sista inlägget för dagen

som sagt , det blir det ju . för alldeles strax ska jag stänga ner datan , och kolla på film och så .. mami kommer väl hem om ca 10 minuter . man kan verkligen säga att dagen idag har vart en riktig ''chilldag'' haha. men det kanske är bra att bara ta det lugnt ibland ? skriver mer imorgon ! om jag hinner ! sen ska jag ju till pappa , internet funkar inte där än .. men jag hoppas det går bra med bloggandet ändå.. annars kanske ni får vänta ett tag IGEN innan jag startar , tills internet är lagat . men det får ni stå ut med .
puss jag älskar er alla !


låten påminer om så mkt :( !


hehe

haha jag och fanny i sommras , jag gjorde illa foten . men det kanske inte syns (a)


örhängen + tröja

Nu är jag hemma igen , eller för ett tag sen . och vet ni ? när jag väl kom in i affären så finns inte dom örhängerna jag ville ha , dom var tydligen slut (?) så jag fick damp och gick in i tusen affärer till . men där fanns dom inte heller .. så jag gav upp och köpte ett par andra söta ( bild nedanför ) det blev ett par guldiga , och så köpte jag oxå ett grått linne . kände att jag behövde det .. sen har det väl inte hänt så mycket mer , sitter just nu och kollar på tila tequila , I LOVE IT !
det var väl min dag de , snart kommer mammsen hem med godis och vi ska kolla på en film senare . mysigt !
vad har ni gjort idag då ?
nu ska jag fortsätta kolla på mitt program på datan , skriver mer snart pyyyyssar !


där ser ni lite av linnet och örhängerna som jag köpte !

hejsvejs sålänge

nu sticker jag ut i vida världen & köper mina örhängen som jag vill ha (a) skriver såååklart när jag kommer hem kommer säkert nte vara borta länge , för det är ganska lessamt att vara helt själv , finns ju ingen att vara med .. menmen jag klarar mig en dag! galet med pussar !

( klicka på bilderna så blir dom större )


hej igen!

jag kommer säkert skriva ganska så ofta ! jag vill verkligen ha många besökare och så .. så kommentera gärna bloggen oxå! aja , innan jag fixar mig bjuder jag väl på lite blandade bilder ;

jag saknar min molly

marilyn

ooooooooj så gammal , sommaren 07 ! ida & marilyn

älskling för LÄÄÄÄNGE SEN.

sommarbild

saknar dig fanny :'/


fixat naglarna dårå!

jag behöver verkligen göra ngt åt mina naglar , dom är så korta och fula ( inte för att jag biter på dom, men dom går sönder hela tiden) funderar på att köpa lösnaglar .. men vet inte riktigt än , det kanske är för mycket ?

bild 1: suddig bild ..''wonder nail''
bild 2: själv gillade jag inte den mörkrosa färgen..

i taket lyser stjärnorna .

filmen jag och älskling sarah förmodligen ska se imorgon , har fortfarande inte
sett.

godmorgon, sovit gott?

jag har sovit gott iallfall, men somnade klockan två.. lite sent, men jag kunde inte sova. jag var så pigg och det kändes som att jag bara ville hoppa ut eller ngt , men till slut så somnade jag som bra var ! idag vet jag inte riktigt vad som ska hända , jag vet iallfall att jag ska åka te centrum och käpa ett par örhängen som jag vill ha . ( ni får se senare )
nu ska jag äta frukost .. ha en bra dag!

en dagens .


Dagens frisyr: utsläpt.
Dagens smink: mascara, foundation rouge .
Dagens klädsel: svarta tights, grå munktröja, svart tröja under, vita converse
Dagens händelse: ingenting faktiskt
Dagens planer: dra te mamma
Dagen måste: ta det lugnt !
Dagens vill ha: örhängen .
Dagens saknad: sarah ,
Dagens nyhet: att sarah ska te tandläkaren 11 mars (a) överraskad .
Dagens dryck: juice
Dagens middag: spagetti ,köttfärs
Dagens godis: inget godis än sålänge
Dagens kärlek: ingen :(
Dagens humör: tråkig
Dagens läsning: har inte läst något ?
och dagens låt: rihanna - cry

äsch , jag pallar inte

headern får bli en annan gång jag pallar inte !
men jaja , ni kanske är lite nyfikna om mig ? 10 saker ni kanske inte vet ;
♥  jag kan vara en riktig hemmamänniska .
♥  jag älskar saltlakrits!
♥  jag har inga djur , men tre syskon .
♥  jag har aldrig färgat mitt hår
♥  jag hatar slänggungorna på grönalund !
♥  jag är alltid kär (a)
♥  jag har bott i samma hus i hela mitt liv
♥  jag har bara ätit blodpudding en gång i mitt liv , hatar det verkligen
♥  jag kan bli sur för ingenting ..
♥  jag gillar inte snö

mysmysmys.

nu sitter jag med datan i knäet , lyssnar på musik och dricker varm oboy med vispad grädde på toppen . mysigt faktiskt . sen så är jag ensam hemma ett tag till så det är lugnt . ikväll har jag inga speciella planer , kanske se på ngn film och gå och hyra en . men jag tror inte jag gör det , men om jag gör har jag verkligen ingen aning om vilken film jag ska välja , har ni några tips ? (a)
förresten , jag har tröttnat på min header ! så ska försöka göra en ny , OM det funkar .

killen i mitt liv .


du vet att jag älskar dig mest , har alltid gjort kommer alltid att göra .
i cant take this any more.. i need you!

me like

två bloggar som jag definitivt läser varje dag ;
www.desireenilsson.blogg.se & www.kissies.se

jag är tillbaka !

jag har haft en liten paus nu då . men internet funkar FORTFARANDE INTE HOS PAPPA ! jobbigt jag vet . men ändå . jag är hos mamma nu och ska skriva så ofta jag kan . okej ?
jaja, hur har eran dag varit ?

sista inlägget för dagen.

ja det blir det väl ? orkar inte sitta vid datan mer idag . känner att jag börjar få huvudvärk , ajaj inte bra . och så måste jag ju lägga mig lite tidigare än vanligt , skola imorgon ni vet . och juste på tisdag så ska jag laga min tand som jag har slagit ut ! längtar på ett sätt och ett sätt inte .
men ni får ha det så bra och sova så gött så skriver jag säkert mer imorgon . om jag får tid för det kommer bi en väldigt lång dag för MIG imorgon , många saker på schemat .
kramar

you are my everything


.. när jag visste att du var min och jag var din , då var det underbart . då visste jag att det fanns någon att kämpa för och någon att tro på . du var det finaste jag hade .  det absolut bästa , jag kunde kolla dig i ögonen och säga : du är min .. föralltid . men allt var bara fejk !

lillebror <3


jag älskar dig !

hej igen .

så nu är jag hemma för ett tag sen , har typ fått panikattacker . asså när jag kom hem så funkade inte internet på min data , pappsen ska typ försöka fixa det eller så ska vi lämna in datan . vi vet inte vad det är eller ngt . pappa har sånt här 3 internet grej så det funkar överallt , och snäll som han är så får jag låna hans data litegranna . och det som är så kul är att han har inbyggd webbkamera , jag älskar det verkligen ! sitter & tar en massa kort , hihi . snart ska jag äta , har fortfarande inte gjort det . hoppas ni hare bra bloggläsare .
kisses marilyn



ett till inlägg .

sitter och väntar på att ida ska komma men hon kommer aldrig , det tar typ fem miljoner år för henne att fixa sig . haha jaja, hon är vanlig ! nu hör jag henne .
förresten bella hälsar till alla på bloggen !

om det bara regnade godis & paket  (a)

snart ska jag bege mig hemåt .

och när jag kommer hem vet jag verkligen inte vad jag ska göra , jag tror det blir en ganska så lugn söndag . men vi får se hur det blir . jag hoppas iallfall att mitt internet hemma funkar nu , det bara la av i fredags :o
nu ska jag klä på mig , sitter fortfarande i sovkläder .
pussar


bella & jag !


första inlägget .

så nu har jag en egen blogg igen , hade en förut www.sandbeergs.blogg.se men den är borta nu , ångrar det faktiskt ! jag hade den i ett halvår , men sen tappade jag blogglusten och nu har jag fått tillbaka den . nu ska jag starta . aja nu sitter jag hemma hos ida och ska snart hem . ha en bra dag !
puss
bjuder på bilder ;
 
ida och jag

sommar !

marre bella ida

saknar .


RSS 2.0