ny blogg! KOLLA HIT!

Det går typ inte att ta bort den här designen, så måste göra en ny blogg. Men det gör inte så mycket, det bygger jag upp snabbt haha! Så ja.. skriver inte mer här nu. Vi syns på www.mwss.blogg.se
PUSS PÅ DIG!

ändrade planer - igen!

Nu är vi hemma hos sarahs pappa, det blev ändrade planer igen. lite i alla fall. Vi drog in till stan väntade på min mamma i typ två timmar haha.. så ja vi gick till åhlens lite och så. Det enda som var öppet typ, gina & Hm hade stängt så det var lite otur. Vi gick till ngn grej lite senare med mamma och hennes vanliga kompis. Det var väl sådär, varmt var det i alla fall! Sen skulle vi käkat gott och så... men jag och sarah ångrade oss som vanligt i sista stund och bestämde oss för att dra till hennes pappa i farsta, orkade inte åka till min mamma (a) hihi. Så tog tuben från skanstull till farsta strand. Och nu sitter vi här, det är massa folk här och så. Det är ju midsommar! Så antar att vi ska äta snart, skriver mera senare. bilder kommer då oxå!
PUSS

hej & hejdå

Kommer inte skriva mycket idag, aja, kom nyss till sarah C från swm, sov typ bara 3 timmar inatt, men ändå är jag pigg som fan, vi vaknade åtta eller nio. Men endå, jag klarar mig!=) Trevligt, skulle dra tidigt eftersom att jag skulle ju till sarah c som vi hade bestämt för någon dag sen, snart ska jag och hon in till stan och möta min vanliga mamma, vi ska ha någon midsommargrej u know. Skit kul hah! Nämen jag vet inte, man har ju sarah med sig i alla fall, slipper vara ensam med familjen hela dagen. Det är verkligen trist.. Jaja, bussen till farsta C går typ halv, och tåget har jag ingen aning. Vi får väl kolla på sl eller någonting, och kommer nog inte skriva mer idag. Och bara kanske imorgon, vet inte om det blir i helgen, kanske dyker upp någongång.. jaja det märker ni nog! PUSS

sarah är BARA miiiiiiiiin!

aw, ser ut som en riktig baby! Världens gulligaste baby, och bara min baby! Så hejdå på er andra..=) Jaja,ska väl oxå tvätta bort sminket, när vi vaknar imorgon. asså ouf sarah ska fixa mitt hår så jävla snyggt har hon sagt! Kvällen har gått ut på att smsa till pontus från hennes mobil och skämma ut henne lite, tro mig jag lyckades. jag frågade om han gillade skinka och han sa ja, haha aja ska tvätta bort all foundation och så nu.. PUSS


Och hallå? Varför grattade ingen oss på våran bästavän månadsdag idag? Fett dålig stil, aja vi har ju i alla fall varandra.. så hejdå!


02:18

Haha vi kollade klart på filmen för ett ganska långt tag sen, klockan är ju snart halv tre? Och jag börjar faktiskt bli ganska så trött kan jag säga.. vet inte heller när vi måste upp imorgon. Ska ju åka till Sarah
C och sen dra in till stan innan halv två, så det verkar inte bli ngt sova ut inte haha, ligger just nu i sarahs säng. Vi har druckig energydricka så att vi ska försöka hålla våra ögon öppna, kände mig faktiskt lite piggare efter att jag hade druckit lite sån sak.. yeah!
här får ni en låt, hm.. undrar vem den kan påmina om..? du vet vem du är



fett smal på bilden, sjukt nice..

haha så klockrena..

yeah, nu är vi hemma igen. Efter en liten tripp där ute som vanligt, vi träffade tre mobbade killar som vi skulle träffa, en liten bit från sarahs hus. Men jag fick största dampen, eftersom att jag inte ''tål'' fula killar.. så sa till sarah att jag ville att vi skulle springa därifrån, men det gick inge vidare haha. Så sarah gjorde så att falskt samtal ringde henne istället, hon låtsades snacka med sin mamma i tele som sa att vi behövde komma hem nu. Bara för att vi skulle komma från dom, svär dom var nog dom fulaste jag sett. Inte för att vara taskig, men haha det finns verkligen mycket finare ska ni veta. Nu ska vi kolla på film - barnhemmet. Verkar fan skit scary, har inte sett den förut så det ska väl bli mysigt. En Sarah&Marilyn myskväll, med en massa godis och chips. Vi ska verkligen tjocka oss, menmen sånt kan man oxå göra ibland. Hörs senare! PUSS

tjockisar

Nu är vi hemma från the trip to the candyshop.. haha gud vad vi kommer bli tjocka! Läsk dipp godis och chips till ikväll, men det går över under natten. Ska sova hos tjullan, sarahs mamma sa typ att jag inte kunde sova hos henne så det blev inte så. Men måste ändå åka skit tidigt imorgon, det är ju midsommargrej..
Nu ska vi fixa oss lite, och sen bjuda på ett videoinlägg som vi gjorde på vägen, enjoy!


gulligaste lillebrosan sarah har!

ändrade planer baby

Berättar senare i ett videoinlägg.. det har blivit ändrade planer för kvällen. Och juste, ni får faktistk inte glömma att gratta mig och tjullan på våran månadsdag.. det betyder mkt för oss, haha! Nu ska vi dra ner till centrum och köpa chips dricka och dipp, nyttigt va?
hörs snart!

grattis i efterskott ängeln

Igår skulle du ha fyllt 16år.. men du hann aldrig uppleva din födelesedag, kände dig inte men det är bara för sorligt.. hoppas du har det bra där uppe. Alla saknar dig Therese Johansson Rojo

baby

Vi ligger här sängen helt utmattade, haha men vi orkar verkligen inte resa oss. Ni ska se hur vi ser ut, haha ligger typ i en hög och svimmar snart av värmeslag. Aja, men om en timme ska jag börja dra mot bussen och snäll som sarah är så ska hon följa med i alla fall halvavägen bara för min skull.
Då ska jag till andra sarah och kanske förmodligen sova dära.. för imorgon ska vi åka in till stan och möta min älskade mamma haha, så ska vi på ngn grej,kulkul..
Nu ska jag snart låta tjullan få datan innan hon dampar sönder på mig! puss sötnos

bestfriend

yeah

Jag &  sarah ska byta pea namn, men det får bara vara 3 bokstäver, vi vill ha SWM &MWS, coolt va ? haha men måste få pea dollar först till mig , någon som kan köpa ? =)

bilder





förlåt igen

För att jag inte har skrivit något, men inte haft tid. Kan berätta om gårdagen lite senare och så .. för orkar inte skriva långt haha, är hemma hos tjullan nu i alla fall, hon vill ta bilder som vanligt. Så ska fixa oss och så. Men eftersom att jag inte orkar skriva om gårdagen just nu men här kommer två bilder på mig & sarahC från igår
puss

inte finaste..men bjuder på den.

=)

nu drar jag !

Min buss går om tio minuter ungefär, så måste snart dra. Och när jag kommer hem ska jag ha myskväll framför tvn ni vet?=) Ja, så det blir ingen mer bloggning today. Sakna mig inte alldeles för mycket.
För jag skriver ju någongång igen, när jag har tid. Det är ju sommar.. så vet inte riktigt!
puss på dig

Vad älskar jag? vad hatar jag?

Jag älskar att vara med mina bästakompisar, vet ni varför? Jo därför att när jag är med dom, då tänker jag inte på annat. På allt dåligt runt omkring osv. Då tänker jag bara på ''nu'' tiden, och då är jag med dom bästa i världen. Utan mina bästakompisar hade jag helt ärligt inte vart någonting, jag hade inte klarat mig! Om dom försvann ut ur mitt liv då vet jag inte vad jag skulle göra, två änglar! Ni vet vilka ni är, jag älskar er mest
Vad älskar ni att göra? Och vilka älskar ni mest av allt?



Jag hatar att känna mig ensam och inte ha någonting att göra. Att inte ha någonting att göra en sommardag, att inte ha någon att vara med. Det är verkligen det tråkigaste som finns! Aldrig att ens jag skulle sitta hemma en hel dag för mig själv och deppa. Om det inte regnade eller var storm ute, men även det. Då vill jag inte heller vara själv, då vill jag vara med någon och bara mysa och kolla på film! Alltid måste jag göra någonting, är det något fel på mig..?

Marilyn Love

När jag kommer hem ikväll, eller ja innan åtta har jag bestämt! Då blir det riktig mystajm, haha eller ja! Får verkligen inte missa två program som jag vill se, ni missar väl inte det? A shot at love & Paris Hiltons new BFF!



saknat mig?

Kan bertätta lite om gårdagen och så eller ja hände typ inget men iaf.. jag och sarah åkte ju hem till mig så missade bussen såklart, så fick GÅ till tåget i farsta strand, och jag var så jävla trött klockan var tio haha, tror jag börjar bli en riktig sömntuta.. (a) aja, när vi kom till tåget skulle precis dörrarna stängas men vi hann, kom till trånkan köpte en klubba och kom hem runt halv elva.. vi gjorde inte så mkt, snackade och så. Var skit trötta så orkade inte göra något heller!

Whatever.. kul att veta va? Vaknade tolv idag, och gick ner till trångsunds c för att handla frukost. Fanns ingenting hemma vi ville ha, gick osminkade och allting. Tur att ingen såg oss! Sen fixade vi oss, drog ut. Sen tog vi bussen till sarah, och nu sitter vi här. Ska äta någonting snart kanske, börjar bli lite hungrig! PUSS

miss u

hejdå bloggen!

Snart ska vi gå till bussen och åka hem till mig! Sarah ska ta med någon bra film som vi kan kolla på.. så det blir trevligt som vanligt! Det här blir oxå sista inlägget för idag antar jag.. sakna mig inte för mycket nu!
pussar

Gissa vilken som vara min? =) haha!

Sockervadd.. yumie!

Vi tjockar oss, helgen har verkligen vart onyttig!

Påväg hem, men ser typ inget. Men whatever!

Förlåt för rutan på ansiktet..!

home

Nu kom vi in för ett tag sen, yeah. Blev inte så långt tid eftersom att allt var typ stängt.. Vi gick runt lite, gick in på godisfabriken och köpte två klubbor, sen gick vi till godismonstret och köpte sockervadd. Haha sjukt gott! Sen kom Wille och vi träffade honom en snabbis, väntade på hans buss och så. Och runt åtta tog vi tuben hem, och sen bussen från farsta strand.. Vi kunde ha gått, men lilla jag gjorde så att det tog lite längre tid!=)
Jaja, har nyss ätit och ska snart hem till mig.  Vi bestämde att Sarah sover där idag! Vi kan ju bara inte vara ifrån varandra.. haha! hur har eran dag varit idag?

puss!


äntligen klar

Sarah håller på att få damp på mig .. haha jag tar alldeles för långt tid! Klockan är halv sex och vi har inte kommit iväg. Bestämde oss för att dra till farsta en sväng, ska inte köpa något. Men vi ska kolla & så.
Hörs när vi kommer tillbaka sötnos!
PUSS

första höstbilden!=)

portugal

Snart drar vi..! Härligt va? Vi har inte riktigt ett exakt datum än.. pappa håller på att kolla på biljetter, men åka ska vi i alla fall. Så sjukt skönt! Vet att jag har sagt det här i bloggen typ femtio gånger. Men man kan ju bara inte vänta. Tänk Sarah och Marilyn i portugal tillsammans i tre veckor!
Bara så ni vet, då kommer jag nog inte kunna blogga. Så ni får stå ut utan mig i tre veckor, men det klarar ni säkert. Ni får ju en massa bilder när vi kommer tillbaka, kommer verkligen bli överbombat med bilder, haha!

Nu ska jag fortsätta fixa mig, har bara sminkat mig och klätt på mig, håret kvar! Seg jag är...





ändrade planer baby

Hm, nu är vi besvikna! Filmen vi ville se har nyss gått eller gick försent. Kunde inte gå så mycket senare, eftersom att Sarahs låtsaspappa fyller år idag och hennes familj ska äta middag eller vad det nu var.
Så vi får allt komma på något annat tills dess, men ingen aning vad. Kanske typ åker runt i sverige? Haha nej jag har ingen aning. Någonting måste vi göra i alla fall, även fast inte vädret är det bästa!
Har nyss duschat, så känner mig skit fräsch som vanligt!  Men är inte klar på långa vägar. Det här ska jag hinna göra innan vi åker någonstans!

♥ Smörja in mig med bodylotion
♥ föna håret/platta håret
♥ sminka mig
♥ klä på mig
♥ borsta tänderna
♥ äta lunch med S!=)

Kul... och jag har inte ens börjat! Måste börja rappa på lite om vi någon gång ska komma iväg. 
Puss på dig


dushtajm för mig !

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska vi nog hitta på något. Funderar på att gå på bio, Sarah kollar vad som går just nu! Det låter väl bra? Jaja, skriver när jag har dushat klart!
PUSS

Godmorgon

Har ni sovit gott älsklingar? Hoppas det!=)
Jag hann inte skriva godnatt igår, Sarahs internet dog vid ungefär klockan ett. Sen så satt vi inte vid datan mera..Vi åt lite ''kvällsfika'' halv två på natten, haha men vi blev hungriga och så kan det gå! Efter det låg vi och snackade lite, så smsade jag med lite folk. Somnade runt tre tiden tror jag.

Och nu är vi vakna, vaknade runt tolv.. har ätit frukost och kollat på systrar i jeans. Helt okej faktiskt! Och nu är Sarah i duschen, kanske duschar efter. Man vill ju känna sig fräsch.. men vet inte vad som händer under dagen, även om typ hela dagen håller på att klicka förbi.. Aja, inge planer än i alla fall! Nu ska jag vara inne på facebook lite, min nya favorit! puss


En saknad.

Två år sen.. Kom lyckan in i mitt liv, du kom! Du förändrade allting.. aldrig någonsin hade jag mått så bra, som då. Men lyckan försvan efter bara någon vecka. Efter någon vecka var allting över. Jag förstår inte, så sjukt längesen och det känns som igår. Jag kan inte släppa dig, så är det bara.. tänker på dig hela tiden, när jag ska sova & när jag vaknar. Hela tiden, du finns i mina tankar.. det är bara du, du hela tiden. Men vad fan ska jag göra? Jag kan inte hjälpa att du är så underbar? Jag har fasnat för dig, verkligen. Och inget kan jag göra åt saken, det bara är så. Jag visar det inte, Men saken är den. Jag saknar dig så jävla mycket, så in i helvete. Jag träffar dig ibland på vardagarna, vi snackar och pratar.. men sen syns vi inte mer, jag saknar dig. Vill bara att du ska komma tillbaka och att det ska vara du och jag. Men aldrig någonsin kommer det bli som förut, du är så äkta rakt igenom, världens snällaste kille! Jag kan inte släppa dig, det är inte lätt. Jag har försökt och försökt men det hjälper inte, du är den enda jag vill ha, vill inte ha någon annan. Du är den som har fasnat i mitt hjärta, och den platsen kommer alltid vara din. jag älskar dig!

Hur är det med er, saknar ni någon lika mycket som jag gör?

yeah

Sarahs internet brukar ju oftast dö vid tio, det är något konstigt vet inte vad som är felet. Men hennes låtsaspappa fixade det i alla fall, så nu kan vi blogga och slipper vara oroliga. Tänkte att vi skulle skulle sett någon film men nehe det blev inte av.. blir nog lite senare innan vi ska sova, och vet inte när det blir av!=)
Har ju sommarlov så vi kan bara sova ut hur länge vi vill imorgon, så sjukt skönt.. tycker inte ni det? Nu ska jag kolla vidare på facebook igen och ladda in lite bilder, skapa rel!

Puss på rumpan!

någon dag sen...


WIE !

INTERNET PÅ MIN STATIONÄRA FUNKAR , TJOOHOO!
/sarah

bjuder på en massa gamla bilder på mig & sarah C!

Från i vintras och lite sånt.. känns verkligen som om det var för 2 år sen, varning, inge fin man var då kan jag säga! Men man skrattar ju, haha alltid lika kul att kolla på...
 klicka på bidlerna för att göra dom större


Orkar inte mer haha, men herregud var man sett ut!


äntligen inne!

Fyfan för vädret säger jag bara...

Aja, nu har vi äntligen kommit in. Det är verkligen rena stormen ute ska jag säga, vi gick där med vårat paraply över bron, det höll nästan på att flyga iväg så vi fick hålla hårt, haha! Vi gick oxå förbi en liten sväng vid statiol och köpte choklad, där skämde Sarah ut sig och skrek över hela stället som vanligt, så ja ville bara där ifrån fort som ögat! Whatever, nu sitter vi här och kollar runt lite på facebook, börjar faktiskt tycka att det är lite bättre än playahead nu, man verkar ju växa ifrån det om man säger så.. Jaja, skriver väl snart igen, puss!

..Och där stannade vi förbi, fint väder va?

mums..

Jag kämpar mot regnet..!

regn

Nej hörrni, vi känner att vi måste komma ut lite! Så vi drar till sarahs mamma nu snart. Ska sova hos henne en natt till, mysigt! Hörs där, puss!

När ska det här jävla vädret ta slut..?


Vem är jag egentligen?

Många säger att jag har förändrats, på ett dåligt sätt. Att jag inte är den jag en gång var. Min attityd och utseende menar dom personerna, men jag förstår inte riktigt. Förut tycker dom flesta att jag var lilla gulliga söta rara marilyn, som alltid var snäll. Bloggade så som man tyckte om, och fick positiva kommentarer. Men nu idag, får jag dumma kommentarer. Och dom flesta säger att jag har fått en kaxigare attityd och blivit lite mer bitchig. På vilket sätt då? Är det för att jag skriver att jag älskar mig själv och att min blogg är bäst? det måste ju finnas flera anledningar än det, enligt mig själv i alla fall.. Kan någon någonsin förklara för mig vem ni tycker att jag blivit, själv så uppfattar jag det som att jag är samma person inutti. Längst in är det samma marilyn som för ett tag sen var, och ida du är en av dom som har förlorat min respekt och verkligen tycker att jag inte är mig själv mer. Jag kan hålla med dig på ett sätt, ibland känner jag inte igen mig. Men oftast jo. Vill bara att du och ni ska förstå, jag är samma person. Jag är inte någon annan, och försöker inte vara det heller. Jag försöker inte vara någon annan utom mig själv, Wannabe Desireé nilsson? Nej tack. Jag vill inte vara som henne som alla tycker. Det kan jag säga själv, jag vill inte va som henne. Jag ser inte ut som henne, så vad får ni det ifrån? Alla måste förstå.. jag är fortfarande mig själv, ingen annan.
Ni är underbara & jag saknar mitt gamla liv då när inte alla var emot mig...


vad är min favorit låt?



Just nu är det nog ''when love takes over'' hörde den först för någon dag sen och har verkligen fasnat för den, byter favorit låtar ganska ofta och så... men man tröttnar ju på en och samma! Men just nu är det nog den! Vad har ni för favorit låtar själva?

mean girls

Vi kollade aldrig på filmen igår, vi orkade inte! Så vi kollar på den nu istället.. vi är verkligen lata. Sitter inne, men det är ju regn så det finns ingenting att göra ute. Men senare vid sju ska jag säkert ut! Får se hur det blir med det. Som sagt, sitter och kollar på mean girls nu, den är verkligen skit bra! Även om jag har sett den mer än kanske 20 gånger. Men man kan ju bara inte sluta skratta åt vissa scener. Nej nu ska jag sluta vara osocial och kolla på filmen, annars tappar jag bort mig!

Och förresten, kommentera gärna inlägget nedan, om lockigt eller rakt!

fråga - svar

Sugen på att se din naturliga hår utan att platta det?
Kan du lägga upp en bild på ditt ''lockiga'' hår?<3

Svar: visst kan jag det.. men det är inte fint kan jag säga er! Och den här bilden är oxå väldigt gammal, hittade den från april eller något. Inte nytagen direkt.. Men ungefär så lockigt har jag, eller mer hade borstat det!
Puss.

hittade inte riktigt en bild när man såg mitt hår som platt, men vad är finast?=)

godmorgon älskling!

Nu har vi äntligen vaknat.. eller vaknat och vaknat. För ungefär en timme sen, eller sarah vaknade kvart i ett och jag kvart i tolv.. hon är verkligen en riktig sömntuta! Medans hon låg och sov som en stock så låg jag och smsa.. det var väl trevligt men kändes lite ensamt sådära! Men nu är båda vakna hihi, sitter här helt ofixade och kollar på en film, har nyss ätit för ett tag sen oxå. Sen frukost kan man verkligen säga. Men om man somnar halvfyra en lördagskväll då vill man nog sova ut!=)

Aja, nog pratat om det. Hörs snart!

världens gamlaste bild bjuder jag på.. USCH


mean girls

Haha ja baby nu ska vi kolla på film, gissa vilken! Mean girls haha, passar på oss va!?=)
Tror inte jag kommer skriva mera idag, orkar inte har fan fått huvudvärk av att sitta här för länge, hejdå datan säger jag bara! puss

älskling i regnet idag.


glömmer aldrig låten..



hiss & diss


Sommarlov äntligen har man slutat skolan.. och slipper plugga och skit, äntligen! Det man har längtat efter ända sen skolan startade, nu har man ett helt lov framför sig. På två månader, så sjukt roligt man ska ha! håller inte ni med mig?Sommaren 09


Dåligt samvete 
Det är verkligen det värsta som finns, att ha dåligt samvete och att känna sig sämst, precis det jag gör nu.. jag känner mig så jävla dum. Men ändå inte, jag vet inte hur jag ska förklara men så mycket som flödar runt i mitt huvud nu så det inte är sant. Men som sagt, dåligt samvete det är verkligen ingenting man vill ha..


mums..

Åt precis rabarberpaj med vanliljsås, sjukt gott haha! Och nu har vi fasnat här vid datan igen hihi =) Vad gör ni själva? Det här är konstigt.. konstigt nog så känner jag att jag börjar bli lite trött, haha och klockan är tio över elva? Nu på kvällarna brukar jag faktiskt somna ganska så tidigt, kanske för att jag vaknar ganska tidigt.. who knows. Måste nog börja vakna senare och vara uppe sent! Det är sommar, och då nej då ska man inte vara en sömntuta på kvällen inte. Tänk när alla är ute på sommarkvällarna, så ska jag ligga i min säng och sova? Nej så vill jag inte ha det inte. Skit kul. Nej men nu ska jag allt vara vaken länge, och inte somna! Vanligt inlägg haha jag vet, men... PUSS

...

Du tycker att jag har förändrats, men jag förstår faktiskt inte varför och kommer aldrig förstå! Jag vill bara att du ska förstå att längst inne så är jag fortfarande samma person, samma person som du en gång litade på och tyckte om... Jag säger det en gång, från mitt hjärta. Jag älskar dig

 

filmmys

Nu är vi hemma hos sarahs pappa, har kollat på film och så.. kommer inte ihåg vad den heter haha men den var väl bra, men skit lång måste jag säga. Så tjockade vi oss med chips och dipp oxå, glamourösa Sarah & Marilyn u know! Men hallå? det är ju lördag! Då ska man allt passa på!=)
Snart ska vi kanske kolla på en film till, men tror vi sitter vid datan och tar det lugnt lite, bloggar och sådära.. antar att ni har saknat mig ganska så mycket under tiden jag vart borta, vem vet!

Skriver snart! Puss

snälla låt mig va, jag orkar inte!

Hur kan en sån liten sak bli så jävla stor, jag har inte gjort något fel, eller vet iaf inte vad. dom flesta skyller på mig. Kallar mig idiot och hatar mig. Alltid om jag är med någon och gör något då är det helt plötsligt mitt fel. Det är alltid jag som gör fel och alla andra rätt. Ni tror att ni kan behandla mig hur som helst, men vafan kan ni bara lägga av! Alla som skriver dumma kommentarer försöker bara trycka ner mig och allt. Ska jag vara ärlig så känns de verkligen som att allt är mitt fel, känns som om jag inte får göra vad jag vill och allting. Det är mitt liv, och jag bestämmer vad jag får och inte får. Ni ska inte säga vem jag får vara med och inte vara med, jag får vara med vem fan jag vill och göra vad jag vill! Vad ni än säger. Om ni säger, ''du får aldrig prata med den personen igen'' tror ni att jag följer era ord då eller, om ni tror det så har ni absolut fel. Jag gör ingenting som ni säger, jag gör precis som jag vill.
Fortsätt tryck ner mig och forstätt göra så att jag mår dåligt, det blir ändå inte bättre. Ni som håller på, snälla jag ber er. Låt mig bara vara, jag behöver inte er i mitt liv!


dålig uppdatering älskling, förlåt.

Ja, förlåt för att jag inte har skrivit tidigare idag, eller igår senare på kvällen.
Jag vet att ni har saknat mig, ni behöver inte ens säga det!
Dagen igår var bra, men hände lite grejer och så.. orkar inte ta upp det sorry feel the pain!
Whatever.. Nu sitter jag hemma hos sarah C. Vi var hemma hos mig ett tag och åt och så.. sen fick vi skjuts av min vanliga pappa hem till henne. Ingen är hemma här så vi är helt lonely baby! Kom om ni vill!=) haha! Men om ett tag ska vi dra till hennes pappa och vara där, det blir nog en ''chill'' dag. Det är sommarlov och det regnar. Mitt hår blir lockigt, åh det som är så snyggt och rakt just nu! 

Nu ska jag kolla lite på facebook, puss på dig

snabbt videoinlägg


trångsund here we come

Nu har sarah äntligen kommit hem, tiden gick ganska så snabbt ändå.. nu håller vi på att fixa oss. Ska dra till trånkan snart och träffa jeppe och några i think. Bussen går tio i så vi har allt lite tid.
Ska fråga sarahs pappa om han kan skjutsa oss till busshållsplatsen, för om vi går.. då kommer vi bli alldeles förstörda och skit, eller ja vårat hår ni vet. Lockar sig, och jag som håller på att få det helt spikrakt vill helst inte att det ska bli krulligt. Nej tack lixom..
Nej nu ska jag fortsätta fixa mig och se vad sarah gör!
Puss på dig sötnos

förra gången vi var i skogås..

facelook right now

om man har tråkigt och väntar på sin bästavän så kan man ju alltid passa på att .. ta kort baby!




eran älskling marilyn är tbx !

Nu är vi hemma från pizzerian, skit gott var det. Sen på vägen hem köpte vi våra urstora tuggumin som vanligt ni vet! Och kom hem för inte så längesen, men sarah är inte här. Hon åkte nyss med sina föräldrar någonstans.. och kommer hem om ca en timme. Så jag är hemma hos henne själv nu i hennes rum. Hoppas hon kommer snart, ligger här i hennes säng och sitter vid datan. Ska kanske platta håret nu, vi gick hem till hennes kompis becka och hämtade den. Hon hade visst glömt den. Så nu har jag den i alla fall, haha jag är besatt av att platta mitt hår.
När hon kommer hem ska vi fixa oss och dra till trånkan och så.. kanske åker någonstans med tåget. Vill iaf träffa en massa, fan vad kul! Jaja nu ska jag fortsätta kolla runt lite!

tjockisar

Vi börjar bli lite hungriga så vi ska nog sticka ner till pizzerian och käka.. så jävla gott men så onyttigt haha! Vi sticker snart, Sarah hittar inte sin plattång, eller hon har glömt den hemma hos becka, så vi ska platta det med en locktång, önska oss lycka till.. ja jag vet sarah är lite blond inom sig oxå, så som på utsidan!
Skriver väl när vi kommit hem från pizzerian,i think! puss på dig


hemma hos tjullan

Jag hatar verkligen henne, hon ger mig inte plattången för hon har ''glömt'' den hos sin kompis haha. Och jag var tvungen att åka hela vägen till huddinge i världens största regnväder.. jag hade paraply men det hjälpte visst inte haha, hade vita byxor oxå så man såg igenom.. oh no! Jaja, vi ska väl mest vara hos henne och chilla nu tills halvfem då ska hon åka iväg i en timme, vet inte varför. På någon grej med familjen i alla fall..
Och då vet jag inte vad jag ska göra, vi träffas i alla fall efter det. Och då ska vi träffa några roliga människor. Åka runt i sverige sådär ni vet! =) Hörs snart, puss!


jag är här igen älskling !

Men inte hos sarah längre. Utan hos lollo, kom hem och var där i typ 20 minuter, åt lite och så, sen fick jag ångest och ville gå ut! Aldrig att jag sitter inne och deppar när det är sommar vafan, eller hur baby?
Vem vill det! Bara plugghästarna och nördarna kanske, haha vet jag är rolig! Just nu väntar jag på att hon ska äta klart, sen drar vi ut och kanske träffar några. i dont know who..

Imorgon ska jag träffa min bästavän sarah tjulander. Hon är verkligen helt underbar för er som inte visste det. Och ja vet inte vad vi ska göra, vi ska i alla fall ha skit kul som alltid! Och älskling jag vet att du läser det här. Vill bara säga att jag älskar dig, och det vet du!=)
ja och nu kom lollo! Hörs någon gång. Och nås på luren såklart! Stor puss bara till er.


hemma hos sarah again !

Nu kom vi hem för ett tag sen.. Dagen började ju att vi åkte till andré så var wilmer där, kollade på film. Men inte länge alls! Vi drog till trångsunds c och köpte ramlösa! Sen så väntade vi på danne vid tågstationen men han glömde att gå av vid trångsund, så han gick av vid skogås och tog tåget sen till trångsund igen! Haha han somnade på tåget..
Sen gick vi mot ishallen för att han skulle ha fys, vi snackade lite och så. Där mötte vi jonte, och så snackade vi med honom oxå, sötnosar!

Och så nu sitter vi här, men jag ska ta bussen halv sju hemåt. För sarah ska till stallet!
Puss, jag vet att ni älskar mig..!=)

sjukt längesen, kommer du ihåg julia sötnos?

fixad och klar

Jag är helt klar nu , väntar bara på sarah! Hoppas verkligen inte att vi missar bussen.. då får någon damp! så det blir ett snabbt inlägg hinner inte skriva, för nu är hon klar haha (a) och nu måste vi rusa!

Ha en bra dag baby!


yeah baby

Nu ska vi typ börja fixa oss, hennes mamma kom hem för ett tag sen. Så behöver inte passa william mer! Vi är så himla tröga.. så andre och willmer kommer nog få vänta minst 3 timmar till haha!
men.. ja vi är som vi är älskling!

frågan är. Hur länge brukar ni fixa er på morgonen?=)

tröga

Sarah passar sin lillebrosa nu, till typ tolv eller något. Så vi börjar väl fixa oss snart, eller jag i alla fall. Vet inte sarah, kom till henne helt osminkat ofixat hår osv. Men brydde mig inte särskilt mycket!
I alla fall roligare att fixa sig tillsammans än att fixa sig själv, tror vi drar till skogås vid ett eller två, men jag hör av mig innan vi åker hoppas jag !

hemma hos sarah C baby IGEN!

Han inte skriva mer igårkväll.. Men åkte hem runt sex tiden! Och jag anar att ni har saknat mig!
När jag kom hem åt jag, och kollade på. A shot at love with the ikki twins, det är verkligen skit bra! Ett program jag följer. Sen så smsade jag med lite människor och så..

Men nu sitter jag hos sarah C här igen, och jag vet. Klockan är bara elva, skit tidigt! Men kom hit så att vi kan fixa oss tillsammans, senare mot dagen åker vi till skogås och gör a secret! =) Och det blev ändrade planer, skulle egentligen vart med tjullan idag, men hon kunde inte. Så ska vara med henne imorgon istället!
Pussar från eran favorit Marilyn.

glamourösaste toffsen i know baby

hej älskling

Vi sitter här och är lite smågalna.. eller Sarah hon är rolig hon! Hon gick nyss och hämta en banan, gott! Vi vet inte vad vi ska göra, det är så jävla dåligt väger, suger verkligen.. det ska vara sol, så att man kan sticka och bada!
Men nej tydligen inte, vi får väl sitta inne och ruttna..
Idag sover vi inte hos någon av oss tror jag i alla fall, åker väl hem lite senare mot kvällen! Nu ska jag fortsätta vara lite social, hörs snart sötnos! Sluta aldrig älska mig! =)

självförtroende

Det är något varenda person måste ha!
Eller det är i alla fall bra att ha det , tycker jag! Förut innan jag startade bloggen så hade jag skit dåligt självförtroende, samma sak i början av bloggen. När jag skrev att jag var olycklig och ville bort och allting! Men nu! Aldrig att jag vill bort från denna värld, och aldrig att jag hatar mig själv, eller hatar allt! Jag älskar mig själv, och älskar mitt liv!=)
as u know... Just nu finns det ingenting jag vill ändra på. Allt är så perfekt... Och nu, jag har verkligen bra självförtroende. I dom flesta stunderna iallafall. Självklart kan jag ha mina dåliga dagar precis som alla andra, det händer ju ibland. Men ändå, självförtroendet! Det är så jävla viktigt för mig! Tråkigt med massa personer som inte tror på sig själva alls!

Våga vara dig själv, alla andra är redan upptagna!
fuck you bitches! Im the best!=)


summerlove

Själv så har jag ju redan sagt vad jag ska göra! Snart blir det portugal med bästavän i alla fall.. hoppas vi på. Men det lutar åt hållet att det är säkert. Tre veckor ska vi vara där.
 men ni får inte följa med!=)
Vet att ni vill, men tyvär så ska vi åka dit själva och sola oss bruna som pepparkakor och få håret ljusare. Avundsjuka? Ni är säkert det, men vågar inte säga det haha!
Det ska i alla fall bli skit bra. Bara så ni vet kommer jag säkert snacka om det här väldigt mycket, men man kan ju bara inte vänta! Sommaren 08 var underbar, jag slår vad om att sommaren 09 kommer bli minst lika underbar!

Vad ska du göra i sommar då sötnos?
riktiga sommarbilder från förra sommaren..





saknar er!

sommarlovet är här!

hej sötnos!=)
Nu har vi kommit hem till sarah, åt nyss och passar hennes urgulliga lillebrosa som är lite små arg för att vi inte vill leka med honom! Men man måste ju skriva i bloggen, jag, så snäll som jag är lagade mat med honom till mig och sarah, han ville inte ha. Medans sarah satt vid datan och latade sig. Men jag är ju bara för snäll..!

Skolavslutningen idag var den tråkigaste om jag ska vara ärlig.. Men det beror nog på regnet! Fan att det regna, fick stå inomhus och allting.. ville ha sol och allting så man kunde gå där med sin snygga klänning utan att frysa. Men nej så blev det inte, nu är det iaf sommarlov! Två månader utan skolan.. så skönt. Nu kan man gå runt överallt och känna sig bäst, och bara leva livet baby!

Lite bilder, bara för er.. inte så många men whatever, vet ändå att ni vill se! Bry er inte om hur jag ser ut på vissa bilder, jag är fin på alla ändå, hihi älskar mig själv!=)

Min mamma tyckte vi var så fåniga som kollade bort..!

Inte den allra bästa bilden.. whatever I dont care!

mums baby!

rulltårta med grädde fick man oxå, tjockis man är..

Suddig bild, men det var fult med folk överallt!

duschdags!

Nu har ''gästen'' gått för ett tag sen. Gud vad vi skratta haha..!
Ska snart duscha, och raka benen så att man har fina ben till den vita snygga klänningen imorgon! Vi ska vakna klockan sex så att vi har gott om tid på oss. Vi funderar på om vi ska locka håret lite, men jag tvivlar bara hela tiden! I love spikrakt hår.. det är så jävla snyggt! Spikrakt..

Efter duschen ska vi kanske kolla på film & mysa! Men du får inte vara med!=)
Tråkigt nog, haha nej då! Vi klarar oss så bra själva så. Vad ska ni göra en tisdagskväll då? sova antar jag. Eller nej ni kanske inte vill sova, ni vill ju så gärna sitta uppe hela natten och kolla igenom min blogg om och om igen.. men jag förstår det. Jag är ju så jävla bäst som ni redan vet! Nu ska jag sluta skriva,
pussar till sarah C & sarah T, mina allra bästavänner!

svar - drömkille?



Det är ganska svårt att säga just nu hur jag precis vill att han ska vara och se ut. Men jag vill i alla fall att han ska ha bra personlighet, snäll gullig och inte dryg! Det hatar jag verkligen, killar som är dryga mot en. Då blir dom bara tråkiga.. Jag vill inte heller ha en kille som är otrogen eller ljuger,  jag menar. Vem vill det lixom!? Om jag visste att min kille strulade med en annan tjej, eller om jag fick reda på det skulle jag dissa honom direkt!
Då är han inte värd mig helt enkelt. Utseendet är oxå viktigt för mig, jag vill att min kille ska se bra ut. Inget negativt bara positivt! Blond eller brunett spelar absolut ingen roll, jag tycker både och är skit snyggt!
Men egentligen ska man inte tänka på utseendet, det är insidan som räknas...

Någon dag måste jag faktiskt inse det, att utseendet inte är lika viktigt som insidan. Insidan säger allting, om personen är underbar eller bara helt falsk.

egotrippde sarah!


..Och såhär är det varje gång lilla sarah baby har kameran, aldrig kollar hon på mig.. snyft!

Det roligaste på länge..!

Sarahs mammas kompis barn som är typ 12 kom hit nyss, en kille som heter william! Så ville sarahs mamma att vi skulle gå ut och ''hälsa'' Självklart gör vi det!
Men gör bort oss totalt, vi går dit i lugn och ro.. efter tio sekunder börjar vi skratta ihjäl oss och lägger oss på golvet som om jag vet inte vad, tror han ska äta middag här hos oss!
Vi kommer skämma ut oss rejält, Men vi ska inte mobba honom, han verkar väl vara ... helt normal!

videoinlägg ?

Vill ni att vi ska göra ett videoinlägg nu snart? Kommentera då baby! vi tror vi ska.. Sarah har laddat ner någon sån här grej till sin webb och är ganska så stolt kan jag säga.
Hon sitter och tar minst 20 kort i sekunden, men så är det när man bara älskar sig själv..!=)


Hon är ju bara för söt..!

fika är alltid gott!

Hoppas verkligen på att jag sover här hos sarah idag, bara att hennes lilla mamma går med på det så går det säkert bra..! Vi ska ju fixa oss skit snygga imorgon till avslutningen, utseendet är viktigt! eller hur?
Ska jag vara ärlig? jag kan faktiskt inte gå utanför min dörr ofixad, helst inte. Då känns det som att någonting fattas, jag måste alltid vara fixad & klar. Annars funkar det inte för mig!
Whatever, kanske ska sluta prata så mycket om mig själv! eller inte. Vi fick nyss fika, rulltårta och kanelbulle, i love!

jag i bakgrunden,Sarah skymmer kameran as usual..!

två änglar av alla.

Det finns inte många som jag kan lita på, väldigt få faktiskt! Två stycken på hela jorden som står mig allra närmast. Som jag verkligen litar på till hundra procent. Och gör allt för. Och jag vet att dom gör allt för mig! Två änglar är dom..  Ni vet vilka ni är!

Sen finns det vissa, vissa som kan dra åt helvete! Förlåt för att jag säger så hårda ord.. Men jag orkar inte med en massa småbarn som springer runt och tror att dom är något, eller folk som kommenterar varenda minsta detalj som jag gör! Om t.ex jag skriver ngt i bloggen som ni tycker är ''störande'' så sätter ni er och skriver en liten kommentar att jag är ful, jobbig wb eller något liknande..
Men vad gör saken bättre? Om ni vill säga något, kommentera inte anonymt då heller, våga stå för vad ni säger och våga skriva era namn! Låt mig få vara & skriva precis vad jag vill, Vad ni än säger kommer jag aldrig ändra på mig!
Så bara för att göra er lite mer ''störda på mig och mitt bloggande''

Jag är bäst men det är inte ni..!=)

avslutningsklänning

Alla har undrat hur den ser ut, och ja det är en vit klänning från vila! Vill du se?
 Självklart får du det baby!=)

enjoy baby!


Sarah sötnos!

sådär ''heta'' gick båda vi hela dagen i skolan! Mjukisar & klackskor, yeah!=)

Eftersom att jag är bäst bjuder jag på den!

Julia älskling!

Emma så sjukt söt..!

En bild från igår, påväg hem till lilla mig!
 
tvilling bästis!

jag har saknat er!

hej sötnos..!
Saknat mig? självklart! Men nu är jag tillbaka igen, eller ett tag iaf. Sitter hemma hos sarah C nu som vanligt, alltid lika trevligt bästavän! Vi kom hem för ett tag sen, från skolan! Hade klassens dag, men kan säga att det var sjukt tråkigt.. kollade bara på film typ, sen slutade vi! Klockan halv tolv, så ja det kanske inte var så jobbigt ändå! Kollade på american pie.. men den blev bara lång tråkig efter ett tag, så vi jag julia och sarah stack ett tag.

Idag kanske jag sover här hemma hos sarah, mysigt! För vi tänkte att vi ska fixa oss tillsammans till skolavslutningen imorgon, och raka benen ikväll så dom blir alldeles lena. Kanske slänger in en bild på min snygga vita klänning sen oxå, men bara kanske baby!=)
Håll ut nu.. så kommer lite bilder i nästa inlägg! Kyss


Sarah slaggar hos mig .. så hejdå!

Vi har nyss ätit, kött & klyftpotatis, gott! Och väl vid matbordet kom vi på att vi inte kan vara utan varandra! Så sarah slaggar hos mig, skulle gjort det hos henne. Men jag hade inte min mobilladdare med mig och har nästan inge batteri!? aldrig att jag går utan min mobil en hel dag imorgon, aldrig. Då kan ju inte alla som vill få tag på söta mig göra det!=)

Juste! imorgon har vi klassens dag, vi ska ha matsäck med oss och göra något, woho! Så ja, behöver ingen ''snygg'' klädsel tills imorgon, jag och sarah kör uppsatt hår i toffs, solglasögon & mjukisar! Låter inte det helt lovely? JO!
Whatever... Sakna mig inte alldeles för mycket nu baby!
Puss eran favorit Marilyn

MIN älsklings sarah förra året!

första idolbilden ♥


tack så mycket sötis! Här kommer ni till sandras blogg!

Vill ni skicka in idolbilder eller något annat till mig? maila mig till [email protected]!

vad glad jag blir!

Jag har inte länkat idag eller igår. Så det är visst några som har ''stannat kvar'' och börjat läsa min blogg. Känns skit bra att det är så många som faktiskt gillar den (eller vissa av er) Får positiva kommentarer i alla fall! love it
Ni älskar mig, det är sant!

För om ni inte gjorde, varför skulle ni då läsa min blogg?

hej sötnos!

Här sitter vi och lyssnar på musik och snackar lite. Om lite saker, eller ja vi är inte så jätte glada! Ni kanske vet varför..  Vet inte riktigt när jag ska hem, men klockan är bara halvsex just nu! Så jag stannar nog ett tag till. Den här veckan har jag inte planerat så mycket, så det är ju bara för er som vill vara med mig att fråga på!

Tisdag: vet inte
Onsdag: Skolavslutning! Vara med Sarah c!
Torsdag: Gå på nrj med tjullanbullan!
Fredag: vara med tjullan igen!
Lördag: vet inte
Söndag: vet inte

Helgen har jag inget planerat, call me if u want to!=)


glöm mig aldrig, jag glömmer aldrig dig!


vad som än händer nu så kommer jag alltid älska dig oavsett vad. Jag ångrar
inte det jag sagt, jag står för det jag gjort. Allt känns så mycket bättre nu. och
jag är bara så glad att du förstår mig på ett & annat sätt! Tack för allt älskling

yeah

Ibland kan vi oxå vara lite onyttiga av oss..!=) Not good!

rest in peace

Det är så hemskt när folk dör, när man vet att dom aldrig någonsin kommer tillbaka! Det är en hemsk känsla... även om det inte är sin närmsta eller om man inte ens kände personen. Det räcker med att veta vem han/hon var..
Det är hemskt, För två dagar sen, i för igår, dog en person. En person som hade gått i min skola för ett år sen, jag brukade se henne lite då och då. Utanför skolan och allt! Och jag visste mycket väl vem hon var..
Alla i min skola i nian satt och grät idag, det var inte kul att se. Man blir så ledsen själv, jag grät inte, men det känns jobbigt när man tänker på det som hände, a tt hon skulle på sin skolbal som hon hade längtat så mycket efter, men fick aldrig gå. Tänk om det en dag händer samma sak för mig, att min bästavän går bort.. då, då vet jag ärligt inte vad jag gör..

Vila i frid Therese Johansson Rojo!
Profile picture 
Kom till hennes blogg här!


whatever...

Är hemma hos sarah C nu!
Som vanligt, men alltid lika trevligt! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi ska nog äta snart i alla fall. Är skit hungrig! Har knappast ätit någonting idag.. Bara lite i skolan. Haha juste! Är verkligen spänd.. eller ja lite, om två dagar är det skolavslutning, två dagar!?  det är ju ingenting, Som tur är har man redan valt avslutningsklänning och skor, måste göras tidigt i förväg lixom. Men en dålig sak, det kanske kommer regna. Första avslutningen det regnar, hoppas inte. Sol vafan!

Vad ska ni ha på er på avslutningen älsklingar?=)

gårdagen

ja , som sagt jag och tjullan åkte till trångsund som vi sa , var där ett tag . eller ja vi bestämde oss direkt att ta bussen till skogås , men det gick inte så bra . min fejkbiljett funkade inte , så blev busted och fick gå av efter EN ENDA station .. väldigt pinsamt faktiskt , halva bussen stirra hah ! men orkade inte vara i skogås heller , så gick över mossen till tågstationen och tog tåget till haninge där vi skulle träffa en person , men det gick inte heller ngt vidare .. så vi orkade inte ! så åkte tillbaka till skogås och träffade nicklas Å och william . trevligttrevligt , gick hem till william och bah chillade lite haha ! sen gick vi ut igen , och så .. elr till skogås , sarah skulle hem . så vi alla tre väntade med henne , och nicklas tyckte han var så cool att han kunde kasta ut en pinne på tågsåret , oh yeah !
sen kom bussen , och vi drog hem . och nu kan vi inte träffa varandra innan torsdag för sarah är upptagen hela veckan , -.- på torsdag ska vi kanske i alla fall till nrj ! och mot kvällen ska hon sova hos mig . mysigt !
och förlåt sarah för att jag snodde bilderna från din blogg (a)!

skriver mer sen !

Har inte kunnat skriva , men just nu sitter jag i skolan med sarah och julia . men kan tyvär inte skriva om gårdagen just nu så gör det sen när jag är hemma hos sarah , aja slutar tolv .. så ja runt ett två !
puss !

 
i love u baby

djurgårdsvägen

haha ja våran buss går om typ tio minuter , så vi måste skynda oss . vi ska till trångsund och sen därefter ta tåget till haninge , och till djurgårdsvägen . haha fråga inte vad vi ska göra där , its a secret! =)
puss

haha sarah är inte normal .

Nu har vi nyss fikat , och ska snart börja fixa oss skit mkt .. ska till haninge sen till kungsan och sen till malmö . enligt henne , hon vill typ tågluffa . haha vi får se hur det blir med det gumman !
vet ni vad jag fick reda på nyss ? tjullan har 10 foundation .. hon är galen . jaja nu ska vi fixa oss, platta håret sminka oss och allting, kort kommer sen ! puss

äntligen färdig

Men känner att jag inte har någon bra dag idag ! sminket och håret är fel .. jaja får väl gå såhär för har ingen tid att ''göra om'' haha ! Om ungefär 20 minuter går min buss .. typ tredje gången jag åker till huddinge den här veckan !
men man åker ju gratis , fuskbiljetten på mobilen ni vet!=) haha men skriver när jag är hemma hos tjullan !
puss på dig

nydushad

Äntligen har jag duschat , Nu känner jag mig fräsch ! Sarah har ingen hårtork .. haha så får sitta här och vänta i femtio år tills mitt hår torkar .. sen ska jag sminka mig , platta håret och klä på mig . men orkar inte stressa ! Men ska verkligen försöka hinna i tid tjullan .
Ehm , jag har inte så mycket mer att säga men jag skriver väl senare eller om ett tag , ska nog börja sminka mig nu så att jag har det klart , eller om ett tag när jag orkar lyfta på rumpan och hämta mina grejer !

förresten, ska jag ha lite lockigt i topparna eller ha spikrakt idag?

kort rakt ? eller långt lockigt ?

nu ska vi äta !

Är skit hungrig , vi åt ingen middag igår .. så ja min mage kurrar fruktansvärt mkt ! Skriver snart , puss !

skolavslutning .. tre dagar?

Man kan inte tro att det är sant, om tre dagar så står vi där .. med klassen i klassrummet och ska säga hejdå till lärarna , gå ut på skolgården med sin klänning och höga skor när solen lyser , fan vad skönt !
två hela månader utan skolan .. låter hur mkt som helst , ellerhur? men samtidigt så skönt , sen när man kommer tillbaka i augusti är det så spännande att se hur alla ser ut !

Och om ungefär två tre veckor så drar jag och sarah till portugal ! ännu skönare , så är vi där i tre veckor . bara vi och inga andra som kan störa oss , inget skitsnack eller ngt .. sen när vi kommer tillbaka drar vi till hennes landställe i två veckor ! Sommaren kommer bli allra bäst .. helt klart !

miss.


Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen, jag vaknade tidigare än sarah. Men kunde inte vänta på att hon skulle vakna, så la mig brevid henne och börja ta en massa urgulliga kort  ! Och ja då vaknade hon efter ett tag ..
vill ni veta det första hon gjorde när hon vakna ? skrattade ! hon  tyckte jag var så ''het'' så kunde inte hålla skrattet inne. haha!

Jaja, och nu sitter vi här. Om ett tag ska i alla fall jag duscha! Känner att jag behöver det, så ska vi äta frukost oxå! det är väl mysigt..
 
sötnosen sover


absolut sista !

Vi är verkligen sega , eller jag haha (a) ska ta ngt litet att äta sen ska vi cheka bert . haha ser honom på tvrutan nu , vi håller på att garva ihjäl oss .. sjukaste humorn jag vet !
Kommer inte skriva mer idag orkar inte , ska lägga mig i sarahs säng när vi kollar på filmen . kan verkligen inte sitta min mage värker så in i helvete , aaaaj ! jaja nu dör jag .
godnatt

det är slut .. föralltid



börjar bli trött..

Ja det börjar jag faktiskt , inte sarah ! konstigt .. jag somnar nästan här vid datan , snart kanske vi kollar på filmen, berts känsliga kyssar, haha våran största idol lixom !
Sen så somnar vi nog , men innan dess måste vi ner till sarahs kaniner och sen tvätta bort sminket , åh så jobbigt ! det kommer nog ta ett tag .. men aldrig att jag sover med smink , så det är det värt . Igår så fick jag ihop hela 98 besökare ! grattis till mig =)
 hur mycket besökare brukar ni ha varje dag?
Puss på dig

2 år sen , kimochida sötnosar!

haha sarah lärde sin lillebrosa ngt nytt !

När vi var med honom tidigare idag vid matbordet, jag sarah & hennes lillerbrosa (william) så sitter vi där , helt normalt.. vi sitter och spelar ett spel oxå. Så slår william tärningen så får han nummer sex, så skriker han: JA JAG HAR SEX!

sarah- vet du vad sex är för något?
william- det är en siffra.
sarah- nej det är när två människor gör barn..
william- det tror jag inte på! ska fråga mamma!
jag & sarah- hahaha..

och ja han är sex år såklart, gud vad vi skratta!

whatever.. snart ska vi kolla på film, när vi någon gång orkar dra oss från datorerna! Undrar när det blir.. och imorgon, vad ska jag göra då. Jo jag vaknar och är med sarah C tills ungefär två, så tar jag bussen till huddinge och möter tjullan! aw hon skulle få sin lilla puss på kinden som jag har lovat, hihi håll ut gumman ! =)

världens sötaste william!


a secret for u


vet ni en sak ? jag kan inte skilja på mörkmörk blått och svart. Ibland i alla fall. Ni vet skorna jag och sarah har ? jag trodde dom var mörk blåa men dom var svarta .
och nej jag är inte färgblind, men just skit mörk blå och svart .. det ser jag ingen skillnad på ! lite konstigt faktiskt .. det visst ni inte va ?

i love my blogg

Kommentarerna flödar bara in, det är fan bra haha! Chipsen har fortfarande inte tagit slut .. vet inte om vi orkar käka mer haha känner mig som värsta tjockisen! Lite senare ikväll ska vi bara kolla på film och ta det lilla lugna, tror jag! Man vet aldrig vad som händer om man är oss! Men maila mig något om ni vill det. Skulle vara sjukt kul, för jag svarar på allt ni undrar. Även om det är i kommentarer, så var inte blyga!=)

vad gör ni själva en lördagskväll?


idolbild eller liknande.

Hihi det skulle faktiskt vara gulligt om folk började skicka in idolbilder till mig eller annat. så kan ni få en länkning oxå! Isf , skicka till [email protected] Och nej det är inte min vanliga msn som jag använder.
den är bara till för er. Så skicka gärna något om ni vill, puss!


hej igen baby!

Vi sitter här vid datorerna båda två .. helt fastklistrade! Men sarah håller på att fixa en massa människors bloggar.. hon är faktistk jätte bra på det. jag lovar, så fråga henne om ni vill ha hjälp, ni kan fråga mig oxå, men jag är nog inte lika bra. Hon har fixat emmas i våran klass oxå, vill ni komma till hennes blogg? då klickar ni här !

..och som jag sa, statistiken går verkligen uppåt!

ja jag vet att den röda bara är klickningar, på den blå är det 56 st just nu..!

ser den bra ut?:)

Gjorde en idol bild till paow som jag skickade in, vill så gärna ha en länkning.. haha!
men ja .. det är väl inget fel med det, eller? =)

länka , det är ett bra sätt !

Det spelar ingen roll om vissa tycker det är ''dåligt'' att länka runt nästan varje dag för att få besökare och kommentarer till sina bloggar.. jag kan erkänna! jag gör det ibland, för att få nya besökare och så.
så varför ska man inte göra det om man tjänar på det? jag vill i alla fall få en kändblogg någon gång och det är just därför jag brukar länka runt. Inte varje dag, men ibland händer det ju.

Hur gör ni för att få er blogg ''känd'' vissa vill ju inte ha en känd blogg, utan bara en som vissa läser. men jag, jag vill ha många!

såhär ser min statistik ut nu.. ja det går ju lite uppochner eftersom att jag skriver ofta ibland och ibland inte..!


såhär såg vi ut idag, såg ni oss?


bara min sötnos

twini

vi och våra solbrillor hängde på hela tiden!

jag baby!

så tillbaka !

kom ju nyss hem hit för ett tag .. har varit där sen ett . Vi gick mest runt och kollade i affärer , inget speciellt sådär , i slutet köpte vi i allafall dill dipp och gräddfil på hemköp , haha sen sour cream chips på lidl. Haha sen så ville vi ha cola oxå, då gick vi till ica. Fråga inte varför vi gick in i tre mataffärer, även vi kan vara konsiga ibland!=)
men ändå var det lite jobbigt att gå där med sina höga klackskor och solglasögon. Så jobbigt när en massa 10åringar ger blickar och går ner med huvudet till våra fötter och råstirrar på våra skor! Var tillochmed tvungen att säga till en vissa..  men ja, vi är ju så fina hihi.

Nu sitter vi här med våran chipsskål och dipp, ojoj vad onyttiga vi är!

hemma hos baby sarah carlsten

skriver snart om dagen , vi ska bara fylla på en skål med chips och fixa dipp ! håll ut sötnos !
bjuder på fulaste bilden, bryr mig inte .

samma solglasögon till sommaren - tvilling bästis


buhu !

vi har nog dom mest humoristiska personerna på jordklotet .. har fått några andningsproblem av den här tjejen ! skrattar så tårarna rinner och magen kurrar .. haha oj nu skratta vi igen hahaha! sarah låter som en baby , min baby =) aja nog pratat om skratt. haha..

snart ska jag bege mig hemåt , fan vill inte lämna henne . :( min buss går tjugo över , men som tur är så träffas vi på söndag och då ska sarah gå och grilla korv hos grannarna eller vad det var , haha nej kommer inte ihåg men det blir säkert kul som vanligt . älskar henne och hennes ögon ! hörs tomorow .
kyss

min heta mormor klädsel hemma hos sarah idag...

haha sarah är ett orange ägg !

som slår mig och är dum =( asså om ni bara visste .. ! jaja kom hem för ett tag sen ,och har kämpat med våra tjocka stora tuggmin som inte får plats i munnen . vill ni ha bild ? då ska ni få det haha . i alla fall vi gick runt på gatorna och så frågars sarah varenda person om dom kan ta kort på oss , eftersom att hennes dumma kamera inte kunde ha självutlösare . haha så aa (a) pizzan var god oxå , vi delade på en stor . känner mig som värsta fettot, men det är jag ändå ! men måste nog sluta skriva nu , sarah får DAMP och vill fixa sin normala playahead .
 puss på dig !



jag älskar dig !









mormor marilyn & farmor sarah

Kom nyss hem till tjullanbullan , eller haha sarah (a) och ja .. vi gör ingenting , eller jo sarah håller på att ta kort med sina kaninöron på huvudet , jätte gulligt . och eftersom att det inte finns någon självutlösare på kameran så har hon kommit på att man kan ta en kula och rulla ner så trycker det atoumatiskt på knappen ! hm undrar om det funkar . jaja , eftersom att hon har en ny kamera är hon skit stolt så vi ska ta en massa bilder som vi ska lägga in .. yeah ni kommer bli skit glada ! snart ska vi ner till pizzerian och fetta i oss pizza . haha puss på rumpan!

från farsta;


På bussen


Cubus


baby


hoppas alla är nöjda .

så nu är bilden borta .. och gud vad alla klaga ! -.- att man orkar .
aja , slutar om ungefär en timme . vid klockan tolv , då ska vi nog äta lunch sen drar jag och sarah c til farsta och kollar lite .. sen runt tre fyra sticker jag till tjullan och är där tills kvällen , mysigt . nej nu börjar jag snart så hinner inte skriva långt alls , skriver hemma hos henne sen antar jag . puss !
 

innåt ben?

tro inte att har kissat på mig på bilden eller något .. haha jag satte mig faktiskt på ett bord som var blött !
i alla fall, ser ni att mina ben går innåt lite? oh no någon här börjar bli hjulbent ..
jag gillar det inte , ser mest läskigt ut . men säkert bara jag som ser , inte ni ! eller har jag fel ?
not nice baby..

lalala sarah är seg ...

som jag sagt tidigare, segaste personen i sverige. men jag älskar henne endå, hon skickar inte bilderna. men vi klarar oss med tre stycken från dagen sålänge. eller hur ?
snart ska jag lyfta på rumpan och börja bege mig hemåt . sarah ska till stallet och ha teori i två timmar , aldrig att jag följer med på det ! skulle bara sitta och hålla på med min mobil .. så nej tack haha! whatever .. juste imorgon slutar vi klockan tolv efter lunchen , fredag i love it . och då sticker jag och sarah c till farsta och kollar lite , hon ska nämligen köpa sitt älskade rosa läppstift . och jag med någongång, hihi kommer se likadana ut som vanligt. aja ha det bra sålänge.  puss på rumpan!

mästerfotaren sarah !

våran lilla hörna där vi låg .. under regnet !

och ja .. vi såg nästan ingenting .

sarah tjulander ♥ marilyn sandberg

det finns inga ord .. som någonsin kan förklara.. hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig . vi har inte känt varandra speciellt länge men det känns som en evighet! du är underbar sarah , vet du det? du har alltid funnits där ute utan att jag ens har vetat om det. men nu har vi hittat varandra och jag är bara så lycklig.. jag behöver dig verkligen. när vi är med varandra så känns det som att tiden stannar, jag vill aldrig släppa dig, och kommer aldrig  någonsin göra det heller. hoppas du aldrig lämnar mig heller, för då .. då vet jag inte vad jag gör. då tar jag livet av mig !
du är allt som jag någonsin velat ha, allt som jag någonsin önskat mig. jag saknar dig varje sekund och minut. glöm aldrig en sak, när du vill ha mig eller prata så kommer jag alltid finnas där vid din sida .. alltid ! tvivla aldrig på mig älskling , jag säger tre ord , jag menar det verkligen jag älskar dig !

så sjukt fin !

skratthumör

sitter här med extremt vanliga sarah som håller på att viska i mitt öra nu, vill ni veta vad? nej det får ni inte. haha förblir nog en hemlighet! Gör inte så mycket mer, eller jo.. äter lite godis. gelehjärtan! mh vad gott!
Bilderna från dagen kommer alldeles strax hoppas jag, sarah håller på att lägga in dom på hennes blogg just nu. inte många alls, inte så speciellt kul att fota i regnet..
förresten, vill du komma till hennes blogg så klickar du här baby!


dissar & hissar


fläckig i ansiktet.. när man har foundation så kan det ibland bli att man får fläckar i ansiktet.. så att det verkligen syns! har hänt mig några gånger. och vill bara säga .. så sjukt pinsamt!

skolan skönt att det snart är sommarlov, orkar verkligen inte med alla läxor och pluggandet mer.. så ja, två månader utan skola är väl helt undebart! tycker inte ni det?!=)

inget internet, inget bloggande.. åh det gör mig så irreterad! mitt internet hemma har inte funkat på skit länge, och alla har försökt laga det oxå, men det går inge vidare. har länge funderat på att jag ska ta bort min blogg eftersom att det inte går att blogga vissa tillfällen.. men jag tror inte den går bort. för när internet funkar så kommer jag bara ångra mig!



sarah & sarah två helt underbara tjejer som jag verkligen älskar.. dom ställer alltid upp för mig och får mig att känna mig bäst. jag älskar er mest glöm aldrig det!


♥ mascara hihi på mig är det mycket finare med än utan, plus att dom blir så mycket längre! alla tycker säkert ja är helt sjuk nu... men jag ska nog köpa vattenfast mascara till sommaren när jag badar!=)
 
rosa tjejernas färg, haha! passar till nästan allt, och är sjukt snyggt.. både på kläder och läppar, men rosa hår det tror jag nog att jag tackar nej till, för det är inte snyggt enligt mig!

-.-

Det kan vara okej ibland, men att överdriva! och hitta mig från bloggen och säga att han är min ''pojkvän'' det går väl lite över gränsen... om ni tycker jag är så snygg och vill ha mig, säg då vem ni är så kanske ni kan ha lite tur!=) eller ja.. någon i alla fall!

hej igen!

hej baby!
sa ju att jag inte kommer skriva så mycket alls .. men kan börja berätta lite om gårdagen, efter skolan tog  jag bussen till huddinge c och mötte tjullan! så drog vi till tullinge och träffa några, det var väl mysigt. kollade på film och så, runt sju tiden skulle hon på träning så vi stack därifrån halv.. jag kom väl hem vid sju och gjorde inte så mycket.. åt och kollade på tv!

och nu idag så sitter jag hemma hos sarah C, vi har haft fotbollsturnering med klassen i det här vädret!? inte kul... regnade som fan, så ja jag fick lockigt hår, dog nästan. Aja, vi kom hem för ett tag sen, slutade tidigare än väntat. snart hoppas jag på att ni får lite bilder från dagen, tog inte många alls.
puss på dig

mysmys !

det blev lite godis allt .. haha vi håller på att fixa oss som galningar . för snart så kommer några hem till sarah och ja , vi kollar väl på film och så , mysigt! vet inte när jag kommer hem , runt tio eller något antagligen . kommer säkert inte skriva mer idag / kväll heller . så vi hörs väl imorgon tror jag .
bild vi tog nyss .


älskling

Kom hem till sarah för ett tag sen .. var tvungen att åka hela vägen till huddinge i det här vädret , jag hatar regnet .. så ja när jag mötte henne så hade mitt hår hunnit bli helt lockigt .
sitter här i sarahs säng nu och bloggar och hon plattar håret . hon har försökt ragga upp en massa pea boys .. haha (a) men alla var tråkiga . nu om ett tag ska vi ner till huddinge c och köpa godis . blev lite sugna , haha ! så om ni ser oss med två tröjor på huvudet så är det bara att gå fram och hälsa ! haha puss

iloveu


..

kanske inte kommer skriva så ofta , hörs på mobilen !
puss

RSS 2.0