Nu ska vi dra! /Hann med ett inlägg till..

GOTT NYTT ÅR! ♥


Godmorgon!

Kanske lite sent att säga godmorgon nu men jag gör det i alla fall haha :)
Igår somnade vi runt tre tiden och vaknade idag vid tolv. Har ätit frukost för ett tag sen och håller på att fixa oss för fullt! Snart kommer sarahs pappa och så ska vi dra till björn tomas och dom ni vet..?

Dom var i alla fall med mycket i våran blogg i sommras! Jag & sarah ska fira vårat första nyår tillsammans, men det är inte det sista hehe ;) Kommer nog inte uppdatera mer idag heller, men det kanske ni förstår!
Hörs innan vi åker, om inte så hörs vi 2010!


Iskallt ute!

Nu är vi tillbaka! Åkte till trångsund och handlade godis, inget mer hände faktiskt haha, nu ska vi tjocka oss och snart kolla film! Ha en bra kväll :)


I väntan på bussen hade vi tråkigt..


Marilyn plockar godis ha-ha :)


O N Y T T I G H E T E R ..


Goooodis!

Gissa vilka som ska ut och köpa godis nu? Jo sarah & marilyn förstås!
Ikväll ska vi bara ta det lugnt, ha en ''fixa-om-sig-själv-kväll'' och kolla på en massa filmer! Så självklart måste man ha godis till ;)

Hörs lite senare när vi kommit tillbaka från ovädret!



En till nytagen bild från idag. ♥


Update.

Sitter hemma hos sarah nu, i hennes knä faktiskt hihi =)

Vi har inte gjort så mkt, sarah är fortfarande ofixad haha så vi kan inte dra ut än i alla fall, imorgon är det nyår. Längtar grymt mycket! Så kommer troligen sova hos sarah två dagar eller hon hos mig idag, mysigt.



Marilyn är vaken!

Godmorgon sweeties!

Känns som om det var länge sen jag sa så? Igår somnade jag runt klockan ett, förvånande att jag kunde vara vaken. Och vaknade för ungefär en halvtimme sen, har inte gjort så mkt mest legat och dragit mig och så. ska börja fixa mig när jag har skrivit klart det här inlägget oxå eftersom att en viss sarah dödar mig annars, hon vill träffa mig NUU , sweet !
Så ja, nu ska jag göra det jag behöver, dvs sminka mig och platta håret, woho..


Juste!

Ni kommer väl ihåg när jag och sarah kollade på Erik? Filmade ju honom oxå, men smartingen sarah råkade stoppa mitt i allt haha :)



Blogglust..

Vet inte vad som är fel på mig.. Jag sov ända tills klockan ett idag och nu är klockan tolv och jag börjar redan bli trött, mina ögon håller på att somna när som helst. Känns som att jag har blivit värsta sov-människan..

Jaja om jag är trött går jag och lägger mig orkar inte hålla mig vaken bara för att vara ''vaken'' eller vad man nu säger haha :) Längtar tills imorgon då ska jag äääntligen vara med bästavän (y' vi var senast i lördags! Inte bra ju.. Saknar henne!



Lite mobbad bild sådära :)


Nydushad & fräsch!

Har nyss duschat och tror att jag ska kolla på en film snart! Lite deppigt att vara själv på kvällen tycker jag.. Men jag klarar mig!

Sitter här och lyssnar på gamla låtar som påminer om 2009, finns verkligen tusen! Nu är det bara två dagar kvar på det här året och sen är det slut, tiden har verkligen gått snabbt tycker jag. Snart är jag 30 (!) Nejnej så vill vi inte tänka.. Det här året har både varit bra och dåligt. Man har träffat sjukt mycket nya människor men endå förlorat vissa, inte så kul men det kommer nog hända varje år, vänner kommer och går som man säger, Vissa stannar inte föralltid..
Jaja hoppas att 2010 blir dubbelt så bra än vad det här året har varit!

Här är tre låtar som verkligen påminer om 2009 enligt mig, jag kan lyssna på dom och så kommer det upp så många minnen, gosh längtar tillbax till sommaren!









Fick världens sötaste mail!

Kollade min mail och ser en bild och en hälsning från två tjejer, (vet inte vilka det är..) Men dom gjorde i alla fall en jätte fin  bild till mig och skrev världens sötaste text! Fortsätt skicka sånt här, blir så glad för det! :)

[email protected] , allting ni skickar kommer såklart på bloggen!





Koftan jag köpte igår!

Som typ alla har ha-ha.. men ändå skit fin & mysig!

Orkade inte ta bild så tog från google :)


Har knappast bloggat någonting..

..För att jag inte har varit hemma, inte orkat & inte haft tid! Men nu är jag tillbaka ;)

Jag har redan berättat hur min dag såg ut igår så jag har väl inte så mycket mer att säga. Idag vaknade vi klockan ett, tro det eller ej men jag vaknade ETT. Har nog aldrig sovit så länge.. Fick en chock när jag kolla klockan, trodde att tiden hade stannat eller något. Men det var riktigt skönt att sova ut måste jag säga. Är jätte pigg nu och ska bara duscha och fräsha till mig lite! Ikväll tror jag inte att det händer något speciellt. Orkar inte gå ut och göra något heller för jag har vart med kompisar och sovit borta ungefär hela veckan. Känner att jag behöver ta det lite lugnt nu. Vara hemma helt enkelt. Behöver det hihi :) Får se om jag ångrar mig lite senare men det tror jag inte.

Nu ska jag gå ner och äta något, senast jag åt var igår eftermiddag. Ni tror säkert jag äter hela tiden, (för har fått lite kommentarer om det förut) Men så är det inte, jag har inte ätit någonting idag, tänk er.. 
Min mage skriker!




Hos lollo :)

Jag och lollo drog till stan idag, och farsta. Det var verkligen sjukt mycket folk! Ni vet det är ju mellandagsrea.. går nästan inte att gå i affärerna, så det ända jag fick med mig hem var en tröja från gina haha :)

Sen så åt vi på tacobar och satt där och snackade.. ett ganska bra tag om man säger så haha, Samtidigt då fick jag världens finaste mms från en person, ärligt jag dog.. så fin =) jaja ni får bild på koftan jag köpte om ett tag.
Hur har eran dag varit? ♥


:D

Sitter hemma hos lollo nu, vi har käkat skit mycket godis så våra magar nästan inte kan andas, hahaha :o har kollat igenom hennes bilder på datan oxå, vet ni hur mkt bilder hon har från sommaren eller?! Minnen säger jag bara haha :') här bjuder jag på några, hörs imorgon!










Ciao

Jag är snart klar så ska dra till lollo om ett tag! :) Ni får ha en bra kväll!


Bild från när jag va med Nevine ♥


Marilyn är seeeg som vanligt..

Gud så seg jag har varit idag! har fortfarande inte sminkat mig och klockan är tre.. har bara legat och slappat!

Chattar med lollo på msn nu och vi ska träffas lite senare, ska sova där ikväll oxå och imorgon ska vi åka förhoppningsvis åka till farsta eller stan, jag behöver en tjocktröja :o Jag skriver nu för jag vet inte om jag kommer uppdatera ikväll, kanske inte orkar. Orkar aldrig göra det hos kompisar.. Jaja nu måste jag sätta fart!



Söndag!

Godmorgon!

Gah.. idag sov jag faktiskt ut, eller ja ut och ut.. jag vaknade halv tolv, långt tid för min del. Men är fortfarande lite trött ligger i sängen och orkar inte ställa mig upp. Men det är söndag då är det ingen stress så det är skönt det.
Juste, jag kan fortfarande inte se min statistik, skit jobbigt.. har inte kunnat se den på fem dagar, vet inte hur många som läser min blogg lixom. Någon som vet om man kan kontakta blogg.se eller någonting? För det måste verkligen fixas, annars byter jag blogg.. Det funkar ju för alla andra utom mig så det är lite konstigt.

Ska äta frukost snart och sen fixa mig lite smått.. Puss


bild från igår , loveu


Not thirteen any more :)

Ni som undrar vart skorna är köpta ifrån får väl hitta dom själva, skrev det förut i bloggen så det borde räcka, plus att dom är slut nu.. tror jag (?)

Nu så är 26 december slut, och bara 365 dagar kvar tills jag fyller 15! Fett rolig jag är haha.. Nej men ska bli lite seriös här :) Det är faktiskt skit skönt att inte vara tretton mer! Inte för att det känns speciellt mycket större men det låter större på något sätt. Känner mig kanske lite större i alla fall, vet inte varför det är bara en känsla. Jag börjar bli trött så jag bara sitter här och babblar om allt & ingenting. Tror jag ska lägga mig i sängen, lyssna på musiken i mobilen och bara ta det lugnt. För första gången på länge så ska jag faktiskt försöka sova ut, good luck. Godnatt


Update

Sitter här i min säng med datan i knäet och lyssnar på musik & chattar med lite olika folk på msn, myysigt! Har duschat för ett tag sen så känner mig ren & fräsch. Hehe, här är en bild på tre småsaker jag köpte today.


Lite närmare titt på mina skor ;)

Har fått kommentarer om att dom var så fina! Ja visst är dom!? =)


På sidan.


Och baksidan!


Som en till julafton för mig!

Får inte glömma alla fina presenter jag har fått idag när jag har fyllt år oxå! Från mamma pappa, Sarah och alla! har tyvärr inte bilder på allt eftersom att det är sarahs kamera, men har fått presentkort, pengar, smink, mjukisdress, parfym, halsband, örhängen och världens finaste skor från sarah! Fick oxå massa i julklapp och ska få mera snart! Gah jag älskar att fylla år :)

Jag älskar dig bästavän,Tack för skorna & örhängerna, har önskat mig så mycket, du är bäst!





Ä L S K A R ♥


Tack bästis för världens bästa födelsedag!

Hemma från snöstormen nu, skönt!

Runt elva tiden mötte jag Sarah i farsta strand, vi möttes där istället för älvsjö. För vi skulle till Farsta Centrum en snabbis först, sarah skulle köpa min present som hon inte hade hunnit innan! Så medans hon gick runt där och skulle köpa den till mig så fick jag gå till andra sidan farsta hehe, sen tog vi tåget till älvsjö och sen vidare mot Södertälje!

Vi skulle se när Erik sjöng, det var skit mycket folk och alla bara skrek och var galna, även vi hehe! ;) När han kom på scenen.. O-M-G! Jag dog, han är så j*vla snygg, Jag tror jag är kär hehe! Vi filmade när han sjöng ''higher'' ni får videon sen, GAAAAH UNDERBAR! Nog pratat om det, sen käkade vi och drog till farsta centrum igen, väldigt mycket tåg hit & dit! Menmen det var helt klart värt det! Vi träffade på Calle, Liam & david och var med dom ett tag.. hälsade mest och så! När vi väl var där passade jag och Sarah på att handla lite småsaker ni vet..? Kunde inte låta bli! Har oxå fått så många fina grattningar, tack allihopa som har grattat mig! Och här får ni lite bilder från idag!


Bästis!


Erik på scen, SÅÅ BRA!


Var såklart tvungen att ta flera foton (a)


Liam & calle i Farsta! (suddig bild..)


Jag hoppar i snön!


Sarah syster!




Tack för alla grattis sötnosar!

Ska möta sarah om ungefär en timme, trevligt! Så vi får se hur det blir med uppdateringen idag.
Puss!


Morgontrött.

Godmorgon cuties!

Mår ni bra? Själv mår jag mer än bra, jag mår toppen!
Men det är ju inte så konstigt eftersom att det är min dag (y' hehe har fått massvis med grattningar och klockan är bara kvart i nio på morgonen! Är vaken skit tidigt idag eftersom att jag ska möta sarah i älvjsö klockan halv tolv och så ska jag gå hemifrån runt elva tiden, men jag vaknade såhär tidigt för att jag vill hinna fixa mig och äta frukost utan att stressa, hatar att stressa! Speciellt när det gäller att sminka sig, då blir det bara fel.. och dessutom kanske jag måste gå hemifrån halv elva istället för elva för kom på att jag måste förbi lollo en snabbis, har glömt min ''penna'' till mobilen som man skriver med, det är ju touch haha. Och jag vill gärna ha den! Haha men hoppas ni får en bra dag, nu ska jag äta frukost, Puss!




Osv osv osv.. (hoppas det var OK att jag la in bilden..? :)


26 december!

WIIIIHOOOOO NU ÄR JAG FJORTON!!!! ALLA GRATTAR MIG! :D:D:D♥


21.58

OMG BARA TVÅ TIMMAR KVAR TILL MIN DAG! HEHE :$

Imorgon ska självklart jag spendera min dag med bästavän, det var länge sen vi var nu känns det som. och sen på kvällen familjen typ. Och vet ni vem jag och sarah ska se imorgon? Erik grönwall! Han skulle typ spela någonstans, gosh jag älskar honom :o Och så har sarah fått en ny kamera så gissa om ni kommer få en massa bilder ;)? wiho.



In love (a) <3



Snackar med sarah i telefon!

Nu är jag hemma, förlåt att jag inte skrev innan jag gick ut men internet slutade typ fungera tyvär. Jag gickn hem till lollo så var vi där ett tag för vi orkade inte gå ut när det var snöstorm, rena rama snöstormen på riktigt!

Sen så fick lollo en galen idé att vi skulle åka till länna till city gross för hon ville handla glass - ben & jerrys. Det enda som var öppet typ haha så vi åkte dit i ovädret, ända till länna! Fattar inte hur vi orkade hehe.. menmen sen åkte vi till henne igen och åt middag och satt vid datan typ, vilket liv haha! Ehm.. Ja, jag snackar med bästavän i telefonen nu och dampar för att det fortfarande inte går att ladda in bilder (!) Men är ändå skit glad för att jag fyller fjorton om nästan tre timmar, är bara tretton tre timmar till av mitt liv! Åh vad härligt :')


Någon undrade vad jag hade för mobil...


JAG FYLLER ÅR IMORGON!

Godmorgon sötnosar!

Jag vaknade faktiskt för ett tag sen.. sent för att vara mig tycker jag! Men jag var ju vaken ganska sent igår, hm.. idag ska jag träffa lollo, vet inte riktigt vad vi ska göra men jag vill shoppa :o jaja får se hur det blir med det. Tror iaf vi åker till farsta och fikar som vanligt, haha. Måste bara säga att jag älskar min nya mobil, håller på med den hela tiden (a) bara att det inte går att ladda in bilder, blä.


Haha jag gillar den där stora rutan (y'


HAHAHA JAG DÖR!

Vad ska jag och Nevine göra egentligen? HAHA JAG DÖR AV GARV!


Iskan inom mig KOKAR..

Min mobil är skit bra, skit fin och allting! Men jag har ett problem.. Jag hade tagit lite bilder så ska jag stoppa in mobilsladden i datan, så kommer det inte upp något!? Jag får panik! Bilderna kommer inte upp, vad är det för fel? Alltid ska något med bilder gå fel för mig!

Jag vill snart inte ha en blogg om inte jag kan ladda in nya bilder, skit tråkigt att bara ta en massa gamla ego bilder lixom, både för mig och för er. Fattar inte vad som är felet, sladden är helt ny och jag fick den tillsammans med mobilen. Kan det vara något fel på min data..? snälla någon som vet? För jag får ångest, panik!



Såhär känner jag mig just nu, vill bara slänga datan i golvet..


Älskar dig pappa (a)

Har öppnat alla paket nu och så.. det var mysigt! Fick kläder, smycken, en mobil typ, wiho! Nästan en sån som jag ville ha, fast lg istället för samsung.. haha en touch iaf, sitter här och försöker lära mig hur man gör glada gubbar och hjärtan haha! Och så har jag lite damp för sladden som man sätter in i datan verkar inte funka? Men det var inte alla presenter, jag får ju resten när jag fyller år nu på lördag, yeah! 

Vad har ni fått i julklapp? :)


I ♥ Julafton

Har ätit och sånt som man gör på julen nu för ett tag sen haha, och nu ska alla paket öppnas! Gosh vad jag älskar julen! Ska bara snacka klart med sarah i telefon om lite viktiga saker! Skriver lite senare när jag får tid, hoppas ni har en bra jul precis som jag har! Puss


Hahaha minnen sarah!


Jag kan inte se min statistik?!

VA?! NÄR JAG LOGGAR IN OCH SKA SE MIN STATISTIK SÅ FUNKAR DET INTE! DET STÅR BARA FRÅN DEN 22/12, DET KOMMER INTE UPP DOM SENASTE DAGARNA :-O NÅGON SOM VET?
___________________________________________________________________________________________

Så.. kände bara att jag behövde skriva det! Hoppas verkligen på att jag får min telefon idag så att ni får en massa fina bilder, menmen det är ingenting jag vet! Men hoppas kan man ju alltid göra haha.. Ska snart fixa mig lite, känner att jag behöver bli lite fräsch, sov med sminket! Inte så skönt! Och så ska jag oxå välja lite kläder tills ikväll!

 vad ska ni ha på er? Har ni bestämt er än?



JULAFTON!

Förlåt för så usel uppdatering, men har verkligen inte haft tid att skriva!

Iaf, på dagen igår drog jag hem till lollo & vi fixade oss lite smått. Sen drog vi till farsta och fikade, lika mysigt som alltid! Älskar att bara sitta där med henne och snacka! Sen kollade vi runt i lite affärer oxå och jag köpte underkläder,Lollo vet hur mycket jag älskar det hahaha! Iaf.. Sen så frågade Nevine om jag ville träffa henne lite senare, visst ville jag det! Det var ju så länge sen.. har inte känt mig hel utan henne! Så jag tog bussen till skogås och gick hem till henne. Vi var där ett tag sen gick vi ut.. Vill ni veta vad som händer då? Jo, vi går i snön.. och sen så ser jag hur Nevine springer på mig och attackerar mig, hon trycker ner mig i snön och mular mig! Haha den galningen.. Mitt hår och mitt smink blir alldeles förstört, not funny. Men tro mig, jag ska ge igen någon dag! ;) Efter det gick vi till gården ett tag och träffade lite folk, mysigt! Sen gick vi bara hem till henne och bestämde att jag skulle sova där, snackade med Ante halva natten och höll på att dö av garv! Somnade kanske runt tre och vaknade tio.. Behövde åka hem tidigt!

Så nu sitter jag hemma helt ensam, dadi och dom är och handlar, ännu mer julklappar! Gosh jag kan verkligen inte vänta tills ikväll!
Men sist men inte minst vill jag önska världens bästa läsare en riktigt god jul! ♥


Bild från igår, (Ja vi har bytt jacka hehe..) Älskar dig mest twinie!


Update 12.20

Ska börja fixa mig alldeles strax & sen ska jag ut och träffa födelsedagsbarnet!
Här är min headerbild i större format, Jag visar faktiskt hela mitt ansikte hehe :) Hörs sen!




23 december

Gissa vem som fyller fjorton idag..?
Jo lollo såklart! Alla måste gratta henne idag annars så kommer hon bli jätte ledsen hihi. Så släng en kommentar nu! Hon ville att jag skulle ha ett eget inlägg här på bloggen om henne, och eftersom att jag är världens snällaste så får hon det!

GRATTIS BEBIS! ♥





Älskar bilderna! Dom skriker verkligen sommar! :)


Bara en dag kvar till julafton!

Godmorgon mina sötnosar! Har ni sovit gott? Det har jag!

Jag skrev inga mer inlägg igår för att jag la mig och kolla på film istället, orkade inte sitta vid datan. Sen så somnade jag och han helt enkelt inte blogga, sorry for that :)! Men nu är jag i alla fall jätte pigg, jag vaknar ju alltid såhär tidigt, men det kanske ni är vana med ;)? Ehm.. Idag vet jag inte ritkigt vad som händer, det står att sarah är sjuk på hennes blogg.. eller typ har feber, inte bra ju.. krya på dig gumman! Så om inte sarah kan har jag lovat att vara med lollo!
Vad ska ni själva göra idag? Vet att det är typ ingen som svarar på den frågan men man kan ju alltid försöka!


Ny design äntligen!

Har fått en ny design av kelli! Vad tycks? Själv älskar jag den! Såååå fin! Den ser oxå väldigt annorlunda ut mot vad jag har haft för designer tidigare. Så det är lite kul.. :)


Video från idag!

Jag råkar säga hej till fel personer och emma ska smaka munkar för första gången i hela sitt liv, enjoy!


Dålig update today!

Hej cuties!

Träffade emma idag som sagt, sjukt längesen sen vi sågs sist. Så det var kul :)! Vi va i vällingby centrum, fikade typ, och kollade i massa affärer. Träffade oxå på lite olika människor hihi, så tog vi massa kort & typ gjorde massa sjuka filmer! Som ni säkert kommer få se lite senare.. När jag kom hem så var ingen hemma, och jag hade glömt nycklar så jag var utlåst. inte kul -.-'! Men som tur är så fick jag gå hem till världens bästa lollo, vi tog det bara lugnt och så. Och nu sitter jag här och nördar playahead, msn & facebook. Här får ni lite bilder från dagen!




snön råkade täcka för kameran ;$ !




bebi <3


Hörs sen!

Jag är en liten seg sak när det gäller att fixa sig haha ;$! Men nu är jag äntligen klar och ska snart dra till tåget. Vet inte hur det kommer bli med uppdateringen idag eftersom att jag inte ska va hemma. Så vi hörs ikväll eller ngt helt enkelt, ha en bra dag ;)!


Tisdag!

Godmorgon sweeties!

Som sagt, jag vaknade skit tidigt idag! Steg upp klockan nio.. fattar inte hur jag lyckades haha, menmen nu är jag uppe och ska snart fixa mig. Runt tolv tiden ska jag dra till emma, hon bor i vällingby så det betyder att jag måste åka väldigt långt. Men det är lugnt, var ju så länge sen jag träffade henne, saknar henne :)! Vet inte vad vi ska göra men hoppas att ni får lite bilder ikväll. Yes, måste fixa mig nu.. är inte så pigg på att göra det, men måste man så måste man ;D!
puss!



Love

Ska lägga mig nu och kolla på resten av guds tre flickor, jag älskar det programet, kan bara inte sluta kolla hehe! Ska upp tidigt imorgon oxå så kommer nog inte skriva mera idag. Godnatt!


min lilla älskling :) love u <3


FÖRLÅT MIG!

Börjar få lite småpanik. Min blogg rent ut sagt suger nu, inga nya bilder eller något, bara gamla, verkligen inte kul för er eller mig! Men det ska fixas, vet jag har sagt det i typ en månad nu. Men nu ska jag allt skärpa mig hehe!

Ville bara skriva det, kände att jag behövde haha :) jaja nu ska jag hoppa in i duschen, Love to u


Hemma igen!

Hej sötnosar ;D!

Nu är jag hemma igen hihi. När jag skrev mitt sista inlägg så drog jag till sarah. Jag kom dit för att hon skulle fixa sig lite.. Juste, mötte upp julia påvägen oxå, hihi kul att se henne ;)! Efter typ en timme eller något sånt så hämtade sarahs mamma oss (vi orkade inte ta bussen..) så hon skjutsade oss till farsta och där mötte vi calle och liam som var lite deppiga, hehe dom hade väntat på oss i typ en timme, typsikt oss att va sega! Yes.. sarah köpte lite julklappar, och juste HAHA när vi skulle ta hissen så står det en så ''vacker'' kille i hissen med oss. Sarah kollar honom i ögonen och börjar garva ihjäl sig haha, och jag med förstås! Det var typ fem personer där inne.. där står vi och skrattar tills typ tårarna rinner, lite pinsamt sådära, menmen vi är vana att skämma ut oss! And that was my day.. nu ska jag äta, vi hörs :)


miss u twinie :(! (bildbrist..)


Hörs senare!

Äntligen klar! Är skit nöjd med min sminkning idag hihi (a) yeah, ska typ dra snart. Ha en bra dag!



Min låt ♥ LOVE


Ingen rubrik

Nu har jag kollat på typ två avsnitt, underbart! Sen höll jag på att somna, och gissa vem som ringer och väcker mig då? jo ... calle -.- tack för den haha, så nu är jag pigg igen. Och måste sätta fart! Ska platta håret och sminka mig nu :) kisses


Nu har jag sovit gott!

Vaknade faktiskt av mig själv klockan sju för jag trodde det var skola... så jag fick lixom panik, men sen kom jag på att tänka att det var lov hihi (a) Låg och kolla på typ fem avsnitt av guds tre flickor igår, seriöst det är skit bra :o ska kolla ett eller två till nu på morgonen, orkar inte gå upp haha x)!
Så ja.. jag somnade runt ett två igår och vaknade tio, kan faktiskt inte sova längre än tio, typ. Skit konstigt, förut sov jag typ till tolv varje dag.

Aja, det här inlägget blev lite konstigt så skriver om ett tag när jag har kollat på avsnitten, Puss :)


Sista för idag :)!

Ska lägga mig och kolla på guds tre flickor nu, åh älskar det! Godnatt! ♥


Im home.

Inne nu ;D! eller ah för ett tag sen! Träffade lollo och vi gjorde inte så mkt, köpte godis & snackade haha.. sen ville hon åka pulka, men gissa vem som vägra, hah! Mina fötter frös ihjäl, och mina händer.. trodde ärligt jag inte skulle orka gå hela vägen hem, kunde knappast smsa haha ;)!
Men nu är jag inne iaf och håller på att snacka med calle och sarah på facebook, trevligt! Nördar playahead & lyssnar på musik oxå.. Hihi, imorgon har sarah lovat att vara med mig typ, vi har inte träffats på tre dagar :o Lång tid.. inte bra, nu har vi hur mkt som helst att snacka om (a)!

Och så fick jag oxå en chock när jag skulle kolla min statistik! Den slutar aldrig höjas, haha keep going ;)!



upp, upp, upp!


Out in the snow!

Ska ut och möta lollo om ett tag! Helt osminkad.. eller ja nästan, bara lite mascara, hehe det är en syn man inte får se varje dag ;)! Hörs när jag kommer hem, blir inte borta så länge tror jag! Puss



Söndagar suger, seriöst..

Alla som har följt min blogg ett tag vet hur mkt jag hatar söndagar - även på loven. Söndagar är den deppigaste dagen som finns! Sarah kunde typ inte idag, och det går knappast att gå utanför dörren för att det är så mkt snö... usch vad jag hatar snö och söndagar!


Give me summer :(!


Kände bara för att skriva.

OMG ÖVER 100 BESÖKARE OCH KLOCKAN ÄR BARA ETT :o !

Hehe, sarah verkar vara alldeles död? Jag har försökt att få tag på henne på sms & facebook och även ringt henne, men inget svar.. sarah var är du? haha! Om du ser det här så smsa mig direkt! Aja, jag har inte gjort så mkt nu, bara duschat & gjort mig fräsch och sådära. Mhm är på skit bra humör idag, vet inte varför ibland har man bara sånna dagar hihi :)! Ska slå in den sista julklappen till sarah, glömde den igår.. men den är lite speciell (a) Puss!



Gammal bild, haha ser typ ut som jag har blått hår x)!


10.44

Godmorgon sunshines!

Har ni sovit gott? Hihi det har jag, hoppas ni oxå har det :) idag vet jag inte riktigt vad som händer, har inga planer än. Sarah kanske kommer hit till mig lite senare och så kanske vi drar ut och träffar några. Men aja vi får se. Orkar iaf inte stressa :) Är skit hungrig och behöver gå ner och käka frukost nu annars kommer jag svälta :o Puss sålänge!


En tävling.

Tycker nästan att det börjar bli lite för mkt bilder i bloggen och för lite text. Är det bara jag som tycker det? Är det bra eller dåligt? Ge mig massa förslag om vad ni vill jag ska skriva om osv!

Tänkte oxå göra såhär att den som gör snyggast header till mig får en länkning! skicka den till [email protected] .. så väljer jag ut den jag tycker är snyggast, det låter väl bra? haha bara att börja, jag kollar min mail varje dag ;D!


Jag har tråkigt

Första bilden som kommer upp när du öppnar upp Mina bilder



En bild du har tagit



En bild på någon du alltid har roligt med



En bild på en snygg klasskamrat



En bild på den du senast sov med



En bild på någon du känt länge



En bild på dig som du tagit nyligen



En gammal bild



En bild när du gör något du gillar


Ta inte illa upp :) !

Men måste bara ta upp dagens roligaste! Var inne på facebook och så skriver någon tjej till mig, HAHA dog av skratt :)


Oh yeah.

Ska typ börja slå in lite julklappar nu, och sen ska vi sätta upp granen HAHA :) Börjar verkligen bli julstämning! Bara fem dagar kvar..



<3


Julklappar!

Idag var ju jag med lollo som sagt, vi har vart i farsta i stort sett hela dagen :) Handlade lite julklappar och så, haha sarah ska få världens roligaste, jag svär jag och lollo höll på skratta ihjäl oss, haha ;)! Och så käkade vi lite på donken oxå, som vanligt.. Efter tog vi bussen till trångsund och gick och solade. Skit skönt för det är ju så sjukt kallt ute! Hehe så nu är jag brun och fin, wiho.




Fixad & klar :)!

Nu ska jag dra så vi får höras när jag kommer hem, lovar att blogga mycket ikväll! Ciao.


Lördag!

Godmorgon bloggen! Idag ska jag & lollo åka till farsta, haha måste ju hinna köpa julklappar, har fan inte gjort det än och det är inte många dagar kvar så det är på tiden! Sitter här och funderar på vad jag ska köpa till min bästavän hihi.. Efter det har vi oxå bestämt vi ska sola, behöver verkligen få lite färg =) Och nu ska jag äta frukost och sen börja fixa mig.
Vi hörs om ett tag, Puss!




wiiiho

Sen dagen jag ''började'' blogga igen så har verkligen statistiken höjt sig! Man ser verkligen det dom senaste tre dagarna, gud så skönt att det inte sjunker mer ;)!

Jaja nog pratat om det, nu ska jag lägga mig i sängen och smsa lite som alltid hehe, hörs när jag vaknar! Godnatt och dröm söta drömmar om mig sötnosar :)!



keep going ;D!


I like





Sorligt att mina vita converse som jag hade förut gick bort.. efter en skoldag var dom helt borta, hittade inte dom hemma eller någonting, otroligt. Så självklart har jag bestämt mig för att köpa ett par nya när det blir lite varmare ute! Om det nu någongång blir det?... älskar verkligen skorna. Så jävla snygga och bekväma. Och så vill jag oxå ha en svart canada goose väst som ska inhandlas. Åh vill bara att det ska bli varmare nu så man slipper dom jobbiga vinterkläderna!

 


UPDATE

Sitter här och dunkar musik på högsta volym, hehe men det gör jag alltid när jag är inne på datan. Käkar oxå lite godis, mhm så nyttig jag är =) Vad gör ni själva just nu sötnosar? ♥


Bild från idag!
Stackars Liam ligger helt nerputtad i snön och david jag och sarah skrattar tills tårarna rinner :')


Lite gamla bilder jag hitta :)


Jag förra året någon gång tror jag.


Jag & lollo i sommras, i miss!


sarah & jag i sommras.


Jag & fanny sommaren 08


Jag, julia, lollo & sarah, ung 08 dagarna


Jag & sarah T i början av sommaren.


Jag & melina förra vintern, Sjuuuukt gammal


Jag och ellinore förra vintern där med tror jag.


Jag i sjuan, AHAHHAHA vilken tönt -.-!


Och slutligen jag och sarah för
SKIT LÄNGENSEN

Har miljontals mer bilder på min data, det här var bara några av dom! Se & njut =)


LOVE

''När jag ser dig stannar hela mitt hjärta, du är den finaste som finns, jag älskar dig.. ♥''


JULLOV!

Dagen idag har varit sjukt lätt! I skolan jobbade vi ingenting, kollade bara på någon julkonsert och fick våra betyg. Jag har inte IG i något ämne, inte ens matte?.. wiho! Ehm.. efter det drog jag och sarah hem till mig och käkade lite och typ snackade med calle i en timme eller så. Sen tog vi bussen till farsta och mötte liam & david. Var med dom ett tag. Juste träffade även frida på bussen, vi snackade & så. Sjukt längensen ju =)! Hehe, sen när jag liam david & sarah gick ut från centrum så var det största snöhögen, och gissa vad som händer då? David puttar ner liam i den så han ramlar uppochner och med huvudet först, och får snö överallt! Sen lägger liam snö i mitt hår oxå.. buhu, älskar men hatar ändå snön! Jaja så såg väl min dag ut, orkar inte berätta allt i detaljer. Här får ni en gammal bild på mig sålänge, puss!


23:35

Ska gå och lägga mig nu tror jag.. Annars kommer jag aldrig orka gå upp imorgon! Ångest, ångest, ångest.. Jaja, måste lägga mig och tänka på lite saker nu. Vi hörs imorgon såklart :) godnatt sweeties!



Lägger in en bild på världens finaste nevine.. för jag saknar henne så mycket!


Hade bara lust att skriva lite!



Sitter här och lyssnar på musik och nördar playahead & facebook haha! Börjar fan redan bli skit trött.. vad händer med mig egentligen? jag blir typ trött klockan nio haha -.-'? Ehm.. imorgon börjar jullovet, herregud vad tiden går snabbt ;)! Det hade jag totalt glömt bort innan jag tänkte på det nu höhö =) ska faktiskt bli skit skönt. Men är ändå sååå himla nervös inför morgondagen, vi ska få våra första terminsbetyg!




Jag vill ha, jag ska ha!

Som sagt snart är det julafton och så fyller jag år snart. Först i år står nog en mobil.. plus en massa annat, jag menar det! Min önskelista är helt full haha (a) Men har svårt att välja vilken mobil jag vill ha?.. funderar på en touch, men vet inte om det kommer bli jobbigt efter ett tag? Men jag tror att jag vill ha den här iaf =) !


Snöstorm ute!

Idag började dagen med idrott, eller ja vi hade någon vollyboll tunering, men jag var inte med för jag ville helt enkelt inte.. så ah, det höll på från åtta till tio! Sen vid tio hade vi tre timmars rast till klockan ett, så jag, kim, lollo, sarah & julia stack hem till kim och bakade kladdkaka, muums.. och så kollade vi på mtv haha och typ snackade! Mysig ''rast'' faktiskt =) sen kom vi tillbaka till skolan och hade matte, det ska typ börja någon ny tjej i våran klass som heter isabelle, så hon var och hälsade på.. yeah, sen var det so prov, jag hade typ inte övat någonting så fattade inget heller, men lite kunde jag så jag hoppas iaf på ett G.
Och nu ska jag kolla runt lite på datan, hihi puss!


suddig bild - men visst var vi duktiga (a) !


26 december ♥

Kom på att jag faktiskt fyller 14 år om bara 10 dagar, ni får inte glömma att gratta mig (a) ?
fan vad jag längtar! vill inte vara 13 mer..


My day!

Efter att jag skrev inlägget i skolan så drog jag & kimmen till centrum och köpte lite godis sen så tog vi bussen hem till sarah och var där ett litet tag, jag hämtade min väska och sådära. Eftersom att jag inte hade orkat ta med den till skolan!.. Så ah vi var där ett tag med sarah och hennes *galna* lillebrosa haha! Sen tog jag & kim bussen igen till trångsund och stack hem till lollo som väntade på oss, vi skulle på hennes lillebrosas julgrej typ. Jätte gulliga små bebisar =) höhö sen åkte kim och jag och lollo gick bara runt, runt, runt och snackade.. det läckte oxå in i mina skor för det snöade så mycket, inte kul! Nu är jag hemma hos pappa iaf, vilket känns skit bra! Har precis duschat och ska snart sova, är skit trött efter den här dagen.

Ny dag imorgon & nya tag ;)!


in school

Hellu bitches, sitter i skolan med sarah kim & lollo vi har slutat men sitter typ kvar ett tag, sarah ska hem och plugga då kanske jag lollo & kim ska till östra, vene varför men det var någon sak där :) sen runt fem sex ska jag hämta mina saker hos sarah sen blir det hem till dadi, oh saknar honom har inte träffat honom på två veckor ;$ ! yeye ska dra, kisses


sådärja :)

Nu var det ett tag jag skrev va? hoppas ni klarade er;)!

Äntligen har jag slutat skratta.. fick värsta magonten för jag har skrattat så mycket haha! Ikväll ska jag sova hos min älskling, myysigt.. Vi ska snart kolla på fjorton suger, en riktig sarah & marilyn film så att säga ;)! Vet inte om jag skriver mer ikväll, annars hörs vi imorgon.. my dadi kommer hem då och då är jag som sagt tillbaka älsklingar, ha en bra kväll! ♥


jag idag! Bilden är redigerad så ser helt vit ut...


Paparazzi! ♥






Idolbild!

Den här gången blev det en åt både mig och sarah, gulligt värre ;)!

Vill du skicka in idolbilder till mig eller bara något du har att fråga? Då når du mig på min blogg msn. [email protected]!



Besök tjejernas bloggar här & här!

www.joannaerikson.blogg.se

www.marcelakt.blogg.se


bara 11 dagar kvar tills julafton!

Idag var det en vanlig dag som alltid! Helt okej med andra ord.. eller ja.. dagen var bra! Det har ju blivit så sjukt mycket snö nu så jag och sarah knappast vågar gå ut från högstadiet! Viktor attackerade ju mig idag så jag nästan dog, eller ha-ha.. han nuddade knappast! Och sen calle som stoppade in snöbollen innanför min tröja, buhu =( Om någon mular mig, då jävlar hah ;)! Efter skolan drog jag och sarah hem till henne och nu sitter vi här och skrattar åt sveriges roligaste grej som hände nyligen, mer kommer ni inte få veta!

Några bilder från idag, Kisses ♥


Julpyssel idag på bilden haha, visst är vi duktiga ;)?


God jul syster (a)


Våran älskade skola haha!


Börjar bli sjukt mycket snö! Men ändå mysigt :)!


....





Can you look into my eyes and say you love me?...


Måndag!

Idag hade vi någon himla speltunering i skolan, man skulle vara i olika grupper och göra massa olika övningar, skit tråkigt! För hade ingen bra grupp ha-ha.. men man slapp lektionerna så det var såklart skit skönt ;)! Gick mest runt och snacka ändå haha! Efter skolan gick jag david sarah liam & calle ♥ ner till centrum och jag och sarah var så snälla som satt och vänta med dom tills deras buss kom. Det var mysigt att sitta där ändå för att det snöade lite hihi, känner att jag snart måste ta årets första riktiga vinterbild till bloggen (a) Önskar mig en ny mobil & en kamera dessutom, mobilen kommer jag säkert få iaf och den har bra kamera! Så då blir det minsann en massa nya bilder till bloggen varje dag - det lovar jag er!





Jag saknar dig.. kan knappt vänta tills vi träffas igen, vilket jag hoppas på varje dag..<3


Är skittrött..

Nu är idol slut! Gosh vad bra erik sjöng vinnarlåten, älskar honom! :)

Ska snart tvätta bort mitt smink och sen lägga mig i sängen och smsa lite i think (a) Imorgon är det måndag vilket betyder skola. Inte farligt alls! Bara jobbigt att gå upp tidigt.. menmen jag klarar det nog, Godnatt!




Idol

Sitter här och kollar på idol repriset, eftersom att jag missade finalen i fredags, åh erik är så jävla snygg så glad att han vann (a) han är bäst! nu ska jag fortsätta kolla, puss!



<3


O-M-G..

Kollade sarahs blogg nyss och hittade två jätte gamla bilder, eller gamla och gamla. Ett halv år sen eller något, men jag känner verkligen hur mkt jag har förändrats! Eller hur mycket vi båda har förändrats..





Du kommer verkligen alltid vara min bästavän! Vi två är så jävla tajta.. Du är som min syster.
I love u! ♥


Svar på kommentarer.



Hur får man snö som faller ner som du har på din blogg (: och så har du en skit fin blogg!!
Svar: Jag har faktiskt ingen aning, det var sarah som fixade det åt mig. Åh tack så mycket :)

Asså OMG! du uppdaterar ALDRIG! Har tröttnat på den här bloggen !!!
Svar: Nej jag vet men jag ska bli bättre på det nu. Okej vad tråkigt för dig, läs inte då ;)

Vart e din pappa? :)
Svar: I portugal, på någon jobbgrej, men han kommer hem på onsdag.

Är det inte tråkigt att fylla år 2 dagar efter julafton? Även om du inte kan hjälpa det, det värkar ganska trist men jobbigt.
Svar: Jo det såklart det är trist och jobbigt, men jag tänker inte på det så mycket :)

Är du och sarah 96:or eller 95:or? har aldrig fattat x)
Svar: Vi är 95:or


Vissa tkr fortfarande min blogg är bra trotsallt!

Ibland älskar jag facebook.. ni är så söta! :)





Oh yeah!

Även om jag inte uppdaterar så går statistiken upp som fan, fortsätt så älsklingar för snart är jag tillbaka som förut ;)


Jag ger mig ;)

Nu får jag fan ta och skärpa mig! Måste uppdatera mer, mycket mer..

iaf, i helgen var jag som sagt med sarah vi hade skit roligt men orkar inte skriva allting här, jag är trött och orkar helt enkelt inte skriva värsta inlägget :) men igår träffade vi massa roligt folk och åkte runt lite här & var, det var mysigt. Vad har ni själva gjort i helgen? ♥


Syster ♥


Friday, so nice!

Hemma från skolan nu! Och nu är det helg, veckan går verkligen snabbt!

Efter skolan drog jag och sarah till centrum, handlade lite snabbt bara.. och så träffade vi melina och var med henne ett tag! Eller ja vi snackade bara och så tog hon samma buss med oss till farsta strand! Jag och sarah gör inte så mycket just nu! Håller på att ladda upp lite för ikväll, vet inte riktigt vad vi ska göra än men tror vi ska hem till mig och fixa en massa saker och senare drar vi ut och träffar massa folk och har det allmänt roligt, ha-ha! Kvällen slutar väl med att sarah sover hos mig, Känns som om det var länge sen vi sov hos varandra. Haha vi är lite små roliga eftersom att vi egentligen sover hos varandra nästan varje dag..

Ja, vi är som systrar! ♥



Visst var jag söt i håret idag :) .. ?


I skolan

Hej sötnosar! ♥
nu har vi egentligen ''svenska'' men jag lollo och kim sitter vid datorerna istället haha, om en kvart ska vi gå och kolla på någon lucia grej i skolan, sarah ska vara tärna. Naw :)

Aja, orkar inte skriva mer. Puss



Uppdatering!

Kollade nyss på mammas pojkar, det blev helt fel, fel, fel! Alla killar valde fel tjejer enligt mig haha! Aja finns väl inte så mycket jag kan göra åt saken ;)!

Ska kolla runt lite till på facebook och sen duscha och göra mig fräsch tills imorgon! Imorgon är det fredag, och jag ska vara med min syster sarah. ♥ Ha en bra kväll!



Ni är underbara elli & nevine, saknar er!

Torsdag!

Hej på er allihopa!

Idag i skolan hände typ ingenting speciellt faktiskt. Och efter skolan skulle jag egentligen varit med sarah igen men hon hade kör så jag satt kvar lite med Liam, calle, viktor och typ någon mer. Det var väl trevligt! Sen åkte jag hem och gjorde inte så mkt, en tråkig torsdag så att säga. Har pluggat lite och nu sitter jag och kollar på mammas pojkar, internet är lite segt och fungerar knappast, menmen passar på att skriva ett inlägg :) det är reklam nu och börjar nog snart så nu ska jag inte skriva mer, det är ju final hehe!
Kisses ♥




Jag och sarahs urgulliga kusin för kanske en två veckor sen! Han är så söt!
(kolla inte på mitt hår haha..)

Snabb update

Haha sitter nu med sarah hemma hos min mammas ''kille'' , trevligt. Vi har nyss vart ute jag och sarah och träffade på andreas och markus tror jag han hette? och var med dom ett tag.. Annars gjorde vi inte så mkt mer.

Ikväll ska vi ta det lungt och typ kolla på någon film, gosh jag längtar tills fredag!


....

Hejhej sötnosar, ville bara säga att jag lever haha :) men om exakt en vecka kommer papi hem och då lovar jag uppdatera exakt varje dag..
nu är jag och sarah iaf hemma hos ida L och ska snart tillbaka till skolan för våran lektion börjar snart, kisses



Sarah gästbloggar !

Hej sötnosar! Marilyn hann aldrig uppdatera hemma hos mig.. För att vi stannade kvar i skolan hehe. Ända till halv sex faktiskt.. Lovade att uppdatera åt henne då! Haha, men vi hade väl lust att vara kvar! Väntade på att Calle skulle sluta, ingen aning om varför haha, jaja men han hade typ extramatte, oh yes sen så var vi där med Elias & Kattis. Det var väl trevligt, snackade och så hihi! Yesyes, men skulle mest bara uppdatera åt sweetie, och hon hälsar att hon ska uppdatera imorgon! Puss på er! ♥

Klicka här

<3
 


Hela världen snurrar

Mår jätte dåligt, har ont i huvudet, hostar, fryser och håller på att somna.. känns som att hela världen snurrar när jag går. Men måste vara frisk och pigg tills imorgon annars vet jag inte vad jag gör, Men som tur är så tar sarah hand om mig :)

nu ska vi dricka te och sen sätta på en film, efter det kommer jag nog somna på en gång..
puss ♥




ungefär såhär känner jag mig just nu...


tråkig update

Vi sitter här och käkar lussebullar, haha skit gott men känner mig fet :)
ska snart se på en film och lite senare ska jag dra mig hemåt, söndag idag.. och söndagar är oftast sjukt sega som ni kanske vet, hörs lite senare i think. Nu ska vi ringa en person , kisses


Julafton snart!

Åh vad jag längtar tills julen, inte så länge kvar! Men ska jag vara ärlig så längtar jag nästan mera tills min födelsedag som är två dagar efter jul! Vill inte vara 13 längre! ♥


bild från google


Jag är så dum! ♥

Förlåt att jag inte bloggade igår kväll men vi orkade inte sätta oss vid datan plus vi hade inte tid!

Jaja.. det känns som att mina inlägg alltid börjar så nu för tiden. Igår drog vi till farsta för vi behövde lite smågrejer, köpte en ansiktsmask & någon hudcreame som typ luktade jordgubb, mh.. Så fikade vi oxå på det nya fiket där, dom har ju typ byggt upp ett nytt till centrum där, så det var mysigt! :)
Jag ville oxå kolla efter en tröja men den jag ville ha fanns inte så vi tog tuben till stan men den fanns inte där heller, suck får väl kolla vidare en annan dag!

Senare på kvällen kom vi hem och hade en riktigt mysig tjejkväll! Ja ni vet såna där tjejsaker!
Vad har ni själva gjort? ♥


Blir det för mkt egobilder i bloggen? säg till isf :)


Förlåt för bara gamla bilder, ska bättras !

Ja ni ser ju rubriken själva..
Våra lussebullar blev jätte goda haha, duktiga vi är! Och nu har vi fixat färdigt oss, lång tid det tog.. menmen så är det, vi är lite sega om man säger så :)
ska till farsta ett tag och typ köpa ansiktsmask. Och sen får vi se vad vi hittar på, kanske skulle på någon match det beror på om vi hinner dit. Hörs lite senare, nu ska jag skärpa mig, ska uppdatera bättre & roligare! ♥


Lördag!

Godmorgon sötnosar! ♥

Förlåt att jag inte skrivit men vi har inte orkat sätta oss vid datan nu på morgonen. Har kollat på jönssonligan, HAHAHA så våran humor. Och nu ska vi baka lussebullar, julstämning på hög nivå.. :)

Lite senare ska vi fixa oss och dra ut i think! Ni får ha en bra dag för det ska vi, kisses




....



Hur mycket kostar lacktightsen?:D
149 på gina :)

Hej. Kan inte du berätta hur man får skuggor runt inläggen? :)
Hej på dig haha, tyvär det är inte jag som har gjort dom det är min älskling sarah.

är ni tsm?
vilka? =)

tyckeru att du och Sarah tjulander är frf bästisar? eftersom ni träffas aaaldrig?
vet ingenting..

hur lång e du?
157, kort & stolt!

bor din mamma i skogås/trångsund? brukar du vara hos din mamma varanan vecka o pappa varanan vecka?
nej min mamma bor inte i skogås eller trångsund, det är bara min pappa som bor i trångsund, och nej jag är bara hos mamma oftast varannan helg annars hos dadi :)


23:09

Hello sweeties! ♥

Idag slutade vi klockan halv tre och efter det drog jag och sarah och mötte upp min mamma lite snabbt och fick lite pengar, så gick vi till trångsunds centrum och handlade lite onyttigheter... där mötte vi upp Ida L & julia, och sen kom alex och johan. Skönt att snacka med dom igen!

Nu på kvällen har vi varit ute och lite sånt, träffat lite roliga människor och åkt moppe, hah riktigt najs. Så hyrde vi en film på hemvägen, fick bli en skräckis. Kommer inte riktigt ihåg vad den heter, men ah den ska vi se lite senare! Nu ska vi dricka julmust och käka pepparkakor, töntar vi är haha.. :)


....

Ska ta bussen som går ungefär om en halvtimme, så om internet inte funkar (som det förmodligen inte gör..) Så hörs vi imorgon, ha en bra kväll! Kisses


Torsdagen helt okej idag iaf! :)

Hello sweeties!

Hemma hos sarah nu från en lång dag *suck..* men det var inte så jobbigt :) Vi hade bara idrott i en timme istället för en och en halv haha.. sen så på rasten gick jag calle, liam, david, sarah och typ massa mer till centrum och snackade lite bara, rasten var ju ändå så lång så ah.. sen hade vi bara tråk lektioner, engelska matte & so, menmen är hemma hos sarah nu, ska typ bara hämta mina saker och sen dra mig hemåt!
Ikväll är det mammas pojkar, oh yes.


Torsdag imorgon - hatar!

Nu kan vi lite av spanska glosorna, äntligen!
 Så svårt att lära sig utantill och vi måste kunna båda sidorna och få rätt på alla för att få godkänt, vi ska ju få våra första betyg nu till jul, spännande :') ?
Om ett tag ska vi tvätta bort vårat smink och typ borsta tänderna, sen innan vi lägger oss ska vi förhöra varandra en sista gång och sen på morgonen oxå har jag bestämt, det låter väl bra? Imorgon ska jag oxå försöka skriva något inlägg så fort jag får tillfälle, hoppas verkligen internet fixar sig.
Godnatt & sov så gott sötnosar!♥




Gammal ful bild.


Update.

Imorgon har vi spanska prov igen så vi måste verkligen ta och plugga nu, betygen kommer snart..
 hörs lite senare! ♥


bilden skriker sommar.

Är hemma hos sarah nu och vi har nyss käkat fruktsallad! Sa ju att vi skulle va nyttiga, hehe ;)
Jag är verkligen super trött nu eftersom jag vaknade klockan fem imorse, kan ni fatta vad tidigt?! Och visst är det oxå bra att jag äntligen skriver lite i bloggen..?


Jag & nevine i slutet på sommaren, längesen ..<3


Bara påmmina er.

Och som sagt nu vet ni att det kommer vara dålig uppdatering men det ska försöka fixas! Ikväll ska jag förmodligen sova hos sarah oxå så då passar jag på att skriva lite åt er :)
nu måste jag dra!




YOUR BABY MARILYN IS HERE!

Sötnosar förlåt för jag verkligen inte uppdaterat men mitt internet hemma funkar inte.. det är inte fixat än, menmen som sagt jag sa ju att det skulle bli uppochner med uppdateringen när jag är hos mamma.

sitter iaf i skolan nu med sarah och jag tiwa & jesper gjorde nyss klart våran engelska tillsammans, skulle filma något. så det är skönt, snart ska vi träffa calle och ikväll sover jag hos sarah i think.
kisses


RSS 2.0