25e oktober 2012

Puuh äntligen hemma haha. Känns som jag har åkt runt halva stockholm idag men det har jag verkligen inte gjort? Mystiskt! Åkte på ett möte i telefonplan, väldigt onödigt måste jag säga haha... sen åkte jag till stan och köpte en vinterjacka, nöjd som fan! Och nu är jag hemma. Ska bara käka lite middag och sen ska jag ut och träffa Jocke ett tag, sen när jag kommer hem blir det massa plugg, fyfan.. ligger redan efter :(

Märkte nu att det här inlägget blev väldigt ointressant men ville bara uppdatera lite. Vi hörs 

Jag idag

Utkast: Oct. 25, 2012

Godmorgon!

Jag mådde dåligt när jag vaknade imorse runt sju, hade ont i huvudet och kände som världen snurrade typ. Så mamma sjukanmälde mig och stannade hemma från skolan idag, riktigt skönt! Men runt två tiden måste jag ändå kämpa mig ut, ska på nått möte och sen in till stan.. men ska vila så mycket som möjligt nu på morgonen så jag orkar :)

Förresten, haha jag vet att min blogg inte är speciellt "intressant" för jag bloggar ju bara om vad jag gör, ni förstår? Men skrev ju att jag bloggar när jag känner för det osv, så ni som vill läsa ändå får gärna göra det! Slänger in en bild på min pojkvän sålänge, han är så fin & jag älskar honom.. Pusss


lite kvälls uppdatering

Idag har jag haft en bra dag! Började klockan tio över tolv, hade en lektion så det var jätte skönt. Efter det så hade jag ett prov men det gick rätt snabbt, och sen mötte jag Hanna i Hornstull och solade solarium, var på tiden! Får ju inte bli blek nu till vintern som jag var förra vintern HAHA.... hemskt! Efter det åkte jag in till stan och mötte Matilda, Julia, Anton och Gustav. Vi fikade på espresso house och kollade på saker inför halloween som är snart, kul!

Nu är jag bara hemma, ska tvätta bort mitt smink sen sätta på ett avsnitt av OC, älskar den serien är verkligen helt beroende. Längtar tills imorgon, då ska jag åka till stan och köpa en vinterjacka, bestämde mig för att köpa en moncler till slut haha! Helt kär. Aja, ska nog avrunda här och lägga mig och mysa för mig själv... godnatt lite i förväg!

Bild från min instagram idag, bildbrist! Följ mig gärna där: Marilynsandberg

24e oktober

Hej hopp! Eller godmorgon kanske jag ska säga :) Är hemma nu i alla fall, sov hos Philip. Börjar tio över tolv idag för mina två lektioner på morgonen är inställda. Riktigt skönt! Ska hoppa in i duschen, äta frukost och kolla på en film, skön morgon! Sen runt halv 12 tiden ska jag möta Sarah för lunch.

Förresten, Nea i min klass har fått skolfotot (mina har inte kommit än suck) så skickade hon bilden till mig, hahaha vet inte riktigt vad jag ska säga men jag blev inte bra... kan ni hitta mig? ;) Går stylist så har typ bara tjejer i klassen, heh..


.......

Jag glömmer dig aldrig, min första kärlek


Live från skolan

Sitter nu i skolan med Carlsten, vi börjar om 45 minuter lite småsegt faktiskt. Vill hem och sova är dödstrött!!! fän, så ska vi ha en och en halvtimmes mattelektion också, ännu värre... här får ni en bild på oss tagen för en timme sen. Kul va?
 
 

Söndag

Hej tötisar! Hur hade ni det igår? Min kväll var riktigt lyckad faktiskt :)) Drog på fest i Farsta med jätte många människor. Hade jätte kul! Var där hela natten/kvällen, sen började vi dra oss hem runt 3 tiden har jag för mig. Väldigt lååång och spännande resväg om man säger så, kanske tack vare mig..? Hahaha... Är i alla fall hemma hos Matilda nu med mathilda, felix och anton. Vi chillar och snart ska vi färga Matildas hår, hon blir brunett precis så det ska vara (;

Nu har jag inte så mycket mer att säga så bjuder på lite bilder från igår! PUSS


Sa någon lördag?

Hej! Jag är sämst på att börja blogginlägg vet aldrig vad jag ska skriva haha. Men kan berätta lite om gårdagen (intressant) Mötte Bea runt 7 tiden så åkte vi och mötte Fanny och sen åkte vi till Iza och förade där med Avin och Kajsa också, sen skulle vi på en "fest" i midsommakransen, åkte dit och det var rent ut sagt bland det värsta jag varit med om, massa pundare typ..? Vi stannade där i fem minuter max sen så drog vi vidare på fest i huddinge istället hos en tjejkompis, så kvällen blev rätt lyckad!

Kom hem till Iza runt 4 tiden och vaknade upp där runt 11. Vi har bara degat hela dagen, kollat andra avenyn och käkat pizza. Nu är jag hemma i alla fall och detta är illa, klockan är fem och jag ligger fortfarande helt ofixad i sängen med datan i knäet, måste ta tag i det här! Fast planerna är inte riktigt säkra än... det regnar och jag vettefan om jag är taggad på att dra ut eller bara chilla hos/med någon. Får se! Nu börjar det här inlägget bli riktigt ointressant och LÅNGT så bäst att jag avrundar, ska hoppa in i duschen och käka middag om ett tag! Puss och hej

Två bilder från gårdagen, tog dom ifrån min instagram! Följ mig gärna där, marilynsandberg

Lunch

Lunch nu, lite mat dom öste på..... Not. Haha, sen har jag svenska sen slutar jag. Fredag idag yeeees!


Updatering ifrån skolan (Y)

Godermorgon, sitter i skolan nu och har stylist lektion.. typ. Eller vi ska göra ett collage med en kändis och ett tema typ, vettefan men det går bra. Ja jag har bytt linje jag går stylist i plusgymnasiumet nu för er som ville veta, :)))) men nu ska jag fortsätta jobba och snart är det lunch. Två söta bilder på mig just nu får ni för jag är snäll. Pussen


Tillbaka?

Hello pullisar. Haha jag hatar att säga hej i ett blogginlägg känner mig jätte mobbad... men i alla fall, jag funderar på om jag ska börja blogga igen. Lite då & då när jag känner för det typ, men vi vet ju hur det brukar gå, bloggar i fem dagar sen lägger jag ner.. haha, nej men det här med bloggandet kanske inte riktigt är min grej. Först och främst vill jag ju isåfall ha en ny design och lite såntdära. Och sen får vi se hur det går ;)

Nooooog om det, idag har jag varit i skolan, väldigt spännande. Var på två lektioner och fick sluta en timme tidigare så det var chillpill, drog hem, käkade, bytte om till mjukisbyxor och nu sitter jag här och funderar på hur jag ska skriva min svenskanovell som är en vecka försenad (!!!!!) sen har jag någon konstig sak på engelskan också som jag ska göra klart. Så det gör jag just nu, kul. Men ska kanske ut och träffa en kompis lite senare om jag orkar/känner för det. Men jag är glad ändå för imorgon är det fredag och alla som känner mig väl vet vad det innebär :))))) heh. Vet inte riktigt vad jag ska lägga in för bild så ni får en bild på lilla mig sålänge, typ en månad sen. Hörs sen.. Puss

Tröja - gina byxor - hollister - tröja - hollister - stövlar - hunter - väska - jimmy choo som jag märkte nyss inte syntes på bilden. Asså varför skriver jag vart mina kläder är ifrån ingen har undrat...? Näe, nu ska jag vara seriös.
 

RSS 2.0