update

Hejhej allihopa!

Kom hem för ett tag sen, ni vet vart jag vart. Ni behöver inte fråga vad som hänt osv, vill helst inte prata om det men är sjukt ledsen för det, fortfarande och kommer vara det ett bra tag till... :(

Sarah är hemma med mig nu iaf, vi är hemma ensamma i mitt hus fixar oss till högmusik osv, hon fick mig på lite bättre humör :) Tack älskling! Hon berättade lite roliga saker haha.. då kan man ju inte låta bli att skratta, är oxå väldigt sur på en liten person, vem kan det va? Aja ska snart dra ut sen till henne. Juste vi har färgat mitt hår oxå, det blev liite mörkare men man ser inte så mkt skillnad. PUSS


tidsinställt /Dagens fråga

Vilken ögonfärg passar mig mest ;) ? ....


Min naturliga

Bruna?...

Blåa?

Ändrade planer

Möter Sarah lite senare istället! Ska till sjukhuset nu och träffa pappa... :( Vi hörs.

Mår bättre idag....

Godmorgon! Vaknade för 10 min sen ska springa ut ett tag och möta Sarah, hon är ändå hos Rebecca som bor 2 min ifrån mig. Vi måste snacka om massa saker! ;)
Glöm inte att man ska vrida tillbaka tiden idag heller, nu är den tjugo i nio inte tjugo i tio haha :D


Behöver sova.... nu

Behöver verkligen sova nu! Hoppas morgondagen blir bättre än den här... Den här lördagen var inge kul alls :( Godnatt!♥


Otroligt!

Hur kan en sån liten tjej ha en så stor röst?! :O


mhm

Förlåt att jag dränker er i massa deppmode texter men jag va tvungen.. ska inte låta det gå ut över er mer. Japp som sagt, jag känner verkligen inte för att dra ut någonstans idag & tänker därför inte göra det heller. Har ett helt lov på mig att ha riktigt roligt (hoppas det funkar nudå.........) Ska kolla någon film på datan snart hade jag tänkt :) Puss


Nicole, Nevine, Jag, Romina & Becka för ganska länge sen.

läs om ni vill.....

Vet inte riktigt vad jag vill få ut av den här texten eller varför jag ens skriver men jag känner att jag måste skriva av mig någonstans.. det här är ibland som en öppen dagbok för mig, att man skriver vad man känner, sina känslor osv.
Just nu snurrar bara allting i mitt huvud, vad är det som händer egentligen? Fick reda på en hemsk sak idag när jag kom hem klockan fem som jag gråtit över. Det var så hemskt att höra, att just du. Hur? Jag är helt förstörd, vill inte gå ut, inte göra någonting, bara vara här. Just nu.

Har ingen ork att gå ut och träffa massa människor och spela glad fast jag inte är det, innerst inne gråter jag. På utsidan oxå, men det har blivit bättre nu. Kan inte sitta och gråta föralltid, men visst gör jag det då och då. Allt höll på att bli så bra tills det hände.
Jag har alltid vart glad, alltid kännt att livet är bra och vart nöjd med dom jag har & det jag har. Men har jag någonsin sagt att livet är enkelt? Ja det har jag faktiskt. Tar tillbaka det nu, livet är fan inte enkelt, det är det svårare än vad man kan tro, ibland "leker livet" och allting känns så bra men ibland kan livet bara vara skit, fuck it. Ibland är det något som händer, något jobbigt som man bara inte orkar ta sig igenom, man vill bara sjunka genom jorden och seriöst inte finnas... den känslan känner jag nu, det känns hemskt. Hur ska jag kunna sova inatt? Hur ska jag kunna känna mig lugn? Så många frågor som ekar i mitt huvud om och om igen.
Vet ni vad jag vill? Jag vill spola tillbaka tiden då allt var som bäst, när man var liten. När livet gick ut på att leka och ha roligt, när inte skitsnack existerade, när man inte behövde tänka på något alls. Familjen var det finaste man hade, man nöjde sig med att ha massa leksaker att leka med. Vad nöjer man sig med nu? Är jag någonsin nöjd? Aldrig kan jag vara det, inte helt. Vill helt enkelt bara spola tillbaka tiden, men jag vet att det inte funkar, hur mycket man än vill.

Istället vill jag bara börja om allting, vilket faktiskt funkar. Glömma allt det dåliga som hänt och bara ha kvar det bra och skapa nya bra saker. Vill bara skita i alla falska äckliga dumma idiotiska personer som finns här i världen, folk som vill andra illa, fan för sånna. Ha kvar dom äkta och lära känna nya, som verkligen tar mig för den jag är och ingen annan. Som gillar mig för att jag är jag och inte spelar någon jag inte är. Jag är trött på folk som låtsas någon annan, för att man kanske inte riktigt vågar visa sig själv. Som gör saker man inte vill men gör det "för att alla andra gör det" eller för att man känner sig tvungen.
Våga vara dig själv, våga stå emot saker.
Precis vad jag håller på att lära mig nu... Jag har själv vart så, så osäker på mig själv, jag vet hur det känns. Jag vågade inte ha ett klädesplagg för jag var orolig vad kompisarna skulle tycka, jag vågade inte säga vad jag tyckte & tänkte för vad alla andra skulle tycka. Jag visste inte ens vad jag ville, det vet jag nu. Jag vet vad jag vill. Och jag kan för att jag vill. Jag vet att jag kan klara vissa saker nu som jag inte kunde klara förut för att jag var så osäker på mig själv. Men det känns så mycket bättre att jag blivit säkrare, allt känns helt plötsligt mycket enklare. Som att man suttit fast i någonting och sen kommit loss.

Jag kämpar varje dag för att bli bättre och jag kan säga att jag har mognat så mycket sen ett två år tillbaka, dom som känner mig riktigt bra vet hur jag var då. En osäker liten tjej som döljde sitt ansikte i 250 kg smink tex, kortfattat.

Som sagt, vet knappast vad jag sitter och försöker få fram eller vad jag skriver, skriver bara allting som jag har i mina tankar just nu som jag bara måste få ut... finns så mycket mer men skulle kunna sitta här hela natten. Hoppas vissa av er förstår hur jag känner...

Nejnejnejnejnejnejnejnejnej! :'(

Du klarar det här pappa, du är stark.. Jag älskar dig♥


GODMORGON!♥

Kollade aldrig på film igår, låg och snackade tills typ två halvtre istället sen dog vi, eller jag iaf. Vaknade upp av att jag hade så ont i halsen, kan knappast prata & när jag ska svälja något så svider det.. :( Vi ska inte vara här hos Sarahs pappa så länge, Sarah ska hem till sin mamma och fixa sig och så hon ska ju på the wave med Rebecca och Frida vilket jag oxå skulle, men valde att inte följa med :)

Måste ladda upp mig för veckan känner jag, då händer det mycket! Så ikväll ska jag bara vara hemma, skönt :blush:
Det blir mycket bloggning!


00.00

Ska bara sätta på oss myskläder och tvätta bort sminket och sen ska vi kolla på scream, jag är verkligen rädd för skräckfilmer som ni kanske redan vet? :O Vi kommer nog somna efter det (om jag nu inte kommer drömma mardrömmar) Nej det brukar jag faktiskt inte göra haha... tur det. Blir heller ingen mer bloggning idag, hörs imorgon! Godnatt :blush:


bilderna ger lite sommarkänsla....

Godkväll alla söta läsare! Hur har eran fredag varit? Min har varit bra :) Gjorde det jag sa att jag skulle göra... fick bara lite färg men det är alltid ngt (Y) Skulle egentligen färga mitt hår men det blir på söndag ist tror jag. Vi har vart på lite olika ställen idag, träffat några & sen vart ute och käkat. Kollade idol oxå och elin som är bäst gick vidare igen *happyface* Nu ska vi kolla skräckfilm! Läskigt :blush:

Tog några bilder idag oxå men dom har vi inte laddat in i datan än så hade tänkt bjuda på några bilder från september/augusti. Kommer ni ihåg dom? Hade nyss kommit hem från Portugal och va fortfarande lite brun :|






Dagens blogg!

Den här gången blev det den här söta tjejen som blev dagens blogg :) kika in vettja!
http://fridaablom.blogg.se/


fredag! höstlovet har börjat ;) ?....

Hade tänkt gå och sola en snabbis innan jag möter upp Sarah i farsta strand, känner verkligen att jag börjar bli riktigt "vintervit" nu så måste sola. Ska även köpa hårfärg och färga mitt hår mörkare ikväll så det passar löshåret, wie! :D Sen får vi se vart kvällen leder haha...! Ha en bra fredagskväll :) Puss!


Klicka på länken för att se

http://svt.se/2.144626/1.2211462/hela_program?video2211462=2215392

Har kollat på " ana gina " show där kissie var med.. Och måste bara säga, hur ser hon ut!? Hon ser ju helt stel ut i hela ansiktet när hon pratar! Tänk hur hon ser ut när hon blir äldre.. ajaj :)


Där såg hon iaf lite bättre ut...

fråga....

ville så gärna höra en ny låt av dig idag hade väntat hela veckan :( varför kan ni inte spela in idag? :(



Svar: Sötnos :) Jag ville oxå jätte gärna spela in en låt, hade längtat jätte mycket jag oxå! Men vid tio fick jag ett sms av Jesper (Han som jobbar där) Att vi inte kunna komma dit idag för han var tvungen att passa sin dotter. Men nästa vecka ska vi självklart dit! Försöker se det positvit, får iaf en vecka extra att öva, kan ju alltid vara bra :) Så ja, nu vet ni varför.. nästa fredag kommer det en ny cover - lovar!

Yes!

Vill du bli dagens blogg? Säg bara "jag är med" i kommentarerna ;) Puss


*inägget borta*

Ni vet väl vad som händer då? :D Vi slutade nyss och nu ska jag och Sarah åka till stan för att gå till studion. Har saknat det skitmycket så ska bli skitkul att spela in en ny låt, som kommer upp ikväll! Hade lite svårt att bestämma mig för vilken låt jag ville och tillslut bestämde jag mig för den här trotsallt ;) ... hoppas det blir bra!

BLIR NÄSTA FREDAG ISTÄLLET ;(


@ skolan

Nu är dom jobbiga lektionerna över och har musik närsomhelst! Wie mitt favoritämne :) sen har vi lunch och en kort no lektion sen slutar vi, härligt!


Godmorgon!

Vaknade nyss.. Lika skönt som vanligt satt somna och lika hemskt som vanligt att gå upp, det är det värsta som finns. När klockan ringer 06.00 den sekunden vill jag bara dö haha, somnade runt halvtolv igår iaf och nu håller vi båda på att fixa oss. Idag är det ju fredag, skitskönt eftersom att det är lov hela veckan framåt och slutar halvtvå :D Yes slipper skolan och alla prov! Kan det bli bättre?




Min dag...

Gah är helt slut! Kom hem med Sarah för en halvtimme sen, men bloggar lite för er skull ändå. Efter skolan åkte jag och Sarah till stan för att köpa hennes fjällis sen drog vi vidare till farsta, köpte lite smink & fikade, mysigt! Sen drog vi till skogås för att möta Nevine men då kom hon inte så vi väntade sen mötte jag henne senare på kvällen för att få min jacka. Då var det kontrollanter vid tågen så Sarah kunde inte följa med så fick låna hennes busskort snabbt då mötte hon Robin sålänge sen kom jag och mötte jag dom och sen drog vi hem :) Ska göra några tidsinsällda inlägg för imorgon så annars kommer bloggen vara död! Och det vill vi ju inte... Måste sova nu iaf. Puss


godnatt inlägg

Har suttit vid facebook sen jag kom hem och nu hade jag tänkt gå och lägga mig, är så sjukt trött! Imorgon har vi spanska prov som jag inte kan speciellt mycket av, illa.. får fixa det iaf. Godnatt så hörs vi imorgon :)


Helt underbar låt!

Cause you are amazing.. just the way you are♥


Idolbild till mig & sarah♥

"Heej:D
Har gjort en idolbild till er!
Båda era bloggar är mina förvorit bloggar,
läser dem varje dag ;)<333
puss&kram /www.bellinda.blogg.se !"

Tack sötnos! Jätte söt bild!

Idolbilder eller annat skickar ni som vanligt till min bloggmail [email protected] , kollar mailen varje dag :D Puss


lev med att jag gör dom här testerna :)

Jag har tråkigt en kväll ensam... Det fattar ni säkert :)

1. Hur ser din drömkille ut? Bara han är underbar & fint utseende!
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Nope
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Sarah & Rebecca
4. Hur lång är du? 157,5 exaktt
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Panormal activity tror jag (stavning?)
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Gör du :) <3
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
9. När såg du senast din mamma? Någon timme sen
10. Icke godkänt i något ämne? idrott
11. Mvg i något? inte mvg..
12. När vaknade du idag? 06.50 gick jag upp men skulle upp 06.00
13. Vilken är din favoritplats? Stranden.
14. Vilken plats föredrar du minst? En mörk skog
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Antigen i sverige eller någonannanstans.
16. Hur stor är din säng? Helt lagom
17. Vad sover du i? En stor tröja och trosor haha.
18. Hur många kuddar har du i sängen? 3
20. Tycker du om kinamat? Skitgott!
21. Tycker du om kaffe? usch
22. Vad dricker du helst till frukost? Juice 
23. Kan du spela poker? aa fast ne
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
Faktiskt! Stolt
25. Vill du ha barn? inte nu men senare i livet en tjej & en kille
26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska & pyttelite spanska
27. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet helt klart

29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder & när det gäller mitt hår
30. Är du cool? Ingen är lika cool som jag
31. Kan du rulla med tungan? jaman
32. Vem är den roligaste människan du känner? Lisa, rebecca, sarah, kim, louisa, ida 1000 till.
33. Vad har du för ringsignal? någon pitbull låt haha
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? aa mamma & pappa har dom någonstans
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? mina röda "mysshorts" HAHA
36. Kan du byta olja på bilen? öhm aldrig gjort
37. Vilken var den senaste boken du läste? hatar att läsa
38. Nämn två stycken som är din favorit artist? Eminem & miley cyrus är bra! taylor swift oxå haha.
39. Dansar du i bilen? vem gör inte?
40. När var du i kyrkan senast? Gick förbi någon kyrka idag, inne i en vet jag inte
43. Har du någon tatuering? Näe
44. Tycker du om någon? jarå
45. Har du provat droger? nej
46. Röka eller snusa? måste man välja? aa inte snusa iaf. Men helst inget :)
47. Hur gammal är du? 14, 15 om 59 dagar haha..
48. Vad är ditt mobil nummer? 07363..........
49. Vad ska du göra ikväll? Sova <3
50. Har du några syskon? Ja
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? Ska kolla, 42,85


Hemma nu, mer än skönt...

Det känns som den här dagen har varit jätte lång! Men det kanske den har..? När jag, Sarah & Rebecca kom till tc väntade vi på Frida som skulle komma om en halvtimme så vi kollade runt i lite affärer och så medans, mysigt! Sen mötte vi David snabbt för Frida skulle köpa en biljett. Efter det drog jag och Sarah vidare till söder och mötte min mamma och fick pengar och sen drog vi till farsta strand och hem till Sarah, åt där och lite sånt... Skön dag onsdag :) Och nu när jag kom in i mitt rum så hade jag tydligen glömt stänga av någon värmesak imorse som jag hade på igår för att jag frös så mycket, så nu när jag kom in så va det en bastu. Kommer dö snart av värme... Lyckat Marilyn, lyckat.


........ :|

(mobilbloggar..)

Är påväg in mot centralen nu med mina bbbrudar. Har dödat rebecca några gånger för bilden nedanför så nu e vi kvitt :) Hörs när jag kommer hem!


Rebecca gästbloggar ;)

Hej alla coola blogg läsare :)
Nu ska vi snart åka in till stan för att göra några ärenden. Sarah ska bara gå på toa och fixa sig lite inna de bär av mot pendeltåget och stockholm central. Hoppas ni har en fortsatt trevlig onsdags eftermiddag så hörs vi senare puss


En två år gammal bild på marilyn sååååå söt !:)


Muppbild



Har lunch om ungefär 20 minuter, skönt med lite rast! Har svenska nu och jag sarah och rebecca sitter vid datorerna i ett annat klassrum för att " jobba" hääärligt ju.. :) Men ska tänka lite positivt - snart är det lov! Med den tanken blir man lite gladare faktiskt :D Jaja, vi hörs! Puss


Så va det dags för skola igen

Godmorgon älskade bloggläsare! (om det är någon som läser såhär tidigt) Sovit gott? Själv har jag sovit toppen! Sov för lite timmar bara, skulle behöva minst fyra till menmen, låg och drog mig i 40 minuter.. inte för det hjälpte menmen, som vanligt :) Ska käka frukost nu och fixa mig.. Hoppas jag hinner med allt till 8, men det borde jag göra eftersom att jag bor två minuter från skolan. Tack & lov för det!


Utö.

Yttligare TVÅ bloggtips ;)

Först är det en tjej som jag saknar riktigt mycket! Vi var ganska mycket förut men har inte träffats på riktigt länge.. hennes blogg är skitbra och hon lägger in outfits ibland, musik och skriver om sin vardag. Värd att kolla in helt enkelt ;) www.dontbreakdown.blogg.se

Jag & Emma förra vintern.♥


Och sen dom här två coola brudarna som nyss skaffat en blogg, eller för ett tag sen ;) Vi gick tillsammans i studion förut och dom sjunger grymt måste jag säga! Dom skriver om allt möjligt. Kolla in Liv och Filippas blogg här ---> www.ffll.blogg.se



Idolbild!

En söt läsare skickade in en jätte fin idolbild till mig! Tack så mycket http://gabriellaericaabacka.blogg.se/ :)



Vill du oxå skicka in idolbilder eller något helt annat skicka då till min bloggmail [email protected] , det är många som frågar vart man ska skicka till osv men nu vet ni ;) Puss!

Checka in!

Söta Nicole har skaffat en ny blogg och jag hjälper henne lite med besökarna på traven ;) Hon sjunger oxå skitbra och är skitsnäll :) Så jag tycker ni ska checka in hennes blogg nu baby's !

http://monkeyseemonkeydo.devote.se


Every day I see my dream

Hej sötnosar :D Sorry att jag inte har skrivit men har inte haft tid. Efter skolan så drog jag & Sarah med Calle till centrum sen tog vi tåget till farsta strand och där skulle Sarah till sin pappa och hämta något så jag & Calle tog tuben till farsta centrum och snacka lite. Sen satt han och vänta på några så kom Sarah så köpte hon ett par skor sen käka vi. Efter det drog vi hem till henne och gjorde ingenting speciellt... Pappa hämtade mig sen och nu sitter jag och lyssnar på den här låten & är inne lite på facebook! Nice :)


Hos Sarah!

Hej sweeties! Tur att jag hade tidsinställt alla dom där inläggen för har inte haft tid/orkat blogga idag förens nu.. Är iaf hemma hos Sarah & vi har gjort det jag skrev i mobilbloggen, snart ska vi kolla film & jag ska sova här. Ovanligt? ;)


Vill pierca mig igen... ser ut som den sitter jätte högt upp på bilden.


Mobilblogg x2...

Äntligen slutat! Nu ska jag och sarah åka hem till henne och sjunga lite och plugga tills spanska provet imorgon... Hur har eran dag varit? Puss

Jobbigt läge

Nu har vi nyss haft lunch och ska snart ha matte sen no & sist slöjd.. Långt kvar tills vi slutar.. :(


Bild på mig tagen nyss :)

Dags för en lång skoldag....

Godmorgon! Vaknade nyss & ska sätta i mitt löshår, sminka mig lite, klä på mig, äta frukost & borsta tänderna. Allt det där gör jag verkligen varje morgon! Hur orkar man ens gå upp så tidigt och göra allt... Man blir väl van. Idag är det måndag som säkert alla redan vet och det betyder en väldigt lång skoldag framför mig, slutar fyra idag vilket inte gör saken bättre. Och vi har alla jobbiga lektioner man kan tänka sig, menmen jag ska försöka överleva. Har en engelska läxa tills idag oxå som jag inte gjort... illa! Får göra den på någon lektion. Satsar fan på MVG i engelska..

Jaja ska inte babbla på måste komma igång! Ha en bra dag, jag ska hålla er uppdaterade hela dagen tack vare dom tidsinställda inläggen & kanske kommer upp någon mobilblogg imorgon oxå. Toppen ju! :D


"tagga för en ny vecka"

Fortsätt säga vilken låt ni tycker jag ska sjunga! :) Måste nog sova nu så jag kommer upp imorgon.. vill inte försova mig hatar verkligen att stressa på morgonen... så säger godnatt nu! ♥

Hittade en gammal bild på mig.. eller ja från förra vintern, exakt 1 år sen. Tycker faktiskt jag förändrats lite... kolla på mig? Jag ser super liten ut! :O





.....

Vilken tycker ni jag ska sjunga nästa gång av dom här tre? :)

Impossible - Shontelle

Goodbye - Miley Cyrus

Bless the broken road - Rascal Flatts


Nöjd!

Hej sötnosar! Nu har jag färgat mitt löshår, ja det blev lite mörkare men självklart råkar det bli lite mörkare än mitt eget.. nästan svart. Men det var en skitfin svart färg så jag har bestämt mig för att jag ska färga mitt hår till samma färg i veckan, så det passar.. skitfint :)

Har i det nu och är fan nöjd haha! Har klippt mig oxå.. Ganska skönt att allt slitna är borta faktiskt. Aja, Sarah drog nyss och jag ska vara hemma nu tills typ 7 för pappas kusiner kommer hit haha, från portugal. Dom ska typ vara här & vi ska käka och så så måste va hemma -.- Men ska till Sarah sen efter det. Hörs!

Då får ni bilder på mitt hår oxå!

Söt tjej!

Kolla in denna söta tjejs blogg! Hon har skrivit lite om mig.. So sweet ;)

http://idaheimburger.blogg.se/


Regning...

Nu ska vi gå och köpa färg sen ska jag för första gången i mitt liv färga hår... haha inte mitt men ändå ;) Visar före och efter bilder senare. Åh det regnar ute.. blir inte borta länge! Puss

Söndag.. redan

Godmorgon sötnosar! :D

Den här helgen har verkligen gått snabbt.. för snabbt. Vi vaknade nyss iaf och jag glömde tvätta bort sminket igår, eller "glömde" jag va för trött haha. Så kan det gå ibland ;) hatar att sova med smink så nu känner jag mig jätte ofräsch. Ska äta frukost nu & fixa till oss lite granna och sen åka och köpa hårfärg! Puss


Älskar mitt hår på den här bilden - bild från sommarn, saknar..

tidsinställt 04.34

Någon som är vaken nu..? Inte jag. Nu när jag sover skulle jag bara vilja sova föralltid.. för när jag väl vaknar så kommer den här underbara drömmen vara över. Om det bara kunde bli verklighet - om det bara kunde bli du. ♥


RUBRIK nurå????


Nu börjar både jag & Sarah bli sjukt trötta så nu ska vi lägga oss, godnatt & sovgott! :)♥

AAAAARG!!!!

Fick skjuts av papi till farsta strand och så kom Sarah & mötte mig så tog vi tuben till tc och gick sen till drottningatan, sen skulle jag köpa löshår.. mobilbloggade ju som ni säkert såg, haha bra va..?  ;) Så aa vi gick in i affären och dom skulle kolla min hårfärg och i affären såg det exakt likadan ut som min så ja ba tänkte "yes skitbra typ!" sen när vi nästan är hemma så tar jag upp löshåret ute i "solljuset" och så äre inte min färg.. lite ljusare typ!!! Fan va sur jag blev :( så ska färga det till min färg imorgon.. Har suttit och sytt det i typ 1 timme snart behöver lite paus haha.. Ni kan få se en bild att det är färgskillnad. Testade det nyss oxå och det är så j*vla oskönt, tänk att jag ska lida med det här till sommaren..

(Jag har inte klippt mig än, ska göra det imorgon!)

Mitt riktiga hår vänster och löshåret höger. Nu ser ni hur slitet det är, hemskt!

Mobilblogg

Ska köpa löshår...


Love you

Jag & sarah har säkert ganska lika besökare men jag är så snäll ändå ;) Tycker ni ska kolla in hennes blogg & lyssna på hennes grymma låt! Puss

www.shms.blogg.se


LYSSNA!♥


23e oktober

wow det här med tidsinställda inlägg funkar fan! Blev fett förvånad när jag såg att mitt "testinlägg" publicerades 02.49 haha :D

Är vaken nu iaf och har ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen. Snön hade smält lite igår på kvällen och jag tänkte - yes! Men idag när jag vaknar är det lika mycket snö utanför mitt fönster som det va igår.. suck. Jag väntar oxå på Sarah som borde vakna snart, eller man kan ju alltid hoppas på att hon gör det iaf. Hon får inte sova till ett eller ngt idag :( Då blir jag ledsen... Godmorgon förresten!


tidsinställda inlägg

Ska bara se om det funkar :D Just nu ligger jag säkert och sover och drömmer.. om..?

Ni är bäst!

Det suger att linda åkte ut ur idol.. hon va ju skitbra!
Och måste bara säga att jag blir så sjukt glad av era kommentarer på låten! Och ni som skriver på facebook och allt! Fan va glad jag blir :D♥


Saknar sommaren och värmen... :(


myyyyys!

Skulle egentligen gått ut idag men orkar verkligen inte... Dels för att det är minusgrader ute och det är slaskigt och halt. Nej ingenting jag gillar.. :( Är oxå jätte trött efter den här dagen så känner att jag behöver vila upp mig tills imorgon! Ojsan nu börjar idol - måste se! :D Vi hörs♥


Skönt med helg!

Dagen började lite segt.. försov mig och sen hade vi vanliga lektioner sen matteprov, gick väl ganska så bra.. Slutade halvtvå och då drog jag, Sarah & Rebecca in till gamla stan och till studion. Var där två timmar och det var skikul som vanligt! Sen sjöng Rebecca en låt istället för Sarah så lärde Jesper (han som spelar in) mig att spela in så jag fick sitta där och spela in när hon sjöng, haha det va skitkul ju! :D

När vi va klara där så drog Rebecca och mötte en kompis och jag & Sarah drog vidare till tc och mötte David snabbt och sen drog vi båda hemåt. Vad tycker ni om låten förresten? Själv är jag faktiskt ganska nöjd :)

Jag älskar er mest



Min låt!

Hoppas ni gillar den :blush:


dags att dö

Nu ska jag sova. Skönt? Ja. Godnatt :)




när man har tråkigt - gamla bilder

En bild som får dig att le


En bild som får dig att sakna


En sommarbild


en bild på din bästavän


en bild som får dig att minnas


En bild på din kärlek


En bild du tycker om


En bild på den du kännt längst

djupt deprimerad över mitt hår

Jahapp snart äre dags att klippa håret till axlarna och skaffa löshår (kul) för jag VÄGRAR gå med så kort hår så det är mitt ända val.. Det är så sjukt slitet, mer än va man tror :O Det ser inte fint ut på nära håll asså. Kan dra av små bitar av mitt hår i topparna för att det är så slitet. RIP mitt "mellanlångahår" säger jag bara, lovar att det kommer ta typ 25 år för det att växa ;( Menmen måste verkligen göra någonting åt det oavsett om jag vill eller inte.... och det är snabbt!


Ser grått/silvrigt ut haha..


Rätt svar: Adriana Lima

Vinnaren den här gången blev söta amanda! Grattis :D Värd att checka in, jag kollar själv in den då & då ;) Puss

http://kkrazy.blogg.se


palla rubrik

Hejhej, inte hänt så mycket idag.. faktiskt vart en riktigt tråkig dag idag. När jag vaknade så hade jag största huvudvärken, men kämpade mig upp iaf för skulle ha prov och det kunde jag inte missa. Men imorgon har vi matteprov, prov hit och dit! Och nästa vecka idrottsprov och spanskaprov. Wiho. Skolan dödar mig.. Måste plugga ikväll :(

Annars då? sitter & snackar med några och läser lite bloggar, fasnade vid Paulinas blogg och Hugos blogg.. Det är ju slut mellan dom igen och dom har skrivit värsta långa sorliga texten som jag säkert läst 4 gånger nu. Aja, ska fortsätta läsa bloggar och kolla facebook lite! Pussen


Kanske ändrar mig..?

Har suttit och kollat på youtube ett bra tag nu och såg nyss en taylor swift låt.... igen! Som jag tycker var skitbra, har suttit och lyssnat typ 8 gånger nu skulle så gärna vilja sjunga den på fredag.. men the climbe oxå, haha vet inte hur jag ska göra vad tycker ni? Blir det lite pinsamt med ännu en Taylor Swift låt? Jag menar, själv tycker jag hennes låtar är roligast att sjunga :blush: Och det var så grymt kul när jag fick så mycket beröm på white horse! :)

Teardrops on my guitar


Gissa kändisen?

Ni lyckas alltid lista ut vem det är haha :D får se om ni kan den här!

Den som gissar rätt får en länkning imorgon kväll.. om det är fler som gissar rätt väljer jag bara någon :) Puss


Min dag lite kortffattat

Ganska så enkel skoldag idag och slutade två, så det var riktigt skönt! Satt kvar ett tag och väntade på att Sarah skulle bli klar på bilden sen så drog vi till henne, kolla på film och så. Såg wallander, den var faktiskt skitbra! :) Aldrig orkat kolla på dom wallander filmerna förut har bara sett beck haha..
Senare hämtade papi mig, kom hem åt middag och satte mig (såklart) direkt vid facebook efter det. Men har världens huvudvärk och känner mig helt snurrig i huvvet, inte kul asså :( hoppas det blir bättre imorgon för det är inte kul att vara sjuk!


hahaha vilka bilder man hittar på sin data asså.. :D

var tvungen..

Som sagt! Jag älskar Miley och hennes låtar, speciellt den här som jag hörde för någon dag sen och som jag drogade igårkväll och även idag. Så sjukt bra, får rysningar bara jag hör den haha, plus videon är ju fett fin :blush: skulle inte skada att ha hennes röst och hennes utseende, man kan ju alltid drömma ;)

Dagens låt!♥


Mys

Har nyss ätit och nu gör jag inte så mycket.. är fri från plugg idag, mer än skönt! Hade tänkt hoppa in i duschen och sen kolla ett avsnitt av js :)


wie

Sarah har hjälpt mig med att fixa nya smileysar till bloggen nu! Tack gumman :D Tycker att bloggen blir så mycket "finare" med runda gula smileysar än bara tecken haha, eller va man säger? aa ni fattar säkert vad jag menar. Har rena bloggtorkan idag så ni får hjälpa mig med vad jag ska blogga om och så...

Nu ska jag käka, skithungrig! Var ingen god mat i skolan idag haha.. bloggar mer när jag ätit, även fast jag har urdålig fantasi just nu, kisses :)


Kort tråkigt inlägg

Tja baby's !

Har inte så mycket mer att säga förutom att skolan har vart skittråkig och jag blir bara sur av att gå ut eftersom att vädret är som det är :( säkert inte bara jag som tycker så?


g to the odnatt

Nu ska jag lägga mig i sängen & smsa lite innan jag somnar! Efter att man sovit fyra timmar igårnatt och klarat av att vara i skolan tills fyra så kan man nog säga att jag är ganska så trött. Sovgott!

Glöm inte att säga godnatt till Sarah heller, godnatt sarah :)

The wave

Ska ni på det the wave? Den 30nde. Själv vet jag faktiskt inte om jag pallar, är man tråkig då ellerrrrrrr? sist jag va där i fryshuet (det ska väl vara där..?) Så va det en så liten lokal så man fick gå myrsteg typ haha...


både sur & glad

Det blir nog the climb, eftersom att både jag & ni vill det! Ska börja öva på hela låten om och om igen tills fredag så det ska låta riktig bra! *Längtar redan*

Är lite småsur oxå för att jag ska ju ha NO prov imorgon efer skolan och bestämde att jag skulle hem och plugga så att det vekligen går bra, men så ser jag att boken inte är hemma - då har jag självklart glömt den i skolan, ååååh så typiskt mig. Imorgon blire att sitta med den på varje lektion, seriously (Y)


One question ;)

Dom flesta säger att jag ska sjunga "impossible" men helt seriöst så vet jag inte vilken låt det är haha, eller jag har aldrig hört den, får kanske lyssna lite gånger och se om jag gillar den!

Det var någon som skrev the climb oxå, och jag älskar den låten! Har faktiskt länge velat sjunga den men aldrig vart säker, den är ju ganska enkel oxå tycker jag! Vill nog helst vill sjunga någon låt av Miley Cyrus den här gången.. Taylor Swift har jag redan sjungit (fick ett förslag på you belong with me) Men isf, vilken låt av Miley? Hon har ju massa grymma. Ge mig förslag måste veta!!!  Behöver ju dagar att öva mig på oxå.. Vill helst ha bestämt mig tills imorgon så hjälp mig nu!


G r y m


Slutade nyss!

Och är nu hemma hos Rebecca, hon ska få höra min låt nu eftersom att hon inte hann höra den  Men ska inte vara här så länge för måste hem och öva på NO provet tills imorgon om ett tag! Vi hörs om 1 - 2 timmar... Puss


Hahaha minnen!


HJÄLP

Snälla kan ni alla svara och hjälpa mig med vilken låt jag ska sjunga på fredag? Vill verkligen veta vad ni tycker! Alla skriver, vilken låt som skulle passa mig osv. Nu ska vi kolla film! Puss♥


söndagar är boring

*puh..* jag och Sarah har vart ute och joggat lite haha, en liten runda! Det behövdes  Och nu ska vi ut igen, gå till hennes mamma och hämta lite kläder och sen ska vi tillbaka hit och sova här igen! See you


♥♥


HAHAHAHAHA HUMOR!


It's sunday

Godmorgon förresten sötnosar!

Kollade på "the children" igår, och helt seriöst det är den äckligastevärstaläskigaste filmen jag sett i mitt liv, om ni är rädda för skräckfilmer, se inte den haha!! Vaknade iaf runt halv elva, har ätit frukost och lite så. Nu håller vi på att göra en sak  Puss


Hjälp!


vinnaren av veckans blogg!

Grattis Ella Schelin! Du kommer nu få vara bland mina länkar i en vecka tills jag kör ännu en veckans blogg!

Check it out! http://bellida.blogg.se/


Sover hos Sarah ikväll!

Nu ska vi välja en skit bra film att kolla på! Haha vi är ju hos Sarahs pappa och han har sjukt mycket filmer!  Sen ska vi ringa en person och snacka lite, viktigt. Tror faktiskt inte jag kommer blogga något mer ikväll/inatt för ska inte sitta vid datan! Men imorgon är det ju söndag och då lovar jag er massa inlägg! Ni får ha en bra kväll för det ska jag. Vi hörs imorgon helt enkelt! Puss och kram!♥

Imorgon väljer jag oxå ut vinnaren till veckans blogg! Undrar vem som vinner, det ligger faktiskt ganska lika mellan båda, så fortsätt rösta..!



Hahaha... vi gjorde oxå en sak idag som inte är klar än & det är bara en liten smygtitt! En del av våran humor haha.. Vi driver, men det förstår ni säkert


Jag älskar den här låten!♥



Speciellt refrängen!♥


loveit



Min status stämmer fortfarande... men.. fan va fint väder det är ute! Även om det inte är speciellt varmt, solen lyser ju haha, i alla fall här! Nu ska jag fixa mig


Lite bilder från studion igår..!


Sarah & Jag


Sen skulle vi försöka spela gitarr, gick inte så bra haha.....


En liten bit av studion..


Emma var med oss igår och testade pianot haha!


Och tillslut lyssnade vi på hur våra låtar blev!


hej

Drev i inlägget nedanför haha.. Och låten är borttagen. Jag pallar inte, ni kanske får en ny bättre på fredag som ni inte behöver klaga på lika mycket, varför sa ni att jag var så grym i white horse? Där klagade ni inte, nu klagar ni. 

Aja.. godmorgon iaf! Ligger i min säng hade snart tänkt ta och fixa mig och dra till Sarah, kan inte vara hemma känner jag, blir uttråkad. Somnade ganska tidigt igår, tolv ett..? Låg och tänkte på massa saker och sådär, skönt att bara vara ensam faktiskt.


Japp

INLÄGGET RADERAT

Ny header!

Amanda gjorde en ny header till mig! Skitfin faktiskt! Hade tröttnat på den gamla.. och www.shms.blogg.se dvs min söta lilla Sarah hjälper mig att sätta in den, för jag fattar ingenting av sånt haha

Är lite småsur på er också för ni kommenterar knappast, när man vill att ni ska kommentera kommenterar ni inte och sen tvärtom..

Aja, vad tycker ni? Den här eller den förra..?


wie

Vinnaren avgör jag imorgon eller söndag som sagt! Rösta nu! På den just du tycker ska vinna...


1. http://camillagausland.blogg.se/


2. http://bellida.blogg.se/

Uppdatering

Slutade haltvå idag och efter det så tog jag, Sarah & Emma tåget in till centralen och gick till gamla stan. Kom fram till studion kvart i tre och förberedde oss lite haha. Jag började sjunga och jag kan ju säga att låten var svårare än vad jag trodde, när jag hade övat förut var det inga problem men sen när jag väl stog där blev det svårare - jag vet att det inte va så bra den här gången men jag gjorde mitt bästa! Vi var där någon timme och det är lika kul varje gång.

Nu kollar jag på idol och nu hör jag att det börjar, måste höra när Elin ska sjunga nu! och efter det ska jag välja ut två till veckans blogg! Hörs om ett tag! Vem hejar ni på..?


Min låt!

Låten var svårare än jag trodde... kan så mycket bättre! Är halvtnöjd. Aja hoppas den inte va så dålig iaf haha!


Bli veckans blogg!

Tänkte köra igång en veckans blogg eftersom att det var ett tag sen jag hade det! Bara att säga "Jag är med" i kommentarsfältet! Sen väljer jag ut två stycken så får vi se vem som vinner imorgon eller på söndag. Enkelt


Ska blogga förfullt ikväll!

Godmorgon baby's !

Tidigt! Men ändå är jag faktiskt ganska pigg. Sitter och sminkar mig nu och ska dra till skolan om typ 20 minuter.. Jag är lycklig för det är fredag! Men på fredagar känns i för sig skoldagarna sjukt sega för man vill bara sluta... Aja jag klarar det! Ikväll ska jag blogga för fullt, kommer bli en veckans blogg, förmodligen en ny låt, ny design och hoppas på nya bilder! Håll utkik efter nästa inlägg och anmäl dig till veckans blogg ovanför!




trött trött trött

Nu ska jag gå och lägga mig innan jag somnar framför datan! Imorgon är det fredag, veckan har fan gått ganska så snabbt i alla fall, wie :) Hörs imorgon! Godnatt♥♥


Upp och ner vända bilder och rutor gillar vi (Y)


Idolbilder!

Hej marilyn!
Älskar din blogg sjukt mycket. Du sjunger otroligt fint och är skönheten henne själv.
Därför ville jag ge dig en liten idolbild för att visa att jag älskar din blogg.
Hoppas du gillar den (a) <3
Sötnos! Tack så jätte mycket :) http://cassandraskoglund.blogg.se

 

Här får ni en idolbild! ÄLSKAR ER! Jag kan inte göra så snygga idolbilder så ni vet :( // www.mhps.blogg.se
Tack sötis, den var jätte fin!

Vill ni oxå skicka idolbilder eller ngt annat? Skicka då till min bloggmail [email protected] puss!
vill bara blogga mer & mer när ni skickar in så söta saker och skriver så söta kommentarer!

 


skit söt bloggläsare!

En skitsöt tjej skrev om min & Sarahs blogg i sin blogg, klicka här för att komma till hennes blogg!
---> http://huskvarnasanna.blogg.se



STOR FET DISS!

Den här låten "gubben i lådan" som typ alla pratar om och tycker är så bra osv... jag fattar ingenting, den suger och är skitdålig!!! Diss enligt mig :)


Svar!


Hemsk bild.

välj inte kunskaps gymnasiet skit dåligt, östra i skogås skita bra ;)
Svar: Nej jag kommer nog inte välja kunskapsgymnasiet, vet inte ens om det finns sång där. Och i östra i skogås vill jag verkligen inte gå! Finns inte ens den linjen där... Kulturama vill jag nog

har för mig att du köpte färgade linser förut? =) isf vart ligger affären där du köpte? =D
Svar: Japp det gjorde jag, fast har faktiskt aldrig använt dom haha.. Köpte dom i rinkeby där har dom massa olika.

sha vad heter din jacka förutom fjällräven ;) ?
är det greenland ?
är det women eller men
& är det ull hela vägen inut i den :D ?
älskar dig blogg!
Svar: Greenland woman. Haha men killjackan & tjejjackan ser väl likadan ut? Nej det är inte ull hela i vägen, inte i armarna tex. Tack så mycket!

Har du några förslag på vad jag kan skriva om?..Har typ blogg torka. Kommentera min blogg om du har något förslag:)
Svar: Kommenterar här ist Tyvärr har jag knappast några förslag eftersom att jag oxå har bloggtorka.. Men ett tips är väl att göra videobloggar, lägga in dagens outfit, tävlingar, hiss & diss kanske. Något sånt! Som jag själv ska bli bättre på...

Har du syskon,isf hur gamla? :)
Svar: Japp det har jag, 26 5 & 3.

Vart kollar du på jersey shore ?
Asså vilken sida? :)

Svar: Sök på jersey shore på google så kommer det upp, det är iaf på mtv's hemsida!

vilken skola går liv&filippa i? tror jag känner dom hihi.
Svar: Dom går i jensen södra!

När kommer eran nästa låt upp?
Svar: Imorgon ska vi till studion igen och, äntligen!

Fortsätt fråga frågor, det är så kul. Försöker svara på så mycket jag kan...


Tja!

Ni såg väl att jag slängde in ett litet godmorgon inlägg? Höll vad jag lova haha! Direkt efter jag hade skrivit det drog jag typ till skolan och mötte Sarah & Rebecca som stog och vänta på mig. Sen hade vi so, svenska och idrott och efter det NO prov. Som gick åt helvetttte... Kunde typ ingenting även fast jag hade pluggat skitmycket så bestämnde mig för att göra om på tisdag istället! Slutade vid tjugo över tre och då mötte jag & Sarah Robert och Isaak och gick hem till Robert, var där och sen följde jag & Sarah med Isaak till rockville och Robert drog hem, kom hem för typ 20 minuter sen och ska snart kolla robinson, haha :)
Och svara på några kommentarer!



Trött....

Godmorgon! Vet aldrig vad jag ska skriva i mina godmorgon inlägg på vardagarna, blir alltid samma sak. Vaknade åt frukost och fixa mig! Satte bara på mig mjukiskläder och går med det till skolan just nu eftersom att vi har idrott efter första lektionen, tror jag. Slutar tjugo över tre, har en lång dag framför mig! Vi hörs sen :)
Ha en bra dag!


godnatt!

Lite tråkigt att jag bara bloggar på kvällarna, ska försöka slänga in ett inlägg när jag vaknar och på dagen oxå! Ska sova nu så jag inte försover mig imorgon som vanligt... sov så gott allihopa! Lovar att svara på lite kommentarer imorgon oxå, passa på att fråga om det är ngt ni undrar! Puss


jag & Nevine för ett tag sen <3

Fett kul (Y)

1. Hur ser din drömkille ut? Christiano Ronaldo hade inte suttit fel
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? nope
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Sarah, alla i klassen hähä
4. Hur lång är du? 157
5. Vilken är den senaste filmen du sett? ps i love you typ
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Gör du :)
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? båda
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
9. När såg du senast din mamma? Någon dag sen
10. Icke godkänt i något ämne? idrott
11. Mvg i något? nä..
12. När vaknade du idag? skulle vaknat sex men gick upp tio i sju
13. Vilken är din favoritplats? stranden, havet <3
14. Vilken plats föredrar du minst? idrottshallen
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? i usa
16. Hur stor är din säng? tillräckligt stor
17. Vad sover du i? trorsor och t shirt ofast haha
18. Hur många kuddar har du i sängen? typ 3
20. Tycker du om kinamat? jarå
21. Tycker du om kaffe? usch
22. Vad dricker du helst till frukost? juice
23. Kan du spela poker? haha näe (?)
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
haha faktiskt!
25. Vill du ha barn? 2 st, en tjej och en kille :)
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska typ, spanska LITE
27. Har du någonsin åkt ambulans? nope
28. Föredrar du havet eller en bassäng? havet klart

29. Vad spenderar du helst pengar på? klääääder
30. Är du cool? KLART jag är
31. Kan du rulla med tungan? yes
32. Vem är den roligaste människan du känner? sarah och rebecca, lisa måste jag ju oxå säga haha!
33. Vad har du för ringsignal? någon pitbull låt
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? inte i garderoben direkt
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en parfym
36. Kan du byta olja på bilen? aldrig testat
37. Vilken var den senaste boken du läste? ett öga rött
38. Har du haft sex under de senaste två månaderna?
39. Dansar du i bilen? aa du vet
40. När var du i kyrkan senast? haha inte vet jag brukar inte vara där.
43. Har du någon tatuering? nej
44. Tycker du om någon? finns massor
45. Har du provat droger? nej
46. Röka eller snusa? haha
47. Hur gammal är du? 14
48. Vad är ditt mobil nummer? 07363***** :)
49. Vad ska du göra ikväll? Sova?
50. Har du några syskon? aa
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? 0.37


- ingen rubrik -

Det är väl kungarna av tylösand när som helst? Men orkar verkligen inte sätta på tvn, kollar på datan sen. Ska ändå kolla ett avsnitt av jh snart, ovaaaaanligt, nej inte riktigt. Men först - tvätta bort sminket! Hatar att sova med smink, det blir så j*vla fult och äckligt när man vaknar...


Gammal, lite brrrrun och fiiiiin hahahaha jo men tjena söt

Gymnasieval...

Jag vill börja på gymnasiet, hur sjukt det säkert än låter så längtar jag faktiskt. Är så sjukt trött på grundskolan och allt, vill pröva ngt nytt eller vad man säger. Jag kommer sakna min klass så sjukt mycket men det är inte mycket mer jag kommer sakna. Satt och pratade med en person i skolan som har hand om "gymnasievalen" och frågade lite frågor så att jag lixom känner mig säker på vad jag ska välja, är helt säker på vilken inriktining jag ska gå men den stora frågan är...

Vilket gymnasium ska jag välja? Funderar på kulturama i hammarby sjöstad eller kunskapsgymnasiumet i globen, ingen aning. Är ju ett bra tag kvar men jag har redan lite panik :( vill inte sitta där i sista minuten och inte veta någonting lixom... haha!


skolan dödar mig

Idag i skolan kämpade jag & Lisa med att förhöra varandra till no provet imorgon, hon läste frågorna 15 gånger om inte mer men det kommer knappast ihåg någonting ändå... måste verkligen försöka öva innan jag somnar! Annars äre hej IG för mig. När vi hade slutat drog jag & Sarah hem till henne för att "plugga" där med, men det gick INGE vidare :( gjorde massa annat ist. Drog hem runt sju - eller skulle gjort. Missade den i sekunden så fick vänta en halvtimme till, den skulle kommit 37 men den kom 49. JAG HATAR SL!!! Satt och väntade där 20 minuter och tack vare det sitter jag nu här som en ispinne.
Skulle egentligen till studion idag men vi har bytt tid så vi har på fredagar istället :) Och vi ska börja sjunga egna låtar! Spännande, kan ni gissa vilken låt jag ska sjunga?

Har inga bilder från idag tyvärr, så ni får en liten video från igår, PUSS


wie

Ska duscha nu & efter det se ett avsnitt till av jersey shore, underbart bra! Tror inte det blir några fler inlägg idag för jag kommer somna efter det, så vi hörs imorgon helt enkelt.. :) Puss


svar på lite kommentarer.....

Var ett tag sen nu ;)

Hejsan!:) Har bara en fråga, Hur har ni gjort så att ni får spela in låtar i en studio?:) Verkar jättekul!Kram!
Svar: Hej du! Min mamma känner dom som jobbar där så det var så vi fick kontakt och fick börja gå där.. japp det är skitkul :) Kram

Du har en otroligt fin design, vem har gjort den ? :)
Svar: Den har amanda gjort!

vad har du på läppen? har du tagigt ut din piecing?:P isf varför?
Svar: Japp jag har tagit ut den för att jag vill ta en bättre & den hade blivit lite infekterad, får se när det blir!

Hur nära bor du och sarah varann? :)
Svar: Sammanlagt om man ska gå & med buss kanske 15 min!

hade varit jättesnällt om du kunde svara på detta direkt när du ser de i ett inlägg.. men vad heter den textstilen du har på din header där det står "marilyn" ? :)
Svar: Tyvärr så vet jag inte vad texten heter eftersom att det inte är jag som gjort min header, det får du fråga amanda! Du kan klicka på hennes blogg lite längre upp.

Har du din naturliga hårfärg? Sjukt fin!
Yes, tack så mycket! Men ska snart slinga det.... :)

vem sjöng först egentligen?
Svar: Jag sjöng först!

kan du lägga in vilka vinterskor du ska ha i år nu? :)
eller om du inte vet än kanske du kan lägga in lite
olika vinterskor, skulle varit snällt :)
Svar: Hm jag har faktiskt inte bestämt mig än, funderar på uggs men isf ska dom vara äkta, dom falska läcker igenom och är absolut inte lika snygga... kan göra ett inlägg om det senare kanske!

vad har hänt mellan dig och sarah tjulander?
Svar: Det har inte hänt något, vi är fortfarande kompisar!


inte haft tid att blogga idag

Efter skolan drog jag & Sarah in till söder och mötte Liv & Filippa sen drog vi runt där lite och runt hela medis typ för att leta efter savas, och till slut kom han! Då drog vi till söderhallarna för att det var alldeles för kallt ute... haha näe orkar inte skriva en lång text ni får bilder ist, här nedanför. Är hemma nu iaf och ska snart kolla ÄNNU ett avsnitt av jersey shore innan jag lägger mig, blev beroende igår! Satt och kolla typ 2 timmar.. Men innan dess ska jag öva lite på en låt! *hemlis* kommer en överraskning på fredag... kanske :)






up to the date

Har nyss tvättat bort sminket & satt på mig myskläder, fan va skönt att inte tänka på hur man ser ut haha! Ska kolla jersey shore på datan nu, loooooove it.


HAHAHA!

Hahaha kolla vad jag hittade för bilder på Rebeccas data på oss två... Fyra år sen, fan vad snabbt tiden går!




Värsta muskelarmen.... hahaha den är ju borta nu kan jag säga. Sen hittade jag en SÖT bild på mig!




Måndag = sug

Säger bara fyfan vilken tråkig dag måndagar är, känns som att man ska dö i skolan. So matte no engelska på samma dag och så slutar man fyra, aja krigade mig igenom dagen sen va den äntligen slut. Då drog jag med hem till Rebecca vi snackade lite, lyssnade på musik, satt vid datan, sjöng karaoke haha (!) Runt sju drog jag hem för hon skulle på träning. Så nu sitter jag här i mitt rum och lyssnar på Marilyn&sarah white horse höhö., har nyss ätit så nu är jag proppppmätt...Fick reda på världens bästa nyhet idag oxå - jag är fri från att plugga matte. vi har provet om två veckor och inte imorgon!Kunde pusta ut när jag hörde det, fattar typ ingenting av matte. Aja här får ni några bilder från dagen, det var på tiden!







Fan va gulligt!

Såg på Sarahs blogg att en tjej hade skrivit om oss & våra låtar! Läs texten, man blir så glad haha :)

"...Men jag och kompisarna stannade där efter och dunkade klassrummet med musik,haha!  Alla älskar ju Sarah och Marilyn, Lovestory och White horses så alla fick lyssna på deras två låtar och lite andra såklart  Haha alla tjejer tyckte att dem var super bra! Dem sjunger verkligen som änglar och i tavlan i klassrummet så var det typ 10 pers som hållde på och skriva att Sarah och Marilyn är dem söta och sjunger bäst,Inkulsiv mig (a) haha men har vart kul på slutet iaf!"


Deprimerad....

Godmorgon! Datan fuckade upp sig igår så igår innan jag somna låg jag & smsa med några personer innan jag dog. Vaknade vid sex, gick upp efter 10 minuters krigande, käkade en fet frukos sen gick jag upp och plattade håret vilket jag gjort nu (Y) Bara sminket kvar men pallante sminka mig mycket, måndag. Vad händer idag lixom? Jo.. Plugga till matteprovet & slutar fyra. WOOOHO :) Aja måste fortsätta nu, kanske slänger upp något inlägg i skolan annars hörs vi i eftermiddag! Puss


Inlägget skulle publicerats igår

Hej allihopa, jag är så sjukt jävla stolt över mig själv så det finns inte. Jag har gjort klart min so skriving (!!!!!) Slösade tre timmar av mitt liv på det -.- TRE. Aja det va värt det, kommer få vg+++ (skoja inte) Sen när jag va halvt död duschade jag och nu sitter jag här och ska snart sova, måndag imorgon och jag ska upp sex. Taggad? Naej.

Bild tagen med mobilkamera, proooffssigtt :)


Check it out ;)

Tycker att alla ska kolla in min snygga vän Melinas blogg! Den är grym, så ni kommer inte ångra er ;) www.melinagillgren.blogg.se


Idolbild!



Tack så mycket för den fina idolbilden http://ericahanssons.blogg.se 

Vill ni oxå skicka in idolbilder? Skicka då till [email protected] Puss


wiho

Sarah kom hit och var här en kort stund och nu drog hon precis! Jag ska nog bara vara hemma idag, skönt faktiskt. Har ändå så mycket plugg... ska sätta igång med So:n nu som jag inte fattar speciellt mycket av, måste nog fråga pappa om hjälp HAHA :) Puss


Hero

åååh vill sjunga den här låten!... Älskar den


10 - 10 - 10

vem sjöng först egentligen?
Svar: Jag sjöng först, Sarah sjöng andra versen. Det fanns ju bilder trodde ni skulle veta :)
_________________________________________________________________________________________

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Jag har väl sovit helt okej, sov ensam. Hände ju en sak igår, inge kul :( Men tror det är lite bättre nu! Idag är det söndag och jag hatar söndagar, måste göra klart min so hemskriving tillls imorgon... och jag är väldigt stressad över det haha för har mycket kvar att skriva! Ska äta frukost nu iaf och sen nog hoppa in i duschen, vi hörs snart!


♥I just want to say i love you..♥

Vet inte vart jag ska börja.. Är så sjukt tacksam att jag har två så bra vänner, som alltid finns där för mig, som jag kan snacka med om allt, som jag inte behöver skämmas för, som förstår mig, som jag kan va mig själv med, som jag älskar mest av allt... verkligen mest av allt. Jag har träffat dom nästan varje dag i 5 -6 år och jag hoppas helt j*vla seriöst att jag kommer ha er i mitt liv föralltid. Vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte hade er, vet fan inte vem jag skulle va idag.. Jag hade inte vart den personen jag är idag utan er. Man brukar säga föralltid till många men det är inte lätt att va vänner föralltid, det är inte ofta man kan lita på det ordet... vad jag märkt. Man byter vänner lär känna nya och växer ifrån varandra men jag vill aldrig lämna er, ni är speciella, ni är de bästa jag har. För världen är ni någon men för mig är ni världen, om inte mer. Ni är mitt allt, mina bästavänner. Mina allra bästavänner.

Glömmer aldrig första gången vi alla tre va, det va i skolan. I fyran, vi började umgås mer & mer. Varje dag va det vi, alla visste att det va vi som "höll ihop" Marilyn, Sarah & Rebecca. Då va vi små och kunde bråka om vad som helst, om en penna eller ett sudd och sen bli sams efter 10 minuter, sen blev det stora bråk och ibland snackade vi inte med varandra på flera dagar, veckor, om inte mer. Kan inte fatta att vi har vart blyga för varandra, vi. Som är så tajta, och jag tror helt ärligt ingenting kan sära på oss. Om jag skulle välja att ha så många bra kompisar som möjligt eller två bästakompisar skulle jag helt klart välja er två. Jag klarar mig inte utan er, vi klarar oss inte utan varandra.. det är bevisat. Vi kommer alltid tillbaka till varandra, vad som än händer. Och det är jag glad för. Ångrar inte en sekund att vi träffades & vad vi gjort tillsammans, är så lycklig att jag har er! Även om det bara inte är glada minnen... Tro mina ord, för jag menar det verkligen. Jag älskar er Ni är bäst♥





Fan..

Självklart när man hade värsta grejerna på gång och saker så blir allt bara fel.. så jävla besviken, på allt. Orkar fan inte med att folk skyller på mig hela tiden. Blir nog inga mer inlägg för mig ikväll, (nej jag bråkar inte med Sarah & Rebecca) tar tyvärr inte upp allt.. Ha en bra kväll, vi hörs imorgon!

 Och tack för att ni skickar så söta kommentarer, blir verkligen så glad, ni är bäst!


Tja babyyyyyyys

Jag & Sarah drog ut och ringde några och bestämde lite saker ;) sen plinga vi på Rebecca och "hämtade henne med ut" sen drog vi till centrum köpte massa saker och sen hem till mig. Sitter här nu och dunkar musik över hela huset och lever livet hahaaa.. Om typ en timme kommer Philip, Kevin och några till hit. Kommer bli najs! Hörs lite senare ikväll/inatt, tror jag.

Ni får några bilder från när vi va ute iaf! Puss






........

..nervös.


9e oktober

Godmorgon baby's!

Längesen jag sov ut såhär länge, klockan är snart halv ett hehe.. Så sjukt skönt att det inte är skola! Vi är skithungriga så ska ner och äta frukost & sen ska vi ut och springa, tro det eller ej. Bra start på en lördag :)


:/

Det kändes så bra, jag var så säker. Men nu känns allt bara konstigt, vet fan inte vad jag ska göra....


VINNAREN!

...Vanessa! Grattis! Du vann tävlingen om att träffa mig och Sarah, vi kan snacka mer på facebook hur vi ska göra & så. Den här gången kommer det bli av ;)




"nattblogging"

Tja gullungar! Inte orkat eller inte haft tid till att blogga idag som ni märkt. Idag i skolan hade vi svenska prov, så sjukt svårt. Satt där i nästan två timmar, men tror det gick bra... Efter skolan drog jag, Sarah & Rebecca ner till centrum för att ta tåget till centralen med det sluta med att Rebecca inte kunde följa med så det blev bara jag och Sarah. Så mötte vi David där och sen hans kompis, vi sålde biljetter till the wave och delade ut någonslags reklam eller va det är. Ah, sen va vi där snackade och sådär. Sen drog vi till mariatorget och letade efter en plats i typ en halvtimme, till slut hittade vi stället och där satt världens sötaste människa! gaaaah.. ja dog.. lite.

Hehe anyway, på kvällen åkte vi hem till Sarahs pappa och käkade och hämtade grejer sen till centrum och typ handla haha, träffade Jacob och John och snackade med dom lite, najs. Sen drog vi hem till mig checkade idol yes elin och olle är vidare! (följer verkligen det där.....:)) Sen drog vi ut och gjorde lite saker och nu sitter vi här, ska sova hos mig inatt. Jag kollade nyss på kenza & tyra show och Sarah sitter fastklistrad framför kungarna av tylösand! Imorgon måste vi verkligen ta nya bilder!!!! Kris... eller vad säger ni?


dags att dö

Japp nu ska man läsa 50 sidor i en bok tills imorgon, wish me luck. sen ska jag sova och sen blire att KRIGA sig upp klockan sex på morgonen. För det är fredag och på fredagar ska man se bra ut (iaf jag) Godnatt alla! Och en stor p-u-s-s från mig :)


Skolavslutningen..


från facebook

haha asså... När marilyn har tråkigt och är trött gör hon sånt här :(

Jag är: Marilyn | Jag vill: mixa (HAHA) | Jag har: mycket svårt att blogga| Jag är rädd för: möss | Jag är inte: Mesig | Jag sjunger: Modig | Ett djur som jag påminner om är: Mört| Modersmål: va? | Jag älskar: Mig själv | Kopiera detta till din status och svara på frågorna med ord som börjar på första bokstaven i ditt namn :)


bloggtips

Tänkte ge er ett litet bloggtips eftersom att jag är så snel. En sjukt bra & rolig blogg som jag faktiskt följer varje dag! Check it out ;) http://rebeccamagnusson.blogg.se


next: duschen

Känner mig så lat när jag sitter här framför datan som jag nästan gjort i 2 timmar nu, jag behöver ett liv. Så för att göra någonting åt saken hade jag tänkt gå ner och duscha nu och typ dricka te. Även fast jag hatar te mest av allt så ska jag dricka det iaf eftersom att jag fryser som en isbjörn, eller kanske inte fryser efter jag duschat. Haha aja nödvändigt :) PUSS


Älskar mitt hår på den här bilden :)


föööööölåt

Hann aldrig blogga igår, förlåt så mycket för det! Måste skärpa mig nu ju.. om jag vill ha kvar alla läsare förstås. Aja, igår efter skolan så drog jag & sarah hem till henne för att öva in låten lite extra och så. Vi tappade bort oss lite men det gick väl bra (Y) När vi kom fram dit så va det en halvtimme kvar tills vi skulle börja sjunga så vi satt och snacka med Jack, Tobbe & qi. Tror jag han hette, haha dom hade en "gitarrlektion" för mig, gick väl sådär.. Inte speciellt bra på att spela gitarr ;) Vid nio tiden drog vi hem till mig och träffade Kevin på tåget! När vi kom hem åt vi en liten sen middag & satt och fixade med videon i typ tre timmar. Vid halvett pluggade vi no 10 minuter sen dog vi.

Idag så försov vi oss som vanligt, vakna typ kvart över sju. Fixade oss snabbt som satan och käka frukost, har inte hänt något speciellt idag faktiskt, utom att vi hade no prov som gick sådär, aja får G iaf. Hoppas på VG :) och sen så har jag gjort klart alla uppgifter i engelskan, sjukt stolt haha. Aja nu känns det som jag bara babblar på om skolan.. Det var mina dagar iaf, ikväll ska jag plugga, svenskaprov imorgon!!! kuuuul.


Hej-jag-har-bild-brist


jag fyller år om 87 dagar.. wie?

Mååånga dagar kvar :( ...

                                                   

Happyface

Livet känns helt enkelt mycket lättare nu när man har pluggat i nästan två timmar, är nyduschad och har städat rummet rent och fint. Känner mig riktigt duktig faktiskt (Y) nu ska jag bara chillpilla lite, behövs verkligen, är helt slut. Ska va inne på facebook, snacka med några, lyssna på musik och om någon timme sova, kanske kolla ett avsnitt av kungarna av tylösand som ja missat oxå, underbart.


Saknar mina flätor & min bruna färg :(((((


en jobbig tisdag i mitt liv

Min kväll ser väldigt rolig ut måste jag bara säga... det ser ut som om det slagit ner en bomb i mitt rum med alla kläder som ligger på golvet och min säng ska vi inte ens tala om, vem råka slänga ner täcket på golvet när jag vakna...? HAHAHA sen måste jag plugga tills min hjärna säger STOPP och sen ska jag duscha, har intalat mig själv nu att jag verkligen inte ska sätta mig vid datan även om den lixom ser så lockande ut i mitt rum så man ba vill sätta sig haha.... ska duscha oxå. så skriver när jag blir klar med allt, en stor puss till er sötungar!♥


Jag just nu.


Måste plugga idag med :(

Hej sötnosar! Ganska enkel dag i skolan idag, lätta lektioner och sådära. När vi sluta typ kvart över två så kutade jag och Rebecca allt vi kunde till tåget, och vi hann ner till centrum på 5 minuter, fan va proffsig jag kände mig haha! Sen tog vi tuben till Farsta iaf och jag köpte ett par skitsnygga jeans och smink typ, sen käka vi lite och kolla lite mer och sen drog vi hem. Båda var tvungna att dra ganska tidigt för att vi har skitmycket läxor & prov! Måste bara försöka dra mig ifrån datan sätta mig och försöka lära mig allt till no provet, åhHÅHÅÅH

Inga bilder från idag heller så ni får en sööööt bild från igår....


plugg plugg plugg

Nu ska måste jag lägga mig i sängen och läsa typ 10 - 20 sidor i ett "öga rött" som jag är tvungen att göra, för ja har typ halva boken kvar och ska ha läst klart hela tills på fredag, prov då. good luck säger jag bara (Y) och så har jag även no prov på torsdag, jag är död. ska bli en plugghäst..... Aja sen kommer jag nog somna så inga mer inlägg idag, vi hörs imorgon! Puss & godnatt♥♥



Någon som läst den? Är det bara jag som inte fattar någonting?


brist på något att göra

1. Vad är ditt mellanamn? Något
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? åh herregud vene :)
3. Är du i ett förhållande nu? nejnejnej
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? "%!"%&
5. Vem var du tillsammans med sist? -.-
6. Får man fråga varför det tog slut? Varför skulle man få?
7. Har du haft ett seriöst förhållande? nä
8. Vem vet mest om dig? Måste säga Sarah
9. Vad gör du på fredagskvällar? Varierar från topp till tå
10. Bästa filmen du någonsin har sett? det är ju så svårt att komma på..
11. Har du haft sex med fler än 2 personer? nej
13. Har du testat droger? Nej
14. Röker du? Nej
15. Snusar du? Nej
16. Saknar du någon just nu? Ja
17. Hur mår du idag? Förutom att jag har ångest för alla läxor så bra (y)
18. Hur många tabletter tar du dagligen? inga?
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Måste kolla bak i arkivet för att veta och de pallar ja inte :)
20. Bästa minnet från sommaren? Många..
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? Portugal
22. När var du där? I somras
23. Är du rasist? Nej?
24. Har du helt svenskt ursprung? 50 % 
25. Om nej, vart kommer du ifrån? portugal
26. Föredrar du svenska eller utlänska killar? Spelar ingen roll hah
27. Ser du fram emot någonting just nu? FLera saker
28. Sköter du skolan? försöker, bättre & bättre antar jag..
29. Vad hade du för betyg förra terminen? inga kommentarer
30. Vad är det bästa du fått på ett prov/uppgift? vg.........
31. Vilket ämne var det? kommer inte ihåg
32. Har du fått ig på ett prov? aaa
33. Har du spelat/spelar du i ett band? ne
34. Anser du dig vara intelligent? HAHA JAAA självklart???
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? 2009 kanske, 2008 ja vene... 2007. nä svårt asså
36. Vilken va den värsta tiden då? vene
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? nejdå
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? vad är meningen med det?
39. Har du haft sömnproblem? inte värsta allvarliga om man säger så, men ibland ligger man väl uppe.
40. Hur ofta gråter du? Inte såååå.. ofta
41. Vad gör du när du mår dåligt? äter sitter vid datan, smsar någon jag gillar, dör. deprimerande haha
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? bästavännen
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? måste man svara?
44. Vilken klass går du i nu? 9b
45. Vilken skola? Trångsundsskolan
46. Har du varit otrogen någon gång? nej
47. Har någon varit otrogen mot dig? vet ja inte? men dont think so
48. Är du stolt över dig själv? aa fast ne
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? att jag är så frukansvärt grym 
50. Vad får du ofta komplimanger för? Rumpa, hår, mage, ögon.
51. Har du lätt att få folk att skratta? JARÅ :)
52. Cider elller öl? Cider
53. Har du några talanger? nej :( 
54. Vet du om någon är kär i dig? hihi
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? ja?
56. Vad står det i ditt senaste sms? göru :) <3 
57. Hur lång är du? 157,5 för att va exakt
58. Hur mycket väger du? 43 44
59. Vilken storlek har du på kläderna? xs, 34
60. Har du svarat ärligt? jarå

Idolbild!



Hej Marilyn! :)
Om du inte visste är jag ett STORT fan av din blogg,haha och drf har jag skickat en Idol bild!
Om du inte vet vem jag är går jag i din skola (6b) Förlåt ifall Idolbilden blev dålig men jag har inte Phot shop..
Nåja hoppas du gilla det hihi! (a) <3  Kram! :)

Tack söta http://ninamahdavi.blogg.se/!

Vill ni oxå skicka in idolbilder eller någonting annat? Skicka då till [email protected] Puss


läs bara om ni orkar

Hemma nu, skönt faktiskt! :) Jag hade glömt mina nycklar hemma *duktigt* så jag & sarah fick vänta i skolan tills mina föräldrar kom hem halvfem fem, kul. Så gick vi hem till mig och åt en kanelbulle, hahaha kanelbullens dag ju.. och så hämta vi en jacka. Sen vänta vi på Nevine i trångsunds centrum i typ 40 minuter tills hon äntligen kom, vi bytte jacka sen vänta vi med henne på tåget. Efter det drog jag & sarah till en sushiresturang och snacka om allt och käka, mysigt! Sen när vi hade käkat klart var det typ 20 minuter kvar tills Sarahs buss kom och vi frös som in i h*lvette! Men så mötte vi min pappa i centrum som räddning så skjussa vi hem Sarah och sen åkte jag hem och nu sitter jag här, självklart fastklistrad vid datan med ett inlägg som aldrig når sitt slut. Skulle behöva läsa min svenska bok & göra klart son. Hoppas att jag kommer igång snart, NO prov på torsdag oxå! Usch... Aja nu blir inlägget för långt ;) Puss


The worlds greatest♥♥

Jag älskar den här låten! Sitter och drogar den, ska sjunga den på onsdag oxå, åh :')



"yeah I made it, im the worlds greatest.."


Its hard for me to tell you i love you

Nämen tja :D har en bra nyhet, i think..? min laddare är fixad så min data hemma funkar nu & jag kan blogga som vanligt - överlycklig! Slutade nyss typ iaf och aa..  Berättar mer sen vad jag ska göra och så! Pussar


sorligt....

Hej sötnosar! Ni vet ju redan varför jag inte bloggar, sarah va ju så söt som gästblogga och berätta varför. Det va så sjukt läskigt när laddaren började brinna lite, aja. Fixar en ny i veckan :) Jobbigt att inte ha en data hemma bara -.- sitter hemma hos Sarah nu och vi ska snart kolla på en skrääääckis, "the children" typ... sen ska jag typ möta Nevine och byta jacka sen ikväll ska jag möta Sarah igen så ska vi två gå på en dejt, hahaha nej men vi ska äta ute. Tror inte jag bloggar mer idag, ska försöka blogga så mycket som möjligt när jag fixat laddare, men slänger nog upp ett inlägg i skolan imorgon :) Bra va? Puss


Tävling


Sarah gästbloggar!

Heey sweeties!
Kände för att gästblogga i älsklingens blogg eftersom folk börja fråga mig vad som hänt & varför hon tagit bort hennes blogg..? Men den är ju här ser ni?! Men hon bloggar inte för att hennes laddare pajade idag! (vill ni veta hur läs min blogg HÄR) :( Men det är fixat inom ett par dar så dont worry.. Snart är er lilla söta bloggerska tillbaks! :) Puss på er!

Älskar dig!


Liraren & hovmästaren

Jag & Sarah har snackat med våra saknade vänner på facebook ganska länge nu... Som vi träffade på grönan i sommras, så tråkigt att Johan bor uppe i luleå :( Men vi funderar på att åka upp dit snart över en helg eller ngt, kul ju! :) Blev taggad på en "fin" bild med Johan oxå haha.. Kommer ihåg att det var första gången jag åkte fritfall, fan va rädd jag va! Innan jag åkte till portugal va det oxå, man kan ju säga att jag var allt annat än brun...?


ELIN! ♥



Hon måste ju bara vinna allt..


-.-

Har verkligen inte orkat blogga idag/ikväll. Sarah sitter iaf här brevid mig och sover hos mig en klassisk fredagskväll :D aja, har inget speciellt att skriva här får ni en bild från när vi käkade en banan, hahaha rolig jag är, intressant inlägg? aa fast ne.. hejdå.


RSS 2.0