.


redan från första dagen sa jag att jag älskade dig, jag sa att jag alltid skulle det, jag gör det än idag, och jag kommer aldrig någonsin att sluta..


:)

Nu är jag hemma.
Idag hade jag mitt prov på no, som ni kanske vet. Kände att det gick ganska så bra ändå. Så det var skönt det, annars har dagen bara vart tråkig! Efter skolan träffade jag min syster, det var länge sen. Kulkul. Sen har det väl inte hänt så mycket mer, nu ska jag snart gå in i dushen sen plugga lite matte. MATTEPROV IMORGON :O usch på det! Men det kommer säkert gå bra.. hoppas jag. puss!

<3 kim

PINSAMMA SARAH!

åh hon är så pinsam, ett ruttet ägg som man ändå inte kan sluta älska. Just nu sitter hon och skickar pinsamma sms från MIN mobil till alla mina kontakter, jahapp jätte kul. Och ändå kan man inte ta ifrån henne mobilen, då blire dampanfall, haha. Hon är en åsna :) älskar henne ändå .
Det var inte ett så viktigt inlägg, men var bara tvungen att ge tillbaka.
puss på rumpan, speciellt till dig sarah.

palla rubrik!

Hej folket :)
Nu är jag hemma hos sarah och vi ska snart öva på no provet som är tills imorgon, vad kul. Inte. Idag har det inte hänt så mycket, skola & teater. Usch jag hatar verkligen teatern,  men det är bara några gånger kvar..och vi ska inte dit på två veckor eftersom att det är lov och så.. hihi så ja det är bra! Så mycket mer har jag väl inte att säga.
puss, skriver mer imorgon när jag har tid.

old pic

slut !

Jag orkar inte skriva mera idag, har saker att göra. Och så vet jag inte om jag skriver imorgon heller. På måndagar hinner jag oftast inte, saker som behöver göras och sådära ! :) men annars hörs vi på tisdag, keep reading.
/

FÖRLÅT FÖR RUTAN PÅ MUNNEN MEN BILDEN ÄR GANSKA GAMMAL.


plugg!

Jag har pluggat skit mycket nu på kvällen till no:n, börjar verkligen få det i huvvet nu, skit skönt! Som sagt två prov i rad, svårt och jobbigt. Men jag känner mig faktiskt ganska så taggad! hihi. Snart ska jag äta, sen ska jag duscha och gå och lägga mig rätt så tidigt, är sjukt trött. Sarah har åkt nu, eller hon åkte för ett tag sen. 
skriver kanske sen. pussar


mysigt värre

Snart ska vi göra lunch och kolla på en till film! Efter det ska vi fixa oss och lite sånt. Hoppas jag orkar, men det gör jag nog. Jag har oxå övat på kemin, jag har ju omprov på det på tisdag :$ Inte så lyckat. Men jag börjar kunna vissa frågor utantill och det är pluspoäng, det är bara det att man måste kunna ett helt kapitel!? hur ska jag klara det. Det löser sig nog. Hoppas jag får godkänt!
Och juste, nu är det ju sommatid, det kanske jag sa redan, i tidigare inlägg. Men whatever! Nu ska vi laga mat, mammsen är inte hemma så vi har huset för oss själva ett tag.
pussar

godmorgon

Vaknade för ett tag sen. Så kom jag på att man ska vrida fram tiden en timme. suck! När jag vaknade var klockan 08 någonting, sen kom jag på 09. jaha, där räk en timme för dagen! :) Just nu ligger sarah brevid mig och sover som en stock. Jag hade tänkt sätta på en film sålänge, finns inget annat att göra. Idag ska vi väl ut och hitta på någonting skojjsigt hoppas jag! Det var väl allt. Ha en bra dag!
massa pussar


videoinlägg.

..som sarah filmade, jag bara babblar som vanligt. haha (a)


sorry.

Jag har inte skrivit så mycket idag. Men jag har inte haft tid, aja. Jag och sarah var inte i stan så länge idag, vi orkade inte det var för kallt. Men det gör ingenting. :) Nu är vi hemma och ska snart kolla på en film, håller på att tjocka i oss massa godis och typ festis, haha plus att sarah äter sin älskade banan nu, humor. Jaja, nu kommer lite bilder.


1. MUMS!
2. smoothies haha
3. nappar
4. rulltrappan på skansen.
5. sthlm & grönan :)

puss!


Nu ska jag dusha!

Hej igen folket ! Ska hinna med mycket nu. Ska duscha, fixa mig, äta och plugga! Sen runt klockan tre så ska jag möta sarah i älvsjö, så åker vi väl hit och senare in till stan! Juste glöm inte att vid halv nio ska alla släcka lamporna ''earth hour'' ni vet.
Haha och juste , min sarah fyller år om exakt en vecka! Och jag vet verkligen inte vad jag ska köpa, var inne på en grej men det var inte så bra, haha . någon som har några tips? jag har ingen som helst aning. Får väl kolla runt i lite olika affärer i veckan, och nej sarah då får du inte följa med, hihi.
Aja, skriver snart. Nu ska jag hoppa in i dushen, skönt!
puss

väldigt tidigt!

Klockan är halv nio och jag är redan vaken, men somnade ganska så tidigt igår, Förut kunde jag vakna vid elva tolv varje helg, nu är det tvärtom jag vaknar alltid tidigt. undrar varför. haha jaja. Nu ska jag väl kolla runt lite på playahead och senare mot dagen träffa sarah som sagt. Men ni får ha en bra dag så skriver jag senare!
puss!

sommar.

lugn kväll


vad har jag för ögonfärg egentligen?


Den här kvällen har jag bara chillat lite och tagit det lugnt. Tog nyss bort mitt smink och har smörjt in mitt ansikte med nivea kräm, mitt ansikte är så fruktansvärt torrt, det syns ibland! Inte kul alls.. aja, om jag smörjer in mig varje kväll blir det nog bra. Snart ska jag sova, för vaknade skit tidigt imorse så orkar bara inte vara vaken. Men innan det ska jag smsa lite och kolla igenom sista talet i matteboken som jag behöver öva på... om jag orkar dvs! Skriver mer imorgon någongång, när jag hinner.
godnatt på er allihopa!


orkar inte

Nej hörrni , sorryyy jag orkar verkligen inte fixa mera idag , haha. Fick bara bli headern. Plus att det inte finns några bra bakrunder alls på google :o har suttit och letat som en galning , aja , imorgon kommer jag i alla fall ändra text på rubriken och ändra bakrund på bloggen. Men vad tycker ni om headern? inte så speciell .. men alltid nånting !
Nu ska jag umgås lite med mamma & plugga, två prov nästa vecka. Håll tummarna för mig då!

Hej sålänge.

(!)

1 minut senare kom jag på ... JAG SKA FIXA OM MIN BLOGG! ♥

jag får damp.

Jag har så himla tråkigt just nu, jag orkar inte sitta hemma men jag orkar inte gå ut, jahapp vad gör man då? ingenting helt enkelt! Vill bara att det ska vara lördag nu, så att jag kan göra någonting. Den här veckan har verkligen vart riktig deppig om jag ska vara ärlig.. åh! Någon som har ett bra tips på vad man kan göra en fredagskväll när man är helt ensam och har tråkigt som bara den? själv kommer jag inte på någonting..

själv tar man kort på sin mun... haha skit kul -.- Ingenting hjälper ju..

guuuud så pinsamt :O

jag på lektionen, vettefan vad jag gör , HAHA jaja..
 

mums!

Innan jag åkte hem så gick jag till trånkan centrum och köpte godis med kim & sarah ! mums vad gott. Köpte mjölkchocklasd med daim! I love it. Just nu håller sarah på att lägga in ett mobbat videoinlägg på lilla mig , från lektionen ? haha. Lägger väl in det sen. Tror jag. Man måste ju bjuda på sig själv lite granna oxå.

Nu ska jag fortsätta äta på min choklad, puss på dig!

en massa bilder !

I am homeeee, dagen idag var inte jobbig alls faktiskt . Vi åkte in till söder med klassen och gjorde den där photofigthen, jag var med sarah victor & kasper , louisa bytte , vet faktiskt inte varför menmen.. det var ändå helt okej (a) jobbade typ ingenting idag , för när vi kom tillbaka till skolan hade vi bara livskunskap och åt och så ... sen så slutade vi! nu är jag hemma och jag vet inte vad jag ska hitta på. Imorgon kommer iallfall sarah och vi ska på konserten eller vad det är ! Nu lite bilder från dagen ! puss .

jag .

vet inte vad jag gör , hah

vi åkte upp 11 våningar & fota

jeppe & anton

HAHAH våran normala grupp , sarah jag kasper victor

eye

i skolan

sarah & marilyn

jeppe & anton igen , vet inte vad dom gör .

melina <3 marilyn

vi älskar varandra , haha .


godnatt skriver mer imorgon! Puss.

pluggpluggplugg

Nu måste jag plugga lite granna, har inte bara ett prov nästa vecka. Utan på tisdag har jag NO, på onsdag har hela klassen ett stort prov i matte, matte är verkligen det ämnet jag är svagast på! jag är verkligen orolig över hur det kommer att gå, så sitter och pluggar nu även om jag inte orkar / vill. I åttan efter sommarlovet börjar det ju med betyg... bara några månader kvar.. Nu måste jag fan börja ta skolan lite på allvar och inte bara sitta och snacka varje lektion...


och två bilder från gårdagen:


1: vet inte vad jag gör
2: visst är piyarat söt ? :)

<3

Wherever you go , whatever you do I will be right here waiting for you...

sick & tired


Haha det här är jag nu, osminkad, trött och uttråkad! Hoppas nästa vecka blir roligare än den här, står inte ut mer. Nästa vecka ser i alla fall ut såhär, några planer har jag ändå:

Måndag: Sova hos sarah?, teater.
Tisdag: Omprov, träffa min storasyster.
Onsdag: Förmodligen vara med Johanna.
Torsdag: träffa malin :)
Fredag: vet inte
lördag: bio kanske, sarah fyller år!
söndag: chilldag

Juste glöm inte frågestunden..!

rip kameran?

Kameran som jag har har typ gått sönder helt, den sätts inte på eller något och jag får damp! Får andvända min dåliga telefon, så om ni undrar varför inte bilderna eller så blir så bra är det för att dom är tagna med min telefon. Som ni kanske ser..

jag har tråkigt

men börjar må lite bättre faktiskt , men har ändå skit tråkigt! verkligen ingenting att göra. Men ska ändå inte gå ut idag, för måste vila mig till imorgon! Då ska vi ha någon photofight på söder med klassen. Svårt att förklara vad det är men ni fattar säkert.
Nu ska jag kolla runt lite på datan. Skriver snart. ♥


tog från idas blogg !

haha killarna i min klass , på musiken visst är det inte lite gölligt ? ;D


sommaren är påväg!



(bilden tagen sommaren 08)
Tror jag i alla fall.. jag känner att det börjar bli varmare! super skönt, gud vad jag längtar till sommaren. Det bästa av allt, haha hejdå vinter och hej sommar!

förresten glöm inte frågestunden, fråga på ni.

i miss u baby

Det har nog aldrig vart såhär , vi har glidit isär så himla mycket ! och jag fattar inte vad som händer . jag älskar dig av hela mitt hjärta även om jag inte visar det på bästa sätt kommer du alltid betyda allting för mig ida . jag lever inte utan dig , jag har sagt det flera gånger .. men jag menar det verkligen . Du är en bland dom viktigaste i mitt liv . När jag sa att det skulle vara du och jag föralltid då menade jag det oxå , verkligen . Det är så jag vill att det ska va , du och jag . du var min bästavän .. min allra bästavän! kan du bara inte förstå det? jag saknar dig verkligen!


goodmorning säger jag !

redan vaken , TIDIGT VÄRRE! jag är sick .. huvudvärk -.- fan. Hoppas det blir bättre till imorgon eller helgen , För på lördagen ska jag och sarsan på den där konserten på skansen där massa artister sjunger . typ något sådant , aja , det ligger iallfall där allsång på skansen är . so you know ! någon mer som ska dit ?
Nu ska jag äta lite ! Har ni sovit gott då?
massa pussar.

onyttig!

Ligger i min säng nu & bloggar & äter marabou mjölkchoklad med daim och en påse salt och blandat... oh no! det här måste ändras, anledningen till varför jag äter detta just nu vet jag inte. Är det för att jag har tråkigt, eller bara måste ha något sött? Nej. Helst inge mer godis för mig på ett tag.... hur ska det gå?


frågestund?

Tycker ni jag ska ha det? själv tycker jag det skulle vara en bra idé .. eller hur? haha. Isåfall kommer jag låta er fråga på, så kommer jag svara inom några dagar! SÅ SÄTT IGÅNG HÄR NEDANFÖR!

hemma igen

Efter en långtråkig dag , onsdagar är verkligen sämst enligt mig . usch. Aja, kom hem för ett tag sen , har vart i arre och vi gick runt i princip HELA SKOGÅS :O vad kallt det är ute .. sen så har det inte hänt så mycket mer . faktiskt inte . förutom att jag fortfarande har ont i huvvet , fattar inte hur jag har orkat hela dagen . huvudvärken bara kommer & går .. inte kul ! får se om det blir skola för mig imorgon , vi får se hur det blir med det .
så mycket mer har jag väl inte att berätta , hur har eran dag varit ? puss!

inte så mycket idag.

Förlåt, men kommer inte blogga mycket mer idag. Har ont i huvudet och magen, ska ta en ipren snart.. och min mamma säger att jag är lite varm , OH NO! vill inte bli sjuk .. igen . aja , sånt är livet.
ni får ha en fortsatt bra kväll. så hörs vi !
pussar!


saknaden är så fruktansvärt stor...

någon?

någon som är duktig på att fixa ursnygga designer? isåfall släng en kommentar!

det är något med den här bilden... jag älskar den!

hej sötnos!

Är hemma nu, efter en lång dag. sköntskönt. Det har inte hänt så mycket, en helt vanlig dag sådära ni vet. Så ja , förutom att vi hade mattediganos, för vi ska ha prov på fredag, så det var lite som en test. Är orolig hur det gick, men det känns som att det gick ganska så bra.. tur det! Nu kommer lite bilder från gårdagen & idag, enjoy!
kisses


1 : jag
2: jag igen
3: lucas & andré
4: före
5: ..efter
6: jag igår hemma hos sarsan


tråkigt !

10 saker om mig
1. Är du singel? ja
2. Är du lycklig? ja
3. Är du uttråkad? ja
4. Är du ledsen? lite
5. Är du italienare? nej
6. Är du gravid? nejnej
7. Är du full? nej
8. Är du en cooling? självklart
9. Är du från Irland? nej?
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej

8 saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? iblande
2. Har du nånsin blivit sårad? mm
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? haha ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? ja
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? hur ska jag veta?
7. Är du kär? JAAAA!
8. Vill du gifta dig i framtiden? självklart!

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? kärlek
2. Hår eller ögon? båda , kan inte välja?
3. Katt eller hund? hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? få bästa
5. TV eller Internet? internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? beror på med vem/vilka
8. Pengar eller lycka? lycka
9. Dag eller natt? natt
10. MSN eller mobil? mobil!

9 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? nej.
2. Brutit ett ben? nej
3. Gjort nåt du ångrar? mycket
4. Hoppat Bungee Jump? nej
5. Ljugit för någon du tycker om? ja..
6. Ätit en hel tårta? nope
7. Gjort bort dig offentligt? hah ja
8. Gråtit när ett husdjur dog? har typ inte haft ngt husdjur?
9. Velat försvinna? flera gånger

13 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? mamma
2. Telefonsamtalet du fick? haha mamma
3. Personen du va med? sarah
4. Roligaste grejen som hänt? vet inte
5. Personen du sms:ade? arre
6. Du va i en bil med? sarah.
7. Gick på bio med? ida för ett tag sen,
8. Var och shoppade med? malin
9. Du kysste? danne.
10. Du skrev till på myspace? har inte myspace
11. Du kommenterade? -
12. Du tillbringade natten med? sarah
13. Du kramade? några, inte bara en

bilder ;




bild 1: marilyn
bild 2: jag & anton , haha
bild 3: stockholm ♥
bild 4: jag igår?
bild 5: sarah älskling
bild 6: sarah & marilyn
bild 7: mitt mästerverk! Gjorde ngt på slöjden (a)


en dagens?


Dagens frisyr:
 toffs -.-
Dagens smink: mascara, puder, rouge
Dagens klädsel: jeans, t-shirt, vit kofta
Dagens händelse: vart med sarah
Dagens planer: sova hos sarah :)
Dagens måste: sova!
Dagens vill ha: cooooooola
Dagens saknad: älskling!
Dagens nyhet: att sarah gillar en vanlig person
Dagens dryck: mjölk.
Dagens middag: köttbullar & makaronisar
Dagens godis: tuggumi, om de räknas?
Dagens kärlek: sarah såklart
Dagens humör: trött
Dagens läsning: min blogg
och dagens låt: Beyonce, Halo..

i <3 sarahs home

Det blev inte så många inlägg idag, men jag har inte haft tid! Men imorgon blir det mycket mer, det lovar jag er. När jag kommer hem då blire bloggbloggblogg! hihi, vi kom nyss hem från teatern för ett tag sen, det var inte kul ... väldigt uttråkande faktiskt, om jag ska vara ärlig. Snart ska vi sova, sov jätte lite igår så vi ska lägga oss extra tidigt idag, det låter väl bra? eller hur?
puss på dig, och sov så gott!
...förresten jag älskar den här låten även om den börjar bli lite gammal,
men whatever?
 

godnatt allihopa!

Ser ni min nya header och bakrund? vad tycker ni? (a) och förresten, ser ni youtube videoinlägget? Jag ser den inte på min data, konstigt nog. Aja, hoppas ni ser det i alla fall!
Är inte säker på om jag kommer skriva någonting imorgon, mycket att göra.. men annars skriver jag på tisdag, då kommer bilder oxå, ha det bra, puss!

sommarbild!

videoinlägg

..Och vi gjorde vårat videoinlägg som vi sa, haha lite pinsamt och inte alls långt.. menmen vi gör ett nytt imorgon! Här har ni det. puss!

nu ska vi gå .. äntligen

Äntligen är vi färdiga, tog långt tid, haha. Nu ska vi dra in till stan & gå och kolla lite.. och kanske träffa några, vet inte ritkigt än. och vet ni? Jag lovar er ett videoinlägg så snabbt som möjligt, på mig och sarah!
skriver när vi kommer hem. puss!


äntligen!

Efter typ 15 tusen år så har jag börjat fixa mig, vet inte riktigt vad vi ska göra. Men vi vet iallfall att sarah ska sova här en natt till. Dåliga anledningen är att det är måndag imorgon, och det betyder att vi måste vakna skit tidigt. usch på skolan!
aja, nu ska jag äta och sminka mig mm.
puss!

sarah svarthårig , marilyn blondin ?

Ja.. vi har testat peruker och så här blev resultatet! Jag skulle aldrig passa i blondt eller hur?



smoothies

hej på dig!
Nu sitter vi i mitt rum och slappar och har nyss, eller för ett tag sen gjort smoothies, mumsigt! Vi är så nyttiga av oss ibland. haha. Idag kanske vi ska hitta på någonting, men vet inte vad. aja, man vet aldrig vad som kan hända.
puss!


bild 1: jordgubbs smoothies & frukt , vårat lilla mellanmål!
bild 2: sarisen ♥
bild 3: jag .
bild 4: (a)


jag är redan vaken!


godmorgon, sovit gott?
vaknade verkligen tidigt, runt åtta. Sarah ligger fortfarande och halvsover.. Ser ni bilden ovanför? Ser ni vad det föreställer? Jag fotade den för 5 minuter sen, jag skulle visa att solen lyste, men det gick inge vidare. Haha.  Och så är det massa träd emellan.. jaja, jag bara babblar på! Snart ska vi väl äta frukost, när hon vaknar.
puss!

nu säger jag godnatt.

Nu är filmen slut och jag är helt slut, mina ögon håller typ på att falla ihop, ärligt.. jaja, skriver säkert mer imorgon, godnatt! ♥

jag saknar dig daniel johansson baby !

tidigt värre

jahapp, ska möta sarah om ett tag, inte än men om kanske två timmar eller något.. så jag ska väl börja fixa mig nu, vet aldrig hur långt tid det kan ta för mig, haha. men frågan är, vad ska jag ha på mig?


godmorgon!


Vaknade för ett tag sen, känner mig fortfarande ganska så trött faktiskt... Nu på morgonen har jag och mamma druckit lite smoothies , gott och gör en pigg! Det ser jätte konstigt ut på bilden, jag vet. Men jag har redigerat den, Smoothisen (HAHA STAVNING!) ska egentligen vara rosa. Jaja, om ett tag, eller lite senare ska jag åka till älvsjö och möta sarah, sen ska vi hem hit och sen till stan. Kommer hem runt tio.. så tror inte det blir så mycket blogg idag. Isf får ni bilder imorgon!
puss!

puss!

Nu har mamma kommit hem och jag ska stänga ner datan och umgås lite med henne nu, har suttit här i stort sett hela dagen ju! Nu orkar jag inte mer. Imorgon ska jag vara med sarah, och jag tar förmodligen med kameran vart vi än åker. (nedanför, bilder för ngn vecka sen på mig & sarah)
sovgott!



<3bästavän

tveksam


Om du någongång säger att du älskar mig och menar det & när jag vet att du inte driver , då kan jag stå kvar på samma plats och vänta föralltid... och känna mig säker. Alla bara säger saker just nu och jag vet inte vad jag ska tro, jag älskar dig verkligen men det är svårt, jag vill veta att du aldrig lämnar mig eller krossar mitt hjärta, jag har fått mitt hjärta krossat flera gånger och jag vill inte få det krossat igen. Du är mitt allt, jag menar det. Men som sagt, det är inte lätt.. rykterna bara går och går, vad ska jag tro?

hiss & diss


helgerna! När man har gått i skolan i fem dagar i sträck då är det verkligen skönt med helg! Det är dom ända dagarna man inte behöver ''jobba'' och vakna tidigt,  om man säger så, och det är skönt att få sova ut oxå! eller hur?


dåliga hårdagar! usch det är verkligen det värsta jag vet! när mitt hår inte ser ut som det ska och bara ligger åt helt fel håll, och lockar sig när man har plattat det hur länge som helst och allt.. blir så irreterad på sånt, nej. dåliga hårdagar som går fel, är verkligen inte kul.. iallfall inte om man heter marilyn.



!

♦ kommentera bloggen .. ett måste!

onyttiga dagen!

Jag är verkligen inte nyttig just nu, sitter och äter godis & läser en hänt bild tidning . haha men det är ändå lugnt och skönt! och eftersom att mamma kommer hem runt klockan nio betyder det att jag måste komma på ngt att äta, och jag orkar verkligen inte laga mat. så tror att jag ska köpa en pizza...usch man måste ju tänka på figuren! men det känns som att det var länge sen jag åt det, så det är ju inga problem. Imorgon ska jag vara nyttig!


vad lat man är...


så snabbt gick det .

Nu är jag hemma igen , och det är skönt , huvudvärken har börjat komma tillbaka lite granna , jobbigt! så jag känner definitivt inte för att vara ute alls idag.
juste, dagens outfit !

hejdå sålänge!

Nu ska jag ta min buss som går om 5 minuter ner till centrum! Är bara borta ett litetlitet tag, så är strax tillbaka, inom en timme skulle jag tro. men vi får se, skriver mer snart.
puss!


latmask

nu ser det ut som om jag inte har vart ute på minst 5 år... inget smink håret är halvfixat , myskläderna på. ja jag orkar verkligen ingenting idag , men ska ändå ta mod till mig och köpa godis! yumie.
och så här ser jag ut nu :

ärligt kolla mitt hår, jag måste göra någonting av det, det är så himla slitet även om det kanske inte syns på bild?


hemma från school .

Idag blev det att jag stannade hemma, försov mig lite och så , och när jag vaknade kände jag mig så fruktansvärt yr , faktiskt . skit jobbigt! så jag sa till mamma att jag hade ont i huvudet och pallade verkligen inte gå , så jag behöver inte . mamma kommer hem klockan nio ikväll , hon pluggar . så vettefan vad jag ska göra idag , en fredag helt ensam hemma och typ vila av mig , skit kuuuul -.- huuum.. får väl kolla på ngn film eller ngt , ska ner och köpa godis lite senare oxå , jag känner för det ... nu ska jag platta håret , vet inte varför det är bara så lockigt efter duschen och jag står inte ut med det !
puss!

duktig är jag!

jag fick godkänt på svenska provet idag , ja är faktiskt jätte stolt om jag ska vara ärlig , bra för att vara mig och vet ni ? vi skulle läsa en bok som hette stridshästen och sen skulle vi få massa frågor till det . jag hade inte ens läst 20 sidor av boken och jag klarade det , och det var det provet handlade om ! jag kan bara säga att dom 10 sidorna jag läste var ur dåliga , jag HATAR att läsa men vissa böcker kan va helt okej!

vad gillar ni för böcker?

min favorit!


im back

nu är jag hos mamma , ska inte se min pappa på ungefär tre veckor . lite tråkigt faktiskt , men sånt är livet ! han ska ju åka bort .. till portugal . och jag kan inte följa med så långt tid pågrund av skolan , men i sommar ! då ska jag allt med , sarah oxå . guuuud vad mysigt det ska bli . aja , jag klarar mig . den här veckan har det faktiskt inte hänt så mkt , det har vart ganska så lugn faktikst . rätt skönt , jag har känt mig så fruktansvärt trött .
efter det här inlägget ska jag börja packa upp och vika mina kläder och lägga i garderoben och så , usch det är så himla mycket . hade typ inget här när jag kom , allt är ju hos min pappa ! det var väl det .. skriver mer sen hoppas jag .
nu ,lite tråkiga bilder (klicka på dom så blir dom större) ;


bild 1 : marilyn & malins skor
bild 2 : malin falk ♥
bild 3 : sarah & marilyn , bästavänner för livet !
bild 4 : min sko ?
bild 5 : jag
bild 6 : mitt puder som jag köpte .
bild 7 : sarah älskling
bild 8 : :$



hello !

Nu sitter jag hemma hos sarah som vanligt , och jag chattar med älskling (a) det är verkligen trevligt , hih . vi har firat sarahs mamma lite granna, som fyllde år , grattis susan :) vi köpte fika och cola och lite sånt . aja , snart ska vi göra ngt annat . vet inte vad men vi hittar väl på någonting , och förresten tror jag kommer åka till mamma på torsdag och då börjar jag blogga oftare som ni vet . det är väl bra ?
imorgon ska sarah sova hos mig & vi ska förmodligen träffa arre , om han kan .. nu ska jag bara VÄÄÄÄNTA tills sarah skickar en speciell bild som kommer ta 1030030 år .. jag vet det tar tid . haha !
puss!

usch så gammal! HAHAH!

sista .

nu ska jag hoppa in i duschen , sen vet jag inte om det kommer bli mer bloggande för idag . troligtvis inte , ska lägga mig ganska tidigt idag , är så sjukt trött ! men om jag inte skriver mer ikväll blir de imorgon eller någon annan dag . beror på om jag är hos mamma fram till torsdag typ , för på torsdag så ska jag åka till mamma och vara här i tre veckor som ni redan vet , då kommer det bli mycket bloggande hoppas jag både för mig & för er ! tänk vad mycket jag måste packa , kommer typ ta med halva huset hit från pappa , haha vi får se hur det blir . men ni får ha det så jätte bra .
puss och godnatt!

ps ; jag saknar din närhet baby , du är allt för mig!


ny header ?


marilyn sandberg .

tog nyss två bilder på mig själv , och faktum till att jag lägger ut dom nu är för att jag undrar varför jag håller för munnen eller täcker den på nästan varje foto , den frågan ställer jag mig själv varje dag ..
är ni oxå så ibland ?

plugga , usch



det här gör jag just nu , data & matte . vilket liv man har , haha ! är snart klar med matten , eller var redan klar . men det var vissa tal som jag hade hoppat över som jag inte har gjort . haha jag fattar ändå ingenting !
hur har eran dag varit ?
puss!


sofijah - du var så mkt

byt ut gubben mot ''gumman'' , låten säger allt ...

ingen ork .

Nej hörrni , det går inge bra för mig . det där med ''att ändra bloggen'' jag orkar verkligen inte, är så fruktasvärt trött känns det som , så jag skippar det idag och gör det en annan dag , inte för jag vill göra er besvikna eller så . men det kommer så småning om . vill helst inte göra själv , jag vill fråga någon som verkligen är bra på det !
jaja , det kommer att lösa sig . nu ska jag käka lite godis , onyttig som jag är (a)
ciaaaaaao skriver snart .

ge mig sommar .. nu !

ändring ?

jag hade tänkt ändra min blogg lite , men jag är inte så speciellt bra på det , någon annan som kanske kan hjälpa mig ? vill ha det riktigt snyggt ! haha . isf säg till , nu på direkten , släng in en kommentar !
kisses

outfit - inget speciellt



canada tröja - malins
vitt långt linne - h&m
svarta leggings - h&m
frisyr - utsläppt

söndag .

Jag kom nyss hem från malin, har sovit där , skit mysigt var det ! danne j kom dit på kvällen , och vi kollade på film och lite sånt . myyyyyyyysigt värre :) jaja , kunde inte vara hos henne så länge idag eftersom att jag skulle hem till mami ,  hon ville träffa mig och lite sånt . så nu sitter jag här ensam hemma , mamma är och vimlar någonstans inne i stan , haha . och jag vettefan när hon kommer hem . men det jag tänkte säga var att snart kommer jag börja skriva i den här bloggen i sträck ! för papi ska åka bort i ungefär 3 veckor då ska jag bo hos mamma , och sen är mitt internet hos pappa fixat , borde det va . så det är väl bra ?
nu ska jag ta kort på dagens outfit , har tråkigt sådära .
skriver mer snart , puss !
tyvär har jag inga bilder från helgen , sorry .

lite tråkiga saker .

[x] Ett tuggummi har fallit ut min mun när jag pratat
[x] Ett tuggummi har fallit ut min mun när jag INTE pratat
[x] Jag har gått in i en glasdörr/fönster
[  ] Jag har gått ut/gått in i ett fordon som ännu är i förelse
[x] Jag har skrattat åt något som jag börjat tänka på och då har folk tittat konstigt på mig
[x] Jag har gått in i ett träd
[x] Jag har försökt slicka mig på armbågen
[x] Jag visste inte att Alfabetssången och blinka lilla stjärna har samma melodi
[  ] Jag försöker just sjunga dom
[x] Jag har snubblat i mina skosnören och ramlat
[ ] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott
[ ] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte
[ ] Jag är/har varit blond
[ ] Folk har kallat dig senreagerad.
[ ] Jag har i misstag fått något att fatta eld.
[ ] Jag har försökt att dricka något men märkt att de kommit från din näsa
[x] Jag har dräglat i sömnen.
[ /] Jag har somnat på en lektion.
[x] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[x] Ibland märker jag att jag inte tänker
[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var
[x] Det händer att folk går iväg från mig och himlat med ögonen
[ ] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst
[x] Jag räknar med fingrarna fast det är ett enkelt tal som t.ex. 7+9
[ ] Jag har ätit ett kryp .
[x] Jag gör den listan fast jag egentligen skulle göra något viktigare
[x] Jag har klätt på mig kläder på fel håll
[x] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan
[x] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen.
[x] Jag har tappat fat, glas eller bestick.
[/] Jag använder ordet "smart"
[x] Jag använder ordet "coolt"
[ ] Jag ser döda människor och de är mina enda vänner
[ ] Mina vänner svär inte.
[ ] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.
[x] Jag har fallit av en stol
[ ] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ut takets mönster.
[x] Jag säger "ööööh??" flera gånger om dagen
[  ] Jag använder miniräknare för att räkna ut hur många poäng blond jag är nu.

HAR DU 20 POÄNG ELLER MER ÄR DU BLOND!
23! men hallå ? JAG ÄR SMART ;D

fredagen den 13 !

även om det är fredagen den 13 idag så har det inte hänt någon otur idag , faktiskt inte och jag är sjukt stolt ! haha . aja , utom att jag fick mitt busskort idag och pappa sa fel datum så det gällde inte försen söndag , men jag fick damp och vi bytte . så det gäller imorgon (a) är hemma hos sarah nu , ska sova här . MYYYYSIIIGT! det var länge sen det :) kommer inte sova hemma någon dag i helgen , imorgon ska jag sova hos malin oxå , kanske sarah är med . vi vet inte än . jaja ,nu håller sarah på att leta efter hennes kamera sladd . vet aldrig när hon hittar den . aja , här kommer bilder från igår , enjoy ;

malin solade med kläderna på ? ;D

HAHAHAHA MALIN OCH MARILYN !

ojsan , sådär kan man oxå göra !


(a)

juste , eftersom att internet cpar så kommer jag inte vara inne på pea eller så så ofta , och blogga så ofta jag kan . så kan ni alltid nå mig på luren , för den är ALLTID på , haha . 0736368165
puss !

hos mami !

ja jag är hos mamma nu , så jag passar på att slänga in ett snabbt inlägg vettni :) ska snart duscha sen ska jag väl åka till trånkan eller ngt , ska vara med falk antar jag (a) vi ska kolla på 95:ornas match och kanske åka någonstans . jag vet inte riktigt än . men hinner inte skriva för ska hoppa in i dushen , platta håret , välja kläder & sminka mig . mycket saker att göra . undrar hur jag ska hinna allting , klockan är redan halv ett (!?)
aja , det löser sig . ha en bra dag gott folk .
ps; det blev lite ändring , så jag vettefan när mitt internet där hemma börjar funka igen , håll ut precis som jag !


förlåt !

men mitt internet kommer funka i helgen hoppas jag , sarahs gulliga pappa ska fixa det åt mig , LÄNGTAR medstora bokstäver .  hihi jaja, men nu sitter jag i skolan med sarah och medya , och vi väntar på att vi ska åka och bowla .. i brandbergen , vi har idrottsdag typ , man får välja olika aktiviteter ! önska mig lycka till . jag svär jag äger ;D
pussssar
bjuder på två bilder från i måndags ;

bild 1: jag , haha
bild 2: jag & sarah DRIV .

klart!

så nu har jag ändrat min bloggis lite , snabbt och enkelt ni vet . men vet ni ? jag är INTE nöjd , asså försökte göra så att bilderna där på sidan syns men det funkade inte , då blir det konstigt . så ni få stå ut med att hela inte syns ett tag , så fixar jag om det igen när jag ORKAR .
hej sålänge

hejhej & åter igen hej

igår somnade jag ungefär klockan ett , hihi .  vi såg pledge this.. igen ! men den är bra tycker JAG iallfall. idag hoppas jag på att jag och sarah verkligen ska se ''i taket lyser stjärnorna'' isf kommer vi se den på heron city, skulle egentligen se den på sergel inne i stan eller något , men det blev inte så . whatever ! senare mot dagen ska jag te pappa, och lixom , jag kan inte tro att det är sant ! imorgon börjar skolan (!?) har verkligen inte längtat . eller på ett sätt och ett sätt inte , man får ju träffa alla . men inte kul att jobba och blabla .. ja ni fattar (a) nu ska jag äta frukost sen ska jag platta mitt hår , det är verkligen skiiiit lockigt nu när det är nytvättat -.- suck !
pussar

ny header ?


RSS 2.0