Rip playahead.. :o

Hej sötnosar ;)!

Sarah kom hem till mig runt sex tiden, då fixade vi oss lite sen drog vi ut. Jag snackade med Adam i telefon, känns som vi inte snackat på skit länge.. saknar honom :/! Iaf, sen drog vi till Rebecca och frågade om hon ville hänga med ut det ville hon, vi gick till centrum och det va så j*vla kul haha, vi skulle gå förbi pizzerian så ser jag och Sarah världens snyggaste kille, självklart ska vi vinka lite och så.. Han märkte det och helt plötsligt kommer han ut och säger, vad gör ni? Vill ni ha mitt nummer eller? Vi ba skrattar, så skriver jag in Sarahs nummer i hans mobil, han va typ 18. Lite läskigt men skit kul va det hehe.. Senare drog Rebecca och jag och Sarah träffade Nano och Rikard ett tag, har aldrig träffat dom förut.. Ehm ah, och sen drog jag hem, Kom hem nyss. Playahead stängs ner om ungefär en timme, lite sorligt faktiskt. Aja, ska nörda där nu för sista gången. Bjuder på lite bilder! ♥


Becka, jag & Sarah


Älskar er!


Mitt hår lockade sig och blev kort =(


Stackars Sarah gick i tio meters snö..


Haha! Oj vad dålig kvalite det blev på bilden :o

Yes

Snackar med Sarah i telefon, hon kommer till mig om ca tio minuter. Då ska vi fixa oss och sen dra ut och träffa några, nice. Update you later cuties ♥


Svar på tal

snälla skulle du kunna säga var du har köpt tröjan?!:)

Fett fin tröjaa :O var köpte du den:)

Svar: eftersom att jag är världens snällaste så visst, den är köpt på vero moda :)


....



Jag ställer mig den frågan vad var det som hände? För vi lovade varandra vi ska alltid vara vänner, men nu känns det som vi glidit isär som om jag står framför dig men du ser mig inte där, vad ska man göra för att få det bli som förr? För att få oss tillbaka till det som vi glömt, låt oss minnas de dagar vi skrattat tillsammans, vi behövde bara vi och inga andra.. har många gånger hört att vi två blir ett att en vänskap som vår alltid varit perfekt, kan inte tänka mig ett liv utan dig för du räddade mig men nu lämnar du mig.. vill du glömma så gå du din väg, vill du glömma så lämna mig här, men vill du kämpa så visa mig nu att vår vänskap är något du vill klara ut.


Älskar dig bästavän!

Godmorgon! Nu funkar mitt internet och allt är som vanligt..

Sov hos Nevine igår, hände lite saker jag inte orkar ta upp i bloggen!
Är hemma nu i alla fall, ska snart duscha och senare får jag se vad jag hittar på. Fick en kommentar av någon person att min blogg blir dåligare och dåligare, och jag håller med! Har oftast ingen blogglust nu för tiden och världens bloggtorka, bildbrist osv.. men jag ska försöka bättra mig, ni får stå ut så länge helt enkelt!


Mitt internet funkar inte..

Rubriken säger ju allt, det är därför jag inte har skrivit! Min blogg kommer vara ganska död nu haha.. Sov i alla fall hemma hos sarah med ellinore igår, det var trevligt. Vi gjorde lite saker och så =)

Är hemma hos Nevine nu och vi fixar oss och dunkar musik, ska snart möta ida & kanske ta en promenad  Kommer hem sent så kommer inte blogga mer idag, nås på luren för er som har mitt nummer, för er andra.. syyynd ;) Ciaaaao


Saker ni inte visste om mig..?



• Jag kollar min mobil hela tiden, nästan varje minut, helt beroende!
• Jag har skitsvårt att gå upp på morgonen, lalala..
• Jag saknar sommaren 08
• Jag älskar två av mina vänner mest av allt (a)
• Jag har haft en blogg innan min förra
• Jag äter skit mycket godis, ni skulle bara veta :o
• Jag är yngst i min klass
• Jag är blyg när jag träffar nya människor


BILDBRIST

Har nyss duschat, snackade nyss med Sarah i telefon och så. Om ett tag ska jag lägga mig, börjar fan bli skit trött! Det där med praoen tar verkligen all min energi haha.. Vi måste ju stå och gå runt hela tiden typ. Aja, ska va inne på facebook ett tag till och försöka blogga lite till iaf =)

Går inte att ladda in bilder på bloggen så får ta en i utkast *woho*..




WOHO

Fredag imorgon & sista praodagen, Im happy! Sen sportlov, hihi.
Vad ska ni göra under sportlovet sötnosar? ;d


Hello sweeties ♥

Hej på er!

Kom hem för ett tag sen.
Idag slutade vi ganska tidigt som vanligt, halv två. Då drog jag och Sarah till farsta och kollade lite sen skulle hon hem så jag tog tunnelbanan till stan och träffa Ida, kim & Lollo. Kim va vid maria torget och lilla jag hittade inte dit från farsta centrum, hon ba ''gå av vid gullmars plan och byt'' självklart skulle det va fel så fick stå där i kylan, wooho (y) aja kom fram till slut och vi va i stan ett tag men sen orkade vi inte va kvar. Så vi drog till skogås och sen drog Ida & Lollo hem och jag och Kim åkte till farsta igen, köpte lite småsaker. Typ en tröja, byxor, puder & underkläder. 

Har inte så mycket mer att berätta, Ska iaf duscha nu så vi hörs efter sötnosar!


LOVE IT (Y)




Gamla bilder från min förra blogg


Hahaha ska jag skratta eller gråta..? :')




Sarah & jag - skitlängesen. Kommer ihåg att det var våran ''favorit'' bild, sweet =)


Början på 09, ett år sen


Jag & Ida förra sommaren


typ två år sen? Jag ida & jonte. OMG :O Jag är ju för fin för att visas.....


Älskling <3


Långt inlägg - my day

Hej mina sötnosar!

Hemma nu efter en lång dag.. Försov mig till halvåtta så fick skynda mig att fixa mig skit snabbt, inte kul. När jag skulle sminka mig så hittade jag inte en av mina foundation - självklart fick jag panik. Den enda jag hitta var min gamla fula bruna som man får rand av, euw (!) Tog pytte lite inte mycket alls, tur att jag hittade min andra ljusa på praoen som jag hade glömt, annars hade jag fan köpt en ny idag :o, aja hade panik iaf! Sprang till bussen och hann precis, stressig morgon kan man säga-.-! Jag och sarah slutade ganska tidigt idag, halv två. Då drog vi till skolan för jag skulle hämta några papper och så skulle vi träffa viktor ett tag. Sen mötte vi Carl i centrum och drog till farsta strand och träffade Adam sen till Farsta centrum ett tag och träffade oxå Markus och Martin. Vi gjorde inte så mycket, sen skulle Sarah hem och äta så dom vänta med mig på bussen, sweet! Så tog jag bussen till lollo och var där sen stack vi ut och mötte Ida och va ute i Trångsund ett tag. Kom hem för ett tag sen och har duschat och såntdära, Nu ska jag bara ta det lungt och sova om ett tag =)


Ful bild från praoen.. Måste se ut som värsta vet inte vad ;o

Svar på lite kommentarer u know ;) !

Vart har du köpt tröjan ? sjukt fin blogg :)
Svar: Bikbok! Tack :)

Hej, har Nevine en blogg? Isf vad heter den?
Svar: Hej, ja det har hon! En skit bra blogg faktiskt. Tycker alla bode läsa den :o, www.nevineshawky.blogg.se

Vilken ögonfärg har du?
dina ögon byter färg typ hela tiden , först har du blåa sen typ gröna sen bruna :S
Svar: Haha jag har grön bruna ögon ;)

vart någonstans ska ni? aså vikken stad i portugal?
Svar: Kommer inte riktigt ihåg namnet.


Yes

Hej bloggen!

Ska berätta lite om min dag.. Började med att jag vaknade kvart i sju men försov mig till tjugo över! Så fick fixa mig skit snabbt :o, sen hämtade Sarah & hennes pappa mig så skjutsa han oss till praoen! Det var väl som vanligt.. Förutom att vi slutade tre, brukar oftast sluta tidigare men aja. På bussen hem träffade vi Andreas så vi åkte med honom och sen drog jag till skogås och gick hem till Nevine. Vi var hos henne och bara va.. Älskar att bara snacka med henne om allt & inget, världens bästa twinie ♥ Vi skulle egentligen gått ut och träffa några nu på kvällen men det blev inte så för att Nevine behövde plugga så jag drog hem istället. Kom hem runt sju och då åt jag och nu sitter jag här och chattar med några på msn & lyssnar på musik, sweet. Väntar tills min älskling loggar in, hihi. Hörs strax!


Älskar låten

Snackade nyss med Sarah i telefon, behövde säga en livsviktig grej :o, Haha tyvärr får ni inte veta!
Ska i alla fall sova nu. Och imorgon ska vi till praoen igen! Ska faktiskt bli ganska skönt att komma ut och inte bara sitta hemma! Vi hörs imorgon när jag kommit hem, Godnatt cuties!




Saknar dig Emma ♥


Oh yeah

Hej igen ♥

Nu känns mitt huvud lite bättre i alla fall! Känner mig rutten för jag har legat hemma och ''degat'' hela dagen, inte speciellt kul. Men vad ska man göra när det är -20 grader ute? Sarah smsade mig nyss och frågade om jag ville sova hos henne. Vi har ju samma prao och isf kunde hennes pappa köra oss dit imorgon så slipper vi ta bussen.. Men jag får se hur det blir med det. Vill duscha och grejer först, Så ska göra det nu!
Bjuder på en bild från skolan för ett tag sen på mig & söta lilla Kim i bakgrunden. Puss på er!


Börjar få huvudvärk..

Rubriken säger väl det mesta? Kanske har suttit vid datan lite för mycket idag så jag börjar få huvudvärk! Inte kul alls. Ibland tror jag att det är något fel på mig eftersom att jag har ont i huvudet väldigt ofta.. Kanske måste gå och kolla om det är någonting :o, Jag menar.. Det är normalt att ha det ibland men inte varannan dag. Aja ska bara ta det lugnt idag i alla fall!

Fan.. jag vill vara frisk och gå ut..


Lyssna



''Snälla, ta mig härifrån. bort från denna värld till en plats där allt är underbart och ingen har besvär''


Vill till portugal!

Längtar verkligen tills sommaren, då jag och Sarah ska åka utomlands tillsammans! Vi skulle egentligen ha gjort det den här sommaren men det blev aldrig så. Men nu är det ganska säkert :)! Har ju hus där och allt, snacka om skönt! Så skönt att bara åka från det här kalla landet och slippa allt!
TA MIG HÄRIFRÅN.. NU


Lillebror <3


Hemma idag!

Godmorgon! ♥

Idag är det måndag och jag skulle ju som sagt praoa, men det blev inte så. För det första är det många bussar som är inställda, för det andra är det hur många minusgrader som helst.. Och för det tredje så går det knappast inte att gå ut genom dörren för att det är så mycket snö :o, så jag bestämde mig för att va hemma idag! På ett sätt är det ganska bra eftersom att jag kan passa på att plugga, har skit mycket läxor som jag måste göra klart tills skolan börjar och orkar aldrig göra dom på helgerna så då kan jag ju passa på nu ;D! Lovar oxå att blogga en massa idag för jag att jag ska ju ändå bara vara hemma, bra för er va?
Hörs snart!


Har inte kunnat blogga!

Hej bloggen ;)!

Har försökt att blogga hela kvällen men det har inte funkat.. Blogg.se har inte gått att spara inläggen och så har det inte funkat att ladda in bilder heller! Skit jobbigt, hatar när det blir så. Har det bara vart det för mig eller alla andra med..?
Kom hem runt åtta - nio tiden. Vi gick aldrig ut för det var för kallt, så vi stannade bara inne och hade det trevligt :), sen så ringde Robin och vi snackade med honom om lite saker. Sen gjorde vi oxå massa sjuka videos och tog lite bilder som ni får någon annan dag!

Imorgon är det prao igen, är ganska taggad faktiskt.. Eller alltså det känns helt okej att det är en ny vecka. Bara en vecka kvar på praoen och sen är det sportlov och sen börjar ju skolan. Jaja orkar inte blogga mer nu för klockan är snart halv ett och jag ska upp halv sju, lyckat! Vi får höras imorgon helt enkelt när jag är lite piggare för mina ögon håller på att slocka.. Nu blev det här inlägget ganska långt oxå men det är ju bara bra ;D! Dröm sött & Godnatt cuties!


Tiden går så snabbt, ett halvår redan, Känns som om det var igår vi träffade varandra första gången på mossen.. Glömmer aldrig.. Jag älskar dig!♥


HAHAHAHA!

Ja vad ska man säga..? ♥ När Nevine & Marilyn är i farten vet man aldrig vad som kan hända. Jag släcker lyset hela tiden och lyssna i slutet, råkar välta hela tvättsaken, HAHAHAHAHAHA!


Hej cuties!

Såg ni vad Nevine skrev för gulligt? Aw jag har världens sötaste twini! Hon är bäst. Hon får mig må bra, alltid du och jag♥ Älskar dig!

Hej förresten! Sov hos Sarah igår, vi hade det skit kul.. Kollade film, tjockade oss, snackade med massa människor och sådära. Somnade ganska sent, runt fyra. Vaknade tolv, då kollade vi på en till film och käka frukost. Sen börja jag fixa mig och skulle hem till Nevine. Men det tog typ en halvtimme för tågen var inställda pga av det här dåliga vädret.. Så jag fick stå och vänta på bussen i typ en halvtimme,:o Usch har nog aldrig frysit så mycket om fötterna.. Iaf, sen kom jag hit och har vart här ett tag. Nevine är och äter nu så jag passar på att skriva lite :)! Om ett tag kanske vi ska ut, Får se vad som händer. Hihi nu hör jag henne komma så ska nog sluta skriva nu och va lite social, Hörs när jag kommit hem!




Nevine hära ;D!

Hej alla marilyns fans ;)!

Nevine hära skulle bara kolla läget & skriva lite kort det är nämligen så att jag ska träffa marilyn när som helst hon är påväg till mig nu, vi ska på bio eller träffa några vi får se. Vill bara berätta för er alla hur mycket jag älskar min twinie hon är undebaraste i hela universum har jag inte henne då är jag inte hel, hon har hjälpt mig såå mycket jag är så sjukt tacksam att hon finns vid min sida både när jag mår bra & dåligt. Marilyn sandberg en vän som är guld värd, skulle inte klara mig hit utan henne. Det har varit dåliga tider för oss båda med polisen & shiat men ändå har vi kämpat tillsammans & nått toppen, jag finns alltid vid din sida marilyn dag & natt. Du är helt undebar, därför vill jag att du ska veta att jag älskar dig mest världens bästa twinie!♥ ;)



Bästavän

Ska snart dra mig emot sarah! Ska sova där ikväll oxå, det var faktiskt ett tag sen :o Vi ska ha en riktigt tjejkväll. För ingen av oss orkar eller vill vara ute i det här vädret, det kanske ni förstår ;) ! Haha se ya later cuties. Puss


Saturday

Godmorgon! Orkade inte skriva mer igår så det blev inte så helt enkelt! Hade bloggtorka oxå och absolut ingen aning om vad jag skulle skriva.. samma idag faktiskt. Ibland undrar jag om jag ska ta bort min blogg för ibland har jag verkligen inte lusten att skriva, aja vi får se hur det blir med det! Vaknade för kanske en timme sen. Har duschat, ätit frukost och lite sånt.. Ligger just nu och lyssnar på musik och ska smsa bästavän =) nice.



Två idolbilder till mig & sarah





Tack olivia ! ♥

http://www.typoliivii.blogg.se/


Timmar blir till dagar





Sitter här igen för ringer du så vill jag svara
Men minuter blir till timmar och timmar blir till dagar
Ringer du mig snart, fan, jag saknar dig så
Jag ber om förlåt, men du hatar mig ändå
Jag har gjort fel och det vet jag nu
Och nu sitter jag här i min ensamhet och ber till gud, att
Du ska förlåta mig och ta mig tillbaks
Jag kan inte leva utan dig, du är den jag vill ha
Du och jag, förr i tiden var det vi
Men efter det jag sa så försvann du ur mitt liv
Jag gjorde det igen, jag sårade min ängel
Får ett knivhugg i mitt bröst för varje tår du fäller
Rösten säger till mig: förstå att det är slut
Men jag lyssnar till mitt hjärta, så jag sitter här ännu
Väntar på signalen så att jag kan lyfta min lur för
Är det nån som ringer så kan det ju vara du!

Det dagar vi hade var dom bästa i mitt liv
Var så glad över att du och jag blivit vi
För när jag var med dig så var livet så lätt
Tänkte för mig själv att denna gången har jag hittat rätt
Du fanns i mitt huvud, tänkte på dig hela tiden
Jag levde i en film och du var huvudrollen i den
Men alla filmer har ett slut och det var samma med denhär
Men du valde inte mig, du valde en annan väg
Såg allt falla isär, fasaden av lycka brast
Varje natt innan jag somnar tänker jag på det vi haft
Nu ses vi inte längre, pratar nästan inte alls
Och nu sitter jag här ensam med ett hjärta som är halvt
Men mitt halva hjärta, det brinner för dig
Och jag väntar på den dagen som du ringer till mig
Men jag väntar förgäves, du ringer nog ej ändå
Jag har slutat att hoppas, så nu går jag härifrån


2 pics from today





Idag behövde vi sitta och sortera miljontals papper i typ två timmar haha , väldigt kul. Sen en bild jag tog på min älskling, visst är hon fiiiin? :d


Lite mycket egobilder? Yeah, I like it :)

Hej på er! Inte så mycket att skriva idag faktiskt.. Slutade skit tidigt idag, kvart i ett typ. (y) När vi hade slutat drog jag & sarah hem till my mami och hämtade lite saker sen drog jag hem och hon. Skulle träffat en massa men det blev inte så för att det är värsta snöovädret ute =( Ikväll vet jag inte vad som händer, får se helt enkelt.. Om jag orkar gå ut... Nu ska jag äta, skriver mer efter det! Puss


Im here without you babe

Ligger i sängen med datan i knäet nu och lyssnar på musik, ska snart lägga mig och smsa med min sötnos, saknar honom!




Helt slut!

Hej alla söta :) ! Idag har skoljobbdagen varit exakt som alla andra dagar.. bara att vi fick reda på att våran kock visste våra bloggar och såntdära.. Helt random sa han, är det kul att blogga? Har hört att ni är skiiiit duktiga på det. HAHA även vuxna vet att vi bloggar, lite kul sådära :) När vi hade slutat skulle jag egentligen träffa Nevine men det blev inte så, så jag träffade Kim & lollo istället och var med dom. Vi åkte till Farsta och kollade lite sen följde jag & lollo med kim på bussen till tyresö och sen tillbaka.. På tuben hem träffade vi anton och vi drog till farsta igen och käkade lite, niiice. Inte så mycket mer har hänt förutom att jag är hur trött som helst idag, jobbet är f*n jobbigare än skolan, kan ni tänka er då..? Hörs snart!


HAHA någon bild sarah tog på våra drickor today =D


Lev varje dag som om det vore din sista

Längtar sjukt mycket tills imorgon.. Vet ni varför? Jo.. För då ska jag äntligen träffa min twiiiinie igen, saknar henne! ♥ Och ni får sova så gott för det ska jag, hörs imorgon :) 


Lite frågor & svar



Känner att det kanske börjar bli liiiite för mycket egobilder i bloggen, menmen :)
___________________________________________________________________

fan vad vackra ögon du har och allt annat med i för sig ;)
svar: Gud vad gulligt sagt! Tack :)

Håller med över ;) har du en blå fjällis nu? Ser typ ut så på alla bilder (a) eller va det nevines :) ?
Svar: det är nevines, hon har min bruna. Vi har bytt för ett tag hehe :) 

Blev ni tagna för att ni snattade eller vad hände?:O
Svar: det är svårt att förklara..

Vart har sarah köpt sin kofta?<3
svar: Bik bok, jag har en likadan so I know =D

Vrf täcker du över dit ansikte 24/7 ? asså du vet att du är söt asså snälla ? och asså INGEN bryr sig om man är ful på en bild lixom, man kan bjuda på sig själv
Svar: ASSÅ hej på dig oxå HAHA :) Det är en vana, men försöker bli bättre på det.. Vet att alla klagar men orkar inte bry mig.

Vad hette din gamla blogg? <3
Svar: mwss.blogg.se


Lyssna




att jag ens vågar lägga in den här hemska bilden -.-


It will always be you and me



You are my angel, you are my sunlight, you are that person that makes my world shine.


Wednesday

Tja bloggen ;) ! En helt vanlig dag idag sådära.. Vaknade klockan sju och tog bussen till huddinge vid åtta. Jag & Sarah skulle kommit på samma buss men stackaren missade den, lite tråkigt. Så jag kom dit själv och jag har verkligen tur att jag inte praoar själv för man kände sig så ensam! Har varit en skiiiit tråkig dag idag på ''jobbet'' känns som vi bara får göra samma saker om och om igen.. Hehe efter att vi hade slutat åkte jag bara hem, orkar inte göra någonting idag plus att det snöar *suck* Och jag måste plugga, wooho.. Aja, avslutar inlägget med lite bilder från today. Puss


Tänk att vi ärligt måste gå runt sådära ... =(


Måste ha toffs och allting, usch ful bild :)




cafét eller hur det stavas, hah :)


Min sötnos!


Helt slut påvägen hem..

Im thinking of those days with you

Ligger här och tänker på sommaren, ååh vad jag vill ha sommar nununu! Är trött på vinter, snö & kyla. Vill ha sommar! Så att man kan va ute dygnet runt och ha kul, inte sitta inne för det är så kallt ute - jobbigt. Jaja ska lägga mig snart, ny dag imorgon och nya tag =D Godnatt!





Två gamla bilder - & NI BEHÖVER INTE SÄGA DET. JA JAG ÄLSKAR MINA RUTOR !!! :D


En sommarkväll



TA MIG TILLBAKA, SAKNAR ♥


Orkar egentligen inte blogga

Hej på er! Har hänt mycket idag som jag inte orkar ta upp i bloggen.

Det började med att jag & Sarah praoade idag igen, ganska jobbigt börjar det bli faktiskt.. efter en dag! Och så gör vi samma saker, skär grönsaker och så, kul va? Naej inte riktigt.. Efter att vi slutade, runt kvart i tre. Så drog vi hem till Sarah och fixade oss och sen tog vi bussen till farsta var där och allting var lugnt.. Sen hände det massa saker med polisen och allt, skit jobbigt. Så tyvärr inga bilder idag för sarah har dom på sin kamera och hennes internet funkar inte nu så hon kan inte skicka dom eller ngt..
sorry så ni får stå ut med mina gamla! =(


Tråkigt inlägg :)

Jag har tråkigt, ligger och chattar med några på msn & lyssnar på musik, skiiiit kul.. Bjuder på två bilder, den första är tråkig, ful & man ser ingenting.. Tog den mest för har ingen annan. Nu ska jag tvätta bort mitt smink. 
Puss





Första ögonkastet




Love u

Hej bloggen! Idag hade jag och sarah prao som sagt... Jag vaknade klockan sex och fixade mig. Blev klar runt sju och då drog jag till skogås och träffade Nevine skit snabbt! Sen tog jag bussen & Sarah gick på vid sig. Så gick vi till våran prao, när vi kom till huddinge centrum gick vi åt fel håll, lyckat. Så vi kom lite försent, pinsamt sådära men ah.. Det var helt okej! Bättre än jag trodde, vi var typ i köket och lagade mat och så. HAHA aja fick sluta en halvtimme tidigare så det var niiiice. När vi sluta så drog vi till skolan och hälsade på alla, sen va vi med viktor och några ett tag och sen följde Sarah med mig hem och vi åt lite. Sen gick jag med henne till bussen halva vägen och nu sitter jag i mitt rum framför datan & är helt slut! Det var min dag i detaljer =)

Hur har eran dag varit? ♥


Morgon inlägg

Godmorgon! ♥ Vaknade nyss av att min alarm klocka ringde kvart i sex... Jag är ju fullkomligt dum i huvvet haha! Men jag lyckades gå upp och ska snart fixa mig =) Idag är det prao som sagt, nae.. Känns väl sådär. Man måste ha t-shirt, jeans & en toffs på sig varje dag. Aja får se hur det blir, 14 dagar i mitt liv överlever jag väl.. Nu måste jag smiiinka mig, ska vara klar vid sju. Hörs när jag kommit hem! Puss


Kommer ni ihåg den här bilden..?


06.00 (!)

Ska gå och lägga mig alldeles strax! Ska upp klockan sex och gå hemifrån runt sju... Ska möta Nevine i skogås halv åtta snacka lite och byta jacka =) Så tar jag bussen därifrån kvart i, så det blir ju perfekt! Mår jätte bra nu oxå & är på skiiiit bra humör så kommer sova som en prinsessa (a) Godnatt!


You make me feel so happy!♥


Prao

Jag har verkligen varit trött idag, inte gjort så mycket faktiskt. Varit med Sarah och så. Viktor mådde inge bra och Adam kunde inte så det blev ingenting idag. Tråkigt men vi träffas ju snart igen! =D

Juste.. En sak jag glömt berätta för er! Imorgon är det ingen skola för mig, inte Sarah heller.. Vi ska ha prao i två veckor, så j*vla tråkigt, åh.. Vi fick inte välja heller för vi råkade vara försenade. Så vi ska jobba på någon konstig sak i huddinge, i två veckor! Woho, hellre går jag i skolan. Slutar halv fyra varje dag oxå, Någon som vill ta min plats?


Ny design

Har fått en ny design av världens bästa Sarah! Visst blev den fin? ♥ Tack bästavän!


Gammal bild från i sommras, kommer ihåg att jag skrev ''MWS'' på alla bilder, hm....


Glad alla ♥ dag

Godmorgon!

Vi kom hem runt elva halv tolv igår och då orkade vi aldrig sätta på datan.. Runt fem drog vi ut och träffade Viktor så tog vi tåget till Söder och var där ett tag, Sarah var på värsta humöret och typ skrek och allting, haha hon är helt galen :o! Sen åkte vi till Trångsund för vi skulle möta upp alla, Mötte Marcus, Adam, Carl, Clarence, Ville & Martin och var med dom hela kvällen!
Vad vi gjorde you will never know =D

När jag och Sarah kom hem satte vi på en film och somnade nästan på direkten, var helt slut! Ska snart äta frukost och sen ska vi träffa våra homies igen haha, Vet inte vad vi ska göra. Ska hem till Carl i alla fall! Och idag är det ju alla hjärtans dag, Hihi ♥ Här kommer massa bilder från igår, Enjoy!


Bjuder -.- ..


Jag Sarah & Viktor på tåget


Love you!


Viktor tog av min jacka.. =(



'
Sarah Adam & Jag ♥











Jag & Carl driver haha! =D


Yeah

Snart ska dadi skjutsa mig till Sarah då ska vi fixa oss, sen ut ;D! Hörs där! ♥'


Lördag

Godmorgon! ♥

Vaknade för en timme sen men har inte orkat blogga så gör det nu ;)! Har mest legat och dragit mig och chattat med några på msn. Igår somnade jag ganska tidigt, runt elva. Mådde verkligen inte så bra så det var det bästa. Måste erkänna att jag mår lite bättre nu iaf. Vad händer idag då? Senare ska jag träffa sarah och några. Känns som jag inte vart med Sarah på skit länge :o, Haha så ska snart hoppa in i duschen och sen börja fixa mig annars kommer jag ligga här till klockan fem!

Hörs strax!


I am tired

Sitter här nu för mig själv i mitt rum och kände för att blogga lite, har ändå ingenting annat för mig. Man kan ju säga att min fredag inte blev så lyckad, mycket tårar och så... Inte kul! Men det är lite bättre nu, försöker bli glad, inte så lätt men hoppas det går över.

Ska sova om ett tag oxå, börjar känna mig sjukt trött och vill bara komma bort från allting och sova, gud så skönt! Verkligen det enda sättet att komma bort från allt..



Flashbacks

Bara för att jag mår dåligt tycker jag faktiskt inte det ska gå ut över er, förlåt!
______________________________________________________________________________

Kollade igenom min förra blogg oxå, känns som om bilderna är flera tusen år gamla! :-O


I sommras.


O - M - G .. Sjukt gammal, (inge löshår, ser ut som det!)


Haha...




Glömmer aldrig haha!




uschfyblä.



Kommer du ihåg lollo? HAHAHHAHA :'D


.

Orkar inte blogga, har hänt så mycket ikväll. Jag är helt förstörd. Jag har förlorat min andra halva, det är det ända jag kan säga. Allt är mitt fel. Hejdå


Oh yeah

Hej sötnosar! 

Förlåt att jag inte har skrivit så mycket men har inte kunnat uppdatera ;)! Sitter hemma hos mig nu och ska snart tillbaka till Nevine, var där nyss och vi var mest hemma hos henne och chillade och såntdära =) Sen kom vi på världens sjukaste grej att jag skulle följa med henne till hennes skola imorgon och vara där hela dagen med henne, sjuuukt pinsamt kommer det bli! Så ah.. Snackade nyss med henne i telefon och ska snart gå till centrum och ta tåget sen sover jag där. Lovar oxå en massa bilder, håll ut ;D! Kisses
_______________________________________________________________________________________

Har verkligen saknat dig twinie, känns som vi är tillbaka nu. Precis som förut. Du är min andra halva, du lyser upp min värld!



Skit gamla bilder!
Men jag älskar dig lika mycket då som nu ♥

Snabb update



Är hemma hos kim nu och har vart det ett tag.. Ska snart ut och träffa nevine & ida. Vet inte vad vi ska göra, kanske träffa några, äh får se :) Skriver mer om min dag och så när jag kommer hem för nu ska jag platta håret!
Kisses


goooooodnatt

Mina ögon slocknar när som helst..
Godnatt ♥


<3



Jag glömmer aldrig första gången som jag såg dig när jag mötte din blick, det var som hjärtat togs ifrån mig. Rena undet att jag faktiskt träffa dig det var det bästa som har hänt mig & det var världens bästa helg. Allt jag önskar är att ha dig i min närhet för det växte upp nånting i mig som kallas kärlek, jag är kär i dig, bara du, du ska veta att med dig känns allt rätt. Jag vill ha dig här, tätt intill vill alltid ha dig nära, vill kunna kalla dig för min. Du är så fin på alla sätt.. Ingen annan är så bra som du, jag önskar att jag var med dig nu.


You are everything for me baby

Hello sweeties!

Hade ju största huvudvärken idag på morgonen men sen gick det över.
Jag duschade & fixade mig och sånt dära sen runt två tiden så drog jag till skolan och träffade sarah. När alla hade slutat drog jag sarah & viktor till centrum och mötte upp Carl sen kom Markus oxå.
Då åkte vi alla hem till Sarah och chillade lite, haha såå jävla sköna dom är alltså. När vi skulle ''fika'' hahah så ah .. asså har aldrig sett viktor skratta så mkt, :'o Lite senare kom Adam till Sarah oxå och vi var hos henne och hade allmänt roligt, hah.

Runt sju tog vi alla bussen till trångsund och sen tåget till stockholms södra och va där. Sen åkte vi tillbaka till Trångsund och sen var det så kallt så alla drog hemåt. Nu sitter jag hemma och nördar mig framför facebook. Haha and that was my day (y) nu kommer lite bilder, enjoy!


Adam & Sarah!


Love


uuusch på mig :)


Någon cool bild, hah..


Jag & viktor <3


Det här ska jag hinna med innan 3!

* Duscha
* Föna/Platta håret
* Sminka mig
* Välja kläder
* Plugga lite granna
* Lämna några saker hos pappa (är hos mamma..)
* BLOGGA!


Klart att jag hinner med allt, eller hur..? det är ju flera timmar kvar! Ska vila lite sen hoppa in i duschen, Pussssssssss ♥


Älskar er :)

Hemma idag!

Godmorgon!

Idag när jag vaknade kände jag mig verkligen hur pigg som helst. Jag sminkade mig, klädde på mig & plattade håret. Men sen när jag skulle sätta på mig skorna så började mitt huvud verkligen värka! Gör så ont som bara den.. Så jag bestämde mig för att inte gå till skolan idag. Lite tråkigt att bara sitta hemma kanske men har verkligen ingen ork! Tror inte det skadar så mycket med tanke på att jag faktiskt är i skolan i stort sett varje dag annars!

Kanske går ut sen om jag mår bättre, eller jag har lovat Sarah, Carl, Adam & Viktor. Men det är runt klockan tre när dom slutar! Ska försöka pigga upp mig tills dess, duscha osv.. Aja nu ska jag äta en ordentlig frukost och ta en huvudvärkstablett, (y) Hörs snart!


Idolbild till mig & my baby



Tack så jätte mycket söta http://pauoopauoo.blogg.se/ !

Handen, skogås, älvsjö, trångsund

Hej på er!
Idag efter skolan drog jag och Sarah till Trångsund och mötte på Carl & Markus. Var med dom väldigt kort och snackade typ lite. Sen tog jag och Sarah tåget till handen och träffade alla! Romina, Daniella, Amanda, Elin, Frida, Miriam, Felicia, Jenni.. ehm haha kommer inte ihåg alla-.- iaf det var typ 30 pers från tyresö där och 30 från skogås. Värsta händelserna :o orkar faktiskt inte förklara allt för ah.. hände många saker. Sen drog vi alla tillbaka till skogås och sen tåget till älvsjö.. vet inte varför, ni skulle aldrig förstå om jag skrev men ah hoppas allt löste sig.

Det var typ det, sen gick jag och sarah av i trångsund och jag väntade med henne på bussen. Medans pratade vi med markus oxå, åh dampar på han! Aja nu är jag hemma själv, skit skönt. Måste plugga & äta någonting, skit hungrig efter en lång dag! se ya


låten <3


Sjuk dag!

Hej bloggen ;)!

Förlåt jag inte skrivit men har suttit och pluggat matte i typ fem timmar hah. Idag i skolan hände inget speciellt, måndagar är alltid tråkiga! Runt tre när vi sluta kom elli & nevine till min skola, omg dom är så söta har inte träffat dom på sjuukt länge! Vi drog till skogås så skulle nevine hem och hämta lite saker så jag och elli väntade i skogås centrum ett tag sen kom nevine och vi mötte upp en massa. Jag, nevine, elli, romina, daniella, miriam, simon, ladji och typ någon mer skulle till tyresö för det var några snorungar som jiddrade. Så vi åkte dit i typ en timme tills vi kom fram, skulle möta dom i centrum men självklart dom vågar inte komma. Så vi får åka till någon himla Kumla hette det och möta dom där, omg mer kan jag inte säga. Hände fett mkt, har nog aldrig vart så rädd:o Orkar inte sitta och skriva värsta sagan just nu. Aja sen åkte tåg vi tåget och då åkte jag hem. Har pluggat, ätit, dushat, valt kläder och så. Ska snart gå och lägga mig, bara smsa med några sötnosar först!



Godnatt

Imorgon är det ju skola.. En helt ny vecka med andra ord, ganska kul faktiskt hehe ;) Efter skolan ska jag träffa Nevine sen vet jag inte så mkt mer.. Aja, nu ska vi tvätta bort sminket och sen lägga oss!
Sov gott!


Jag älskar er!

Nu sitter jag hemma hos mig med Sarah, efter att vi hade vart med alla så passade hon på att följa med mig hem, så hon ska sova här!

Iaf.. Jag drog ut och mötte Sarah i centrum sen så kom Viktor, Adam, Clarence & Martin så var vi med dom och väntade på Markus och Carl som kom efter ett tag. Vi hade det verkligen skit kul haha, var i centrum först och bara va helt enkelt.. sen drog vi alla hem till Sarah, hon skulle hämta lite grejer så dom passade på att hänga med ;) sen åkte vi tillbaka till Trångsund och ja.. Orkar inte berätta allt i detalj men det var skit kul, våra små bebisar :) här får ni lite bilder, enjoy!


Viktor ville låna min jacka haha, och sarah!


Viktor, Adam, Martin & Clarence


Adam, Martin & Clarence är glad =)


Ser ni den lilla svarta handen där bak? Jag mosas -.-


Coolingarna själva


Viktor, jag och Carl


<3

Hörs lite senare!

Ska ut och möta Sarah, viktor & några nu! Bloggar när jag kommer hem, puss!


Nevine shawky

Vet inte riktigt vad jag ska säga, det finns så mkt jag vill säga men så lite ord jag får fram... hur ska jag någonsin kunna tacka dig? för allt du har gjort för mig, du har ställt upp för mig när jag mådde som sämst och verkligen stöttat mig till hundra. När jag bara har kännt att världen känns skit så har du funnits där, Kan verkligen snacka med dig om allt och inget. Visst det har vart tider vi bråkat, när jag inte ens själv vet vad vi har bråkat om! vi har bråkat om ingenting.. Det var oxå en tid när vi var som tajtas, kommer ihåg när det var du och jag varje dag. Glömmer aldrig första gången jag träffa dig, första gången vi var. Vi gick och mötte varandra vid mossen, där stog hon. Världens finaste tjej, med ett leende som en sol! så fin, så underbar. Jag var så glad att ha dig, kunde inte sluta le. När vi skratta och va så kände det som att tiden stannade. Vi var fortfarande lite blyga för varandra i början men det gjorde ingenting. Vi blev tajtare och tajtare för varje dag som gick... Men en dag hände något, något som ingen fatta. Vi slutade va, sågs inte på flera månader, snackade bara ibland på msn & pea.. Vad hände egentligen? Jag mådde så dåligt när jag inte hade dig vid min sida, alltid kände så tomt och meningslöst. Jag var inte hel mer. Sen träffades vi några gånger då & då igen. Men ingenting blev som förut.. Jag kommer aldrig sluta kämpa för oss nevine, vi sa föralltid sen första gången vi träffades och jag lovar att jag ska hålla det, ska aldrig släppa det löftet. Vad som än händer ska inget komma emellan oss igen. Jag är inte hel utan dig tvilling. Du var den som lös upp min dag och jag vill aldrig att du ska sluta göra det.. Du får mig att må så bra.. Du är allt för mig!

Det jag nu vill komma fram till är att du är en av dom mest underbara personerna jag har träffat i hela mitt liv, du har verkligen visat mig vad äkta vänskap är. Saknar verkligen allt vi hade, ska kämpa för att få det tillbaka. Jag älskar dig tvilling & jag kommer aldrig någonsin släppa dig! Det jag säger är äkta.. tvillingar föralltid.

Du lyser upp min värld, vi är så j*vla lika, vi är som gjorda för varandra, varför gled vi isär..? vad hände?


Farsta

Hej på er ;D!

Orkade inte skriva imorse så därför blev det som det blev. Haha en halvtimme efter att vi hade vaknat så fick vi för oss att vi va hungriga, riktigt hungriga.. Så vi gick ner till pizzerian och beställde en pizza var hahaha, känner mig som värsta tjockisen-.- ah, så gick vi hem till lollo och fixade oss, ida sminkade mig idag, skit fint! Hade knappast någon foundation, bara puder & lite rouge och mindre mascara. Skit fint verkligen! Så fick låna en ljusare foundation av lollo idag som jag ska prova ha några dagar, sen köper jag säkert en egen. Viktigt för er att veta va? Aja tummen upp (y)

Sen åkte Ida hem och jag och Lollo drog till farsta, skulle bara kolla lite.. Så stötte vi på Sötnosen Viktor, Carl, Markus & Adam typ. Sen gick vi vidare.. Och nu är jag hemma, ganska skönt faktiskt. Med tanke på att jag har sovit borta exakt hela helgen! Aja skriver mer snart, kisses!




Sunday

Godmorgon sötnosar

Vi vaknade för ett tag sen, och gör typ ingenting speciellt just nu. Jaja orkar inte skriva ni får ha en bra dag haha, pussssss


Lilla plutten

Sitter hemma hos lollo nu, tjockisarna ska snart ner och köpa godis sen ska vi hem till ida :d
Ha en bra lördagskväll sötnosar!


Vi för två min sen :)







Oh yeah

Har suttit och rensat en massa bilder på facebook & sådära, skiiitkul.. Är fortfarande hemma hos Sarah och vi ska äta lunch nu sen måste jag börja fixa mig. Ska dra till Farsta med Lollo & sova hos ida ikväll. Får se hur det blir med uppdateringen idag då.. Aja här får ni en bild från i sommras, haha bjuder.

Pusssss


Lördag!

Godmorgon!

Förlåt att jag inte har skrivit men har inte orkat.. Sov i alla fall hos Sarah igår och nu sitter vi här och har nyss vaknat. Om ett tag ska vi fixa oss. Haha men bjuder i alla fall på en massa bilder från i torsdags och fredags..?

I väntan på bussen hade vi tråkigt.




Cool bild va? ;d


Puss på dig bästis


Kolla slasket i stan!? ;o


Julia & Jag på tåget




Haha någon blev glad över att se godis..?






David, jag & Liam. Gud vad liten jag ser ut..


Liam med sin coola jacka =)


REBECCA PEGEL <3 DAVID NORR

Sitter i skolan nu och har nyss haft svenska, haha vet inte riktigt vad jag ska skriva men måste bara säga att rubriken faktiskt stämmer in precis ;) Puss

Finaste låten, allt stämmer!



______________________________________________________________________

När jag inte hör din röst, känner jag mig tom saknar den tröst som jag fick från dina ord, det värsta av allt är att du inte bryr dig alls jag gav dig en till chans jag gav dig mitt allt. När jag var ledsen, torkade du mina tårar när jag var ensam, slapp jag bli sårad, det fanns nånting i dig som fick mig förstå att det var menat att det skulle va vi två. Du var speciell, mitt allt, min bästavän men det händer igen att jag blir lämnad själv, saknar din röst. Det blickar till en känsla snälla titta på mig jag vill inte vara ensam, det gör ont att veta att jag faller ner jag ler mot vinden jag pallar fan inte mer, du rev upp ett sår i mig som aldrig mer läker, det var vi två mot världen men nu är det förgäves.

Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig allt för väl, men om du ser mig i ögonen så säg då.. ett långsamt farväl..

Jag vill leva för dig, tills jag slutar andas, vill vara med dig vill inte ha någon annan. Jag finner snart inga ord jag känner mig tom, mina tårar blir till blod det gör så jävla ont. Kan inte släppa dig nu för det var du som fick mig upptäcka det här, du vet att jag vill ha tillbaka dig vill inte hamna i tårar sen när jag vaknar. Mina minnen blickar fram till vår vänskap vår vänskap blickar till en saknad, om jag drömmer, så vill jag gärna vakna för allt jag vill är att få dig tillbaka. Skulle korsa öknen för att ge dig hjälp, Bränna mig på brinnande kol om och om igen. du fick mig att gå genom eld & vatten, jag saknar dig.

Idolbilder

 

Fick en skit söt bild av Olivia =) Tack www.oliviakb.blogg.se


OCH SEN TVÅ SKIT GULLIGA AV VILLE & CLARENCE, haha :)♥

 

 

 


 


DESIGN HJÄLP !?

Jag har verkligen tröttnat på min design..

Gör nästan precis hur ni vill, desingen ska iaf vara rosa så ska det stå Marilyn Sandberg med stor text och sen den här bilden urklippt! Skicka en kommentar om du kan.. Den som gör får självklart en länkning :)


Hej :)

Hej på er!

Skolan idag var väl bra.. Idag på idrotten så skulle vi dansa, vi va inte i östra utan man behövde åka till stockholms södra och typ gå femton år innan man var framme.. Stan är verkligen slaskigt, euw :o mina skor jag köpte är redan helt svarta typ .. :( haha när vi var där så var det typ två konstiga lärare, en kille & en tjej. Dom skulle typ lära oss dansa 40 tals dans? Jo men det är ju oxå riktigt nödvändigt tycker vi. Ehm, hade typ inte några riktiga lektioner idag heller, asså alla våra torsdagar är verkligen skit konstiga! Slutade fyra idag oxå, inte kul!

Sitter hemma hos lollo nu så bloggar mer när jag kommer hem, och här får ni tre bilder från today :)


Lollo & jag :)


jag & ida :)


<3

Onsdag

Förlåt att jag inte skrev mer igår men orkade helt enkelt inte, jag duschade, gick och la mig & smsade lite, sen somnade jag på direkten, rätt så tidigt faktiskt! Men var verkligen sjukt trött!

I alla fall, dagen idag har vart helt okej. Bara en vanlig skoldag helt enkelt, efter skolan skulle jag och sarah vara med viktor och liam men det blev inte så. Plus att det var värsta snöstromen.. så vi orkade inte vara ute. Så vi gick hem till mig istället och har varit här ett tag nu. Inte gjort så mycket faktiskt =)
Sarah kanske ska sova här ikväll, det var längesen! Aja får se vad som händer, gosh klockan är redan halv sex, tiden går verkligen snabbt..


Kvälls uppdatering

Hej sötnosar kom hem från lollo för ett tag sen och ska snart plugga lite spanska och duscha. Känns som om mina vardagskvällar alltid ser ut så nu för tiden haha.. Ville bara uppdatera lite så ni vet att jag lever. Har faktiskt inte så mkt att säga, hörs senare cuties <3


Vet inte vad det är med mig

''När jag möter dig i skolan känns det som hela världen stannar upp då jag möter dina ögon, du är så fin helt underbar..''

Tisdag

Hej bloggen!

Tisdag idag och dagen har faktiskt varit helt okej :) Inget speciellt hände i skolan bara att det har varit lite små pinsamt av vissa anledningar haha :$! Efter skolan drog jag, Ida & kim hem till Ida. Hon skulle typ bara hämta pengar.. sen så tog vi bussen till farsta och var där ett tag, jag köpte bara ett diadem typ haha, asså behövde det för klarar verkligen inte av min lugg.. måste göra någonting av mitt hår, och det är snart!
Aja.. vi var där i kanske en timme eller ngt iaf sen skulle Ida hem till sig eller någonstans typ så jag & kim tåg tuben till gullmars för hon skulle hem.
Då ringde jag lollo och nu sitter jag hemma hos henne, ska hem om ett tag och typ plugga.

Puss!


Sarah, Jag & Becka idag <3

Skoooolan

Förlåt att jag inte skrev igårkväll men hade inte tid.
Sitter iaf i No salen nu med jesper, andreas, kim, lollo & ida. har egentligen bild men ah det är som det är haha.. aja orkar inte skriva, hejdå :)


RSS 2.0