Älska Justin Bieber!

Så jävla snygg & bra, lyssna bara på dom här tre låtarna. Gah! ♥






Hemma igen!



Kom hem för ungefär en timme sen men har inte uppdaterat för att jag har duschat & såntdära. Runt åtta drog jag hem till Nevine och vi snacka åt godis & drack läsk typ. Som vanligt haha, åååh älskar att bara umgås med henne! Sen drog jag hem som sagt & nu håller jag på att smsa, chatta med några och va inne på facebook. När jag loggade in på facebook såg jag oxå att Frida hade taggat ett foto av mig där, vårat första foto på typ ett halvår, iiih :o Haha yes men nu har jag inte så mycket mer att skriva så tills jag kommer med ett till inlägg kan ni njuta av den underbara låten här ovanför. Puss!


Exakt samma hårfärg nu (a)

Snackade nyss med Nevine i telefonen, hon ville snacka lite så jag ringde upp henne! Ska oxå ut och träffa henne om ett litet tag, var faktiskt ett tag sen! En hel dag.. Haha. Vet inte vad vi ska göra, men jag orkar iaf inte sitta inne. Uppdaterar mer sen... Här får ni en bild på mig & sarah från idag, sarah i grön tröja och jag i rutig, hehe ;) Puss!


Tråkigt

Kära Amsu . För det första vill jag säga att Christian är den bästa vän jag haft, och att Ebba är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Fanny och Hanna S gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Johan får ett lyckligt liv tillsammans med Kelly Jag vill säga tack till Markus Rickan  för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Mimmi. Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Emma Windahl tog sitt liv. Snälla Jocke Hagen , sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en siare och såg att du kommer röka braj med Markus och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Pontus som kommer i 130 km/h i en blå Opel.

Ta fram din mobil tryck neråt och släpp, byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista


My day

Hej sötnosar! Hur mår ni? Själv mår jag bra. Skoldagen idag ar helt okej & den gick ganska så snabbt, vi slutade två... äsch, jajaja orkar inte babbla om skolan. När vi hade slutat så drog jag till centrum och Sarah följde med mig en bit och sen drog hon hem. Jag missade bussen och blev arg. Så jag tog pendeln istället till farsta strand, där mötte jag upp Frida! Det var verkligen jätte länge sen, har saknat henne som fan! Vi tog tuben till farsta centrum och gjorde ingenting speciellt. Pratade och umgåddes bara, trevligt! Men sen behövde både vi åka hem så vi tog bussen & nu är jag hemma. Känns som jag inte har varit hemma på jätte länge eftersom att jag har sovit hos sarah i två dagar, hehe. Puss!


Skit gammal på mig & Frida, Älskar dig.


Blodin så fin brunett så HETT ;)


Mörk bild ovanför menmen.
Sådär mörkt är sarahs hår ungefär nu men på bilden har hon färg i, lika mörkt som mitt typ :) Hon är i duschen nu och tvättar bort det och snart får jag se hur det blir.. Spännande!

Oh yeah

Nu ska vi färga sarahs hår lika mörkt som mitt, hoppas det blir lika mörkt den här gången :) Tror jag ska sova här inatt igen men ska ändå försöka uppdatera bra, lite bilder från dagen får ni när vi är klara ;) Har inte laddat in dom än! Puss




Tisdag

Tja bloggen! Idag så skulle vi samlas klockan nio i trångsund med klassen för att ta bussen till farsta. Vi skulle kolla på 9Bs teater, den va i två timmar så det va skit skönt eftersom att vi slapp dom första lektionerna ;) Kom tillbaka till skolan vid lunch och då hade vi bara en lektion. Sen så slutade vi & jag följde med Sarah hem. Vi ska färga hennes hår lite mörkare, det är fortfarande ganska så ljust brunt så snart ska vi göra det mörkare.. Nice! Vi har ätit och lite sånt och senare efter att vi har färgat får vi se om vi hittar på ngt annat! Här kommer en bild jag tog för 2 min sen.... Puss


Gnight



Klockan är snart halv ett så vi ska faktiskt gå & lägga oss om ett tag :) sovmorgon till nio imorgon iaf, niiice.. Hörs någon gång imorgon! Puss


Love u brownie :)



Var tvungen att lägga in, visst blev det fint? ♥


Förlåt för dålig uppdatering ;)

Hej! Förlåt för att jag inte har uppdaterat men jag har inte haft tid, jag började må bättre senare på dagen så då stack jag ut & träffa nevine i trångsund så tog vi bussen till henne och va där ett tag sen tog vi tåget in till stan och mötte upp min mamma, behövde snacka lite. Sen så drog hon & vi åt lite. Sen skulle Nevine på träning så jag rullade vidare till farsta och träffade Sarah. Där träffade man lite folk och så. Sen så lyckades jag äntligen övertala Sarah att färga brunt så hon köpte hårfärg =) Efter att vi hade gått runt lite så tog vi bussen till Trångsund och solade, efter det bestämde vi att jag skulle sova hos Sarah så vi gick till mig och hämtade mina saker. När vi kom hit så färgade vi sarahs hår, jag färgade det och det blev faktiskt fint! Innan man behövde färga brunt behövde man färga rött så att det inte skulle bli grönt, Så sarah hade rött hår i kanske en halvtimme, coolt haha =) Klockan är tolv nu så vi ska snart gå och lägga oss!



åååååh!

Godmorgon! *Dålig morgon* Jag och Sarah gick upp runt sju sen så tog vi det bara lugnt och drog till skolan vid nio. Då kände jag mig ganska så frisk så jag följde med till skolan, sen när vi kommer dit och jag sätter mig på spanska lektionen så börjar jag må dåligt... Igen. Så jag kände att jag var tvungen att gå hem =( var i skolan i kanske tio eller tjugo minuter. Mer blev det inte för mig. Så nu är jag hemma igen och jag kan inte göra ngt idag heller.. Hatar att va sjuk! Har vart det sen i fredags och det är måndag nu :/ Hur mår ni själva..?


Bästa låten just nu!


Sarah sover här inatt!

Sarah kom hit för kanske en timme sen ;) Sötnosen kom med läsk & godis. Hihi jag duschade förut och då mådde jag genast bättre! Ikväll ska hon sova här som ni kanske redan har förstått?.. Vi har spanska prov imorgon på morgonen, vi sitter här och försöker plugga men det går inte så bra.. fattar ingenting, även om jag faktiskt borde förstå spanska ganska så bra :/ Aja nu ska vi sätta på ngn film, kanske uppdaterar mer sen annars säger vi godnatt nu, imorgon ska jag iaf till skolan. Skönt att komma ut igen :) Puss!




Ingen rubrik




Har vart inne länge men inte pallat skriva, drog till Nevine & var bara där snabbt sen tog jag bussen hem igen. Tog hostmedicin för ett tag sen och jag hostar faktiskt inte lika mkt nu, hoppas att det går bort snart! Vill va frisk ;) Förresten, statistiken har gått upp sjukt mycket, tummen upp! (y)


Hörs snart!

Jag är inte frisk alls men jag ska gå till Nevine snabbt och bara lämna hennes mössa. Sen ska jag gå hem igen och bara ta det lugnt.. Hörs snart!


Jätte gammal bild på mig & saga. <3 kolla datumet!?..


Jag vill bort..

Till en plats långt härifrån.. ♥


Fortfarande SJUK..


Melina & Jag ♥

Godmorgon! Igår somnade jag ganska så tidigt eter att ha legat och kollat på film. Somnade runt elva halv tolv och då orkade jag inte uppdatera eller säga godnatt. När jag vaknade så trodde jag att jag skulle må bättre. Men nej... Har lite feber fortfarande och hostar nästan hela tiden! Så vet inte om jag kan gå ut idag, trååååååkigt =( Kollade oxå kommentarerna om ögonen, dom flesta säger blå. Kanske ska testa blåa linser någon gång?.. Skulle va lite coolt. Nu ska jag kanske försöka sova lite till om jag kan & ta en alvedon.
Puss


Update

*host, host* Har 38,5 Feber nu.. Hoppas verkligen inte de blir mer :/ Vill vara frisk tills imorgon! Ska nog gå från datan om ett tag, tvätta bort mitt smink, dricka te, smsa & kolla ngn bra film. Jag gillar inte te men vissa säger att det tydligen är bra när man är sjuk, Hehe. Ah som sagt, nu ska jag inte sitta här mer mitt huvud håller på att explodera.

Skriver kanske mer sen om jag inte somnar!


Jag, Nevine & Paulina idag ♥


Inlägg om ingenting..?

Jag känner att jag verkligen har blogglust idag , bra va ;) ? Även fast jag är lite små sjuk så har jag faktiskt blogglust.. Är riktigt sur för att jag inte mår bra en lördagskväll och måste sitta hemma, boring :/ Ligger och tänker på lite olika saker och lyssnar på musik, det är väl det min kväll kommer bestå av. Kanske kollar på en film eller nått sånt oxå, visst låter det kul? Woho roligaste lördagen i mitt liv, skämt osido. Menmen. Här får ni tre bilder på mig & sarah från skolan igår, nu ska vi försöka få slut på det här med gamla bilder.. visst? Skriver mer snart, Puss




Outfit x2

Juste innan vi gick hemifrån så tog jag & Min twinie lite outfit bilder.
Nevine Vänster Marilyn höger ;)




Gårdagen & dagen.

Nu är jag hemma igen och förlåt att jag inte har skrivit någonting, men jag har inte haft tid. Ska ta igen det nu! Igår sov jag ju som sagt hos Nevine. Vi möttes ute sen gick vi hem till mig och hämtade mina grejer sen stack vi till centrum och köpte en massa godis, chips & läsk. Tjockisar! Vi träffades ju ganska sent så det blev en myskväll. Kollade på beck, så sjukt bra, jag blev helt kär! Fast lite läskigt var det ändå. Jag är typ den enda personen i sverige som inte hade sett någon beck film innan. Sen så ringde vi sarah och hon stog och väntade på sin buss i skogås som skulle gå om en timme!? Så vi sa att hon kunde komma till Nevine ett tag så gjorde hon det. Sen tog hon sin buss hem runt elva. Idag vaknade vi klockan åtta (?) Riktigt tidigt för att va oss.. Det var så fint väder så vi gick ut och tog en promenad till vattnet och tog lite bilder och bara snacka. Skit mysigt faktiskt! Sen gick vi hem och fixade oss, träffade Paulina och hennes kompisar & sen träffade vi Jesper ett tag oxå. Sen drog vi till henne snabbt och hämta min väska för jag skulle hem. Skulle egentligen sova där idag igen men jag börjar bli lite sjuk så det blev tyvärr inte så :( Hostar och allting.. Inte kul, så ska försöka krya på mig tills imorgon ;) Aja nu börjar det här inlägget bli lite för långt så jag ska nog sluta här. Här får ni några bilder på oss två från "morgonpromenaden" helt osminkade, bulle och mjukisar. Enjoy ♥






Jag älskar dig Nevine Shawky


Hejdå.

Ska snart börja gå mot tåget! Kanske uppdaterar mer ikväll annars så hörs vi imorgon. Sålänge kan ni ju passa på att svara på min fråga om ögonen, kul att se vad ni tycker! Accepterar kommentarerna sen ;) ! Ha en bra kväll, Love


Tack söta felicia!

läs hennes blogg här! Hon gjorde lite olika ögonfärger till mig, Vad passar jag bäst i ;) ?


Min vanliga färg?


Blå?


Rosa? haha..


Grön?


Hemma nu

Hej! Kom hem för ett tag sen. Dagen idag var bra =) I slutet av dagen hade vi musik och jag blev så stolt över mig för jag klarade av att spela ''blinka lilla stjärna'' på gitarr, haha! Slutade typ tjugo över två och då gick jag & sarah till centrum till hennes mammas jobb ett tag, hon skulle hämta lite saker. Då va det en galen hund där som bet mig i skorna hela tiden, Typ som en piraya :( Haha. Sen så fikade vi och jag drog hem. Runt sex ska jag till Nevine twinie, ska sova där ikväll! Sen får vi se vad vi hittar på... Nu ska jag äta något. Puss


Haha skulle försöka göra så jag såg lite längre ut men misslyckades =)


Söt bild :) /kim




Hej sötnosar! Sitter i skolan och har svenska nu, våran lärare är inte här så jag passar på att skriva lite ;) Snart börjar vi och har ingenting mer att skriva så vi hörs senare. Puss


Friday

Godmorgon! ♥ Vaknade för ungefär fyrtiofem minuter och sitter här och plattar håret =) Har sminkat mig & Klätt på mig, ätit frukost osv. Orkar faktiskt inte fixa mig så jätte mycket idag så det blev ganska enkelt. Om ungefär en halvtimme ska jag gå till skolan och jag tror första lektionen börjar med NO, woho.. Slutar halv tre idag oxå, så vi hörs runt tre tiden?.. Puss!


Texten <3



du ser mig som jag är, accepterar mitt jag
om du inte fanns på jorden skulle jag inte stå här idag
allt skit som har hänt o alla saker som dems sagt,
du har alltid stöttat mig, varit på din vakt
gumman tillsammans är vi äkta vänskap
du får mig känna trygghet när jag känner mitt hat
du hjälpte mig ur skiten när det var som allra värst
det är därför som jag alltid kommer tycka du är bäst
alla våra resor och stunder som vi delat
jag kommer aldrig glömma dig, jag älskar dig
det finns ingen bättre vän en människa kan få
jag är så jävla glad, om stormen kommer är vi två
om du försvann ifrån mitt liv så skulle jag inte längre leva
du är min lifskraft, och så mkt mkt mera
en hel dag med dig och man kan inte vara ledsen
du får mig på gått humör, vad du än säger

I never had a dream come true
Till that day that I found you
Even though I pretend that I've moved on
You'll always be my baby
I never found the words to say
You're the one I think about each day
And I know no matter where love takes me to
A part of me will always be with you

ett skratt som gör hela dagen lätt att leva ut,
ett gott humör som gör att våran vänskap ej tar slut
jag känner det i själen, fan du är min bästa vän
utan dig i mitt liv hade jag aldrig hittat hem
jag hittar inte ord, ett stort tack till dig
du hjälpte mig upp när ingen annan såg mig
att du litar på mig o tror på vem jag är
det får mig att känna lycka. nej jag gråter, fan jag svär
så mycket som du hjälpt mig genom att bara finnas till
jag kommer aldrig kunna tacka dig, jag räcker inte till
om kärlek vorde ljus så skulle jag jätt dig alla stjärnor
men jag ser inga idag, för du är bortrest till imorn
 du är min allra bästa vän.
du har den absolut största delen av mitt hjärta
och du betyder allt för mig

I never had a dream come true
Till that day that I found you
Even though I pretend that I've moved on
You'll always be my baby
I never found the words to say
You're the one I think about each day
And I know no matter where love takes me to
A part of me will always be with you


Update

Det var någon läsare som frågade vart jag bodde & vilken skola jag gick i. Jag bor i Trångsund och går i Trångsundsskolan haha =)

Den här kvällen har jag inte gjort så mycket. Tagit det lugnt mest, tittat på tv & sådära. Duschade nyss oxå, Man sover så mycket bättre på kvällen om man duschar innan! Har ni märkt det?.. Aja, har inte så mycket mer att skriva ville bara uppdatera er lite ;) Nu ska jag kika runt lite på facebook.. Här får ni en till bild från idag, Puss!


Några bilder från idag!










Tråkigt inlägg

Nu är jag hemma igen! Skoldagen var verkligen kort idag, började ett och slutade fyra.. Bara tre timmar så det var skit skööööönt :) När vi hade slutat var jag och sarah med clarence, alex & andre ett tag sen stötte vi på isak. Sen behövde sarah ta bussen och då gick jag hem! Vi tog lite bilder oxå men bilderna är på sarahs kamera och hon kan inte skicka dom just nu så ni får väl dom lite senare *suck*


Kärlek te låten :)





Nu ska jag snart gå till skolan så vi hörs när jag kommit hem! Puss


10.29

Godmorgon! Somnade med ett leende på läpparna, vaknar med ett leende på läpparna =) Haha. Känns som att det är lördag eller ngt idag eftersom att jag vaknade tio och den är snart halv elva, men nepp. Det är torsdag och jag börjar om lite mindre än tre timmar! Men tror att jag och Sarah ska dit lite tidigare, Niice.. Ska äta lite nu och fixa mig - vill inte stressa. Och idag blir det massa nya bilder oxå ;) ! Hörs snart



Woho, älskar min skola

Yes! Nu borde ni bli lite avundsjuka för jag har sovmorgon till klockan ett!? kan sova nästan hur länge jag vill på en torsdag :o Underbart ju.. Känns som jag inte har gått i skolan på hela veckan haha.. Studiedag i måndags och hemma idag. Livet är enkelt ibland, hahaha.


Sorry sweeties

..För att jag inte har skrivit sen typ i eftermiddasgs? Men jag har vart lite upptagen, när jag hade skrivit det där inlägget hoppade jag in i duschen, fixade mig och så. Inte så mycket så det gick ganska så snabbt, sen behövde jag passa mina syskon ett tag till så runt sju tog jag bussen till Nevine, stackaren hade väntat på mig i nästan tre timmar :$ Haha. Vi gick till centrum och köpte lite godis sen gick vi hem till henne och snackade i telefon med några, skrattade åt en löjlig person & lyssnade på musik. Som vi alltid brukar göra! Kom hem för ungefär en halvtimme sen och jag är lycklig! Vill ni veta varför?.. Vänta tills nästa inlägg ;)


8 månader twinie, det känns som 8 år! Alltid vi <3


Thats good

Hej mina sötnosar! Hur mår ni? Själv mår jag faktiskt liiiite bättre nu, inte på topp men det är bättre än för några timmar sen iaf. Har legat i sängen och kollat på tv i typ två timmar & smsat. Skit skönt att ta det lite lugnt faktiskt! Är hemma själv med min lillasyrra & lillebrosa nu oxå men dom sover så nu ska jag passa på att duscha och pigga upp mig lite. För ska ut och träffa twinie lite senare, whie :) Update you later, Kisses


Love you guys

AAAAAJ.. Hatar att ha ont i huvudet :/ Ska nog gå ifrån datan nu och sätta på en film ♥ Uppdaterar er lite senare, har ändå ingenting speciellt att skriva nu! Puss


Två frågor


Jag har en fråga, är du helsvensk? det ser inte ut så du har så mörkt hår och mörka ögon :p Isf vart kommer du eller dina föräldrar ifrån? bra blogg <3
Svar: Naej jag är inte helsvensk, min pappa kommer från portugal & italiten, min mamma är från sverige. Så jag är väl halva halva eller nått :) Tack!

hej, Hoppas du kan svara på några frågor jag kommer fråga? 1. Vad hette din och sarahs blogg förut har ni kvar dom kan inte du länka alla dina gamla bloggar de vore jätte snäll ps bra blogg ;)
Svar: Jag har ju haft en två egna bloggar och en med sarah. Den med sarah och en av mina har jag faktiskt inte kvar, dom tog jag bort förut så tyvärr kan jag inte länka dom. Men då hette dom brunettenochblondinen (HAHA) och sandbeergs Den jag har kvar är www.mwss.blogg.se, den bloggade jag på för inte så länge sen så jag tror att ni flesta kommer ihåg den?.. Hoppas du blev nöjd med svaren ;) ! Puss


Hemma idag!





Godmorgon! Är hemma idag, vaknade och kände att jag inte mådde så bra, börjar kanske bli sjuk.. :/ Lite tråkigt faktiskt för jag kollade ut och det är ganska så fint väder, och så skulle det inte skada att gå till skolan =( .. Hatar att bara sitta hemma och ha tråkigt en hel dag! Aja, man kan inte ha kul hela tiden. Ska försöka plugga lite engelska idag nu när jag ändå kan passa på, men det kommer antagligen inte gå för plugga + Marilyn är inte riktigt en perfect match om man säger så haha ;) Sen ikväll får vi se om jag är piggare och går ut. Nu ska jag äta frukost..... Puss!


@ msn

Klockan är halv elva och jag är pigg som jag vet inte vad, Kim håller mig vaken haha, kolla bara vad söt hon är :)


Update just for you

Tycker inte ni att jag har blivit ganska så bra på att uppdatera?.. Jag tycket det iaf! Har inte så mycket att skriva förutom att låten nedanför är helt underbar, har lyssnat på den exakt hela dagen, helt beroende! Ska snart tvätta bort mitt smink sen får vi se om jag lägger mig tidigt eller sent, beror lixom på hur trött jag känner mig!
 Yes, Men här får ni en bild på mig från idag ♥


I'm so happy




Det här gör jag just nu...



*suck* Undrar hur långt tid det här kommer ta?..


Nice day

Hello sweeties! Skoldagen var faktiskt jävligt bra idag! Min klass lyser upp min dag lixom <3 Hihi. Började med svenska, då hade vi prov.. Det gick faktiskt ganska så bra även om jag knappast hade pluggat någonting. Är lite småstolt över mig själv (y) sen skulle vi ha bild men våran bildlärare var sjuk så vi fick två timmars rast istället, Vad gör man då?... Jo jag och några tjejer i klassen springer runt i hela höghuset och tar en massa kort, runt 200 st nästan och en del ego pics på mig kan man säga, haha.. skit nice ju ;) ! haha när vi hade slutat drog jag med lollo hem och vi käkade & snacka lite och så. Helt ärligt jag tror inte det finns någon person i världen som kan få mig att skratta så mycket, den tjejen är störtskön Haha. Aja här får ni några bilder från idag, orkar inte lägga upp alla i ett inlägg kommer bli alldeles för mycket då... Puss!













Jag älskar er (:


Time to sleep

Kollade igenom mina kommentarer och vissa säger att jag passar i blondt och vissa inte. Själv tror jag att jag inte skulle passa och jag vill verkligen inte färga, det var bara en fråga vad ni tyckte lixom :) Anyway, klockan är snart halvtolv och jag ska upp halvsju, kanske dags att gå och lägga sig?.. Think so. Godnatt!


Dagens fråga




21.02

Kom nyss in. Var så uttråkad så jag stack ut och mötte Lollo ett tag! Vi gjorde ingenting speciellt. Jag hade helt glömt bort att det är prov imorgon så hon ba aa det är svenska prov imorgon, ja ba va?! Jag har inte pluggat någonting, eller man skulle läsa ut en bok och sen svara på massa frågor om boken och jag har knappast läst en sida, men förra gången det var ett sånt prov fick jag godkänt även om jag inte hade läst den, proffsigt ;) Nu ska jag kolla runt lite på datan och försöka blogga lite fler inlägg innan jag går & lägger mig. Bjuder på en bild jag hitta från när jag praoa! Puss


...



Jag har några frågor som jag skulle bli glad om du kunde svara på (a'
Hur känner du sarah tjulander?
äru 96a/95a?
Hur många bloggar har du haft? För jag har fått för mig att du har haft en annan innan :)

Svar: Visst kan jag svara, svarar faktiskt på alla frågor jag får :) ! Hm.. Hur jag lärde känna sarah vet jag faktiskt inte, många tror att det är genom playahead men nejnej. Det var väl att jag såg henne i farsta så kände jag igen henne så såg jag att jag hade henne på msn så frågade jag henne om det var hon så sa hon aa.. så började vi snacka mer och gav varandras nummer, sen så ringde hon mig och så gick dagarna och vi snacka mer och tillslut träffades vi.. Typ så :) Sen din andra fråga, jag är 95a. Och jag har haft två andra bloggar utom den här, sen en till när faktiskt jag och sarah har delat! Hoppas du blev nöjd med svaren, ni får gärna fortsätta fråga massa saker. Puss!


Love is in the air

Tja sööötnosar =) Tog bussen till Nevine vid halv tre, skulle egentligen gått av och gå till hennes skola men så kom hon på samma buss och så åkte vi till henne istället. Vi snackade mest för kunde inte vara länge, hon skulle på träning. blää.. Så jag drog hem igen och åt lite sen gick jag ut och träffade Robin & Liam ett tag. Kom nyss in och har ångest för att det är skola imorgon, känns som om det var fredag igår.. Men en ny vecka väntar, usch pallar verkligen inte med skolan. Vill ha sommarlov nu!



<3





Du gör mig så lycklig <3


Nice

Nu är klockan snart halv två och jag är fortfarande hemma, men det är skönt att bara ta det lugnt utan att stressa! Ska smsa Nevine snart och fråga när vi ska träffas. Efter att hon hade slutat tror jag =) Duschade nyss och har klätt på mig, ska platta håret och sminka mig. Orkar egentligen inte men det är sånt som behövs göras, haha det är bra väder idag oxå. Snöar inte iaf, det gillar vi (y)


Studiedag!

Det blev inte så mycket sova ut idag, vaknade halv elva. Har ätit frukost och bara tagit det lugnt, finns inte så mycket att göra eftersom att dom flesta är i skolan. Ska snart duscha och städa mitt rum lite tror jag, behövs verkligen.. Statistiken höjde sig skit mycket igår oxå, woho. Och godmorgon förresten ;) !


Sarah & Jag igår ♥


Kissie lips, HAHA driver



Orkar inte vara vaken längre plus att det inte är några roliga vakna just nu eftersom att alla sömntutor sover.. Hörs imorgon med massa nya inlägg, Godnatt =)


Random?..

Tänkte nyss skriva här i bloggen, ''nu ska jag stänga ner datan så att jag orkar gå upp imorgon, ska upp tidigt det är ju skola'' Men så kom jag på att vi är lediga imorgon, studiedag! Så skönt.. Det är typ bara våran skola som har det för jag har inte hört att några andra har det, underbart med en extra dag ledigt :) Har bestämt mig för att jag ska sova riktigt länge, var ett tag sen jag gjorde det så ska sova ut nu när jag inte ska göra något speciellt tidigt! Alla är ju i skolan under dagen så vad ska man göra? =) Nog pratat om det. Ska snart tvätta bort mitt smink och ligger i sängen och lyssnar på lite musik, på massa låtar som påminer mig om olika minnen. Blir så glad när jag tänker tillbaka på massa saker.. Hehe nu babblar jag bara på om allt & ingenting. Värsta random inlägget menmen det kanske är kul för er att läsa? Haha vet inte ens vad jag snackar om, kanske börjar bli lite småtrött i alla fall?..



Marilyn dissar..



Tummen ner för såna personer som beter sig så omoget så det inte är sant. Som beter sig som om dom är tio när dom är fjorton, tummen ner för dom som kollar snett och skit. Och sist men inte minst, tummen ner för lögnare! det är verkligen bland det värsta jag vet. Du vet nog vem du är när du läser det här, fucking lögnare jag kommer aldrig förlåta dig, hur kunde du?.. Usch! Du är smuts i mina ögon, du äcklar mig.


My day

Hej bloggen! Runt ett så tog jag tåget till centralen och skulle möta Sarah, Lollo & Elin. Var skit mycket folk där idag så det tog lite tid men till slut hittade vi varandra! Så kul att träffa Sarah igen, vi har inte träffats på sex månader! Kan ni tänka er?.. Sex månader utan varandra, helt sjukt.. Vi gick runt i stan i alla fall och kollade lite affärer, sen kom Hampus & Victor och va med oss oxå. Då gick vi till gamla stan och satte oss på ett mysigt cafe och fikade! Snackade och så. Sen tog vi tuben till slussen för Sarah skulle träffa sina american boys men dom hade tyvärr åkt hem :/ Sen skulle alla hem så jag & Sarah drog till huddinge, köpte lite godis, tog bilder & skrattade. Som alltid ♥ Sen drog jag till Nevine ett litet tag, skulle lämna en väska som hon ska få låna av mig. Lyckad dag även om det har vart sämsta vädret =) Här får ni några bilder!


Ser ni vart jag är?..


Mums..


Lollo, Elin, Jag & Sarah


Ready to go



Jobbigt att min kamera inte funkar! Måste fixas. Har fixat mig färdigt nu i alla fall och ska åka till stan och möta Sarah, Louise & Elin. Ha en bra dag, puss!


Sunday

Godmorgon bloggen! Har nog inte vaknat såhär tidigt av mig själv på länge.. Klockan är inte ens halv tio! Vaknade och kollade på klockan, trodde den var elva tolv. Så ser jag att den är nio, fick värsta chocken och kunde inte somna om.. är skit pigg! Men nu ska jag äta frukost så vi hörs efter det! Puss


Först gillade jag inte låten men har lyssnat lite och nu kan jag inte sluta! Baby - Justin bieber


00.03

Nu ska jag sova! Uppdaterar direkt när jag har vaknat :) Godnatt ♥


Tröööött

Vad är det med mig? .. Klockan är snart halv elva en lördag och jag håller på att somna (?) Är verkligen skit trött. Men jag bryr mig faktiskt inte om det är lördag! Går och lägger mig hur sent eller tidigt jag vill :) Haha här får ni tre bilder från idag iaf! ♥


älskar dig.


Bild jag tog på min twinie :) !


Blir så glad när jag hör låten! ♥


Frågor (?)

Vad har du för kamera? :)<3
Svar: Jag brukar oftast ta kort med Sarahs kamera men jag har en egen oxå, en rosa. Vet inte riktigt vad den heter eller märket, orkar inte kolla nu :) ska börja andvända den snart igen bara jag hittar sladden så... (y)

men ditt hår är väl likadant som det var förut? :O
Du har väl inte färgat det lr nått?
Svar: Nej jag har inte färgat det eller något men skillnaden är att det var mycket längre och inte lika slitet som nu :(

Bråkar du och sarah?
Svar: Måste man va dygnet runt eller?

Tja marilyn! :D Asså, gillar du han nicklas nu? Gillade inte du viktor typ? Är lite förvirrad, hehe :) men aja, du har finaste bloggen <3
Svar: Haha hej du, man vet aldrig med mig ;) ..

En ganska dum fråga, men hur lång är du? :)<3 bästa bloggen! :D
Svar: Det var ett tag sen jag mätte mig men sist jag gjorde det var jag 157, :)


Boys are toys

Hej! Har vart dålig uppdatering igår & idag, aja sånt för man leva med. Även ni :) Direkt efter jag skrev mitt sista inägg fixade jag mig lite snabbt sen drog jag och träffa Nevine. Vi drog hem till kevin med nicklas och var där. Sen drog jag & nevine hem till henne och käkade och lite sånt, och lite senare kom dom hem till henne och vi kollade film och lite sånt. Dom drog runt tolv och jag och Nevine somnade nästan på direkten, skit trötta.. vaknade tidigt idag, runt nio. Åt frukost & fixade oss. Sen tog vi pendeln till stan, skit mysigt! vädret var varmt och solen lyste så åt vi isglass haha kändes som sommar :o var där iaf, sen drog vi hem till henne igen och sen ut till mossen & träffade massa folk! Kom hem för en halvtimme sen och nu är jag helt slut. Ska nog äta något nu, har inte ätit på skitlänge känns det som.. Skriver snart igen!




Hemma & ut

Hej sötnosar! Slutade tio över tolv idag, skit skönt! När vi hade slutat stannade jag & Kim kvar lite och åt och sen stack jag hem. Har vart hemma i typ 45 minuter. Och nu ska jag platta håret och sen dra till Nevines skola, Vi hörs. Puss


Gammal från i sommras, Saknar mitt hår...


Dagens drog <3


Update?..

Snackade nyss med min twinie i luren och vi har bestämt vad vi ska göra imorgon! :) Ska sova hos henne imorgon och vara med varandra på lördag oxå så tror faktiskt inte att jag kommer skriva någonting. Det är så vissa helger, att man inte har tid helt enkelt. Upptagen på söndag oxå men jag ska försöka mitt bästa ♥

 Ska jag vara inne lite på facebook nu sen ska jag smsa med min sötnos & sova. Imorgon slutar jag 12.10 whie :D sen är vi lediga på måndag, underbart!


Bloggtorka


Kim & jag <3

Gick hem direkt efter att jag hade vart hemma hos lollo! När jag kom hem åt jag lite, sen pluggade jag, men det gick inte så bra - matte är inte det jag är speciellt duktig i haha, har matte prov imorgon kommer inte klara det :( Duschade nyss så känner mig ren & fräsch. Och nu ska jag ta och ringa Nevine, måste prata med henne! Update you in a minute cuties.


Haha

Hej sötnosar! Efter skolan drog jag, Kim & Lollo till farsta, åt lite och gick runt mest. Var inte där så jätte länge. Tog bussen tillbaka runt sex och så gick jag och Lollo av i Trångsund centrum och kim fortsatte hem till sig. Sen gick vi två hem till lollo och nu är vi här. Hon är och äter nu så ja sitter vid datan och nördar mig. Ska kanske hem till Nevine om ett tag när hennes träning har slutat, inte riktigt säker vi får se om hon kan :) Skriver mer när jag kommer hem! Puss


världens gamlaste


Rast

Är hemma hos Kim nu med Lollo och vi ska laga lunch haha senare ska vi tillbaka till skolan. Har typ nästan två timmars rast. Aja skriver när jag kommer hem orkar inte nu och har ingenting att skriva om :), Puss


Goodnight sleep tight

Nu ska jag sova! Imorgon är det torsdag, usch. Slutar fyra :/ Godnatt!




Frågor & svar innan jag lägger mig.

Vad heter låten och vilken artist?
Svar: Edward Maya ft Alicia-Stereo Love ♥



Vrf får man aldrig se din näsa? Är den typ skit ful eller vadå? Det verkar som du skämms över din näsa. Kram
Svar: Nej det gör jag inte, det har bara blivit en vana på bilder.

Har du ett blått och ett brunt öga? :O
Svar: Haha nejnej bilden var bara redigerad ;)

Update

Sitter här och chattar med några människor på msn och skrattar för mig sjäv, asso nej en tjej så fucking omogen :p haha sitter och gör bort sig... Sen en kille oxå, men ah kanske inte så viktigt för er att veta. Ska ner och äta någonting nu har inte ätit på hela dagen, not good.


så underbar, kan inte låta bli!

Om du lämnar mig lämnar jag världen, om jag förlorar dig förlorar jag allt.
Vi har aldrig vart såhär tajta, Nu kan ingenting sära på oss. Alltid vi två ♥


Hemma nu

Har inte vart hemma på hela dagen därför har jag inte uppdaterat. Men efter skolan hände ingenting speciellt iaf, jag gick till centrum för att jag skulle ta tåget till skogås. Så fick jag sällskap av sötaste melina på vägen hihi, sen tog jag tåget till nevine och vi var hos henne ett tag sen pallade vi inte va inne så vi gick ut och träffade Filip och var hemma hos honom ett tag. sen tog vi bussen till skogås igen och gick hem till Niklas. Sen skulle Nevine hämta sin lillebrosa på mossen och då följde vi med henne dit och sen stack vi tre hem till henne och värmde oss lite. Runt kvart över åtta så drog jag & niklas hem och han följde med mig och väntade med mig på tåget =) Här får ni några bilder från idag, Kisses






haha bjuder, skit ful





Its time to go to bed

Kändes bra att skriva det där inlägget nedanför, skönt att få vissa saker sagt. Nu ska jag sova så att jag blir pigg tills imorgon! Godnatt


Bild från idag, ser inte ut som jag.


Kvälls/natt bloggning

Tänker tillbaka på gamla tider. När allt var så bra, när man inte hade några problem och livet bara flöt på. Livet var en enda lek, skolan var lätt och det var aldrig bråk med sina vänner och skit. Nu är det betyg som gäller och jag måste verkligen satsa mer än jag gör, jag tror inte jag förstått än att skolan är på allvar. Jag sitter och babblar på på lektionerna och får nästan ingenting gjort - det är skitjobbigt. Men jag försöker verkligen mitt bästa. Nog pratat om det. Egentligen ska jag inte klaga, men ibland kan det vara svårt. Jag vet att det finns folk som har det värre. Jag har det jätte bra hemma, bra kompisar och det går hyffsat bra i skolan, ibland. Men ibland känns det bara som jag inte räcker till, är det fler som känner så? Eller är jag ensam?..

Det är bara en tanke. Jag är lycklig just nu, är det väldigt ofta. Känner bara för att skriva av mig ibland.. Jag sitter inte och skryter, jag säger sanningen. Jag är inte onöjd med mitt liv, Jag är nöjd. varför går jag ens runt och är ledsen ibland? vad tjänar man på det? Man lever bara en gång & nu ska jag försöka göra det bästa av det. Jag ska skita i fall folk trycker ner mig, jag ska skita i vilka som inte gillar mig. Jag skiter i vad vissa tycker om mig, jag orkar inte bry mig mer. Kan ni inte acceptera mig som jag är får ni dra. Alla falska kan dra, dom äkta finns kvar föralltid.



My day tomorrow


Kim & jag idag.

Sitter här och ska snart sova. Imorgon är det onsdag, första lektionen börjar med hemkunskap i två timmar så det är inte så jobbigt, sen äre matte, lunch, & typ mentorstid. Dagen är lätt imorgon, sköööööönt. Haha efter skolan ska jag träffa min twini, ännu bättre! <3 Har fått en ny design av min älskling sarah oxå! Vad tycks?.. Själv tycker jag den va skit fin, har saknat att ha rosa lixom :) tycker bara bilden på mig som syns var riktigt ful så det ska ändras imorgon..


När man har tråkigt..

SENASTE:
Dryck: Juice haha :o
Telefonsamtalet: Mamma
SMS: Robin
Sång du lyssnade på: Stereo Love
Gången du grät: haha ja vene
 
HAR DU NÅGONSIN:
Förlorat någon speciell person?: mjae
Varit deprimerad?: mm
Varit så trött att du somnat sittandes?: haha nope
 
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
1. Svart
2. Rosa
3.Vit
 
UNDER 2009 HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Japp
Fått ditt hjärta krossat: Ja.
Skrattat så att du har börjat gråta: haha aa :o
Träffat någon som förändrat ditt liv: Kan man säga!
Insett vilka som är dina äkta vänner: Yes
Fått reda på att någon har pratat om dig: ah
Kysst en kompis: ahrå :)

Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: ganska många
Har du några husdjur: Nej
Vill du ändra ditt namn: haha ibland
Vilken tid vaknade du idag: halv sju
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov
Någonting som du längtar till: Sommaren!
Senaste gången du träffade din pappa: 5 min sen
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Vet faktiskt inte
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: HAHA jaa
Vad gör dig irriterad just nu: Att mamma ringer :)

OM DIG:

Vad är ditt namn : Marilyn
Singel/upptagen: Singel ;)
Grundskola: trångsundsskolan
Gymnasie: -
Högskola: -
Hårfärg: mörkbrunt
Långt eller kort hår: mittemellan
Vad gillar du gällande dig själv: Hm..
Piercings: Öronen -.-
Tattoos: nope
Höger eller vänsterhänt: höger
 
DIN FÖRSTA:
Operation: aldrig haft
Piercing: öronen
Tattuering: ingen
Bästa vän: Sarah
Sporten du gick på: vene
Vaccination du minns: ingen aning
Förälskelse: hihi :$

JUST NU:
Äter du: ingenting
Dricker du: inget
Är du påväg att: radera det här inlägget -.-
Lyssnar du på: stereo love, igen. HAHA love it
Väntar du på: att sarah ska sätta in min header
DIN FRAMTID :
Vill du ha barn?: självklart!
Vill du gifta dig?: Någongång ja :)

HAR DU NÅGONSIN:
Gjort något sjukt spontant: Yes
Tappat glasögon eller linser: Andvänder inte
Har du blivit arresterad?: ah
Dissat någon: tyvärr

TROR DU PÅ:
Dig själv: Iband
Mirakel: Ja
Kärlek vid första ögonkastet: Helt klart (a)
Himlen: Nä
Änglar: haha nej

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång?: nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut? typ aaaa :)
Vad kan du verkligen inte leva utan?: Familj, vänner & mobil haha


Nu ska jag borsta tänderna hihi :d hörs snart!

You are the sunshine in my life

Hello sweeties! Har inte hunnit uppdatera förrens nu för jag träffade Nevine, blir alltid lika glad att se henne =) Har inte så mycket mer att berätta förutom att jag är skit trött.. Här får ni några bilder från skolan idag oxå. Det gillar vi va?.. Love








Tisdag

Hej! Idag hände det ingenting speciellt i skolan. Bara vanliga tråkiga lektioner & så. Slutade en timme tidigare typ, två istället för tre. Våran lärare lät oss gå, sweet ;) Efter att vi hade slutat stannade jag, sarah, kim & Lollo kvar ett tag typ. Jag & sarah väntade på viktor och några. Sen så kom dom så gick jag och sarah med David, Calle & Liam ner till centrum och så tog vi bussen till farsta. Där träffade vi Marcus & Martin. Var med dom ett tag, sen träffade vi melina oxå =) Lite senare åkte jag hem för jag behövde äta och så. Orkade ändå inte gå runt i farsta så länge så det var lugnt. Sitter i mitt rum nu och väntar på sega sarah som ska göra min design, sen kommer oxå lite bilder från dagen när hon har skickat dom, håll ut :) ! Puss sålänge


Stereo love

Säger godnatt med världens bästa låt just nu! Sovgott ♥




Visste ni att?..

Visste ni att jag aldrig har färgat mitt hår?

 Inte ens slingat eller tonat? Min hårfärg är 100 % äkta och jag skulle faktiskt inte vilja färga heller, jag vill ha så mörkt som jag har =) Folk säger till mig ba nej det är inte alls din riktiga färg du ljuger osv, men det är faktiskt sant. Jag har aldrig färgat mitt hår, och jag undrar om jag någon gång kommer göra det! Tänk vad läskigt att vara blond?..






Randoooom



Hihi jag är på riktigt bra humör just nu.. Vet inte varför ibland är man bara så glad lixom (a) Känner att allt bara är så perfekt! Har nyss duschat och lyssnar på lite musik.. Chattar med några på msn och så. Ska försöka sova extra tidigt men tror inte det kommer fungera för jag är inte trött alls!? vaknade ju runt halv elva idag så det är ju kanske det :) Får se vad som händer imorgon oxå, inga speciella planer än. Någon som vill vara?.. Haha gud vad jag snackar på nu men jag har bara lust att skriva om allt & inget. Jag är konstig. Ska nog göra något annat nu innan det här inlägget blir konstigare än vad det redan är. Vad skriver jag egentligen? HAHA. Hörs snart ♥


Finns alltid för dig <3

Runt fyra fem drog jag hem till Nevine och vi var hemma hos henne och så. Senare gick vi ut och träffade lite folk sen till gården och va där, vi har gjort massa andra saker idag oxå men orkar inte skriva :) Imorgon är det skola för mig, kommer kännas konstigt att vakna vid sex eftersom att jag inte har gjort det på tre dagar, aja bara att kämpa på! Ska snart äta någonting och sen duscha. Pussssss sålänge


On the phone right now



HAHAHA! stackars sarah sitter fast i en backe nu och jag sitter och skrattar för jag får en bild framför mig, *puh* att jag inte åkte till romme =)


Monday

Godmorgon bloggen! Känns konstigt att vara hemma på en måndag, jag fick lite extra helg sådära.. Vaknade för ca en timme sen och har bara legat och latat mig i sängen med datan. Ska snart ner och äta frukost och smsa en söt person. Update you later ♥


23.47



Säger godnatt redan nu även om jag är ledig imorgon! Ska bli skönt att bara lägga sig och sova och slippa vakna klockan fem som alla andra måste som ska till romme.. Haha usch är inte ett dugg avis, skulle inte vilja åka skidor :) Något ni inte visste om mig?.. Iaf, jag ska sova nu så vi får höras med massa inlägg när jag vaknar! Godnatt


Flashbacks



Vad hände?..



Borta bra hemma bäst

Lång dag det har varit idag.. Men ändå kul ;) ! Hihi efter att jag hade skrivit mitt sista inlägg tog jag bussen snabbt till skogås c och mötte upp Nevine igen, så gick vi hem till henne och fixade oss lite sen gick vi ut och träffade danne och robin ett tag och va bara ute. Lite senare skulle hon hem för att plugga och då skulle egentligen jag oxå hem men så mötte jag sarah & elli på tåget när jag skulle av. Dom skulle till markus med elias och så frågade dom om ja ville med så visst, vi va där och gjorde lite saker och så. Kom hem för ungefär en halvtimme sen.. Och jag är så lycklig - jag är ledig imorgon! Eftersom att jag inte vill göra någonting på idrottsdagen, whie lyckos mig :) Puss




Update you ;)

Sitter hemma hos mig nu! Men ska snart ut och träffa Nevine snart igen.. Hon skulle till några gäster så jag gick hem sålänge! Ehm, vi har inte gjort så mycket. Bytte saker, var ute och träffade lite folk och så som alltid, hehe nu fick jag ett sms av henne att vi ska mötas halv fem, bråttom :o

Och vet ni vad? Jag ska försöka att hålla mig uppdaterad varje dag under dagarna så gott det går! Undrar hur det kommer sluta?..


Twinie

Nu ska jag ut och träffa Nevine, uppdaterar direkt när jag kommer hem! Puss


längesen..<3


Dagens pinsamma händelse!

DAGENS PINSAMASTE HÄNDELSE..

HAHAHA! När jag och sarah var påväg hem så gick vi in på ica för vi skulle köpa en dricka, ni vet såna här puckos som är glasflaskor?.. Ah vi kände för att köpa en sån så gjorde vi det. När vi hade betalat drickorna så ska vi gå ut ur affären, jo gissa vad jag råkar göra då?.. Självklart tappar jag hela flaskan i golvet så att hela drickan åker ut! Personalen och alla människor där inne kollar på mig som att jag är helt sjuk i huvvet, goosh pinsamt värre. Haha..


Seg!

Hej på er! Har vart med sarah hela helgen och vi har sovit hos min mamma och gjort massa saker och så så har inte kunnat uppdatera, vi har träffat folk och haft det skit kul :) Haha eller igår var vi mest bara hemma för det hände mig en sak så jag kunde inte gå ut ... jag vkanade på morgonen och så ser jag att mitt öga är skit svullet! Kunde knappast se eller blinka så jag vi fick dra till läkaren, men det var stängt. Åh skit jobbigt! Gör fortfarande ont och är rött och svullet, vet inte vad det är för fel men det är skit jobbigt, ett tag trodde jag att jag skulle bli blind. Jag är så dålig på att uppdatera, förlåtförlåtförlåt. Får dåligt samvete hehe, men det ska bättras ;) ! Eller det säger jag väl varje gång?..



Oldie


Friday!

Efter skolan drog jag & sarah och solade i typ tjugo minuter. Sen drog vi hem till mig och nu sitter vi här och planerar lite för kvällen, vet inte riktigt än vad vi ska göra får se med tiden lixom! Nu ska vi sminka oss lite, och jag vet inte heller hur det blir med uppdateringen idag, det är ju fredag! Kisses


Tråkigt

Sitter i skolan nu och har svenska, Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske skulle va med sarah, men jag får se. Haha nu kommer snart våran lärare om tre minuter så jag måste nog avsluta =) skriver när jag kommer hem! Puss


Baby I love you



Åh låten är så sweet! Hihi. Har fixat mig nu för sängen, duschat bytt om och så. Solade ju oxå idag och har faktiskt fått lite mer färg, men ska nog sola imorgon oxå så jag blir ännu brunare, vet att det är farligt och så men man ångrar sig inte =) Måste börja nu till sommaren! Tur att jag ska utomlands i början av sommaren oxå i nästan en månad. Då kommer jag vara en pepparkaka när jag kommer tillbaka till sverige, wiho. Nog pratat om det, nu ska jag sova! Sov gott!


:/

Kan inte ro för det.. Jag saknar dig så mycket.


Förlåt

Min uppdatering har verkligen inte varit den bästa dom senaste dagarna, men jag har faktiskt inte haft tid och inte lust så det får ni acceptera.. Hoppas jag blir på blogghumöret snart igen, ska försöka iaf :) Ville bara säga det! nu ska jag duscha så vi hörs väl antagligen lite senare sötnosar♥


Hemma nu!

Tja bloggen! Kom nyss hem. Idag har det vart en lång dag i skolan, både tråkig och rolig. Vi slutade fyra så det var inte speciellt kul.. Men med alla kompisar och så blir det bättre ♥ Efter att vi hade slutat drog jag hem och jag och dadi drog och gjorde ett nytt pass till mig. Sen när jag kom hem frågade lollo mig om jag ville ut och sola och då gick vi ut och gjorde det. Och nu är jag hemma, ska snart äta, har knappast ätit någonting idag. Sen måste jag plugga oxå, skit kul... Haha aja, här får ni en bild från idag, sarah & jag. Puss


Idolbild!



Tack julia!.. www.sthlmsbruud.blogg.se


Sarah slaggar här inatt!

Hej på er! Oj vilken dag det har vart idag asså.. Haha började med att jag vaknade sex men sov vidare till sju, försov mig som VANLIGT. Sen drog jag till skolan och där hände det ingenting speciellt. När vi slutade, runt klockan tre så tog jag & sarah skolbussen hem till henne senare så kom Viktor, Marcus & Martin hem till Sarah och vi kollade på fjorton suger och tog det lungt, skit bra film faktiskt haha :o sarah skulle va barnvakt till sin lillebrosa ett tag så vi fyra va så snälla som va med =) Hehe senare runt typ åtta så ville vi dra ut så vi drog till trångsund och så skulle vi gå igenom skolan för alla skulle typ hem.. Vi gick såhär lugnt och typ lyssnade på musik och sådära ni vet... Så går vi genom våran skola i mörkret så ser vi typ tre personer med svart mössa komma emot oss, först trodde vi dom va normala men sen tar dom upp sina gevär och börjar skjuta mot oss. Vi sprang det fortaste vi kunde ner för skolbacken, shit har aldrig vart så rädd! Marcus fick tillochmed ett skott på sitt ben, stackare! Aja.. det var så läskigt så det inte är sant. Fyra killar med svart mössa och gevär kom emot oss från ingenstans, hjääälp.. Sen väntade vi med Marcus & Martin tills deras buss kom och nu sitter jag och sarah hemma hos mig, hon ska sova här ikväll och vi ska faktiskt sova om ett tag, skit trötta och skit anfådda efter idag, och fortfarande lite rädda!.. Puss


Lite bilder finns på Sarahs kamera men hon har inte med sladden nu, tyvärr


Sweet dreams

Har inte lyckats så bra med plugget den här kvällen.. Ska försöka ta igen det imorgon! Får se, är lite seg när det gäller sånt där. Om jag tex måste plugga matte kanske ja skriver två tal sen ger jag upp, not good ;) Ska upp tidigt imorgon och har lovat mig själv att inte försova mig till klockan åtta den här gången, vill ta det lugnt.. Aja ni får sova så gott och drömma söta drömmar för det ska jag! Godnatt  ♥


<3


Thats me, hahaha



Hahaha bjuder riktigt rejält. Super sexig bild ovanför ni vet ;) Jag & Julia igår! Ska fixa lite grejer nu sen hoppa in i duschen :) update you later


Dagens



Dagens humör: Arg & glad haha
Dagens mående: Bra
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr: Plattat, utsläppt
Dagens smink: Mascara, foundation, solpuder
Dagens klädsel: Jeans, linne och stickad tröja typ.
Dagens planer: Plugga..
Dagens vill ha: Vene :o
Dagens fundering: Ska jag plugga ikv eller inte?
Dagens sysselsättning: Mobilen
Dagens beroende: Sarah :)
Dagens tråkigaste: Bild lektionen
Dagens längtan: SOMMAR!
Dagens låt: Den ovanför såklart (y)

Love

Hej sötnosar! Hur mår ni? Själv mår jag bra. Dagen idag var helt okej men började inte så bra. Hade ställt min klocka på sex men vaknade åtta, den ringde inte så jag fick först panik för jag vakna när vi hade börjat. Men så orka ja inte stressa så tog det lugnt och kom till skolan runt nio ist :) Haha har oxå nästan lacka sönder på några personer i skolan på lunchen och så va det en person som skulle komma men inte kom... Imorgon då jävlar! Hade bara vanliga lektioner idag så det va väl som vanligt. Efter skolan drog jag med lollo hem sen stack vi till farsta för hon skulle fixa sitt bankomat kort. Så va vi där ett tag sen fick jag skjuts till skogås och gick hem till Nevine, så bytte vi jackor och gick ut lite. Inte så mycket mer har hänt, måste plugga lite ikväll.. Min lärare dödar mig annars. Och juste, det är så sjukt fint väder ute! Dog när jag hade min tjocka jacka på mig, kanske ska byta snart?..


:D

Nu är det klart! Jag och min älskling ska utomlands till portugal i sommar i tre eller fyra veckor! Snälla kan någon göra så att tiden går snabbare?.. Fatta vad kul! Vi kan knappt vänta :'D visst jag har vart där tusenmiljoner gånger men med sarah är det en helt annan grej, whie (a)


Yeah

Kollade igenom idas blogg och såg en skit gammal bild, kommer inte ens ihåg den bilden så det va kul att se =) sommaren 07 tror jag att det va, Jag & ida på åland. Haha kommer ihåg att vi va så rädda för vågorna och så va vattnet iskallt :o Never forget..♥


Snart går jag i taket..



Tror nästan jag ska sitta och rensa bort dom som lägger till mig som jag inte känner, blir galen..


My day



Varning ful bild ovan

Tja bloggen! Blev inte borta så länge idag så nu är jag hemma igen! Kan ju börja berätta lite om min dag, det var ju skola idag. Helt okej faktiskt, sarah sov här så det va nice. Vi badade bubbelbad, snackade & hade trevligt. Somnade typ tolv, inte så lyckat menmen vi va pigga och glada när vi vakna ändå. Efter skolan följde hon med mig hem i typ tio minuter för att hämta sina saker. Sen stack hon och jag var hemma ett tag tills jag behövde kuta till tåget. Mötte nevine där och vi åkte typ lite överallt och träffde massa folk, kunde inte va så länge för hon behövde åka till läkaren, stackare... Aja, Nu ska jag typ bara chillaaaa ni vet ;) ? haha skriver mer snart!


Skit snabbt!

Hemma nu. Men ska ut igen och träffa Nevine! Har skit bråttom så hinner egentligen inte skriva mer nu. Berättar om gårdagen & dagen så fort jag kommer hem, I promise. Puss


Kärlek till dig twinie <3


KÄRLEK :o

gooosh helt kär.. bästa på 0.15





Update: Sarah är här nu, vi ska snart ta ett varmt låååångt bubbelbad & snacka tjejsnack. Sweet! hörs senare ♥


Sista timmarna på lovet!

Sarah kommer hit snart! Ikväll ska hon sova här.. Tänkte lixom att vi ville gå till skolan tillsammans första dagen! Ska faktiskt bli ganska kul att träffa alla igen, vi hade ju prao två veckor innan lovet så har ju inte sett dom flesta på tre veckor (!) sarah är väl här om en halvtimme och då får vi väl se vad som händer. Hörs snart igen, Kisses


Sunday

Godmorgon! Vaknade för en timme sen & har nyss ätit frukost. Haha skriver inte jag alltid så?.. att jag vaknar och äter frukost? Anyway det får ni stå ut med. Vet inte vad som händer nu riktigt. Inte lika soligt idag, tyvärr. Menmen sommaren är ju ganska snart här, happyface =)


Haha glömmer aldrig.. Påminer så mycket om sommaren!


Hejdå

Har så ont i huvudet, kan inte stå eller något.. vet inte vad som hänt men måste iaf sova nu. Godnatt ♥


Inget liv :)

Namn: Marilyn Sandberg
Födelse år: 1995
Bor: Trångsund
Familj: Mamma, pappa, bror, syster? :p
Gillar: En person
Favorit plats att äta på: Haha vene
Gillar: Står ovanför
Bästakompis: Sarah Carlsten
Känsla just nu: Deppig
Varför: För att jag har tråkigt
Favorit mat: Ingen aning :o
Vad har du på dig nu: Mjukisar & linne
Vad för smink har du på dig nu: Osminkad (y)
Vad för smink brukar du ha: Foundation mascara & solpuder
Har du rökt: -
Har du snusat: Usch nej
Har du sovit hos någon du inte ville sova hos i veckan: Nepp
Är du olyckligt kär just nu: Mm......
Håller du vad du lovat: Försöker
Har du dåligt självförtroende: Ibland, beror på om jag har en bra dag eller inte
Har du mått dåligt och haft självmordstankar någongång: naej
Har du lust att äta jordgubbar just nu: JA :O
Saknar du någon just nu: det kan man säga..


man ser mig knappast men euw på bilden..

Update




Bild på mig från igår, igen.

Idag har jag bara vart hemma, rätt så skönt faktiskt! Känns som jag har sovit borta lite för mycket även fast jag inte har det haha :) Nej men kände faktiskt att jag behövde ta det lugnt ikväll! Det är ju skola om en och en halvdag oxå typ?... har massa läxor som inte är riktigt klara än och så, så måste pigga upp mig tills måndag =) Ehm.. nu ska jag väl kolla runt lite på facebook och försöka göra klart engelskan om jag fattar någonting, update you later cuties ♥


I mitt huvud just nu..






My dream?...

Behöver inte säga mer än att goooosh vilken läskig men cool dröm jag hade inatt, ni fattar nog nedan... Haha kolla bara mina talanger i paint ;) ?


Två dagar kvar tills skolan!

Hann inte skriva på kvällen, jag och sarah kom hem ganska sent så då orkade vi inte sätta igång datan.. Anyway. Direkt efter jag skrev sista inlägget drog jag & sarah och mötte Adam och viktor en stund. Sen gick vi hem till mig igen.. för att fixa oss lite extra. Var här i 20 minuter eller något bara. Sen så ringde några oss till sarahs mobil och frågade om vi ville till tyresö och träffa dom, vi hade inget annat för oss så visst ;) ! Så vi skulle dra dit, gick till tågstationen och väntade på tåget. Mötte på några från skolan faktiskt.. Hehe när vi satt och vänta på tåget kommer det fram två killar till oss och börjar snacka, haha skit sköna! Sen kommer deras kompisar, robin & ludde typ. Snackade med dom tills tåget kom, sen skulle vi till tyresö så fick byta i farsta strand och skit, visste inte hur man åkte dit :o men sen när vi va där hade det typ blivit ändrat massa grejer så vi pallade inte och drog hem :) sov hos sarah inatt och vid ett hämtade dadi mig, sarah skulle iväg så vi kunde inte vara idag. Nu vet jag inte vad jag ska göra, får se om jag orkar gå ut lite senare! Bjuder på en bild från igår sålänge - var redo för mycket ego pics! Haha Puss


Utgång

Nu är Sarah här & vi ska dra ut och träffa några. Hörs sen, Puss!


Allways brownie

Vet ni?.. Idag kanske jag & sarah ska dra till farsta och köpa färg till henne, hårfärg dvs. Hon ska inte färga blondare, utan brunt! Om ni bara visste hur länge jag har tjatat på henne! Hon ska tona först och se om hon gillar det. Hon hade ju brunt hår förut för er som inte visste, men då va det inte så mörkt! anyway det är väl klart att hon ska vara brunett, eller hur? ♥ haha förlåt sarah men den här bilden är så sweet, kolla bara vad liten, iiih jag dör :)


Miss the summer

Sitter här och tänker på sommaren, åh vad jag längtar! Bara några månader kvar sen är det äntligen sommar.. vill inte ha vinter mer, vill vara brun & ha värme! Aja, sarah kommer hit snart då ska vi fixa oss sen drar vi ut. Update you in a minute. Kisses


brownie - miss it!


Godmorning ♥

Godmorgon bloggen! Hur mår ni? Själv är det super.. Friday today, wiho. Och så lyser solen, hur kan man inte va glad då?... Vaknade för en halvtimme sen ungefär och då tog jag mig direkt en dusch. Ska äta en god frukost nu, sen få tag på sarah & fixa mig! Här får ni en gammal bild på mig sålänge. Puss


Sov gott



Nu ska jag gå och lägga mig, börjar bli skit trött! Hörs när jag vaknar cuties. Godnatt!


Love music

Hello cuties! Vad har ni för er nu?.. Själv sitter jag i mitt rum, är inne på facebook, chattar med några på msn, läser bloggar & dunkar musik! Haha det gamla vanliga då ;) Nej men det är skönt att bara vara hemma faktiskt. Sarah kunde inte komma.. Vi ska träffas imorgon! Känner på mig att morgondagen kommer bli bra! Har bestämt att jag ska vakna tidigt och fixa mig så jag inte sitter inna hela dagen, perfekt ju (y) Aja ville bara uppdatera lite, bild från idag. Puss






Sarah Carlsten ♥ Marilyn Sandberg

Vet inte riktigt var jag ska börja.. Men jag vill bara tacka alla gånger du funnits för mig och stöttat mig, alla gånger du alltid bara har funnits där. Du är verkligen den som alltid finns där i vilket läge som helst. Jag kan alltid komma till dig och du kan alltid komma till mig när det väl är någonting. Du är den enda jag kan säga allt till, den enda! Du är oxå den som jag är tajtast med, jag tror inga vet hur tajta vi egentligen är. Vi är nästan varje dag, ses varje dag, pratar med varandra varje dag. Vi har nästan gjort allt tillsammans. Våra föräldrar känner varandra.. Ja allt man kan tänka sig! Med dig litar jag på ett föralltid, jag tror faktiskt att jag alltid kommer känna dig, att det alltid kommer vara du och jag. För så tajta som vi är nu kan verkligen ingenting komma emellan oss. Jag kommer ihåg i sjuan och sexan när det gick upp och ner för oss. Vi bråkade hela tiden om små saker och kunde vara sura på varandra i två veckor eller mer. Vi sa inte ett ord till varanda under den tiden, och det är så barnsligt för vi bråkade om exakt ingenting.. Nu kan vi inte vara sura på varandra i mer än en timme. Det går bara inte. Jag vet att jag inte klarar mig utan dig, dom gångerna vi inte har funnits där för varandra har vart skit.. När jag är ifrån dig märker jag verkligen hur snabbt jag saknar dig, jag saknar dig hela tiden. Som nu tillexempel, du är i stallet och jag kan inte vänta tills du ringer mig och säger att du är påväg till mig. Jag älskar att bara sitta och snacka med dig i timmar om allt & inget och jag älskar att bara vara med dig och skratta åt allt. Är så tacksam att du började i min klass i trean, tänk om du inte hade gjort det. Vem hade då varit min bästavän..? Vi har kännt varandra i sex år nu och jag lovar att det kommer bli mer. Kommer aldrig någonsin släppa din hand. Jag är så säker & jag lovar av hela mitt hjärta att det alltid kommer vara vi. Föralltid.
Jag älskar dig min bästavän

Varning för sjukt gamla bilder
















Baby dont worry, you are my only

Lyssna på texten..


Onödigt

Klockan är sex och jag har urtråkigt! Vill gå ut men samtidigt inte, to cold for me ;) Hoppas Sarah kommer hit sen, för då kan jag lova er att det inte blir tråkigt! Vad gör ni själva? Åh torsdagar suger...


Hemma igen från ovädret!

Oh yes.. Im back! Vad hände igår då? Mötte upp Sarah så drog vi till centralen, Sen så blev vi hungriga och ville äta ute! Men varken ingen av oss ville äta donken eller burger king eller så. Så vi drog till hötorget till en thairesturang och åt där, haha kände oss så vuxna.. Nej men ni förstår nog vad jag menar! Senare mot kvällen drog vi till rönninge och träffade Emil & Linus ett tag och senare hem till min mamma och kollade på film och lite så. Vaknade tolv idag, skulle ha träffat Adam och Marcus men vi var för sega så det blev inte så, plus att det är skit kallt ute! Sarah kanske kommer hit senare ikväll och sover här igen! Nice. Puss 


Ingen mer bloggning idag

Är klar & fixad nu, skönt! Ska snart till tåget och möta Sarah, så ska vi till centralen och göra lite saker. Vi ska sova hos min mamma ikväll oxå och träffa ett par gamla killkompisar kanske! Så ingen mer update today, hörs imorgon! Då lovar jag nya bilder, ska tvinga Sarah att ha kameran uppe ;) ! Kisses


Sweet

Fick två söta bilder av Matilda! Tack så mycket! (vet inte om hon hade någon blogg? Isf säg till!) vill ni skicka idolbilder till mig eller någonting annat så når ni mig på min blogg msn [email protected], den står oxå uppe i min header som ni kanske ser! Puss ♥




Hittade en gammal bild!



För mer än ett halvår sen! Har jag förändrats ;) ?


I'm happy

Godmorgon världens finaste läsare :) Somnade ganska snabbt igår, var så sjukt trött så jag höll på att dö. Vaknade för en halvtimme sen och nu är jag pigg igen wiho =) När jag vaknade kollade jag ut genom fönstret och ser att solen lyser.. gooosh. Om det bara var varmt ute oxå så skulle det ju va perfekt! Idag tror jag att jag ska träffa Sarah och några, vet inte riktigt vad vi ska göra men det får vi väl se helt enkelt. Men ska inte träffa dom än så det blir väl lite senare.  Aja nu ska jag sätta på en bra låt och fixa mig - kan ju inte sitta här hela dagen!



''Black eyed peas - imma be''


Sista för idag I think

Sitter & snackar med Marcus & Martin på facebook och smsar med en speciell person hehe. Ska sova om ett tag för vill inte sova bort hela dagen imorgon! Godnatt cuties



Det är inte sant, men ibland känns det så..




Tack saga!

Nu har jag en ny design... Igen! Men jag tröttnar ju ganska så fort så det var på tiden. Den blev lite annorunda den här gången, Brukar alltid ha rosa eller svart bakgrund men nu är det brun :)

Update: har nyss duschat & ska lägga mig och kolla på en film snart, härligt ♥


Min gamla header, vilken är bäst?


Random inlägg

Har ganska så tråkigt just nu... Ligger i min säng, smsar och lyssnar på musik. Vilket liv. Måste egentligen plugga lite men jag har verkligen ingen ork för det just nu! Sov kanske fem timmar inatt..? Aja, har inga ideér på vad jag ska blogga om heller, så ge mig tips!
Vad vill ni se mer av i min blogg?


Min kväll

Tja bloggen! Drog till Farsta igår och mötte upp Becka & Sarah senare kom Lisa, vi gick runt lite i farsta centrum och kollade. Senare mötte vi upp Adam, Markus & Martin så gick vi alla hem till Sarah. Det var niiice. Lite senare på kvällen drog killarna hem och vi tjejer stack till Sarahs pappa, åt, lyssnade på musik, Kollade på film och så, värsta tjejkvällen var det så det var skit kul! Sen kom Markus och vi kollade på yttligare en film och ringde massa samtal.. Haha ni vill inte veta ;) ! Runt ett tiden fick jag och Lisa något slags ryck.. Vi skulle dricka så spillde jag över hela golvet så börja vi snacka om massa saker och skrattade i 40 minuter sträck (!) Svårt att förkara, men tror aldrig jag har skrattat så mycket. HAHAHA! Aja ska käka nu,  Vi hörs. Puss ♥


Bildbrist


Färdigfixad & klar

Nu ska jag ta bussen till farsta och möta upp mina brudar, :D hörs senare!


Jag är seg

Gosh vad seg jag är! Klockan tickar iväg som bara den och jag har inte ens börjat sminka mig.. Rebecca är påväg till Sarah nu, Får nog möta dom i farsta senare för jag orkar inte stressa. Plus att jag ska vänta på att det slutar snöa hehe.. Sitter oxå och sörjer, playahead är nerstängt. Trodde jag aldrig, lixom.. Åh. Aja livet går vidare HAHA :) Nu ska jag sminka mig och börja skynda mig lite, Pussar



mm ..


Sweetheart

Kom in för ett tag sen, mötte Nevine vid tåget snabbt. Men det var skönt att gå ut bara såhär lite på morgonen =) Nackdelen är bara att det snöar, usch.. Aja ska börja fixa mig om ett tag sen ringa Sarah, Hörs snart ♥


Sportlov here we go!

Godmorgon! Ligger här i sängen och försöker hålla ögonen öppna, somnade halv två igår och vakna åtta, lyckat.. riktigt lyckat. Ska nog sova vid tio igen när jag har kommit tillbaka hem eller nått hehe.
Idag tror jag att jag, Sarah, Lisa & Becka ska slagga hemma hos Sarah, längesen vi va så det ska bli skit kul! Inte säkert att jag ska va med men jag tror det!

Äh, nu ska jag äta frukost och sen ringa och väcka min twinie, Update you in a minute ♥


Fridis & jag, long time ago <3


Trötter



Klockan är snart halv ett och mina ögon håller på att slockna. Ska upp skit tidigt imorgon oxå, klockan åtta. Ska möta Nevine och lämna hennes sminkväska för hon behöver den innan hon åker iväg, vad gör man inte för sin twinie? Anyway, ska lägga mig & sova snart. Skööööööönt!


RSS 2.0