Tips!

Vem vill gå och vara helt blek på sommaren? Dags att börja fixa upp brännan? ;) 150 kronor för 20 minuter, där får man garanterat mer färg! Check it out http://solexpress.nu/kungsholmen


Hade inte bangat på att se ut såhär i sommar!

Svar på några mer frågor

kan du visa dina favurit plagg :)
Svar: I ett annat inlägg blir det nog isf hehe.. men det är nog mina jeans från Jc på bilden under eller skinnjackan, just nu!

Hur mkt väger du å sarah?
Svar: runt 40, någonting med 40 iaf längesen jag vägde mig exakt

På Facebook skrev du att du var rädd, för vadå? :O
Svar: Det kan jag tyvärr inte säga till er eller skriva här, jobbigt läääge men ni får fortsätta vara nyfikna. Det är ganska så privat, en sak både med mig och sarah.

varför vill du inte att dina föräldrar ska läsa din blogg? :D
Svar: Nu har jag ju inte lösen kvar, men för att skriva vissa saker jag inte vill att dom alltid ska läsa om, jag tror nog inte jag är ensam om de haha ... Men nu har jag tagit bort lösenordet dels för att mina besökare sjönk med flera hundra och för att jag inte orkar bry mig om dom läser eller inte, mitt liv lixom hehe =)

hur träffade du sarah? :)
Svar: Hon började i min klass i trean :)

1. Har du några syskon?
2. vilket photoshop har du?
3. varför är du så JÄVLA SÖT?!
4. vilka småbloggar läser du ? tex happyamlqvist, sofiakarlberg, josefine, missy osv

kram <3
Svar: Ja, har inget photoshop. hehe född så ;)
Jag läser många ''småbloggar'' .. hm dom jag läser mest är väl shms.blogg.se , rebeccamagnusson.blogg.se , shiteden.nu , fettgay.blogg.se , elliu.blogg.se , melinagillgren.blogg.se

hur lärde du och sarah tjulander känna varandra? bråkade ni sen när ni slutade prata eller vad hände egentligen?
Svar: Sen typ ett och ett halvt år tillbaka sen, genom pea eller msn.. hahah den tiden ni vet. Inget har hänt? varför undrar alla hela tiden?

Gillar du blattar? Eller haru något emot dom? Du är jätte svennig tkr jag, haha... fastän du är halv portugis.
Svar: Jag har inget emot blattar.

hur länge har du och sarah ( carlsten känntvarann ?
Är du kär i nån?
Hur långa är era raster för du och sarah brukar juu gå hem till dig . ?
Svar: 7 år typ, nej är inte kär i någon. typ vanligtvis en timmes rast men bor två minuter från skolan så vi hinner mycket väl :)

Hej c:
vilka låtar brukar du lyssna på?
vilken musik stil gillar du?
har du någon kändis du ser upp till?
Svar: Det är blandat, kan inte välja en! Miley cyrus :)

1. äru oskuld?
2. när fyller du år
3. vad henne mellan dig och chrille?
4. du sjunger sjukt fint & du är min favorit blogg läsare , kollar på den varje dag puss :*
du kanske minns mig jennifer junior @ fb men har tagit bort den , puss love yaaa!
Svar: Nej det är jag inte, 26 december. Lite saker jag inte behöver ta upp här.... tack sötnos!

Längd och vikt?
Hur lång skulle du vilja va?
Hur kan du va så snygg,(avis)
Älskar din blogg den är bäst:)
Svar: 158, någonting med 40.. hehe född så antar jag ;) Tack!

hur lång är du?
hur mycket väger du?
favoritfilmer?
favortit tv-serier?
Svar: läs längre upp.. hm the last song är nog min favoritfilm, serier. Beror ju på vad du menar med det, jersey shore big brother.. brukar aldrig kolla på tex gossip girl osv.

Vart har du köpt din jacka :D lite seg men skitsamma haha <3
Svar: redan svarat på :P hm divided.

Hatar rubriker

Godmorgon sötnosar =)

Hur har eran morgon varit ? somnade fem igår... herregud! Vi låg och kollade på beck och sen plötsligt tror jag jag hade druckit liiite för mycket coola och fått värsta energikicken. Så det blev som de blev. Sarah somnade innan mig så jag låg där i min ensamhet och smsa, hm... ganska skönta att rensa tankarna lite eller vad man säger faktistk. Ska käka frukost sen fixa oss. Får se vart dagen leder! Puss :D

ps. Svar på frågestunden kommer upp i nästa inlägg, håll utkik!


:/

Låten påminer mig om dig.. kommer aldrig sluta älska dig, vad som än händer..


Underbar dag med underbara personer

Hej sötnosar! (hatar att säga hej i bloggen de låter nördigt..) eller hur man ska börja ett blogginlägg hehee. Idag var jag i alla fall i stan med Ellinore, Jonte och Sarah. Det var riktigt mysigt faktiskt! Snackade om allting mellan himmel och jord och skrattade så att jag fick ont i magen. Gick även igenom halva stockholm, eller kanske hela?? för att hitta en pizzeria, TILLSLUT hittade vi vårat mål och tjockade oss. Just nu sitter jag och Sarah i alla fall hemma hos henne och kollar wallander, eller kollar och kollar sitter mest vid datan.. Avsnittet var inte direkt de bästa, snart blir de beck och cola i alla fall. livet leker ♥ haha. Här får ni lite bilder.

Vet att jag inte bloggar så mkt och har en tråkig uppdatering, men bloggar när jag känner för det. Det är lov och vill njuuta och ha så kul som möjligt. Ni har knappast fått veta hälften av vad jag gjort tex... spännande? faktiskt, puss





Så såg jag ut idag :)


Sunday

Godmorgon :)

Jag och sarah vaknade runt tolv tiden. Låg och tänkte på massa saker igår kväll innan jag somna så det blev ganska så sent.. life goes on. Håller i alla fall på att fixa oss för att åka in till stan och möta Ellinore också. Vi ska fika, snacka lite tjejsnack osv. Mysigt!


Saturday night

Tjaaa! Idag är det lördag. Vaknade konstigt nog upp vid halv 8 med världens huvudvärk *boooooooooom* fick höra från mamma att jag hade gått upp halv fem och druckit upp halva juicepaketet för jag va så ''uttorkad'' ha-ha... mystiskt!

Runt halv tolv kom Julia hem till mig för jag och sarah behövde snacka ut hehe. Sen drog jag och Sarah in till stan för lite shopping och solning, fick med mig en tröja och ett halsband. riktigt skönt att sola också kände att jag började bli vit som snön så det var på tiden att bli brun - viklet jag blev :))) sen åkte vi hem till Jonte där Danne också var och kollade på film och käkade godis, lugn kväll. Nu är vi hemma hos Sarah iaf helt slut, hade tänkt äta någonting nu och sen sätta på en film och somna... typ. Har bara ätit frukost idag, ILLA. Godnatt


Jonte smygfotarN.... dom där iphonens alltså :(

Ha en bra fredag!

Nu drar vi :) Ciao


FKB

Hej på er! Och förlåt för att jag inte bloggade igår men orkade helt enkelt inte :)

Har inte så mycket att säga mer än att det är sportlov nu som säkert alla vet. Det ska bli gryyyymmt! Gymnasievalen är gjorda också vilket känns sådär för jag vet inte vilken ordning jag ville ha dom i, så det blev som det blev ... sökte in till 7 stycken! Och jag svarar på frågestunden imorgon eller söndag för nu har jag inte tid. Uppdaterar er snart igen. Hejdo


Jag och Elli för någon månad sen :D

Videoblogg från igår!

Kolla för att se gårdagens incident... *haha*


Svar på frågestunden del 1

Tycker du att du sjunger bra?
Tycker/Tror du att du skulle platsa i Talang 2011?
Hur lärde du känna Sebastian Krantz?
När du träffar nya människorm hur tror du dom ser dig, bitchig? dryg? kaxig? snäll?....

Svar: Jag tycker jag sjunger helt okej, inte att jag suger lixom men inte världsbäst. Skulle vara kul att bli mycket bättre! Nej jag tror verkligen inte att jag skulle platsa i Talang 2011, vad skulle jag göra där haha..? Vi började snacka, fast man kan ju inte säga att vi ''känner'' varandra så bra än vi har bara träffats 2 gånger. Jag vet faktiskt inte vad folk tycker om mig, men hoppas på någonting posetivt såklart! Ask them ;)

Jätte duktig du är :))
Men rubriken talar "Min låt"
Varför hitta jag då samma låt på youtube av Taylor Swift?

Svar: Tack! När jag skrev ''min låt'' så menar jag inte att det är jag som har skrivit den, skrev det som rubrik lixom ''min låt'' att jag sjöng den. Men det är ju Taylor Swifts.

Hur många seriösa förhållande har du haft?
Vilket gymnasium ska du gå i/vilka har du sökt till?

Svar: Jag har inte haft något seriöst förhållande! Det där med gymnasium har jag verkligen jätte svårt för... har suttit hela kvällen och funderat, det måste ju var inne imorgon. Men dom jag har sökt till än sålänge är i alla fall jensen, nacka, värmdö, vittra och klara norra. Vad jag vill ha som första plats och sista har jag ingen aning om..

Juste, när man går igenom dina arkiv, alla dina inlägg kommer inte upp, det är typ några stycken och sen inga mer. Raderar du bort de elr kan du fixa att man kan se alla dina inlägg på dina arkiv?:)
Svar: Ja, jag vet. Det är jätte konstigt och jag stör mig sjukt mycket på det! Jag raderar ingenting jag tror det är att någon har fixat min bloggdesign förut så råkade det bli så... för har kunnat se dom förut. :(

När tog du din navel piercing? Hur kunde dit läka så snabbt? Eftersom du byte smycke tidigt? Vad rengjorde du med det? Eller har du några tips att den ska läka snabbare? Hur vet man att det är helt läkt?
Svar: Jag tog min navelpiering i december, saken är den att min inte läkte snabbt alls jag bytte efter 1 vecka (vilket var dumt gjort) för att jag inte ville vänta mer. Då blev det lite infekterat och gjorde jätte ont! Jag rengjorde med saltvatten som man kokar. Det var ett tips från dom som jobbar där, annars kan man köpa rengöring där man piercar sig. Ett tips är att försöka snurra ett helt varv på navelpiercingen om det går bra och inte gör ont så ska den nog vara ganska läkt, och ett till tips är att vänta minst 3 veckor innan man byter för att vara extra säker på att man inte får några infektioner.

hur lärde du känna sebastian krantz?
när kom du in i ''festperioden'' eftersom du innan inte brukade dricka så mycket? var du och chrille tilsammans och hur länge? och om ni va tsm varför tog det slut? :) bra blogg!

Svar: Det har jag skrivit längre upp. ''festperioden'' haha, jag har inte skrivit allt som händer i mitt liv i bloggen innan. Så det kan jag inte svara på. Jag och Chrille var aldrig tillsammans, eller helt ärligt.. jag vet inte, allt blev så rörigt. Men nu är vi bara vänner i alla fall. Tack!

hare du bra betyg? är du nöjd med dom ?

Svar: Nej jag har inte värdsbäst betyg och jag är absolut inte nöjd, men dom duger för nu, måste inse att det är allvar nu och höja mig..

Vad hände mellan dig och sarah? (Sarah tjulander)

Svar: Ingenting har hänt..? Vi gled ifrån varandra skulle jag väl säga.

när fick du din första kyss och strul? :)
Svar: Hm... två tre år sen.

Är du oskuld? ifall inte så hur lång är den störta du fått in?

Svar: Är du psykiskt störd?

Vad faller du för hos killar?
Tycker du att utseendet är viktigt hos en kille?
Hur många förhållanden har du haft?

Svar: Hm.. svår fråga, jag faller för dom med charm. Inte dom killarna som är ute efter ''en sak'' som skriver samma sak till varje tjej, hatar sånt! Han ska vara rolig, skratta mycket osv. Utseendet är väldigt viktigt för mig, tyvär.. jag är kräsen av mig och vill såklart hitta en kille som är perfekt, som är too die for. Men det kanske är lite svårt och mycket begärt hehe.. Får vänta tills jag hittar min prins helt enkelt! Jag har inte haft något seriöst förhållande sen har man ju haft några oseriösa när man var lite mindre..

vilket land kommer du ifrån? du är ju inte direkt hel svensk de är df jag frågar.
Svar: Min pappa kommer från portugal och mamma från sverige, så är halv.

vad hände med chrille? va ni tsm, eller är ni det? eller har ni varit det eller på g typ?
är du oskuld?
beskriv 5 bra egenskaper hos dig själv och 5 dåliga.
går du på utseende efter dina kompisar?
hur är du som person?
hur ofta festar du?
röker du?
när du festar, vad brukar du dricka?

Svar: Vi har varit på G, men det har hänt ganska mycket som jag inte tagit upp i bloggen.. nu är det bra och vi är vänner iaf :D Oj det kan jag beskriva i ett annat inlägg! Jag tycker insidan är viktigare på mina vänner. Fast utsidan också, skulle nog inte kunna umgås med största nörden, om ni fattar..? haha. Jag som person, jadu.. Oftast ganska social av mig, pratar mycket när jag väl får tillfälle, glad, nyfiken :) Det händer på helgerna. Nej jag röker inte. Jag kör på hallonsaft.. Ellerrrr?

hur länga har ni lunchrast? eftersom ni hinner gå hem till dej när ni har de.
Svar: Vi har olika, ibland 1 timme ibland 40 minuter. Men jag bor två minuter ifrån skolan så det är inte så svårt!

bh strlk?
kär?
vilka bloggar läser du?

Svar: 75B. Nej jag är inte kär. Paow, sebbes, dessies och sen mina vänners blogg och andra ''småbloggar''. Ja jag läser många helt enkelt!

Del 2 kommer imorgon!


ALLA passar på att fråga på nu!!!

Svarar på några frågor ikväll eller imorgon ;) kör ba!


Borta bra men hemma bäst

Är helt jävla slut efter den här skoldagen även fast den inte vart den jobbigaste.. nääe men var på varje lektion och jobbade på varje, är fett stolt över mig själv ! heh. Jag och Sarah skulle egentligen kanske träffat en person today men antar att de blir imorgon istället, för de första är jag alldeles för trött vilket jag redan sagt så pallante. Fattar inte vad som hänt med mig VARJE GÅNG efter skolan orkar man inte göra något oftast??? Vill bara hem och lägga sig i sängen och dö, typ så ja.

Jaja snart äre lov då blir det andra bullar ;) ikväll måste jag plugga massor.. man kan ju alltid hoppas på att jag får någonting gjort! Fast fasnar oftast här, just saying... Hejdo

Update: Nu tvingar sarah med mig till centrum ut i kylan. buhuuhu



i skolan

Tja mina små söta bloggläsare. Sitter nu i no salen och har labration, kulkul. Fattar ingeee bara massa magnesium som lyser :) got 2 go. Pussi

hahahaha skitgammal 2 år sen


I will catch a grenade for ya

Den här kvällen har bestått av följande.. sarah plingade på & ska sova här som vanligt, jag klädde ut mig till en 90 årig gammal tant, vi åt glass, vi snackade med chrilleboooi i telefon, vi lyssnade på att vara 15 år, jag skrattade så ja fällde en tår, sarah snodde min mobil så fick rusa maratonloppet efter henne för rädda mitt liv innan det blev massa konstiga sms till halva min kontakt lista, och lite mer! Men nu har vi lugnat ner oss lite, var nog lite för hyperaktiva. Sitter nu och nördar oss vid varsin bärbar data i min säng och kollar jersey shore, ääälska <3 efter det big brother. Så hade jag tänkt hoppa in i duschen en snabbis också, skönt!

Kände att det här inlägget blev lite rörig med massa nödvändig information ;) Pusshej


Någon riktigt ful bild jag hitta på min data bara sådär. Inge löshår (Y)

Here we go

Oj har fått tio kommentarer bara om vart jag köpt min vita magtröja, så bara för att jag är så snäll så kan jag väl säga hähä ;) Den är köpt på JC.


att vara 15 år & gör vad jag vill

Sarah kom nyss till mig efter att hon har haft svenska prov, hon hälsar er alla att det gick jätte bra. Men om en halvtimme ska jag och min mamma tillbaka till skolan för att ha ett möte med min lärare (nej jag är inget säärbarn) hähä. Just nu lyssnar vi på världens stekigaste låt. Lyssna & njut


videoinlägg från lunchrasten. wohoo



Varför alltid så snygga startbilder......

Händelserik dag

Den här måndagen har varit intressant, hänt massa saker.. först åkte jag på en solsemester till miami beach och träffade david beckham och vi blev kära. sluta dagdrömma marilyn, back to verkligheten... Men jag krigade mig verkligen upp ur sängen imorse, är så kär i min säng så vill aldrig gå upppp.... började åtta som varenda jävla dag med SO och sen svenska, sen engelska. Hade munligt nationellt prov, är stolt över mig själv för det gick bra (Y) på lunchrasten fick jag och sarah för oss att gå hem till mig och baka bullar så varför inte? dom blev misslyckade :(

hmm.. sen då? chillpillade lite drog tillbaka till skolan hade syslöjd sen så var vi helt slut drog hem till mig återigen slängde oss  i sängen och kollade på mtv i en timme tills vi somna. SÅNT DRAG I MÅNDAGAR


Tröjan jag köpte, såååå snyggt med magtröjor!!!



(bytte byxor för er som undrar) ;) Sarah jag och Lisa!




Söndag :(

Godmorgon på er!

Ligger här och har ångest för att helgen redan bara flygit iväg, det är redan söndag och imorgon är det skola. Helgerna går verkligen snabbt! Kanske stämmer att allt går snabbt när man har roligt. Borde ju vara tvärtom ;)

Hur som helst.. Hade snart tänkt åka iväg och sola eftersom att jag börjar känna mig som ett lik! Men vill inte sola i Farsta eller Trångsund för solariumen är inte dom bästa där.. hade tänkt åka till hornstull. Någon som har tips på bra solarium annars? :D





Chill-lördag

Hej på er!

Det här har verkligen varit en ''chill lördag'' .. Jag och Sarah drog till farsta och kollade lite.. hittade en skifin tröja från JC som jag kan visa bild på sen. Idag fyllde Sarahs lillasyster år också så vi drog hem till hennes pappa och gav henne lite presenter och åt där osv.. tacos blev det. Gott haha :D Sen senare mot kvällen drog vi till centrum och handlade godis sen en stund hem till Andrew.

Och nu är vi hemma hos mig. Käkar godis, bloggar och checkar mtv. Sover här ikväll också. Skönt att ta det lite lugnt! :)




19 februari 2011

Godmorgon! Hur var eran kväll igår? Min var grym, spenderades med underbart folk! ♥

Sarah och jag sitter nu nyvakna hemma hos mig, ovanligt? Svar nej. Eller nyvakna och nyvakna vi vaknade faktiskt klockan nio konstigt nog. Har ätit frukost och nu ska vi strax hoppa in i duschen och fixa oss osv.. hade tänkt ta en liten sväng till farsta och kolla lite. Eller någon annanstans, får se vart vi hamnar helt enkelt.

Vi hörs lite senare :)


Lite mer bilder från i torsdags :)


Gabriel, Andreas, Lilla jag, Lisa och Hanna


Julia, Melina och Gustav


Ida, Louisa, Kim, Jag och Lisa


Isabelle, Sarah, Lisa, Jag, Rebecca och Victoria. Hemsk bild på mig


Igen. Smile :D haha..


Grabbarna håller på för fullt..


Jag, victoria och Sarah


Lisa, Rebecca och Sarah


Ser ni mig? På stolen i mitten ;)

2 cool 4 school

Godmorgon på er söta bloggläsare!

Hoppas ni har sovit gott. Själv somnade jag ganska så tidigt igår, runt 11. Tidigt och tidigt, ganska så tidigt för mig eftersom att jag annars brukar somna runt halv 1. Så det var skönt. Gick upp och fixade mig vid klockan sju och nu sitter jag i skolan och har nyss haft svenska prov. Det gick faktiskt ganska så bra även fast jag inte var ''taggad alls'' svarade på allt så nu hoppas jag väl i alla fall på att få ett VG. Återstår att se ;)


Föräldrarkväll

Imorse var det ganska stressigt.. jag och Sarah försov oss som vanligt så fick rusa till skolan. Kom bara tio minuter försent så det var inte så illa.. när vi hade slutat gick jag Julia och Sarah hem till Julia för att fixa oss lite smått. Sen tillbaka till skolan där våran klass skulle ha någon middag för föräldrarna i ''spanskt tema'' vi lagade spansk mat och sjöng lite osv, för att få in pengar till klasskassan! Spenderade ju en hel kväll i skolan men vi får kompledigt så det är lugnt, så farligt var det ju inte heller för den delen så.. hade ju världens bästa klass runt om mig!

Kom hem runt halv nio tiden i alla fall och är verkligen helt slut. Har varit igång exakt hela dagen sen klockan åtta imorse, knappast hunnit sitta och tagit det lugnt alls tills nu. Så nu ligger jag här i min säng och bloggar halvt död. Det enda jag behöver just nu är sömn.. så nu hade jag tänkt krypa ner under täcket och gosa ner mig i kudden och bara drömma mig bort :) Vi får höras med mer inlägg imorgon förhoppningsvis. Godnatt!

Lite bilder från kvällen, tog från Melinas blogg därför dom är lite små.


Julia och jag! Alla skulle helst ha svarta byxor och vit tröja/skjorta på sig så mobba mig inte ;)


Fina tjejer! Ni ser vart jag är?


Josefine jag och Julia


Duktigt!


Isabelle var glad :D




Right now bitches

Ja det här beskriver väl ganska så mycket om vad jag gör just nu.. är i skolan och snart är det lunch.


skön.....t

Nu blir det att dejta kudden... Godnatt & dröm söta drömmar för det ska jag! :)


Min onsdag

Hej på er :D

Var och kollade på gymnasie snabbt. Sen drog vi till tullinge hem till Sebastian och Tomas. Dom klagade på att huset var så stökigt så vi hjälpte dom att städa lite haha... Nog aldrig haft så kul när man ''städat''! Efter det blev alla hungriga så vi drog och handla mat sen lagade vi tillsammans och åt, blev pasta med någon sås, skitgott faktiskt! Sen satt vi och snackade om allt från himmel och jord sen kom det två tjejer till som var trevliga.

Nu är vi hemma och kollar på tv och ska snart hoppa in i duschen och inte lägga oss allt för sent.

Lite bilder från idag!








Tidsinställt inlägg

Utseende
1. Vilken ögonfärg har du?: Brun gröna
2. Hur lång är du?: 158
3.Vilken hårfärg har du?: Mörkbrunt
4. Långt eller kort hår?: Långt!
5. Piercingar?: Öronen, naveln, underläppen
6. Vilken ögon färg skulle du vilja ha?: Duger som jag har.
7. Hur lång skulle du vilja vara?:  Liiite längre än vad jag är nu. Men inte för lång ;) Bli runt 160 i alla fall.
8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha?: Som på bilden jag la in i ngt inlägg igår, ljusare brunt.
9. Vill du ha kort eller långt hår?: Långt helt klart, hatar mitt korta.
10. Skulle du vilja ha piercing?: Jag har piercings, men vill ha i tungan.
11. Har du lätt för att bli brun?: Yes, speciellt på stranden


Senaste du
11. Åt ?: Pannkakor
12. Drack?: Apelsinjuice
13. Fick sms av?: Chrille
14. Du kysste?: Can you guess?
15. Senast sa du?: ''vi fixar oss''
16. Kramade?: Calle
19. Du spydde?: någon helg sen
20. Du skrattade riktigt mycket?: Idag & igår. haha! Men typ hela tiden.

Kärlek
21. Är du singel? Yes
22. Förhållande med? aldrig haft seriöst
23. Ditt längsta förhållande?: -
24. Med vem då?: -.-
25. När någon säger din första kärlek? Tänker jag på.......
26. Har du varit/är riktigt kär?: Kär vet jag inte.
27. Gillar du någon just nu? Kanske..
28. Hur många seriösa förhållanden har du haft?: Inget :)
29. Vill du vara singel?: Både ja & nej
30. Vill du gifta dig?: I framtiden ja
31. Vill du ha barn? två stycken, en tjej och en kille
32. Vad heter din nuvarande Flick/pojkvän?: Har ingen

Vänskap
32. Den som vet mest om dig? Sarah
33. Den vän som du har känt längst? Lisa, ida, louisa
34. Flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän? En bästavän, men bra kompisar med.
35. Någon du saknar att umgås med? mm
36. Tappat kontaken med någon du saknar?: Ja
37. Någon kompis som bor långt ifrån dig?: Japp
38. Den du har mest minnen med? Sarah :)
40. Har du någon gång varit vän med någon du tycker om?: Ja


Övrigt
42. sport?: Hatar sport, räknas dans?
43. galen eller lugn?: Gaaalen
44. Har du någon gång hört att du sjunger bra?: Ja det har jag
46. Har du hört att du borde bli modell?: Yes
47. Något speciellt du alltid har på dig varje dag?: Underkläder
50. Vad tänker du på just nu?: En person..



Söt tjej på bilden

Är hemma hos mig nu men måste rusa till tåget för ska vidare till Tullinge :D

Ville bara uppdatera er lite snabbt, bloggar mer ikväll. I promise! Puss


2352

Efter att ha spenderat hela kvällen framför tvn och datan typ så är vi nu väldigt trötta... Ligger här helt osminkad i myskläder och en bulle och känner att mina ögon kommer slockna när som helst, time for bed. Godnatt!♥

Här har vi Mr Arnold (sarah)

Så jävla grym!

Så jävla grymt, helt otroligt :o Hon är väl typ bara 13 år? Tänk när hon är 20. Typ nya Christina Aguilera haha..


...<3



You can fall from a bridge, you can fall from above, but the best way of falling, is falling in love

a moment like this

Hej på er!

Vi orkade inte åka in till stan och träffa ett par kompisar idag, dels för att det var alldeles för kallt och hade nästan inge energi i kroppen kändes det som. Så vi tog det bara lugnt. Nu sitter vi hemma hos mig och tjockar oss lite, inte bra.. menmen ibland får man vara lite onyttiga :) Sarah sitter och sjunger nu och ska kolla om det finns något bra på tvn. Tio i tio blir det Jersey shore på mtv i alla fall, skitbra! Missa inte det :D

Bild på mig från idag!


Där ser ni även min nya skinnjacka! Den kommer från h&m divided och kostar bara 399:-

Svara gärna på frågan ;)

Hej på er! Slutade nyss, var en väldigt ''chilldag'' i skolan idag. Skönt! Jag och Sarah drog direkt hem till mig för att fixa till oss lite och sen träffa några :)

Ha en bra tisdag sötnosar ♥ Puss

En fråga till er sålänge. Passar jag i den här hårfärgen?

14 februari ♥♥

Provet gick bra! Efter det åkte jag in till stan och mötte Sarah och Linn för lite fika och shopping i stan. Fick med mig en skitsnygg skinnjacka, en kofta och lite smink. Hittade tyvärr inte mina skor men är nöjd ändå :)

Sitter nu och kollar på top model och är inne på facebook och kollar lite. Ska hoppa in i duschen strax och sen blir det jersey shore, älskar det programet :D Har märkt att jag börjat kolla mer och mer på tv... coolt. Ska se till att inte somna alldeles försent idag heller... Får se hur det går med den biten.


@ nyår

(tidsinställt)

So true


Ett gott skratt förlänger livet

Jag och Sarah har stått och skrikit av glädje i 15 minuter nu idag, ååååååååh :D ni får se lite senare!!! Idag på engelskan så delade elevstödjarna ut rosor, jag fick två stycken av två personer. Hur gulligt som helst!

Nu är jag iaf hemma hos mig men ska inte sitta fast här hela resten av dagen, dags att dra ut i kylan. Ska först göra ett prov snabbts sen nämligen in till stan och jag ska försöka hitta ett par skor jag letar efter... Hoppas jag hittar dom! Uppdaterar er mer senare, ikväll fördmodligen. Puss på er

Glad alla hjärtans dag förresten :D


Bild från igår, tuff

-20 grader. HELT SICK

Godmorgon sötnosar :D

Jag och Sarah sitter nu hemma hos mig vi gick hem på rasten för att lämna lite saker.. och om tio minuter så börjar engelskan, så vi måste rusa! Men vi kommer nog hem till mig och äter lunch om det är äcklig mat i skolan haha så stay updated. Pussar


Jag & Sarah hemma hos Sebbe i torsdags


Ny vecka, nya tag

Vi har suttit och kollat på Wallander och tagit det lugnt! Myyyyspys. Nu ska vi stänga ner datorerna och stänga av tvn för att ens lyckas komma upp imorgon ;) brukar bli svårt...

Ni ville ha mer egobilder, här får ni en som är tagen den här kvällen :) Godnatt!


19.48

Orkar inte berätta om gårkvällen men det var skitkul! Vaknade ett idag av att Chrille ringde mig. Blev inte så mycket sömn för min del.. Jag och Sarah låg och sega oss och kollade på kändisar på tv, haha fett intressant. Åt frukost, fixa oss sen drog vi hem till Andrew och chilla lite.

Sarah sover här ikväll igen och nu ska vi snart käka middag. TAAAGGGGA skola imorgon....

Bjuder på lite bilder. Hej




AHHAHAH inte suddig och väldigt sööt

RUBRIK?

Sitter alltid och försöker klura ut en bra rubrik men alltid går de inge vidare. Igårkväll somnade jag till kungarna av tylösand, kunde inte låta bli eftersom att det är så bra :')

Sen vaknade jag vid nio av att något bankade på mitt fönster så flög upp.... HERREGUD. typ bygggubbar som står och skrotar klockan sju på morgonen en lördag, fattar dom inte att dom ger oss männskor sömnbrist. Sitter nu och snackar med några på facebook och väntar på segasarah :))) skulle in till söder med rebecca, sofia linus nu osv men de blir för stressigt måste dusha och de där och har ingen ork att stressa. Jaja får helt enkelt se vad dagen/kvällen leder oss. Kan inte sitta här i sängen och ruttna all day long måste hända något. Ska ringa sarah och kolla ett till avsnitt innan jag går upp från min varma gosiga stora säng. Godmorgon förresten!


åååååh nemo är så snygg <3 dör typ lite!!

Count on me

När jag fixade videon hände någonting konstigt, lyssnade sen och OBS på 2.14 hackar hela låten och rösten typ någon sekund, så ni vet :) Jag är inte nöjd men lägger in den för er skull...


Skor <3

Har suttit och kollat lite på http://have2have.se nu. Dom har verkligen skitsnygga skor! Kärade ner mig i ett par svarta kilklackar som jag tänker inskaffa!

Alltid älskat höga skor, dels tycker jag man får smalare och längre ben i det vilket är ett plus. Kika in där och jag lovar att ni kommer hitta massor av fint :)





Sinnessjukt

Idag var dom flesta lediga men inte vår skola eftersom att den är cp, så kämpade mig till skolan. Behöver ju inte ta buss eller någonting så kom dit ganska enkelt...  FYFAN för sveriges väder, blir ju fan galen!!! Typ värsta tornadon så fort man går ut, för mig och Sarah tog det dessutom en och en halvtimme till stan som vanligtvis brukar ta 20 minuter. Helt sjukt. Sen gick knappast tunnelbanorna eller bussarna heller.. döööööööö.

Så vi kom till studion lite försent och fick inte lika mycket tid, menmen.. sen käkade vi sen åkte jag hem. Hade planer för ikväll men med tanke på det här så har jag verkligen ingen som helst lust att dra ut, får hoppas på att det blir bättre väder tills imorgon och att SL skärper sig. Nu ska jag ''ta-hand-om-mig-själv'' skönt att vara ensam och ta det lugnt ibland också, även en fredag som denna. Bloggar snart igen!


Såhär såg centralen ut idag.. Kunde ju knappast gå!

Är så lycklig just nu, för så mycket.

Har nyss tagit en dusch och håller på att öva på en låt jag ska sjunga i studion imorgon, någon som kan gissa vilken? :D



Två bilder från idag när vi hade håltimme.

Nothing can stop me

Hej sötnosar :D

Förlåt att jag inte bloggade igår men orkade inte helt enkelt! Somnade ganska så tidigt också... Idag så hade vi nationella, det gick faktiskt ganska så bra. Skrev en krönika om kärlek så det var inte så svårt! Hade 3 timmars håltimme sen en lektion, ganska så onödigt..

Efter skolan drog jag och Sarah till tullinge så hämtade Sebastian oss, vi drog hem till hans manager där blandannat Alicia och några till var, skittrevliga människor! Fick höra lite låtar han gjort som inte kommit ut än. Grymma! :)


Jag, Sebastian och Sarah


Världens sötaste och minsta hund Lucas!

so long

Dags för mig att hoppa ner i säng, ladda för morgondagen, gästa kudden och smsa liiiite. Hörs imorgon alla 400 + snyggingar som läser denna stekiga blogg! Godnatt /M


Extra snäll idag är jag

Så tänkte svara på lite kommentarer eftersom att det var längesen, gryyyymt :D

vart är jeansen på den bilden köpta?

svar: Dom är köpta på JC!



gör du header till folk? :)
Svar: nej det gör jag inte!

Har inte läst din blogg på ett tag, så varför ska du till maria pool?
Svar: Jadu, man åker ju dit om man druckit för mycket och om det hänt lite mer saker på hela fadiruttan.... gå bak i mitt arkiv i början på januari så har jag berättat mer om det!....

Var har du köpt den tröjjan du har på dej på bilden? ser fett mysig ut:)
kram<3

Svar: Oj det där var riktigt längesen... Men den är köpt på bikbok :) kramis




vart köpte du dina skor? de är så jävla fina, du mee xD
Svar: Dom är köpta på dinsko. Ja visst är dom? Nästan finare än mig ;) ha-ha! torr humor..  Men tack så mycket :)





Soft ju!

Idag hade jag en lektion i skolan, eller lektion och lektion. Nationella, det var faktiskt lättare än jag trodde! Gjorde klart provet på 80 miunter exakt, eftersom att det gick på tid, skitstressande......... låt oss elever få tid att tänka!!! Slutade då klockan tio. Det va så skönt så trodde seriöst att jag var i himlen.

Jag, Sarah och Rebecca drog till bålsta för att möta Sofia, sen vänta på att Rebeccas kompisar skulle sluta. Det var tre timmar kvar?!?!?! Vi hade inte ätit så vi drog runt hela bålsta (värsta ödet ja lovar) för att hitta en pizzeria, sen ÄNTLIGEN efter en timme hitta vi pizzerian, det såg ut som en sommarstuga. satt där och kände oss feta, delade alla tre på en jÄÄÄÄvla familje pizza och 2 liters cola. Asså undrar om vi mår bra..... sen spillde jag ut den över hela mig, wie :)))) Aja intressant att veta vad vi har ätit idag. Drog sedan hem till Alexander sen till Nicklas med Linus. Kom hem runt 8, duschade och satte min häck här och har suttit här i två timmar! Dags att sova snart, så skööööönt♥ Måste kolla mina 19271201 sms nu som en viss person spammat mig med, bajs.



Ja, jag är mycket väl medveten om att det ser ut som om jag har största huvudet




Alexander <3 Rebecca. Grattis gumman!

å.n.g.e.s.t

Jag har verkligen ångest för det där med gymnasium hit & dit. Ville ju gå musik men nääääe när jag ändra mig blev det svårare. Dom som jag tänkt på är lixom.....  näe går under snart. Jensen är halvdagar, vettefan om jag pallar sluta fem i en hel vecka, nacka är såå långt bort (who cares egentligen??) värmdö har skithöga itagningspoäng kommer aldrig komma in, östra ligger i skogås vägrar gå där, huddingegymnasiumet verkar deppigt, sjödal..?

NÄE kan man få lite hjälp eller? Vilket av dom här? typ...




Update: mycket ''näääe'' det blev

naaaaaiz

Hello snyggingar!

Ja ni... hur ska jag börja det här inlägget? Vad har hänt idag egentligen? Vaknade faktiskt av mig själv tjugo i sju, åt frukost och hela fadiruttan. Sen skyndade jag mig till skolan hade massa tråkiga lektioner, ville ba dö när jag tänkt att de va fyra dagar kvar på det där heeeemska stället. Vi hade ingen slöjd idag heller så sluta två, det va en UNDERBAR känsla. Jag, sarah och Rebecca lallade runt och sedan planerade vi lite om morgondagen. Mötte senare upp Andrew och stack hem till honom och chillpilla!

Kom hem, gjorde dom vanliga rutinerna. Äta, duscha, datan. Skulle plugga men hur det gick behöver vi ju knappast gå in på. Imorgon äre nationella i svenska.... ÅÅÅÅH är så taggad!!!! fast ne


Är detta normalt?

Okej för det första så har jag ångest för att det är skolhelvettet imorgon, för att jag har 3 prov den här veckan och för att jag ligger som ett frågetecken och funderar på livets mening. Den här kvällen har jag hunnit kolla på wallander, druckit varmchoklad med vispgrädde, tagit bort 8 stycken randoms som spammade mig på facebook, duschat, varit inne på msn för första gången på 3 månader, fått aggressionsproblem av en viss pajasfjant, och lite sånt. Visst låter det roligt?

Känns som om jag behöver lite sömn nu för att försöka klara morgondagen, måndag imorgon vilket suger ÄNNU mer eftersom att jag slutar fyra :/ Jag blir självmordsbelägen av tanken....... haha nej men.. vet inte vad jag ville få ut av det här inlägget mer än att jag är trött, hyperaktiv och hatar skolan. Puss och kram & godnatt :)



Jag & sarah förra veckan. WIIIIIIIIIIE är så söt vill bara äta upp mig själv :') ps: hade en pärla på tungan

im not ready to make nice, not ready to back down

Hello bitches! (kör lite paow style....) haha skoja :D

Efter att jag, Sarah och Rebecca hade fixat oss hos mig så drog vi ut och mötte Robin och Jonte i trångsund, längesen man såg dom! Vi drog hem till Robin och körde ''jag har aldrig'' haha så jävla klockrent.. dog lite ;) Sen gjorde vi lite annat. Dom följde oss till tåget se drog jag och Sarah hem till mig och hon hämtade sina saker sen hämtade hennes mami henne. Är nu ensam vilket är riktigt tråkigt..




Tre bilder från idag.

Godmorgon!

Jag och Sarah vaknade runt elva tiden och låg och drog oss till tolv, då gick vi upp och käkade frukost. Sitter nu och väntar på Rebecca som snart kommer till mig, då ska vi fixa oss sen blir det utgång!

Ha en fin söndnag och passa på och njuta av den fina solen ;) Puss!


Ett videoklipp från bildlektionen förra veckan!

Jag är Sarahs största fan och ber om hennes autograf... kolla slutet! HAHAHAHAHA dör lite...


TPL

Vet inte vad det är med mig, känns som om jag är trött hela tiden... på helgerna osv, vardagarna mest men ändå. Tror det är skolan som tar kål på mig, jag behöver sommarlov!♥

Jaja jag får väl överleva.. :) Idag så fixade jag och Sarah oss sen drog vi hem till henne och Ludde och Chrille skulle komma men det blev inte så för att det hände lite saker som jag tyvärr inte kan skriva i bloggen. Så vi drog ut och käkade, våran tradition typ haha.. så är det om man inte orkar äta hemma. Sen träffade vi Ida och Louisa ett tag sen drog vi hem till Robin och kollade på melodifestivalen, käkade godis snackade osv. Lugn lördag!

Sarah sover hos mig ikväll igen och ja.. det suger helt enkelt att vi fortfarande har vårat straff efter det som hände för 2 - 3 veckor sen. Får fortfarande inte vara ute så jätte sent :( Har vart väldigt dålig med att lägga in nya bilder och så men det ska jag se till att ändra på!


5e februari 2011

Godmorgon på er!

Nu får jag se till att ta tag i mitt bloggande lite mer, vilket jag i för sig har sagt varje gång menmen... Igår efter skolan drog jag och Sarah till stan och handlade lite saker. Sen skulle vi till studion men det blev inte så. Drog hem till mig efter det lämnade våra väskor osv sen drog vi ut och åt på en sushi resturang och träffade några kompisar. :)

Somnade ganska på direkten när vi kom hem, låg och snacka och så. Mysigt! Idag hade vi några planer men tyvärr så blev det inte av.. så får se vad jag hittar på. Just nu ska vi bara ta det lugnt, fortfarande helt döda. Puss♥


hej. hejdå

mot stan. Puss


Jättetrött

Hej! Alla som är vakna nu dvs. Dålig uppdatering idag jag vet men jag har helt enkelt inte orkat blogga...

Vart med Sarah hela dagen och chillat galet. På eftermiddagen åkte vi hem till Chrille där Ludde också var, vi kollade på film och hade det trevligt :) Kom hem runt nio tiden och sen dess har jag nördat facebook, ätit, duschat och lite sånt dära.. Nu är jag förövrigt jätte trött så hade tänkt gå och lägga mig så jag inte försover mig som jag gjorde idag, illa.

Vi hörs imorgon med bättre uppdatering - hoppas jag! Godnatt ♥



My day

Hello sweeties :D allt bra med er? Med mig är det helt okej, bara att jag är väldigt trött och sliten..

Runt fyra drog ja och Sarah in till stan för att käka, där träffade vi på Fredrik och hans kompis Julian och satt och käkade med dom. Var ett tag sen man träffade Fredrik också så det var kul! Sen följde dom med oss till gallerian för vi skulle möta Ludde och Chrille.. dom följde med oss ända till farsta strand, snacka om snälla. Efter mycket om och men haha men i alla fall.. Chrille puttade ner mig i den hårda snön och jag har fortfarande ont i min svanskota :( Kom hem för en timme sen och nu hade jag tänkt hoppa in i duschen innan jag lägger mig - då sover man faktiskt alltid bäst!

Några bilder från idag :)


Sarah och Fredde :D


Hemsk bild på mig....



Bebis!


Ludde & sarah , så grymt söta!


Vad gör du chrille?

Kortfattat

Kom hem för en halvtimme sen eller något men det blev inte länge hemma. Papi ska skjutsa mig till Sarah nu sen ska vi hitta på något riktigt kul hoppas jag! Det är ju skitfint väder ute också? :D Så måste passa på...

Hörs senare puss!


Hittade den här någonstans (?) Random. Någon helg sen typ



Andra februari

Godmorgon :)

Sitter i skolan nu, har precis haft mattediagnos. Det gick väl ... sådär? Fick reda på en skitbra nyhet nyss också, att vi inte har någon bild, vilket betyder att vi slutar efter lunch vid 12.. woooho!

Idag eller imorgon ska jag också köpa en ny kamera, tredje gången gillt det här året.. den här gången ska jag vara försiktig! Fattar faktiskt inte hur jag lyckas ta sönder varje. Aja bloggar mer när jag kommer hem, runt ett skulle jag tro. Puss
HEJ BLOGGEN :D / Idaa



Två bilder på mig och Sarah från igår :D


Vinnare av dagens blogg

Grattis sötnos! Tycker att alla ska kolla in Melindas blogg. Skitbra faktiskt ;)

http://melindalindqvists.blogg.se/


Inside again

Hej på er :D

Hela dagen har jag verkligen känt mig ful. Mitt hår var konstigt, mitt smink osv.. hatar att ha såna dagar när man bara tycker man ser förjävlig ut och vill inte visa sig för någon typ haha.. Aja! Som sagt.. mötet gick bra och det var inge märkvärdigt, bara lite småsaker som togs upp. Sarah den stackaren fick sitta och vänta utanför i 45 minuter :( Fixade lite andra saker i stan också...

Sen var vi klara i alla fall och jag drog hemåt och Sarah skulle möta Ludde, dom är sååå söta! Inte speciellt rolig dag idag om man säger så men det funkar. I nästa inlägg kommer vinnaren av dagens blogg så håll utkik :D
Bilder från idag får ni också lite senare ikväll när Sarah har laddat in dom. Puss!


En gammal header jag hittade! Vad tycker ni om den? ;)

A day without you just isn't fair

Den här låten är så fin.. får rysningar bara jag hör den! ♥ Kanske ska sjunga den på fredag btw :)


(tidsinställt)

Slutade nyss skolan och nu är jag påväg in till stan! Ska till kungsholmen på ett möte på Maria pool ang det som hände mig förut. Kolla hur det har gått osv, riktigt boring menmen..

Ni ville ha lite mer egobilder så här får ni två :D Puss





Let's go!


RSS 2.0