ny dushad & fräsch

vet ni vad ? jag ska sova hos sarah en natt till ! vi slår nog rekordet .. sover hos varandra varje dag . haha jaja, men är inte på hennes landställe i alla fall.. kom hit för ngn timme sen. hennes pappa har försökt fixa mitt internet men det verkade inte gå ngt vidare . den är helt cp ! men ska allt försöka fixa det snabbt som ögat . och eftersom att det inte funkar så vet ni vad det betyder , mindre bloggning , mindre uppdatering , tråkigt ..
aja har nyss duschat känner mig sjukt ren , snart ska vi ta en smörgos eller något , ska lägga oss ganska så tidigt idag , ska upp tidigt imorgon ju ! ha det så bra , godnatt

so hot outside

Kom nyss in , har vart ute i stort sett hela dagen .. eller ja sen jag skrev att vi skulle ut iaf . solade åt chips , och lyssnade på musik på sarahs mobil ! haha men det blev så varmt .. så några gånger fick man allt lägga sig i skuggan så blev det bättre . snart ska vi äta , och sen ska sarahs pappa kolla på mitt internet och försöka fixa det . snäll som han är ! då blir det mycket bloggning när jag kommer hem , men är inte riktigt säker än . får se hur det blir !
Idag kommer pappa hem från göteborg , saknat honom lite faktiskt . och då ska jag oxå fråga om pengar till bikini och solglasögon , ett måste till sommaren ! skriver snart igen .
puss på dig

fråga - svar

Johnanna om mitt huvud värker:
jag undrar en sak... är du tillsammans med någon? jag fattar lixom inte om du är det eller inte, så som 
du skriver. kram:)

Svar: nej jag är inte tillsammans med någon, men det finns en som jag gillar väldigt mycket. har fått många frågor om jag är det eller inte, men nu vet ni svaret. puss!
 

puss




..att jag nästan alltid är kär! eller ja alltid . haha jag tycker nästan varje person är ursöt och kan bara inte tänka mig att inte sätta in en liten stöt ;) haha . och eftersom att jag är som jag är , så har jag och får ofta höra att folk kallar mig player , men det är verkligen inte sant . för det är jag inte , det är inte så att om jag har en kille som jag gillar . så går jag till nästa bara sådär , det beror helt enkelt på vad som har hänt & vad jag känner !

godmorgon sunshine !

sovit gott? det har jag / vi . somnade vid halv fyra, så sent att det hade hunnit blivit ljust ute. Så ja, det var inte så lätt att sova då men det gick till slut ! När vi vaknade var det kok hett .. som i en bastu . eller värre , kunde knappast andas, haha ärligt ! så ja vi fick öppna fönstrerna och nu känns det lite bättre .
har nyss ätit frukost oxå , vet inte vad vi ska göra sen . kanske vara ute i solen , och lite senare mot eftermiddagen åker vi hem ! vet inte riktigt när men lite senare i alla fall .
puss ♥

mitt huvud värker

Nu måste jag sitta här och skriva ännu ett inlägg pågrund av en viss person som heter danne ville så gärna att jag skulle skriva något , han tvinga mig -.- även fast jag inte orkar ! haha . håller verkligen på att dö , klockan är halv tre och mitt huvud värker så in i helvette .. jag är hungrig & fryser ! plus att jag inte kan sova . undrar när jag kommer vakna imorgon , säkert typ klockan fem på eftermiddagen eller något , haha nej aldrig . då hade hela söndagen varit förstörd !
vi kollade aldrig på king kong heller , eftersom att vi inte pallade . trodde att vi skulle somna där runt ett tiden , men så blev det inte . fasnade vid datan och chattade med älskling istället . trevligttrevligt . nej nu vill jag faktiskt sova , och sarah med hoppas jag , om det går . godnatt nu .. på riktigt !
 


slut på filmen

för ett tag sen , och oh ja vad vi skratta . asså ärligt höll verklien på att dö! Kom nyss in igen , vi tog med oss lite cola med någonting i i , så gick vi runt lite i kvällsmörkret och snackade lite . jag som vanligt höll på att väcka grannskapet med mina skrik . oj inte bra haha ! whatever, skriver mer imorgon. därför det här kommer nog bli det sista, nu ska vi kolla på king kong, väldigt kul .. men innan det ska vi göra en annan sak , en STOR sak !
stor godnatt puss på just dig sötnos!
 

vi har ren humor .

vet ni vad vi ska göra nu ? vi ska kolla på film .. men haha vill ni verkligen veta vilken , ibland är vi riktigt sjuka i huvudet men samtidigt väldigt roliga . orkade inte kolla på skräckfilm , så jag valde nog den mest roligaste filmen som finns bert haha ja ville bara säga att sarah tycker att han är en riktig godbit . kanske skriver sen . nu ska vi skratta och ha kul precis som två allra bästavänner precis ska ha !
puss på rumpan

ni kommer inte fatta någonting av mitt inlägg , men ändå haha !

Vi var bara ute en kortis, väldigt kort måste jag säga! vi orkade inte , plus att vi blev förföljda av en gammal tant , ojoj ! vill ni veta . jo vi är ju ute på landet , och då måste man gå på toan som är lite längre bort .. så vill vi gå på samma . eller ja en var upptagen märkte jag . så jag sprang in på sarahs favorit toa . haha då blev hon galen och mörda mig . och vi visste inte att det var en galen tant i toan brevid , märkte det sen . så vi började garva ihjäl oss ! sen när vi hör att hon öppnar sin dörr så springer vi in på den andra toan snabbt som ögat ! så gör lilla klantiga jag illa mig på foten och börjar skrika : AAAAAAAA! och sarah med .. hon trodde vi ''gjorde det där inne'' för när vi kom ut stirrade hon som en rå apa , och kollade på oss som att vi var sjuka i huvuet ! haha omg , sen följde hon efter oss så vi fick gömma oss (a) ni fattar säkert inte vad jag snackar om , men det gör jag ! nej nu börjar inlägget bli långt . så snart kommer lite mysiga bilder istället!






nu går vi ut .. igen

orkar verkligen inte sitta inne . men som tur är så är det inte alls lika varmt här i rummet längre, höll på att dö ! men klarade mig .. haha . vet inte vad vi gör , kanske bara går runt och ringer någon . finns inte så mkt att göra här ute på landet , och ja .. vi blev så sötsugna eftersom att godiset var slut så tog vi en glass istället , perfekt . haha jag tror att vi har blivit beroende av godis , tror inte ni det ?

I love this taste baby!

brownie rygg!

Gud vad solarium kan ge skillnad faktiskt! har solat tre gånger, om man räknar ihop den här veckan och förra. Och jag har faktiskt fått skit mycket färg. Inte speciellt mycket i ansiktet... för som jag sa tidigare, jag har andvänt så mycket foundation, så man tappar pigmentet lite, och har svårare att bli brun! men kroppen är faktiskt ganska brownie, skit fint till min vita klänning som jag ska ha på skolavslutningen! längtar...

lite skillnad är det väl i alla fall!?=)

ny design

Det ser verkligen inte ut som min blogg .. eller hur? sarah sa oxå det haha. så ja jag fick en liten chock ! frågade ida om det var okej om jag kunde ha den , för att hon hade den förut . och jag självklart var det okej för henne ! =) känner mig lite som en härmapa , men kunde inte motstå för själv så tyckte jag den var ganska så fin ..
snart måste vi ut igen , jag vill göra en sak ! så ska jag säga till sarah att jag vill gunga , haha känner mig lite barnslig . men det är så varmt .. och då kan man känna vinden i håret . haha visst är jag rolig ibland !
sitter och tuggar på min klubba som är slut , jag börjar bli rastlös . nu går vi ut istället , skriver snart baby ! puss på dig
 

jag bloggar för fullt ..

Hej igen sötnos !
vi har nyss ätit , kött klyftpotatis och bearnies (haha stavning) sås . mums ! haha och nu sitter vi och trycker i oss godis , så gott men endå så onyttigt , tyvär .. och när ändå sarah har tagit en massa fina kort ute i sommarvädret kan jag ju alltid passa på att bjuda på ngn , sommaren är här . ingen tvekan !

jag älskar dig bästavän

sjukt mycket maskrosor !


=)

blue sky

solen skiner & vi är lyckliga

åh så varmt och skönt det är ute.. jag och sarah har vart ute lite och tagit lite kort och bara njutit, hennes föräldrar håller på att grilla nu. så antar att det blir skit god middag (a) senare mot kvällen kommer vi säkert gå ut igen, runt här i området på landet . och kolla på film & käka godis. mysigt va!

Här får ni lite bilder, visst ser vissa riktigt sommriga ut =)



igår:


sådär gick jag igår från trångsund till farsta.. i höga klackar och världens tyngsta väska. och fan jag har fortfarande kvar smärtan..!


ändrade planer

Vi skulle egentligen ha gått på konserten på mossen eller vad det nu var ... men vi åkte till sarahs landtställe istället! Det är skönt här, men endå så jävla varmt. men det klarar vi, känns som om jag har fått lite färg i ansiktet, har skippat foundation och puder skit idag.. känns fräschare utan faktiskt! Har hört att  man kan tappa pigmentet av foundation, visst är det så? ojoj.. inte bra för min del. andvände så mycket i vintras och så! men nog inget att oroa sig för, jag verkar bli ganska brun ändå. speciellt på magen och ryggen, love it! =)
lite bilder från idag och igår kommer snart tror sarah håller på att ladda in dom nu.
och förresten, hennes pappa har lovat att fixa mitt internet på min egen data, och om han lyckas kommer jag börja blogga lika ofta som förut igen. bra va!


välkommen hem baby

fan vad jag har saknat dig..! hoppas du hade det bäst i turkiet älskling =)

vaken & pigg

Godmorgon sötnos! Vaknade för kanske 15 minuter sen, jag är verkligen skit pigg. medans sarah ligger i sängen och sover som en stock, ni ska bara se hur söt hon är. man dör ju, haha! Sitter här och kollar runt lite på datan.. inte så speciellt kul men vad ska man göra? har ingen lust att väcka henne än, eftersom att hon kommer få damp då på mig (a) så jag får väl sitta här och vänta tills någon rolig loggar in på msn eller något. alla som är vakna nu, släng in en kommentar, haha puss!
 

miss perfect

Mitt liv är så perfekt just nu, perfekta vänner, perfekt familj, perfekta kläder, perfekt utseende, perfekt blogg, perfekt baby! Vad mer kan man begära! Fattar inte hur jag har kunnat skriva att jag vill komma bort från denna värld och allting, aldrig någonsin.

och självklart efter det får ni en
stor puss från eran älskling marilyn!

marilyn tipsar !















Rosa läppstift! skit rosa . fan vad snyggt, eller hur!? =) speciellt nu på sommaren, vem vill gå med röda läppar. Jag är inte taskig eller något mot dom som har det, men jag säger vad jag tycker! hihi och det är alltid bra, eller hur? men jag tycker verkligen att ni som vill ha riktigt ljusa och smaskiga läppar ska köra på ljusrosa läppstift från makeup store eller liknande, plus att det håller ett ganska långt tag kan jag säga dig..!

någon är seg ?

väntar på att segareänsegaste sarah ska ladda in bilderna från idag på hennes data , men det kunde jag ju glömma .. för hon skiter i det ! haha . får väl vänta tills om 50 år .
Just nu sitter jag och gör ingenting , inte sarah heller . hon babblar om att hon vill ha hennes andré här . kul att lyssna på! vad gör ni själva en fredagskväll? puss
 
u and me bestfriend  , thats it !

klubberiet




jag och bästavän kanske vill/ska dit , fan vad najs det skulle vara ! får se hur det blir med det .. och om vi hinner, vi drar ju till portugal och så . äga dansgolvet lixom, härligt baby!=)

sover hos sarah .. igen !

Kom hem hit för ett tag sen .. pappsen och dom åker till göteborg i två dagar (?) och jag pallar bara inte följa med .. så sover hos bästavän tills på söndag istället , mycket bättre haha !

Skoldagen idag var helt okej, åkte till karlberg med klassen och gjorde någon sak, orkar inte förklara i alla fall. Sen efter det så åkte vi hem igen, eller jag louisa & sarah drog till mig och fixade oss och lite sånt , sen mötte vi jesper och anton. och stack till ishallen, vet inte varför. men träffade lite trevliga människor där. hihi! Pallade inte vara kvar så länge, så jag och sarah drog hem och nu sitter vi här ..  jag msnar med älskling, och vi ska snart kolla på film i think, vet inte vilken. men det blir alltid någon! bilder kommer senare, puss på dig sötnos

marilyn sarah malin, jag älskar oss !

hello darling

Har nyss ätit hemma hos sarah, är här så ofta så börjar verkligen känna mig som en liten familjemedlem, enligt sarah oxå! (a) haha.. som vanligt så vet inte lilla jag när jag ska börja åka hemåt, brukar alltid fördröja tiden för det mesta, när vi är med varandra i alla fall! Men får inte komma hem försent heller. för när sarah och kim sov hos mig inatt, ja då är det inte så städat kan man säga..

Juste. Statistiken verkar gå uppåt, men jag tycker det är ganska konstigt eftersom att jag inte alls skriver lika ofta som förut!

tummen upp och ner !


tummen upp för: gina tricots kläder! Dom har verkligen skit fina kläder.. själv har jag en massa kläder därifrån, det finns alltid någonting jag fastnar för när jag går in i den affären.. my favourite! vad är din favorit klädaffär baby?

tummen ner för: regninga dagar! jag får verkligen ångest när jag vaknar upp en morgon och så ser jag att det regnar ute.. :o mitt hår blir bara lockigt och förstört.. nejnej det vill vi inte ha, sol ska det va!

en låt jag har fastnat för baby!


lite saker fixade !

I tidigare inlägg skrev jag om vad jag behövde göra denna vecka .. lite har man ju ändå hunnit med! Bra där marilyn!
Hunnit:
Handla allt som jag behöver
sola
pluggat

inte hunnit:
fixa klart mina labbrapporter på no:n!
städa mitt rum.. haha
kanske klippa mig

Tre saker på hunnit och tre saker inte, hur ska detta gå..? jag som är upptagen hela resten av veckan, haha wish me luck!

dresscode



* rosa vit randig tröja - gina
* vitt linne - h&m
* strumpbyxor - h&m
* blå vita höga skor - dinsko
* svart skärp - accessorize


4 pics


You rock my world Sarah Carlsten

Jag.

Sliten & ful, innan solningen!

Kim sötnos!


torsdag

hej raring!
Kan berätta lite om gårdagen dårå .. efter skolan drog jag kim melina & sarah till farsta och hämtade våra avlutningsklänningar .. sjukt fina faktiskt, sarah rosa & jag vit! efter ett tag så sa vi hejdå tilll melina, hon kunde inte följa med typ. så tog vi tåget in till stan och gick fort som satan in på gina .. haha men våra beiga byxor var slut, så .. nej inga byxor där inte . så blev en tröja istället, skit fin! aja, vi gick runt i lite affärer till sen orkade vi inte .. så stack till trånkan och solade .. 20 min. lite färg fick man i allafall!=) sen drog vi hem till kim, hämtade saker stack till trånkan igen, åt lite på pizzerian.. sen fick vi för oss en sjuk grej! alla tre ville sola igen, så vi gjorde det. inte bra! efter det var vi så trötta så gick hem till mig och tog det lugnt och käka godis :) kollade på tila tequila, så sov dom hos mig.

Nu gör vi ingenting, sitter och äter lite. Ska snart lägga in lite bilder! puss

förlåt

jag är sämst på att uppdatera .. jag vet . men ni får nog stå ut med det , jag har ju sagt förut att jag knappast kan blogga någonting , men jag bloggar så ofta jag kan . puss !

i miss u


hej människor !

Nu sitter jag i skolan med allihopa runt om mig , woho . alla kollar vad jag skriver ..! Igår var jag med sarah och kim efter skolan och vi drog hem till kim och hämtade pengar , hennes mamma är vanlig .. haha . och hennes mormor såklart! sen drog vi till farsta och jag och sarah köpte ett par skor, likadana såklart -.-
börjar snart.. har matte då. sen efter skolan drar vi tre till farsta igen så ska jag köpa min avslutningsklänning, sen ska vi till stan och kolla på ett par byxor som hade tagit slut i farsta .. det är väl min dag det .
puss!

inköp .

kim fransson <3

mcflurry marrängswissh .. nog den vanligaste glassen jag smakat !

skolan

hej baby..!
Har nyss ätit, dagens sallad i skolan .. hm ganska gott faktiskt. Jag kom till skolan klockan halv elva idag, jag mådde inte så bra innan så jag stannade hemma ett tag.
sarah kom hem till mig och höll mig sällskap, eftersom att vi ändå hade håltimma!=)
nu efter skolan så åker jag, sarah & ebba till farsta, inte för att handla. utan det gör vi imorgon! idag ska vi mest lägga undan klänningen, för den håller på att ta slut.
Nu ska jag och sarah kolla på lite bilder.. puss!
 

låten

stannade hemma hos sarah ett tag till. pallade inte gå till bussen, haha! undrar hur länge jag kommer fasna här.. =) det vet man aldrig, hah!
bjuder på en låt jag lyssnade nyss, allting stämmer.. you know who.


snabbt & kort inlägg


Måste skriva ganska så kort nu, min buss går om ca tio minuter, ska hem och äta antar jag. och städa mitt rum, oj vad kul! men jag sa ju att det måste göra denna vecka. så hoppas det blir gjort, inte för jag är så säker på det.. menmen.
nu måste jag faktiskt rusa innan jag missar min buss.
är ju vrålhungrig, puss på dig MIN sötnos, du vet vem du är baby

ny header

Visst blev den fin? jag blev ganska så nöjd i alla fall.. men ni får väl säga vad ni tycker då! jag bryr mig inte om ni tycker den är ful eller inte! =) bara jag är nöjd så är det bra, hihi.

bilden innan jag gjorde den svartvit..


denna vecka måste jag hinna...

♥ handla allting som jag behöver
♥ sola!
♥ fixa klart mina labbrapporter på no:n!
♥ städa mitt rum.. haha
♥ kanske klippa mig
♥ plugga!

...lite sånt! orkar inte, man vill ju hinna vara med kompisarna oxå!


portugal 09 med bästavän

yes! om ungefär 3 veckor så åker vi, eller 4. och så är vi där i hela tre veckor tillsammans fast vi åker med my family! fan vad skönt säger jag bara. Snacka om hur mycket vi kommer få packa för den delen..!

Har nyss fikat hemma hos sarah, och jag säger bara. sarahs mamma är pinsammaste i världen. jag lovar! hon sa en sak till mig.. jag dog. haha men ni får inte veta vad sötnosar! =) känner att bloggen börjar bli tom på bilder, lägger bara in gamla. Men nu har faktiskt sarah laddat upp bilderna på sin data & skickat till mig! så här kommer dom, enjoy!

Onyttiga ungar!

sarah stirrar alltid på mig :o

igår.

I<3U

idag morse!

jag igår, mådde sämst..

sarahs hemliga beundrare gav henne en blomma idag, haha gulligt!

och slutligen när vi handlade med sarahs mami på ica, haha såg ni oss?!=)


sommarsaker

något jag verkligen måste ha denna vecka.. måste!

höga blå-vita skor, leopardmöstrad bikini, jeanstights (fast beiga) hittade ingen bild.. solglasögon, inte riktigt sånna men nästan! + en avslutningsklänning från gina. ingen bild där heller tyvär.





allt förändrats


bilden gjorde/fixade jag för ett tag sen.. skulle tro två veckor sen. då när allting var bra och var som det ska, men saker förändras och även människor. om jag fick välja hur det är nu så skulle jag säga att jag inte älskar dig. du har inte vart dig själv, är inte det & kommer aldrig bli detsamma igen. hela du är borta ur mitt liv, allt som vi hade..
och du vet mycket väl vem du är!


förlåtförlåtförlåt

och åter igen förlåt! för att jag inte skrivit, men har inte kunnat i helgen..

Aja, sarah är hemma nu! BABY VÄLKOMMEN HEM! vi saknade varandra så mycket så att hon sov hos mig i två härliga dagar! =) vi har inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt! Har oxå nya lösnaglar nu.. love it! vet att det är dåligt för naglarna men det är så jäkla snyggt!
Kom nyss hem från skolan oxå.. hade utvecklingssamtal, igen. fast med pappa, åh så jobbigt satt där och höll ut! efter det så fick vi skjuts av min pappa, skulle hämta en sak snabbt hemma. sen fick vi skjuts av honom hit och nu sitter vi här. det var väl det sålänge, puss på dig baby!

skit gammal bild! i höstas...

sarah gästbloggar

Ville bara säga hej till alla Marilyns besökare:)
Nu sitter vi och äter glass. Riktigt gott faktiskt :)
Men ska inte slösa mer tid på det här för att vi ska dra och hämta mina kaniner sen ska vi hem till Marilyn!(a)
hahha puss på er sötnosar ! ;) 


fixade och klara

Gick ganska snabbt för mig att bli klar .. eller ungefär en timme . har inte duschat för då skulle vi aldrig komma iväg ,så jag bestäde mig för att duscha ikväll istället . snart ska vi bege oss emot farsta, antingen så kör lollos mamma eller så tar vi bussen , det regnar . det värsta vädret .. för mitt hår, buhu!
Där ska vi nog träffa några i klassen ett tag, och sen bara gå runt att kolla. senare runt fyra så tar jag tunnelbanan in till centralen och möter my mami. ska shoppa lite med henne, haha en hon ville ha en ''mor och dotter dag''
jag vet , hon är vanlig! men nu ska jag sluta skriva, för vi ska snart gå!
tror inte jag kommer skriva mera idag, vi får se. Ha en bra dag!
 
älsklings saga♥

nu måste jag...

..platta håret och sminka mig!

först lite foundation, puder, rouge! och sen mascara.. sen har man en makeup alá marilyn, det kanske låter skit mycket men jag börjar faktiskt ha mindre och mindre smink säger vissa. och det är ju bra! för snart är ju sommaren här och då ska man helst inte ha någon foundation/puder alls på sig!
skriver kanske när jag är helt klar, om ett tag!

det rosa läppglanset får man ju bara inte glömma..!

kläder

Har precis valt kläder för dagen, ett ganska snabbt och enkelt val.. tog med mig halva garderoben till lollo igår, annars hade jag aldrig kunnat valt =)

vita jeans tights från ginatricot! och sen ett rosa linne från bikbok och en rosa liten tröja över från (?) kommer inte ihåg! men det blir ändå mycket rosa idag!

godmorgon

Godmorgon raring, sovit gott..?=) Det har jag!
Igår somnade jag och louisa runt ett. Låg och snacka ganska länge om allt & inget! Har nyss ätit frukost och ska snart ta och fixa oss. Lite senare ska vi till farsta och fika eller något.
När man någongång är klar .. om 50 år! hatar och fixa mig på morgonen egentligen, eftersom att ibland tar det så himla lång tid. menmen man måste göra det i alla fall.
Skriver snart, puss!

sovgott!

hej baby.. =)
har inte skrivit så mycket, eller ja det blev inte lika mycket som jag trodde. Kom in för en timme sen ungefär, har vart i trångsund med louisa och spanat lite, haha nej jag skoja bara! Men vi gick runt och jag snackade i telefon med en person oxå. mysigt! Har inte hänt så mycket mer, jag sover här inatt igen!

Ska snart gå och lägga oss, vi är så fruktansvärt trötta efter den här långa dagen, plus att vi inte vill vakna alldeles för sent imorgon. Aja, ska tvätta bort mitt smink nu efter louisa, sen ligger vi väl och snackar lite!
Godnatt på dig

jag och sarah C, för ett tag sen, snart kommer hon hem..! ♥

fixad .. för ett tag sen

nu är jag fixad och klar .. men kanske för två timmar sen eller något .
jag har verkligen hittat världens finaste (a) ni kanske inte fattar vad jag menar men ja i alla fall, louisa tycker jag är helknäpp som sitter här och lyssnar på musik och pratar med ''pip'' .

Men ändå, vet inte vad vi ska göra idag. jag vill träffa min speciella person! tror nog att det förblir hemligt ett tag till. så ni får hålla ut! Snart kanske vi ska ut .. när vi vet vilka vi ska vara med & när vi orkar. det är ju torsdag idag och ledigt imorgon. då menas det .. ha kul =) eller hur? ofta vi tänker sitta inne resten av dagen, kanske sover här igen dessutom. vi får se. men hoppas det!
 


halo

gammal låt, men den påminer om så mycket!


12:56

Sitter här och louisa plattar håret, hon är nästan färdig, och jag sitter fortfarande här helt ofixad! ska snart hoppa in i duschen, när jag orkar! haha nej men jag måste. vill känna mig riktigt fräsch idag.
nu har vi nyss ätit frukost, yogurt och smörgos, så nu är jag rätt mätt faktiskt. försöker oxå fråga någon på msn om dom vill ut och träffas. men det verkar inte gå så bra, vad ska ni hitta på idag då sötnosar? =)
pussar
 

jag saknar dig älskling

bilder från igår!


hemma hos gabriel, jag & hans söta lillasyster!

julia sötnos =)

sommarglass, lite senare på dagen!

och så en liten marilyn baby.

outfit för kvällen =)
 
och sista, jag & louisa på sjöängen, gissa vad vi försökte föreställa? ;) haha


godmorgon

förlåt för att jag inte skrev någonting igår när vi kom hem , men orkade inte ladda in bilderna och så dog hennes internet -.- så kan berätta nu, först gick vi hem till gabriel och där var jesper tim hanna emma julia louisa & jag ! så kollade vi på american pie . haha så jävla kul .. i alla fall, var bara där ett tag. sen gick vi hem till lollo för att äta och så, pizza! onyttigt, men det var ändå längesen man åt det. efter det fixade vi oss lite och gick ut runt halv nio , så då gick vi till sjöängen, träffa några.. men ja det var inte så kul så haha vi gick vidare. så mötte vi gabriel jeppe och tim lite senare vid tio och snacka.. men dom behövde gå hem så aa . jag fick damputbrott oxå :o så ringde älskling och snacka lite.. då blev det bättre, men inte länge till. för han kunde inte träffa mig även fast klockan hade blivit halv elva på kvällen! ingen kunde träffas och vi hade inga jackor eller något, så kom hem vid elva tiden. då gjorde vi inte så mkt, vaknade för ett tag sen. och nu är louisa i duschen, ska snart duscha jag med. efter vi har ätit, sen senare på dagen vet jag inte vad som händer.
nu blev det här inlägget skit långt, så bilder kommer i nästa!
puss på dig

hejdå sålänge !

Nu sticker vi ut och träffar några , bilder och hela rasket kommer när vi kommer hem ! jag lovar , för ska som sagt sova här , sjukt nice ! nej nu orkar vi inte sitta inne så drar nu! hejdå baby

hos lollo !

Dagen idag var bra , lite rolig och så .. vi slutade nyss vårat samhällskunskaptema, lite skönt haha! så ja .. imorgon är man ledig, och på fredag med. och sen, helg! fyra lediga dagar, fan vad skönt. vet inte riktigt vad jag ska göra. men idag ska jag i alla fall vara med lollo och några i klassen, vi ska hem till gabriel om ett tag där alla är! louisa håller på att fixa sig som en galning! imorgon ska jag träffa arre ett tag, fredag vet jag inte. och lördag & söndag blir det malin! vad jag har saknat henne.. länge sen man sågs.
juste nu om två dagar så åker min syster sarah till turkiet. hon får inte åka! hihi jag kommer packa mig i ditt bagage gumman (a) nu ska jag se vad lilla filuren håller på med, ha det bra
puss!


snart ska jag gå ..

Nu har vi tagit två bilder till dårå .. vill ni se dom? självklart vill ni det!
aja , snart ska jag bege mig hemåt , så kommer nog skriva mer imorgon . puss


trötta som satan

nu halvsitter vi här i sarahs säng , och håller typ på att somna .. är så jävla trötta! fattar inte hur vi kan vara trötta halvsju på kvällen , låter sjukt. Sarahs lover chrille kanske skulle kommit hit men så blev det inte , för han vågade som sagt inte !
nu vet jag inte vad vi ska göra , hoppas att vi kommer på något om jag någongång orkar gå upp ur hennes säng . kommer ta långt tid för oss .. men det klarar vi nog . lite senare mot kvällen kommer jag ta bussen hem och då kommer jag förmodligen inte göra någonting , eller jo äta och DUSCHA såklart .. jag har blivit en dusch människa . tvättar håret varje dag , ojoj inte bra . nej nu ska sarah få skriva i sin blogg !
puss på rumpan

fult inlägg

Är du i ett förhållande just nu? 
Nej
Hur långt har ditt längsta förhållande varit? 
jag vet inte riktigt
Hatar du ditt ex?
nej inte alls !
Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen?
mm..
Har du kvar någonting från ditt ex? 
tror inte det
Är du en player? 
men nej?
Om alla du varit tillsammans med skulle beskriva dig med 1 ord, vilket?
blyg
Är du en bra partner?
ja självklart ;)

Är du kär i någon just nu? 
kanske det kanske
Är någon kär i dig?
ja
Hur skulle du beskriva den perfekta killen?
pratglad, oblyg & SNYGG !
Har du varit kär i flera personer samtidigt?
oj .. ehm , ja gillat ja ..
Har du någon gång vart otrogen?
nja
Kommer du gifta dig i framtiden?
någon gång kanske

Hur mår du just nu?
perfekt
Har du piercat dig?
öronen , ja
Vem ringde du senast?
sarahs lover chrille , haha
Vem ringde dig senast?
mamma
Vem sms:a till dig senast?
johanna  :)
Vem sms:a du till senast?
johanna fortfarande
Är du hungrig just nu?
lite
Vad är klockan nu?
18:16
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu?
blogg , playahead , amanda wibergs blogg
Hur länge sen var det du träffa din morsa?
2veckor , mina föräldrar är skilda
Hur länge sen var det du träffa din farsa?
igår
Har du sminkat dig idag?
ja varje dag !
Vad har du på dig för trosor just nu? 
rosa bb
Lyssnar du på musik just nu?
nej
Vad gillar du för musik?
Allt möjligt
Har du fler än 4 linnen?
men ja !
Har du fler än 3 jeans?
aa du
Har du fler än 5 tröjor?
men ja , vem har inte ?
Var brukar du handla kläder ?
Gina & h&m typ
Använder du mascara?
Ja?
Andvänder du wax?
haha nej
Använder du ögonskugga?
nja inte ofta
Använder du kajal?
nej!
Använder du hårspray?
Ibland
Använder du volymspray?
kan hända
Andänder du mouse?
ibland det med
Använder du deodorant?
jaaaaaaaaaaa!
Använder du skiinspray?
 beror på
Använder du parfym?
de är klart
Använder du ögonfransböjare?
ibland
Använder du täckstift?
nja
Noppar du ögonbrynen?
ah
Uppsatt hår eller hängande?
Hängande
Plattar/lockar du håret varje dag?
Plattar ja självklart
Duschar du varje dag?
JA VARJE DAG !
Smörjer du in hela kroppen varje dag?

Målar du naglarna ?
Kan hända
Har du det bra hemma?
jadå
Har du bra självförtroende?
ibland ibland inte
Hur tycker du att ditt liv är?
helt perfekt
Har du ett bra liv tycker du?
men ja !
Är du nöjd med din kropp?
nej tjockis
Något du vill ändra med din kropp?
något , men vet inte vad
Har du bra vänner?
Ja!
Du tycker om att va med dina vänner?
men vem gör inte det lixom ? JA
Har du många vänner?
Ja
vad heter dina bästa vänner?
sarah
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita till hundra?
bådeoch
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är?
nej typ inte haha

lite bilder





videoblogg , sarah & marilyn !



i love u

har kommit hem till sarah nu , eller för ett tag sen. hon mötte mig vid busshållsplatsen , och så gick vi direkt hemåt mot henne . sitter och försöker välja den rätta för sarah , haha !
vet inte riktigt när jag ska hem , men lite senare blir det nog . puss
juste , förresten lite kort kommer, eller ja en massa kort =)

visst är hon den finaste som finns ?


tisdag

hej bloggen .
nu sitter jag i skolan och har precis börjat , eller för ett tag sen . jag ida och kim sitter och gör någon no sak .. det är vanligt ! fattar inte så mkt , men ändå . snart ska vi ut på någon tipsrunda , oj vad kul . men vi kommer nog fuska !
gårdagen igår var väl helt okej , vi har ju tema dagar sex och samlevnad så vi hade det hela dagen . slutade vi tre , och sen gick jag hem och åt och runt sex tiden så gick jag ut till trångsunds c och träffade arre . det började regna och jag dog . asså verkligen dog , mitt hår lockade sig . ojoj , ni skulle sett min panik ! vi var inte så länge . till åtta eller något , så tog ja en varm och skön dusch !
idag slutar jag tre igen , ska ta bussen till huddinge och möta sarah T , vi ska hem till henne och göra något !
nej nu måste jag fortsätta , ha en bra dag.
puss

baby <3

snabbt inlägg

kan berätta lite kortfattat .. på dagen drog vi till sjöängen och var där . men det var tråkigt så vi gick runt hela skogås typ , där träffade vi challe , men nej han ville inte komma fram ! så vi gick vidare , till bygdegården och satt där i fem timmar kändes det som .. så snacka jag med jonte i tele . och ja lite senare mot kvällen träffade vi jeppe och gabriel igen och snackade lite på sjöängen , jag var mest tyst eftersoma att jag mår skit dåligt . vill inte ta upp det nu , menmen..
nu ska jag dra hemåt från louisa , puss sötnos!
och tyvär har jag inga bilder från idag, ni får klara er tills nästa gång.

solsolsol

hej baby!
blev klar för längesen .. men har inte skrivit eftersom att vi inte har suttit vid datan, när det är såhär fint väder. det är verkligen skit varmt ute! solen steker .. så ja, vi ska inte sitta här nu! vi ska dra till sjöängen (igen) och  vänta på ''hemlig''
kanske ligger där och chillar och bara tar det lugnt i det här vädret ni vet , inte ska vi sitta här inne och ruttna inte!
Ha en fortsatt bra dag, puss!


sommaren 08!

detta kommer ta tid ..

nu ska vi börja fixa oss .. eller jag ska . louisa är nästan färdig .
jag sitter fortfarande i pyjamas och en bulle i håret , OSMINKAD! detta kommer ta riktigt långt tid tror jag , innan jag är helt klar i alla fall. skriver då ! och så slänger jag kanske in en bild på dagens outfit oxå , vi får se .
hej sålänge

sjöängen igår.

min dag

min dag ser ungefär ut såhär : jag & louisa kommer vara hemma och ta det lite lugnt i början . sen runt ett - två så kommer vi börja fixa oss , dvs sminka , platta håret & klä på sig ! efter en timme när vi är klara , kommer vi kanske äta någonting . sen vid fyra fem så drar vi till sjöängen eller någonstans i närheten ! och träffa jonte .. och kanske den vanliga människan .
så är vi med dem ett tag , och sist men inte minst .. hemväg .
ungefär så kommer min dag se ut idag . det låter väl bra ?


godmorgon sverige

Godmorgon sötnos!
sovit gott? det har jag ! vaknade för ett tag sen. och somnade runt klockan ett igår kväll .. vi kollade aldrig på den andra filmen heller . men gud så trötta vi var .. åt frukost för ett tag sen oxå , smörgosar igen .
jag har typ ätit smörgosar tre dagar i rad , jag känner mig som mackmänniskan .. haha!

Louisa sitter och smsar med en viss ''hemlig'' person , kanske inte ska nämna namn . men vanlig är han i alla fall ! ehm ja , pratar om gamla minnen med den personen ,  blandannat våra 15 minuter tillsammans , och att vi vill slå nytt vi rekord .
ja vi får väl se hur det blir med det . nu ska jag fortsätta smsa med blablabla..
Ni fattar säkert ingenting av vad jag snackar om, men det gör vi .. så hejdå!


sista för idag

vi kollade aldrig på eva & adam .. eftersom att louisa försökte dröja ut på tiden så hon slapp kolla , så ja vi kollade inte ! vi ska kolla på the perfect man istället , trevligt !
men innan ska vi tvätta bort sminket och blabla .. skriver imorgon .
godnatt sötnos


filmtajm

Nu har vi nyss snackat med lille jonte & charlie innan dess . men han ville bara lägga på så det blev inget långt samtal , hihi . bestämde i alla fall att träffa jonte imorgon ! kul =) jag saknar honom faktiskt . men det blir inte försen senare mot kvällen.
nu ska vi oxå kolla på film , filmen är vald utav marilyn , haha . vill ni veta vilken ? eva & adam såklart !
kan det bli mer romantiskt ? hihi aw .. mobba inte mig för filmen , men den är ju bara för gullig ! 
kyss

bjuder på dagens outfit oxå

.. inte världens bästa bild, för man ser inte så mycket . men den duger väl !


* jeans - louisas
* svart kofta - vet inte
* svart linne under - gina
frisyr - utsläppt, plattat.

videoinlägg

( blev konstigt i slutet, det bröts )

22:14

kom hem för ett tag sen . orkar inte skriva allt vi gjorde för det kommer i videoinlägget i nästa inlägg, nu får ni en massa bilder!

lägg märke till fågeln =)

vi är nyttiga...

glamourösa middag .. lägg märke till lättasmöret, haha!

shopping till oss ;)

boysen

en liten marilyn baby!


skräpigt!

louisa & marilyn <3

ojoj .. bjuder på den.

utgång

Nu ska vi dra ner tilll centrum och köpa .. kyckling och potatissallad! vet visst är det gott? sen ska vi dra ner till sjöängen, syns där! skriver när vi kommit hem, för som sagt, jag ska ju slagga här.
puss på dig baby

i love u

hemma , men snart ut igen !

vi kom för ett tag sen , ska snart ut igen tror jag . vad gjorde vi? jo först mötte vi gabriel och gick ner till centrum och köpte lite glass. så kom andre så fick vi inte så mkt att göra , så vi satte oss i klätterställningen, sen kommer värsta tornadon och blåser så mitt hår blir förstört ! gissa om någon blir irreterad när sånt händer .. aja sen ville killarna dra till victor, och se på fotbollen oj vad kul vi tyckte det var . njöt verkligen ! men vi fick som vi ville och gick därifrån .. köpte pommes och dricka .
senare kanske vi träffar dom igen , och drar till sjöängen och chillar .
Ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare , med lite bilder !


lillebror ♥


mindre bloggning .

.. förresten , ni vet eller märker väl att jag inte bloggar lika ofta längre . det är ju pga av att mitt intertnet inte funkar hemma .

hos louisa igen .

hej bloggen .
skrev ingenting mer igår .. men orkade inte . plus att jag inte sov hos henne igår , sover här idag istället . tror att det blir så ! aja , dagen igår var väl bra . eller kvällen kanske jag ska säga , vi träffade jesper gabriel & andre . så drog vi te mossen och kolla på tjejernas match , skogås mot aik . aik vann , -.- orkade inte kolla på hela i alla fall , så vi drog te sjöängen och kollade lite på utsikten istället , haha ! det var väl trevligit . men där var vi inte länge alls inte , alla behövde ju dra hemåt , tråkigt nog . så vi drog hem till var och en oxå . kom väl hem runt tio halv elva tiden , gjorde inte så mkt . åt lite och kollade på tv !
och kom nyss hit och ska gå ut igen , vi ska dra till trångsund och köpa glass . skriver sen ! för nu kom louisa och väntar på mig .
puss

utgång

hej igen sötnosar ! nu ska vi ut någonstans .. kanske till mossen eller något , vi funderar på att kolla på matchen där sen ! får se hur det blir med det , skriver kanske senare , bara kanske . annars så nås jag ju alltid på mobilen , för er som har mitt nummer . synd för er andra !
puss

dålig uppdatering .

Nu kom jag och den vanliga louisa nyss in genom dörren , eller ja för ett tag sen . vi har ätit och lite sånt ! smörgosar , den gamla godingen ni vet =)
dagen idag har vart tråkig tråkig & åter tråkig .. ingenting speciellt har hänt , bara att jag ajda och lollo tog bussen till edboskolan efter skolan, väldigt onödigt . men som sagt , så gömde vi oss i buskarna. ( fråga inte varför ) och lyssnade lite på musik .
sen blev det så tråkigt , så ida drog hem till sig och vi hem till louisa !
vet inte vad vi ska göra , får se vad som händer . puss

hej bloggen !

Nu är jag hemma hos sarah , sista dagen på en vecka ! usch , om 9 timmar åker hon till mallorca , men lugn bara gumman jag kommer hoppa i din resväska =) perfekt!
haha .. man önska ju att det var så . jag kommer i alla fall sakna henne mest. Nu har vi nyss städat åt hennes kaniner , och hjälp var jobbigt det var . höll på att dö! så justn nu känner jag mig väldigt ofräsh, ska ta en varm och skön dusch när jag kommer hem, pyssla lite med mig sjäv, kanske fixa naglarna och så . ja vi får väl se.
stor puss till dig baby!

bästevän jag kommer sakna dig..

ge mig sommar !

bara 18 dagar kvar tills sommarlovet ungefär ..
tänk , sen är det ingen skola på två månader , låter inte sant .


sovande ida !

.. ja ida ligger just nu och sover , fråga inte varför . så har hon glömt mobilen i handen , hon kommer snart tappa den ! haha , hon verkar inte fatta att klockan är tjugo över fem ungefär , tror att det var bra för henne att sova lunch =) haha gud vad jag snackar . men har ingenting att göra , så tyst lixom . utom musiken som hörs -.-
men det är väl trevligt .
förresten , skönt att ingen kommenterar taskigt ! så ska det se ut sötnosar .
nu ska jag se om hon verkligen lever .. puss!

dagens



 

Dagens humör: happy
Dagens borde: hm .. vet inte
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: bilden ovanför
Dagens planer: är med ida .
Dagens vill ha: pengar tack =)
Dagens låt: press låt
Dagens längtan: Sommarlovet !
Dagens beroende: skratta
Dagens tråkigaste: Skolan
Dagens person: klassen


onsdag.

hej baby!
dagen idag har vart helt okej, eller nej rättare sagt jobbig! orkar faktiskt inte berätta.. för det är inte så intressant, haha aja, efter att vi hade slutat tog jag och ida skolbussen till edbo, och gick hem till ida. har inte gjort så mkt , hon dushar nu . som vanligt ! -.- ska bara vara här ett tag nu , senare ska hon till mossen och se på någon match sak .
då ska väl jag hem och tråka .. pallar ändå inte komma hem så sent idag känner jag .
har lite ont i huvvet , annars känner jag mig helt okej . hur har eran dag varit idag ?
puss

enjoy!


=)

inne på ica.

Sarah bästevän!

jag i farsta baby ;)

gott va?

hej på dig sötnos!

Nu är vi hemma hos sarah..! kom nyss in från farsta, har ju vart där med sarah, för hon gjorde sin makeup grej, blev snyggt faktiskt! Väl där inne hittade jag världens snyggaste läppstift, ljus rosa, så sjukt fint måste jag säga.
testade lite, och ja det såg helt okej ut faktiskt. Köpte det inte för jag hade inga pengar, men någon gång snart baby =) det var slut där, men det är bara att ta närmsta tåg in till stan!
puss baby


i hate it

Ja nu ska vi snart bege oss mot spanska salen .. men oj vad roligt tycker jag.
sen är det lunch, hm .. vad har vi sen, jaja något riktigt tråkigt i alla fall.
Ville bara säga, hoppas du ''anonym'' är glad att jag svarade på din fina fråga, jag vet redan att jag är bäst, så sluta klaga! =)

fråga - svar



Hej på dig anonym, (vad bra att du skriver ditt namn)
Men ändå, bra fråga faktiskt.. ja, jag har sagt att ni är avundsjuka! men jag snackar inte om alla. Jag snackar om dom som skickar spamsms till mig, och dumma kommentarer hela tiden. Det måste ju vara för att ni inte har något annat för er, och ja.. är avundsjuka helt enkelt =) kan ni inte göra eran blogg lika bra .. så tråkigt för er! i dont care, jag säger det igen! mitt liv är så jävla perfekt, hela jag är perfekt baby!
spelar ingen roll vad du eller någon säger, puss på dig ;)

tråkigt



Igår när jag kom hem hände väl inte så mkt, jag åt och kollade på tv! Somnade sjukt tidigt måste jag säga. runt halv tio skulle jag tro. och vaknade halv sju! grattis, jag sov i nio timmar ;)
känner mig sjukt pigg, perfekt!
Sitter i skolan nu med sarah, ska snart ha spanska. fy vad tråkigt! det tråkigaste som finns, fattar ärligt ingenting. Men man måste ju försöka.. men jag snackar mest på lektionerna, inte bra.
Måste nog börja sköta mig på den delen! men nu snackar jag bara på, skriver säkert sen.
puss!

home sweet home

Nu sitter vi här.. fortfarande. Jag och sarah dårå! Ska snart börja bege mig hemåt, men hoppas verkligen att pappsen kan komma och hämta mig eftersom att det är så fruktansvärt långt att gå. Men det är ju bra med motion!

Imorgon så ska jag följa med sarah till farsta för hon har bokat en sminkkurs eller vad det nu är.. trevligt! =) så jag som är så gullig & snäll följer med! Tror vi slutar runt tre, som vanligt. Utom det har jag inte planerat så mycket. Men vi får väl se vad som händer, någonting händer ju alltid baby!

..vill bara säga till er avundsjuka jävlar som skickar dumma kommentarer! lägg av, det är mitt liv! I just love myself and im the best! ;)

älskling ♥


yogurt!

Japp, det har vi precis käkat! blev ingen riktig ''middag'' direkt. Men det räckte för nu.

Sitter och msnar med lite människor, eller ja en konsig människa. Fattar inte vad hon vill, den där ''hemlig'' blir så irreterad på irreterande människor. Som ja .. håller på hela jävla tiden! Svårt att förklara, men vissa fattar nog vad jag menar. låt mig vara, ni vet själva vilka ni är!

så gulligt!

gillar & hatar



trångsund! Det är verkligen det bästa stället att bo på... i alla fall för mig, har bott där i hela mitt liv och skulle aldrig någonsin tänka mig att flytta någon annanstans!
 
rosa läppglans det är mycket finare med något på läpparna än ingenting alls.. enligt mig! det ger fin färg och passar till allt!

fanta om du inte får äta godis eller något, då är väl läsk ett ganska bra sätt att släcka törsten på? jag gillar cola oxå, jätte mkt! men fanta är nog det godaste som finns att dricka.. men samtidigt är det så onyttigt tyvär.


spindlar det finns inte något äckligare! myror .. maskar .. verkligen ingenting som är äckligare än spindlar. När jag var liten kunde jag börja gråta så fort jag såg en liten spindel i mitt rum. haha!

inget internet uschfyblä! men förstå mig inte som värsta datanörden nu, men det är verkligen tråkigt om sitt eget internet inte funkar. man kan bli så rastlös en kväll utan, då kan det vara skönt att bara sätta sig där i tysnaden med sin egna data på sitt rum..

dumma föräldrar visst föräldrar kan vara snälla ibland, men även dumma? och snåla? varför ska dom bestämma om oss hela tiden, det är inte deras liv, utan vårat! vi gör vad fan vi vill med våra liv...

måndag

Hej sötnosar..! hur mår ni? själv mår jag perfekt! helt jävla perfekt.
Kom hem till sarah för ett tag sen, vi har väl inte gjort så mkt. Efter skolan drog vi till edbo med ida kim & lizzan, inte vet jag varför. Efter ett tag drog vi till trångsunds c och köpte daim! så super gott.
Skulle egentligen vart med älskling idag, men det blev inte så, så vi är på onsdag istället. visst låter inte det underbart?=)
Nu ska vi kolla runt på datan lite!

puss på dig baby


hejdå

Nu ska jag faktiskt gå hem . men jag har fortfarande inte tillgång till internet som ni vet -.- uschfyblä säger jag bara . aja jag står ut . det kommer lösa sig =)
eftersom att jag inte kommer skriva mer ikväll så blir det antagligen imorgon .
men ni når mig alltid på mobilen , comviq . 0736368165 ! puss på dig

en hemlighet


vill ni veta en hemlighet ?
då ska ni få veta det , för er som inte vet . jag är faktiskt bara 156 cm .. inte långt alls . jag brukar alltid gå runt ute och känna mig hur kort som helst , men om jag ska vara ärlig .
jag är hellre ganska kort , en lång som en flaggstång !

bilden ovan: ofixad & osminkad ... ja allt man kan tänka sig !

i min ensamhet


Ida den där filuren duschar nu , jag gör det när jag kommer hem ! för som sagt jag orkar verkligen inte fixa mig .
det är ju söndag .. en sån här lat dag eller vad man säger . tycker jag i alla fall . men imorgon då blir det upp tidigt och inget slapp eller någonting , ändå inge jobbigt imorgon . slutar två och har bara idrott musik so och slöjd , helt okej för min del faktiskt .
sen efter skolan imorgon vet jag inte vad som händer , kanske är med någon . vill vara med arre , det var så längesen. kanske ska fråga om han kan ! aja , nu ska jag bara vänta tills ida kommer ner .
pussar


kommer aldrig ske .



♥ jag får för mig att jag vill bleka håret blont , så blir det missfärgat och blir orange till slut .. så får jag gå så och känna mig som en morot ...

♥jag blir en spelnörd, sitter framför datan hela dagen lång . köper alla nya spel som finns och tar sm guld i spelning ..

♥ jag får så dåliga betyg när jag slutar skolan så det slutar med att jag får jobba på mcdonalds resten av mitt liv , och tjäna 10 000 kronor i månaden

♥jag vill inte bo i trångsund mer och flyttar till rinkeby, förlorar alla mina vänner som jag har , och skaffar nya istället!

usch vilka mardrömmar..! inget av det hära kommer någonsin på tanken att hända!

hej igen

nu har vi ätit , makaroner med köttbullar . mums ! idag orkar jag verkligen inte fixa mig .. tror jag . men ska ändå bara raka vägen hem lite senare . då är det ju ingen ide att fixa sig tycker jag , får väl se vad som händer emot kvällen . det är ju söndag och imorgon , och det betyder ju skola , inge kul alls . men snart är det ju sommarlov !
vad jag längtar .. 2 månader utan någon skola , bara vara med kompisar , grönan sol & bad ! jaja , nu ska jag kolla vad ida gör . hon har somnat i hennes mobil .  =)
hej sålänge

godmorning .

hej alla sötnosar. sovit gott ? det har jag . vaknade för ett tag sen , igår så kollade vi som sagt på filmen , towie ! den var en riktig goding .. haha jag och ida skrattade ihjäl oss i början . den var verkligen läskig , eller ja bara musiken !
fattade ärligt inte någonting typ . men vi kollade ändå på hela .
snart ska vi upp och äta eller någonting , är så himlans hungrig ! hörs sen.
puss ♥

HOOOOOOME

hemma igen , vi gick ut ett tag och gick runt hela skogås kände det som -.- så tog vi tåget till trångsund hyrde film och köpte fanta , och sour cream chips . haha allt i detaljer ! visst låter inte det mysigt ? =)

=)

Just nu sitter ida och äter . lite senare ska vi antagligen ut och göra något . kanske träffa några oxå , men vet inte vilka . någon som vill träffa oss ? ring eller smsa !

hon har världens gulligaste hund !

hos ajda

Kom hem till ida för ett tag sen , och såklart det första hon ville göra var att ta kort med sin älskade webb , här kommer dom !



hemväg

Nu ska jag snart bege mig hemåt , kanske kolla på ngn film eller ja bara ta det lungt . tråkigt ska det bli i alla fall, får smsa med älskling så blir det roligare ! kyss

hänt bild

Vi har inte ätit mat än, vi är tröga... så jag passar på att läsa min favorit tidning !
vad har ni för er då? =)

gammalt dåligt nytt bäst

Nu har jag gjort om min älskade och bästa blogg! fint va? =)  det blev skit fint och gick ganska snabbt.

Just nu sitter jag och sarah och mumsar på muffins, gud så gott! men vi ska nog äta lite riktigare mat alldeles strax, min mage skriker, jag är vrålhungrig..!

jag hatar...


irreterande människor, dvs folk som spammar med 300 sms i timmen! dom har verkligen inte något liv om jag ska vara ärlig. jag har råkat ut för det, skit jobbigt. men jag ska bara påmina er som gör det. ni vet väl att folk kan anmäla? passa er!

man skrattar ju!



för det första kan jag ju börja med att fråga varför du kommenterar anonymt? jag ska säga att jag tycker att det är jävligt fegt i alla fall. anyway! På vilket sätt gör vi bort oss tycker du? gör vi något fel i videon som du stör dig på, eller är det bara för att du är missnöjd med dig själv. vem vet, tycker inte att du ska hålla på att anklaga andra.
jag tar inte åt mig eller någonting av dina små ord, för ärligt talat. jag bryr mig inte ett skit! mitt liv är perfekt, jag är perfekt, mina vänner med. allting! jag ber dig, om du inte gillar min blogg och om du tycker vi är muppar. läs inte den då!
''read it or leave it'' blir bara så jävla irreterad på såna människor som du!
glöm inte att skriva namnet nästa gång, du som tycker om oss så mycket att du inte kan sluta läsa bloggen hur muppiga vi än är, herregud...

dagens outfit



♥ vita jeans leggings - gina
♥ svart tröja - gina
♥ grå tjocktröja - (?)

ni märker nog att jag älskar ginatricot!


lip gloss

utan något på läpparna är det värdelöst! man måste ju lixom ha lite glans... brukar inte ha det. eller brukade. men ljusrosa är verkligen ett måste! snyggt, fint och passar till allt. tycker inte ni det? =)

im best bitches

Nu är vi hemma =) skönt! påvägen hem köpte vi en tidning oxå, hänt bild! kändisskvaller ni vet? Jag och sarah är ju så kända, så egentligen borde det faktiskt stå om oss ;) man kan ju alltid drömma... Vi vet inte vad som händer idag. kanske går ut eller något! Vi ska i alla fall umgås, för om sju dagar åker ju min älskling! sarah! till mallorca, ska packa ner mig i hennes väska, önska mig lycka till. vet faktiskt inte om det går så bra! 

vegetatisk köttfärs, lite finare lite bättre.

vad tycks om min skadade tumme? klämde den rejält mellan två stolar!
förresten, lösnaglarna är borta, mina naglar ser ut som ... vet inte vad.

jag älskar dig daniel

nu ska vi dra hemåt , eller jag ska hem till sarah , som kanske alla redan visste ! skriver när jag är där . puss

nu är jag klar !

så stolt ! sagan blev nästan tre sidor , hoppas bengan tycker den är bra ! haha . kommer få betyg på det .. oh no ..

jag älskar daj !
läs hennes blogg , den är helt underbar . =) www.kimfranzzon.blogg.se

kärlek !

vi har kärlekstema på engelskan, gulligt va? =)

fredag!



gårdagen igår var bra, åkte bara till farsta med sarsan en snabbis ! sen skulle hon gå , så jag mötte melina. och var med danne senare på kvällen , det var mys ! kom hem runt nio , för åkte med danne till farsta strand och väntade på tåget -.- sen var jag tvungen att dra till skogås igen för att melina hade glömt sin plånbok, så snäll som jag är så åker jag tillbaka och lämnar den (a) det var min dag det, imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra .. får väl se vad som händer . det är i alla fall fredag , jag älskar det !
puss , nu ska jag fortsätta på min saga på svenskan , önska mig lycka till .♥

hej baby !

sitter i skolan nu , hade sovmorgon till kvart över nio ! men jag och sarah vaknade ändå halvsju -.- efter skolan ska jag träffa älskling och vara med sarah . sen vet jag inte, snart ska jag ha ngn tråkig lektion . puss


..och hopp in i duschen !

Nu ska jag duscha, sen ska jag smsa med älskling har jag bestämt! imorgon ska jag och sarah ha en sån här ''fin'' dag, vi ska känna oss perfekta =) trevligt va? jaja ska dra,  pussar till er alla, speciellt till dig danne !

jag kommer alltid älska dig bästavän!






tråkig sak

Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!
1. Vad heter du?: marilyn
2. Ett ord på fyra bokstäver: majs
3. Flicknamn: maja
4. Pojknamn: markus
5. Yrke: mattant. haha
6. Färg: marin blå
7. Klädesplagg: mössa
8. Mat: makaronipudding
9. Sak i badrummet: mobiltelefon?
10. Plats/stad: Malmö
11. En orsak att vara sen: missat bussen
12. Något man skriker: marilyyyyyyn
13. Film: mitt liv som popstjärnaa
14. Något man dricker: monster
15. Band: -
16. Djur: mus
17. Gatunamn: Murvägen
18. Bil: merceders
19. Sång: my life would suck without you

sarahs öga, fint !


ingen rubrik

jag hatar när du beter dig illa, men jag älskar när du ler och säger att du älskar mig..!

haha snacka om skön humor !


bästavän

nu är vi hemma, äntligen! kan berätta lite kortfattat om min dag, först var det ju skola som sagt. så tråkigt som vanligt, men på morgonen testade jag sarahs nya ulttra bra plattång ! det är fortfarande platt :o love it. ska köpa en likandan. intressant jag vet. efter skolan åkte jag och sarah till farsta SOM VANLIGT! gick runt lite, gjorde faktiskt inget speciellt. tog en glass på donken bara, så träffa vi desiree och snacka lite.. danne skulle kommit sen, men han orkade inte åka. en riktigt latmask! hah (a) så det blev tråkigt så vi gick hem istället. ska sova hos här =) senare ska vi duscha, och sen bah sova.. gud så skönt. haha bilder kommer snart när sarah orkar lägga in dom !
puss eran marilyn .


skolan

Sitter i skolan nu och ska strax ha engelska ! haha efter skolan ska jag och sarah åka till farsta :$ igen, haha vi är beroende, jag ska kolla på mobil oxå. behöver en ny ! sen ikväll ska jag sova hos sarah , vi har sovmorgon imorgon så vi kan sova extra länge.

igår som sagt så var jag och sarah och malin i farsta IGEN! oh no.. måste nog sluta åka dit innan man är där alldeles för ofta. nu ska jag kolla vidare på datan. skriver mer ikväll, puss.

haha klassen i göteborg för två år sen, inte för man ser ngt men ändå (a)


me want !

nja inte riktigt en sån men nästan ! rosa i alla fall, jag älskar rosa.

i alla fall, hah jag är lite sjuk i huvvet, jag sitter och bloggar när min lärare har genomgång på spanskan, men så jävla tråkigt att lyssna på -.- men måste sluta nu innan hon får damp på mig, slutar ändå om fem minuter. ganska kort lektion. sen är det lunch. hörs sen !

haha

jag har skuldkänslor enligt jesper, han är en vanlig människa !
men nej , det stämmer inte. så tro inte honom , om han skulle säga ngt till er ! vet att ni säkert inte fattar vad jag snackar om men ändå babys ;)

gissa vems?

you rock my world


spanska

Nu ska vi ha spanska, ellr ja tio i .. ganska snart. så himla tråkigt! aja vid halv ett ska vi dr till farstanäset med klassen och ha orientering, så himla tråkigt. det tråkigaste som finns till och med. 
idag ska jag vara med malin och kanske sarah, om hon kan.. =) sen har jag inga andra planer, hörs sen !
puss

hemväg

Nu ska jag snart bege mig hemmåt och sarah ska följa med mig till bussen, den går om 20 min ! så vi ska ringa ngn rolig person medans, skriver imorgon ! hörs babys ;)

vinter, saknar inte ! hah

kommer ni ihåg den här bilden?

vs
blondin                         brunett
jag skulle nog aldrig passa i blont, om jag ska vara ärlig. ingen tycker det heller. har frågat många i klassen och så. så nu tänkte jag fråga er, vad är bäst? 
K O M M E N T E R A

=)

du vet nog vem du är..
jag älskar dig & vill bara ha dig här & nu
du är allt för mig älskling


diss & hiss



mitt hår ibland kan jag älska mitt hår, ibland hata det.. det beror helt enkelt på, jag plattar det varje morgon och är nöjd. men sen när jag kommer ut, eller när det börjar regna, då lockar det sig och jag blir missnöjd... alla har väl sina dåliga & bra hårdagar?


blodpudding haha jag har sagt det förut va? men jag säger det igen! jag skulle aldrig någonsin kunna äta något sånt, har gjort en gång, aldrig igen. gris blod? kan det bli värre. jag har inget emot att andra äter det, men jag! aldrig..


godis, godis är man nästan alltid sugen på. i alla fall jag. som ni kanske har märkt? ;) men jag älskar verkligen godis och har alltid gjort. vem gör inte?



myskvällar det är verkligen det mysigaste som finns, att bara sitta hemma med bästavännen eller pojkvännen och bara mysa och kolla på film. i love it!

nya lösnaglar !


hemma hos sarah från farsta.

som vanligt. =) men det var faktiskt trevligt! först tog vi tunnelbanan till centralen och åkte till universitetet! malin karlssons minnesplats, lite sorligt faktiskt. vi var bara där ett tag sen tog vi tunnelbanan till farsta centrum, gick runt lite och köpt daim! trevligttrevligt. nu sitter vi hemma och ska väl snart äta hoppas ja, är så sjukt hungrig! åt ganska lite i skolan.

..och förresten. har ett svar till elsa oxå. som kommenterade anonymt på inlägget ''nu ska vi gå'' nedan.
jag tycker faktiskt inte att du ska säga att jag ska skaffa någon jävla sjukhuslapp,  jag gör vad fan jag vill. och om jag vill täcka min mun så får jag det, vare sig du vill eller inte. jag kanske tkr om att göra det?
förresten blir jag inte ''nertryckt'' av din lilla kommentar, saken är den att jag bryr mig faktiskt inte! ha det bra hörru, ;)

orientering på idrotten -.-

någon hade hällt i skum, haha?

vila i frid
 
lång rulltrappa va? haha

no internet again

juste måste bara säga. att nu när jag kommer hem till pappa har jag inte tillgång till internet! men ska försöka blogga på olika sätt endå! jag kommer höra av mig så ofta jag kan...
det måste fixas! eller iaf för er som tkr om att läsa min blogg! ni andra kan dra =)
min blogg är bäst!

hemma & filmtajm


nu är vi hemma från farsta, ni hörde nog vad vi gjorde i videoinlägget. eller hur? så jag orkar inte berätta allting, så nu ska vi väl antagligen kolla på en film! och lite senare ska jag hem. mysigt!

pinsamt videoinlägg


nu drar vi !

fixade och klara!
kommer hem senare när farsta stänger, då blir det videoinlägg! puss.

usch vad mobbad ! HAHA , men måste skynda. hejdå

duschtime!

Nu ska vi duscha, sen sminka oss och fixa oss.. känns som 50 år sen!
och när vi är helt klara då ska vi göra ett videoinlägg. sen drar vi ut! ojoj detta kommer ta tid.. speciellt om man heter marilyn sandberg! ;)
puss

kategori : smink

inköpen, dagen innan vi åkte till landet!

leopard necesär

foundation, sak till pudret, puder & rouge!
ja, nytt är alltid bra att ha, eller hur?

så jävla bra !


hemligheter om mig!


♥ jag fyller år 2 dagar efter julafton..
♥ jag har egentligen riktigt lockigt hår, nästan krulligt. men jag plattar det varje morgon.
♥ jag har bott på samma ställe i hela mitt liv, trångsund.
♥ jag har bara ätit blodpudding en enda gång i hela mitt liv, det värsta som finns!
♥ jag gillar att sjunga i min ensamhet.

pelle ♥

(dåligaste webben, men ändå)

Jag avgudar verkligen sarahs lilla unulat pelle! den är världens keligaste, i love!
själv har jag inget husdjur, men skulle gärna vilja ha en hund eller ngt mindre.. vad har ni för husdjur?=)


tja bloggläsare!

Nu har vi precis vaknat & ätit frukost.. trevligt! Vi kunde knappast sova igår eftersom att vi fick så kallade ''skrattattacker'' haha så typiskt oss! men vi somnade i alla fall till slut, runt två tror jag (?) vi kollade inte på film heller, vi pallade inte..

Idag vet jag inte vad vi ska göra.. vet inte om jag kan åka med sarah till farsta, pga av att jag knappast har några kläder med mig, alla är andvända. och nej då måste jag hem och byta om och grejer!
så ja, vi får se hur det blir med det. ha en bra dag

visst är mitt hår fint på morgonen? ... host

nu ska vi kolla film!

och det här blir sista inlägget för idag! skriver såklart mer imorgon, eller ja idag (?) sakna  mig inte för mycket babysar ;) puss!

sovkläderna på!

vi är inte ett dugg trötta, kommer nog vara vakna länge till...


förlåt för alla fina inlägg från sarah

ja jag var i duschen så logga hon in på min blogg och skrev lite roliga saker! tro inte på det hon är en falsk åsna ;)  skoja bara baby, du är allt & lite till. 

men hon ska allt få!

gammal bild

//semesterbarn.blogg.se :)<33

haha okej jag erkänner, det var jag som skrev i<3 korv,, men hon gillar det faktiskt ! :) hon brukar ligga med en i sängen. går inte in på detaljer , det listnar ni ut själva ;) hon filmar varje gång och skickar till korvfabriken och vill bli deras reklamskådis. vem vet? marilyn kanske blir  porrkorvtanten marre? ;) hahaha... vad tror ni?

puss sarah !

i <3



jag kan inte rå för att jag älskar korv. det är något jag alltid och kommer alltid gilla.<3

älskar filmer

Snart kanske vi sätter på en film och myser galet framför tvn, antingen en riktigt kul eller en lite skrämmande! haha vad tkr ni? ;) känner mig verkligen som största datanörden just nu...
vs

gullunge

visst var sarah sötast när hon var en little lady?


baby i miss you



när jag behöver dig som mest så finns du inte längre där
du fanns där en tid, men nu verkar allting bara vara som bortblåst
du gav mig så mycket styrka,
jag saknar dig

cola är gott

yes, cola är gott! men inte alls nyttigt? en massa socker...
sarah & jag sitter här nu vid varsin data, bloggar, och dricker cola som sagt, mumsigt. Jag tror att många där ute tycker att jag/vi beter oss som ganska onyttiga här på bloggen. men i själva verket kan vi verkligen vara nyttiga oxå. vi äter faktiskt inte godis och skit varje dag! som vissa kanske tror, så lägg av att kalla oss gottegrisar ;) vi älskar faktiskt frukt och grönsaker oxå! något som kanske inte många visste! så ja nu vet ni det.
nu ska jag gå och reta upp sarah, skriver snart! puss på dig

det luktar sommar..!


ny header!

förut var min blogg i ljust tema, nu i mörkt. är det för tråkigt? vilken var bäst, innan eller den jag har nu?

detta får inte hända marilyn...

• jag skäms över mitt hår så mycket så jag kör en ''britney spears'' och rakar av allting...

• jag får för mig att sverige är ett dåligt land, jag börjar hata stockholm och bestämmer mig för att flytta långtlångt bort och aldrig träffa några igen, afrika kanske?

• jag solar solarium varje dag och får hudcancer vid 20 års ålder...

• jag råkar ut för en olycka, slår i huvudet i en hård sten, blir förlamad och det slutar med att jag får sitta i rullstol resten av mitt liv!

• jag får dåligast betyg i klassen och får jobba på mcdonalds, tjäna 10 000 i månaden och aldrig vara lycklig..

oh no! detta kommer inte ens på tanken, usch vilka mardrömmar!


fattar ni ngt med detta ?

själv fattar jag ingenting, bara sarah som tkr det är världens roligaste..

godmorgon

godmorgon sötnosar, sovit gott? det har i allafall jag..! eller rättare sagt vi =)
somnade rätt så sent igår, vet inte riktigt när.. det var sjukt kul igår kväll ändå! och det är bra.

Nu har vi precis ätit, och jag har fixat och trixat som en galning med dom dära bilderna. tog skit långt tid att redigera dom och allt. men nu är det i alla fall färdigt.
idag vet vi inte riktigt vad som händer, får väl se om vi åker tillbaka till stockholm eller om vi stannar här en natt till, beror helt enkelt på vad vi känner senare. Nu ska jag ladda in liknande bilder på playahead.
puss!


bilder från gårdagen








buhu! min nagel är borta..

vart kan den vara..!

sarah & jag har humor

Nu kom vi in igen, det har skrattats väldans mycket nu! det här hände när sarah och marilyn går på toa! saken är den att sarah gick på en toa och ja på en annan. sen så märker jag att det inte finns något papper på toaletten och sarah vägrar ge mig det ! hahahah, så kommer en tant och jag får damp!

konservation lyder:
jag- JAG SKA DÖDA DIG DIN ÅSNA! (till sarah)
sarah- va?
tanten- vad händer där inne? är hon inlåst?
sarah- nej hon behöver bara mer papper!
tanten- hm... (muttrar surt och går in på sin toalett)


visst är vi roliga? ;)
tanten trodde att jag skrek jag ska döda dig din åsna till henne, hur mer pinsamt får det bli? främmande toaletter med främmande tanter är ingenting för mig inte..


avslappning & inga bekymmer

Sitter här med bästavän på loftet i stugan! långt bort från storstaden och familjen. rätt skönt att faktiskt bara komma bort. snart ska vi säkert ut och ta lite bilder. det är fortfarande soligt och varmt även fast klockan är halvsju på kvällen. underbart! sommaren är verkligen påväg... tycker inte ni det? =)
idag var det faktiskt runt 20 grader ute! inget smink har jag haft heller.. eller väldigt lite. så himla skönt.


det är så fruktansvärt skönt här ute på landet !


nöjd !


visst blev våra naglar fina? =)

bilder från gårdagen!




antons solbrillor haha, fina va? ;)

måste verkligen skriva, kan inte låta bli !

Det här med att ha bloggpaus verkar inte gå så bra för mig... Sitter hos sarahs pappa nu igen, har sovit hära. och jag har bestämt mig att tills att jag har internet så kommer jag skriva lite då och då, inte alltid men ibland.

Igår var vi hema hos anton som sagt. jag & sarah och en massa andra.. (bilder nedan) Vi hade det trevligt ! några badade ute i det kalla vattnet (!) fattar inte hur man kan, haha.. endå! efter det gick vi in igen och körde lite sanning och konsekvens! haha barnsliga vi är ;) så grillade vi marsmellhows, hur det nu stavas. haha ja.
så var vi bara och snackade skrattade & kollade på film. vi skulle egentligen sova där men jag och sarah kunde inte för vi skulle till hennes pappa tidigt på morgonen. så det slutade med att vi gick hem runt ett halv två.
Sen har vi en massa bilder oxå! Kommer i nästa inlägg. puss!

RSS 2.0