Enligt mig!



Min nya mobil!
Lite jobbigt att ha en touch ibland men man vänjer sig ju helt klart! Älskar min nya mobil som jag fick i julklapp, den har verkligen allt! Kan ta sjukt mycket bilder och kan ha sjukt mycket musik, skit bra ljud oxå! Jaja im in love ;)




Fjällräven jackorna!
Även om jag faktiskt tycker att dom är ganska så ''klumpiga'' ibland så måste jag faktiskt hissa dom! Dom är ''helt okej'' snygga och är skit varma och mysiga! Eller skit varma kanske jag inte ska säga när det blåser ute är det skit kallt :o! Aja en hiss för fjällräven jackorna ;)!







Klubbfester!
Oh yeah! You know what i am talking about babys ;)! Klubberiet tex! Älskar att bara fixa sig så jävla mycket på kvällen och sen ta tåget dit och stå utanför och höra musiken dunka i högsta volym sen när man kommer dit är det så högt så att man knappast kan prata med någon för man inte hör vad man säger! Musiken är bäst när den är som högst och när det är massa folk runt omkring!
Tummen upp! Kan knappast vänta tills nästa som är på gång nu!





När vatten läcker in i skorna!
Ja alla här fattar nog vad jag menar med det! När man är ute och det snöar och är slaskigt på marken, så till slut läcker det in i skorna och blir alldeles blött! Så strumporna blir blöta och allting! Inte kul säger jag bara, Tummen ner för blöta skor & snöväder!

Kissie!
Blää för kissies blogg! Den har verkligen blivit tråkig och hon skriver bara om samma saker ungefär hela tiden, kommer inte på några egna ideer heller. Det enda hon kan är att kopiera från dessie & paow. Tråkig blogg säger jag bara! Förut var den lite intressant att läsa men nu är den bara tråkig..







Kommentarer
Postat av: J'<3

hej:)! ehm, vart hittar du alla dom där låtarna. har samma musiksmak som dej men hittar aldrig nya

-.- .. kar (a)<3

2010-01-11 @ 21:00:31
URL: http://sthlmsbruud.blogg.se/
Postat av: Liane

vi har likadana mobiler ! :)

2010-01-15 @ 21:41:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0