30 juni 2011

Sötisar! Haft en jätte stressig morgon... pappa åker till portugal idag då ska jag bo hos mamma så behövde packa och sådära, hann ju inte göra något sånt igår för att jag var ute hela kvällen. Hehe.. så vaknade halv 9 och shit nu är jag jätte trött, blev inte många timmars sömn för mig! Men papi skjutsar mig till mamma snart då ska jag nog ta en powernap :) sova <3 Godmorgon förresten!


mitt hår när jag nyss hade färgat det mörkt, nu har det blivit ljusare igen och mina blonda slingor har börjat komma fram! :D

Bra dag!

Hello bitches!

Uuh jag är så dålig på att blogga hehe.. Igår orkade jag inte :D var på grönan med emma, david & sarah. Har tröttnat på det stället såååå mycket men det var rätt så kul ändå tills jag blev jätte trött och ville hem!

Idag har jag spenderat hela dagen i solen, drog tll ekerö och solade och badade med Sarah, Dannys och Danne. Brände mig litepå kinderna hah.. solen var verkligen stark. Efter det hämtade papi upp mig och Sarah så drog vi och hämtade ut mitt pass som redan var klart - skönt. Sen åkte vi hem till mig och åt, sen ut igen. Sarah skulle hem och jag träffade niclas, mysigt! Är hemma nu och ska snart sova, men först måste jag äta något, har typ inte ätit på hela dagen...


Jag och Sarah igår i kärlekstunneln, puss!

28 juni 2011

Godmorgon! Vaknade, åt en god frukost, tog en dusch.. skönt! Så nu är jag pigg och fräsh. Det är 23+ grader och sol här så hade tänkt lägga mig på altanen en stund och se om det ger någon skillnad ;) Senare ska jag och sarah till farsta för att växla pengar (till euro haha...) Det närmar sig ju mer och mer.. iiih!! och en annan hemlig sak! Hur ser eran dag ut?


star

Sitter här och försöker kämpa med att ladda ner en film, men det går ju sådär haha... ska ut med rebecca snart, snacka om allt möjligt och sådär, mysigt!


Seeeg dag...

Kom till haninge där jag fixa mitt pass vid halvtolv, sen fick vi sitta och vänta där tills kvart i två tills jag fick fixa, var nummer 24 när vi kom dit och jag hade nummer 84.. ooh det var inte alls kul kan jag säga. Efter det drog jag hem sen till farsta en snabbis. Och får ångest för att jag hade kunnat ligga på min altan och byggt upp en grundbränna inför portugal, får hoppas på att vädret blir lika bra imorgon!

Vad som händer ikväll har jag än sålänge ingen aning om. Fattar inte vad som hänt med mig jag har vart så sjukt lat dom senaste dagarna.. min kropp typ orkar inte anstränga sig. Kanske behöver några dagars lugn haha.. jag är ju typ trött hela tiden, inte bra :(


brunis...(förlåt att jag bara lägger in gamla bilder, men har bildbrist)

8 dagar kvar

Godmorgon babys! Vaknade för 10 minuter sen och då väcker pappa mig och påminer att vi ska fixa pass vid 11..!? hade helt glömt att sätta alarm.. hehe, så nu är det lite stressigt. Vi hörs när jag kommer hem, puss!!


It reminds me of you

Har bara chillat hela kvällen, hur skönt som helst. Imorgon ska jag upp ganska tidigt så jag säger godnatt med det här inlägget, kommer somna vilken minut som helst hehe :) vi hörs när jag vaknat! Sovgott!!


<3

That should be me, holding your hand, that should be, making you laugh, that should be me, this is so sad, that should be me, that should be me feeling your kiss, that should be me buying you gifts, this is so wrong, I can't go on, do you belive, that that should be me..


Bild från www.weheartit.com

my days

Oj ser att jag har vart väääldigt dålig på att uppdatera dom senaste tre dagarna! Så är det när det är sommarlov ;) kan förklara lite kortfattat vad jag gjort..

Torsdags & fredags: var på fest hos julia med massa sköna människor, hände massa sjuka och roliga grejer haha! I fredags efter vi hade vart hos julia så drog jag bea och amanda till myrängen till daniel och där var det naaajs det med.

Lördags: Runt tio bestämde jag och Sarah oss för att dra in till grönan en snabbis, inte vet jag varför men ja.. där var vi inte länge kan jag säga. För daniel C frågade om vi ville komma till honom med dannys och chilla där lite, gjorde lite saker som jag itne tänker skriva om här haha ;) tog första tåget hem och somnade hos Sarah.

Idag: vi vaknade vid tre och åt frukost, sen drog jag hem vid fem och nu sitter jag här. Helt död, tror bara jag blir hemma ikväll :) hehe, det var mina dagar. Lyckat!! Vad har ni gjort?


söta tjejor i fredags

snabb update

Hello!

Kom hem från farsta för ett tag sen.. blev en bikini. En svart, haha fan vad sommrig jag känner mig.. men jag gillade den :) Har sett hemsk ut hela dagen (fixade mig knappast när jag åkte dit först) bara lite smink och satte upp håret. Så ska fixa till mig snart och äta middag sen ska jag ut och så får vi se vart kvällen leder någonstans. Aja, ska sätta igång nu!

går inte att ladda upp bilder.. dö

Mot farsta

Är färdigfixad och så nu, skippade löshåret idag, orkar verkligen inte. Jätte skönt! :D Ska till farsta med sarah kolla på bikinsar och sådär.. behöver verkligen en ny, mobilbloggar sen! Puss

wie

Godmorgon! Snackar med Sarah i telefon, är så jävla glad just nu hihi. Pappa kom in i mitt rum och sa att han skulle boka biljetter för oss till portugal :) den 6 juli - 20 juli blir vi där! 2 veckor dvs. åååh fan vad härligt det ska bli!


Förra året jag var där.

Coozytimes!

Sen jag kom hem har jag verkligen tagit-hand-om-mig-själv, hehe. Duschat, rakat benen, smörjt in mig, noppat ögonbrynen m.m skit skönt! Också bytt sängkläder och allt så jag kommer sova som värsta prinsessan heh :) Så nu hade jag tänkt lägga mig i min sköna säng, bara komma bort ♥ underbart. Vi hörs om några timmar, natti!

Världens bästa låt, visst? ;)

Egoboost


Kvälls inlägg

Förlåt för den dåliga uppdateringen men ja... har inte orkat skriva helt enkelt och inte vart hemma hela kvällen. Checka in den här gulliga tjejens inlägg om mig! http://avvsomebrud.blogg.se . Pussi!


Vad hände med att man kunde använda shorts? bajsväder

I know im not perfect, but who is?

Sitter och lyssnar på "who is" med bruno mars, så grym låt!! Såhär ser jag ut just nu...




Just chilli'n

Godmorgon sötnosar!

Vaknade vid halv 12 idag, varför ska jag alltid sova bort hela förmiddagen? Åt frukost.. och nu har jag precis tagit en dusch, är alltid så seg. Vet inte riktigt vad som händer idag men något roligt lär det ju bli i alla fall, det är ju hyffsat bra väder så ja :D bara inte regnet kommer fram.. ska fixa mig nu sen får ni facelook! Puss!!

Yes! Inge regn idag, men imorgon.. tragiskt.

klassiker.. haha..

DAGENS:

Humör: Glad, men ganska seg.
Kläder: Beiga jeanstights och en vit kofta.
Facelook: Mascara, puder och rouge.
Vill ha: Ljust hår
Köp: Godis
Längtan: Utomlands  
Saknad: ...
Sämsta: Regnigt
Bästa: Ett sms ♥
Person: Sarisen


Gud vad mitt hår var mörkt där, för typ bara 3 veckor sen..


Det värmer!

Blir så glad, på riktigt..! Får sånt här varje dag, ler lika mycket varje gång :D tack för alla mail, kommentarer, chatten osv! Ni är bäst! Sötisar!!


I just wanna party in my cowboy boots

Kommer ni ihåg när vi träffade sebbe och massa och spelade in till en musikvideo som ska komma ut i usa..? det är den här låten och den här tjejen! Vissa av er kanske känner igen henne? :D låten är grym och snart kommer musikvideon ut! Can't wait ;)


Dagens facelook!

Nej jag har inte färgat mitt hår ljusare igen, det har bara blivit ljusare för färgen går ur :)


Hemma nu, skönt!

Drog tidigare från grönan än vi hade tänkt, men det var hemskt väder och runt 4 tiden började det ösregna och åska... inte så kul! men det var kul att träffa Johan efter ett år och Hugo också. Var där tills typ sex tiden. Då drog jag och Sarah och käkade på donken, delade på en mcnuggets box, haha supergott. Och nu är jag hemma, helt död efter att ha gått runt hela dagen... här får ni lite bilder, tagna med mobien för den delen....


Johan och jag :D hemsk bild.

'
Jag & julia som jag träffade på, dom andra banga....


Tjockistimes!!

taggad chey?

Godmorgon! Är på bättre humör idag.. solen är ju också framme, toppen :D sitter och plattar håret nu (en daglig sak som jag alltid gör, haha) Runt 12 ska jag börja åka in mot stan och grönan. Har tröttnat så mycket på det stället och tycker det är tråkigt. Men min och sarahs vän Johan kommer från Luleå dit och det var ett år sen vi sågs. Typ exakt.. och då sa vi, vi syns på grönan om ett år. Och nu har det gått ett år och vi ska ses, coolt ju? :D så det ska bli kul!

Får se hur det blir med uppdateringen idag, om jag fyller på mobilen blir det mobilbloggning iaf.. puss på er!


1år sen :)

"/)!(")=!#/&&¤&¤

Jag är så jävla irreterad just nu, förstår inte hur vissa människor kan förändras på bara några dagar, åååh jag kokar!
shit happends, people changes, things go wrong, but life goes on...
Ska snacka med hannis i luren och efter det ska jag sova. Vi hörs imorgon, godnatt !


mys

Hej :D kom nyss hem. Var vid sjöängen med några kompisar, kul att träffa dom från skolan igen! :) inatt sover jag hemma ensam utan någon kompis, buhuhu.. men de är inte så farligt :) ska ta något att äta nu sen sätta på ett avsnitt av kungarna av tylösand på datan.. hahaha jag kände för att kolla ett avsnitt, det var längesen! Vem sa att jag var normal?


Ellinore och jag

Dessies låt!

Har ni hört den? Vad tycker ni om den..? Själv tycker jag den är jättebra faktiskt! Speciellt refrängen, bra jobbat dessie :D


Idolbild

Hej! jag har läst din blogg en stund nu och tycker den e jättebra. älskar hur du bloggar, och dina kläder :D  kram kram www.odaborchgrevink.blogg.no - tack sötnos!!



Vill ni också skicka idolbilder eller något annat? skicka då till min "bloggmail" [email protected] , puss!

Måndag 20e juni

Godmorgon! Sovit gott ? det har jag.. skönt att sova ut för en gångs skull. Drömde bara en väldigt konstig dröm och när jag vakna så undrade jag vart jag var, scary.. haha här får ni några bilder från typ förra eller förr förra helgen i alla fall (?)


Hanna och jag :)


Jag Ellinore Alex och Richard


Johan Ellinore och jag, japp jag driver...


Hanni och ellinore

I min ensamhet kommer tankarna upp..

Jag vet inte riktigt hur jag känner just nu, känner ingenting.. tomhet, saknad, saknaden av dig, känns som det var så längesen jag såg dig, hörde din röst, känna din lukt.. fast det var det ju i för sig längesen, 2 veckor, vilket känns som två långa år. Jag brukar inte, eller har aldrig varit en sån som faller lätt, och en sån som går runt och är ledsen för en person i en lång period. Det brukar vara tvärtom, men med dig är det annorlunda, du var speciell. Jag är ganska kräsen av mig, eller ganska. Väldigt. Förut tänkte jag bara på utseendet, att han måste vara helt perfekt, det fick inte finnas något fel. men är det för mycket begärt ? ja, det är det. Men varför säger jag förut när det typ är samma sak fortfarande ..? jag vet ingenting :(

Ingen är perfekt, det har jag insett nu. Inte ens david beckham eller christiano ronaldo (haha..) efter allting jag gått igenom har jag nu insett att det är insidan som ger utsidan en chans. För jag har tänkt för mig själv flera gånger, är det värt att ha en kille som håller på med massa olika tjejer som man inte kan lita på, som har värsta "statusen" eller vad man nu ska säga, alla tjejer vill ha honom, världens snyggaste, fast inte så bra personlighet?

Eller ha en kille som är helt okej, söt fin.. som har världens bästa personlighet, finns där för dig och som man verkligen kan känna att man kan lita på, det harjag tänkt på nu. Jag vill hitta honom, någonstans vet jag att han finns. Men jag vet bara inte när jag hittar honom, när jag väl har honom vill jag att allting ska vara perfekt - mellan oss. Att man ska kunna lita på varandra och inte bli dissad efter en månad. För jag orkar seriöst inte mer, orkar inte sitta och deppa över en kille som jag vet inte ens vill ha mig. Varför ska jag slösa min tid på någon som kanske inte ens bryr sig ? försöker intala mig själv att jag ska släppa honom, men det är fan inte lätt.

När jag sitter här och skriver så säger min röst en sak, men mitt hjärta säger en annan. Min röst säger "gå" medans mitt hjärta säger att jag vill ha honom. Men killar kommer och går, vänner består..

Jag ska försöka vara stark och klara det här.. utan dig, utan han, han som var det bästa som hade hänt mig. Kärlek kan vara så underbart, men samtidigt den mest jobbigaste känslan man kan ha, varför söker ändå varje människa sig till kärleken, när man oftast ändå bara till slut blir sårad och gör sig själv illa inombords ? Nu kommer ännu en tanke upp, varför sitter jag fortfarande och skriver om dig, varför kan jag inte bara släppa dig ur mina tankar ? Fan...

Every night in my dreams, i see u i feel u

Kom nyss in! Träffade Sarah i trångsund ett tag och snackade, vi träffas ju inte lika ofta längre.. påvägen hem var det självklart spöregn som vanligt. Nu hade jag i alla fall tänkt lägga mig i min varma säng, sätta på en film & tjocka mig lite sen sova. Hur underbart låter inte det!? Blev ju inte många timmar inatt.. sovgott finaste läsare ♥

En bild på min statestik idag, ojoj idag gick det upp som f*n!! kan det vara min låt på youtube? ;)

Världens vackraste kvinna !

Adriana lima. Vem tycker ni är den snyggaste kändistjejen?


Så att alla ni vet.



Jag har aldrig sagt att det är jag som skrivit låten? Nej det är inte jag men jag har gjort om den lite grann. Det här var mest en "test", nästa sån här låt jag gör ska jag göra den helt själv iaf. Hej :)

Music ♫♥


Lets do it again - J boog

Judas - lady gaga




Dont wanna go home - jason derulo


Sak noel - loca people


välkommen in - veronica maggio

what if I told you, it was all ment to be?

Oj! Fyfan vad glad jag blir av alla era kommentarer, när jag gör låtar brukar jag alltid få vissa negativa nu har jag inte fått någon. Bara massa posetiva, vet ni hur glad jag blir eller!? Det får mig att vilja göra ännu mer! Tack sötnosar!! :D SNÄLLA skulle ni kunna hjälpa mig att sprida låten lite..? skulle va skit gulligt!

I alla fall.. what a night haha.. spenderades med bea, amanda och massa till. Och idag när jag skulle gå hem så började det självklart spöregna, så det såg ut som jag hade vart i en dusch när jag kom in genom dörren. Kom hem typ elva och sov tills nu, riktigt skönt! är helt jävla slut fortfarande. Ikväll får vi gäster och det är sämst väder så tror jag bara stannar hemma, det är ju söndag och sommarlov vafan.. vad gjorde ni igårkväll?


Hejsvejs

Nu: Mot huddinge! Ha en fin dag/kväll & kommentera låten!! Blir så glad då:D Puss


13.23

Godmorgon! Nej gud vad pinsamt med låten nedanför haha.. kanske tar bort den sen..

vaknade ett idag!? Känns som dagen är borta :( Ska hoppa in i duschen och fixa till mig lite snabbt. Det är fortfarande inte varmt ute som det var innan sommarlovet börja, varför blir det dåligt nu när det väl är sommarlov? svensk sommar är konstig, snart är det midsommar också... kul.


Timmar blir till dagar

Lite wannabe sofijah kanske ? haha, äeh skitsamma ;)


Trötter

Inatt/igårnatt (?) Haha whatever.. sov vi kvar hos Sebbe. Det var trevligt :) Drog hem vid 12 imorse och var så jävla trött när jag kom hem, men då kommer man direkt på att man ska till studion om två timmar!? Så det blev ingen lugn stund för mig inte, bara att fixa sig och dra in i stan i regnet haha.. blev faktiskt klar med en låt, som jag halvt har gjort själv. Men vet inte om jag vågar lägga in hehe :)

Isf gör jag det imorgon eller något, sover på saken! Den är två nu och mina ögon håller på att slockna.. Vad fan gör jag uppe när jag inte gör någonting ? Facebook asså.... Sov så gott!

Min kamera är på lagning nu, ni får stå ut med gamla tråkiga bilder..!


Wie

Har precis fixat färdigt mig.. ska bara klä på mig :) Fan vad seg jag är haha! Jag och Sarah ska till Sebastian där Johnny också är. Uppdaterar sen, puss!


Dessie & kissie...?

Hahahahaha! Kommer ni ihåg när jag och Sarah gjorde en parodi på Dessie och kissie förra året..? Vårat mål var att få 100.000 visningar och vi har 50.000 nu, grymt ju :)


Talking to the moon

En så jävla fin låt med en sjukt fin text, värt att lyssna på!


16 juni

Orkar egentligen inte blogga, men när jag satt och kollade facebook nyss kände jag bara en tvångstanke att jag måste.. haha sjukt! Så ja.. ;) Igår var jag bara hemma och tog det lugnt, åt godis kolla film och så.. i min ensamhet. Men det var mitt eget val & skönt. Typ den första lugna kvällen jag hade på en vecka och första gången jag sov hemma på typ 5 dagar också så det var behövande!

Vaknade runt 12 idag och har nyss kommit ur duschen. Har inga planer för dagen ännu, får se vad som händer helt enkelt. Vad ska ni göra? :D puss!

Saknar mitt ljusa hår!! :(

14 juni 2011

Igår var det fest i trehörningen med massa trevligt folk! Drog dit med bea, hanna, ellinore, avin & fanny. Kom hem runt halv 9 och har sovit till halv fem.. herregud det längsta jag har sovit, men skönt vare! Nu håller jag och sarah på att fixa oss lite ska snart hem till sebastian och bara chilla där. Vi hörs, puss!


tidsinställt tråkigt

Lovar du att vara ärlig? Jarå
Du heter? Marilyn
Beronde av? mobil, datan m.m
Vad behöver du mest just nu? bra fråga
Vad tror folk om dig? osmart, blyg, typ.. inte vet jag men det stämmer inte :D
Vad får du oftast komplimanger för? min rumpa, mage och hår :)
Hur imponerar man på dig? ha humor vafan!
Brukar du skratta för dig själv? hahaha ja, det händer
Var bor du? Trångsund
Trivs du där? Faktiskt =)
Vad har du för mobil? Lg touch, sämst
Nästa mål i ditt liv? Har många mål ;)
Hur svarar du i mobilen? Hallå?
Vem ringde du senast? Vet inte, iinga pengar på mobilen
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: går om tio
Antal timmar sömn inatt? 6-7 kanske
Sov du ensam? Nej
Brukar du komma i tid? ibland ibland inte
När mår du bra? när jag är med mina underbara vänner
När blev du fotad senast? igår :)
Hur känner du dig nu? Ful, glad
Vanligaste färg på dina kläder? vitt svart typ, beror ju på
Vem saknar du? niclas.
Favorit dryck på morgonen? apelsin juice
När brukar du oftast gå och lägga dig? helger och vardagar varierar, nu på lovet kommer jag ju vända på dygnet
Är du blyg? Njae, för helt nytt folk iblan
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? OM jag gör!!
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? vad skulle jag inte göra?
Är du nöjd med ditt liv? Funkar
Vad är det värsta du vet? falska vänner
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? varierar
Vad längtar du till? Portugal
Har du bra vänner och äkta vänskap? underbara vänner <3
Vad är det finaste du fått? fått massa fint
Om fem månader? går jag i gymnasiumet och allt är nytt!
Om ett år? så är det sommar 2012
Du samlar på? ingenting haha
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Sarah
Har du strumpor på dig nu? Faktiskt inte
Är det okej att gråta? Dummaste frågan hittils
När grät du senast? skolavslutningen, fredags
Bär du glasögon eller linser? nej
Vill du gifta dig? me den rätta
Ha barn? ja, en tjej & en kille
Är du bra på att laga mat? jag är grym.
Är du flygrädd? Nej
Tror du på ett liv efter döden? kanske de
Bor dina föräldrar tillsammans? Nej
Vilken ögonfärg har du? grön bruna typ
Röker du? nej sånt håller inte jag på med
Vad är det viktigaste i livet? Kärlek, vänskap och familjen

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 1....
Vad tycker du om kärlek? komplicerat
När kramade du någon sist? idag
Saknar du någon speciell person? Ja
Är du singel? mh
När fick du senast en komplimang? igår

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: ja
Hånglat med nån riktigt ful: Ja
Hånglat med fler än 50 pers: nej, hahah
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll?
Japp
Gjort något riktigt dumt? Kan man säga
Gjort något du verkligen ångrar? ah
Åkt ambulans? Ja
Åkt polisbil? Nej
gjort nåt olagligt? Yes
Fått din mamma att gråta? Ja

Slagit ner någon? Nej :)
Skämts över dina föräldrar? hahhaa ja
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Tar du droger? Nej
Dricker du? Alla dricker
Vilka kläder sover du i? underkläder
Vad hatar du verkligen? falskhet, spindlar

Varit kär? ...
Är du ensam nu? Ja, men ska ut nu

JAG HAR:
Digitalkamera?
Ja men den gick sönder
Systemkamera? Nej
Telefon på rummet? nejhaha
Egen dator? såklart

Könssjukdom? Nej
Bra kompisar? Ja!

SENAST SOM:
Sov i din säng?
jag och sarah :)
Såg dig gråta?
hela klassen/skolan typ
Fick dig att gråta? mina lärare
Du delade en dricka med? Hanna:)
Du gick på bio med? niclas shiva och victor
Skällde på dig? mamma
Sa någonting till dig och vad var det? min lillasyster, att hon ska åka båt den 25e (DÅ VET VI!)

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
Ja
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Ja
Köpt någonting? Ja
Sjungit? ja,
Saknat någon? mh


Underbart

Är fortfarande hemma och försöker fixa mig snygg även fast min plattång är borta, får ha lite vågigt... bajs. Känner mig inte "färdig" eller vad man säger om jag inte fixat mitt hår så som jag vill. äääehh det löser sig väl! Ska snart ut och möta ellinore i alla fall sen ska vi till huddinge. Ta det inte lugnt ikväll ;) puss!


Bild från i fredags på mig & bea


nice

Sommarlovet har bara börjat! Och hur ska det sluta haha ? ;) Helgen har spenderats med dom bästa. I fredags skull jag och några/massa på fest men det blev inte som vi hade tänkt. Och igår drog jag, hanna, avin och fanny til tengan och chillade med några där tills två. Sen drog vi hem till Hanna och sov.. Är hemma nu och får se vart kvällens planer leder till! bjuder på två bilder ifrån igår sålänge. Pusssss

Jag och hanni

Fanny, tengan och 2 som jag inte kommer ihåg namnet på..


första dagen på sommarlovet!!!

Ska gå till kärringbadet nu och träffa några kompisar, och efter det ska jag träffa bea så får se hur det blir med uppdateringen.. puss!

♥ you

Såhär såg jag ut på balen! :)


klänning - nelly.com skor - scorett

10 år

2001-2011 nu går vi olika vägar allihopa.. det var längesen jag grät så mycket som jag gjorde idag på avslutningen, kramade om alla, ville aldrig gå ut från skolan.. 10 underbara år tillsammans och nu skiljs vi åt, det känns så konstigt. Jag kommer sakna er så sjukt mycket klass 9B. Jag älskar er alla.





Göteborg 07


Love.

Kommer fler bilder från gårkvällen sen, har bara blivit taggade på några.. balen igår var grym. Det var tal om våran klass fyra gånger, och jag började störtgråta.. Men det var hur kul som helst i alla fall! Känns sjukt att jag snart slutar, kommer sakna min skola, bästa ♥

Idag var vi också på grönan med hela klassen, det var helt okej fast mycket folk. Lite senare på kvällen drog jag, sarah, jesper, anton, andrew och ludde till kärringbadet och badade. Vattnet är verkligen skönt nu :) Hehe. Sarah sover hos mig ikväll och vi ska snart gå och lägga oss, imorgon när jag vaknar har jag bestämt att jag ska göra mig riktigt fin för skolavslutningen, puss!


love

I may not be your first, but to be your last would be perfect!

Gårkvällen

Igår så tog jag och Sarah första doppet med Danne, jonte och johan. Dom tvingade mig att hoppa i sen och jag gjorde det tillslut.... hoppade!? Men det var faktiskt inte så kallt i vattnet även fast klockan var halv 11 på kvällen, det var skönt :D heeeeeeh. Sen drog jag och Sarah hem till mig och somnade runt 2.. duktiga tjejer? Vaknade halv 11 så drog inte till skolan, men ändå inga viktiga lektioner kvar så. Ska äta frukost nu sen runt 12 dra oss mot rebecca, chilla dära och fixa oss till i eftermiddag, då har vi ju bal och min balklänning kom i tid imorse!!!! Så jag är glad :D Godmorgon förresten!


What the fuck?

Sommarens nya sommarplåga helt klart! Gryyym! :D


SOOOOOMMAR!!

Shit, har typ vart 25+ idag! Men det gillas, hade shorts och en tröja på mig, så jävla sköööönt. Efter skolan drog jag och Sarah in till stan, jag köpte lite småsaker tills imorgon då har jag BAL! Ska bli så kul, köpte lösögonfransar osv... Sen åt vi lunch och käkade jordgubbar i solen. Haha mysigt :) Är hemma nu i alla fall och ska snart möta Sarah igen, fixa en sak sen ska vi ta första doppet, tänk att jag fortfarande inte gjort det? så nu är det dags :D

update: min kamera är sönder, igen..


ser ut som jag har världens tjockaste arm :(

bom bom bom

Hej! asså blir faktiskt lite irreterad av vissas kommentarer som typ blir sura för jag inte bloggar, ja jag vet att jag  ibland skriver att jag ska blogga imorgon osv men jag har faktiskt inte haft tid. Jag har ett liv utanför bloggen också. Och varför får vissa typ panik om jag inte bloggar på helgerna på kvällarna, det är väl ändå ingen som läser då eller? Aja..

Sen i torsdags har jag i alla fall inte haft en endaste lugn stund förrens ... nu. kan ni tänka er? Men har haft de gryyyyymt i alla fall, tråkigt att jag inte kan berätta detaljerat men aa. Nu ska jag äta glass . Pusss

bea, jag och ellinore in tha cab i freeedags

anywhere you are i am near

Beställde nyss min balklänning *puh..* precis i tid, fyra dagar kvar leverans tid 2-3 dagar. Men har inte vart hemma knappast dom senaste så har inte tänkt på det, hähä vilken det blir återstår att se.. någon av dom jag la upp i alla fall ;) Jajaaaa, snart ska jag till centrum och möta hanna & avin sen ska vi till ellinore.  Ha en bra kväll!!! :D





wehooo

Hej, som ni märker har jag ju knappast någon tid att skriva, är ledig och passar verkligen på, mina dagar jag inte har bloggat har varit grymma, festat, varit med underbara kompisar och ja.. livet är på topp just nu helt enkelt! bjuder på lite bilder, mer finns på fejjan. Puss

Avin och jag, ja hon står på en trappa jag är inte så kort ehhehe

Bea och jag <3

Elli, jag, hanna och avin in tha car

nicklas, jag och hanna

Det var lite av alla hundratalsbilder som finns på min kamera.


2 juni 2011

Hej sötnosar! Sitter nu hemma hos Ellinore och vi ska åka till huddinge nu, fixa en sak och sen hem till Bea och fixa oss ikväll då jävlar!!!!!!!!!! ;) Förlåt att jag inte har uppdaterat men jag har inte haft tid, imorgon får ni bilder och allt. Ha en bra kväll, pusssi



coconut tree

Är så jävla sur just nu!! För att ett jävla äckel är helt dum i huvudet och ååh. Vill bara komma bort, snart åker jag... fan vad skönt.


RSS 2.0