästar, om dom är äkta. Djurplågeri? Ja! Kul att veta att man går runt och bär på en död kanin? Visst - dom är snygga, vissa i alla fall men ändå.. jag skulle nog aldrig ta på mig en sån (tror jag)
________________________________________________________________________________________________________
Lite roligt att en såkallad "storbloggare" som leker att hon är så känd och har så många fans osv går runt med den varje dag och tror att hon är något, skärpning.. riktigt skrattretande för min del i alla fall! "omg asså nu är jag påväg till stureplan det ska bli så jävla najs asså!" snälla.. bli lite mogen först och sluta se ut som en fjortis sen kanske du kan börja hänga där! Lika pinsamt som att ett vandrande lejon skulle gå runt på stadens gator? Kan ni tänka er ett lejon med klackskor gå och sätta sig och äta på vapiano? det kan jag faktiskt tänka mig, för pälsen är så äkta som lejonet. Personen med faktiskt. Det är fan ett riktigt bra jämförande haha! Säg vad ni vill men jag säger bara vad jag tycker och det är ren fakta sååå.. jag ska ju inte ljuga.
.
Nu ska jag sova... förresten, jag och Sarah har världens grej på gång som ni kommer få reda på inom en snar framtid.. fördmodligen ha-ha ;) Jag tror vi kommer älska det mer än vad ni kommer älska det, men det är ju det som är huvudsaken! Säger bara att våra liv kommer förändras, på ett väldigt väldigt posetivt sätt.. först gäller det bara att jag ska ta tag i bloggen som aldrig förr och få tillbaka alla mina läsare jag hade för ca ett halvår sen.
Godnatt!
Bjuder på en bild på mig och min fina Oscar från Portugal! Vi ska träffa han och hans kompisar i Portugal igen det här året, saknar honom så mycket det ska bli så kul! 93 dagar kvar!!!!

Livet är en fest, och du är inte bjuden

Gårdagen var grym!

Började med att Jag, Sarah, Lova och Sofie mötte Ludvig och Ludvig sen drog vi och förade på söder, det var härligt. Han som bodde där hade en jätte stor och fin lägenhet med takvåning osv, ska lätt flytta så när jag blir 18!
Runt 12 tiden började vi dra oss emot Bromma där det var fest, roligt folk, bra stämning och hela rasket. Slutade med att jag och Molly började rulla hem runt tre tiden.. köpte cigg sen somnade vi vid halv sju efter att ha snackat igenom hela kvällen..
.
Vaknade runt tolv idag, så jag är rätt så seg. Vi har bara ätit och legat i sängen hela dagen, riktigt skönt. Kom hem alldeles nyss, har inte så mycket mer att skriva förutom att Sarah ska börja med min design nu så den sätts förmodligen in lite senare, har tröttnat på den jag har nu! Den känns typ som "when i was blogging before" Här får ni bilder från kvällen (tagna med min iphone så det är inte så bra kvalité och orkar ej vrida vissa ha-ha)





Snöstorm = inte min grej

Det är verkligen min otursdag idag haha!! Snubblat i snön, gick ut mitt hår var helt platt sen blev de helt lockigt pga snöstormen..... Och massa saker. Äckel väder, är på bussen nu i alla fall! Ska möta Sarah sen ska vi möta några andra tjejkompisar sen drar vi vidare. Ha en bra kväll puss!


Hello saturday

Har seriöst bara legat och segat hela dagen, så jävla seg!! Hade tänkt dra mig upp ur sängen och hoppa in i duschen, äta fixa mig osv blablabla. Idag är det lördag vilket menas parteeeyyy, woho
.

18 februari 2012

Hej alla bitches! Funderar på att börja blogga igen.. får lite sug fram och tillbaka.

Det roliga är att jag fortfarande har ett antal läsare per dag även fast jag inte bloggar längre, sen hade jag lagt upp lite bilder från portugal på min kropp. (la upp bilder då och då så jag kunde ta dom i mobilen och lägga in dom på instagram) I alla fall så får jag en kommentar att jag är "en hora som söker uppmärksamhet´?" haha snälla! Tål inte folket lite hud eller? Tycker bara det är så jävla löjligt. Hade bikini på mig, okej om jag stog med trosor toppless och visade upp mig, eller det skulle i för sig inte göra något, det är ju upp till var och en som person hur man vill visa upp sig. 

Annars då? Jag har ju inte bloggat konstant på flera månader, men det har hänt massa saker. Posetiva och negativa, orkar tyvärr inte gå in på allt. Bloggar snart!
.

RSS 2.0