VÄRLDENS BÄSTA SARAH GÄSTBLOGGAR! ♥

Marilyn kan tyvärr inte uppdatera än, hennes internet har inte börjat fungera ännu.. Ah, så hon bad mig gästblogga! Hennes internet kanske sätts igång om några dar eller om några timmar. Det får vi helt enkelt se! Ja, så då lovade jag henne att gästblogga och tala om att det inte fungerar ännu! Ah, men nu ska jag gå in på min blogg faktiskt.. Puss på er ♥

För att komma till min blogg klicka
HÄR! ;)


Kolla vilken gammal bild jag hittade på dig & mig från sommaren..

Marilyn ♥ Sarah föralltid!


JAG ÄLSKAR DIG SYSTER & BÄSTAVÄN!


Du är helt underbar, lämnar dig aldrig!

Nu ska vi snacka lite tjejsnack, kanske bloggar mer idag annars hörs vi imorgon, godnatt sweeties!


:)

Jag är helt slut efter idag! Har gått runt i stan i stortsett hela dagen osv!
Imorgon är det skola och vi ska upp tidigt, Har ingen ångest för morgondagen, tycker bara det ska bli skit kul att träffa alla! Jag tror jag och sarah har blivit lite sjuka på något sätt? Förut hatade vi skolan...


Gammal bild på mig & Emma ♥


Bästa filmen jag sett i hela mitt liv!

Förlåt sötnosar för att jag verkligen inte har bloggat på hela dagen men på morgonen så funkade inte sarahs internet eller någonting så vi kunde inte blogga då, förlåt! Men nu funkar det som tur är och allting är som det ska!

Runt ett - två tiden så drog vi in till Stockholm Södra och kollade runt lite i affärer, gick in till största gina tricot! Ni måste gå dit, två våningar lika stora som en stor villa! Den tröjan jag ville ha fanns inte i min storlek så får åka vidare och kolla på någon annan gina tricot någon annan dag. Sen så gick vi runt lite till och på donken, inte bra! Till sist hämtade vi våra biljetter till 2012 som vi äntligen skulle se! Köpte popcorn osv sen satte oss på våra platser! WOW SÄGER JAG BARA! Filmen var helt underbar, den bästa jag någonsin sett! Så himla spännande men ändå sorlig.. Fick en kommentar om att den inte var bra men det lovar jag att den var! Se den!
Filmen slutade runt åtta och så tog vi tåget hem och träffade Alex på pendeln och sen när vi gick hem på hemvägen snackade vi med Ante i telefon, mysigt!
Blev några bilder från idag trotsallt, enjoy ♥


Julstämning inne på söder!


Biljetter!


Onyttigt...


Sarah syster innan vi skulle dra, så söt!


Yeah.

Jag & sarah sitter nu och dricker varm choklad med vispgrädde, visst låter det inte mysigt? :)
Har oxå bestämt att vi ska sova ut imorgon så att vi bara kan ta det lugnt, ni vet söndagar? Hehe.. Bion börjar ju ändå halv sex men vi ska vara där och hämta ut biljetterna halvfem, härligt!

Vad gör ni just nu sötnosar? ♥


ÄNTLIGEN!

Nu har vi reserverat platser till 2012 som vi ska se imorgon, verkar så sjukt bra! 
Någon som har sett den? Isf var den bra eller dålig? :)


Söt kommentar!



Aw jag blir verkligen glad när du skriver sådära, hihi .. :) Jag gör faktiskt inte något speciellt med mitt hår utom att platta det, men bara så du vet så är det jätte slitet så det kanske inte är så fint trots allt! ;)
Puss på dig ♥


Dagens inköp!


Skit söt & mysig tjocktröja från bikbok! Ser ut som jag inte har ngt hår men mitt hår är uppsatt..


Pinsam bild, en till svart mysig tjocktröja från bikbok, behövdes!


Lacktights från gina!


ett till par jeanstights från gina!


Foundation.


mina örhängen - love it!

Sen så köpte jag oxå hårspännen, ett silver diadem typ & ett vanligt svart linne men det orkar jag inte ta kort på nu.. :) ♥


Nu är vi hemma igen!

Hej på er sötnosar! ♥

Nu är vi hemma efter en dag på stan, ganska så mysigt faktiskt! Var ju ett tag sen jag & sarah var där tillsammans och handlade! Fick med mig lite saker som jag hade tänkt visa lite senare! Men sen så blev det väldigt mycket folk i stan och massa köer i alla affärer.. så vi tog tunnelbanan till farsta istället, haha jag och sarah kunde inte sluta skratta på tunnelbanan eftersom att en viss niklas och hans kompis stirrade på oss, haha! ;) Som sagt vi drog dit så handlade jag bara lite andra små saker. Vi gick från farsta strand igenom största läskigaste mörka skogen! Sarah var tvungen att krama sönder min arm medans jag bara låtsades att vi gick en vacker  stadspromenad osv, haha! Och nu har Sarahs familj gäster här så vi ska vara lite sociala.
Kisses, big love to you


Marilyn är koncentrerad..


Blev ''hungriga'' och åt lite nyttigt ;) ..


Bjuder på den, love u!


Syster & bästavän


mums? ;$


Ciao

Snart ska vi dra till stan, hörs när vi kommit hem!
Kisses ♥


09.22

Godmorgon ni som är vakna nu haha!
Brukar verkligen aldrig vakna såhär tidigt på en lördag, gick upp klockan nio och så får jag ett sms från sarah där det står ''jag är vaken nu!:d'' Trodde aldrig den där gulliga sömntutan skulle vakna så tidigt, menmen om ca fyriofem minuter kör papi mig till henne och så ska vi bara ta det lite lugnt (klockan är tio då lixom, skit tidigt på morgonen så orkar inte göra ngt!) sen lite senare drar vi till stan! Och nu ska jag packa min väska med lite till kläder & så. Tror jag äter frukost hemma hos baby för hinner inte här, hörs lite senare!
kisses


Slutet av sommaren <3


Två frågor & två svar



Är verkligen på bästa blogghumöret just nu så nu är det bara att läsa på alla mina inlägg!

är du hel svensk?
Nej jag är inte hel svensk, pappa är från portugal & mamma från sverige :) alltså halvsvensk..

är du nöjd med ditt liv? alltså vänner familj och var du bor och det dära?:D
Ja jag är faktiskt nöjd med mitt liv måste jag säga :) jag älskar min familj, mina vänner, och där jag bor! Skulle aldrig vilja flytta eller liknande, så ja jag är nöjd.


HELG!

JUSTE! Jag hade helt glömt bort att det var helg.. Man blir ju så van med skoldagarna i veckan osv så man nästan glömmer bort när det är fredag! Men det är det och det känns skit bra! Behöver en paus från pluggandet..

Vad har jag för planer för helgen då?! Hm..

Imorgon ska jag och sarah i alla fall shoppa har vi bestämt, det behövs! Så vi ska vara i stan klockan två - tre eller någonting sånt? Vi orkar inte komma för tidigt! Sen mot kvällen kanske vi träffar några. Söndag ska vi bowla, haha cute huh ;) ? det är hennes brosa som har fyllt år osv, så på dagen/morgonen ska jag bevisa mina talanger! Och sen det bästa av allt ska vi förmodligen se 2012 på kvällen, åh vill verkligen se den! Sen sover jag hos sarah båda dagarna, låter väl skit bra? :)




sådärja :)

Blev visst lite senare än vad jag trodde, kom hem för fem minuter sen, känns som om jag har åkt bil runt halva jorden eller ngt, men näe. Nu är iaf alla mina saker hos mamma, eller nej haha inte allt men mycket :) ska heller inte sova försent idag för ska upp runt nio tiden imorgon och vara hos sarah runt tio, för papi åker härifrån halvtio ungefär.

låter lite krångligt, men har man världens bästavän så har man :) ♥


....


Tre bilder från idag! ♥


Jag & josse :)


bebis <3


kolla vad calle gjorde till mig och sarah på syslöjden? ääärligt såå sööt hihi :'d


Lilla söta bebis!

Förlåt Nevine men jag var verkligen tvungen! SÅÅÅÅÅÅÅ HIMLA SÖT, JAG DÖR! :') ärligt världens finaste ♥


hemma nu!

visst är jag duktig som bloggar på morgonen ibland? hehe :d yeah.

Idag var det bra, skit kul faktiskt! Haha låter som största nörden ''skit kul i skolan'' menmen :) idag ska jag inte göra något speciellt, eller rättare sagt jag kan inte göra något idag för måste packa lite till och sen ska jag få skjuts till mamma och så måste jag leta upp lite saker och så, som tex hemnycklarna, och så måste jag få massa pengar när pappa kommer hem! Ja sånt där tråkigt ni vet? jaja jag överlever! :)
Hoppas ni får en super bra kväll! ♥


saknar mitt hår :'(


Riktigt tidigt på morgonen!

Godmorgon babys!

Klockan är snart halvsju och jag fattar inte att jag sitter uppe haha, brukar ju försova mig rätt länge.. men jag klarade det! Sitter här helt nyvaken och ser knappast vad jag skriver, ska sminka mig snart och sen platta mitt hår, dom vanliga ''vardagsrutinerna'' haha :) skriver kanske innan jag drar, annars när jag kommer hem!
Kisses, big love to u ♥


yes.

Ikväll har jag hunnit med:

DUSCHAT!
KOLLAT PÅ MAMMAS POJKAR!
PACKAT KLART ALLTING (nästan..)
PLUGGAT LITE GRANNA!

känner mig faktiskt ovanligt duktig att jag har gjort allt det här plus lite till .. :) ovanligt för att vara mig, bara lite mer att göra men det gör jag imorgon efter skolan *suck* Nu längtar jag bara tills lördag & söndag som ska tillbringas med min älskling sarah!
Hihi godnatt och sov gott världens bästa läsare! ♥


Tvn!

Jag behöver egentligen packa nu, eftersom att jag åker imorgon eller på lördag, och vet ni!? internet kommer vara fixat hos mamma eftersom att hon är bäst! så lilla marilyn ska blogga all the time :) ingen bloggpaus här inte!
jaja, nu ska jag kolla på mammas pojkar om en halvtimme och sen duscha, hörs senare!



saknar dig...


....


Im happy, good huh?

Tja babys, torsdagen idag var faktiskt helt okej för vi fick sluta mycket tidigare, halv tre istället för fyra hihi! Idrotten var typ inte heller några med på, för alla hade ont i sina armar efter vi hade vaccinerat oss, haha ;) Så när vissa hade idrott drog jag, sarah & julia till skogås centrum och köpte lite onyttigt som vanligt ;) hehe, sen hände det inte så mkt mer i skolan, menmen, efter skolan drog jag melina andre kim & lollo till stan, melina gick av vid gubbängen sen fortsatte vi till stan, vi hjälpte andre att leta efter en sak, såååå hihi :) nu är jag hemma iaf och gör inte så mkt, senare är det mammas pojkar, oh yes.
och förlåt för att jag aldrig orkar uppdatera på kvällarna typ, men ska bättra mig!


Torsdag!

Godmorgon bloggen! Idag är det torsdag och det är världens sämsta dag hehe..
svårt att sova var det inatt oxå, för jag kunde knappast vända mig eller något för min arm gjorde så ont! Men endå så somnade jag till slut :) har nyss fixat mig och klätt på mig som oxå är riktigt svårt.. känner mig lite handikappad haha, och snart kommer sarah hit och då ska vi dra till skolan tillsammans, mysigt :) efter skolan tror jag inte jag ska göra något speciellt, måste komma hem och packa. plus vi slutar fyra så finns inte så mkt kul att göra då, jaja vi får se.. nu måste jag äta upp min frukost, sarah kommer om tio minuter!
Kisses


haha! :'d


Svar på några frågor - hade lust!

Går inte att ladda upp bilder på blogg.se, arg jag blir!
_________________________________________________________________________

är du och den där calle tillsammans?
Haha nej det är vi inte, vi är bara kompisar :)

varför är du med sarah varje dag?
För att vi är bästavänner och vi gillar att vara med varandra varje dag ;) låt oss!

vilken klass går du i? och skola? :P
Går i klass 8B och trångsundsskolan , jag lovar den skolan är bäst, börja där!

kommer du ha bloggpaus nu när du inte har internet hos din mamma eller vad det var? när du ska åka dit?
Bra fråga faktiskt, men eftersom att internet inte kommer funka där vad jag vet nu iaf så tror jag inte det kommer vara så lätt att blogga, men kommer nog inte ha ''bloggpaus'' det kommer ju dyka upp något inlägg då & då när jag får tillfälle, men sen efter 2 veckor och fyra dagar är jag tillbaka igen och då är allting som vanligt! Så det behöver ni inte oroa er för, jag kommer blogga sällan under dom två veckorna helt enkelt, menmen det får ni leva med, kisses


ont, ont, ont..

Hej igen älsklingar!
Sitter här och lider för min arm gör så ont..  skriver lixom med en hand så det går sjukt segt, lyckat haha.. Följde med sarah en bit och nu sitter jag här och ska nog bara ta det lugnt, kan ju inte göra någonting annat med den här dumma armen! Funderar fortfarande hur jag ska lyckas tvätta bort mitt smink senare?... hm, aja ska ändå försöka blogga mycket för eran skull.

Vad gör ni själva mina söta bloggläsare? :)


har haft den här bilden tusen gånger, men bildbrist


SORRY!

Blogg.se har verkligen hackat sig! när man skulle skriva ett inlägg så står det att det inte funkar osv, jobbigt..! Menmen nu funkar det som tur är! :) Idag hade jag hemkunskapsprov, det gick ganska så bra för det var ganska lätt, men jobbigt! Fem sidor där man typ skulle svara på massa konstiga matfrågor? ja ni fattar.. hemkunskap som sagt! Efter det vaccinerade vi oss! Då gjorde det inte så ont men nu värker det som bara den, fattar inte ens hur jag kan skriva på datan! Imorgon kommer det göra ännu ondare.. dumma spruta!

Efter skolan var jag & sarah med David och Calle ett tag, vi gjorde inte så mycket! Det regnade och jag fick panik! Sarah ska dra snart och jag kanske börjar packa då, eller imorgon! Ska vara hos mamma två veckor & är inte där särskilt ofta så har alla saker här, åh vad jobbigt! ♥


I skolan

Har precis vaccinerat mig, det gjorde lite ont men inte lika ont som jag trodde.. hehe vi har svenska nu och sen lunch, skriver när jag kommer hem sötnosar :) oh yeah, kisses


jag är stolt.

Förlåt att min blogg har varit så tråkig idag & att jag knappast har skrivit någonting, men så är det ibland! Är klar med hela kärlekshistorian nu och har skickat den till min lärare! hihi, nu ska vi dricka varm chocklad med vispad grädde, skit gott.
Sen ska vi sova, lovely! Godnatt sweetie, big love to you!♥


update again

Nu så ska jag duscha och senare måste jag skriva av hela min svenska ''kärlekshistoria'' som vi måste ha klart, skulle egentligen vart inne idag men jag hann inte, så ja.. sex handskrivna sidor ska jag skriva av på datan, kul.. sen har jag hemkunskapsprov imorgon som sagt - och jag kan ingenting!
lyckos sarah som har nästa vecka eftersom att vi är två olika grupper, buhu..


Into the wild

Hello sötnosar! ♥

Haha skönaste dagen idag :'d skolan var superduper bra som vanligt, inte så jobbigt hih. Efter skolan var jag och sarah med clarence och ville ett tag och gick till centrum och köpte lite onyttigt, typiskt oss.. sen gick vi till mig & käka så ringde calle, liam & david oss. Jag snacka med calle i kanske 1 timme eller ngt, cute :) vi skulle egentligen träffa dom men vi drog till sarah för hon skulle hämta sina grejer och så blev det så att vi visst råka stanna hos henne lite för länge hehe, (hon ska ju såklart sova här, längesen!) Mina föräldrar kunde inte hämta och sarahs mamma kunde inte köra, inte vet jag varför. Så jag & sarah gick ''into the wild'' hahaha skönaste!
Fick faktiskt lite motion så det var bra! Gick igenom skogen och allting från ågesta till trångsund, gosh vad kul haha, alla kollade på oss som att vi var helt sjuka i huvvet! yes visst låter det tråkigt? Men calle ringde oss igen för jag var rädd (a) när vi nästan var hemma hos mig kommer sarahs mamma och plockar upp oss, lyckat haha, men som tur var frös jag inte med min fina bruna jacka!


coolingarna själva :)


marilyn hoppar på ville för hon blir så glad av att se honom :) *blink*


clarence fick reda på att dom sålde ''gårdagens bullar'' och sprang dit, hahaha :'d


var tvungna att ta kort , S & M såklart ;)


bild tagen från shms.blogg.se - sarah bebi :)

Ska borsta tänderna och lite sånt nu och sen lägga mig! Fan vad skönt!

Ny dag imorgon och nya tag! love it hihi :) mår skit bra så kommer sova som en prinsessa, min skönhetssömn behövs! (a) men det här är morgondagens planer som det ser ut just nu iaf! Sarah gjorde bilden visst var den cute?! Självklart ska jag & min allra bästavän vara imorgon, vi tröttnar aldrig på varandra och kommer aldrig göra heller! Vi hörs imorgon.
 big love to u


svar på tre frågor



vad heter låten på din pea ? (;
ofta man frågar här, inte vet jag. någon remix typ..

vad kostar skorna?:)
750 kronor :)

hej kan man nt kontakta dig genom msn ? :)
jo det såklart man kan , [email protected] , min blogg msn ! tyvär lägger ja inte in min riktiga här då kommer bara alla adda, puss !


dålig nyhet till er..

På lördag eller söndag så ska jag åka till min mamma och vara där i två veckor och fyra dagar ungefär.. för papi ska åka iväg tyvär, på någon jobbgrej typ . och ja hos mamma funkar inte internet, inte just nu iaf .. och ni vet vad det menas ? att jag inte kommer kunna blogga, kanske bara ibland när jag får tillfälle.. men inte ofta, så det kommer vara riktig dålig uppdatering i bloggen då, men det är bara två veckor ungefär, sen är jag tillbaka som vanligt, bara så ni vet ! no problem ;)


höstbild


JUSTE!

I veckan eller i helgen ska jag & sarah förmodligen köpa dom här godingarna haha.. åh i love, love, love it! Så jävla snygga! Om dom är slut i stan eller farsta så kommer jag åka runt i hela sverige! Jag ska ha!

gosh, ingen kan säga att dom inte är snygga?! :) ♥


:)

Nu är jag hemma och måste egentligen plugga.. men ändå sitter jag vid datan *suck* haha aja får väl se om jag pluggar om ett tag, har ju inte böckerna så det är inte så lätt?...


Måndag!

Hej sötnosar! ♥

Idag är det måndag som sagt.. lovely :) hihi har faktiskt börjat se positivt på allting nu, skolan är inte jobbig eller någonting faktiskt! Det var bra idag, lätta lektioner och sådära, slutade klockan tre och så var jag & sarah med clarence, rasmus, johan & ville ett litet tag, haha clarence friade till sarah med sin ''ring'' guuulligt, så nu är dom ett par :d haha skämt osido.. men iaf! Det var trevligt!
Sen så skulle vi gå hem till mig men det var ingen hemma och jag hade glömt mina nycklar som vanligt? Hehe så vi drog till sarah istället, har kollat lite på tv och bara tagit det lugnt :) lite senare ska jag hem, måste göra min svenska tills imorgon.. bara att jag har glömt svenska böckerna i skåpet i skolan, great lixom (y' jaja får försöka fixa det på något sätt. Och så har jag hemkunskaps prov på onsdag, måste verkligen klara det så när jag kommer hem tror jag jag ska plugga lite! kulkul.. kisses

 


Last one for today.

Tror jag har suttit vid datan lite för länge nu..
Och vad blir konsekvenserna då? Jo huvudvärk! Det är vad jag har just nu, haha ovanligt va? :o tror faktiskt jag ska stänga ner datan snart, pallar inte sitta här mer.. och typ smsa lite och faktiskt lägga mig ganska tidigt. Ni kommer väl ihåg att jag skrev hur trött jag var idag? :)

Imorgon är det en ny dag - måndag! Faktiskt inte så farligt ska bli kul att träffa alla sötnosar igen.. :) efter skolan är jag nog med.. gissa vem? Min bästavän sarah! Haha love my girl! Jaja, nu babblar jag bara på. Vi hörs imorgon, big love to u


Loveu!

Jag saknar dig emma windahl, vi måste träffas snart älskling! ♥


boring sunday.

Förlåt för inte så bra uppdatering nu på kvällen men jag har inte orkat eller haft tid, har duschat & pluggat och lite sånt.. boring! :) 
Snackar oxå med min älskling sarah nu haha, omg vad ja längtar tills sommaren, sarah kommer vi våga :d ?


gammal bild på mig & sarah ♥ var inte säker på om hon ville visa ansiktet på bilden så jag täckte.


Jag blir galen!

Vill ni veta varför jag hatar söndagar så mycket som jag gör?.. jo för att..

 Det händer aldrig något kul.. *nästan*
 Man är alltid trött..
 Det är måndag nästa dag
 Man får inte sova ut på måndagen..
 Allting går fel!


Home!

Nu är jag hemma och trött som bara den! Jag tror fan mina ögon slocknar snart..

Men det är inte så konstigt, jag och sarah somnade ganska sent idag och vaknade ganska tidigt, menmen så kan det vara ibland! :) Ska duscha om ett tag, känner mig för sliten! Ska oxå försöka blogga mycket idag!
 you like it huh? Love ♥


Min bästavän


Sovit gott?



 Idag är det alltså söndag, och jag verkligen hatar söndagar! Då är man alltid så seg och orkar inte göra någonting, plus att det är måndag nästa dag, men det är inte så farligt i för sig.. :) Hihi, vi åt frukost för ett tag sen och har inte gjort så mycket mer. Senare ska sarah åka och kolla på färg till sitt rum och då ska jag hem. Papi är hemma nu, han har vart bortrest i en vecka typ så ska va lite ''social'' haha, nu ska vi nörda lite.
Big love to u ♥


ha-ha

Alltid ska någonting pinsamt hända.. Idag när vi skulle hem på bussen tex..
Tredje gången gilt samma busschafför, pinsamt haha!


Fett duktiga vi är :')

Vi har gjort pizza.. helt själva! Tänk att även sarah & marilyn kan göra det hihi, och den blev lyckad oxå.. faktiskt skit god! Lite senare ska vi kolla på någon skit bra film och käka chips och dipp, onyttigt men gott!
Här får ni fyra bilder från idag, enjoy baby, I know you like it! Love to you ♥






hahah bästa bilden :d


fråga inte ens, haha..


VINNAREN AV VECKANS BLOGG!

Grattis gumman du vann min veckans blogg!
Du kommer nu finnas bland mina länkar ett bra tag ;)

klicka här för att komma till emmas underbara blogg! ♥


Slaggar hos sarah tonight again!

Uppdaterar snabbt & kortfattat nu då, jag och sarah drog till trångsund och sen till skogås där vi träffade på sötnosarna elli & nevine twinie, dom hade tydligen någon loppis med klassen hah :) sen drog vi vidare till mig för ja skulle hämta lite kläder och så. och träffade saga och johanna.. men vi hann knappast hälsa, lite tråkigt sådära..

jaja, ikväll ska jag och sarah ha en sarah-och-marilyn-kväll, alla här fattar väl vad det betyder ;) ? hehe vi ska tillochmed göra egen pizza som vi gjorde på hemkunskapen!
 duktiga eller vad? 
haha det här inlägget blev ganska så långt ändå men vi ska ta bussen till farsta strand strax och handla lite ''tjejgrejer'' till ikväll, Puss ♥


onödig bild, men har ingen annan just nu, ni får sen !


13.00 - soligt ute idag :o

Nu är jag klarfixad och sarah håller på att bli det.. Vi ska snart ta bussen till trångsund, så vi får höras lite senare.  Puss mina sötnosar! ♥



vi säger såhär, jag bjuder på den..


outfit, :')


FINAL!

Räknade ut rösterna och det var tre stycken som hade lika många röster så det får helt enkelt bli att ni röstar om på dom här tre! ♥


1. www.emmawindahls.blogg.se


2. www.polanochpyret.blogg.se


3. www.misstaag.blogg.se


Lördag!

Godmorgon sötnosar! ♥
Visst är vi vakna tidigt idag!? vet inte varför vi kunde bara inte sova mera, ville upp tidigt helt enkelt ;) ska fixa oss om ett tag och sen dra till mig tror jag. Får se vad vi hittar på ikväll men jag hoppas att vi ska se 2012, annars måste vi verkligen göra det imorgon!

Jaja, nu ska jag se vem som är vinnaren av veckans blogg, lägger in vinnaren snart! Håll utkik!


min headerbild Oredigerad ;)


VÄRLDENS BÄSTA SARAH GÄSTBLOGGAR! ♥

Nu är det så att Marilyn & jag ska kolla på film nu! Två filmer om vi orkar, men MIN Marilyn kanske uppdaterar efter, om vi fortfarande är vakna det vill säga, haha, jaja, nu ska vi ha det bäst! Puss på er! ;)
/
Världens bästa Sarah!♥

 
Filmen ger minnen.. ♥ Eller hur Rebecca & Marilyn? =)


Scary movie..?

Juste! När jag & sarah satt på busshållsplatsen hem så ringer min telefon *dolt nummer*.. ungefär såhär lät samtalet..



Två minuter senare så får jag ett sms där det står att det var gabriel som snacka, han sa att han var i närheten. vi kollade runt överallt men ser honom inte.. gud vad rädda vi blev, han visste till och med vad vi hade på oss, lät exakt som en skräckfilm, haha =( Lättskrämda vi är...


Fredagsmys ♥

Nu är vi hemma!
Åkte till trångsunds centrum och köpte lite gott.. eller ja, mycket rättare sagt! ;) Tjockisar hehe.. Men det är ju fredag och då ska man ju passa på eller hur? Vi hyrde inte film för vi fick verkligen lust att se ''mean girls'' som sarah lixom har hemma.. En gammal klassiker haha ;) nej men vi kände faktiskt inte för skräckis!


In & ut igen HAHA!

Jag och sarah drog ut runt sex tiden och mötte niklas en snabbis.. sen andreas och hans kompis oxå haha ;) Sen efter det drog jag och sarah hem till henne och nu sitter vi här. Ska sova här ikväll såklart, lovely!
Och nu ska jag inte skriva mer för vi ska ut igen och hyra film och köpa godis och sådära.. kanske är ute och gör något mer, beror på om vi orkar.

ni får ha det bra så länge så hörs vi lite senare, jag just nu.. sliten!










förlåt att jag inte visar ansiktet på typ någon bild, menmen sarah är en cooling på sista ;)


Update

Hej sötnosar, jag & sarah sitter hemma hos mig nu och tjockar i oss glass haha! Typsikt oss.. skoldagen idag var väl helt okej, bara att jag, hanna, lisa, emma, tiwa och sarah lackade ur på några sexor.. herregud haha. Och sen fick ja lite damp på viktor & liam, även kallade kycklingen & fiskmannen (fråga inte varför..)

Aja, vi ska dra ut strax och kanske träffa någon? Och göra något riktigt kul hoppas vi ;) ! har inte accepterat alla kommentarer än men jag fixar det senare, fortsätt rösta utser vinnaren ikväll eller imorgon.
puss ♥


Kärlek är skit.

Har kollat på mammas pojkar nu på kvällen, älskar verkligen programet på något sätt! Hihi, ska duscha nu och sen kanske jag skriver mer annars så försöker jag skriva på morgonen :) fortsätt rösta! Accepterar kommentarerna senare.
Kisses

Rubriken har inget med inlägget att göra!


sarah och jag busar lite haha, fråga inte vad vi gör, love you :)!


Veckans blogg?

Hade faktiskt tänkt ha en veckans blogg som jag avslutar imorgonkväll eller på lördagen, det beror på!

Regler: Anmäl dig här i kommentarerna och säg att du vill vara med, gör oxå ett inlägg på din blogg om att du är med! Man får bara rösta en gång, och absolut inte på sig själv! Bara så ni vet så ser jag IP, så fuska inte! :)
Anmäl er nu, väljer ut några stycken lite senare!


INGEN RUBRIK

Tog halvsju bussen från sarah och snackade med nevine hela vägen hem i telefonen, kan verkligen snacka med henne om allting! ♥

Och nu är jag hemma från det där dumma regn ovädret, åh det tar aldrig slut =( ska kolla på mammas pojkar klockan åtta och sen göra klart bildläxan, *om det nu blir av* gud vad jag tjatar om det jag vet, men måste verkligen ta tag i det.. hörs om ett tag, lots of love!


i skolan,
ja jag vet ja är liten :)


Gissa vem jag är hos? ;)

Sarah såklart, haha ovanligt va? vi ska vara i helgen oxå, fett bra eller hur? Vi är ju varje dag! ;)

Iaf, skoldagen idag var bra som alltid! Efter det tog jag och sarah skolbussen med anton, kasper & gustav hem till sarah och jag ska bara vara här ett litet tag för jag glömde lite saker här igår osv.. Och dom behövde jag! ;) Kan inte vara här så länge för måste som sagt göra min bildläxa tills imorgon, gjorde aldrig den igår.. panik!
Aja, vi hörs när jag kommer hem, här får ni lite bilder från dagen, kisses! ♥


Haha clarence ser ut som en tjej med toffs! Ta inte illa upp nu gubben ;)


Påväg från idrotten!


Idag när vi slutade!


Torsdag!

Godmorgon bloggen! Har lite bråttom nu.. men skriver snabbt ändå!
Vaknade klockan sex och åt frukost och nu har jag fixat klart mig, skönt! Första lektionen börjar med spanska sen idrott, åh döda mig dom värsta ämnerna.. Slutar fyra idag oxå, hatar verkligen torsdagar.
Aja, måste dra nu, hörs i eftermiddag typ? Kisses♥


Dagens låt!





Jag är kär i låten.. helt ärligt. Spelade sönder den idag, omg så jävla bra, speciellt början!♥


On the phone.

Snackade just med min tvilling i telefon, hon bad mig ringa.. så gjorde jag såklart det! Det har varit lite upp och ner mellan oss men nu har vi bestämt att allting ska bli som förut, hon & jag. Jag älskar dig nevine, jag tvekade på att ringa upp dig först, men när jag hörde din gulliga röst blev allting som förut, jag blev hel igen.
Du är allting i mina ögon, helt guldvärld -
jag menar det. ♥




hand i hand tills livet slut, om inte mer.


Hemma från älskling sarah nu!

På vädret.. regnet öser ner som bara den!
Måste ta att börja på min bild läxa nu som typ är två veckor försenad? Fattar ingenting.. man ska typ skriva om gamla konstärer och något sånt? Ofta jag fattar.. om jag inte gör det nu ikväll måste jag verkligen det imorgon, innan fredag måste den vara inlämnad, annars är jag död!


Dagen i detaljer, pinsam händelse!

Idag var verkligen världens pinsammaste dag, jag skäms fortfarande! Hade tänkt passa på att berätta lite.. menmen älskar min skola & alla där iaf! ;)

Efter att jag & sarah hade ätit lunch i skolan så gick vi till högstadiet igen där vi träffade rasmus, clarence, calle, kelly, och ja hela gänget! Vi hade lång rast så vi var med dom och massa andra där, skit najs! Senare efter ämnesfördjupningen (en lektion vi har..) så hör jag & sarah hur Pooyan skriker ''sarah du är med på tv!'' sarah bah, what? haha och fattar ingenting.. inte jag heller därimot. Vi tittar bort mot 9a:s klassrum och ser värsta flocken av människor utanför haha, vet ni vad vi ser?! Jo våra gamla videoinlägg på youtube för länge sen.. största skärmen, typ en smartboard ni vet? Åh, alla såg och kolla! Jag menar det, sexor, sjuor, nior.. Gamla fula videoklipp! Sjävklart får jag lite damp och skriker över hela placet, hehe. Typsitk mig! ;) Kanske inte låter så pinsamt, men herregud det kan jag säga det var! Årets pinsammaste händelse.. Iaf, sen skulle sarah ha utvecklingssamtal så jag väntade utanför med alex som höll mig sällskap! Sen kom calle och sen höll vi tre sällskap påvägen hem! Hihi, nu är jag hemma hos sarah och vi ska käka något, skithungriga!♥


duschtajm!

Nu så ska jag hoppa in i duschen och lite sånt, ville bara uppdatera! Hörs lite senare, kisses sweetie♥


HAHA!

Fick en kommentar som jag faktiskt blev riktigt sur på, läs själva...
______________________________________________________________________________

shiet du är ju bara med sarah , ni är ju typ med varandra varje dag har du inte några andra vänner elr?

Svar: Först och främst vill jag bara fråga varför du bryr dig? Varför bryr du dig om vilka jag är och inte är med? :) Såklart jag har andra vänner som jag är med lite då & då. Och vad spelar det för roll om jag och sarah var hela förra veckan och den här? Hon är min bästavän och finns faktiskt alltid där för mig. Vi träffas varje dag och är i stort sett varje dag oxå! Det behöver inte betyda att jag inte har några andra vänner?.. Och om du tycker det är så tråkigt att läsa om att vi är med varandra varje dag så behöver du faktiskt inte läsa, för ingen har tvingat dig till det! Vi är med varandra hur mycket vi vill - om vi vill vara varje dag så är vi det, sarah ska vi vara imorgon och i helgen? bra, love you!


oh yeaaaaah

Im back! hehe eller inte riktigt? Var borta från bloggen i två timmar eller något sånt, men ni klarade det! ;) Kom på att jag faktiskt snart fyller år, eller snart och snart, 26 december! Inte så långt kvar med tanke på att jag faktiskt nästan får vänta ett helt år innan min födelsedag, boring.. Så snart är det äntligen min tur!

Vad önskar jag mig då..? Det är det jag sitter och funderar på just nu, massa saker plus massa mer!
Oh yes, ni får inte veta än! thats a secret baby! ♥





Tisdag!

Hello sweeties!
Efter skolan drog jag & sarah till min lillasyrras & min lillebrosas dagmamma.. för lea (min lillasyrra..) hade fyllt år så hon hade lite kalas dära, hade lovat och komma ett tag så sarah följde med mig! visst är jag inte världens bästa storasyrra? =) Fick tårta och sådära, det var väl gott.. men nu känner jag mig bara fet! Och nu sitter jag och sarah hemma hos mig och ska göra ngt att äta och sen hittar vi på något annat! Hon ska inte vara här så länge.. så vi tar det nog mest bara lugnt och snackar! Puss


Lägger mig tidigt idag - ska upp tidigt!

Nu väntar skönhetsömnen för marilyn! Godnatt sweeties, big love ♥


Jag är så kär!

Kollade igenom lite skor och så på internet! finns verkligen skit snygga skor, men dom snyggaste hittade jag på en speciell hemsida (som jag länkar lite längre ner!) Dom finaste högklackarna man kan tänka sig.. mycket finare än dinsko & skopunkten tex! Ju dyrare desto bättre brukar man ju säga! ;) Man kan verkligen säga att jag har fasnat för klackskor! Hur många ursnygga klackskor hittade inte jag på den sidan lixom!? scorett.se, love it! klicka här för att komma till hemsidan !



gosh jag dör för dom i mitten! ska ha, thats it ;) !


Älskar verkligen min nya design!

Hemma nu!
Ovädret tar verkligen aldrig slut.. det har typ regnat tre dagar i streck, inte kul! någon mer än jag som tycker så..?


Hörs om ett tag sötnosar!

Vad tycker ni om min nya design? Den är så rosa den bara kan bli, rosa text när man skriver tillochmed, love it! ♥

Iaf.. sarah följer mig till bussen nu, så vi hörs när jag kommit hem, puss!


Ny design lite senare!

Snart ska jag få en ny design av sarah , vi ska göra den tillsammans! den kommer bli ännu grymmare än den här, i promise!
håll utkik ;) !


Måndag!

Dagen idag var faktiskt helt okej även om det var måndag, vaknade i tid och sådära! På lunchrasten hade jag lite damp på vissa personer, men jag överdriver ju alltid i små situatuioner eller vad man säger.. hehe men det gick bra som tur är! ;) Vi slutade klockan tre idag och efter det tog jag & min älskling sarah skolbussen hem till henne! vi har ju inte vart sen i lördags lixom? hah :d & jag svär hon har bästa ljudet på sin data, värsta dunket och värsta baset! Hela huset skakar :o omg.. yes we love it!

bjuder på dom här fula bilderna, fasnar inte på bild idag, stackars mig!? =/




kvällsbloggning



hejsan sötnötar
förlåt för dålig uppdatering nu på kvällen men har verkligen inte orkat, plus att jag har haft massa annat för mig . idag / ikväll har verkligen varit en lugn dag, men söndagar är ju sånna dagar enligt mig, måste ju ladda upp för morgondagen, ny start på veckan lixom, skola osv.. jobbigt !

iaf, kom nyss upp ur mitt bubbelbad, älskar verkligen att jag har ett stort bubbelbadkar där man kan ha massage och allting, så skönt! tummen upp (y' lyssnade på musik med tända ljus och så.. så nu känner jag mig skitfräsh! :) ska kolla på tvn nu & smsa lite.. beroende som jag är! kanske skriver mer ikväll, om inte så hörs vi såklart imorgon någongång !
puss


Video från i fredags!

Man ser ingenting, på hemvägen babblar jag & sarah på som vanligt! Lyssna om ni orkar! ;)


Ironi..

Woho, den här dagen har verkligen varit super kul! Jag har gjort skit mycket roliga saker och mått så bra och skrattat hela dagen, den här dagen vill jag göra om! Åh vad jag älskar söndagar! Det händer lixom så mycket på söndagar, så många roliga saker! Söndag är världens bästa dag..

Eller inte.. läs det där igen och ta allting tvärtom.. blä mitt huvud värker som bara den =(
 Help me..?

 


LÄNGTAR

som sagt, i sommar är det nu bestämt att sarah ska följa med mig och min familj till portugal i två eller tre veckor! Min pappa är ju där ifrån för några av er som inte visste, så jag är bara halvsvensk hihi! 

Tänk vad härligt..? Vi två på stranden varje dag, oh yes it is like that it should be! :)


Stackars mig, måste ta det lugnt!




Söndag!

Godmorgon sötisar! ♥

Har ni sovit gott? Det har iaf jag! Vaknade runt halv elva av mig själv faktiskt.. ovanligt tidigt på en söndag, menmen det är skönt att inte sova bort hela dagen! :)
Ska äta frukost nu och senare antagligen börja fixa mig.. Ska oxå be sarah om en ny design, den jag har nu är skitfin men jag vill ha något mer annorlunda! Några förslag..?


love







Ryser bara jag hör låtarna..


STATISTIKTEN!



Mina besökare bara höjs för varje dag som går.. så ska det se ut! ;)

Nu ska jag cheka tvn och ta det lite lugnt, lovely.. vi hörs lite senare!


COPYCATS!

Har sett folk som har tagit min bild ''friday <3 me'' , inte OK säger jag bara, och inte okej att säga att det var dom som gjorde den! Jag har gjort den själv, på min data, ingen big deal men ändå! Nu behöver ni inte ta det som jag gör det som värsta stora grejen för jag ville bara säga att det är jag som gjorde den & har inte tagit den från google eller liknande!



Min bild, fråga först innan ni snor, hehe svårare än så är det inte! ;)


SLUMPA KONTAKTER

Ja.. har man tråkigt så har man!

1. Jag gillar: Andreas
2. Jag vill strula med: Blackwall
3. Min drömprinsessa är: Ebba
4. Jag har pussat : emma baby
5. Jag festar med: Gabriel
6. Jag är kär i : Jeppe
7. Min bästavän är: Jojjo
8. Vi kommer jobba tillsammans: Lina
9. Han svek mig: Martin
10. Busringer alltid : Nasu @
11. Du får mig känna lycka: Pappa
12. Jag saknar dig !: Rebecca
13. Sängen, du och jag, eller? : shms älsk
14. Du får låna min jacka ! : vanessa
15. Vi är brevkompisar: Alex
16. Har hjälpt mig att städa mitt rum : Anna
17. Har provat min säng : Chrille
18. Jag hatar: Denise


19.19

Hihi kom nyss in från regnvädret, usch.. det är verkligen ingenting att tycka om! Mitt hår lockar sig som bara den.. nej det gillar jag inte som säkert ni vet!
Jag & sarah drog till ishallen och där träffade vi Danne F, skit längensen! Så det var faktiskt kul! :) Senare kom chrippa, johan, alex & robin och höll oss lite sällskap. Trångsund vann såklart, skit bra match haha. Inte för jag var så inne i när dom spelar och så.. eftersom att jag inte fattar så mycket av sånt..?

Runt sex tiden följde sarah med mig hem & hon hämtade sina saker, sen tog vi bussen till centrum och träffade dom igen! Vi väntade på bussen med sarah sen så var jag med dom ett tag, men jag gick hem för jag behövde äta, så nu sitter jag här och väntar på att maten snart är klar, skithungrig är jag! Har bara ätit frukost idag.. Kisses


Time to fix us.

Nu så ska vi börja fixa oss och sen dra ut och träffa några kompisar och kolla på en match i ishallen! Sarahs minneskort till hennes kamera är oxå sönder, så kanske tyvär inte blir några bilder =(
vi hörs om ett tag!


Its saturday!

Godmorgon! Jag & sarah har nyss bakat pepparkakor, gjorde aldrig det igår så ja duktiga som vi är så gjorde vi det nu istället, sjukt gott! Vet inte riktigt vad som händer idag.. vi får se helt enkelt. Ska iaf inte stressa, har inte börjat fixa oss eller någonting än. Men det är lugnt, vi har inte bråttom någonstans!
Vad ska ni själva göra idag älsklingar..?

Fick oxå en kommentar att vi ska vara som vi är i skolan.. Herregud, you dont know what youre talking about! Vi är som vi är! puss! ;)



Vänta tills 00.15!


Oh yes!

Vi har nyss ätit lite ''kvällsmiddag'' enligt oss! Det är faktiskt godast att äta på natten måste jag säga, konstigt men så är det! Tror vi ska släppa datorerna snart och sätta på en film eller någonting, och bara ligga och snacka! Somna kommer vi nog inte göra på ett långt tag, det är fredag och klockan är inte ens tolv?! ;)

Ligger oxå här i min mysiga pyjamas eller vad man ska kalla det, den är verkligen ur skön & faktiskt helt OK! hittade den nyss bland mina kläder.. köpte den nog innan sommaren men har faktiskt inte tänkt på att andvända den, ett par shorts och ett linne som passar ihop. Perfect match när man ska sova, inte för varmt inte för kallt.. hehe nu spelar jag allt smart? =)


Saker ni kanske inte visste om mig!



 Jag kan inte sova med öppen dörr.. Då får jag ärligt ångest! När jag ska sova ska det vara helt kolsvart i rummet och dörren ska vara stängd! Om den är öppen eller halvöppen tror jag att någon ska smyga in i mitt rum mitt i natten från ingenstans och komma och skrämma mig! Eller det känns iaf som det, Dörren ska vara stängd annars kan inte Marilyn sova! ;)

 När jag var liten så trodde jag att jag kunde ställa mig framför en bil/tåg eller buss och så stannade bussen eller bilen eller var det nu var. Jag trodde jag kunde ställa mig för den när den kommer i full fart, och så trodde jag att jag inte skulle bli överkörd. Trodde rättare sagt att jag var någon vägg som stannade och inte ramlade ihop. Om jag trodde så nu skulle det väl påstås som ganska farligt..? Då skulle jag ju kunna bli överkörd när som helst!

 När jag ska dricka läsk ur burkar så brukar det oftast bli så att jag bara dricker halva! När jag köper en läsk så känner jag mig så sugen på det och det känns som om jag skulle kunna dricka tio stycken eller mer! Men när jag väl har öppnat den och tagit några klunkar så tycker jag bara det känns så äckligt, och så blir jag så mätt! Någon mer som käner så? Eller är det bara jag? Juice eller någonting annat kan jag däremot dricka jätte mycket av, men läsk tröttnar jag bara på! Inte fanta eller sprite, men cola.. Det funkar ibland men jag börjar tröttna på det!


Två videosar från ikväll!

Jag gör bort mig, menmen vi kan oxå ha humor! ;) SE OCH NJUT!

 


M is back, saknat mig..?

Hej mina sötnosar!
Blev en kortis ute, faktiskt inte så länge! Men det är skönt att bara få komma ut, och kvällen blev lyckad ändå.. även om vi inte gjorde speciellt mycket! Drog till centrum där träffade vi på några vänner i våran skola en snabbis, sen tog vi pendeln till farsta strand och gick mest bara runt där, fråga inte varför men av någon anledning var vi rastlösa, så tog tåget till skogås istället och på tåget träffade jag my lover! Så det var nice! ;) Gjorde oxå bort mig lite på stationen, dont ask why.. because you never gonna know!

Sen var vi tillbaka i Trångsund efter att ha spelat in kanske 50 videosar..? Självklart kommer jag bjuda på vissa om ett tag! Men vi tog oxå bilder, börjar bli bättre med det där & ta bilder va?! =)


onödig bild, on the train!


mörk bild! Men ni ser säkert oss ändå! ;)


Låt bilden tala för sig själv.. (ser ut som en tjockis i min jacka när jag ligger ner!)


Sarah <3


Man undrar ju vad vi ska göra lite senare..?


Ciao

Kom nyss hem till mig baby, men snart så ska vi ut igen of course! Vi tänker inte sitta inne hela kvällen, I want to dance! =(  hörs lite senare b*tches! ;)


Bjuder på lite bilder som är tagna nyss!

Hej igen älsklingar! Är fortfarande hemma hos sarah, Mikaela är oxå här. Hon kom för kanske en timme sen.. vi har väl inte gjort så mkt, typ dansat & lyssnat på musik och så.. haha vi är inte normala! ;) Nu sitter vi och fikar och lite senare ska väl jag och sarah hem till mig och hon ska sova hos mig.. igen!  Oh yes.










FREDAG = HELG!

Woho haha jag och sarah är på skit bra humör iaf, men det är man väl alltid på en fredag!? ;)
Pallar inte snacka om skolan, för nu är det helg, helg, helg! Vi är hemma hos sarah nu & springer runt i hela hennes hus och har högsta ljud på 107.5 och blinkande lampor, thats what we like! Lovely!
Vad gör ni själva klockan tre på en fredag..?


(y'

Vill börja om med allting, glömma allting dåligt som har varit, orkar inte gå runt och vara ledsen mera. Vill aldrig vara ledsen, bara vara glad - och leva livet, man lever bara en gång and thats the point! :)



Vi vet verkligen allting om varandra, vi känner varandra så bra, går inte att förklara med ord, du har verkligen alltid funnits där för mig, 5 år nu och mer ska det bli, jag lovar & är helt säker. Bästavänner föralltid. Den starka vänskapen vi har går aldrig att förstöra hur mkt vi än bråkar, I am allways happy with you by my side! ♥


OMG DET ÄR FREDAG IMORGON :'d

har duschat nu & kollat på mammas pojkar, hah det var faktiskt helt okej.. första gången jag såg det och jag längtar redan tills nästa ;) ! ska borsta tänderna nu & byta om, sen ska jag lägga mig & smsa med en söt människa.
det är verkligen skönt att lägga sig i tid när det är skola, skulle aldrig orka lägga mig klockan ett eller två och gå upp sex.. hih får se om jag skriver mer ikväll, annars hörs vi imorgon!


Annorlunda låt - älskar den.

Nu ska jag snart kolla på mammas pojkar och efter det ska jag duscha, ni får en skit fin låt & en ny bild på mig sålänge, kisses

''do you know what we're fighting for, when its not worth dying for..?''




ni frågar, jag svarar!



En fråga: var har du köpt jeansthaitsen, som du har på dig på headern ?? :)<3
Dom ljus blåa? dom har jag köpt på veromoda för längesen :)

går du i 7an elr 8an?
jag går i 8an.

vart köpte du parfymen?:)
på åhlens!

om man tänker bort kepsen, är du GRYMT FIN I BLOOOOOOOOOONDT!
Haha tack.. men skulle faktikst inte tro att det skulle passa mig så bra ;)

När e nästa klubberiet,, plzzz säg :D
Det vet jag inte, dom har inte satt något datum än.. du får hålla utkik på deras hemsida! :)


Tog lite längre tid ;)

..Men är iaf hemma nu och det är skönt, så sjukt kallt ute! Skolan idag var ur dålig, så lång och allting.. plus typ världens konstigaste dag?.. på våran so snackade vi om något helt annat, och på matten fick andreas i min klass vara lärare, sen på engelskan så var det typ bara tio stycken i klassen? alla andra var borta :o ja.. ni hör ju hur sjuk dagen låter haha, efter skolan drog jag & sarah till ishallen och var med kim & lollo dära ett tag, träffade på danne f oxå och några andra. Och så han jag även dampa på danne J, haha rätt åt honom...

ikväll blir det mammas pojkar, har inte sett ett avsnitt så ska ge det en chans,
någon här som brukar kolla på det & tycker det är bra?

Tre snabba bilder på sarah & mig today som man inte ser så mkt på..






Kort inlägg.

Ska bara följa sarah till bussen och vänta på den med henne & sen så lovar jag att skriva om dagen & så när jag kommer hem, puss!


Last for today.

Nu börjar vi faktiskt bli ganska så trötta och det ska bara bli så himla skönt att lägga sig och sova, älskar att lägga mig i sängen efter en hel dag och bara sova ! vill inte ens tänka på när vi ska upp klockan sex .. jaja som sagt imorgon är det torsdag, den tråkigaste dagen på hela veckan, så det är lite deppigt, men med mina & sarahs sötnosar i skolan så blir det alltid bra, älskar faktiskt min skola för er som inte visste ..

nog snackat om det, vi får höras imorgon. Då slutar jag fyra, inte säker på om ja skriver innan dess, det beror på om jag hinner skriva på morgonen, får oxå tillbaka mitt spanska prov imorgon, gosh.. spännande ! hihi godnatt sweeties,
miss me like I gonna miss u


HAHA, vi har humor!


Dagens roligaste!



(hon måste tejpa kameran på ett ställe annars funkar den inte, haha!)


Hemma hos mig nu!

Sötnosar jag kan verkligen bara lova er att det kommer bli mycket bloggning ikväll, lääängta ;) !

hehe, vi kom nyss in till mig. Tog bussen från sarah, och stannade i trångsund och tog lite kort, träffade på några oxå. men det var en snabbis, och så handlade vi lite gott. Snart kommer en film vi gjorde oxå, så jävla rolig, haha, håll utkik!






puss bästis ! :)


Impuls köp!


(förlåt om bilden ser smutsig ut, batterierna dog så kunde inte ta en bättre..!)


Vanligt vitt linne, hårspray, ett par trosor & en skit god parfym, lovely!


Puss!

Hej sötnosar!

är hemma hos sarah nu as usual! Efter skolan så drog vi till farsta och köpte lite småsaker bara ;) köpte en parfym, ett linne, hårspray & ett par trosor. Såna där saker som behövs! Efter det skulle jag ha utvecklingssamtal och det gick över tiden, så satt där i ungefär en timme och 15 minuter!? Inte okej!... stackars sarah som fick vänta haha, sen åkte vi hem till henne och åt.
Snart ska vi dra hem till mig & hon ska sova hos mig, det var länge sen..? så vi hörs när vi är hos mig, och då får ni oxå bilder på mina inköp & lite andra bilder, jag lovar!


Right now!


.

Orkar inte mer, det är allt jag säger, godnatt


yeah

Tror inte jag har något prov eller ngt i veckan.. alltså så att jag måste plugga, så det är faktiskt skit skönt.. den här veckan kommer nog bli ganska lugn, men det är skönt hihi :)

Försöker faktistk blogga så mkt som möjligt just nu, för eran skull ;) hm.. har jag någonting mer att säga? ska duscha nu och sen smsa lite med min sötnos, hihi sweet.



Danish - le igen, så jävla bra!..


Tänk om?..



Tänk om marilyn var blondin? och inte brunett?
hur skulle det då se ut? tror ni att ni skulle känna igen mig? eller tror ni att jag skulle ändras på sättet? haha det finns mycket frågor ;) hade en fråga förut - ''ska jag färga blont?'' då svarade alla JA, nästan.. men själv skulle jag aldrig våga, tror jag håller mig kvar vid brunett ett tag till iaf, eller rättare sagt.. länge till ;) !



nejnej, marilyn ska va brownie not blondie !


REDAN TAGGADEEE, LALALA!

Omg haha jag och sarah har högsta volym i mitt hus ! .. rena rama dunket :o haha, shit vad vi längtar tills nästa klubberiet, då j*vlar! :d




Snabb update

Hej sötnosar! Nu är jag & sarah hemma hos mig från skolan, ska typ laga något att äta nu och sen kanske vi ska hem till Micke, haha men det får vi se! Uppdaterar mer sen, ville bara säga att jag lever ;)
puss


SO SICK



Säger godnatt nu med den här låten, sovgott & så hörs imorgon. ♥


....

Gosh jag känner verkligen hur dålig min blogg börjar bli !

bara gamla bilder & min kamera funkar inte, jag skriver nästan bara om vad jag gör och lägger in låtar lite då & då, har inga tävlingar eller orkar inte mer frågestund.. vad händer med min blogg egentligen? ska jag ta bort den? ska jag sluta blogga? haha skämt osido... ALDRIG att jag skulle sluta blogga..
jag menar, vad skullle hända då? utan bloggen? hur skulle ni då veta vad jag gjorde under dagarna, hehe :) nej men ärligt nu. jag måste verkligen bättra mig, även om jag tycker att min blogg börjar bli dåligare än vad den var förut så höjer sig statistiken?

weard hehe, menmen jag ska försöka fixa detta, och börja göra mer videoinlägg, kanske ha frågestund oxå, det är bara det att jag är så upptagen, jaja ni får ge mig några tips ?

VIDEOINLÄGG
UPPDATERA SUPER MKT
LÄGGA IN NYA BILDER & INTE GAMLA
 INTE BARA SKRIVA OM VAD JAG GÖR PÅ DAGARNA

check..


:'/





Jag saknar dig verkligen så det gör ont.....


Lyckad dag!

Hej sötnosar!
Skolan idag var helt okej som vanligt, och spanska provet gick väl bra! tror iaf jag får godkänt, grymt!... efter skolan tog jag och sarah tåget till haninge och träffade berka & robin, var med dom ett tag och sådära, sen skulle dom på träning och vi drog hem till mig och käkade och typ kolla på tv, snacka och så ni vet hihi :) sen så blev vi lite galna och mina *jobbiga* småsyskon kom upp och jag tog högsta volym på min data på musik haha.. så skrek vi och dansa i hela huset, jag och sarah är inte normala :'d
haha och nu åkte hon nyss hem, deppigt..


Morgon-inlägg!

Godmorgon sötisar! :'d

Tänka sig att klockan är kvart över sju och jag är redan färdigfixad, eller ja nästan iaf :$ jag vaknade klockan sex idag för att hinna med allting tihi.. men det känns bra, ska nog vakna klockan sex varje dag , utom helger :) idag vet jag inte vad som händer, det får jag väl se helt enkelt. är bara lite nervös inför spanska provet, hehe får väl se hur det går.. nu ska jag ner och borsta tänderna!
hörs senare när jag kommit hem, kisses'


trött som bara den.

Nu ska jag lägga mig i sängen och smsa lite, sen sova! Godnatt


ÄLSKAR ERA SÖTA KOMMENTARER!

..fortsätt så sötnosar, då blir jag glad! :d




PLUGG, PLUGG, PLUGG

Nu måste jag faktiskt försöka slita mig från datan och plugga massa spanska tills imorgon, verkligen plugga skit mkt. För fattar typ ingenting? :/ så ah det blir svårt, menmen hörs lite senare när jag har lärt mig något !
OM jag gör..


Ungefär sådär sitter jag efter fem minuter..


E' du vet vem du är

Som du beter dig nu, vem har du blivit? inte den tjejen som jag delade mitt liv med, men skitsamma hon är borta föralltid ingenting att minnas bara att tiden var fantastisk.


hemma nu!

Förlåt sötisar för att jag varken har bloggat igår eller idag. men har haft fullt upp! Men nu är jag tillbaka som tur är, and I know u like it ;)

är iaf hemma nu från världens bästa tvilling, hihi ja svär hon är bäst! Idag var jag & nevine i farsta med elli, kevin & henke. Gjorde inte så mkt gick mest bara runt och var där ett tag, efter det drog jag och nevine hem till henne och var bara vi två, snackade och lyssnade på musik och så! Riktigt trevligt. Och nu är jag hemma som sagt och måste öva till spanska provet om ett tag, prov imorgon.. eller rättare sagt, omprov, hehe!


fan vad jag älskar dig nevine shawky, orden räcker inte ens, du är mitt liv ! <3


.

Skriver när jag kommer hem!


jag nevine & elli i farsta idag, Love

jag älskar min tvilling!

Är hemma hos nevine nu och vi gör inte så mkt.. ska snart ut och handla godis såklart och sen ska vi ha filmmyskväll.. hihi :)

juste, såg att cecilia hade gjort en ''idolbild'' om mig & nevine, tack så mkt! Den stämmer helt perfekt! :)


hemma & ut igen

hejhej bloggen, blir snabbt nu eftersom att jag ska iväg snart igen, jag & sarah drog till tyresö och mötte upp molly en snabbis, skit kul faktiskt. har saknat henne ! sen drog vi till stan och jag köpte min jacka, en brun fjällis blev det, eftersom att inte så många har den hih :) sen drog vi till trångsund och stötte på rasmus & victor snabbt, snacka lite med dom och sen blev det farsta strand för att jag skulle möta upp elin för att få min tröja, och hon sin..

mhm, sitter hemma nu och om ungefär 20 minuter ska jag till bussen och träffa nevine och sova där.. är ganska ledsen just nu pga vissa anledningar, så vill bara vara med henne nu & ingenting annat.. saknar henne som fan & hon är helt jävla underbar. puss


ciao

Ska dra till tyresö nu , bussen går snart ! så det är riktigt bråttom, hörs kanske senare idag om jag hinner, annars imorgon :) pussar


Lördag, wiho!

Godmorgon sötisar!

Ligger i sängen med datan i knäet och vaknade typ nyss, känner mig faktiskt ganska så pigg, hihi. Ska snart fixa oss för idag blir det inte ligga inne hela dagen och chilla inte! Ganska så mkt att göra om man säger så.. först ska vi dra till tyresö en snabbis för att möta upp min gamla kompis molly ni vet? hon som jag skrev om för ngn dag sen, ska bara lämna tillbaka en gammal grej som jag har haft länge :) så det ska bli kul.. sen drar vi till stan för jag ska köpa min jacka, ni vet min vinterjacka? ;d
sen mot kvällen sover jag hos nevine, kommer nog inte bli så mkt uppdatering då.. men det får ni leva med! '
vad ska ni själva göra idag?


bild från igår


kan inte sluta lyssna..





åh gud jag dör för hennes låtar! Så himla bra.. :'/


HEMMMA NU!

Duschade nyss oxå :) haha viktigt att veta men ah, måste bara säga att jag älskar min pappa såååååå mkt :o ska åka och köpa min vinterjacka imorgon, åh lovely :d

haha iaf, den här kvällen har vi inte gjort så mkt, typ träffat några några läskiga personer? men dom var tråkiga så vi gick och handla 2172 kg godis istället, inte bra :/ hehe, är skittrötta nu.. får inte sova bort hela dagen imorgon, fuullt upp!


Utgång!

Snart är sarah klar med min design, skit fin! klicka här för att komma till hennes blogg! Visst var den fin!? Pink again.. Har faktiskt saknat att ha rosa, min svarta var oxå skit fin såklart men hade tröttnat på färgen.

haha har ätit och sådära nu :d och snart ska vi ta bussen hem till mig och typ kanske dra ut sen efter det lite granna? finns inte så mkt att göra.. men det kanske ni förstår pga av att det faktistk är skit dåligt väder ute :'o aja, ville bara uppdatera lite så att ni vet att jag lever ;) vi hörs sötnosar!


Idolbild!

Tack www.linntedenmark.webblogg.se, jätte fin! :)


Marilyn Sandberg

Snart ska vi äta och medans det så tog marilyn såklart lite kort med sarahs kamera, här är en som jag tog för två minuter sen!
Sweet :) !


KAN NT SMSA, NU VET ALLA!

Hej mina små sötnosar :'d

hemma nu.. fast inte hemma hos mig, hemma hos sarah faktskt! alltid lika trevligt :) vi sitter och funderar på vad vi ska göra ikväll, vill gå på bio och se ''this is it'' med michael jackson, men vet inte.. får se helt enkelt, någonting måste vi hitta på iaf (y' det är ju fredag! om vi inte går på bio eller ngt så tror jag bara vi träffar några och sover hos mig, goodie..?


Sista för idag!

Känner att jag har uppdaterat rätt bra idag ändå ;) ?
så thats good, snart ska jag tvätta bort mitt smink & sen ska jag bara öva klart det sista på svenskan, hih sen tror jag att jag kan allting! så det känns bra och jag är taggad inför imorgon :d kanske skriver ett godmorgon inlägg, får se om jag har tid helt enkelt!

Godnatt världens bästa läsare & bjuder oxå på bästa låten just nu! :) ♥







Idolbild!

Blir så himla glad av era idolbilder! Fick en nyss nu när jag kollade mailen, fortsätt skicka in!
Tack http://fstrombom.blogg.se jätte fin! :)


VÄRLDENS FINASTE TVILLING, SVÄR!

kolla vad nevine just gjorde till mig! hihi hon är så gullig så jag vet inte vad :)
 läs hennes blogg här, skit bra!


kommentar

Lägg in en bild på din syrra på bloggen plzz <33
Svar: har redan gjort ett antal gånger, menmen :) ?



Gullig bild eller hur :d ? haha

iaf, vad har ni för något för er just nu? Själv har jag verkligen pluggat ihjäl mig till svenskan imorgon, och jag börjar faktiskt kunna det nu ! :) hela tidslinjen och vad man ska skriva och grejer, och bara man kan det så har man G, så det kommer nog gå prima hihi (a' hoppas VG.. men måste tog ta en liten paus från pluggandet snart, vill sova snart oxå.. mobba mig hur mkt ni vill men jag är verkligen redan skittrött!
och imorgon är det fredag och helg. WIIIIIIIIIIIIIIHO :'d


JUSTE!

jag verkligen äääääälskar när ni skickar in ''idolbilder'' eller vad man nu kallar det till mig, så himla gulligt hihi :d om ni vill skicka så är det bara att skicka till [email protected] , min blogg msn såklart ! och alla som skickar in får självklart en länkning (a'

här är några gamla jag hitta, så sött av er :)


till och med en som gjorde en om mig och sarah när vi bråka .. men det var längensen ! :)








update

haha känner mig typ skit stolt för att jag har bakat pepparkakor med min lillasyster som är fem år? xd haha nej men den där skitungen tjatade så mkt så jag var tvungen att ge mig, en sån snääääll storasyster jag är :'d

hihi nej men dom blev prima (y' nog pratat om det, måste verkligen plugga nu - viktigt!


Den här kvällen är inte kul..

För att..
 Måste plugga till spanska provet tills på måndag.
Plugga tills svenska provet IMORGON!?
Skicka in bildläxan till min lärare..

Mhm, visst låter det kul ? menmen allting kan inte alltid vara kul, hur tråkigt det än är så måste jag verkligen plugga till det dära, speciellt till svenska provet som är tills imorgon som jag inte har pluggat mkt alls till, och man ska kunna rita en hel tidsllinje och sätta in massa delar och skit, ååh :( aja jag ska inte deppa haha, har satsar man på mvg :o det kommer verkligen gå oxå :d *host*..


kallt & regnigt

åh.. vädret är inte på topp som ni kanske vet ? regnar så det bara öser, och rena stormen.. paraplyet gick tillochmed sönder, och så vill man inte vara ute för det finns absolut ingenting att göra typ, I STORMEN!? åh vad sur jag blir. GE MIG SOMMAR NU :'o

haha nog pratat om det kanske.. men ah, kom hem för ett tag sen.. skolan idag var väl helt okej bara lite för lång, slutade vid fyra och så var det idrott idag =( usch, haha efter skolan var jag & sarah ett litet tag, snackade och skrattade typ bara, hah som vanligt! och juste var skit äcklig mat i skolan idag, euw. så ja.. min och sarahs ''lunch'' blev en smörgos på ett fik i trångsund, haha faktiskt rätt mysigt faktiskt, godare än skolans mat.. och när vi kom tillbaka till skolan så fick jag äntligen träffa calle som jag inte hade träffat på hela dagen :/ haha (y'
nu måste jag plugga för fullt, och blogga mer!


sista







passade oxå på att kolla på lite gamla bilder från sommaren 08, fan vad mysigt det ser ut, eller hur ? saknar allting . saknar molly oxå som är på bilden ovanför,  henne har jag faktiskt inte har snackat med på över ett halvår! kanske ska ta och ringa henne imorgon och se hur hon mår ? .. iaf ! bara lite mer än ett halv år kvar tills sommaren är här, det går väl fort.. vill inte ens tänka på snö och vinter, som sagt. ni vet hur mkt jag hatar det! :) ♥


Sorry

Förlåt för den usla uppdateringen idag, men har inte haft tid. Har pluggat en massa och såntdära tråkigt :'o, speciellt spanska som jag verkligen måste kunna ! och så har jag inte mått så bra, så vill bara lägga mig i sängen och rensa tankarna lite.
 gud så skönt det ska bli att sova när man verkligen inte orkar med någonting..


hahaha :'d kollade igenom mina gamla bilder lite och hittade den här på mig & melina från förra vintern, oj vad tiden går snabbt.. tycker inte ni? :o godnatt



onödigt

åh vad irriterad jag blir, comviq har verkligen hållt på idag.. det har vart att man inte kan skicka eller typ ta emot sms nu på snart två timmar för mig ! ibland funkar det, ibland funkar det inte :o

jag blir verkligen galen..


Im home sweeties

hej sötisar !

kom hem för ett tag sen, har ni oxå märkt snöar ute!? scary .. :o haha åh vill inte ha snö :/ jaja ska inte klaga, tänker bara att sommaren kommer snart ! eller hm.. snart, verkligen -.- iaf, ingen aning om vad jag ska göra idag, måste verkligen göra klart min bilduppgift och sen svenska & spanska som vi har den här veckan, åh inte kul.. men jag orkar ändå inte sitta inne hela dagen och plugga? får se om jag hittar på någonting lite senare, kisses


snabba frågor & svar



känner mig lite dum om jag inte svarar på era frågor (a' så hah ja..

kan inte du göra flera videoinlägg? :)
Jo det kan jag väl försöka ngngång när jag har skaffat kamerasladd till datan haha, :)

Gud fyfan vad fint hår! (a') <3
aw tack ! folk säger ofta att jag har fint hår, men det är så sjukt slitet :$ puss !

vad är din riktiga hårfärg?
jadu, sanningen är att det här är min riktiga hårfärg, aldrig slingat färgat eller någonting, 100 % äkta :)

hejsan=) vart har du köpt din gråa munk???(på bilden)
haha sorry.. men kommer faktiskt inte ihåg.


Marilyn börjar bli trött!

Jag har verkligen knappast gjort någonting den här kvällen, bara tagit det lugnt och lalala.. ganska skönt ändå haha ;) men nu börjar min energi ta slut & jag ska nog snart sova, var helt slut idag på svenska lektionen för att en viss sarah & marilyn la sig LITE sent igår :$ heh.. imorgon är det skola igen som sagt, har faktiskt inte så mkt ångest :) jag älskar ju min skola, bara lektionerna som är skiiiiittrkåkiga, hihi nu babblar jag på.. ska nog lägga mig i sängen nu och smsa med en sötnos! godnatt & sovgott så hörs vi någongång imorgon såklart! :)♥
 


Jag bestämmer!



Sovmornar
När man iaf får ett litet tag att sova ut på när det är skola ;) finns inte så mkt att säga, men lixom.. hur skönt är det inte med sovmorgon?! vem tycker inte att det är skönt?..

Äkta vänner Ja dom som verkligen alltid stannar kvar vid en och bara inte lämnar en efter 2 veckor? dom som inte säger ''jag älskar dig mest'' *host*.. till exakt varje person och dom som inte lämnar sina vänner för andra, det är äkta vänner, hiss!

Uggsen Gosh, tack och lov för den som uppfann dom! Dom kanske inte är världens finaste skor, eller ja kanske inte dom finaste skorna man kan hitta så att säga. Men på vintern är dom bara så underbara, sköna.. varma, och ja dom funkar faktiskt helt enkelt! Man skäms ju inte i att gå i dom direkt? ;)






Club glamour Ja som jag sagt tidigare, det var verkligen ur uselt! Belysningen var inge bra, man fick köa två timmar, låtarna var dåliga, för litet dansgolv, + att ALLA knuffades i kön! uschnej club glamour rekomenderar vi inte, klubberiet är mycket bättre! :)

Spammare.. Tummen ner för folk som spammar, skickar tusen sms om man inte svarar på 5 sekunder, och ja.. spammar på msn och vibbar tio gånger om, åh sånt är bara jobbigt!

Kylan Åh jag hatar verkligen att vintern börjar komma? =( vet ni hur mkt jag hatar kylan och vintern.. och även SNÖN! ni kanske inte visste det, men jag hatar verkligen snö. Varför ska det vara det när det kan vara soligt och fint året om istället? mycket bättre, skulle göra nästan vad som helst bara det blir soligt och 30 grader plus igen!





Sol & varmt ska det vara! Ja ni ser ju själv vad jag skrivit på bilderna i hörnet? ;)


Jag vet att ni älskar låten lika mkt som jag!


__________________________________________________________________________

var bara tvungen haha (a'
ska verkligen inte göra någonting ikväll, vad jag vet iaf? jag vill träffa nevine :(((( saknar henne faktiskt, känner det verkligen så mkt nu när jag snackar med henne, åh :'/ mhm, måste egentligen plugga svenska, kom på att vi har ngt prov på fredag? blä, om typ någon historie sak, eller åh haha jag vene. ska iaf göra ngt kul nu, hmm :)


red eyes ;)


samma bild på mig igen, fast med färg :'d


hej söööötnosar, jag vet faktiskt att ni har saknat mig lite för jag har ju inte bloggat på ganska så många timmar? Iaf now im back och allting är som det ska :)
haha nu skämtar jag allt lite? jaja, skolan idag var helt okej... tisdagar är inte så långa och jobbiga så det är goodie (y' haha juste, på livskunskapen idag i skolan, vårat sista ämne.. så ser mina lärare att någon har skrivit ngt på våran klassrumsdörr, typ såhär står det; ''jude8B marilyn fiortis'' hahah :'d vi fattade ingenting så ah självklart fick jag skämmas av att dom där småungarna hade skrivit så om oss och MIG på dörren? så fjortis var vårat ämne på livskunskapen, taha mina lärare tog det fett seriöst bah, ''marilyn, hur känns detta?'' haha :') skiiiit kul verkligen!

jaja efter skolan träffade jag och sarah calle och felix, gick hem till  felix och sådära.. trevligt som alltid! inte så mkt mer har hänt faktiskt,  men nu känner jag att det här inlägget blev lite långt, så puss sålänge!


Tisdag!

Godmorgon sweeties! sarah håller på att fixa sig nu och jag är redan klar, snabb som jag är hihi :d vet inte vad vi har som första lektion, men jag hoppas på ngt helt okej :) hehe och eftersom att jag ändå var klar tog jag lite bilder.

eller iaf försökte, min kamera är helt knäpp så det kommer ingen blixt, så alla bilder jag tar blir typ suddiga, åh livet är hårt =( jaja nog pratat om det, ska gå ner och äta ngnting nu innan min mage kurrar ännu mer!
ha en bra dag :'dd


ungefär sådära, sorry för den dåliga bilden hihi :) aja ska försöka ta bilder från dagen oxå.


Godnatt!

Har nyss duschat och sarah ligger typ redan och sover haha, gullungen ;) önska jag kunde ta kort? (a' men hon skulle döda mig heh :'o men jag ska nog oxå sova nu, imorgon ska vi vara med calle & felix efter skolan i think och sen mot kvällen kolla på deras match, så tror inte det blir så mycket uppdatering, men ska iaf försöka skriva på morgonen och även lägga in outfit, längesen va? ;$
sovgott :'d


some pictures.

jag & sarah drog till trångsunds centrum och köpte lite smått och gott ;) sen så träffade på niclas en snabbis, var med honom ett tag, och självklart skulle han spela cool framför oss så han frågade ett par ''coola'' personer, visst känner jag er?... dom bah, nej! haha :'d jätte kul för er att veta haha (a'
här får ni lite bilder!


sarah & niclas




moi och sarah, vi vill inte visa ansikterna, slitna.. sorry!


ute i kvällsmörkret.


och sist men inte minst, någon onödig snabb bild på mig, puss!


yes we are cool, we know.

Nu för ett tag sen kom vi hem till mig, sarahs mamma skjutsade oss snäll som hon är :) Sarah ska som sagt sova här idag, längensen :o ? haha spela roll om det är vardag, vi får sova hos varandra iaf (a' aja, ska kanske snart ut ett litet tag, vet inte riktigt vad vi ska göra men om man heter sarah & marilyn så kommer man väl alltid på något?

som sagt, vi tog massa bilder, men 99% blev dåliga, hahah :'d sorry, men jag har massa ego pics, så var redoooo på bomber av ego bilder på mig i några inlägg ;$ bild från idag..


update

Nu har vi tagit lite bilder och sådära, men vet inte om jag kan lägga in många på bloggen pga vissa anledningar.. ;)
vad gör ni själva sötnosar?


en gammal låt som jag fortfarande älskar :'d


med sarah again.. ;)

and we love it hihi :d kom nyss hem från skolan, vi tog tyvärr skolbussen hit till sarah. tyvär.. tar så fruktansvärt långt tid :o och ja, vi skulle egentligen träffa calle och felix ett tag i farsta nu men det är alldeles för kallt ute nu, plus att dom har träning vid fem så det kanske inte är så stor ide? så jag kom på att vi skulle ta en massa bilder med kameran till bloggen och sådära, hihi :'d då blir ni väl glada?

hörs lite senare, kisses


06.39

Godmorgon! hur mår ni? :d själv mår jag bra.. förutom att det är skola idag *ångest*

Men ändå så lyckas jag vakna riktigt tidigt & har redan ätit frukost, så är lite stolt över mig själv hehe ;) dock har jag inte fixat mig men det ska jag göra snart när jag orkar, går ändå ganska så snabbt.. som sagt idag vet jag faktiskt inte vad som händer, får se helt enkelt :) hihi men nu måste jag sluta för ska gå om ca en timme :o ha en bra dag, puuuuuussaaar :'d


Lite frågor & svar ni vet ;)



(a) var köpte du din blåa adidas ??? <3
det är inte min

haha ingen har frågat om du har löshår ? :S
joho du , jag har fått många frågor förut i bloggen och så som har frågat om jag har löshår, så jag skrev det nu igen så att folk slipper undra :)

hejsan... vart har ni köpt era klänningar?
H&m fortfarande

den är finare på dig än på sarah, inte för att ara taskig :P
eh? klänningarna är lika fina på båda, dah.. :)

fin tröja/klänning. vad heter det program du använder för att göra din header?
tack! och jag har redan sagt tusen gånger i bloggen att det inte är jag som gör min header, om ni läser så ser ni faktiskt det. det är en tjej som heter lisa som gör dom, och jag tror att hon gör dom i photoshop :)


....

Tack sarah carslten för att du alltid har funnits där för mig och faktiskt stöttat mig jätte mkt, jag tror ingen någonsin skulle kunna bli som du & jag, vi är verkligen speciella tillsammans och håller ihop föralltid hih :d nu har vi känt varandra i fem år, men det känns som mkt mer. tänk om du aldrig hade börjat i min klass i trean? och tänk om vi aldrig hade börjat snacka? vad hade hänt då?
jag är bara så glad för det. du och jag är inte såna som träffas 4 gånger och sen slutar vi träffas, vi träffas varje dag i skolan och nästan varje helg. det kan inte gå mer än två dagar innan vi träffar varandra, du finns verkligen alltid där, jag är helt säker på ett föralltid med dig, verkligen helt säker, det finns ingenting jag tvivlar på. visst vi har bråkat sjukt många gånger, nästan för många? vi kan bli sura på varandra för absolut ingenting och vara sura på varandra i 15 minuter, sen börjar vi skratta för att vi är så ''töntiga'' haha, tänk alla våra galna minnen tillsammans, det går inte ens att rabbla upp alla. ni som läser det här ska veta att jag kommer få magrutor av den här tjejen :o så mkt jag skrattar när jag är med henne hah, men ett gott skratt förlänger livet och det är så det ska va, jag älskar dig! ♥







gamla bilder, haha du är en godbit älskling :)


Juste!

Har ju tre bilder från när jag var med tiffany för någon dag sen, hade ju helt glömt bort att hon skickat dom, man ser inte så mycket. Men jaja :) ♥






I love you! :)


Ljus bild.

Hej alla sötnosar :d nu är jag hemma igen, känns faktiskt skönt eftersom att jag är riktigt trött, om man somnade runt klockan fyra halv fem igår så kan det faktiskt vara så..

tror bara jag ska ta det lugnt idag, får se om jag går ut senare, men ingenting jag tror.. ska oxå försöka blogga riktigt mkt & försöka svara på lite frågor jag fått, tummen upp (y' bloggade ju ingenting igår så ska ta igen det idag, good huh? :) ♥


nej jag har inte löshår .


Frukost!



Gissa vilka här som ska äta frukost klockan två på dagen?.. jo, sarah & marilyn såklart, nyttigt bröd oxå hihi :d

Efter det ska jag hem och har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, jaja vi får helt enkelt se!


Im back!

Tänkte berätta lite om gårdagen som sagt ;) jag och sarah drog till gullmars och så mötte vi upp becka & sofie och deras två kompisar david och mio? haha :) så gick vi till fryshuset, dom hade vip så vi stog inte med dom i kön. (när vi skulle köpa vip var det ju slut tyvär..)
så ja, vi mötte upp tiffany som stog i kön, ni vet väl att jag träffade henne här om dagen? så det var kul! även hennes kompisar lina & rebecka, jätte trevliga människor haha :d
vi fick köa i två timmar med alla människor som puttades osv, inte kul.. så tro det eller ej, vi kom in klockan elva, inte så lyckat hehe.. festen var inte heller så bra, lixom lamporna var inte det, musiken var dålig och inte så hög och så var det alldeles för litet dansgolv, näe fryshuset rekomenderar vi inte! mitt i allting mötte jag oxå julie, åh hon är så söt hihi :d även melina, moa jesper, anton, dessie & pontus.. mhm man ser verkligen allihopa, sjukt kul :') och ja, vi kom hem och var helt uttmattade..

 vad gjorde ni igårkväll sötnosar?


bild där inne från igår, usch jag bjuder på den!


RSS 2.0