kommentarer

Vad kosta dom??
Svar: Dom kosta 700

eftersom att din blogg är känd borde du ha finare header sötis :D
Svar: Känd? Haha kan inte säga att den är speciellt känd :p .. och tycker faktiskt min header är fin, så ah kanske byter snart när jag tröttnar :)

skulle du kunna lägga ut en bild på din mobil? & säga vad den heter? :)

Svar: Ja visst kan jag det, :) Vet inte riktigt vad den heter bara att det är en LG touch.


Jag vill bort !

Jag vill utomlands..

Någonstans långt härifrån, någonstans där ingenting är som här, någonstans där man slipper kylan och kan komma till värmen. Med min bästavän. Jag vill bort härifrån med Sarah & bara vara där 1 månad eller två... Ta mig härifrån!




Pics

Ska snart hoppa in i duschen men först så får ni tre bilder på mig, Lollo & Sarah som vi tog i skolan i fredags! Förlåt för alla rutor i mitt ansikte men hade ingen bra fotodag ;o

Vi hörs senare!









Inköp!

Jag är kär :)


Vill bara ha helg igen!

Hej på er! =D

Gud vad helgen har gått snabbt.. Känns som om det var fredag nyss. Men det är söndag så imorgon är det skola, tummen ner.. Usch, usch, usch! Aja. I helgen blev det ändrade planer, inte det jag skrev att vi skulle göra några inlägg längre ner. I fredags åkte vi bara hem till mig & chillade lite. Kollade film och så. Sen i lördags så åkte vi och köpte nya skor till mig, ni ska få bild sen, såååå fina (!) Hehe.. Sen drog vi hem och fixade oss & åkte till trångsund och det tog typ tre timmar. Vi gick av i huddinge och hade nyss missat bussen så vi fick stå och vänta en timme på nästa buss. Som tur var så fanns 7 eleven nära så vi gick in dit och värme oss lite haha. Aja träffade Markus & Daniel. Gick hem till Markus och kollade film och såntdära. Jag och Sarah har blivit proffs på nhl 10 måste jag säga oxå, oh yeah ;) Gick aldrig på golden night i lördags, pallade helt enkelt inte åka till vallentuna och så skulle det bara vara småbarn där typ. Så det blev som det blev!

Idag har inte hänt så mkt, sov kanske två timmar inatt så är skit trött. Somnade runt åtta på morgonen och vaknade elva, lyckat.. Så idag ska jag plugga en massa, duscha & ta hand om mig själv. Blev tyvärr inga bilder i helgen heller som jag lovade, men det får ni stå ut med :)



Hejdå!

Snackade nyss med Sarah i telefonen och jag ska gå och möta henne snart.. sweet. Hon har mycket att berätta för mig hehe ;) PUSS


hahaha största muppbilden


White is nice



Ska inköpas i helgen, mina förra blev typ snodda haha :( kääärlek <3


Vad ska jag göra i helgen? Och vad ska ni göra..?

Ja, då är frågan vad jag ska göra i helgen.. Det är i alla fall spikat att jag ska vara med Sarah, as usual ;)!

Fredag, (idag) :
Vi ska hem till mig och hitta på något ikväll, kanske gå ut och träffa några, annars bara myskväll med en bra film & gooooodis!

Lördag: Då kanske vi går på golden night på kvällen, åker till vallentuna, om vi nu hittar :o Isf måste vi åka till stan på dagen och köpa klänningar (!) Jag kan verkligen inte gå dit utan något nytt, till varje klubbfest har jag alltid köpt något, haha skulle aldrig kunna gå dit i jeans eller lågklackade skor lixom. Där emellan måste vi oxå hinna träffa Marcus & Joonas eftersom att vi har lovat dom.. Lördagen är ganska full om man säger så! Men inte säkert att vi går på golden night, Maybe..

Söndag: Då ska vi förmodligen träffa Viktor & Liam och vara med dom. Sen ska jag sova hos Sarah sen är det måndag & dags för en ny vecka!

Ja ni ser ju att jag kommer ha ganska så fullt upp nu i helgen, så därför tror jag att jag inte kommer kunna uppdatera någonting alls från och med idag. Men vi ska försöka ta en massa bilder, vi brukar vara ganska dåliga på det men den här gången ska vi faktiskt försöka!


Jag älskar dig syster, du gör min dag <3


Friday!

Hej! =D

Idag är det ju fredag! Har inte hänt så mycket än idag, var i skolan och på matte & NO förhöret så gick det väl helt OK! Skönt det.. Efter skolan stannade jag, Sarah & Lollo kvar ett tag. Tog lite bilder och gjorde några sjuka filmer, haha kanske lägger in dom sen om det blev någon bra, alla bilder är på sarahs kamera ;D! Vid kvart över tre skulle jag ha något samtal i skolan, woho. Känns som om jag har vart i skolan hela dagen idag, men det har jag ju nästan iförsig. Iaf! Sarah är hemma hos sin älskling Markus just nu och jag har ingen som helst aning om vad dom gör ;) Ska vänta här hemma på henne tills hon kommer, runt halv sju eller något skulle jag tro. Då ska vi åka till min mamma och hitta på något kul, vi ska sova där hela helgen, hehe nu ska jag nörda lite och äta något skit hungrig har inte ätit på hela dagen :o!


Min bild! Som jag har sett många sno, gör egna! Because I made it ;)


Säger godnatt med en video!

...För någon dag sen när jag var med Viktor, Liam, Calle & Sarah! Saknar mina sötnosar!

Observera att jag typ får andningsbrist eller någonting när jag skrattar, låter som jag vet inte vad.. Haha och sen när dom tre ramlar när dom ska ställa sig upp, hahaha jag dör av skratt! Kolla på 0.19 :'d Aja godnatt!


Svar på lite frågor innan jag somnar.



Varför har du en stor mun ? :)
puss ;)

Svar: Jadu haha själv tkr jag inte jag har så stor mun, menmen hellre det en världens minsta :)

Är du hel svensk? Om inte vilket land kommer du mer ifrån?
Svar: Nej det är jag inte, min pappa är från portugal, typ på gränsen till spanien.

Vad heter den låten? :)
Svar: 2 pac hit em up. På youtube iaf !



den heter du var så underbar tror jag?? men iaf det var inte det jag skulle fråga utan, vad har du på läpparna?? det var rätt så snyggt :D
Svar: Om det var bilden på mina läppar några inlägg längre ner så var det i sommras, hade typ rosa läppstift då. IBLAND men aldrig nu. hahah :)

fin design :) gjort den själv?
Svar: För tusende gången,... jag har inte gjort min design själv & jag gör inte designer till folk heller. Nu vet ni!


Marilyn Sandberg @ facebook - ADDA!

Hej på er igen! Om jag ska vara ärlig så gick det där med pluggandet faktiskt inge vidare.. Matte och NO är inte ritkigt min grej om man säger så, efter tio minuter gav jag upp hahah :(

Får väl hoppas att jag klarar förhöret imorgon iaf! Man ska ju se det positivt istället för negativt ;) Visste ni förresten att det har kommit ''nya pea''? klicka här för att komma dit , jag loggade in och fattade såklart ingenting.. trögt är det oxå, nä tror jag föredrar facebook än sålänge :)



gammal.


Någon tråkig sak innan ja går :)

Vad har du för bakgrundsbild?
en på mig i spegeln..

Ringsingnal?
vibration bara :p

Hur mycket batteri har du kvar?
vet inte hur man kollar sånt på LG haha

Vem ringde du senast?
Sarah typ.

Vem ringde dig senast?
Mamma -.-

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
Spelar nhl 10 (: <3

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Ellinore

Vad står det i ditt 18:e mottagna sms?
vad gör du ;) <3

Vad står det i ditt 52:a mottagna sms? 
ah då <33
Vad står det i ditt första utkast?
Tomt

Och ditt 5:e utkast?
Har inget

Har du några sparade medelanden?
Faktiskt inte =)

Har du något i utkorgen?
15 st , lalala.. hahah

Vem är på plats 13 i din telefonbok?
Arkadi

Vad har du för kontakter som börjar på M?
Malin falk, Malin, Mamma, marcus -.-,Markus, markus söder, markusen, marlene, martin, mathilda, melina<3, medya, micke, mimmi :), miriam, molly.

Hur många sms har du skickat?
mååååååånga

Vad står det i dina anteckningar?
haha tror inte ja har några anteckningar :p

Jag hatar skolan ibland

Ska duscha nu och sen måste jag verkligen plugga, vill inte, men har läxförhör imorgon och jag är tvungen. om jag inte klarar det så är det riktigt illa... Hörs senare!


Torsdag!

Hej på er!

Har inte så mycket blogglust men ska blogga idag iaf! Vill ju inte vara taskig med tanke på hur lite jag har uppdaterat vissa dagar ;)!
______________________________________________________________________________

Kom nyss hem ifrån skolan.. slutade fyra och sen så följde jag med lollo och hämtade hennes brosa sen gick jag hem. Det var tråkigt idag för min älskling sarah var sjuk.. Eller inte sjuk riktigt men hon hade skit ont i huvuvdet. När det var idrott så skulle vi åka skridskor och jag ville inte va med och eftersom att vi har två timmars rast efter idrotten så åkte jag hem till Sarah och var med henne! Kunde verkligen inte låta bli att åka dit och ta hand om henne lite hehe.. Sen åkte jag tillbaka och då hade vi Matte, Engelska & SO. Finner verkligen inga ord för hur mycket jag hatar våran lärare! Världens segaste, fulaste, dummaste, egoistiskaste människa som någonsin existerat på denna jord! Usch. Aja, Sarah kanske kommer till mig om ett tag, hon mår bättre nu trots allt. Men det är inte säkert att hon kommer men om hon gör så ska vi väl hitta på ngt! Inte för det finns så mycket att göra i det här vädret, men måste oxå plugga idag. Det är ett måste! Mina föräldrar och min lärare tjatar på mig som jag vet inte vad, J O B B I G T ! 



Någon bild på mig & Sarah från skolan igår. Har tyvärr inga nya!


OH YEAH

Någon som ska gå på klubbfesten på lördag? Jag & Sarah kanske ska gå med några. Får se ;)
Men frågan är bara... HUR ÅKER MAN TILL VALLENTUNA? :O



Har vart hemma ett tag men inte orkat blogga.

Melina ringde mig runt klockan sju och frågade om jag ville ut och träffas ett tag, så jag mötte henne ungefär en bit utanför mig, helt osminkad haha. så gick vi till ishallen och var där ett tag sen gick vi hem till mig för Melina behövde göra en sak ;)! Och så passade vi på att värma oss lite.. Efter det gick vi ut igen och jag följde henne en bit, hon skulle hem och sova hemma hos Julia så ah.

När jag kom hem så duschade jag och nu har jag smörjt in mig med brun utan sol, borstat tänderna och satt på mig myskläderna. Känner mig skit fräsch & ren nu. Så tror jag ska sova snart. Sarah kommer inte till skolan imorgon vilket är jätte tråkigt, buhu kommer sakna henne.. en skoldag utan henne är verkligen inte kul. Menmen, nu ska jag kolla runt lite på facebook & playahead och smsa lite sen ska jag sova. (y)

Två bilder på mig & Melina från skolan idag, och ja.. det här brukar vi göra på en mattelektion :'d




Ser ut som jag har världens vitaste hand men det är ljuset.. hehe love u :)


Hörs lite senare!

Ska ut och möta melina ett tag, hörs när jag kommer hem!


Tråkig dag!

Hej bloggen!

Tråkig dag idag, inget speciellt har hänt för det är onsdag. Och vad händer då lixom? Plus att det finns en person som är så dum i huvudet så jag bara vill döda henne ;)! Och sen är det snöstorm.. Jag och Sarah var ute ett tag och kunde knappast kolla rakt fram för att det snöade så mycket i våra ansikten, usch säger jag bara! Vill ha sommar så man kan va ute och göra saker hela tiden, men det är väl bara att stå ut nån månad till ;D! Allt blir så mycket roligare på sommaren.. och det finns så mycket mer att göra! Aja är inne i värmen nu iaf så det är skönt.. Vet inte vad som händer lite senare men jag måste verkligen ta tag i skolan säger min lärare, hade sånt här mentorssamtal idag med min lärare och vi kom fram till att jag inte får ha mobilen på lektionen och måste lägga mig tidigare än elva. Right ofta jag skulle klara det-.- Jajaja viktigt för er att veta, ska nog sluta babbla nu.

Vad ska ni själva göra idag..?


Har ingen roligare bild just nu...


Godnatt!

Nu ska jag snart sova så vi får höras imorgon, ny dag nya tag ;D!



Ä L S K A R  L Å T E N ♥


....

Jag älskar hela dig inte bara ditt utseende, din personlighet & ditt underbara leende.
Du är så underbar snälla ge mig en chans, vill bara va med dig och ingen annanstans..




Update

Direkt efter ämnesfördjupningen så drog jag och sarah till farsta och kollade ett tag! Sen när klockan var halv tre så följde jag med henne till tandläkaren, hehe tur nog så hade hon inga hål =)
Sen så köpte vi en paj från mcdonalds ha-ha det var så kallt ute så vi behövde äta något varmt. Gick igenom isen hem till Sarah så det var mysigt!

Och nu sitter vi och ska kolla dom två sista avsnitten av guds tre flickor! Har inte sett dom än.. Aja, här är några bilder från idag!
Puss


Usch HAHA jag ser ut som sveriges största mupp -.-




Sarah sötnos :)


Kyla..


In shool

Hejhej sötnosar sitter i skolan nu och har so, vi har någon konstig vikare så ingen jobbar typ, haha.. snart är det lunch och sen typ bara en lektion. Halv tre ska jag följa md sarah till tandläkaren för jag är sååå snäll, hehe.

Ha en bra dag, PUSSAR


Svar

Är det du på bilden?
Svar: JA! :)


Gnight



Nu börjar mina ögon slocka, kanske är dags att jag ska gå & lägga mig. Upp tidigt imorgon & måste orka hela dagen, så godnatt sötisar, dröm sött <3


Usch.

Har nyss duschat och sitter och snackar med lite söta människor på msn ;D!
Mitt internet cpar verkligen hela tiden.. vet inte vad det är för fel.. Så om det inte skulle bli någon uppdatering imorgon så vet ni varför! Blir G-A-L-E-N! Alltid är det uppochner i bloggen..


Fick oxå någon kommentar om att jag var fjortis och att jag inte vågade vara mig själv för att jag hade ''mycket smink'' och fjällis. Säger bara en sak - låt mig ha så mkt smink jag vill och låt mig ha min fjällis om jag nu vill det, det är ju då är jag mig själv ;)! Jag låtsas inte vara någon som jag inte är, bara så omoget att kommentera och inte ens skriva sitt egna namn! Du som skrev att du bara ville säga vad du tyckte och att man skulle va sig själv och våga vara det. Du kan väl åtminstonde skriva ditt namn istället för att vara anonym? För du själv verkar inte stå för vad du tycker eftersom att du inte skriver ditt namn. Sorligt.


Acceptera mig för den jag är eller dra.


Mår lite bättre nu..

Nu är jag på lite bättre humör sötnosar, så skriver lite granna..

Orkar inte berätta allting men måste säga att jag mest är besviken, riktigt besviken på en person. Fattar faktiskt inte hur man kan bete sig så, konstigt. Var så arg idag så jag nästan höll på att spricka! Därför har jag inte bloggat.. Men som sagt, det är bättre nu!
Sitter och kollar lite på tv och ska snart gå och duscha, Har varit en lugn kväll, inte orkat göra så mycket. Hatar måndagar, hehe. Men det gör väl alla?

Påtal om det, jag och sarah funderar på att åka på kryssing i helgen, skit kul ju ;D! Vi har ju aldrig varit på kryssing tillsammans.. så det funderar vi på :)!


Hej sötnosar idag var de bara en vanlig skoldag, eller aa väldigt pinsam om man säger så. Haha behöver inte gå in på detaljer. Efter skolan var jag och Sarah med David, Alex, Viktor, Liam och Calle ett tag som vanligt, det var väl trevligt =) bara att jag är lite småsur så tror inte jag kommer blogga mer idag, ni får klara er utan mig så hörs vi imorgon eller något! Puss! :)


Lite svar.



Vadå ingen mascara? Haha fjortis om du tycker du hade lite mascara ?
Svar: Ehm jag har ganska så mörka ögonfransar så ja jag hade lite mascara :)

fin design :) gjort den själv ?
Svar: Tack! Nej inte själv, :) skulle aldrig kunna göra så bra haha :o

Varför är du aldrig med Sarah T längre? :O<33
Svar: Vet inte.... :/

tror jag ska göra det! :) andvänder du löshår?<33
Svar: Nej det gör jag inte :)

hejhej! Jätte fin och söt blogg :) <3 !
Men kan inte du och sarah kanske göra ett videoinlägg ?
Svar: Hej på dig ! Och tack så mkt :) jo det kanske vi skulle kunna fixa ;)

Godmorgon förresten !

Har ni sovit gott? Det har vi.. Bara att natten var väldigt lång igår! Somnade runt klockan fem och vaknade ett, har bara legat och dragit oss. Lyckat..? Nej inte så haha men det är söndag, är alltid lat då. Även deppig för man vet ju att det är måndag dagen efter, woho. En ny vecka är påväg.

Aja har ätit frukost för ett tag sen och duschat, kollar lite på tv nu och smsar med en söt person. Ohhhhh nu blir ni lite nyfikna va? :$





Home again!

Kom in nyss. Var med Markus, Danne & Jesper hemma hos Markus. Det var väl trevligt! Haha måste bara säga att det är sjukt kallt ute, inte så kul inte! Jaja ska lägga oss i min säng nu och snacka en massa tjejsnack! Vi har sjukt mycket att prata om just nu ;) Hörs runt 11 - 12 tiden..?

G O D N A T T ♥


Någon bild jag tog idag, nästan inge mascara.. -.-


Puss

Nu ska vi dra ut, hörs när vi vaknar!


Bild från i sommras, saknar.....


Sarah är söt :) !

Hej på er sötnosar!

Har inte orkat bloggat idag så skriver lite snabbt nu. Jag och Sarah gick ut och träffade på en massa människor :o! Typ Marcus, Clarence, Ville, Rasmus, Alex, Johan, Chrippa och några mer tror jag, kommer inte riktigt ihåg men ah vi va ute ett tag och nu är vi hemma hos mig och Sarah ska sova här igen. Mysigt!

Senare kanske vi drar ut om vi orkar annars stannar vi bara hemma hehe här får ni en bild på mig från idag innan vi drog!
Puss


Lördag woho

Godmorgon sötnosar!
vaknade runt klockan elva och vi har suttit och laddat ner en massa låtar på våra mobiler nu, haha vilket liv vi har! Ehm.. Snart ska vi gå och sola och bli lite brunare ;) Viktigt nu till sommaren.. Och bättre att börja sola nu innan det är försent!

Så vi hörs lite senare, orkar inte sitta vid datan och lata oss! Pussar

 


Tummen upp!

Nu ska vi äta en massa onyttigheter nyttigheter och sätta på en bra film! Hörs imorgon!

Visst ser det gott och nyttigt ut trots allt? :)



Myskväll hemma hos mig

Hej sötisar! Blev lite senare än jag trodde att jag skulle blogga menmen kan ju inte sitta vid datan hela tiden!

Jag gick i alla fall till Trångsund centrum och mötte upp Sarah så träffade vi Marcus & någon Carl typ. Var med dom ett litet tag bara för sen skulle jag och sarah handla lite nyttigheter! Faktiskt.. Det blev inge godis eller chips ikväll utan istället tog vi gurka, morot, dipp & sen köpte vi ananas helt random haha! När vi kom ut från ica träffade vi på Melina och hennes kompisar Alice & Amanda ett tag och sen drog vi hem! Ska snart sätta på en film och äta våra 'nyttigheter' För en gångs skull skippade vi chipsen...

Just nu, myskläder och sliten;





Hörs lite senare!

Snackade med sarah i luren nyss och hon ska ta bussen om ungefär tio minuter så ska jag gå och möta henne! Becka kunde inte idag, tråkigt =( så det blir bara jag & sarah som vanligt då hehe! Nu ska jag sätta på mig skorna & min jacka, hörs lite senare!


Baby by me



<3


Tjaaa

Hej bloggen! Kom hem ifrån skolan för kanske tjugo minuter sen, har inte hänt någonting speciellt idag. Bara en vanlig tråkig skoldag..

Nu sitter jag hemma själv hemma hos mig och väntar på att klockan ska bli sex! Då ska jag möta Sarah nere i centrum och vi ska handla lite onyttigheter tills ikväll.. Så ska hon sova hos mig! Becka kanske oxå, beror på om hon kan, hoppas =) Vet inte vad jag ska göra tills klockan sex, får väl se helt enkelt!


mjo JÄTTE fin bild med rutor och allt :)))))


Video

Hittade någon video från i typ förrigår, Jag och sarah håller på att ramla, ovanligt!


Goodnight

Har nyss duschat och börjar bli riktigt trött nu.. Kanske glömde att säga att jag försov mig riktigt rejält idag? Jag vaknade vid halvåtta, men orkade ändå inte stressa ha-ha.. så kom till skolan halv nio, det var lite skönt sådära hah :) Aja kanske inte så viktigt för er att veta, ska iaf sova nu så vi får höras mer imorgon!

G O D N A T T !


twinie'


Sarah har dålig humor :)


Torsdag

Hej bebisar!

Idag på idrotten åkte vi skridskor, Sarah lyckades få med mig tillslut haha =) Åkte bara ett tag sen fick vi ont i fötterna och benen typ.. Så efter det tog Jag, Sarah, Kim & Lollo bussen till Kim ett tag och var där. Vi hade endå två och en halvtimmes rast så vi orkade inte vara ute eller gå tillbaka till skolan, efter det tog vi bussen tillbaka till skolan och så hade vi bara tråkiga lektioner, slutade fyra idag. Inte så kul men jag tycker dagen har gått ganska så snabbt ändå! :)

När vi hade slutat följde Sarah med mig hem ett tag och vi har haft det skitkul som vanligt hehe, tänker tyvärr inte skriva det här men ah.. Juste! När jag skulle följa henne till bussen så händer det såklart en sak.. Jag går ner för min trappa utomhus och så halkar jag för det är så halt.. typ åker ner fyra trappsteg på rumpan, usch inte kul haha Sarah fick sig i alla fall ett gott skratt hahah, aaaaaj har fortfarande ont i rumpan :(


Pea stängs ner 1 mars..!? :/

Jag vet att jag är största nörden men jag måste bara erkänna att jag tycker det är riktigt dåligt att playahead ska stängas ner! Har sjukt mycket bilder där som jag inte har sparat på min data och så är det där all bra musik kommer ifrån... åh vad sur jag blir!

I alla fall ska tvätta bort mitt smink nu och sen lägga mig och sova, f*n vad skönt! Är verkligen skittrött efter den här långa dagen, har gått och bärt på min tunga väska i det kalla vädret så länge så jag vet inte vad.. Ska verkligen bli skönt att bara sova. Imorgon ska vi åka skridskor på idrotten men jag tvivlar starkt om jag ska vara med eller inte, haha you know me ;D! Aja godnatt & sovgott sötnosar!


Älskar låten - sofijah är bäst





Jag kommer aldrig att glömma dig & jag måste nog förstå att det aldrig blir vi igen.


Några bilder från igår!


Viktor, lilla bebisen ♥




HAHA!


Och lilla jag ramla ... :(


Oh yeah

Kom nyss hem till dadi och va inte det innan, så nu kan jag uppdatera igen som vanligt, skönt det!

Idag efter skolan drog jag, Sarah, Robin, David, Liam & Viktor till farsta. Var bara med David och Robin ett tag för sen skulle dom sticka, så var det bara vi fyra kvar. Gick runt och kollade i lite affärer och så, det var mysigt! Hittade inte så mkt, bara två småsaker från gina (Bild nedan) Efter vi hade köpt våra saker drog jag & sarah hem till henne och var där ett tag sen hämtade pappa mig och nu sitter jag här, har nyss städat mitt rum lite för det såg ut som jag vet inte vad.. hehe!

Igår hände inte så mycket var med Calle, Liam, Viktor & sarah då oxå. Vi ''åkte pulka'' haha ;D! Har världens roligaste film men den gick inte att ladda in just nu så ni får väl den någon annan dag-.- Aja här får ni en bild så länge på det jag köpte idag!


Båda sakerna är från gina :)


För någon dag sen, HAHA sarah så skön!


Hello :)

Sitter hemma hos min syrra nu och ska sova här inatt, trevligttrevligt.
Va inte med sarah idag för hon skulle typ hem och det snöa.. orkade inte åka med då. Rena snöovädret ute! Och ni vet hur mkt jag hatar det.. Aja ville bara uppdatera lite för det var ju ett tag sen!

Puss på er ♥


Hej sötnosar

Sitter i slöjdsalen nu med anton brevid mig, ska snart ha no och sen slutar vi, ska va med sarah efter, trevligt :)
Puss


VÄRLDENS BÄSTA SARAH GÄSTBLOGGAR! ♥

Ska gästblogga åt lilla Marilyn today! Hon kan inte uppdatera idag eftersom hon är hos sin mamma och dära är internet lite knas!
Idag var vi med Viktor och Calle idag och typ bara var ute. Gjorde i stort sett ingenting.. Var i Trångsund centrum mest.. Hihi! Ja men lovar att Marilyn uppdaterar imorgon och kommer med massa nya bilder och så.
Klicka HÄR för att komma till min blogg sötnosar! ♥


Love you sis


Ingen bra start på morgonen..

Godmorgon cuties!

Blev väckta klockan nio idag, inte kul kan vi säga. Hade velat sova ut, menmen.. och så går det inte att skicka sms heller för comviq cpar, vi skulle få tag på några människor men nu verkar vi tydligen inte kunna göra det eftersom att det inte går att skicka! Har startat om min mobil två gånger oxå men endå är det omöjligt? Suck!

Har nyss ätit frukost oxå, eller för ett tag sen. Ska kolla klart på den andra filmen oxå, hyrde ju två filmer igår. Efter det ska vi fixa oss och dra ut i think, Ni får ha en bra dag! Puss


oooold times


Filmmys

Nu ska vi kolla american pie, skratta och tjocka oss! Haha hörs sen eller imorgon! ♥


Har inte hunnit blogga :)

Hej sötnosar!

Idag är det fredag och dagen har verkligen varit riktigt pinsam men endå kul haha, som ni vet så gör jag verkligen alltid bort mig. Kanske gjorde bort mig 15 gånger idag.. Ehm, i skolan hände typ inget speciellt. Efter skolan runt två tre tiden så stack jag sarah, liam, calle & typ david ut.. vi kom till någon snöbacke, haha först åkte calle och sen david, på typ rumpan, sen skulle liam spela cool och gå ner utan att ramla, men han ramlar på alla fyra, haha så kul! Efter det kommer jag och tror att jag ska klara mig och inte ramla, men vad händer då? Jo självklart halkar jag & snubblar och åker ner i typ 190 i den där snöbacken, sen sarah där efter :) låter kanske som värsta nördarna, men ja ni skulle sett :') efter det var vi i trångsund typ och så kom viktor med sin gulliga hund, vi var med honom ett tag och sen behövde han gå hem & david med så det var bara jag liam calle & sarah kvar. Jag & sarah skulle hyra film tills ikväll, vi kunde inte välja så helt seriöst vi stog i videobutiken kanske en två timmar, lyckat.. sen ville jag kolla på calles mobil och råka trycka honom mot väggen eller vad man säger, gissa vad som händer då? Jo självklart välter jag ner alla filmer på marken från hyllan, hahaha ja dör det var typ en familj brevid oss som gav oss värsta mördarblickarna, aja roligt var det iaf. La mig på marken och skratta för det va så kul, liam gick tillochmed ut för han tyckte det va så pinsamt.. haha alltid lika kul med dom dära =) Det var väl min dag, sitter hemma hos sarah nu och ska sova här, mysigt!


Liam calle & david idag, sweet!


Gammal bild i inlägget



Är skit trött så ska lägga mig om ett tag tror jag! Ni får sova så gott & ha en bra morgondag!
Godnatt sötnosar ♥


....

Kommer ihåg sista gången vi träffades, för fyra månader sen. Vi sa till varandra att vi skulle träffas snart igen, men det blev aldrig av.. var är du någonstans..? Jag behöver dig :'/


Försöker.. ♥


UPDATE

Sitter i min säng nu och FÖRSÖKER Plugga matte, men det går inte så bra. Rättare sagt dåligt, jag fattar helt enkelt ingenting! Tror jag måste ta en paus nu, ska packa lite för jag ska till mamma imorgon och sen tror jag att jag ska duscha eller kanske ta ett varmt bubbelbad? Får se!

Vad ska ni själva göra en onsdags kväll..?


Min dag!

Hej på er!

Idag har det inte hänt något speciellt typ, skola som vanligt. Vaknade klockan sex och fixade mig sen drog jag och mötte upp sarah vid expen. Sen hade jag hemkunskap och vi skulle typ göra någon raggmunk? Euw haha.. så jag melina & julia fuskade lite så det blev gott iaf hehe tog inge potatis eller vad det var ;) Sen var det bara vanliga lektioner..

Efter skolan stannade jag kvar med becka litet tag och väntade på sarah för hon var på mentorstid. Så sen kom viktor, calle & liam och sist sarah, då drog becka och vi fyra var ett tag.. Hände lite saker, eller ja jag var lite deppig.. Mm sen Träffade vi melina på stationen och måste bara tacka henne för att hon alltid finns där, du är en sån fin vän gumman ;$! Och nu kom jag nyss hem och ska plugga lite tror jag, har läxförhör på matte och no på fredag, inte kul.. Och ska till mamma imorgon till onsdag för har inte vart hos henne på skitlänge, får se om jag bloggar då, beror på om internet funkar där :)! Hörs snart kisses'


Happyface

BEBISAR HUR MÅR NI? :d

Själv är faktiskt humöret på topp, vet inte varför känner bara så ibland! Längtar faktiskt till imorgon oxå, fråga inte varför för jag har själv ingen aning :o! Hm.. vet inte riktigt vad jag ska skriva, för gör typ ingenting just nu haha.. Sitter och snackar med lite människor på facebook och har nyss smörjt in mig med brun utan sol och ska sova om ett tag, viktigt för er att veta va ? :) Har ångest oxå för jag har ingen kamera nu och det menas bildbrist i bloggen.. inte bra.


I really love you mellis :) <3
 ojojoj här är det riktigt gamla bilder :o


Älskar att få massa frågor!

Hej:)! ehm vart hittar du alla dom där låtarna. har samma musiksmak som dej men hittar aldrig nya -.- .. kar (a) <3
Svar: Hej på dig! Jag kollar faktiskt bara runt lite, men om du söker på ''best house music'' eller något sånt så kommer du hitta massor av såna låtar, puss!

hej :) är du tsm med den där calle ? puss
Svar: Nej det är jag inte hehe ;)

Vad brukar du andvända på läpparna? Idomin eller något..?
Svar: NEJ VERKLIGEN INTE IDOMIN :o! Men ibland när jag tar foundation tar jag litelite på läpparna bara så att dom inte ska lysa så mkt rosa eller se så röda ut, haha på mig gör dom det och jag gillar det inte ;)

vart firade du nyår? :) jätte söt blogg
svar: Jag firade med sarah i rågsved hette det =)

Gud hur gör du dina bilder så fina ? :o
Vilken kamera andvänder du ? :)
har sagt det förut, säger det igen - me <3 din blogg :)

Svar: Jag gör mina bilder i picasa oftast, :p har inte photoshop så .. och tar alltid kort med sarahs kamera för är med henne i stort sett varje dag, men snart ska min egna funka :) aw vad söt du e , puss på dig !

har du färgat håret ngn gång, tacksam för svar
Svar: Nej jag har aldrig färgat håret, inte tonat heller. men vill ha lite ljusare =)

Tisdag!

Hej mina sötnosar!

Idag har det varit världens PINSAMASTE dag, åh ni vill inte veta.. har gjort bort mig så mycket så jag fortfarande skäms, haha både utanför skolan och i skolan, herregud säger jag bara.. Hehe efter vi hade slutat runt tre tiden drog jag liam, calle & sarah till centrum och var ett tag sen så stack jag och sarah hem till mig för calle skulle på match. Jag hade glömt mina nycklar och ingen var hemma just då och vi frös ihjäl så vi gick och värmde oss i skolan lite, tack och lov annars hade mina fingrar och fötter blivit istappar!
Jaja ska duscha nu så vi hörs väl lite senare ;)! Pussar


usch jätte gammal bild!


Godnatt sweeties!

Nu börjar jag verkligen bli sjukt trött!
Fattar inte ens hur jag kan vara vaken nu när jag ska upp klockan sex.. Hehe ni får sova så gott och så ska jag försöka skriva ett godmorgon inlägg, men det är ingenting jag lovar, får se om jag hinner helt enkelt, om jag har tid över när jag har fixat mig så skriver jag! För ska gå lite extra tidigt oxå för tror att jag ska käka frukost med Sarah & Becka i skolan, Jaja nu babblar jag bara som vanligt..

G O D N A T T ♥


Tja sötnosar!

Sitter här och snackar med sarah och rebecca på msn, alla vi tre samtidigt. Vi har snackat om ''dom gamla goda tiderna'' saknar verkligen allt & hoppas det kommer tillbax..

Aja ska tvätta bort sminket om ett tag, skola imorgon igen. Woho :) -.-


bild från idag


Texten.



''Near, far, wherever you are
I belive that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart and
my heart will go on and on''


Enligt mig!



Min nya mobil!
Lite jobbigt att ha en touch ibland men man vänjer sig ju helt klart! Älskar min nya mobil som jag fick i julklapp, den har verkligen allt! Kan ta sjukt mycket bilder och kan ha sjukt mycket musik, skit bra ljud oxå! Jaja im in love ;)




Fjällräven jackorna!
Även om jag faktiskt tycker att dom är ganska så ''klumpiga'' ibland så måste jag faktiskt hissa dom! Dom är ''helt okej'' snygga och är skit varma och mysiga! Eller skit varma kanske jag inte ska säga när det blåser ute är det skit kallt :o! Aja en hiss för fjällräven jackorna ;)!







Klubbfester!
Oh yeah! You know what i am talking about babys ;)! Klubberiet tex! Älskar att bara fixa sig så jävla mycket på kvällen och sen ta tåget dit och stå utanför och höra musiken dunka i högsta volym sen när man kommer dit är det så högt så att man knappast kan prata med någon för man inte hör vad man säger! Musiken är bäst när den är som högst och när det är massa folk runt omkring!
Tummen upp! Kan knappast vänta tills nästa som är på gång nu!





När vatten läcker in i skorna!
Ja alla här fattar nog vad jag menar med det! När man är ute och det snöar och är slaskigt på marken, så till slut läcker det in i skorna och blir alldeles blött! Så strumporna blir blöta och allting! Inte kul säger jag bara, Tummen ner för blöta skor & snöväder!

Kissie!
Blää för kissies blogg! Den har verkligen blivit tråkig och hon skriver bara om samma saker ungefär hela tiden, kommer inte på några egna ideer heller. Det enda hon kan är att kopiera från dessie & paow. Tråkig blogg säger jag bara! Förut var den lite intressant att läsa men nu är den bara tråkig..







Im back babys!

Hej på er!

Känner mig lite smådum sådär att jag inte har bloggat.. men jag har faktiskt haft lite olika anledningar! Jag har vart med sarah helgen, vi har gjort massa saker och inte orkat deppa oss vid datan hela dagen.. Plus att jag inte har varit hemma alls på hela helgen! Jaja nu är jag hemma och det är faktiskt rätt skönt!
Idag var det måndag som sagt, vilket betyder skola.. Inte speciellt roligt men man får väl försöka bita ihop och klara det helt enkelt, precis som jag gjorde idag! ;) bara fyra dagar kvar tills fredag hehe!

Orkar faktiskt inte vara med någon eller gå ut idag heller, har vart borta hela helgen som sagt och känner att jag bara behöver pyssla om mig själv lite och vara hemma. Det kan man faktiskt behöva ibland! Efter en ganska lång skoldag dessutom, slutade tio över tre med världens tråkigaste NO lektion..

Nog pratat om skolan nu ska jag kika runt lite på facebook så hörs vi om ett tag! Har ju faktiskt lovat att blogga ganska så mycket idag för att jag inte uppdaterade i helgen!


Im so sorry ;)

Tyvärr men orkar faktiskt inte blogga idag heller, jag & sarah är för upptagna :) så jag lovar att ta igen all bloggning imorgon när jag kommer hem från skolan, ska blogga mkt då för eran skull..
Puss & ha en bra kväll =)


Jag vet att ni ''älskar'' mina egobilder :D


Ingen rubrik.

Ni får tyvärr vänja er med att jag inte har tid att blogga på helgerna, så det kanske blir två eller ett inlägg. Men är faktiskt med min baby och orkar inte sitta vid datan och blogga tio inlägg! Tar igen det i veckan istället =)
Nu så ska vi hitta på något riktigt kul!
Pussar


Lördag!

Godmorgon sötisar!
Igår såg vi ju på titanic, den är nästan tre timmar lång så efter det orkade vi inte sätta oss och blogga! Jag säger bara en sak, vi har nog aldrig gråtit så mkt till en film förut.. Aja den är skit bra iaf!

Åt frukost för ett tag sen och har sminkat oss lite, vet itne riktigt planerna för idag. Ska iaf åka till hennes pappa senare, =) mysigt. Ni får ha en bra dag, Kisses!


Mys & filmkväll ikväll!

Hej sötisar!

Ovanligt att jag börjar mina inlägg så va..? Inte riktigt hehe! Idag var det första skoldagen som sagt, skit jobbigt för vi hade bara vanliga lektioner-.- woho. Efter skolan drog jag och sarah till mig och var där ett tag, jag pacakde för jag ska sova här ikväll. Vi gick till centrum och hyrde två filmer som vi ska se på ikväll, sen läsk, chips & dipp. mysigt! Så får se om jag orkar uppdatera =) Puss!


Bild på sarah bebi :)<3


Kyla.. usch..


Visst är sarahs täcke vackert ? =) Haha onyttigt....


Movies! omg, OM vi kommer börja gråta till titanic :o haha :p


Sådärja :)

Har duschat, smörjt in mig med brun utan sol och lite såntdär, skönt nu känner jag mig ren och fräsh tills imorgon! Ska verkligen försöka lägga mig tidigt idag och försöka stänga ner datan tidigare än tolv iaf, haha... Skriver kanske mer sen om jag har lust och orkar annars hörs vi imorgon!

Pussssssar (y'




Gammal bild jag tog på sarah i skolan :)!


Snart tillbaka till plugget och lektionena, woooho -.- jag har inte sån ångest i för sig.. vill ju träffa alla!
menmen nu ska jag duscha :) vi hörs <3


Skola imorgon!

Hej sötnosar!

Har vart en lång dag känns det som, har gått så mkt så jag har ont i benet haha! Började med att jag och sarah gick hem till viktor, där var liam & calle oxå.. Vi var bara där och hade det lite kul och sådära haha sen ville dom gå ut och åka pulka, wooooho-.- åkte bara ett tag sen var blev det för kallt, hehe jag hatar verkligen snö, hatar att åka pulka och skridskor och sånt som man gör på vintern haha..
Så vi gick in igen runt tre fyra tiden skulle viktor och calle på träning så jag och sarah drog hem till mig snabbt men orkade verkligen inte sitta inne! Så vi tog bussen till farsta för att åka dit och fika.. lite mysigt sådära. Träffade även Hanna, Jesper, Anton & gabriel där. Och sen på bussen träffade vi Lisa. Känns som vi träffar alla från klassen sista dagen :o? Ska faktiskt bli skönt att träffa alla imorgon.. :)

Aja sen skulle sarah hem så jag följde med henne till busshållsplatsen och gick i den här kylan! Blev tyvärr knappast några bilder idag för vi orkade inte gå runt och fota med kameran. Puss!



Viktor bebis :)<3 bild från tisdags eller ngt.


Godmorgon!

Godmorgon sötnosar! Nu är vi färdigfixade och ska dra till viktor om typ en halvtimme, trevligt. Vet inte hur det kommer bli med uppdateringen idag men vi hörs iaf ikväll eller i eftermiddag, puss =)


har ingen annan bild just nu ni får nya sen heh :)


Baby är här

Gick och mötte sarah runt halv elva.. hon kom lite sent hit, eller senare än vad jag trodde iaf. Hehe vi har inte gjort så mkt, snackat med viktor i telefon och chattat med några busungar på msn, ehm.. vi bestämde att vi ska träffa viktor & liam imorgon :) och calle typ.. Så vi ska snart gå och lägga oss, ska va hos viktor runt elva tolv, rena rama morgontiden :o

Aja godnatt pussssssar


Inlägg om absolut ingenting?

Sitter här och väntar tills klockan typ har gått två timmar, för ja vill träffa min baby sarah! :d känns som fem år sen vi träffades, men det var igår. fattar ni då hur tajta vi är hahah ? :o klarar oss inte utan varandra, heh hon är på bio nu, ser typ avatar.. den verkar väl sisådär enligt mig :')
Hon & jag ska kanske på bio i helgen, hon vill se twilight som verkligen inte jag vill, verkar så deppigt lixom. jag vill se alvin & gänget 2, ja vet jag är en liten tönt.. men dom är fett söta :$

Aja känner att jag bara babblar om allt och inget nu så ska nog sluta innan det här inlägget blir ännu konstigare... pusssssar


Ett snabbt samtal på facebook :)



Vad ska jag göra tills dess? Blogga flera inlägg kanske..?


frågor och svar :D

Kanske ska ha frågestund snart :) ?

__________________________________________________________________________________

Vart kommer skorna ifrån som sarah har på sig? :)
Svar: har fått den frågan tusen gånger, och det är faktiskt mina skor hehe.. nej men vi har likadana och ni får väl lista ut vart dom kommer ifrån för jag har sagt det förut, :)

hejhej vill bara säga att din blogg är världens bästa blogg och jag läser den hela tiden!! och din blogg borde få tillochmed känna pengar för så bra är den och du har jätte gulligt ansikte pusshej<33
Svar: åh vad gullig du är, tack så mkt! Sånt här vill jag höra mer av =) puss!

Vart har du köpt din fjällis? :)
Svar: NK inne i stan :)


BLOGGTORKA

Godmorgon.. orkar inte skriva börjar tröttna lite på att blogga faktiskt, har ju bloggat i ett år. (har haft andra bloggar) menmen tänker inte lägga ner bloggen iaf tror jag.

Ska äta frukost nu sen så ska jag träffa sarah, hon tvingar med mig till farsta, *suck*-.- Har nog vart där lite för mkt, tror jag ska sova hos henne idag oxå så sover hon hos mig imorgon.. vi vill ju fixa oss tillsammans första dagen i skolan, yeah :d nu ska jag göra något roligare för det här är riktigt tråkigt, pussssss


..


lite scary :o

Är det bara jag som tycker att jag har fått ljusare hår? Hittade en ganska så gammal bild på mig när jag hade nästan svart hår.. och så hittade jag en som är tagen för kanske en eller två veckor sen.
Visst är det läskigt? Mycket ljusare hår nu än då, Och nej jag har inte blekt eller slingat eller vad det nu är. Ingen blixt på kameran heller!
HAHA MITT HÅR HAR BLIVIT LJUSARE, yessss :'dd

(den bilden med grön jacka är gammal :))


Ohyeah

Tack för alla positiva kommentarer jag har fått nu och statistiken höjer sig verkligen! Kan ju se statistiken nu som jag inte kunde förut, skööönt :)!

Update, har nyss duschat och sitter här nu och chattar med lite söta människor. Ska snart sätta på en film.. om jag orkar hehe :)


tack för du finns emma ! :) <3


Mår lite bättre trotsallt..

Hej på er!

Som sagt, orkar egentligen inte blogga men känner att jag måste hålla mig lite uppdaterad för eran skull iaf! Anledningarna tilla tt jag har varit såhär deppig och så är för att jag inte har mått så bra helt enkelt. När jag kom hem från sarah loggar jag in på datan och ja.. orkar inte förklara. Men nu känns det lite bättre, har lugnat mig och försökt glömma. Glömma vad folk säger och tycker. Det är verkligen jobbigt när folk är emot mig bara för att jag ''har lite mer smink än andra'' ja vissa av er kanske inte förstår men jobbigt är det.

Ska ta en dusch snart eller kanske ett bad, får se. Ska iaf piggna till mig lite och sen senare ikväll sätta på en film! Låter väl bra? Vad ska ni själva göra tre dagar innan skolan börjar? Jag måste iaf vila upp mig för det är långt till nästa lov! :)


ja ni... mina egobilder tar aldrig slut


jag har tråkigt.

Ta fram din mobil.
Vem ringde du till senast? Sarahs love
Vem ringde senast dig? Pappa
Vad står det i ditt 4:e mottagna SMS? Vad?

Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS? Liam

Vad står det i ditt 6:e mottagna SMS? Det är deppigt att vara här hemma, mamma svarar inte heller när man ringer -.-<33

Vad står det i ditt 6:e skickade sms? Haha :)
Har du några utkast? 2
Vad är ditt rekord i snake? har inte

 

Vem ringde dig näst senast? sarah syster
Vad står det i dina påminnelser? inget?


MSN;
Hur många har du online? 49
Vad heter du på msn? marilyn,
Vem är snyggast på din msn som är online? vet inte

Vem är töntigast på hela din msn? många -.-
Vem skrev du senast till? sarah


MOBIL;
Hur många kontakter har du? orkar inte räkna xd
Beskriv den sjunde kontakten? andreas , snäll :p
Vad står det på ditt senast sms? :(
Vad är ditt mobil nummer? 07363***** :)

Vad har du för mobil kort? comviq? :o
Vilket språk är det på din mobil? Svenska -.-


DIG;
Hur gammal är du? 14
Lång eller kort? Kort
Brunett eller blondin? Brunett
Är du singel? mm
Gillar du någon? kanske

 

JA/NEJ;
Kär: nej
hungrig: Nej
snackar på msn: nej
har druckit något på den sista timme: Ja
smsat så du har fått ont i tummarna: Ja
ringt någon och sagt att du har känslor för han/hon: nej
kan annat språk än svenska: Ja
sagt till någon som du inte känner att han/hon är ful: Ja
Nån på din msn som är as kaxig: Ja
Kan du hans/hennes namn: Ja
älskar du din mamma: Ja


Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ibland
Har du sett din bästa vän gråta? många ånger
Vilka vitaminer åt du när du va liten? jag vene

Vad åt du senast? chocklad
Har du fått någon komplimang idag? Ja
Är du polare med grannarna? nja
Vilka språk talar din mamma? Svenska
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? för en timme sen
Har du äggat ngn? nej :)
Har du täckt någons hus med toalettpapper:

Suger det här? OM det gör
Har du varit på stranden? klart
Minns du din/dina musiklärares namn? mjo
Hur bra är din syn? bäst
Har du varit på ett party? Ja
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? gosh nej :O
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror? okej
Har du varit utomlands? men ja
Har du sett din bästa vän naken? Hahahahaha
Vilket är de bästa bröllopet du vart på? orka
Var är dina syskon just nu? nedervåningen
Vad var den senaste drömmen du minns?  säger nt:$
Vilken tid gick du upp i morse? typ elva 
Vad ska du göra i helgen? ingen aning än
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Äntligen nu blir det snack:)
När va du riktigt sjuk senast? riktigt sjuk? vene
Vem är den senaste kändisen du tog på? MIG SJÄLV ;d
Vad finns i din bakficka? inga fickor på jeanstights.
Har du färglinser? nope

Vad gjorde du kl 2 inatt? sov :p
Vad är det första du gör på morgonen? kollar mina sms
Vad ska du göra efter det här? nörda playahead & facebook
hade du en bra kväll igår? ah
favorit dryck på morgonen? juice
när brukar du gå och lägga dig? olika
är du blyg? beror på vem man är med.
tror du på kärlek vid första ögonkastet? jaa!
har du spytt offentligt? nej
vad skulle du göra om du vore en tjej/kille för en dag? vill inte va kille :)
är du nöjd med ditt liv? jadå
kategoriserar du dig själv i någon speciell stil? jag vet inte ;o

är du bortskämd? enligt min pappa ja :)
du heter: Marilyn
smeknamn: massor kommer inte ihåg
låt just nu: min press, vet inte vad den heter
vem behöver du mest just nu? godis som vanligt-.-
vad tror folk om dig? mkt

stämmer det? vene
vad får du oftast komplimanger för? mitt hår
vad säger du för att imponera på någon? ;)
hur imponerar man på dig? är sig själv.
brukar du skratta för dig själv? hahah oh ja
vad står det i ditt senast inkomna SMS? :(
vart bor du? Trångsund
trivs du där? Japp

äger du några converse? gjorde men dom försvann :(
festar du mycket? nope
sprit, cider, vin eller öl? cider
har du haft sex idag? nej
nästa mål i ditt liv? massor , eller hur sarah ? :')

hur svarar du i telefonen? Hallå
vem ringde du senaste? sarahs love
antal timmar sömn inatt? 8 eller ngt kanske, räknar inte
sov du ensam? yes
tycker du om din pappa? ahrå
brukar du komma i tid? njae det händer IBLAND
när blev du fotad senast? today
hur känner du dig idag? osminkad & tråkig
vanligaste färg på dina kläder? grå svart vit typ :)

är du smart? ah skit smart
är du aktiv i skolan? kan jag inte påstå hah
vad saknar du? ........
Är du i ett förhållande? nej
Hur långt var ditt längsta förhållande? inte långt
Vad heter den du är/senast var i ett förhållande med? J
Hatar du ditt ex? nej verkligen inte
Har du velat bli tillsamans med ditt ex igen? mm
Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden? vene
Vad är DU mest för lesbier eller bögar? inget :)
Är du en av dom? NEEEEEEEJ

Har du blivit dumpad? ja
Har du blivit sårad? kan man säga :(
Har du dumpat någon? ja.
Är du en bra partner? Hur ska jag veta?
Värsta raggningsrepliken någon kört på dig? många hahah
Har du någon beundrare? alla
Har du varit kär i flera samtidigt? hehehe :$
Har du sårat någon allvarligt? tyvärr
Hur skulle du beskriva dig själv som partner? super bra (y'
När du vill ha någon, vad gör du? kämpar
Bästa raggningsrepliken? brukar inte ragga precis-.-
Hur skulle den perfekta dejten se ut? har inte tänkt på
Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Mina vänner & familj :)
Är du gift i framtiden? det får jag väl se


Ingen blogglust.

Hej. Har verkligen inte orkat blogga idag, ingen blogglust heller för den delen. Mår inge bra, så mkt tankar som ''flyger'' runt i mitt huvud just nu så jag vet inte ens vad jag tänker..
Var hemma hos sarah idag iaf, Gjorde ingenting speciellt. Orkade inte. Orkade inte blogga där heller. Som sagt jag har absolut ingen lust.

Ha en bra kväll så bloggar jag igen när jag känner för det.


orkar ingenting mer..


Godmorgon cuties!

Sitter och chattar med sarah på msn nu och hon håller på att skicka massa bilder, 200 st! :o Vi tog ju massa bilder när jag var hemma hos henne, men ni kommer tyvärr kanske inte få se dom, lite driv om man säger så haha :'d Ska till min bebis senare idag, hon är hemma hela dagen själv så får se vad vi hittar på.

Nu ska jag fortsätta va inne på facebook, lata mig, och acceptera alla bilder hon skickar, pussss



Godnatt inlägg.

Imorgon har jag verkligen ingen aning om vad jag ska göra.. inga speciella planer än iaf!
Ska lägga mig om ett tag oxå, har vart i ''full gång'' hela dagen, behöver verkligen få min sömn nu (y' hörs när jag vaknar!

Pusss & godnatt :)


6 år nu, mer ska det bli!

I början på lovet var bara jag & sarah ungefär två gånger på en vecka. Nästan ingenting alls mot vad vi brukar vara! Nu är vi nästan varje dag igen och allting är som det ska :)
Det jag vill komma fram till är att ni som klagar om att vi två är varje dag och lalala.. Nu säger jag inte alla utan vissa.

Ni kan bara D-R-A.. :) Vi vet att vi kommer hålla ihop föralltid! Med vissa personer säger man bara det utan att hålla det. Men det är faktiskt sant.. så sant det kan bli, det kommer alltid vara sarah och marilyn. Är helt säker på att vi kommer hålla ihop tills döden skiljer oss åt, eller inte ens det. Ingenting kan skilja oss åt.. Du är den enda som jag kan berätta exakt allt för, och den enda som jag verkligen kan vara mig själv med. Utan dig vet jag inte vad jag hade gjort. Du gör mitt liv värt att leva.

VÄRLDENS BÄSTA VÄN, SARAH CARLSTEN! ♥









Gamla bilder, men jag älskar dig lika mkt då som nu!


Inne igen!

Kom hem nyss, följde med sarah till busshållsplatsen i trångsund för den där lilla söta saken orkade inte gå själv! Säger bara en sak... herregud vad kallt det är ute, jag fryser tillochmed med min stora tjocka jacka :o

Vill ha sommar & värme nu, nu, nu! Men det är väl bara att vänta :'d eller hur?


bild från idag
hahah kolla mitt hår, har luva och allting oxå, jag är en liten tönt hihi ;$ pussss :)


My day!

Hej sötisar!

Runt ett tiden så drog jag ner till ishallen och mötte viktor och liam, sarah kom efter typ en halvtimme för hon hade tydligen missat bussen-.- egentligen skulle jag & sarah oxå åka skridskor men en viss marilyn vägra så vi kollade lite när dom åkte och visade sina ''talanger'' haha ;)! Efter ett tag blev det så kallt så alla vi stack hem till viktor och var där, gjorde inget speciellt faktiskt. Måste bara säga att viktors hund är sötast! Naw!

Ja.. sen skulle viktor äta och åka på träning så han följde mig liam & sarah en bit sen gick vi tre ner till centrum, han skulle ta bussen hem. Så jag och sarah gick hem till mig och nu sitter vi här, hon sitter och skriver till folk från min mobil och jag är inne på facebook & blogg, haha visst låter det kul :p?
här har ni lite bilder från idag!


Viktor sitter och fryser (a)


Liam visar sina talanger hahah :'d


Viktors söta hund och jag :)


Liam och viktor haha :)


här får du hämnden viktor ;) såå söt :)


Någon gräslig bild på mig-.-


Tidigt och jag är trött.

Vaknade nyss av ett sms från sarah där det stog ''vakna marilyn alla är vakna utom du!''

Alltid ska jag vara den segaste även om klockan bara är halv elva-.- Idag ska jag träffa viktor sarah & liam, längesen :o , dom försöker tvinga mig så att jag ska åka skridskor men hur kommer det se ut när marilyn sandberg ska åka skridskor? Kommer typ ramla på rumpan och vricka foten eller ngt..? Haha nog pratat om det vi får se hur det blir :) ska platta mitt slitna hår nu (y'

Pussssssss :)


förra hösten, men visst va bilden härlig ? :'d


Nu vill jag sova!

Nej hörrni nu börjar jag verkligen bli trött! Klarar inte av att sitta vid datan en sekund till... mina ögon kommer slockna när som helst så det är nog dags att jag säger godnatt till datan & bloggen nu!

GODNATT SÖTNOSAR! Hörs när jag vaknar! :)




LOVE

Börjar faktiskt bli ganska så trött, tror att jag ska lägga mig och smsa om ett tag med lite folk och sen somna, skönt! Vill inte sova så länge imorgon heller för vill vakna upp i tid och fixa mig, äta frukost och så, så att jag hinner träffa sarah så att vi hittar på ngt kul!
Jag menar.. idag så kom jag till henne vid tre halv fyra, då hade allting blivit mörkt ute-.- Så det var deppigt att gå ut haha.. ska inte vakna sent imorgon har jag bestämt, hatar att känna att jag har sovit bort halva dagen!

Förstår mig inte på folk som kan sova till två - tre..



Lägger in en bild på världens finaste sarah som jag tog igår :) <3


Frågor & svar igen-.-

Får frågor nästan dagligen och känner mig dum om jag inte svarar haha :$ Så här får ni svar!

Är du helt svensk?
Svar: Nej :)

Vart har du köpt tröjan?
Svar: Om du menar den gråa som är lite längre ner så vet jag faktiskt inte. Fick den när jag fyllde år.

hur gör du så att det inte är reklam mellan dina inlägg? :)<3333
Svar: Jag gör ingenting, det är bara inte det. Men ibland kan det dyka upp lite då & då ändå :p


usch gammal ful bild, menmen :)


Sover hemma istället :)

Kom in för kanske 50 minuter sen eller ngt, har duschat & ska snart smörja in mig med brun utan sol som alltid. Men först så passar jag på att skriva ett inlägg just for you ! :)

Jag drog till sarah och vi typ snackade om en massa saker.. jag berättade om lite saker som hade hänt och så, det var skönt! Sen så kollade vi på massa gamla videos från typ sexan & femman. Herregud säger jag bara.. blää. Haha efter det så tog vi en massa bilder och hade bara allmänt roligt! Bilderna är på sarahs data och hennes internet funkar inte så kan tyvärr inte visa dom, (massa driv bilder hehe..) Som ni kanske förstår så har vi inte gjort något speciellt idag, det är söndag och vi har bara tagit det lugnt. Skönt det.
Juste får inte glömma bort att jag ska gästblogga i hennes blogg nu oxå för att hennes internet funkar inte, stackaren. hörs snart!


Osminkad marilyn

Dadi ska köra mig till sarah alldeles strax, vene vad vi ska göra och får se om jag sover där ikväll. Hursomhelst så hörs vi senare, hinner inte skriva nu!

Pusss :)


Sunday

Godmorgon! Vaknade för tjugo minuter sen, Gosh jag vaknar bara senare och senare för varje dag, inte bra för skolan börjar på fredag.. kanske borde lägga mig tidigare? Aja, Har bara legat och dragit mig och tänkt på vad jag ska göra idag, det är söndag *suuuck* Sarah frågade om jag ville hänga med till farsta, men jag vene om jag orkar åka dit. Känns som jag vart där varje dag och igår när vi var där så var allting stängt? Lyckat..

Känner att jag har lite ont i huvuvet oxå så vi får se hur det blir med det. Får se om jag ens kommer upp ur sängen haha! Jo klart jag gör tänker inte lega här hela dagen.... Nu ska jag äta frukost och försöka piggna till mig lite - det behövs verkligen.. Puss


Haha bild från igår, sweet


:(

Är helt slut på ord, fan vad jag saknar dig..


DAGENS FRÅGA

Snart bara fem dagar kvar tills skolan börjar, längtar ni :) ?


Farsta.

Jag och Sarah drog till farsta istället för stan för vi trodde att allting skulle vara stängt så vi orkade inte åka dit. Och visst hade vi rätt, när vi kom till farsta var alla affärerna stängda, och klockan var bara fem. Vi hade tänkt kolla i affärer och så men det var bara donken öppet så vi satte oss där :) sen kollar vi ner från fönstret och ser tre töntiga personer sitta och stirra på oss, dom var typ 10 12 & 14. HAHA tolvåringen som var 130 cm trodde han var något genom att vifta med händerna i luften och peka mot oss, så sarah blev galen och vinka dom att komma. Tog typ tjugonio minuter för dom att gå till oss, så sen kom dom och så sa vi åt dom, och woooho så slutade dom, skönt va ;)?

Haha sen stack jag och sarah hem till mig igen, blev inte så mkt bilder ute vi tog mest hemma hos mig. orkar inte bjuda på alla just nu men ni kommer säkert se många lite då & då. Aja här är tre iaf, puss!


En snabb bild i mitt badrum innan vi åkte.


vi blev sugna och behövde något gott, tjockisar-.-!


älskar dig<3


Svar på några kommentarer.

Hallå du har svart hår va ? för det ser ut så på alla bilderr , eller är det bara för du redigerar ? :) , för på mig blir mitt hår sådär , och jag har svart ! Tacksam för svar :D
älskar din blogg btw :)
Svar: Nej jag har mörkbrunt men det ser svart ut för jag redigerar bilderna så att dom får en finare ''färg'' , aw tack !

Är det sant att du är tsm med calle ?
Svar: Eh nej absolut inte, vem säger det?

Var kommer skorna ifrån? :)
Svar: En skoaffär :)


Tråkigt inlägg

Godmorgon sötnosar!

Vi vaknade för ungefär en timme sen.. och har ätit frukost och lite sånt. Sitter och lyssnar på musik och tror att vi ska dra till stan lite senare, kanske träffar några. Vet inte än!
Aja, vi ska ta massa bilder när vi har fixat oss färdigt så vi hörs om ett tag med nya bilder ;)!




Äntligen tillbaka!

Hej igen sötnosar!
Var borta lite längre än jag trodde haha, ungefär tre timmar såg jag på mitt senaste inlägg! Whatever.. sjukt skönt att bada med en massa bubblor och bara sitta där med varsin julmust och snacka i två timmar eller så.. Nu ska vi smörja in oss med brun utan sol och redigera en massa bilder!

Vad gör ni själva första dagen på 2010? :)


:)


Visst ser det mysigt ut..? Observera att leksakerna där bak är mina småsyskons!


Hörs lite senare!

Nu ska vi bada i mitt bubbelbadar och bara snacka en massa tjejsnack ;)!
Kisses


Bild tagen från google


Nytt år, ny start, ny marilyn!

Hello sweeties!

Förlåt att jag inte har skrivit, men har inte haft tid! Igår var det ju nyår, nu är det 2010! Gosh vad tiden går fort.. jag och sarah räknade minuterna igår tills klockan var tolv! Bara vi som tyckte det var sorligt att 2009 var slut, ja vi är lite onormala ;) Men det var kul igår, mycket folk och sådära. Bara lite rädd för raketerna.. trodde typ att dom skulle smällas i mitt bakhuvve eller något?
Mitt i natten ringde vi massa folk och sa gott nytt år, det var ju mysigt! Hehe och idag har vi inte gjort så mycket, har huvudvärk från igår.. men det går nog över snart hoppas jag!

Här är lite bilder, har inte så många och man ser knappast något men ändå ni får film sen! Puss


Vet inte vart röken kom ifrån? :o




HAHAHHA smutsig jacka..




Gissa vem som gick in på vår blogg klockan tre på natten ;) ?


RSS 2.0