Pusssssssgurkor

Hej! Idag efter skolan så åkte jag och mötte Sarah. Vi åkte till stan, och jag köpte ett par shorts. Förra sommaren när jag skulle köpa dom så fanns det bara jätte stora storlekar eftersom att alla (typ) köper såna. Så lika bra att vara ute i tid, jag har redan börjat handla sommarkläder ha-ha... sen åkte vi och solade och när jag kom hem åt jag sushi, gott var det! 

Är bara hemma nu och ska vara det hela kvällen, blir en lugn kväll! Skola imorgon igen. Woho... ♥ Funderar också på att byta till nattstad, vad tycker ni om det?? Kommentera isf :)
 

Något random videoinlägg från i fredags


Sol fest och bad

Jag är sååå glad och taggad på livet just nu!
Igår bokade jag en resa till Portugal, jag och Sarah åker den 10e juli till 20e juli! På ett jätte fint hotell ska vi bo den här gången, längtar otroligt mycket! Det har blivit en standard att jag och Sarah åker dit varje år, som ni kanske märkt hehe.. Men jag älskar det stället.
 
Och nästa vecka när biljetterna kommer ut (om 9 dagar!!) så ska vi boka resan till Rhodos, vi ska åka i början av juni. På the beach party, har ni hört om det? Tycker verkligen ni ska gå in på hemsidan och kolla, partybåtar, bo på ett lyxhotell osv.. åh!! Boka era biljetter ni också och festa med oss i sommar!?regular_smile.gif
 http://thebeachparty.se
 
 

Svar på kommentarer

Såååååå snyggt! är det clips eller keratin? och vart gjorde du för och hur mycket? kram på dig!
Svar: Tack! Det är clips, jag tänkte göra keratin med jag väntar med att göra det eftersom att jag ska färga håret ljusare så småningom.. då kändes det lite onödigt att sätta i keratin som sitter i tre månader.
 
bloggga :DDD <3 kan du visa hur du såg ut på nyår? :D
Svar: Har typ bara den här haha, dock var jag osminkad där!
 
Vart har du köpt din silvriga glittriga klänning?:)
Svar: Nelly.com!

blöööööööööööööö

Sitter i skolan och försöker få fram ett leende, jag hatar skolan mer än allting och blir såå deprimerad haha. Nej jag överdriver faktiskt inte... nu ska jag ha engelska! Såhär ser jag ut idag :) 
 
 

2013

Hej! Som ni märker nu så bloggar jag inte så ofta, bara när jag känner för det. Som nu tex. Har faktiskt haft jätte roligt detta jullov. Orkar inte berätta detaljerat ni som följer mig på instagram osv har säkert sett lite. Men nu är det slut på det roliga och nya tag att "se fram emot" .. imorgon börjar skolan, jag är verkligen inte taggad. Fy.... Vill att lovet ska vara lite längre. Äsch, nu ska jag åka och sola! Vi hörs
 
Två bilder ifrån nyår :)

Utkast: Jan. 01, 2013


RSS 2.0